search
top

Hikinen iltapäivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...

Oli kuuma kesäinen perjantai-iltapäivä, olin tulossa töistä ja menossa kotiin raitiovaunulla. Kaipailin jo kotona odottoavia kylmiä oluita. Ajankulukseni katselin katselin ratikan ikkunasta kesäisissä hepenissään kulkevia naisia. Näin ohuita leninkejä, minihameita ja kireitä toppeja, toisilla ei ollut edes rintaliivejä, vaan nännit näkyivät ohuiden kankaiden alta selvästi. Tunsin oloni levottamaksi ja farkut tuntuivat ahtailta, viidenkympin villitykseni sen kuin jatkui vaan. Raitiovaunu oli juuri kääntymässä tiukassa mutkassa, kun huomasin kauniit tummatukkaiset tytöt. He nousivat ylös ja aikoivat ilmeisesti jäädä pois seuraavalla pysäkillä. Tytöt olivat noin 16-vuotiaita ja tietenkin mahdollisimman vähissä vaatteisa. Vanhemman näköinen, jos sellaista sanontaa tuon ikäisestä tytöstä voi käyttää, oli pukeutunut kireisiin, lyhyihin farkkushortseihin ja kireään valkoiseen toppiin. Hänellä oli kaunein vartalo, minkä olin päivän aikana nähnyt. Nuorempi taas oli pukeutunut minihameeseen ja t-paitaan. Hänellä oli kauniit, joskin hieman tukevat sääret. T-paidan sisällä pullottavat rinnat olivat niin isot, että moni aikuinenkin nainen olisi ollut niistä kateellinen. Hänen kasvonsa olivat tosi kauniit: säännölliset piirteet, vain aivan pikkuisen pysty suora nenä, täyteläinen suu, isot ruskeat silmät ja lainehtiva tumma tukka. Ennen poisjäämistään hän katsoi suoraan minuun ja tuntui kuin hän olisi hymyillyt hiukan.

Raitiovaunu oli juuri lähdössä, kun ryntäsin äkkiä ulos. Tytöt olivat jo ehtineet ylittää kadun, minäkin ehdin juuri ja juuri juosta päin punaisia valoja ennen kuin autot lähtivät liikkeelle. Olin noin 10 metrin päässä tytöistä ja katseeni oli juuttunut heidän keinuviin peppuihinsa. Kiirehdin askeleitani, vaikka se olikin vaikea kireissä farkuissani paisuvan kullini takia.

Ohittaessani heidät kuulin vanhemman sanovan kaverilleen: – Hei, mennääks meille, porukat lähti just mökille?
– Joo, mennään vaan, mut jotain juotavaa olis kiva saada, onks teill mitään?
Hänen kaverinsa vastasi: – Ei meill oo kyll mitään, ku faijall oli eilen saunailta sen duunikavereille. Ja arvaa vaan tuijottiks ne kaikki äijät mua, tosi raivostuttavaa.

Hidastin askeleitani kuullakseni kaiken, mitä tytöt puhuivat.
– Hei voiskohan toi ostaa meille? Toinen hihkasi.
Hidastin vielä hieman vauhtiani. Kuulin tyttöjen kipittävän luokseni. Vanhempi tytöistä koski varovasti olkapäätäni.
– Hei, anteeks tota, tuijotin ujostelematta hänen syvän sinisiä silmiään, tota olisko mitenkään mahdollista, et sä hakisit meille pari siideriä?
Olin hetken hiljaa, vaikka olin jo päätökseni tehnyt.
Sitten vastasin, nyt jo tuijottaessani tytön topin alla näpöttäviä pikku nännejä.
– Joo, mut mun pitäis tietää minkä ikäsii te ootte?
– Mä oon seittemäntoist ja toi on kuustoist. Vastasi tyttö kaveriaan osittaen.
Kullini nytkähti, kun kuulin että tytöt olivat vapaasti pantavan ikäisiä. Mietin miten pääsisin heidän luokseen.
– Okei, joo mä voin kyll hakee, mut mä haluun fyrkat etukäteen ja sit saatte kustantaa mulle kans pari bissee, enkä mä rupee niit kadull antaa, vaan sanokaa osoite niin mä tuon ne sinne.
– Ei me kyllä tommoseen vedätykseen suostuta, sähän viet vaan meidän rahat. Nuorempi työistä sanoi hivelevän kauniilla äänellä.
– En mä kyllä usko ett olis yhtäkään miestä, joka ei haluais tavata noin kauniita tyttöjä uudestaan, vastasin.
– Mutt olkon menneeks, tuutte mukaan kauppaan ja mä annan teille juomat vasta teidän kotona, rahat nyt huomaamattomasti mun fikkaan, ja sitten kutsutte mua kaupassa iskäksi.
Vanhempi tytöistä kaivoi hetken pientä käsilaukkuaan ja sujautti sitten setelin vasempaan taskuuni. Olin varma, ettei hän voinut olla huomaamatta kovettunutta kulliani.

