search
top

Hoitokoiran hoidettavana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (158 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Seksiä koiran kanssa, älä lue, jos aihe järkyttää :)

Olen aina ollut eläinrakas mutta ikäväkseni perheessäni on allergiaa, joten meille ei ole voitu koskaan ottaa omaa koiraa. Pienestä asti raahasin naapurin koiria lenkeille ja opetin niille temppuja, surullisena siitä, etten saisi omaa koiraa ennen kuin muuttaisin pois kotoa. 14-vuotiaana päätin laittaa ilmoituksen kaupan seinälle, että voisin hoitaa koiria pientä korvausta vastaan. Useita yhteydenottoja tulikin ja tutustuin muutamaan koiraan omistajineen.

Eräs koira päätyi hoidokikseni, kun sen omistaja, noin nelikymppinen sinkkunainen, oli lähdössä etelänmatkalle kahdeksi viikoksi. Yllätyksekseni hän luotti minulle kotinsa ja koiransa hoidettavaksi, sovimme, että asuisin kaksi viikkoa hänen kotonaan. Minulla oli kesäloma, joten sehän sopi. Puhkuin intoa, pääsisin samalla ensimmäistä kertaa hieman kokeilemaan omia siipiäni, turvallisesti toki, kotiini kun oli vain vajaan kymmenen kilometrin matka, joten apua olisi tarvittaessa helposti saatavilla.

Kävin pari kertaa tutustumassa koiraan ennen kuin omistaja lähti reissuun. Koira oli nelivuotias musta labradorinnoutaja, Aatu nimeltään. Omistaja kertoi koiran olevan kiltti, joskin välillä hieman raisu innostuessaan. Tulimme koiran kanssa hyvin juttuun, vahvahan se oli, mutta totteli lenkillä minua yllättävän hyvin. Sovimme omistajan kanssa korvauksesta, joka tuntui minulle 14-vuotiaalle isolta rahalta. Olin siis enemmän kuin riemuissani tästä sopimuksesta, ruuatkin saisin omistajan jääkaapista syödä ja ennen kaikkea kaksi viikkoa omaa aikaa.

Omistajan reissuun lähdön aamuna pakkailin aikaisin tavarani ja äiti heitti minut autolla isoine kasseineni naisen asunnolle. Hän asui viihtyisässä suuressa rivitaloasunnossa, jossa oli suojaisa takapiha. Mietin jo mielessäni, miten ihanaa olisi omassa rauhassa lekotella takapihalla, ottaen rajatonta rusketusta alasti antaen auringon hyväillä paljasta ihoa lämpimästi. Äiti muistutti minua olemaan kiltisti ja asiallisesti sekä soittamaan kerran päivässä, että olen kunnossa. Kiltistihän minä tietenkin hiljaisena ja rauhallisena tyttönä olisin, todennäköisesti ottaisin aurinkoa ja lueskelisin kirjoja, sekä tietysti masturboisin. Ei minulla ollut poikaystävää ja muutenkin olin hieman yksinäinen teini, joten taitaisin viettää pariviikkoisen lähinnä itsekseni. Toki mielessä pyörivät jatkuvasti ajatukset pojista, joskus tytöistäkin, sekä seksistä ylipäätään. Olin tuolloin hieman hämmentynyt seksuaalisuuteni kanssa. Minkäänlaisia kokemuksia kummastakaan sukupuolesta minulla ei kuitenkaan ollut, vain omat sormet olivat tutustuttaneet minua seksuaalisuuteen ja ensimmäisiin orgasmeihin, joista olin opetellut nautiskelemaan jo useampi vuosi sitten. Myös nämä kutkuttavat seksuaaliset ajatukset olivat yksi syy, miksi olin innoissani saadessani viettää kaksi viikkoa itsekseni, nyt voisin vapaasti masturboida vaikka monta kertaa päivässä ja nautiskella vartalostani rauhassa. Eipä siis ihme, että jo autossa poskeni punoittivat innostuksesta ja alapäässäkin tuntui kutkuttavia heräävän kiihotuksen väristyksiä. Käteni sipaisi pehmeästi paljasta reittäni hameen alta ja värähdin kosketuksesta.

