search
top

Sisaren lihavaa ystävää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.18 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen novelli näin teini-ikäseltä

Oli synkkä ilta, ja yritin saada unen päästä kiinni, kuten tavallista. Kello oli jo vähän yli yksitoista, ja kuulin yhä sisareni kihertävän sen uuden ystävänsä kanssa. Olin pyörinyt sängyssä jo muutaman tunnin, ja sekunti sekunnilta sisaren kiljunta ja hänen lihavan kaverinsa mylvintä kävi ärsyttävämmäksi.

Olin juuri nousemassa rakkaiden peitteitteni lomasta huutamaan sisarelleni, kun huomasin että huuto lakkasi kuin seinään. Kuvittelin, että hän oli sammunut. Vaikka sisareni oli vasta 16 ja minä taas 14, oli sisareni saanut useamman kerran ostettua alkoholia, ja niin oli hän tälläkin kertaa saanut. Hän voi huutaa niin paljon kuin ikinään tahtoi, koska ainoa huoltajamme, eli äitimme, on puolikuuro ja ilman korvalaitettaan ei hän mitään kuule. Ja tätä laitetta hän ei pidä koskaan päällä ilta yhdeksän jälkeen. Tuhlausta kuullemma.

Yhtäkkiä hiljaisuuden rikkoi erilainen kiljunta. Kun suljen silmäni ja yritän saada kuuloaistini äärimmilleen, erotan kiljunnan välistä kiimaisia voihkintoja.

Säpsähdän. Voisiko olla että he… he… Harrastavat seksiä? Olen pitänyt aina sisartani täysin heterona, ja tämä olisi hyvin hämmentävää. Tunnen pienen sydämmeni hakkaavan kiivaampaa, ja vasten tahtoani alan kostumaan. Näen mielessäni kuvan sisarestani makaamassa haarat aivan auki. Näen kuinka hänen selkänsä on notkolla kiimasta. Näen hänen hikoilevan, huutavan ja hengittävän kiivaasti. Hänen rintansa kohoilisivat tasaisen nopeasti, ja nännit olisivat aivan kovana.

Se näky itsessään saa minut jo kiemurtelemaan kiimasta. Seuraavana kuitenkin kuvittelen hänen hieman ylipainoisen ystävänsä. Hän olisi kontillaan, kasvot upotettuna siskoni vaginaan. Hänen kielensä tekisi nautinnollisia liikkeitä, ja hänen isot rintansa suorastaan huutaisivat kosketuksia. Hänen lantionsa liikkuisi nytkähdellen ja hän valuttaisi kiimaansa matolle.

Olin jo haaveissani äärimmilläni, ja vaikeroin. Kuitenkin kauniit mielikuvani keskeytti oven läimähdys.

“OOT NIIN LÄSKI ETTEN HALUU NUOLLA SUA, USKO JO!”, kuulin siskoni alkoholin täyttämän äänen huutavan. Kuulin kuinka hän törmäili seiniin, tullessaan rappusia alas. Toisaalta toivoin että hän olisi kaatunut ja lyönyt päänsä.
“Saatanan läski”, kuulin jonkun kiroavan nyt alakerrassa. Siskoni oli oveni takana.

Ovi pamahti auki. Hyppäsin nopeasti istumaan ja katsoin sisartani silmiin. Hänen silmissään oli ivaa.

“Tajuuksä oikeesti, toi läski luulee et haluun nuolla sitä”, hän selitti samalla kun piti ovesta vielä kiinni. Hän oli vähintään kolmen promillen humalassa.

En vastannut mitään. Sisareni selitti vielä jotain kuinka hänen ystävänsä oli ruma, eikä hän sellaista naista tahtonut ottaa. Pian sisareni meni takapihalle tupakalle, ja kuulin kolahduksen. Viimeinkin sisareni oli sammunut.

Pistin oven lukkoon. Ajattelin että hän virkoaisi yön yli ihan yksin ulkona. Sen sijaan, ajattelin mennä itse sänkyyni takaisin haaveilemaan.

Niinpä, haaveilemaan. Seisoessani oveni edessä ja pitäessäni kättä kahvalla, tajusin että voisin tehdä niistä haaveista totta. Minä voisin olla vain siskoni tilalla. Aloin kuvittelemaan itseäni selkä notkolla ja keskityin ajattelemaan miltä sisareni kaverin kieli tuntuisi vaginassani. Inahdin pakostakin, niin se minua kiihotti.

Harpoin portaat ylös samantien. Kuitenkaan en ollut päättänyt mitä teen. Menisin vain huoneeseen ja pyytäisin häntä nuolemaan minua? Sanosin että “pannaanko”? Ei kuulostanut järkevältä.