Hetken päästä poimin viisikymppisen taskusta lompakkooni ja kysyin – oho täähän paljon, montaks te haluutte?
– Kolme kummallekin ja sit me halutaan ostaa suklaata myöskin isukki, tyttö vastasi ja kiertyi kainalooni.
– Aivan niin isi, sanoi myös nuorempi ja sujautti suukon poskelleni?
Farkkuni alkoivat tuntua tosi ahtailta ja toivoin voivani riisua ne pian. Käännyimme takaisin päin ja kävelimme kohti läheistä markettia.

Olin jo juomien kanssa kassalla, kun työt muistivat suklaat.
– Isi hei, saadaanks me ostaa pari patukkaa, huusi nuorempi tytöistä.
– Totta kai … Oona, vastasin, lausuen ensimmäisen nimen joka tuli mieleeni.
Ajattelin samalla, että saatte varmasti patukkaa niin paljon kuin vain haluatte. Kaupasta lähdettyämme molemmat tytöt kiertyivät kainaloihini, ja minun oli pakko ottaa juomakassi syliini peittäkseni seisokkini.
– Aika hyvin arvattu … isukki, sanoi nuorempi tytöistä, mutta toi on Oona ja mä oon Suvi.
– Mä oon Tapani, esittelin itseni.
– Tapani … pani, pani, tirskui Suvi.
En voinut olla katsomatta hänen isoja tissejään.

Pian olimme perillä vanhan kerrostalon kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa tilavassa asunnossa. Sisälle tultuani otin kassista kylmän oluen.
– Voinks mä juoda tän täällä, kysyin.
– Tietysti, tytöt vastasivat.
– Eikä me sitä paitsi paljon välitetä miehistä sanoi Oona.
Yhtäkkiä he suuutelivat toisiaan intohimoisesti. Kullini tuntui kivikovalta, vaikka ajattelin kaikkien suunnitelmieni menneen pieleen.
– Eihän tää haittaa sua? Kysyi Suvi.
– Ei, ei, vastasin – tehkää mitä vaan – toi näyttää tosi kauniilta ja mmph….
– Kiitos, sanoivat tytöt.
– Kauniilta ja miltä? Kysyi Oona keimailevalla äänellä.
– Kii… kiihottavalta, vastasin punastuen.
Tytöt käänsivät katseeni minuun päin, ja huomasin kummankin tuijottavan farkkujeni etunuksen pullotusta.
– Hei, sullahan seisoo, sanoi Oona.
Tytöt tulivat luokseni ja pian neljä pientä kättä hipelöi farkkukankaan alla jököttävää kulliani.
– Se tuntuu tosi kivalta, voisit sä näyttää sen meille, mä oon kyllä nähny mun isobroidin vehkeen saunassa, mutt Oona ei oo nähny koskaan sellaista, sanoi Suvi.
– Joo, vastasin – mut voitasko me mennä saunaan, mull on tosi hikinen olo?
– Joo, mennään vaan, sullahan on jo saunakaljakin valmiina, vastasi Suvi.

