search
top

Kivusta nautintoon koululääkärin avulla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (88 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pitkä johdanto varsinaiseen aiheeseen. Täysin mielikuvituksen tuotetta.

Olin 16-vuotias kun tapasin poikaystäväni Peten, vuotta vanhemman kuin minä. Seurustelumme eteni kuten sen ikäisillä etenee: kädestä pitelyä, suukottelua, kavereiden kanssa hengaamista ja kaksistaan olemista. Muutaman kuukauden kuluttua tapaamisestamme, keskellä kesää, täytin 17 vuotta. Sain Peteltä kimpun punaisia ruusuja ja korvakorut. Olin maailman onnellisin tyttö.

Kesä alkoi olla lopuillaan, ja joku kavereistamme keksi kesänlopettajaispippalot. Peten vanhemmilla oli kohtalaisen kokoinen mökki sopivan matkan päässä kaupungista, sinne pääsi kätevästi bussilla muutaman kilometrin päähän. Sinne siis, meitä lähti kymmenisen kaveria. Osalla oli alkoholipitoisia juomia, ja tunnelma oli mennessä korkeaala. Minua jännitti, olisin ensikertaa Peten kanssa koko yön.

Pete ei ollut painostanut minua millään tavalla, vaikka tiesin että hän oli jo ollut “sillä lailla” muutaman tytön kanssa. Emme olleet edes puhuneet seksistä mitään, mutta olin kyllä usein huomannut miten hänellä seisoi kun olimme makoilleet suudellen toisiamme. Itse en ollut tuota kovaa kohoumaa hänen haaroissaan rohjennut koettelemaan, mutta hän oli jo jonkin aikaa hieronut rintojani ja jalkoväliäni vaatteiden päältä innokkaasti. Tilanteet saivat minut hämilleni, toisaalta pelkäsin ja toisaalta hyväilyt olivat tuntuneet hyvältä, ja pikkuhousuni olivat usein kostuneet Peten kosketellessa minua. Nyt kuitenkin ajattelin hänen haluavan jo muutakin…ja se jännitti minua kovasti!

Perille päästyämme ilmassa oli yleistä sählinkiä kun porukka etsi nukkumapaikkoja, osalle löytyi sänkyä tai sohvaa, osalla oli retkipatjoja mukana, telttakin jostain ilmaantui pihalle. Isännän etuoikeudella Pete tietenkin majoitti meidät vanhempiensa käyttämään huoneeseen. Jääkaappia täyteltiin, saunanlämmityksestä kiisteltiin, ensimmäisiä olutpulloja availtiin. En ehtinyt siinä tohinassa hirveästi tulevää yötä miettiä, menin porukan mukana ja join itsekin muutaman siiderin.

Siinähän se ilta kului, söimme, saunoimme, uimme, pelailimme, höpötimme joutavia ja puhuimme syvällisempiäkin. Yksi jos toinenkin alkoi hiljalleen suunnittelemaan nukkumaanmenoa, osa taisi jo olla nukkumassa. Kävimme Peten kanssa pesemässä hampaat ja menimme makuuhuoneeseen. Kumma juttu, bikineissä ei ujostuta toisen läsnäolo yhtään, mutta kun piti riisuuntua ja vaihtaa yöpaita päälle, hermostutti hirveästi. Sain homman lopulta kuitenkin tehtyä, kun Pete kääntyi vetämään verhoja kiinni. Hänen kääntyessään vilkaisin tahtomattani hänen boksereidensa etumusta. Se näytti kohonneen, vaikken kyllä ollut varma…