Olin seissyt varmaan viisi minuuttia sisareni huoneen oven edessä, kun se yhtäkkiä aukaistiin. Säpsähdin taakseppäin. Katsoin juuri nyt sisareni kaveria. Hän seisoi alasti hievahtamattakaan edessäni.

“mihin sun siskos meni?”, hän kysyi. Hän oli ilmeisestikkin aika selvänä.
“sammu ulos”, vastasin ja tunsin nännieni kovettuvan. Tiesin että hän näkisi ne ohuen yöpaitani lävitse.
“Ihme nirppanokka jos ei tätä pillua tahdo”, sisareni ystävä sanoi selvästi nauttien tilanteesta. Hänenkin nänninsä olivat kovettuneet, ja hän valui rakkauden mahlaa.
“ni.. niin”, änkytin enkä saanut irti katsettani tuosta muhkeasta vitusta.
“Katso nyt… Näin upea vagina jäi ilman käsittelyä”, tuo lihava tyttö virnisteli mustien, lyhyiksi leikattujen hiustensa takaa. Ne aina olivat vähän hänen silmiensä päällä. Ennen en ollut nähnyt tuota naista siinä valossa, mutta nyt alkoi tuntumaan siltä, että tuo oli hyvin, hyvin kaunis. Halusin häntä nyt enemmän kuin mitään.
“Kappas, tyttöhän on ihan kostea”, hän naurahti viattomasti osoittaen housujani. Totta, niissä alkoi olemaan kosteita tahroja.
“Mä…”, aloitin sopertamaan punaisena. Katsoin edelleenkin tuon upean naisen vaginaa.
“tahdot mua? Okei, tuu tänne”, hän yhtäkkiä sanoi ja vetäisi minut perässään huoneeseen, ja sulki oven.

Hän silmäili minua hetken, kunnes otti vaatteistani kiinni, ja riisui ne tietävästi. Tärisin. Halusin jo saada sen käsittelyn, mistä olin hetki sitten unelmoinut. Tunsin että sen kovemmaksi eivät nännini olisi voineet mennä, kun viimein sain tuon tytön sormen pilluuni.
“uih”, vinkaisin.
“Likkahan on tiukka! Neitsyt näköjään… Ja aika helppo kiihottumaan”, tyttö kiusoitteli. Hän tönäisi minua nopeasti, enkä ollut osannut varautua siihen. Kaaduin sisareni säkkituoliin. Samassa näin vieressä olevan dildon.

Tyttö tuli lähemmäksi, ja avasi haarani. Tärisin onnesta ja kiimasta, ja tiesin olevani niin herkillä, että pienempikin kosketus olisi saanut orgasmin aikaan. Otin kummallakin kädelläni rinnoistani kiinni, ja jäin odottamaan tytön seuraavaa liikettä.

Tyttö laittoi kätensä arvokkaimpani päälle. Hän avasi häpyhuulia hieman. Tunsin että ne olivat aivan turvonneet, ja varmasti myös punoittivat kauniisti. Inisin, ja anoin häntä tekemään nopeasti jotain.

Tunsin kuinka hän hengitti pilluani vasten. Yhtäkkiä hän iski kielensä minuun super nopeasti. En ollut odottanut sitä, joten silmäni rävähtivät nautinnosta ja huusin kovaan ääneen. Näinä aikoina olen onnellinen äitini kuuroudesta.

Hänen kielensä tekivät pyöreitä, nytkähteleviä, ja lainemaisia liikkeitä. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja työnsin hänen kasvojaan käsilläni vaginaani vasten.

“Aihh, nuole, nuole mua!!”, huusin täysin kiiman valloissa. “Nuole, niin mäki nuolen sua, varmasti!! Tungen kieleni niin syvälle suhun että et ikinä unohda sitä!”, huohotin.

Ei kestänyt kauaakaan kun laukesin, ja irrotin käteni naiseni takaraivosta. Hän nousi, ja kömpi päälleni.

“Nuolet sitten yhtä hyvin”, hän katsoi mua silmiin. Sitten se, suuteli mua. Ihan oikeasti, se kumartui ja antoi mulle ison suukon. Yhdyin suudelmaan intohimoisesti, ja annoin kielenkin vaella hänen suussaan. Oli aivan sama maistoinko itseni, koska aloin rakastamaan tuota naista.

Hän hetken aikaa ratsasti päälläni, kunnes nosti minut pois. Hän itse kävi makaamaan tuolille, ja avasi haaransa.

“tee se, niin saat sit jotain kivaa”, hän iski silmää.
Nyökkäsin hymyillen. Tunsin että kuola jo valui suustani.