Eikä kestänyt kuin hetken, kun molemmat tytöt olivat täysin nakuina, eihän heillä kolmea vaatekappaletta enempää ollutkaan päällä. Minulla kesti hieman kauemmin päästä farkkuhousuistani seisovan kullini takia.
– Oho ja ooh, sanoivat tytöt nähdessään kivikovana seisovan yli 20-senttisen kullini.
Enkä minä tiennyt kumpaa olisin kiihkeämmin katsonut. Oonalla oli pyöreät omenankokoiset rinnat, joiden nännit näyttivät yhtä kovilta kuin kullini ja hänen häpykummullaan oli vain pientä tummaa untuvakarvaa, joka kiilsi kosteana. Suvin rinnat olivat isot ja kiinteät ja niissä oli isot suipot nännit ja hänen turpeahuulinen pillunsa näkyi aivan märkänä pienen mustan pehkon keskellä. Kohta tytöt suutelivatkin taas kiihkeästi toisiaan ja puristelivat toistensa rintoja.
Ajattelin jo ottaa kylmän suihkun, kun tytöt katsahtivat minuun päin ja Oona kysyi: – Hei saanks mä koskee sitä?

Ennen kuin ehdin vastata mitäään, hän oli jo kietonut kätensä kullini ympärille. Toinen käsi puristi kullini vartta ja toinen siveli terskaa. Pian Suvikin tuli puristelemaan pussejani.
– Aagh… Korahdin, ja tuntui siltä kuin menettäisin tajuntani hetkenä minä hyvänsä.
Tartuin kumpaakin tyttöä rinnasta ja puristin niitä aika kovaa. Tytöt suutelivat toisiaan ja sen jälkeen kuiskailivat jotakin keskenään. Yhtäkkiä Suvi suuteli minua suulle.
Oona kysyi: – Voisit sä ajatella et sä panisit meitä, me ollaan sillä tavalla neitsyitä kumpikin?
– Sitähän mä oon ajatellu koko ajan, ja voisin mä kyllä pannakin teitä, vastasin.
– Mut mennäänkö ainakin suihkuun ensin? Jatkoin vielä.
– Joo ja joo, vastasivat tytöt.
Nyt puolestaan Oona suuteli minua kiihkeästi.

Kävimme pikaisesti suihkussa, ja vaikka otin tosi viileän suihkun, niin ei kullini lakannut seisomasta, kun ajattelin mitä oli edessä. Kun olimme kuivanneet itsemme ja vähän toisiammekin, niin Oona johdatti meidät huonettaan kohti. Olimme juuri astumassa sisään huoneeseen, kun Oona totesikin: – Mitä mä oikein mietin, mehän mennään tietysti mutsin ja faijan makkariin, sehän on täällä oikein virallinen panohuone.

Tytöt heittäytyivät vierekkäin Oonan vanhempien parivuoteelle. Heidän kätensä etsityivät omille pilluilleen, samalla kun he käänsivät katseensa toisiaan kohti. Katselin lumouteena, kun he kumpikin työnsivät yhtäaikaa etusormen ensin syvälle kosteaan pilluunsa ja sen jälkeen toistensa suuhun. He työnsivät seuraavaksi sormensa toistensa pilluihin.
– Haluut sä nuolla meidän tikkareita? Oona kysyi.
Otin kumpaakin kädestä kiinni ja työnsin sormet suuhuni. Maistoin kosteiden ja kiimaisten pikkupillujen kiihottavan maun. Huomasin, että he olivat työntäneet toisen kätensä pillujensa päälle, jossa ne liikkuivat rytmikkäästi ylös alas. Otin heidän sormensa pois suustani ja asetin heidän kätensä kullini ympärille.
Sitten kysyin: – Kumpaa pannaan ensin?
– Pane tota Oonaa, kun se odottanut sitä kauemmin, vastasi Suvi.
Vastaukseksi Oona suuteli Suvia ja kääntyi sen jälkeen minuun päin.
– Haluut sä panna tällästa teinityttöä? Hän kysyi, levittäen ja koukistaen jalkojaan.
Huomasin että päiväpeite oli kostunut hänen nesteistään.
– Ooh, vihdoinkin mä saan pikkupimppiä, sanoin laskeutuessani hänen päälleen.
– Haluutko sä sen nopeesti vai hitaasti sun sisälle?
– Hitaasti, kuiskasi Oona hiljaa.