Sanoin moikat äidille ja lupasin olla kiltisti, katsoin vielä auton perään kun äiti ajoi pois. Hymy nousi huulilleni, vihdoinkin ihan omaa aikaa, aivan rauhassa! Minulla oli useampi sisarus, joten kotona oli harvoin omaa rauhaa ja masturbointihetketkin ajoittuivat yleensä yöhön, jolloin oli purtava huulta orgasmin tullessa, etten vain pitäisi liikaa ääntä. Toinen nautiskelupaikka minulle oli suihku, jossa annoin lämpimän veden virrata suihkuletkusta tai hanasta suoraan paineella kovana nöpöttävälle klitorikselleni ja tärisin veden hyväilystä koituvan orgasmin voimasta, voihkien nautinnosta.

Sisälle astuessani Aatu juoksi innoissaan vastaan, rullaten maton matkallaan. Se hyppäsi minua vasten ystävällisesti, meinasin kaatua painavan koiran tömähtäessä minua vasten. Kielsin sitä nauraen ja pian se rauhoittuikin alkuinnostuksen laantuessa. Aatun omistaja oli jättänyt vielä kirjalliset hoito-ohjeet pöydälle, luin ne huolellisesti, jotta osaisin toimia niiden mukaan.

“Moikka, Sini!

Tervetuloa Aatun hoitajaksi seuraavan kahden viikon ajaksi! Aatu on ihana koira ja uskon, että tulette todella hyvin juttuun keskenänne. Sen ruoat ovat keittiön alakaapissa, anna sille pussissa oleva mittakipollinen kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Tänään en antanut sille vielä aamuruokaa, voit antaa sen heti tullessasi. Pidä vettä vesikupissa koko ajan tarjolla. Lenkkeillä voitte viitsimisesi mukaan, Aatu tykkää pitkistäkin lenkeistä ja kaikenlaisesta muustakin fyysisestä aktiviteetista, touhutkaa halusi mukaan, ihan mitä ikinä keksitkin!

Uimaranta on takapihalta lähtevän polun päässä n. puolen kilometrin päässä, se on rauhallinen paikka, jossa harvat käyvät, joten Aatua voi hyvin uittaa siellä.
Ruokaa on jääkaapissa sekä pakastimessa, siideriäkin ostin sinulle, toivottavasti äitisi ei suutu 😉

Voit nukkua sängyssäni, Aatu on sellainen naistenmies, että se tunkee sinne viereesi ja sillä on lupa siihen.
Pitäkää oikein hauskaa ja viettäkää nautinnollista aikaa keskenänne, uskon, että teillä tulee olemaan ihanaa!

t. Heidi”

Kurkkasin jääkaappiin ja totesin Aatun omistajan todella ostaneen sen täyteen herkkuruokaa. Siideriä oli varmaan vähintään laatikollisen verran, siitä en kyllä äidille mainitsisi yhtään mitään. Keittiön pöydällä näkyi olevan myös täysi laatikko siideriä. Hitto, miksikäs siideripissikseksi se minua oikein kuvittelikaan! Eipä minulla oikeastaan juuri minkäänlaisia aiempia kokemuksia alkoholista vielä ollut, kiltti tyttö kun olin, joten nyt olisi hyvä aika totutella itsekseni humalan tunteeseen. Totesin ääneen Aatulle, että seuraavista kahdesta viikosta tulee mahtavat. Pakastimessa oli myös jos jonkinlaista herkkua.

Päätin kaivella Aatulle ruoan tarjolle, mitähän alakaappia se omistaja tarkoittikaan, niitä kun oli useampi. Kumarruin kaivelemaan kaappeja. Siinä pyllistellessäni ja kaappeja kaivellessani yhtäkkiä tunsin Aatun kuonon tutkailemassa hameen alla alapäätäni, kirsu kosketti alushousujen haarakappaletta innokkaana nuuskuttaen. Pomppasin varmaankin sekunnissa pystyyn hämmästyksissäni, Aatu teputti edessäni innoissaan yrittäen uudestaan nuuskuttelemaan hajujani, tällä kertaa etupuolelta lyhyen hameeni alle pyrkien. Kielsin sitä ja työnsin sen pois. Riehakkaasti se tuli takaisin ja yritti samaa temppua uudestaan. Jaahas, tämähän taisi olla hauska leikki sille. Komensin sitä voimakkaammin ja se väistikin kauemmas jääden katsomaan minua kysyvänä.

