search
top

Ihanat naapurit 4 / Serkkumme Katri

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 2.87 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on jatkoa sarjalle Ihanat naapurit.3 – Katri meni äidin luo ja minä jäin vielä veljeni kanssa, sillä mä halusin nussia veljeni kanssa, koska mä jäin ilman spermaa. Se miksi äiti halusi Katrin sinne, sitä ei tarvi selitellä, sillä äiti huolehtii tytöstä…

– Palattuani Matiaksen huoneeseen, oli poika laittanut alushousut päälle ja mennyt sänkyynsä makaamaan. Ilmeisesti nuoren tytön nussiminen otti koville. Matias näytti olevan pian unessa. Mutta minua yhä panetti niin vitusti. Veljeni makasi sängyllään kuin raskas tukki. Kulli näytti olevan velttona kalsareiden sisällä. Saako tuota kalua tänään vielä seisomaan? Se kun on jynssännyt neitsyt pillua sellaista tahtia. No kohta se nähdään, mietin. Käyn ensin kuitenkin pesemässä pilluani. Kun tulin suihkusta takaisin Matiaksen luo, niin veljeni näytti jo nukahtaneen, joten se siitä panosta. Menin kuitenkin veljeni viereen makaamaan, sänky on sen verran leveä, että mahdun siihen mukavasti. Laitoin käteni etumuksen päälle ja aloin hieman hieroa siitä kohdasta kevyesti, jossa kulli tuntui nyt olevan puoliunessa. Veljeni kalu tuntui heräävän, niinpä kohotin itseäni paremmin ja olin veljeni kylkeä vasten, jatkoin etumuksen hierontaa. Sitten raotin alushousuja hieman ja kurkistin nähdäkseni millainen kulli onkaan. ¨ Vittu.. Kun on ihana tuoksu.¨ Sain haistella sperman hajuja ja sekös lisäsi yhä halu saada veljeni kullia, pilluni alkoi kostua. Laitoin käteni paljaalle kullille, joka alkoi tuntua kovettua, se oli myös tahmea, palleja myöten. Matiakselta on täytynyt tulla melkoinen lasti tytön vittuun. Niin, kuten totesin olihan veljeni vain parikymmentä minuuttia sitten nussinut serkkuamme 12v Katria. Varoen vedin alushousut pois, jotta poika ei heräisi. Katsoin tuota nuoren miehen tahraista kalua, samalla nuolaisin sitä, saadessani tahrat suuhuni. Tartuin sormilla kulliin ja aloin hieman vedellä esinahkaa taakse. Matiaksen kulli alkaa kasvaa isoksi, terska näytti hohtavan kiimaisena. Nuolin kullin vartta pitkin vedoin kohti terskaa. Vau! Et se on hyvää! Veljeni kulli maistui taivaallisen ihanalta. Otin paksun punertavan terskan huulilleni ja maistelin sitä. Kiimanestettä tihkui suuhuni, jotka nielin. Kulli on jo mahtavassa kunnossa, ei uskoisi 15vuotiaalta pojalta. Mieleeni tuli jälleen Diego, hänellä on pikkasen isompi kulli. Siirryn hiljaa veljeni päälle, joka yhä nukkuu sikeästi. Toivottavasti hän ei käännä asentoa. Otan kullin varresta ja asetan terskan vitun huulille. Kulli menee hitaasti sisääni. Huokaisen ja vedän henkeä syvään. Mahtava iso kyrpä sisälläni, mikään ei voita tätä hetkeä, märkä litinä kuulu kun nussin tuota siitosonnin kyrpää. Hiljaa ratsastan siinä kaikessa rauhassa ja annan kovan kullin tykytellä vitussani. Sitten lisään tahtia niin, että kuuma olotila nousee. Matiaksen kulli liukuu vitusta ulos ja taas sisään. Hiki virtaa pitkin selkää ja rinnoilla. Puristan kullia tiukasti kiinni häpyhuulilla. Hieron rintojani samalla, nännit ovat kovana. Rintani ovat muutenkin kesän aikana kasvaneet, ehkä syynä on kun olen harrastanut seksiä paljon, noiden ihanien naapureiden kanssa. Onhan se 13vuotiaalle teini tytölle melkoinen saavutus. Hmm.. Matiaksen mahtava kyrpä tykyttää voimalla vitussa kuin pora, samassa tunnen ensimmäisen sperman tulon, sitä ei tullut paljon. Joten kiihdytin tahtia jälleen, painan käsillä veljeni lihaksista rintaa voimakkaasti niin, että Matias herää. Pojan kulli painautuu yhä sisään ja syvemmälle pilluuni. Notkistan selkäni suoraksi, puristan kullia tiukasti ja odotan pian spermaa vittuuni. Pian alkoi tapahtua, veljeni kulli latasi komean lastin lämmintä spermaa sisääni, se tuntui menevän ääriä myöten joka sopukoihin. Lysähdin veljeni päälle rinnat painautuivat veljeni rinta kehää vasteen. Kulli oli yhä sisälläni samoin spermat, en halua niiden valuvan pois pillustani. Veljeni hymyili iloisesti, kun sai naida siskoansa. ” No! Tuntuiko ihanalta?” ”Vitun jätkä! Sä olit hereillä koko ajan ja mä nussin sun kanssa.” – Mutta itse kysymykseen, vastasin tuohon sanomalla. ”Aivan mahtavalta, sinulla todella upea kulli, nussitaan useammin, rakas veljeni.”