Sujahdimme tuplapeiton alle, ja Pete veti minut kainaloonsa. “Hyvää yötä muru”, hän sanoi ja suuteli minua. “Hyvää yötä kulta”, mutisin hänen suutaan vasten. Suudelma kuitenkin jatkui ja jatkui, ja Peten kädet alkoivat vaellella vartalollani. Hän painautui osittain päälleni ja tunsin, kuinka kova hän oli. Peten toinen käsi oli niskani alla, ja toista hän liu’utti kylkeäni pitkin alas reidelle, piti sitä siinä hetken ja alkoi liu’uttaa takaisin ylös, mutta livautti kätensä paitulini helman alle. Jäykistyin, minua ei oltu ennen kosketeltu sillä tavoin. “Älä jännitä, mä vaan vähän silittelen sua”, Pete kuiskasi ja kuljetti kättään rintojani kohti. No, tuntuihan se hyvälle, rakkaan lämmin käsi ihoa vasten. Lopulta käsi tavoitti rintani ja puristeli sitä varoen. Sormet hieroivat nänniäni, joka kovettui nopeasti. Pete paineli lantiotaan minua vasten ja kuullosti hengästyneeltä. Käsi lipui takaisin alaspäin ja siirtyi pikkareilleni, pyrki reisieni väliin joita puristin tiukemmin yhteen kuin täysissä pukeissa ollessamme. “Anna mä silitän täältäkin, oonhan mä ennennkin”, Pete maanitteli ja avasin hiukan reisiäni. Sormi silitteli pimppiäni ja vähitellen Peten koko käsi oli pimppini päällä painellen sitä. “Koske säkin mua”, Pete pyysi ja siirsi kätensä kädelleni, vetäen sen boksereidensa päälle. Otin varovasti kiinni tuosta kovasta patukasta, se tuntui kuumalta, jännittävältä. Pete voihkaisi kaulaani vasten ja oli palannut hieromaan pimppiäni.

Lopulta tilanne johti siihen, että annoin Peten riisua paitulini ja pikkarini, ja hän riisui bokserinsa. Kondominkin hän oli jostain taikonut, liekö ollu tyynyn alla odottamassa. Emme puhuneet mitään, en uskaltanut sanoa että pelotti, en edes siinä vaiheessa kun Pete kohottautui rullaamaan kondomia kalunsa päälle ja siirtyi reiseni väliin suudellen minua. Hän painoi reisiäni leveämmälle omilla reisillään ja tunsin miten kalu heilahdellessaan hipoi pimppiäni. Pete kohottautui ja työnsi kätensä väliimme, otti kalustaan kiinni ja hinkkasi sitä pimppihuuliani vasten. Ei se pahalta tuntunut. Lopulta hän alkoi painamaan sitä kovemmin pimppiäni vasten, ja tunsin miten kalu oli uppoamassa sisään. Yritin peruuttaa patjaa vasten mutta eihän siitä mihinkään päässyt. Pete huohotti ja painoi kädellään ja äkkiä tunsin vihlovaa kipua pimpissäni kun Pete upposi kokonaan sisääni. “Ai..ai..aiiiihhhh!” nyyhkäisin varmasti melko kovaan ääneen, kipu oli tosi kova. Pete ei tainnut huomata mitään, sillä hän jatkoi kouristuksenomaista liikehdintäänsä sisälläni voihkien. Minuun sattui koko ajan, kyyneleet valuivat silmistäni ja Pete vaan jatkoi. Kaulaani vasten kuului epämääräistä muminaa huohotuksen lomassa “oih..ihanaa..kulta sulla on ihana..tiukka..mä en pysty enää..”, ja Pete survaisi pari kertaa todella rajusti kalua syvälle pimppiini saaden minut lähes huutamaan kivusta. Pete lysähti päälleni läähättäen kuin maratonin juossut. Lopulta hän veti pehmenneen kalunsa ulos ja kierähti sivuun. Saatuaan kondomin pois hän veti minut syliinsä. “Anna anteeksi kulta. Eka kerta aina sattuu tyttöön, kyllä säkin seuraavaks nautit, mä lupaan. Sä tunnuit niin hyvältä etten mä voinu pidätellä”. Nyyhkin hänen sylissään pimppi arkana, tunsin kun jotain märkää valui reisilleni.

Kesä loppui, koulut alkoivat, menin lukion tokalle. Meillä oli todella harvoin mahdollisuutta olla kaksin niin, että olisimme voineet harrastaa seksiä. Olin siitä salaa mielissäni , sillä vaikkei se enää niin kipeää tehnytkään,pimppini oli arka monta päivää sen jälkeen. Pissaaminenkin kirveli. Lopulta, neljännen kerran jälkeen rohkaisin mieleni ja päätin mennä kysymään apua ja neuvoa koulumme terkkarilta. Olin varma, että tein jotain väärin.

