search
top

Siskonpeti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (296 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...

Havahduin maailman laitaan kiinni, kun harjanvarsi kaatui lattialle. Eteisen kelmeässä syysvalossa näkyi kaksi toisiinsa tukeutuvaa hahmoa. Tai toinen hahmo oli pitkä ja vetelä, kuin nylkemistä odotteleva eläimen ruho. Puolta pienempi vaimoni kannatteli lankomiestä kainalosta ja yritti saada tämän sisälle mökkiin. Hankalaa oli, kun Karin jalat eivät kunnolla kantaneet. Askel askeleelta he pääsivät sisälle, vaimo papatti ja kannusti siskonmiestään koko ajan. Jotain tolkkua kuitenkin päästä löytyi, kun mies pystyi kääntymään yllättävän sukkelasti. Annukka, Kari murahti ja upotti molemmat kätensä vaimoni rintoihin. Vaimolla silmät pyörähtivät päässä. Hän kuului selittävän, ettei ollut Annukka, vaan tämän sisko. Siskonmies löllytteli paidan läpi yhä vaimoni rintoja ja totesi humalaisen äänellä, että tissit ovat yllättäen kasvaneet. Kyllähän ne nyt ovat, kun siskolla on pienemmät, vaimo kavahti. Kari kannatteli tissejä kuin tutkisi hedelmäkoria, pyöritteli ja vatkasi.

Vaimon isosiskolla, Annukalla, ja tämän miehellä Karilla oli mökki Lestijärvellä. Meillä oli tapana käydä siellä pari kertaa vuodessa, nyt oli lähdetty viettämään lokakuista viikonloppua. Hyvin usein ilta päättyi siihen, että viinipullot kierrettiin auki. Niin tälläkin kertaa. Muistelin hatarasti, että olimme saunoneet ja pitäneet tulta rannan grillipaikalla. Jossain kohtaa iltaa Annukka oli suuttunut, haistattanut kaikille pitkät ja painunut mökkiin. Annukka oli vähän kuin oma vaimoni: sille päälle sattuessaan tuittupäinen ja leppymätön, pahansisuinen. Karilla oli siinä tekemistä, mutta ilmeisesti hän oli onnistunut hyvin, kun liitto oli pysynyt kasassa ja lapsiakin tullut. Meillä niitä ei vielä ollut. Olimme hieman alta kolmenkymmenen, Annukka ja Kari jo lähellä neljääkymmentä.

Omakaan olo ei ollut ilmeisesti kaksinen. Työstressi ja valvominen yhdessä viinin kanssa olivat ajaneet ennenaikaisesti sisälle mökkiin ja tähän alkoviin olin näemmä päättänyt valvomiseni. En tiedä kauanko olin torkkunut, sillä tähän aikaan vuodesta yöllä ja päivällä ei ollut juurikaan eroa.

Viimein vaimo sai käännettyä Karin ja autettua takin tämän päältä. Mies väitti, että osaa itsekin. Hän alkoi avata paitaansa, mutta kaatui suorilta jaloilta puolittain sohvan päälle. Olisi pitänyt mennä kai auttamaan, mutta huvitti katsoa vaimoni pyörimistä. Hän kellautti örisevän Karin selälleen ja kiskoi buutseja jalasta. Ukkovarvas katseli sukan läpi. Ei se koskaan minua ole noin riisunut, vetänyt yltä mehuisia sukkia. Sitten farkut. Ne lähtivät nihkeästi ja kesken kaiken mies pomppasi tikkana ylös. Silmät seilasivat päässä, katse oli harhainen. Vaimo nauraa kikersi, että mies kaataa kohta tämänkin. Karin housut valahtivat nilkkoihin ja vaimo joutui nojaamaan siskonmiestä vasten, ettei tämän lähes kaksimetrinen ruho kolkkaisi häntä.

Vaimo yritti rauhoitella, että mies panisi maate. Sua mä panen, Kari kerskui ja kokeili vaimoani jalkojen välistä. Viimeistään tässä kohtaa rouvani ruskeat silmät muuttuivat kauhusta kankeiksi. Vieraan pitkät sormet tunnustelivat haaroja housun päältä, suu solkotti rumaa kieltä. Kari kertoi miten häntä panetti, miten hänen teki mieli pillua. Humala paistoi myös vaimoni kasvoilta. En ymmärrä miksei hän saanut kuriin toisen miehen käsiä, antoi vain kuopia haarukkaansa. Onneksi Kari kaatui viimein selälleen sohvalle ja ilmeisesti sammahti. Vaimo joutui kuitenkin melkein kumartumaan miehen päälle, jotta pääsi aukomaan paidan nappeja. Siskonmiehen rinta oli tuuhea ja tumma, vaimoni kädet näpräsivät nappeja siellä seassa. Enää oli jäljellä bokserit – jos ne siis halusi riisua.