-Viikonloppu kului nopeasti ja Katrin oli aika lähteä kotiin. Sitä ennen sovimme, että Katri soittaa meille kun on tulossa joskus käymään meillä. Kului noin neljä viikkoa, ja syksy eteni nopeasti. Ilma on silti ihanan lämmin, vaikka illat alkavat olla pimeitä. Veljeni Matias täytti sinä aikana 16 vuotta. Pojasta on tosiaan tullut entistä miehisempi. Matias on jo lähes raavaan miehen kokoinen ja vartalo on hyvin lihaksikas. Myös kalu on pojalla entistä kookas.. Huomasin sen kun hän runkkasi suihkussa ollessaan. Eräänä iltana Matiaksen musaharrastuksen laulaja tyttö Laura oli meillä käymässä, ennen kuin he lähtevät musa harjoituksiin. Lauralla on vaaleat hiukset, ikää on 14v ja on noin minun pituinen. Rinnat tytöllä on hieman isommat. Olin keittiössä äidin kanssa, kun kuului Lauran hyräilyä, Matiaksen säestäessä kitaralla. Tytöllä on ihan hyvä laulu ääni, totesin. Hetken kuluttua tuli hiljaista, mutta sitten alkoi soida jokin äänilevy. Menin yläkertaan huoneeseeni ihan muita juttuja, huomasin Matiaksen huoneen oven raollaan. Uteliaisuus iski, kurkistin ovesta ja näin tytön ottavan Matiakselta suihin. No niin… Näin se tämäkin romanssi etenee. Matiaksen kulli on taas tytön käsittelyssä. Huokaisin.. Joten antaa heidän olla ja jatkoin omia juttuja. Tulin takaisin keittiöön ja äiti kysyi pojasta ja tytöstä. ”Mitä Matias ja Laura tekevät, kun on niin hiljaista?” Äitini kysyi. ”He nussivat! Laura otti Matiaksen kalua suihin. Sanoin äidille pokkana suoraan.” ”No just.. Se poika ei jätä kulliansa hetkeksikään rauhaan. Huvittavaa!” ”Näin on,” totesin myös.