Odottelin vuoroani terkkarinhuoneen ulkopuolella jännityksestä sykkyrällä, nämä asiat eivät olleet minulle mitenkään helppoja. Perheessäni ei juuri sukupuoliasioista puhuttu, olin kai sillä saralla hiukan ikätovereitani enemmän lapsenkengissä. Ovi avautui, eikä sieltä suinkaan tullut normaali terkkarimme Raija, vaan koululääkärimme Markku! “No, tulehan sitten”, hän sanoi ja jäi pitämään ovea auki. Häkellyin täysin. “Ei kun..tuota..en minä..”,änkytin mutta Markku komensi minut sisään. “Onhan sinulla jokin syy kun siinä odotat, reippaasti sisään vaan”, hän hymyili ystävällisesti eikä minun auttanut kuin astua sisään.

“No niin, mikäs mieltä painaa?”, Markku kysyi. Punastuin ja aloin soperrella jotain epämääräistä. “Odotahan nyt. Ota ihan rauhallisesti, enhän minä saa tuosta mitään tolkkua”, Markku naurahti. Hän oli kyllä hyvin sympaattinen mies, nelissä kymmenissä, komeakin, mutta että puhuisin tällaisesta asiasta miehen kanssa… Markku toi minulle lasin vettä, join sen yhdellä huikalla. “No niin, koetahan nyt uudelleen”, hän hymyili. Rohkaisin mieleni. “No kun..mä oon mun poikaystävän kanssa..sillain..”, nieleskelin, nolotti niin vietävästi! “Niin, jatka vain. Muista että minä olen lääkäri eikä mikään mitä kerrot, ole hävettävää eikä mene tämän huoneen ulkopuolelle. Aikaa minulla on, joten ihan rauhassa vaan”, hän jatkoi lämpimällä äänellään. “Niin kun aina kun olemme sillain niin minuun sattuu tuonne (osoitin epämääräisesti jalkoväliini) monta päivää sen jälkeen”, annoin tulla yhtenä pitkänä ryöppynä. “Ahaa. Eli siis häpysi kipeytyy yhdynnästä. Onko kipu siinä häpyhuulissa vai sielä sisemmällä?”, Markku kysyi. “En mä tiedä, joka puolella kai”, jatkoin lattiaan tuijotellen. “Niin…oletteko te jo kauan harrastaneet seksiä?” Markku kysyi ja kirjoitteli papereihinsa. “Neljä kertaa”, vastasin. “Hmm..oletko koskaan ollut gynekologin vastaanotolla?” Hän jatkoi. “Ei..en ole”, sanoin. “No tuota..otapa pöksyt pois ja tule tähän lavitsalle niin kurkataan vähän että kaikki on kunnossa. Oletteko te nyt milloin viimeeksi olleet yhdynnässä?” Markku kyseli vetäessään lavitsan alta jalkatukia esille. “Toissapäivänä viimeeksi,” mutisin kiskoessani pikkareitani mekon alta, pelotti..mitä jos tutkimuskin tekisi kipeää?

“No tulehan sitten, käy siihen ja tuo peppu aivan tähän reunalle..noin hyvä. Minä vähän autan näitten jalkojen kanssa, pannaan toinen tähän ja toinen tuohon tällä tavoin näin”, Markku jutteli asetellessan jalkani levälleen tukiin, yritti kai rauhoitella minua, huonolla menestyksellä tosin. Painoin polviani yhteen. Markku sytytti valon ja kohdisti sen jalkojeni väliin, veti jakkaran eteeni ja istuutui levittäen jotain kirkasta käsiinsä. Minua värisytti, huoneessa oli viileää ja jännitin, vieraan miehen edessä pimppi paljaana ei ollut millään tavoin rento olo. “Tuota..nyt tehdään niin että minä vain päällisin puolin vilkaisen sinun häpyäsi, ei ruveta tässä sen enempää tutkimaan jos olet kovin kipeä. Tehdään se varsinainen tutkimus sitten myöhemmin”, Markku lausahti ja jatkoi “levitäpä nyt reisiäsi ihan reippaasti niin näen”, tunsin lämpimät kädet polvillani jotka hellästi mutta päättäväisesti erottivat ne toisistaan. Tuntui, että reiteni ovat vielä enemmin auki kuin Peten kanssa äheltäessä.