Suljin suutelemalla hänen suunsa, työnsin kieltäni edestakaisin hänen suussaan. Oonan posket hehkuivat punaisina ja hänen silmänsä kiilsivä kosteina. Hän vaikersi vaimeasti. Vieressä Suvi katsoi meitä silmät puoliavoimina ja runkkasi itseään niin että lätinä vain kuului, Ohjasin kädelläni kullini pään kohti kiimaisen pikkupillun häpyhuulia. Työnsin ensin varovasti vain terskan sisään ja liikuttelin sitä turvonneiden häpyhuulten välissä. Toisella kädellä puristelin Oonan omenarintoja. Nyt Oona huohotti kuuluvasti samoin kuin vieressä onanoiva Suvi. Kullini ei ollu vielä koskaan kokenut mitään vastaavaa ja minun oli pakko ottaa se hetkeksi pois. Sanoin Oonalle jatkavani aivan kohta ja hieroin hänen jäykkää klitoristaan. Runkkaava Suvi kääntyi Oonaan päin ja suuteli häntä kiihkeästi. Näky oli niin kiihottava, että survaisin kerralla kullini Oonan pieneen rakoon.

– Pane mua, pane mua, voihki Oona – pane mua oikein kunnolla.
Ja minähän panin. Nussin kiimaista pikkupillua pohjaan asti, tuntui kuin kullini olisi uponnut kohtuun saakka, vaikka sen varresta näkyi vielä kolmasosa. En ollut koskaan vielä pannut niin pientä ja ahdasta pimppiä. Nousin kyynärpäitteni varaan ja puristin Oonan pieniä tissejä ja välillä näykin ja venyttellin kovia pikku nännejä. Suvi vieressämme runkkasi entistä kiivaammin ja kohta hän alkoi vaimesti huutaa – aah, aah, aaaahhh, ja arvasin hänen saavan oikein kunnolla. Oonakin alkoi nostaa peppuaan ja pian hänen pieni pillunsa supisteli kullini ympärillä. Hänen nyyhkytti ensin hiljaa ja heti sen jälkeen huusi kovaa ooooohhh …. oooooooh, kunnes hän nytkähti aivan veltoksi ja pyysi minua lopettamaan. En kuitenkaan lopettanut, vaan rupesin survomaan oikein kunnolla hänen sykähtelevää pilluaa.

– Nyt mä nussin oikein kunnolla tollasta kiimasta pikkunarttua, pikkupimmppi saa nyt kunnolla kyrpää. Mä haluun nussii sut tajuttomaks.
Oona alkoi uudestaan huutaa ja hänen pillunsa puristui entistä kovempaa kullini ympärille. Silmissäni musteni ja tunsin kuinka spermani alkoi syöksyä pikkuruisen pillun perälle. Korahtelin ja nytkähtelin saadessani elämäni parhaan siemensyöksyn, tuntui kuin kiveksetkin olisivat lentäneet mukana. Kullini ja Oonan kiimainen pillu nytkähtelivät yhtä aikaa. Suvi katseli meitä huultaan purren ja hänen vartalonsa oli aivan hikinen. Molempien tyttöjen kehossa oli suuria punaisia laikkuja ja sänky heidän peppujensa alla oli aivan märkä. Minulla oli vaikeuksia päästä pois Oonan sisältä, tuntui kuin hänen pillunsa olisi hallunnut musertaa kullini ja hän oli kietonut vielä kätensä tiukasti ympärilleni. Lopulta riuhtaisin kullini ulos yhtä kiihkeästi kuin olin sen sinne survaissutkin. Yhtäkkiä minulla oli kova jano.

Kävelin keittiöön, hain tytöille siiderit ja itselleni oluen. Ojensin siiderit tytöille ja otin oluestani pitkän huikan. Join olueni nopeasti pois. Tytöt siemailivat siidereitään hitaasti ja miettiväisen näköisinä. Oona ojensi sideriään minulle kysyen haluaisinko sitä. Vastasin etten pidä siideristä.
– Luulenpa että pidät, sanoi Suvi.
Katsoen minua suoraan silmiin hän kaatoi siideriä ensin nänneilleen ja sitten pieneen rakoonsa.
– No niin ole hyvä! Hän sanoi hymyillen.
Nyt tiesin miksi tytöt halusivat siideriä, arvelin että he olivat nauttineet useinkin sitä tuolla tavalla.
Hyppäsin sänkyyn ja imeskelin kiihkeästi Suvin paisuneita nännejä. Oona kumartui suutelemaan häntä. Seuraavaksi siirryin nuolemaan Suvin pimppiä ja Oona puolestaan jatkoi hänen nänniensä nuoleskelua. Suvin klitta tunti pienenä kovana möykkynä kieleni alla, niinpä omakin vehkeeni alkoi olla taas juhlakunnossa. Vaikka Suvin pillu oli karvaisempi kuin Oonan se vaikutti vieläkin pienemmälltä. Pillu maistui yhtäaikaa makealta ja suolaiselta, ja se olisi ollut ilman siideriäkin aivan litimärkä.