– Oli vierähtänyt taas pari viikkoa. Ilta-aterialla syödessään, äiti kertoi, että Katri olisi halukas taas tulemaan meille viikonlopuksi. Ja sehän sopii mainiosti. Tyttö vain pitää hakea asemalta, jonka äiti lupasi hoitaa. Seuraavana päivänä, perjantain illalla Katri sitten tuli meille. Menin vastaan ulos ja näin iloisen tytön ilmeen. Halasimme ja suutelimme toisiamme himokkaasti. Olin onnellinen kun Katri tuli meille. Minulla olikin jo ikävää, kun naapurien tytöt ovat myös jossain matkoilla viikonlopun, joten minulla ei ole ollut tyttö kaveria täällä. Äiti pyysi Matiasta laittaa ulko-saunan kuumaksi, vaikka illat alkavat olla pimeitä, eikä ole vielä edes kylmää. Myöhemmin käytämme kodin sisä-saunaa. Parin tunnin kuluttua menimme kaikki yhtä aikaan saunaan. Saunassa olleessa huomasin, kuinka Katri katseli Matiasta, etenkin pojan kalua. Myös äitini huomasi tilanteen. Äiti meni ensin pesulle ja ilmoitti samalla laittavansa jotain syötävää. Istuimme lauteilla Matias meidän tyttöjen välissä. Siinä jutellessa samalla Katri laittoi kätensä Matiaksen jo kovan puoliksi seisovan kullin päälle. Katri alkoi runkata pojan kullia enemmän, joka kasvoi äärimittoihin. ”Ota se kyrpä suuhun Katri.” Sanoin tytölle. – Katri otti kullin suuhunsa ja imi sitä himokkaasti. Tyttö on tosiaan oppinut pian miten tuollaisen kyrvän, kuin sonnin, jollainen on Matiaksella, miten sitä käsitellään. Katri nuolee kullin vartta pitkin vedoin kohti terskaa. Tyttö runkkaa, imee kovaa kullia voimakkaasti. Matiaksen iso kanki uppoaa teini tytön suuhun lähes kokonaan. Menee hetki kun Matias sanoo tulevansa. Matias ottaa kullin käteensä ja runkkaa sitä voimakkaasti. Katri pitää suuta auki valmiina spermalle. Matias karjaisee ja antaa kullin laukaista pitkän sperma lastin Katrin suuhun. Matias laittaa kullin Katrin kielen päälle ja puristaa kullista viimeiset tipat. Katri ottaa kaikki ja nielaisee spermat. ”Ai et teki hyvää”. Sinun veljelläsi on ihana kulli. Suvi. ” Niin on ja on aina valmiina nussittavaksi.” – Peseydyimme ja lähdimme saunasta pois. Sitten vietimme yhteisen perjantain illan. Lauantain aamuna aamiaisella, juttelimme sitä ja tätä, kunne äidin puhelin soi. Sitten hänen naamansa meni sellaiseen ruttuun, sellainen hapan ilme, jota en ole ennen nähnyt aikoihin. Puhelun loputtua, kysyin äidiltä. ”Mitä nyt, kerro jo? Näytät huolestuneelta.” ”Katri sinun perheesi on tulossa tänne. He menevät johonkin uskovaisten tapahtumiin ja hakevat sinut samalla. En tiedä mitä se sitten on, mutta ovat jo matkalla, tulevat tänne ilta-päivän aikana. Voi vittu!” – Tuo oli melkoinen uutinen äidiltä. Ja mitä tästä seuraa jos Katri kertoo vanhemmille, kuinka tyttö on nussinut Matiaksen kanssa ja eilen saunassa ottanut suihin. Tuo uskovainen perhe ristiinnaulitsee meidät piha-alueen rinteelle, mietin itsekseni. ”Äiti.. Ei heidän tarvi tietää meidän seksi hommista ja Katri ei varmaan kerro heille. Ethän Katri?” ”Ei en kerro, mä en sano mitään. Sitä paitsi mä haluan vielä, että minua pannaan, minusta on kivaa