Palasin kaivelemaan kaappeja, kunnes löysin oikean. Kuppi oli myös kaapissa, lappasin alimmalla hyllyllä olevasta pussista ruokaa kuppiin. Samalla hetkellä tunsin, miten Aatu loikkasi selkääni vasten, tassut vyötärölle kietoutuen ja tiukasti kiinni pitäen. Mitä hittoa se nyt touhuaa, mietin mielessäni ja karjaisin koiralle, joka hytkyi minua vasten. Silloin tajusin sen nylkyttävän ja yrittävän astua minua. Rimpuilin irti koiran voimakkaasta otteesta ja tönäisin sen kauemmas. Se loikkasi saman tien takaisin ottaen tällä kertaa minua reidestä etutassuillaan kiinni ja nylkyttäen jalkaani, saatoin tuntea sen kovan peniksen tökkimässä jalkaani vasten toiveikkaana. Työnsin koiran irti jalastani, mikä oli helpommin sanottu kuin tehty, sen ote oli nimittäin todella voimakas ja se oli selvästi kiihkoissaan. Onnistuin kuitenkin lopulta ja seisoin keittiön nurkassa miettien mitä juuri tapahtui.

Aatu seisoi vähän matkan päässä läähättäen ja näin sen tummanpunaisen peniksen kurkistelevan tupestaan rivon näköisesti. Seuraavaksi Aatu istahti ja alkoi nuolla vehjettään. Katselin sen touhuja, penis tuli pidemmälle ulos tupestaan koiran lupsutellessa sitä leveällä kielellään härskin kuuloisesti, jostakin syystä sen katselu aiheutti alapäähäni kummallisia väristyksiä. Hetken päästä Aatu nousi taas seisomaan, vilkaisi minua ja kipitti olohuoneeseen. Menin perässä todeten, että tämä “seksiseikkailu” taisi olla tässä, mutta pian sain havaita olleeni väärässä.

Olohuoneessa Aatu nylkytti hirveällä tahdilla suurta koiran mallista pehmolelua, mietin mielessäni, ettei tämä ilmeisesti tainnut olla ensimmäinen kerta, kun tuo lelu sai kyytiä, niin tottuneelta näytti koiran touhu sen lantion vatkatessa hurjaa tahtia. En osannut kuin katsoa vierestä Aatun astuessa lelua kiihkeästi. Yllätyin tajutessani, että koiran nylkytyksen katselu taisi kiihottaa minua.

Jätin koiran olohuoneeseen astumaan lelua ja menin itse makuuhuoneeseen. Päässäni pyöri tuhat kysymystä. Miksei omistaja kertonut minulle Aatun tämmöisistä piirteistä? Miksi minua alkujärkytyksen jälkeen kiihotti katsella koiran penistä ja nylkytystä, mitä se tarkoittaa? Miksi koira yritti astua minua, kun sillähän on tuommoinen panolelukin?

Heittäydyin leveään parisänkyyn päiväpeitteen päälle raajat levällään ja katselin kattoon. Hetken mielijohteesta riisuin pikkuhousuni ja heitin ne lattialle. Päätin, etten anna tapahtuneen pilata tulevaa kahta viikkoa, vaan aion nyt sivuuttaa sen ja nautiskella, kuten suunnitelmissani olikin. Päätin heittää myös hameen ja topin lattialle, rintaliivejä minulla ei topin alla ollutkaan. Makasin sängyssä alasti, nännit nöpöttäen ja alapää toiveikkaasti sykähdellen. Hitaasti aloin kuljettaa käsiäni pitkin vartaloani. Rintojen kaaret, ympyrä nännin ympärillä, pieni nipistys nänniin…kylkien kautta vatsalle, ympyröitä paljaalle sileälle häpykummulle piirrellen…nostin jalkani koukkuun ja levitin reisiäni tehden käsille tilaa, antaen niille helpon pääsyn hävylleni. Tunnustelin toisella sormella vakoa ylös alas, se oli jo aivan kostea, varovasti painoin sormea sisään kuumaan tiukkuuteen, jonne se upposi kosteuden ansiosta helposti. Toisen käden sormet päätyivät pyörittelemään kovana nöpöttävää klitoristani, jo ensimmäiset kosketukset saivat minut voihkaisemaan nautinnosta. Suljin silmäni ja annoin rentona käsieni tehdä rauhassa alapäässäni tuttua työtään vieden minua kohti taivaallista nautintoa.