“Niin..kyllähän täällä on punoitusta..sisemmät häpyhuulesi ovat kyllä reippaasti normaalia punaisemmat. Nyt levitän sormillani hiukanu häpyhuuliasi, näin..”, kuului jalkovälistäni ja tunsin, kuinka sormet venyttivät pimppiäni auki. “Kyllä…punoitusta on. Mutta ei tämä vakavalta näytä”, Markku sanoi ja minusta hänen äänensä kuullosti paksummalta. “Minusta nyt kuule tuntuu ettei se poikaystävä malta sinua tarpeeksi kiihottaa sinua ennen yhdyntää, sillä tämä vaikuttaa minusta lähinnä hiertymältä tässä aukolla”, Markku sanoi ja liikutteli sormeaan pimppini aukolla. “Ja kun et ole tarpeeksi kiihoittunut ja kostea, paikat helposti hiertyvät kipeästi rikki. Miten te hoidatte esileikin”, Markku kysyi ja minua hiukan kummeksutti. Ajattelin sen kuitenkin olevan rutiinikysymys. “Noh…me pussaillaan ja sitten se hieroo mua tuolta kädellä”, punastelin ja viittasin pimppiini. “Niinkö vain..no ei sitten ihme jos et ehdi kostumaan riittävästi ja varmaan kiihottumiseesi vaikuttaa myös se pelko, että taas sattuu..Näinkö se sinua koskettaa”, Markku kysyi ja laittoi käden pimppini päälle kokonaan ja paineli. Hätkähdin, miten tämä liittyy tutkmiseen? “Joo”, vastasin kuitenkin. Onhan lääkäri kuitenkin lääkäri. “Hmm-mm…”, Markku mutisi ja jatkoi “Eikö se kuitenkin tuntuisi paremmalta jos tekisi näin”, Markku kysyi ja siirsi pelkän sormensa klitorikselleni. Toki tiesin mikä ja missä se on, kiitos biologian oppituntien, vaikken ollut sitä seksuaaliseen nautintooni hoksannutkaan käyttää. Henkäisin syvään tuntiessani sormen painallukset siinä kohdassa. “Eikö tunnukin”, Markku kysyi ja siveli sormellaan klitoristani. “Tuntuu..joo-o..”, yritin pitää ääneni tasaisena sillä liukas sormi tuntui oikesti todella hyvältä. “Jos minä nyt tässä hiukan hyväilen sinua niin voit sitten poikaystävällesi näyttää, miten sinun pim…häpysi ei enää kipeytyisi”, Markku ehdotti. “Niin..” sain sanotuksi. Nolotti maata siinä pimppi paljaana ja tuntea mielihyvää läkärin kosketuksesta, toisaalta se tuntui niin hyvältä etten halunnut sivelyn loppuvan.

“Sinulla on kaunis häpy…ihan pimppi vielä”, Markku puheli ja oli ottanut toisen kätensä avuksi. Peukalot kulkivat pimppiäni pitkin ylös ja alas, aina hieraisten klitorista ohimennen. En sanonut mitään, keskityin vain tunteeseen jota en ollut ennen tuntenut. Poskiani kuumotti, ja tunsin itseni hengästyneeksi. “Nyt levitän taas vähän pimppisi huulia ja sujautan sormeni sisään, huomaan että olet kostunut täältä”, Markku puhui paksulla äänellä ja tunsin miten hän avasi pimppiäni ja sormi työntyi hitaasti sisääni. Voihkaisin, se sattui hiukan, ilmeisesti niistä hiertymistä johtuen mutten halunnut hänen lopettavan. Toisella kädellä hän alkoi taas sivelemään klitoristani. “Ihan rauhassa, lopetan heti kun pyydät. Sinun nännisi ovat kauniisti nupullaan”, Markku sanoin ja liikutteli sormeaan pimpissäni. Minusta tuntui etten voinut olla paikoillani, peppuni alkoi liikehtiä kuin itsestään sormea myötäillen. “Niin..eikö tunnu hyvälle..nyt laitan toisenkin sormen pimppiisi..näin”, Markku jatkoi jutusteluaan ja huomasin, kuinka hän ei enää käyttänyt sanaa “häpy” vaan puhui pimpistä. Se jostain syystä tuntui minusta kiihottavalle.