kun voi nussia, vaikka olen vasta 12v.” ”Oikein sanottu rakas serkkuni.” Sanoin Katrille. – Äiti kertoi meille Katrin perheestä. Katrin äiti Taina n.38v tummahiuksin, tosi kaunis nainen. Isä Pentti on äidin veli, eli meidän eno setä. Hän on jotain 40v. Pentti pitää jotain omaa yritystä kotipaikkakunnalla. Sitten on poika Sami 17v ja tyttö Mirja 14v. Sitten äiti kertoi mihin he ovat menossa ja tarkoitus oli sitten hakea tyttö meiltä. Myöhemmin ennen kuin he tulevat, kysyin Katrilta, kun olimme kahdestaan huoneessani, että ovatko veljesi ja siskosi jo naineet.. ”Eivät ole. Vasta sitten kun he ovat naimisissa. Mirja on sanonut, ettei se seksiä harrasta ennen häitä. Samin mä oon kerran nähnyt kun sen kalu seisoi suihkussa. Pikkasen minua hävetti kamalasti.” ”Onko sillä iso se kalu?” Kysyin. ”No.. Jotain Matiaksen kanssa yhtä iso, luulisin.” – Ilta-päivällä se perhe sitten saapui. En muista miltä muut lapset näytti, kun viimeksi näin heidät, olin silloin aika pieni tyttö. Pentti-eno ajoi isoa tila-autoa pihallemme, kyllähän tuon kokoinen perhe tarvii ison auton, ajattelin. Sitten he kaikki tulevat ulos autosta ja katselemme tuota perhettä. .”Voi luoja mikä perhe”. Sanoin äidille. -Pentti, siis isäntä on komea tumma viiksikäs mies ja pitkä, se oli minulle yllätys. Ilmankos Katri onkin pitkä, melkein minua pitempi. Sami nuorekas mies ja aika komea poika onkin. Mirja taas on aika hennon oloinen, tytön rinnat ovat hieman minua isommat, erottuvat topin yltä. Sitten on emäntä. Voi luoja tuota mimmiä, tuumailin. Nainen on kuin Greta Garbo, vaikka onkin täysin mustat hiukset. Taina on kuin ¨movie star¨ ilmestys. Kadehdin suorastaan Katrin perhettä. Tervehdimme ja toivotimme heidät tervetulleeksi. Juttelimme niitä ja näitä. Näytimme heille taloamme ja piha-aluetta ja ulko-saunaa, sekä järven rantaa unohtumatta. Sitten äiti kysyi Tainalta jotain. ”Taina hei! Mennään me laittaa jotain tarjottavaa, niin muut voivat tehdä jotain sillä välillä muuta.” ”Sopii mainiosti. Meillä on sellainen tapa, silloin kun on perhetapahtumat ja sen sellaista.. Niin autetaan toisia.” – Mirja, Katri ja minä lähdimme pienelle kävelylle, olin sitä ennen vaihtanut hihattoman paidan ja niin, että rinnat olivat esillä lähes kokonaan, eikä ulkona ollut edes kylmä. Esittelin heille paikkoja ja meidän ne ihanat naapurit, jotka eivät ole nyt kotonaan. Sami ja Pentti sekä Matias menivät rantaa kohdin, ilmeisesti miehet lähtivät hetkeksi soutelemaan. ”Suvi! Näytä niitä sinun valokuviasi, niistä mallin kuvista”. Katri sanoi. ”Ok.. Joo mennään sisään, niin näytän.” – Kun tulimme sisään, äidit puuhasivat keittiössä, vilkaisin ohi mennen heitä. Taina oli vaihtanut kevyeen asuun, joten naisen täyteläiset kookkaat rinnat olivat puolillaan esillä. Millainen perhe tämä mahtaa olla, ajattelin itsekseni, pukeudutaan melko seksikkäästi. Menimme huoneeseeni, otin valokuva kansion esiin ja istuimme sängyn reunalle aloin esitellä kuviani, jotka Diego ja Juan on ottanut. Mirja katseli kuvia. Sitten hän kysyi. ”Onpa