– Nussitaanko me kohta, panetko sä muakin oikein kunnolla? Kuiskasi Suvi.
– Joo, vastasin – mut mä haluun ett te suutelette ja hyväilette toisianne koko ajan. Ja tuu ihan tähän sängyn reunalle.
Asetin Suvin selälleen, niin että hänen peppunsa oli aivan sängyn reunalla. Asetuin lattialle polvilleen hänen eteensä. Suvi makasi poikittain puoliksi hänen päällään. He suutelivat ja puristelivat toistensa rintoja. Nostin Suvin jalat kainalooni ja aloin työntää kulliani varovasti hänen sisäänsä. Hänen kuuma ja kostea pieni rakonsa nytkähteli odotuksesta. Olin saanut taas kivikovana seisovaa kaluani vain hieman sisään, kun tunsin ettei se mene edemmäksi. Arvasin, että Suvilla oli immenkalvo vielä tallella. Oonalla sitä ei ollut, mutta ehkä hän oli käyttänyt hieromasauvaa tai jotain muuta esinettä sisällään.

– Haluuthan sä viedä mun neitsyyden? Huudahti Suvi kiihkeästi.
Minä vain nyökkäsin ja samassa survaisin kullini yhtä kiihkeästi tuohon kiimaiseen pikkupilluun kuin olin vähän aikaa sittten survaissut Oonan sisälle. Sitten työnsin sen niin pikälle kuin se meni. Suvin pillu oli vielä ahtaampi kuin Oonalla, mutta se oli myös pidempi, kullini meni kokonaan sisään. Suvi nyyhkytti ja hymyili yhtäaikaa, niinpä aloin työnnellä kulliani hitaasti Suvin kuumassa ja kosteassa kolossa. Vedellessäni kaluani edestakaisin huomasin, että se punersi verestä. Kullini koveni entisestään ajatuksesta, että olin juuri survaissut kiimaisen pikkunartun immenkalvon puhki.
Pian Suvi alkoi huohottaa samalla tavalla kuin aikaisemmin runkatessaan.
– Hei, odottakaa hetki, pyysi Oona.
Hän nousi pois Suvin päältä ja suuteli minua kiihkeästi. Sitten hän meni yöpöydän luokse ja otti sen laatikosta pienen hieromasuvan. Hän tuli takaisin viereeni ja suuteli taas minua. Kuulin kuinka hän napsautti hieromansauvan surisemaan. Hän suuteli edelleekin minua ja piti hieromasauvaa sisällään.
Minä jatkoin Suvin nussimistä, mutta suutelin vieläkin Oonaa. Nostin Suvin jalat sängylle ja aloin puristella Oonan pieniä rintoja. Suvi katseli meitä kiihkeästi ja hyväili muhkeita tissejään, hänen suustaan kuului jatkuvaa voihkinaa. Pian Oona alkoi purra kieltäni ja hänen vartalonsa alkoi hytkyä, arvasin hänen kiemutelevan kunnon orkussa. Eikä Suvikaan enää kauaa kestänyt, vaan hänen vartalonsa alkoi kohoilla samaan tahtiin kuin hänen tiukka pillunsa supisteli, ja hän ulisi kovaan ääneen. Vaikka Oona suuteli minua kiihkeästi koko ajan, niin hänen suustaan alkoi kuulua kummaa yninää ja hänen vartalonsa tärisi. Minä puristin Oonan rintoja niin kovaa kuin jaksoin ja survoin kiihkeästi Suvin tiukkaa pimppiä.

– Anna tulla, anna aah aah spermaa aah, ruiskuta mun sisään aah aaaahh, huusi Suvi.
Samalla minulta tuli, ja spermaa tuli niin paljon, että kullini ei enää mahtunut olemaan Suvin pillussa vaan se pulpahti edellenkin kivikovana ulos. Katsahdin Suviin ja vaikutti siltä kuin hän olisi pyörtynyt. Hänen pillustaan valui kiimanesteen ja verensekaista spermaa ja hänen kasvonsa olivat aivan tulipunaiset.