Toinenkin sormi liukui sisääni kivun taas pienesti vihlaistessa, mutta vihlaisu hävisi niin nopeaan etten ehtinyt edes kunnolla ajatella sanaa “sattuu” loppuun asti. Tuntui, kuin pimpistäni olisi lirahtanut jotain pyllyvakooni. “Noin..kylläpä sinulla on märkä pimppi..ihan litiset..ja olet niin tiukka..tunnut oikein hyvältä sormiin..”, Markku puhui tummalla ja hiukan hengästyneellä äänellä, “ei taida sattua yhtään”, hän kysyi. “Eih..ei satu..ei satu yhtään..”, huohotin pyllyni tehdessä laajempaa liikettä. Nostin pyllyäni kun Markku veti sormiaan ulos, ja painoin vastaan kun hän työnsi ne takaisin. Huokailin kovaan ääneen, ollo oli kovin levoton. Äkkiä Markku veti sormensa pimpistäni, mutta siveli edelleen klitoristani kahden sormen välissä. Hämmästyin ja katsahdin ihmeissäni Markkuun. “Tiedätkö, mikä tuntuu vielä paremmalle pimpissä”, Markku kysyi. “En..”, vastasin hämmilläni, enkä kehdannut sanoa sanaa “kalu”. “Se kun sitä suudellaan. Hyväillään kielellä. Nuollaan ja imetään pimppihuulia ja klitorista. Se tuntuu naisesta todella hyvälle..saanhan minä maistella pimppiäsi? Saanhan näyttää miten se tehdään, voit sitten poikaystävällesi sanoa että pimppiä pitää suukotella”, Markku sanoi kiihkeällä äänellä, hänen kasvonsa punoittivat ja hän näytti kuumeiselta. “Saat..kai..eikö se maistu pahalle”, epäröin. “Eiei..puhdas pimppi maistuu todella hyvälle ja saa miehen kiihottumaan myös”, Markku sanoi ja kumartui, tunsin kuuman hengityksen pimpilläni.

“Ihana naisen tuoksu”, kuului reisieni välistä ja tunsin kuinka huulet painuivat pimppiäni vasten. Se tuntui pehmoiselta ja lämpimältä. Sain suukoja pimppihuulilleni ja lähelle klitorista, ja taas siitä alaspäin. Se tuntui kyllä hyvälle, mutta paremmalle olivat sormet tuntuneet hieroessaan minua klitoriksesta ja sisältä pimpistä. Kummastelin hiukan että tässäkö kaikki, kun suukottelua jatkui hetken. Sitten tunsin jotain kosteaa…jokin lämmin ja märkä erotti pimmpihuuleni, ja alkoi kulkea niiden välissä ylös alas tuntuen sanoin kuvaamattoman hyvältä. Kieli, tajusin. Kieli painui hiukan pimppini sisään ja taas ylösalas huulten välissä. Levitin reisiäni, se tuntui todella hyvältä. Kieli lipoi minua, välillä tunsin kuinka pimppihuuleni imettiin kuumaan suuhun, voihkin..en olisi voinut kuvitellakaan että jokin voisi tuntua niin hyvälle! Kurkustani karkaili kirahduksia, inahtelin ja voihkin, peppuni liikkui kieltä myötäillen. “Tuntuuko hyvälle”, Markku lopetti yllättäen. “Voi tuntuu..tuntuu kyllä..voitko tehdä sen vielä”, kysyin enkä uskonut että tein sen. Sormet venyttivät pimppihuuliani ylöspäin, ja äkkiä tuntui kuin olisin saanut sähköiskun pimppiini. Markku oli lipaissut klitoristani. “Sulla on oikein sievä, pieni klitsu..se on kiimasta ihan pullea ja kova”, Markku henkäisi ja lipaisi uudestaan. Lantioni nytkähti. Ja taas. Muutaman lipaisun jälkeen tunsin, kuinka tuo ihana, pehmoinen, märkä kieli alkoi pyörimään klitorikseni ymäpäri. Se ei oikeastaan osunut siihen, mutta odotin jännittyneenä seuraavaa suoraa kosketusta. Reiteni ja peppuni tärisivät, kohta ..ihan kohta se lipaisee!