hienoja kuvia. Kuka nämä on ottanut?” ”Yksi Diego ja Juan, Espanjalaiset muotikuvaajat, Helsingissä.” Kerroin Mirjalle. ”Heillä on studio, jossa mä käyn naapurien tyttöjen kanssa.” ”Eikö Suvi ole aika seksikäs tuossa kuvassa, kun hänen rinnat ovat melkein näkyvillä”. ”Mutta Katri. Ei noin saa sanoa. Se on kielletty meidän perheessä. Etkö muista? Ei seksi sanaa saa käyttää tytöistä.” – Ups! Nyt se sitten sattui, toivottavasti Mirja ei kerro tästä vanhemmilleen. Sitten on helvetti irti täällä. ”Joo.. Toki muistan, mutta älä sinä nyt kerro siitä kenellekään. Niin ja minusta nämä kuvat ovat hienoja.” ”Ei.. en kerro”. Mirja sanoi. – Syvä huokaus. ”Keitä nämä tytöt ovat ja tämä nainen”. Mirja kysyi vielä. ”Tummempi on Jenna 13v ja vaaleampi on Anne 15v, taitaa olla nyt 16v. Nainen on Jaana ja hän on Jennan äiti.”
– Sitten tuli kutsu tarjoilulle, äidit olivat laittaneet tuvan puolelle kaiken. Kävimme kaikki samaan pöytään, ikään kuin suurikin suku. Pentti siunasi tarjoilun, kuten se heidän perheessä on tapana tehdä. Siinä nauttiessamme tarjoilua huomasin, kuinka Pentti katsoi minua, etenkin rintojani. Kävi selvästi ilmi, miten mies oli kiinnostunut teini tytöstä. Pentti istui juuri minua vasten ja yritin jalan kärjellä kokeilla miehen etumus kohtaa. Pentin kalu tuntui olevan kovana. Äitini huomasi tilanteen ja rykäisi hieman. Joten lopetin tuon heti… Oli mennyt lähes neljä tuntia siitä kun vieraat tulivat ja nyt Pentti ilmoitti, että heidän pitää jatkaa matkaa. Hyvästelin Katrin sillä välin, kun Pentti lähti hakemaan autoa lähemmäksi taloa, koska he vievät jotain tavaraa, seurakunnan hyväntekeväisyyteen. Mutta juuri sitten sattui jotain kummaa. Pentin auto ei startannut jostain syystä. Pentti yritti ja yritti moneen kertaa. Välillä hän katsoi moottoriin, tarkisti että kaikki oli kunnossa, mitään ei ilmennyt, mutta auto ei käynnistynyt.
”Taina rakas, nyt ei taida lähdöstä tulla mitään. En saa autoa käyntiin. Huoltoa en saa tähän aikaan ja tänne se on pitkä matka ja se maksaa paljon. Varsinkin viikonloppuna. Mikä neuvoksi?”
” Liisa kuule! Ei teillä sattuisi olemaan tilaa pariksi yöksi meille?” Taina kysyi.… ”Ei jäädä, soitetaan tila taxi ja mennään Hotelliin”. Pentti sanoi… ”On toki, järjestetään se yhdessä. Ette mihinkään Hotelliin lähde.” Äitini sanoi.
– Ei voi olla totta, Pentti levitteli harmissaan käsiään ja Taina ¨Greta Garbo¨ pyytää meiltä yö sijaa, vaikka perhe voisi mennä taxilla Hotelliin. Kyllä noilla on varaa, oma yritys, rikkaita kun ovat. Näytin Katrille peukkua ja hän ilahtui suuresti. Äiti pyysi miehistä jonkun laittaa ulko-saunan kuumaksi. Myöhemmin kävimme kaikki saunassa ja vietimme yhteisen ihanan lauantain illan. Heräsin yöllä johonkin outoon ääneen. Kello oli jotain kolme, ulkona oli jo pilkkopimeää. Laitoin kännykkäni valon päälle, nähdäkseni mitä oli tekeillä. Katsoin vieressä nukkuvaa Katria, tyttö nukkui ihka alastomana. Viereisessä sängyssä oli Mirja. Nousin ylös ja suuntasin alakertaan. Ketään ei näkynyt, mutta kuistilla istui