Yllättäen tunsin sängyn heilahtavan, kun Aatu loikkasi sänkyyn. Samassa hetkessä tunsin, miten sen leveä, lämmin kieli lipaisi alapäätäni. Kiljaisin hämmästyksestä ja yritin työntää sitä pois, mutta innoissaan se tunki takaisin reisieni väliin ja karhea kieli lipaisi nopeasti muutaman vedon osuen klitorikseeni. Voihkaisin tahattomasti äkillisestä voimakkaasta tunteesta, jonka kielen kosketus klitorikseen aiheutti ja yllättävän nautinnon tunteen seurauksena en enää työntänytkään koiraa pois. Koira pysähtyi seisomaan ja katsomaan minua läähättäen, jolloin suljin jalkani yhteen. Se lipaisi pohjettani ystävällisen oloisesti. Mä oon varmaan ihan hullu, mietin mielessäni, mut haluaisin niin kovasti kokea suuseksillä tuotetun orkun…ja kielihän se on tuolla koirallakin…ajatus pyöri mielessäni ja sydämeni tykytti nopeasti tilanteen aiheuttamasta kiihtymyksestä.

Aatu teki ratkaisun puolestani ja työnsi innoissaan kuonoaan polvieni väliin, jolloin vaistomaisesti levitin sille jalkojani tarjoten avoimen pääsyn kosteudesta kiiltelevään häpyyni. Kiima minua kai ohjasi, kun en enää epäröinyt. Koiraa ei tarvinnut pyytää, se painoi heti kuononsa suoraan alapäähäni ja alkoi lipoa innokkaana pilluni suuta, maistellen nesteitäni. Uskomattomia tuntemuksia levisi vartalooni kielen tehdessä työtään alapäässäni. Välillä Aatu nuolaisi välilihaani tai jopa suoraan peppureikää, joka sai aikaan aivan uudenlaisia nautinnon väristyksiä, jollaisia en ollut tiennyt olevan olemassakaan. Välillä se lutsutti pilluni aukkoa nenän samalla painuessa ihanasti vasten klitoristani. Voimakkaimmat nautinnon väreet tulivat, kun kieli keskittyi hetken kokonaan klitorikseeni.

Lämpöinen, karhea kieli hyväili klitorista ihanan voimakkaasti, omat sormeni eivät ikinä olleet saaneet aikaan tuollaista nautintoa. Hyvä olo, jota koira kielellään minulle tuotti nuoleskellessaan ympäriinsä alapäässäni, oli sanoin kuvaamaton. Kiihkoissani levitin häpyhuuliani tarjoten kovana nöpöttävän paisuneen klitorikseni kunnolla esille, Aatu taisi ymmärtää vihjeeni ja lipoa lupsutti sitä pitkin vedoin. Silloin silmissäni sumeni, vartaloni tuntui täyttyvän puhtaasta nautinnosta, huusin ääneen orgasmin räjähtäessä sisälläni, en pystynyt pidättelemään huutoa, nautinto oli niin valtava. Orgasmi salamoi vartalossani ympäriinsä, hyvän olon aallot pyyhkivät ylitseni uudestaan ja uudestaan, kunnes sykkiminen alkoi tasaantua ja rentouduin huohottaen. Aatu vielä maiskutteli alapäässäni, kielen välillä sipaistessa klitorikseen sävähdin, tuntemus oli niin intensiivinen, lähes kipua muistuttava.

Hetken makailtuani ja rentouduttuani orgasmin jäljiltä, käännyin vatsalleni makailemaan, Aatu siirtyi viereeni köllöttämään. Rapsuttelin sitä ja se kellahti selälleen pyytämään lisää rapsutuksia. Sitä vatsasta rapsutellessani huomasin sen peniksen tulevan hieman esille tupestaan. Hetken mielijohteesta siirsin käteni sen peniksen juureen, karvaisen tupen päälle ja puristin hellästi kättäni peniksen ympärille. Yllätyin tunnustellessani peniksen vartta, se oli aivan kova. Aatu ei vaikuttanut pistävän kosketustani pahakseen vaan penis tuli hivenen ulommas tupestaan. Mitään ajattelematta aloin liikutella kättäni ja ilmeisesti siitä innostuneena Aatu pompahti makuulta pystyyn, jolloin otteeni kalusta irtosi.