Vaimo tuntui empivän. Hän katsahti ympärilleen ja sipaisi tukkaansa korvan taakse. Hiljaista oli, mitä nyt Kari kuorsasi kuolapisara suupielessä. Pienen Jaakobin painin jälkeen hän tarttui reippaasti boksereihin Karin vyötäröltä ja rupesi hivuttamaan niitä alas. Oliko sitten uteliaisuus voittanut pikkuhiprakassa, kai sitä yleensä kuitenkin nukuttiin alusvaatteisillaan. Huomasin, miten vaimo yritti koko ajan häveliäästi katsella varpaisiin ja sääriin. Housut tuntuivat olevan jumissa, paikoillaan. Aivan kuin jokin jousi olisi pidellyt niitä. Viimein bokserit putosivat nivusiin ja siskonmiehen kulli nytkähti vapauteen.

Oho, vaimolta pääsi tahattomasti. Minä tiesin mitä siellä oli, monet kerrat olin katsellut saunassa. Vaimolle asia taisi olla uusi, tuskin siskot kuitenkaan keskenään puhuivat miestensä moloista ja rakastelutaidoista. Tai mistä minä tiedän. Vaimon poskilla kareili puna. Karin penis oli puoliseisokissa, vaappui ympäriinsä kuin laskeutumispaikkaa hakeva helikopteri. Komeahan se oli, ei siskonmies häpeillyt istua lauteilla jalat levällään. Tuollaisella käärmeellä se pani vaimon Annukka-siskon leveää persettä. Kalu oli sinisen lenkin paksuinen, löysänäkin miltei viisitoistasenttinen. Litteä terska pilkotti lähes kokonaan vapaana.

Vaimo vilkaisi uudelleen ympärille, kunnes alkoi kiskoa vilttiä miehen päälle. Viltti jäi kuitenkin hassusti teltaksi. Hän kohensi uudelleen, mutta kangas valahti pois kalun päältä. Vaimo tarttui tomeran päättäväisesti, mutta varovaisella otteella vieraasta mulkusta kiinni ja yritti painaa sitä alaspäin. Kyllähän miehet tietävät miten siinä käy. Ei ole penikselle luontainen asento erektiossa painua alaspäin, kun nuppi viettää ylös. Nytkin Karin kyrpä näytti vain innostuvan kosketuksesta ja paisuvan jäykemmäksi: se napsahti uudelleen telttasaloksi. Vaimo ei kuitenkaan luovuttanut, vaan siirsi hiukan Karin reittä ja käänsi tätä niin, että kalu jäi jumiin jalkojen väliin.

Paha oli sanoa, erehtyikö Kari naisista vahingossa vai tarkoituksella. Molemmat olivat samanpituisia ja tummatukkaisia ruskeasilmiä. Samaa näköäkin oli kasvoissa. Tosin Annukka oli pulskempi ja perse oli isompi. Se oli oikeastaan aika valtava, siinä farkut kiristyivät äärimmilleen. Ja niin kuin Kari oli diagnosoinut, minun vaimollani oli kookkaammat ja paremmin säilyneet rinnat. Annukalla oli sellaiset pienet latuskaläpät. Olin joskus sattunut vahingossa paikalle, kun Annukka oli saunan eteisessä riisunut paitansa. Sen verran minussa oli ollut miestä, että olin jäänyt seuraamaan toviksi vartalon paljastumista. Siinä missä pikkusiskolla oli tumma ja tuuhea, siistitty kolmio jalkojen välissä, oli Annukalla raakattu pelkkä kapea karvaviiva kummun poikki.

Siskonmiehestä ei oikein ottanut selvää. Sillä oli tapana liioitella ja puhua vähän leuhkasti. Kari oli kuitenkin minua vanhempi mies, joten en kehdannut inttää sen kanssa aina. Muutenkin vähän arastelin. Minä olin hoikka ja lyhyt ja hintelä. Kari taas karvainen ja harteikas, kasvatti sellaista pitkää partaa, kun yritti näyttää motoristilta. Varaosamyyjä se kuitenkin oli, ei sen kummempaa. Saunassa Kari pieksi minut aina kuumilla löylyillään. Ja muutenkin. En kehdannut näytellä pientä tuppipirriäni, vaan yritin istua jalka toisen päällä. Siskonmies kuitenkin istui haarat levällään ja yritti aina maanitella naisia mukaan kimppasaunaan. Oma vaimoni oli sen verran häveli, että punasteli moisille ehdotuksille , eikä aikonut pimppiänsä vilauttaa vieraalle miehelle, vaikkakin tämä melkein sukua oli.