Pentti- eno yksinään. En rohjennut heti mennä miestä häiritsemään, joten annoin hänen istua. Kävin keittiössä juomassa lasin mehua ja menin takaisin yläkertaan, mutta jo portaissa käännyin takaisin ja menin ulos kuistille, jossa Pentti istui. Kuiskaisin hänelle..” Hei miksi olet täällä ulkona kun yöt ovat viileitä. Eikö nukuta?” ”Ai.. Sinä Suvi… Joo ei nukuta oikein. Mietin vain mikä tuohon autoon tuli vika.” ” Äääh!.. Älä sitä murehdi, kyllä se kuntoon tulee. Maanantain aamuna soitat huoltoon ja he tulevat korjaaman vian.”– Pentti katsoi minua suoraan silmille ja sanoi… ” Niinkö uskot?” ” Juu.. Olettehan uskovaisia ja olet kaiketi rukoilut Herran ihme tekoja avuksi” ” Joo.. Olen minä” – Istuimme kahdestaan hetken ja ennen kuin ajattelin lähteä sisään, niin huomasin kuinka Pentin kalu oli paisunut melko isoksi. Pentti yritti nostaa toisen jalan reiden päälle peitoksi. Pentti huomasi kuinka olin nähnyt tilanteen. Rohkenin laittaa käteni etumuksen kohdalle. Pentti veti syvään henkeä ja huokaisi. ” Ei Suvi.. Älä tee sitä täällä, joku voi herätä.” – En malttanut lopettaa, vaan jatkoin. Avasin housujen vetoketjun hiljaa. Laitoin hennot sormeni miehen alushousujen sisään ja halusin tuntea, kuinka kova ja iso kulli Pentillä on. Kaivoin kullin esiin ja olin hämmästyä kuinka pitkä Pentin kulli onkaan. Jo tässä vaiheessa vittuni kostui hurjaa vauhtia. Tartuin Penttiä kädestä kiinni ja suuntasimme kohti saunaa nussimaan. ” Riisu nuo kaikki vaatteet Eno, mä haluan, että sä panet minua rajusti.” – Pentti oli hetkessä alastomana kuten minä myös. Suutelimme toisiamme ahnaasti. Pentti suuteli ja nuoli rintojani. Hän näykki nännejä, ahmi koko rinnan suuhunsa ja puristeli niitä , että ihan kipeää teki. Mutta viis siitä, pääasia on, että kohta saan tuota pitkää kullia. Samalla Pentti himoitsi yhä kiinteiksi käyneitä rintoja, runkkasin miehen kullia voimakkaasti. Vedin kullin esinahkaa edestakaisin. Kova, paksu, pitkä kyrpä. Terska hohti kiimaisena, josta kiimanestettä valui. Menin polvilleni ja otin kullin lujasti käteeni. Katsoin sitä tarkkaan, kuinka komea se onkaan. Kulli.. Kulli, mikä mahtava elin voi miehellä olla. Nuolin palleja, jotka olivat kuin kaksi pingispalloa. Jatkoin nuolemista kohti kullin vartta. Sylkäisin hieman kullin pintaan ja jatkoin nuolemista. Pentin ihana kulli maistui taivaalliselta. Nuolin kullinvartta edelleen kohti terskaa. Avasin suuni hieman laitoin terskanpään huulilleni. Terska painui hitaasti suuhuni, muttei kokonaan. Maiskuttelin kielelläni terskanpintaa samalla runkaten kullia. Sitten annoin koko kyrvän mennä suuhuni, niin syvälle kuin voin ottaa. Annoin kullin olla hetken suussani ja sitten vedin hitaasti ulos. Pentti haukkoi henkeä. Otin taas kullin suuhuni. Sitten kiihdytin tahtia. Imin voimakkaasti kullia, välillä nuolin ja taas imin. Pentti ei voinut pidätellä, sillä tunsin kuinka mies antaa sperma lastin tulla minä hetkenä tahansa. Imin yhä voimakkaasti. Sitten Pentti tarttui kulliinsa ja runkkasi sitä. Avasin suuni valmiiksi. Pentti