Oonakin lopetti suutelemiseni. Hän käveli, pitäen edelleen hieromasauvaa pillussaan, taas yöpöydän luo. Hän otti laatikosta voidepurkin ja tuli luokseni.
-Saat nussia mua peppuun jos haluut, hän sanoi sivellessään liukastusvoidetta kulliin.
Sen jälkeen hän otti hieromasauvan pilllustaan ja työnsi sen Suvin valuvaan pilluun. Sitten hän suuteli Suvia kiihkeästi ja asettui tämän viereen nelinkontin.
– Mutta nyt saat luvan kyllä työntää sen hitaasti sisälle, hän sanoi, saat viedä multa toisenkin neitsyyden.
Kullini seisoi edelleen kovana, vain sen pää oli hieman supistunut. Juuri sopivasti, ajattelin kavutessani Oonan taakse. Katsoin hänen pientä ryppyistä reikäänsä, johon hän oli äsken hieronut runsaasti voidetta. Hänen pillunsa oli aivan märkä. Tartuin kiihkesti hänen peppunsa ja levitin kiinteitä pieniä pakaroita erilleen.
– Haluaako kiimainen pikkunarttu kunnon kullia peppureikäänsä. Antaako kiimainen pikkupillu sedälle myös persettä, hudahdin kiihkeästi.
– Joo, mutta varovasti, Oona melkein ärähti.
– Totta kai, sanoin, miten vain kiimainen pikkuneiti haluaa.
Asettelin kyrpääni peppureiälle ja aloin työntää sitä millimetri kerrallaan sisään. Suvi vieresämme oli tullut tajuihinsa ja liikutti hieromasuvaa spermaisessa pillusaan, toisella kädellän hän hieroi Oonan klitorista. Ilmeisesti se tuntui Oonasta tosi hyvältä kun hän nytkytteli peppuaan kulliani vasten. Olin saanut kullistani jo neljäosan sisään, kun Oona asettui yhtäkkiä paikoilleen.
– Odota, hän sanoi, ei enempää.
Aloin vetää kulliani jo pois, kun hän sanoi: – Ei, ku mä tarkotin ett älä työnnä pidemälle, nussi noin.
Aloin työnnellä kullini päätä hitaasti edestakaisin hänen pepussaan ja hän alkoi taas työntämään vastaan. Puristelin hänen pakaroitaan pannessani tuota pientä persettä varovasti.
Oona alkoi huohottaa ja kuiskasi vaivalloisesti: – Voit työntää sen kokonaan sinne.
Työnsin kulliani varovasti eteenpäin ja Oona auttoi työntämällä vastaan. Toisin kuin Oonan pilluun kullini upposi kokonaan hänen perseeseensä.
– Nussi, nussi aah, pane mun persettä oikein kunnolla, mä haluun sinne kovaa kullia. Nussitaan, aah nussitaan aah, aahh,