Lipaisua ei koskaan tullut, sen sijaan kieli painui kokonaan klitsulleni ja alkoi hieroa sitä voimakkaasti. Taivas mikä tunne! Vahvat kädet pitelivät pyllyäni paikoillaan ja kieli liikkui reippaasti. Pimppiäni tuntui kutittavan ja se jatkui ja jatkui. Äkkiä Markku imaisi klitsuni kokonaan suuhuni, imi sitä ja paineli kielellään. Selkäni taipui kaarelle ja huusin painaen pimppiäni Markun suuhun. Markku jatkoi hetken kunnes hiljalleen lopetti. Pimppini tuntui hellältä, muttei samoin kuin Peten kalun jäljiltä vaan mukavasti turralta vaikkakin kosketusaralta. Yritin työntää Markun päätä pois, mutta hän lipoi hellästi pimppiäni kunnes arkuus väistyi. “Oliko elämäsi ensimmäinen orgasmi”, Markku kysyi hymyillen. “Oli..”, huokaisin ja yritin saada hengitystäni tasaantumaan. Se oli vaikeaa Markun hivellessä kielellään edelleen pimppiäni. “Nyt saat toisen”, Markku sanoi ja painoi voimakkaammin.

Markku aloitti samalla tavalla mutta reilummin, kieli liikkui vilkkaammin ja rohkeammin pimpissäni. Kuului märkiä lurpsahduksia ja imuääniä. Pyllyni keinui, tuntui että hieron pimppiäni Markun naamaa vasten. Lopulta kieli tavoitti taas klitorikseni ja jäin odottamaan sitä samaa tunnetta jonka äsken koin. Tunsin, kuinka kaksi sormea liukuivat pimppiini, liikkuivat edestakasin. Klitorikseni imaistiin kuumaan ja märkään suuhun kielen sivellessä sitä äskeistä hellemmin. Sormet tuntuivat suurilta, suuremmilta kuin Peten kalu, vaikka äsken tuntuivet sopineen pimppiini ihan hyvin. Ne liikkuivat hieroin sisään ja ulos, kielen painelu klitoriksellani voimistui. Suustani pääsi tahdottomia kiljahduksia eikä peppuni pysynyt paikoillaan. Pimppiäni tuntui kutittavan, minua pissatti..yritin sanoa siitä mutten pystynyt muodostamaan yhtään järkevää sanaa hyvän olon vyöryessä ylitseni. Tunsin, kuinka pimpistäni purskahti jotain selkäni noustessa kaarelle, tuntui etten saa henkeä. “Sillä tavalla, niin sitä pitää, upeeta”, kuulin hymyn Markun äänessä toivuttuani. “Mä pissasin…”, sanoin kauhuissani ja äärettömän nolona. “Et pissanut”, Markku sanoi ja jatkoi; “jotkut naiset saattavat ejakuloida kuten miehet äärimmäisessä nautinnossaan. Ei se oe pissaa. Olen ylpeä että sain sinussa aikaan tuollaisen reaktion”. Ylitseni tulvahti helpotus. “Haluaisitko tuottaa minulle nautintoa? Olisi upeaa upottaa kulli pikkuiseen pimppiisi. Lupaan etten satuta sinua”, Markku kysyi ja näin kuinka hän puristeli farkkujensa etumusta. En oikein kehdannut kieltäytyäkään, vaikka olin varma että se kyllä sattuisi. “Okei..”, vastasin epäröiden. “Mutta käsitäthän ettei tästä sitten saa puhua”, Markku sanoi vakavana. Käsitinhän minä sen.

“Mä haluan tulla sun pimppiin takaa. Nousehan ja tule tänne lavitsan toiseen päähän”, Markku pyysi vetäen minua kädestä ylös. Hän käänsi käsituet esiin ja pyysi minua asettumaan niille kontilleni. “Ilmeisesti pöytää pystyy käyttämään myös hierontapöytänä”, ajattelin turtana asettuessani Markun ohjaamana pöydälle. “Nyt mä säädän vähän tätä korkeutta, älä pelästy”, kuulin takaani ja samassa pöytä alkoi suristen nousta. “Oi miten upeeta..sulla on niin kaunis pimppi..se on ihan liukas ja punertava..mä haluan nuolla sua vielä täältä takaa”, Markku huokaili ja samassa tunsin kädet pepullani ja kielen pimpissäni. Asento oli mielestäni kamalan rivo. Markun nuollessa pimppiäni notkistin selkääni saadakseni vielä enemmän nautintoa, ja Markku tuntui pitävän siitä. “Noin..pyllistä vaan enemmän..tohtorisetä tykkää kun reippaasti pyllistää”, Markku jutteli ja jatkoi lipomistaan. Jollain kummalla tavalla kiihotuin tuosta tohtorisedästä ja muusta, ja tarjosin itseäni lisää. “Vielä vähän..noin, nyt tohtorisetä ylettää pikkuiseen klitsuun näin”, Markku huohotti ja kieli alkoi lipoa klitoristani nopein vedoin. Voi miten hyvälle se tuntuikaan! Pyllyni tärisi ja iskin hampaani lavitsaan orgasmin tullessa, en sentään ruiskauttanut uudestaan Markun kasvoille vaikka tuskinpa tämä siitä olisi pahasstunut.