jatkoi kullin runkkausta ja alkoi äänellä voimakkaasti kun samassa sperma lasti ampaisi suoraan suuhuni. Lämmin maukas sperma teki hyvää. Pentti ravisteli kullia suuhuni. Suu pullollaan nielin kaikki spermat. Nuolin vielä kullin siistiksi. Huokaisimme ja nauroimme yhdessä. Mutta tämä eka kullin runkkaus ei minulle riittänyt. Nyt haluan Pentin kullia pilluuni. Menin saunan penkille selälleen ja levitin jalat, jotta kaunis pilluni avautuu Pentille. ” Tule Rakas, nuole vittuani ja nussi sitä isolla kullilasi.”- Anoin sitä mieheltä. Pentti tuli jalkojeni väliin ja alkoi nuolemaan pilluani. Tunsin Pentin kielen vitussani ja kuinka taitavasti hän nuoli häpyhuuliani. Tuntui ihanalta kun vanhempi mies nuolee vittuani. Pentti laittoi sormensa pillun sisään ja runkkasi sormilla. Haukoin henkeä syvään ja hieroin rintojani. Nännit ovat kovilla. Pentti jatkoi yhä pilluni käsittelyä vielä hetken. Sitten hän nousi seisomaan kulli pystyssä. Menin nelin kontin penkille ja Pentti tuli taakseni. Pentti runkkasi vielä kulliansa ja alkoi sitten asetella terskanpäätä vitun huulille. Terska painautui sisään hitaasti. Vähitellen koko kulli upposi vittuuni. Pentti piteli kullia vitussani hetken ja alkoi sitten rajusti nussimaan. Pentin pallit hakkasi pakaroitani. Pentti nussi yhä kiivaammin. Käsillä hän puristeli rintojani. Vittuni sai kyytiä ja vauhti oli hurjaa. Nautin koko tilanteesta. Tämä raju irstainen paneminen tekee minut kiimaiseksi. Yllättäen Pentti vetää märän vitun tuoksuisen kullinsa ulos. Pentti ojentaa kullinsa suuhuni. Imaisen koko kullin suuhuni ja imen ja runkaten sitä. Pentti käy penkille selin ja minä asetun miehen päälle. Asetan kullin pilluuni ja laskeudun alas istumaan miehen päälle. Kulli menee syvälle sisääni. Ratsastan miehen päälle. Painaudun Pentin rintaa vasten, niin että rintani painautuvat miehen vartaloa vasten. Pentti panee rajusti ja kulli liikkuu vitussani nopeaa tahtia. Tunnen kuinka saavutan huippuni ja saan orgasmin. Kulli vitussani, mikä voi olla ihaninta aikaa. Samalla Pentti laukeaa vittuuni. Spermaa tulee taas, muttei niin paljon kuin ekala kerralla. Tunnen kuinka ihanalta se tuntuu, lämmin siemenneste täyttää vittuni. Lysähdän lopulta väsyneenä, mutta onnellisena. ” Sinulla eno-setä on ihana kulli, meidän pitää nussia useammin.” Vai mitä sanot? ” Joo.. Sopiihan se, mutta älä vaan kerro tästä kenellekään, ei edes äidille.” ” Lupaan sen”.
Nousen Pentin päältä ja katson miehen kullia. Se on yhä melko kovana ja niinpä otan sen vielä suuhuni ja imen loput spermoista, jotka nielen. Nuolen vielä kullin puhtaaksi ja sitten peseydymme, tietenkin minä pesen Pentin kullin, joka ei meinaa mennä lepotilaan. Pentti pesee minun pilluni ja rinnat. Sitten huuhdomme saippuat ja kuivaamme sekä pukeudumme, ennen kuin menemme jatkaa unia. Menin vielä keittiöön juomaan kaakaota. Siinä juodessa huomasin naapureiden auton valot. Toivoset ovat tulleet kotiin. En häiritse heitä, vaan annan olla ja päivällä voin sitten soittaa heille tai sitten äiti.