Minä kuitenkin ajattelin vaimolle huomauttaa tästä housujen riisumisesta aamulla. Hän touhusi vielä tovin tuvan puolella, asetteli tyynyä Karin pään alle ja varmisti hellästi viltin paikan. Alun perin oli ollut tarkoitus, että me vieraat nukumme makuuhuoneessa ja isäntäpari alkovissa. Nukkumajärjestys oli mennyt kuitenkin uusiksi siinä vaiheessa, kun Annukka oli sammunut makuuhuoneeseen ja minä alkoviin. Tai en minä sammunut, otin vain torkut.

Katselin toinen silmä raollaan, kun vaimo tepsutteli alkoviin, näpsäytti vaaleat rintaliivit auki ja päästi ryhdikkäät rintansa vapaaksi. Ne roikkuivat hiukan, mutta olivat kivan kookkaat ja nännit yhä ennemmin punaiset, kuin ruskeat. Kalpeat tissit tömähdellen hän laittoi tukkansa poninhännälle ja riisui pikkupöksynsä. Vilkaisin kiima mielessäni tummaa, karvaista näätää mahan alla tietäen, etten tässä kunnossa pystyisi ihmeisiin. Vaimo puki ylleen inhoamani pitkän paitulin ja pujahti leveän vuoteelle toiselle reunalle, selkä mielenosoituksellisesti minuun päin. Lavat liikkuivat tovin, sitten uni alkoi tuhista suusta. Minäkin sammahdin pian, mietittyäni vielä sohvalla nukkuvaa Karia ja tämän reisien välissä killittävää paksua leukua.

En kuitenkaan niin syvään uneen ehtinyt, kun kuulin kolahduksen ja kiroamista. Kesti tovin tottua pimeään. Oltiin kuin säkin sisässä. Mökin ilma oli tunkkaista ja valopilkutonta, vaimo kääntyi vuoteella ja ähisi. Nukahdin kai uudestaan ja havahduin laahaaviin askeliin. Kari oli kiipeämässä makuualkovin vuoteeseen sieltä päästä missä vaimo oli. Mitä helvettiä? Miksi sä tuonne jätit, Kari kuului syyttelevän vaimoani, joka oli jo hereillä. Hän sanoi unisella äänellä, että sisko oli makuuhuoneessa, sinne Karin pitäisi kontata. Siskonmies ei kuullut tai välittänyt, hän nosti peittoa sivuun ja kiipesi vaimon päälle. Mä haluan pillua, panettaa niin että heppiä jomottaa, katso nyt miten suorana syykkii, Kari läähätti ja suuteli vaimoani suulle. Annukka nukkuu toisessa huoneessa, vaimoni kähisi.

Ei mennyt jakeluun tai sitten hämättiin vain. Siskonmies oli sellainen velmu, että siitä saattoi uskoa mitä vain. Hän nosti paitulia vatsan päälle ja siveli vaimoni napaa. Tuijotin peittomyttyrästä kuin kerälle kietoutunut eläin. Vaimo hengitti raskaammin, Kari makasi jo puolittain päällä, maiskutti suullaan. Miehen käsi laskeutui naiseni jalkojen väliin, tunnustellen ja etsien sitä naisen herkintä paikkaa, miehen riemua. Anna nyt vähän, kastan pikkuisen kolossa, Kari sopersi. Vaimo kiemurteli paikoillaan, yritti painaa kädellään Karia olkapäästä, pyytäen tätä heräämään. Päästä nyt, siskonmies vonkasi.

Pimeässä oli paha sanoa yksityiskohdista, mutta Karin ranneliike kertoi, että käsi teki kaivauksia kuumuutta hohkaavassa reisipesässä. Kämmen hieroi vaimon pömpöttävää häpykumpua, sormet lipsuttelivat sisään. Sähän oot jo aivan märkä, miehen ääni sammalsi. Erotin vastaukseksi pelkkää ynähtelyä. Vaimoni oli ilmeisen halukas, sillä hän siirsi reisiään leveämmälle kolauttaen kipeästi polvella jalkaani. Nyt saatoin kuulla jo lotinaa. Mikko herää kohta, vaimo puki huolensa vienoksi kuiskaukseksi. Kari rupesi asettelemaan itseään vaimoni päälle, solkkasi vain, että kai hän nyt vaimoaan saa nussia. Voi luoja, eihän tämä nyt näin mene, vaimo päästeli huokauksiaan, kun Kari sohi kärsänsä kanssa tämän polvien välissä, oli valmiina kutemaan.