“Sillä tavalla..noin annetaan tytölle nautintoa..nyt tohtorisetä upottaa kullinsa pieneen pimppiin..älä yhtään pelkää, tohtorisetä on varovainen”, kuulin vetketjun äänen ja kahinaa, sitten kalu kosketti pakaraani. “Kylläpä pimppi on märkänä”, Markku puhui paksulla äänellä ja tunsin kaun pimppiäni vasten. Markku liu’utti sitä edestakaisin pimppihuuliani vasten, kalun pää hieraisi klitoristani yhä uudestaan ja uudestaan. Huomasin työnteleväni pyllyä samassa tahdissa Markkua vsaten. “Näin..kastellaan kulli kunnolla niin ei tee kipeää pienessä pimpissä”, takaani kuului ja kalua läpsäyteltiin pimppihuuliini. “Pyllistä ihan pikkuisen enemmän..juuri noin..paina vaan rinta siihen lavitsaan..noin..oikein hyvä. Nyt tohtorisetä tunkee kullin pimppiin oikein varovasti”, Markku puheli ohjaten kalunsa päätä pimppiaukolleni. “Kohta sattuu”, ajattelin ja jännityin. Tunsin painetta pimpissäni kun kalu alkoi upota minuun, mutta tunne oli erilainen kuin Peten kanssa. Sitten kalu vetäytyi pois. Ja taas hiukan sisään, enemmän kuin äsken. “Voi miten tiukka pimppi..ja niin liukas ja kuuma..kyllä tohtorisetä tykkää”, Markku huohotti liikutellessaan kalua pienen matkan sisää ja taas ulos. Sitten Markku kumartui ylleni, otti käsin tukea lanteistani ja upotti pitkällä, rauhallisella työnnöllä kalunsa kokonaan pimppiini. “Aaaiiihhhhh,,,”, minulta pääsi voihkaus. Kalu teki kipeää, muttei läheskään nin kipeää kuin Pete. Markku pysyi paikoillaan pimpissäni. “Noin..ei mitään hätää..annetaan tiukan pikkupimpin tottua tohtorisedän isoon kulliin..annetaan sen venyä rauhassa niin sitten tehdään hyvää pimpille”, Markku sanoi ääni väristen. Pimppini tuntui äärimmilleen venytetyltä ja täydeltä, mutta minuun ei sattunut! Ei ollenkaan vaikka pimpissäni oli kalu, varmasti isompi kuin Peten.

Hetken kuluttua Markku alkoi vetää kaluaan ulos, ja työntyi taas sisään. “Sattuuko pimppiin”, hän kysyi huohottaen. “Ei satu, vähän tuntuu täydeltä”, huokailin vastaan, aloin rentoutua kunnolla. “Niin…on niin tiukka pimppi..tosi tiukka pimppi”, Markku henkäili ja kiihdytti tahtiaan. Hän piteli pyllystäni reilusti kiinni, sormet tekivät melkein kipeää, ja alkoi panna minua reipasta tahtia. Kuului läiskähtävä ääni, kun hänen pallinsa osuivat pimppiini ja vähän klitorikseenikin. Notkistin selkääni saadakseni sinne osumia paremmin. “Noin..pyllistä tohtorille kunnolla..noin..on niin sievä pieni pyllyreikäkin”, Markku läähätti. Tunsin, kuinka pyllyreiälleni valahti jotain viileää ja märkää, ja sormi alkoi hieromaan sitä. Se tuntui hyvälle, vaikka yritinkin puristaa pakaroitani yhteen. EN halunnut pyllyyni työnnettävän mitään! “Älä pelkää, tohtorisetä tietää että pyllyreiän hierominen tuntuu hyvälle, ei työnnetä sisään, pyllistä vaan rohkeasti niin setä tekee hyvää”, Markun puhe alkoi takkuilla. Pimppini jokaista sopukkaa hierova kalu alkoi tuntua todella hyvältä, ja MArkku kurotto vatsani ali sormensa kltorikselleni. “Kohta tohtorisedän sperma purkautuu pimppiin, setä yrittää pidätellä niin että tyttö ehtii mukaan orgasmiin..vaikka vaikeaa se on..on niin tiukka pimppi kullille”, Markku huohotti korvaani ja voi, miten nuo tuhmat puheet minuun vaikuttivatkaan. Pimpit ja tohtorisedät ja pyllistämiset..”Anna tohtorisetä tytölle vielä…anna oikein kunnolla..syvälle pimppiin”, voihkin enkä ollut uskoa korviani. Olinko se minä? “Annan..kyllä annan..kullia pieneen pimppiin näin”, Markku sanoi ja survoi kaluaan pimppiini, klitorikseni muljahteli hänen sormissaan ja kalu hieroi pimppiäni. Pyllyni ja reiteni alkoivat täristä, kalu tuntui kasvavan pimpissäni ja minä huusin. “Oooh..nyt tulee..syvälle pimppiin…nyt tuleeee”, Markku karjahteli survaistessaan vielä muutaman työnnön niin syvälle, että se teki jo vähän kipeää jossain sisällä. Tunsin kalun sykkivän pimpissäni, ja reisilleni valui jotain kuumaa ja tahmaista.