Koira seisoi vieressäni innoissaan läähättäen, päätin kokeilla runkkaamista uudestaan, koska näin peniksen pään olevan yhä esillä, päättelin koiran olevan siis kiihottunut. Puristin taas kädelläni nyt seisovan koiran penistä ja aloin liikuttaa kättäni niin kuin kuvittelin runkkauksen tapahtuvan. Aatu reagoi runkkausliikkeeseen välittömästi alkaen työnnellä lantiollaan nopeassa tahdissa niin, että kalu liikkui kädessäni, ikään kuin se olisi nussinut kättäni. Penis kurkisteli tupesta innoissaan ikään kuin etsien kosteaa vakoa, jonka sisään painautua ja laskea siemenet.

Kiihotuksesta sumennein ajatuksin katsellessani koiran tekevän astumisliikkeitä vasten kättäni pohdin miltä tuntuisi saada tuo kalu sisääni. Muistin edelleen kuinka hurjalla tahdilla se oli pehmolelua nylkyttänyt. Jostakin syystä ajatus kiehtoi minua, vaikka samalla olin kauhuissani, olinhan edelleen kokematon, enkä ollut mitään pienehköä porkkanaa isompaa sisääni työntänyt. No, eipä se koiran penis nyt niin kauhean isolta näyttänytkään, pohdiskelin. Immenkalvoni olin porkkanoita työnnellessäni puhkaissut, joten ei se varmaan paljoa sattuisi, jos koira minua astuisi. Ja oikeastaan, pano koiran kanssahan voisi olla hyvää harjoitusta tulevaa poikaystävääni varten, pilluni olisi tottuneempi ottamaan kalua sisäänsä, joten eka kerta pojan kanssa voisi silloin olla nautinnollinen, näin järkeilin itselleni, keksien järkiperusteita sille, miksi kannattaisi antaa Aatun nussia minua.

Käännyin sängylle kontalleni, päätin katsoa mitä koira tuumaa kun pyllistän sille kuin narttukoira, valmiina astuttavaksi. Mistäs minä tiedän, kenties se tyytyisi vain nuolemaan minua eikä edes yrittäisi astua, mietin mielessäni. Koira siirtyi innoissaan takapuoleni luokse alkaen lipoa kielellään pilluani ja peppuani takaapäin. Taisin olla oikeassa, se vain nuolee, mietin ja nautin kielen nopeista liikkeistä alapäässäni. Oloni oli ihanan kiimainen siinä koiralle pyllistellessäni.

Yhtäkkiä tunsin koiran loikkaavan selkääni, tassut kiertyivät voimakkaalla otteella vyötärölleni ja lantio alkoi liikahdella etsien oikeaa osoitetta. Muutaman kerran penis tökkäisi minua reiteen ja pakaraan, kerran jopa peppureiän tienoille, jolloin säikähdin ja aloin jo oikeastaan katua koko juttua, sehän satuttaa mua tai päätyy vahingossa peppuun, mietin sydän tuhatta ja sataa hakaten, mutten kuitenkaan todella yrittänyt irrottautua koiran tiukasta otteesta.

Yhtäkkiä Aatu löysi sen mitä vaistojensa varassa etsi ja niin kovin himoitsi, peniksen pää osui kosteaan pilluvakooni ja lantion liike tuuppasi peniksen sisääni rajulla voimalla. Voihkin ääneen, kun koira aloitti mielettömän nopean työntelyn sisälläni, tuntui kuin se nylkyttäisi minua henkensä edestä ja minuun sattuikin hieman, tuntui kuin kalu paisuisi. En kuitenkaan voinut kuin olla Aatun panopuuna, kiimaisena narttuna, vastaanottaen kivikovan peniksen työntöjä tiukkaan märkyyteeni. Irstas lutsutus kuului pillustani kun koira seivästi minua uudestaan ja uudestaan. Silmäni suurenivat kun tunsin, miten penis vain paisumistaan paisui, uikutin, kun pilluani venytettiin koko ajan paksunevalla koiran kyrvällä. Kuitenkin venytyksen aiheuttama kipu tuntui samalla myös valtavan kiihottavalta, tunsin olevani aivan täynnä. Huomasin Aatun paksun peniksen myös sykähtelevän sisälläni, mielessäni pyöri “Olen narttu, jota se siementää” ja siihen ajatukseen laukesin Aatun yhä nussiessa minua kiihkoissaan. Vartalo tärisi, huusin ääneen, pilluni sykki Aatun kalun ympärillä nopeasti, endorfiini levisi ympäri vartaloani ja ajantaju kadosi kokonaan.