Vaikka mies on miten humalassa, pimpin päälle hän aina osaa. Siskonmies ähkäisi kerran, vartalo laskeutui alaspäin, kuin olisi päässyt kiskoilleen. Vaimoltakin pääsi siinä kumea voihkaisu. Eihän se…eihän se millään…noin suuri suita mennä… hän hoki ja naurahti epäuskoisesti päälle. Olikohan hän koskaan edes miettinyt, miltä tuntuisi saada näin isoa makkaraa? Vieläpä oman siskon siipan astumana. Vaimon vittu ei ollut tottunut jäljiltäni tällaiseen, otti aikansa oleentua ja antaa periksi, hakea paikkaa kuin se Päätalon pirtin uuni. Ähellyksestä päätellen kyrpä ei tahtonut liukua sisään tai se aina luiskahti ulos. Vaimo puristi Karin ojentajista kiinni ja pidätti hengitystään. Kuulin sellaisen nakuttavan, katkonaisen puuskutuksen ja epämääräisen litinän, joka puolestaan tuli emättimen limakalvoista.

Sä oot ihanan tiukka kiimavittu kulta, Kari sanoi tyytyväisenä. Mies alkoi keinua naiseni päällä, viimein kyrpä oli siis uponnut pilluun. Haisi kylläinen tumma olut, hapan pillu, vanha tupakka ja suolainen mulkku. En uskaltanut juurikaan liikkua, vaan puuduin yhdessä asennossa, käsi kyljen alla. Oih oih oih, vaimo valitti matalalla äänellä, pidellen kiinni vuoroin Karin olkapäistä, vuoroin lantiosta. Nyt se nai kultaani sillä hirveällä aisalla, onkohan se tähdännyt tähän koko ajan? Odottanut että pääsee polkemaan vaimonsa tuoreempaa painosta, kymmenen vuotta nuorempaa ja hiukan hoikempaa kloonia, jonka vittu on vielä tehdasasetuksilla, ei ole venynyt kolmen lapsen maailmaan päästämisestä.

Karin takapuoli pomppi ylhäältä alas vaimoni kohollaan olevien jalkojen haarukassa ja yhdynnästä kuului litisevää ääntä. Kari, Kari, vaimo kollotti miehen pujoparran osuessa tämän poskeen. Melkoista ähellystä se oli, eikä mikään sirkustemppujen riemuvoitto, mutta täytyihän tuollainen elin silti tuntua maagiselta sisässä. Siskonmies puristeli suurin kourin vaimon rintoja, pyöritteli nännejä sormiensa välissä ja hamusi huulillaan imemään niitä. Hän kuului kehuvan, ettei edes muistanut miten hyvät utareet Annukalla oli. Turhaa niitä peittelee suurien paitojen sisässä.

Olin minäkin, makasin siinä kuin mikäkin impotentti. Mutta minusta vaimon olisi kuulunut siinä toppuutella. Me olimme vieraita ja siskonpedissä, Kari sentään talon isäntä. Näytti vain siltä, että vaimokulta paremminkin imi lantiollaan miestä syvemmälle, hamusi pihteihinsä. Ja isäntä kisaili narisevalla varavuoteella, hieltä ja sipulilta haisten, liikkui kankeasti kuin rannalle raahautunut valas. Hänen ei tarvinnut edes paljoa pumpata, mitä nyt piteli kyrpää sisässä emättimessä ja nujusi puolelta toisella. Silti vaimoni vonkui malttamattomana, hoki tämän nimeä ja veti puoleensa miehen uumasta kevyesti painaen. Hyvältä varmasti tuntui, kun parru täytti koko hahlon ja ylikin. Kuului lörtsähdys jos toinenkin, kun kulli jauhoi vaimon tiukkojen häpykiskojen välissä, porasi syvemmälle esiintymiin ja nosti esiin kiimavaahtoa, kuin maaöljyä.

Liekö kauan vaimo katsellut jo lankoaan sillä silmällä; vettynyt silmäkkeestään, kun nähnyt tämän kiillottavan harrikkaa nahkahousuissaan, ylävartalo paljaana, hiki sileällä kaljulla helmeillen. Ainahan se oli Karin jutuille naureskellut ja toppuutellut, ettei puhuisi niin hävyttömiä. Kari oli kuitenkin ronski mies, saattoi murjaista jos minkälaisen alapäävitsin ronklatessaan pyörää. Nyt oli erilainen ronklaus käynnissä. Vaimo ulvahteli alla kuin ilmaansa päästävä patja. Kari jännitti nyrkit tyynyyn ja tamppasi lantiollaan väkivahvasti. Puristaa niin pirusti, Kari läähätti ja jyskytti enää lantionsa voimilla, maaten muuten vaimoni päällä. Lanko päästi ilmaa hampaidensa välistä ja jähmettyi paikoilleen kuin sähköpaimenesta saaneena. Suu murisi sanoja vaimoni tukkaa vasten, pakarat värisivät ja siitin laski limaa vaimoni sisuksiin. Ähkiminen ja puhkuminen jatkuivat, alta kuului vaimon raukeaa muminaa, joka taittui nyyhkimiseksi.