Huohotimme hetken paikoillamme, kalu lupsahti ulos pimpistäni ja lattialle valahti pieni lammikko. “Voi taivas..”,Markku puuskahti. Minä nousin ja laskin hameeni helmat suojakseni. Jalkani vapisivat ja tuntuivat voimattomilta. Hetken kuluttua puimme jasaimme jotain puhutuksi. Markku oli selvästi nolo ja häpeissään, aivan kuin minä tullessani. Siinä mielessä osat olivat vaihtuneet, minulla oli valtavan hyvä olo, ehkä nolous ja muu tulisivat hyvän ollon haihduttua.. Ei puhuta tästä muille ja tämä ei saa toistua ja sitä rataa. En olisi enää kyennyt tunneille, joten läksin kotiin lääkärin kirjoittama poissaolotodistus mukanani. Sain myös jälkiehkäisypillerit.

Muutaman päivän päästä jätin Peten. Ei hän olisi minulle pystynyt sellaista nautintoa tuotamaan kuten “tohtorisetä”. Lukion aikana en seurustellut enää kenenkään kanssa. Sen sijaan koululääkärille minulla oli usein asiaa…

15 kommenttia viestissä: “Kivusta nautintoon koululääkärin avulla”

 1. seuraava osa! says:

  Seuraava osa!

 2. T says:

  Hyvä tarina jatkoa!

 3. Pärvän kyy says:

  Heh, olisikohan pitänyt lukea lääkäriksi ; )

 4. tytsy says:

  Tätä on kaivattu niin pitkään. Ihan mahtava! Kiitos!

 5. kiimamursu says:

  Muutamat kirjotus/kielioppivirheet vähän latisti mutta tarinana loistava!

 6. jihuu says:

  Mahtava tarina!! 😉 <3

 7. mä vaan says:

  Samaa mieltä olen ekan komentin kanssa. Aina sana pimppi, klitsu.. Hoh..hoijaa!!

 8. jooseppi says:

  hyvä tarina sopivasti kuvailua voisi olla lisääkin.
  ja tee ehdottomasti jatkoa 😉 olisi hieno kuulla mitä tapahtuu lukion jälkeen tai mitä tapahtui lisää lääkärin kanssa 😉

 9. heidi says:

  Todella kiihottava ja hyvä tarina! jatkoa jos mahdollista!

 10. minävaa says:

  Tää oli uskomattoman hyvä. Pienet kirjoitusvirheet ei mua haitannu, kun teksti piti otteessaan. Jatkoa tähän.

 11. fani says:

  todella hyvä! tykkäsin tosi paljon. hyvää kuvailua, juuri tarpeeksi. lissää tämmöisiä!

 12. lho says:

  Paras

 13. geo345 says:

  Lääkäritarinoita ei tällä sivustolla ole yhtään liikaa.

 14. Lukija says:

  Tykkäsin! Vähän samaa tyyliä kuin tarinoissa “Asiantuntevaa opastusta”.

 15. fantasioitsia says:

  kuulosti miehen tekemältä tarinalta mutta todella hyvä voisit harkita jatkoa

Kommentoi

top