Aatu ei orgasmista havahduttuani enää työnnellyt vaan lähinnä makasi selkäni päällä raskaana penis yhä sisälläni. Huohottaen ja pillu hellänä yhä harvakseltaan sykähdellen tajusin, että Aatu käännähti päältäni pois, mutta penis ei valahtanutkaan sisältäni, niin kuin olin odottanut. Mietin ihmeissäni mitä hittoa nyt tapahtuu, oloni oli rento, mutta tunsin edelleen valtavan venytyksen, jonka koiran penis aiheutti alapäässäni. Ei minulla ollut silloin pienintäkään tietoa siitä, että uroskoira jää nartun kanssa nalkkiin joksikin aikaa parittelun jälkeen, nyttemmin tämän tietenkin jo tiedän ja osaan nautiskella aivan eri tavalla uroksen kanssa parittelusta.

Siinä me olimme, peput vastakkain, Aatu nalkissa tiukassa helläksi nussitussa pillussani. Ei hitto soikoon, jos me ollaan nyt jotenkin jumissa eikä päästä irti, ajattelin kauhuissani. Mietin jo kauhuskenaarioita, joissa joudun soittamaan äidille, että tulee auttamaan minut irti koiran peniksestä ja kylmä hiki kihosi selkääni. Lopulta päätin vain odottaa ja katsoa mitä tapahtuu. Jo hetken päästä tunsin, miten Aatu yritti lähteä liikkeelle ja pilluuni sattui, kalu kuitenkin pääsi valahtamaan irti minusta koiran liikehdinnän ansiosta. Samalla reisilleni valahti runsaasti nestettä, päättelin sen olevan omia kiimanesteitäni ja koiran spermaa sekaisin.

Helpottuneena siitä, että pääsimme irti toisistamme, otin reideltäni hieman nestettä sormeeni, nuuskaisin ja maistoin, ei se maistunut oikeastaan juuri miltään, ei pahalta ainakaan. Sitten silmäni osuivat Aatun kyrpään, joka roikkui sen vatsan alla. Luoja, sehän oli ihan valtava! Sen tyvessä oli iso mollukka, päättelin sen estäneen aluksi irtautumisemme.

Silmät suurina tuijotin paksua punaista kalua ja mollukkaa, miten ihmeessä ne mahtuivat äsken sisälleni?! Penis nytkähteli yhä hieman ja sen päästä tuli pieniä loroja spermaa. Vieläkin se siementää, mietin ihmeissäni silmät suurina. Päästään suippo tummanpunainen, pitkä ja paksu penis oli jotenkin kiehtova, käännyin selälleni makaamaan seisovan koiran viereen. Alhaalta päin katselin paksuna roikkuvaa vienosti heilahtelevaa yhä siementä ruiskivaa koiran kalua, tuntui kiihottavalta ajatella, että se oli äsken sisälläni ja ruiski siemeniään pilluuni.

Hetken mielijohteesta kurotin kohti penistä ja avasin suuni, annoin pienien siemenruiskausten tulla suuni sisään, jotkin osuivat poskillenikin. Maistelin Aatun spermaa sen valuessa poskiltani. Ajattelematta mitään nuolaisin Aatun peniksen kärkeä ja kohta jo rohkeammin otin penistä varresta ja upotin kärjen suuhuni. Penis sykähteli pieniä määriä ohutta spermaa suuni sisällä, pyöritin kieltäni kalua ympäri. Koira seisoi rauhassa paikallaan ja antoi minun imutella penistään. Tunsin itseni todella tuhmaksi ja kiimaiseksi nartuksi, tästä ei kyllä parane kertoa kenellekään, hulluksi pervoksihan minut leimattaisiin, kun koiran annan itseäni nussia. Nuolaisin kalua vielä muutaman kerran, sen sykähtely vaikutti pikkuhiljaa loppuvan ja Aatu kääntyi nuolemaan poskiltani spermaansa. Annoin sen pusutella minua poskille ja huulille.