Minä nussin persettä ensimmäistä kertaa eläesseni ja se tuntui taivaalliselta. Kumarruin eteenpäin ja otin Oonan rinnat kourieni sisään ja niiden nännit sormieni väliin. Kohta kullini pää alkoi turvota entiselleen ja Oonan peppu alkoi tuntua entistäkin ahtaammalta. Suvi vieressämme sätkytteli orgasmissaan ja huusi suoraa huutoa. Oonakin inisi ja ynisi, kun survoin hänen peppuaan ja kourin hänen tissejään ja nännejään. Kun Suvi lakkasi huutamasta, hän katsoi meitä ja otti hieromasauvan pillustaan ja työnsi sen Oonan pilluun. Minäkin tunsin hieromasauvan värisevän Oonan sisällä. Suvi kumartui viellä Oonan alle ja alkoi imeä tämän klitorista, Oona alkoi täristä ja nytkähdellä, ja hänen perseensä supisteli kaluni ympärillä. Survaisin Oonan peppua oikein kunnolla muutaman kerran ja ruiskutin viimeiset spermanrippeeni syvälle hänen peräsuoleensa, sen jälkeen suoli puristui tiukasti kullini ympärille ja peräaukko supisteli kullinjuuren ympärillä. Oona kohottautui ylös, ja istahti syliini kullini juurta myöten hänen perseessään ja värisevä hieromasauva kokonaan pillussaan. Minä näykin hänen korvalehteään ja kourin vieläkin hänen pikkutissejään. Oona huohotti silmät kiinni sylissäni ja tunsin kuinka hänen pillustaan valui kiimanestettä ja persereistään spermaa syliini. Suvi tuli halaamaan ja suutelemaan meitä, jonka jälkeen hän otti hieromasauvan pois Oonan pillusta. Kullini alkoi jo väsähtää, nostin Oonaa hiukan ja vedin velton kaluni pois hänen perseestään. Istuimme kaikki hetken hiljaa vierekkäin. Koko huone haisi pimpiltä ja spermalta.
– Jokohan me ehdittäis sinne saunaan? Kysäisin – taidetaan olla kaikki aika hikisiä.
– Joo mennään vaan, vai mitä Oona, onhan se sauna päällä ? Suvi kysyi.
– Joo on se, ett ei muuta ku menoks. Mehän ollaanki Suvin kanssa yhtä märkiä päältä ja sisältä, varsinkin mä, Oona nauroi.

Tytöt viipyivät keskenään kuiskutellen vielä suihkussa, kun istahdin lauteille. Mietin äsken tapahtunutta ja ajattelin että kullini oli saanut aina vain tiukempaa reikää. Pitäisi nussia jotain pikkutyttöä, jotta tavara vielä tiukkenisi, mutta enhän sentään mikään pedofiili ole, ajattelin. Tällaisia ajatellessani kaluni alkoi nytkähdellä. Tytöt tulivat sisään ja katsoivat kulliani.
– Onkos täällä ollut ikävä meitä? Kysyi Suvi ja puristi kulliani.
Tytöt asettuivat lauteille molemmin puolin kainalooni. He pussasivat yhtä aikaa poskiani ja suutelivat sen jälkeen suulle vuoronperään. Tämän jälkeen he kumartuivat ylitseni suutelemaan toisiaan. Sitten istuttiinkin taas hetki hiljaa.
– No saakos sitä löylyä? Kysyi Suvi.
Havahduin ajatuksistani ja heitin muutaman kauhallisen kiukaalle. Tytöt kumartuivat matalammiksi, mutta itse sinnittelin selkä suorana.
– Hei Tapani, tota me haluttais kysyy sulta yhtä asiaa, sanoi Oona kohottautuen ylös.
– Ihan mitä vaan panopupuseni, vastasin ja näykkäisin samalla Oonan nänniä.
– Kuinka vanha sä oot? Kysyi Suvi.
– Vastaat sitt ihan rehellisesti, täydensi Oona.
– 51, vastasin heti.
– Vau, sähän oot paljon vanhempi ku meidän faijat, totesi Oona – mut ei se haittaa, mä en usko ett ykskään nuorempi mies olis tota … nussinu noin hyvin.
– Ehkä meidänki pitäis kertoo sulle yks juttu, Oona sanoi – me ei kerrottu sulle meidän oikeita ikiä.
Katsoin Oonaa silmiin, kun hän jatkoi – me ei haluutu huijata sua mut sä et olis varmaan ostanu meille edes siiderii, jos me oltais kerrottu.
– Miten niin, kysyin ja aloin tuntea oloni tukalaksi – minkä ikäsii te sitt ootte?
– Mä oon kolmetoista ja Suvi kakstoista, vastasi Oona.
– Ei voi olla totta, ei kellään kakstoistavuotiaalla voi olla noin isoja tissejä, ja muutenkin tehän ootte ihan täysiä naisia.
– Niin ollaanki, ihan kokonaan nyt, kiitos sinun, hymyili Oona.
– Mutt, ehkä se johtuu myös siitä ett me ollaan hyväilty toistemme pimppejä jo esikoulusta asti.
– Me oltiin samalla luokalla, Oona on syntyny alkuvuodesta ja mä loppuvuodesta, Suvi jatkoi – ja mitä mun tisseihin tuleee, niin … oota hetki.
Suvi poistui hetkeksi ja takaisin tullessaan hänellä oli henkilökortti kädessään.
– Niin, joo ei bussikuskitkaan usko, siks mun täytyy näyttää tätä, aina kun mä ostan lastenlipun, sanoi Suvi ja ojensi kortin minulle.
– Mulle kasvoi tissit jo yhdeksänvuotiaana.
Katsoin kuvaa ja syntymäaikaa ja huomasin, että Suvi täyttäisi joulukuun 28. päivä kolmetoista. Viattomien lasten päivänä ajattelin, kun katselin vieressäni hymyilevää tyttöä. Eikä hän vaikuttanut sen enempää lapselta kuin viattomaltakaan, ajattelin Suvista, jonka pienen pimpin immenkalvon oli kullini vähän aikaa sitten puhkaissut. Siirsin katseeni kolmentoista ikäiseen Oonaan, jonka olin korkannut kummaltakin puolelta. Aloin hikoilla muutenkin kuin pelkästä löylystä. Mitähän tästä vielä seuraa.
– Mut ei sun tarvii pelätä, sanoi Oona, me ei kerrota kenellekään, mut yhdellä ehdolla.
– Ja mikähän se on? Kysyin pelästyneenä.
– Sun pitää panna meitä jatkossakin vähintään kerran viikossa, ja Suvikin haluu antaa sulle vielä peppua, vastasi Oona.
Varmuuden vakuudeksi Suvi kääntyi selin ja pyllisti syvään.