Sitä kesti kauan. Kari makasi vaimon päällä, vaimon kädet olivat kiertyneet tämän ympärille. Kului minuutti ja toinenkin. Erotin pelkästään kultani leppyvän hengityksen. Miehen selkä kohoili, mutta hän oli liikkumattomana. Kuoliko se? Viimein vaimo alkoi kammeta itseään pois toista sataa kiloa painavan miehen alta. Se oli työlästä. Kurkistin peiton reunan yli. Näin, kuinka vaimo tarttui vasemmalla kädellä kiinni Karin osin jo veltostuneesta kullista ja vetäisi sen pois pillustaan. Jostain tuli sen verran valoa tupaan, että tajusin turpean mulkun kiiltelevän vankoissa limoissa. Kari nukkui täyttä häkää, suusta alkoi kummuta korskeaa kuorsausta. Vaimo käänsi siskonmiehen aivan vuoteen reunalle, johon tämä jäi selälleen kuin sika. Vaimo kokeili kämmenellä mahanalustaan ja voihkaisi jotenkin surkeana. Hän katsoi kattoon ja tasasi hengitystään, tursasi herkkyyttään kuten naisilla tuppasi olemaan tapana. Ehkä odotteli, miten siemenet valuivat vaginasta lakanoille. Siinä tuli kuitenkin uni.

Minä valvoin pitkään ja mietin aamua. Mietin, mitä sanoisin vai sanoisinko mitään.

12 kommenttia viestissä: “Siskonpeti”

 1. Timppa says:

  Näitä pienikullisten impotenttien itkua on raskasta lukea. Jos ei ole miestä hoitamaan asioitaan.

 2. lushfanny says:

  Hyvä tarina.
  Minä ihan kiihotuin 😉

 3. vt says:

  On ilmestynyt jo, vaihtelen vaan nimimerkkejä 😉

  Akrikola on aina yhtä rakentavan positiivinen.

 4. Gubbelman says:

  Maistui kyllä, mutta koska alkaa laajempi sarjasi? Kovasti on jo odoteltu, laatunovelleja ilmestyy kuitenkin turhan vähän. Liioitellut kielikuvat vaihteeksi pöytälaatikkoon, kiitos.

 5. akrikola says:

  Miksi ihmeessä pitää koko ajan keksiä kielikuvia. Paljon sanoja mutta vähän merkityksiä

 6. Pipsa alkuperäinen says:

  Melekonen tarina.

 7. Mustis says:

  Vaikka olen normaalisti mustasukkainen ja en tykkää tälläisestä tapahtumasta, mutta lukiessa aivan helvetin kiihottavia. 6/5 tarina!

 8. seksi hullu says:

  Uuh alkoi oikein panettaa

 9. varvastossut says:

  Kiitokset kommenteista. Kyllä siellä oikeaakin analyysia on. Tämä oli tällainen “välipala”. Pieni kerrosleipä ennen tuloillaan olevaa seuraavaa, laajempaa työtä.

 10. velikulta says:

  Näin niitä lapsia tehdään, jos tuhkamuna ei kykene,on tehty ennenkin,tehdään tulevaisuudessakin.
  Hieno tarina.

  Rohkeutta nuorille miehille tarttua toimeen,kun tave on.

 11. ukkm says:

  Kiitos.
  Erinomainen ja hyvä kieliasu.

 12. Lajitoveri says:

  Annoin arvosanan hyvä. Tässä oli kyllä jotain, mutta ei parhainta sinua. Sipulinhajut ja eläinkunnan symbolit voisit vaihteeksi jättää taka-alalle, ne kun alkavat olla jo liian tuttuja. Joissain kohdissa tarina jumitti liikaa paikoillaan, mutta toisinaan oli hyvin mehevää kuvailua. Loppu oli jonkinmoinen pettymys, siihen olisin kaivannut vielä jotain, kenties raskaaksitulon jännitystä. Sammuminen ja nukahtaminen latistivat tunnelmaa myös. Kielellisesti taas hieno suoritus, kuten aina.

Kommentoi

top