Yhtäkkiä mieleeni juolahtivat Aatun omistajan ohjelappuun kirjoittamat sanat “Voit nukkua sängyssäni, Aatu on sellainen naistenmies, että se tunkee sinne viereesi ja sillä on lupa siihen. Pitäkää oikein hauskaa ja viettäkää nautinnollista aikaa keskenänne, uskon, että teillä tulee olemaan ihanaa! “. Ja muutenkin, omistajahan mainitsi Aatun pitävän “kaikenlaisista fyysisistä aktiviteeteista joita voimme tehdä haluni mukaan”. Silloin tajusin, ettei tämä todellakaan ollut ensimmäinen kerta, kun Aatu pääsi ihmisnarttua astumaan, eikä taatusti olisi viimeinen, omistajakin oli siis näitä puuhia Aatun kanssa harrastanut.

Naurahdin ja totesin Aatulle, että meillä taatusti tulisi olemaan oikein nautinnollista aikaa keskenämme ainakin seuraavan kahden viikon ajan, toivottavasti pidempäänkin.

41 kommenttia viestissä: “Hoitokoiran hoidettavana”

 1. Kaitsu says:

  Misu sä tunnut olevan tosi hyvä tarinan kertoja!Tuntuu kuin olisi itse mukana noissa jutuissa.Toivottavasti luet tän ja alat kirjoittamaan uusia tarinoita.Tosi kiihottavia tarinoita,uuuhhh!!!

 2. KukaVaan says:

  Käytätteks te koiran kans kondomeja nussittaessa?

 3. Pööööööö says:

  Aivan mahtava lisää vaan!!!!

 4. Koirna omistaja says:

  Hyvä tarina

 5. sex says:

  Kiihottava tarina. Kullini seisoo kovana.

 6. okkkk says:

  Ooooh…… ihanaa tekis mieli tehä VARMAAN itekin noin…..

 7. Mibbix says:

  Aahhhh!! Nyt jatkoa tälle!! Täällä sitä pikkarit märkänä huohotetaan ai että 😉 Tarinan oon lukenu monta kertaa ja aina on pikkuhousut kostunu kunnolla 😉

 8. everyday i masturboy says:

  siis oikeesti (?!), jatkoa!

 9. orkku says:

  lisää tälläisiä tarinoita orkku tuli

 10. Uh ah Pentti says:

  Uhh ihanaa olen koittanut myös kissan kanin ja ponin kanssa ehdotelkaa lisää kokeiluja eläimen kanssa ja kerran muuten olin eläintarhassa apinan kanssa

 11. asex says:

  tosi hyvä kiva runkata lukiessa uusia tarinoita lisää kiitos

 12. tyttökoira says:

  Ihana tarina melkein kuin omasta elämästäni. Montakohan kertaa olen jo tän lukenut ja saanut ihania orkkuja. Tulisipa jo jatkoa tälle

 13. meikki says:

  Okei kivaa

 14. jpa97 says:

  Tosi hyvä tarina

 15. Pipsa says:

  Nyt kun on kesäaika, kokeilkaa siskot myös muita eläimiä. Nuori karju esimerkiksi hoitaa mallikkaasti hommansa. Tosin kulli on ohut, mutta sitäkin pitempi. Ja se aika jonka karju vihhtyy selässäsi, jopa puolituntia liikutellen “korkkiruuviann” pimpin uumenissa. Varma orkku tiedossa.

 16. Pipsa says:

  Yllättävää, että pystyit nauttimaan noin täysillä vaikka oli eka kertasi. Olen antanut satoja kertoja koiralle, vaan silti eka kerta on hyvin mielessäni. Sekarotuinen pystykorvankokoinen naapurin koira nai hetken aikaa ja loikkasi pois selästäni. Jäin tosi kiimaiseksi sen jälkeen ja uskaltauduinkin antamaan meidän ajokoiralle heti kotiin tultuani. Samalle jolle tätini antoi lähes päivittäin.
  Koirapano on mahtavaa. Kokeilkaa siskot erirotuisia koiria. Pienilläkin on yllättävän iso kulli. Tuntuu kiihottavalta kun koira siementää ja sitä alkaa valua pillusta ulos samalla kun koira pumppaa sitä lisää sisälle.
  Jalat avoinna eestä ja takaa antakaa koirienne tulla sisäänne.