Seuraavana aamuna kerroin äidilleni, että naapurit ovat tulleet kotiin. ”Kuule äiti! Soita Jaanalle ja kysy jos Jukka katsoisi Eno-sedän autoa, ehkä hän tietää mikä autossa voisi olla vika.” ” Joo.. Tuohan oli hyvä ajatus, soitan heti.. ”No.. Moi Jaana! Liisa tässä, olette tulleet kotiin. Miten reissu meni?” ”Liisa hei! Reissu meni ihan hyvin. Käytiin Itä-Suomessa Jukan koti pitäjällä. Entä teillä? Teillä on Vieraita?” ” Kyllä on ja ovat veljeni perhettä. Mutta minulla olis yksi kysymys. Osaisiko Jukka katsoa veljeni autoa, se kun ei suostu käynnistymään. Mitä luulet?” ” Toki Jukka tulee, kysyn häneltä kuitenkin. Odota hetki.. Jukka.. Liisa! Jukka tulee.” ”Voi kuinka ihanaa. Sä olet tosi rakas, samoin Jukka. Mä kerron Pentille. No moi sitten!” ”Pentti.. Naapurin Jukka tulee katsomaan kanssasi autoa, ehkä saatte sen yhdessä kuntoon.” ” Ai kun kiva juttu, me katsotaan yhdessä.”- Jukka tuli katsomaan Eno-sedän kanssa autoa, joka ei suostunut käynnistymään. Noin tunnin kuluttua Eno-sedän auto starttasi käyntiin. Vian syyksi ilmeni se, että auto oli mennyt ajo lukitukseen, no se on sellainen asia josta en ymmärrä mitään, ne on niitä nyky teknisiä juttuja. Auto piti käynnistää tietokoneen avulla ja ym.. Nyt kun auto saatiin kuntoon, niin ilmeisesti Pentti ja Taina lähtevät vielä tänään kohti Helsinkiä ja niihin seurakunnan juttuihin. Parin tunnin kuluttua Perhe pakkasi taas tavarat autoon Hyvästelin toistamiseen Katrin ja koko perheen. En tiedä vielä milloin Katri tulee taas meille. Oli mennyt tunti siitä kun perhe lähti ja minun tuli ikävä jo Katria. Äiti katsoi minua ja sanoi. ” Älä Suvi nyt ole murheissaan. Kyllä Katri tulee vielä ennen vuoden loppua ja kenties ennen sitä.” Katsoin äitiä hymyilen ja Matiasta myös, joka hymyili myös. ” Soita äiti Jaanalle ja kysy heidät tänne. Laitetaan ulos grilli päälle, onhan meillä grillattavaa, otetaan ne pakasteesta pois. Keitetään kahvit ja sen kanssa on puolukkapiirakkaa, niitä puolukoita joita poimittiin metsästä.” Sanoin äidille. ” Niin teemme ja jos he eivät tule, niin me haemme heidät tänne.” – Ei tarvinnut hakea. Jukka ja Jaana sekä tytöt tulivat meille. Ja mikä parasta, olin onnellinen. Kuten me kaikki.
Talvi uhkaa lähestyä, järvi on saanut ohuen jääpeitteen. Olin tullut 14vuotiaaksi. Minusta oli tullut nuori neiti, olin kasvanut, samoin rinnat, vartaloni oli muutenkin saanut uutta muotoa. Tunsin itseni tosi naiseksi. Kesä ja syksy menivät. Muistoksi jäi Matiaksen kanssa nussiminen. Pentti sai panna minua ja mä sain miehen isoa pitkää kullia. Muoti kuvauksissa en ole käynyt kolmeen kuukauteen. Kohta on sekin edessä, kun kevät asuja aletaan kuvata. Silloin olisi kiva saada Katri tänne, niin tyttö pääsee Diegon Ja Juanin kuvattavaksi ja jotain muuta kivaa, josta myöhemmin lisää….

4 kommenttia viestissä: “Ihanat naapurit 4 / Serkkumme Katri”

 1. satu18 says:

  ihama juttu! olispa mullakin tommosia kokemuksia! haluisin oikeesti

 2. khalid says:

  Tamä tarina oli hyvää

 3. uuh says:

  Täällä kyllä sain hyvät itsetyydytyksen hetket! Tarinasi oli hyvä vaikka välillä oli preesensissä ja välillä imperfektissa!

 4. Jaajaa says:

  Tarina oli ihan hyvä mutta tekstissä oli muutamia kirjoitus virheitä. Löysin tekstistä myös kohtia jotka vain toistivat samaa asiaa uudelleen ja uudelleen. Panosta seuraavassa tarinassa oikeinkirjoitukseen
  4/5

Kommentoi

top