Ensin katselin hänen kiihottunutta vaginaansa. Se oli odottanut käsittelyä jo pitkän aikaa, ja pian se sitä saisi. Kumarruin lähemmäksi, ja avasin huulet samaan tapaan kun olin tuntenut itselleni tehtävän. Kaunis näkymä, kirkkaanpunaisena loistavat sisemmät häpyhuulet ja se neste innosti minua. Iskin kieleni häneen ja koin mitä upeimman makunautinnon. Sellaista ei saisi ihan joka päivä.

Pyörittelin kieltäni, ja tungin sitä hänen sisälleen. Nainen tärisi ja kiljahteli, kehui minua ja mylvi onnesta. Hän huusi että olen varmasti siskoani parempi. Ja hän luetteli myös muita koulumme tunnettuja huoria tai lesboja. Hän huusi että olen heitä kaikkia parempi.

Huomasin että hän sai orgasmin, koska hän yhtäkkiä vaipui ihan veltoksi. Hän nousi istumaan, ja irrotin kieleni hänen herkustansa.

“oltais voitu vielä jatkaa, maistut ihanalta”, sanoin ja hieroin nänniäni ja nuolin huuliani.
“Varmasti vielä joskus voidaankin, Marianne”, hän sanoi.
“Ja sun nimes oli…?” kysyin. Nolotti etten tiennyt seksikumppani nimeäkään.
“Melinda”, hän nyökkäsi. “mitä haluat seuraavaksi?”

Katselin häntä. Huomasin sivusilmällä dildon lattialla.

“sua takaapäin”, aloitin ja nostin dildon. “tällä”

Melinda hämmentyi. Hän katsoi minua tarkastelevasti.

“Taidatkin olla tuhma tapaus”, hän virnisti ja kääntyi kontilleen. “Selvä on, anna palaa, kultsi”.

Olin jälleen saamassa kiimaani takaisin. Halusin nylkyttää tuota kaunotarta ikuisesti, ja nyt saisin mahdollisuuden. Laitoin dildon vyöllä kiinni itseeni, ja nousin polvilleni.

“valmiina?”, sanoin vähän ujosti.
“Anna mulle kyytii, nii musta tulee sun tyttis”, hän katsoi mua ja virnisti.

Se oli mulle kuin unelma. Survaisin siis tuon jättikyvän kerralla Melindan tiukkaan perseeseen.

“Aaaaaaa!!”, hän vain huusi. Olin hetken hämilläni, ja halusin kysyä ettei häntä sattunut. Kuitenkin hän alkoi tekemään pientä liikettä lantiollaan minua vasten, ja uskoin sen olevan kehotus jatkamaan.

Vedin dildoa hänen perseessään edes takaisin. Melindan posket punottivat kauniisti, ja hän vain voihki voihkimistaan. Aloin saamaan kiimani huippua jo nyt. Dildo hieroi omaa vaginaani vasten, ja näky siitä että tuo kyrpä seilasi tyttöystäväni perseessä, oli lumoava. Pistin vauhtia kokoajan enemmän, ja aloin itsekkin huutamaan. Tunsin että koko huone vain täyttyi irvokkaan litinän ja voihkinnan äänistä.

“ota mua, ota mua rakas!”, Melinda huusi sätkiessään.
“Aarrh!”, vastasin vain tuntiessani ihanan tunteen valtaavan ensin jalkani, sitten lantioni ja lopulta käteni. Sitten se tunne levisi päähäni, ja mätkähdin maahan puuskuttaen. Olin aivan kuitti.

Melinda nousi, ja kiitteli. “En oo saanu noi hyvää kyytii ikinä”, hän alkoi pukemaan päällensä. Se oli vähän sääli.
“No, nyt me sit seurustellaan. Mahtaa siskoos vituttaa”.
“Sen täytyy vaan tottuu siihen että mä saan parhaat”, virnistin huohotusten seasta.
Melinda hymyili hunajaisesti. “Tästä voi tulla jotain suurta”.

6 kommenttia viestissä: “Sisaren lihavaa ystävää”

 1. nuzima says:

  Luin tämän bussissa. Taisi vieruspenkin rouva huomata sormetukseni ja orkkuni, ainakin hymyili…

 2. Herqqqu says:

  Oih.. kyl kelpais nuorta pimpskaa nytten tuli hyvät orgut taas kerra. Kiitos

 3. Puutteessa says:

  Uuuuh ihana! Nyt kelpais joku tyttö 😉

 4. Vuonisluopa says:

  Ai kun saisin joskus itekkin läskiä naista,laihasta puhumattakaan.
  Pakko oli taas laskea proteiinit pitkin näppäimistöä!

 5. uhah says:

  Kuvailua paljon runsaammin. Tuntu menevän vähän liian nopeaan tahtiin nuo tarinan tapahtumat.

 6. MadClown says:

  Hyvä tarina, mut kolmen kimppa ens kerral, ok?

Kommentoi

top