 17. mie says:

  oli tosi hyvä tarina kiihotuin kai tälle tulee vielä jatko oskain?;))

 18. Morexx says:

  Ah, lisää lisää Aatu-seikkailuja. Oon jo monesti tätä lukiessani saanut ihania orkkuja, toivessa oma samanlainen kokemus..

 19. mun nautinto? says:

  Kiva. Ja tosi sexy

 20. pax says:

  Oikein ihana tarina jatkoa tälläisille tarinoille oikein kiihotuin!!!!!!

 21. playgirl says:

  oikeesti mun parhaan kaverin koira joka on chihuauaa nii annoin sen nuolla! Ahhhhhh Oikeesti se oli ihanaa kanttii kokeilla uhh ahhlisää oikeesti toi tarinaki vaaa työntelin sormii sisää ku luin se tuntuu hyvälle ku koira nuoleeen oo saanu munaa ikin

 22. loistava says:

  Ensimmäinen kerta tällä sivulla ja tää tarina saa kyllä käymään toistekkin 🙂

 23. orggu3 says:

  Aivan mahtava tarina! Jatkoa. Kiihottava

 24. m77 says:

  Todella herkullinen tarina joka sai pöksyissä pullottamaan rajusti. Tuollaisia leikkejä olisi mukava katsella. Toivottavasti joku kirjoittaa paljon lisää eläin aiheita yhtä hyvin.

 25. tarjax says:

  Joka oikeasti aihetta tuntee, tietää että ei SAMALLA tavalla ole lukossa kuin tarinassa, mutta tosin iso uros on aikuiselle naisellekin “piukka”, eli tarinan kirjoittaja tietää asiasta ainakin vähän 🙂

  Ihan piristävä tarina 🙂

  N40

  • eräs says:

   Niinpä, tuo nalkkiin jääminen teki tarinasta ei-koetun fantasian kuuloisen, kun ihmisellä se nyt ei vain toimi niin.

 26. heliv says:

  Kiva kertomus:)Ittee kiihottaa myös tollanen, mut ku ei oo omaa koiraan niin harmittaa:( heli.vainiola at gmail.com

 27. 247wanker says:

  Todella mahtava tarina! Jatkoa kiitos!

 28. Minäkin says:

  Aivan ihana tarina. Minäkin olen saanut leikkiä tätini koiran kanssa, mutta en osaisi siitä kirjoittaa niin ihanasti kuin sinä. Uneksin jatkuvasti läytäväni sellaisen ystävän jolla on samanlainen koira. Kirjoita lisää, sain monta orkkua tämän tarinasi kanssa.

 29. jussi says:

  Tosi hieno tarina ja kiihottava aihe.

 30. Ressu says:

  Tosi hyvin kirjoitettu ja kiihottava tarina. 🙂

 31. Reppe says:

  Kerran luin novellin jossa tarinan päähenkilö oli hevosen astuttavana. Yllättävän kiihottavia nämä eläinaiheiset seksinovellit. Jatkoa, kiitos

 32. solmu says:

  Hyvä stoori!
  Jatkoa vaan,vaikka koiran emäntä mukaan 😉

 33. camman says:

  Aivan mahtava tarina. Toivottavasti tälle tulee vielä monta osaa.

 34. masa says:

  aivan ihana ja kiihottava tarina lisää kiitos

 35. Jeppe says:

  Aivan mahtava tarina. Jatkoa ja muita eläintarinoita odotellessa!

 36. heatseeker42 says:

  WOW! Pitkästä aikaa kotimaisia koiratarinoita. Alkoi nesteet kiertää, kiima nousta..THX!
  Kai tälle on jatko-osakin… 😉

 37. Labtec says:

  Harvoi. Siis todella harvoin olen lukenut mitään näin kiihottavaa. Kiitos!

 38. Toinen mies says:

  Kun tarina oli kirjoitettu minämuodossa, niin olettaisi kirjoittajan, nuoruudestaan huolimatta, tuntevan rakenteitaan sen verran, että siellä alapäässä ei tosiaankaan ole mitään, millä tarttuisi kiinni koiran ‘solmuun’.

  Muuten ihan mukavasti kirjoitettu!

 39. sairasta, mutta kiehtovaa says:

  Erittäin kiihoittava tarina, joka oli hyvin kirjoitettu.

Kommentoi

top