– En mä kyllä nyt heti jaksa, sanoin.
– Mitä sä et jaksa, enhän mä oo vielä pyytänyt sua tekemään yhtään mitään, vastahan mä tulin kotiin, sanoi vaimoni ihmetellen. Havahduin ja huomasin istuvani parvekkeella pari tyhjää olutpulloa pöydällä vieressäni. Olin kai nukahtanut iltapäivän aurinkoon. Katselin kadulle ja huomasin kahden nuoren, tummatukkaisen tytön kävelemässä. Toisella oli farkkushortsit ja valkoinen toppi, toinen oli pukeutunut kireään t-paitaan ja minihameeseen. He näyttivät tosi upeilta.
– Eiks noi oo vähän liian nuoria sulle, ihan kakaroita vielä, sanoi vaimoni paheksuvasti huomattuaan katseeni.
– Joo, ei, eiku en mä niitä katellu, vaan tota… ihan muuten vaan maisemia.
– Niin maisemia tosiaankin, sanoi vaimoni.
– Tuu sisälle sieltä, ettet saa auringonpistosta, kun vaikutat nyt jo noin sekavalta!

6 kommenttia viestissä: “Hikinen iltapäivä”

 1. hyisaatana says:

  Oksettavaa. Kylmät väreet menee kun lukee papan fantasioita 12-vuotiaista. Oikeasti, vastenmielistä. Ei varmasti oo eka kerta kun tällästä päässäs pyörittelet. Oksettaaa vanhat sedät :/:/ Oon ite 13 ja trust me, KUKAAN ei ikinä kiinnostuis sunikäsestä. IKINÄ!

 2. mahtava, mut says:

  xd hajosin täydelliseen nauruun, kun valehtelivat iäksi 17 ja 16 kun olivatkin 13 ja 12 ?? Miten sitä ei muka huomaa?? 😀 Fail

  • PeräErkki says:

   Voin 18:ta lapsenlapsea omaavana sanoa että nämä meidän 13-14 vuotiaat tytöt menee ihan täysin 16 vuotiaasta ja noi 15vuotiaat menee jo 18vuotiaastakin ulkonäöllisesti siis, tytöt kehittyy kyllä ihan eri tahtiin kuin pojat. Meidän 14-16 vuotiaat pojat on ihan lapsen näköisiä vieläkin. En tiedä mistä johtuu mutta oon huomannut kuinka noi tytöt kehittyy yhdessä kesässä hurjasti kun ne on 12v. 13 vuotiaana ne erottaa vanhemmista tytöistä oikeastaan vain pituudesta.

 3. Karkki says:

  Eteni todella hyvin, mahtava juoni! Jatkoa! ;3

 4. Seksi enkeli says:

  Ihan mahtavaa! Eteni mukavan rauhallisesti ja siinä oli tosi hyvä juoni. Lisää vaan!!!!!!!!!

Kommentoi

top