search
top

Peijaiset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (448 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pitkä novelli, jaettuna kolmeen kappaleeseen. Kommentoikaapas rakkaat ystävät, erityisesti mikäli mielitte saada vielä minulta novelleja jatkossakin.

KAPPALE 1

Oli aurinkoinen ja epätavallisen lämmin perjantai syys-lokakuun taitteessa kun miehet olivat kokoontuneet peijaisten viettoon. Metsästäjien lisäksi paikalle oli saapunut kaksi paikallista maanomistajaa, jotka oltiin jaloja perinteitä kunnioittaen kutsuttu mukaan. Jaettavaa koko yhdeksän miehen seurueelle riitti, sillä komeasta hirven sonnista oltiin saatu melkoinen määrä lihaa.

Itse juhlapaikka oli sekin hulppea. Suuri ja komea hirsimökki oli rakennettu mäkiseen niemeen, ja läheisen järven rannasta löytyi sauna, venelaituri ja pieni hiekkarantakin.

Miehet odottivat innokkaina pääsevänsä ryyppäämään ja saunomaan, sekä tietysti edellisenä iltana valmistettua herkullista hirvipaistia maistamaan. Porukan nuorinta metsästäjää Ramia odotti kuitenkin aivan erityinen herkku: hänen tyttöystävänsä Katariina kun oli lupautunut tulemaan hänen seurakseen yhdeksi yöksi. Naisia ei metsästysporukassa ollut mukana monestakaan syystä, ja yleensä vaimot, naisystävät ja tyttäret pysyivät turvallisen välimatkan päässä jopa peijaisistakin. Täälläpäin ne tiedettiin pelkiksi ryyppyjuhliksi, joihin ei naisia kaivattu porukan veljellistä harmoniaa häiritsemään.

Tällä kertaa seurue oli ollut sikäli poikkeuksellinen, että mukana oli ollut yksi ulkomaan eläväkin. Ramin kolmekymppinen serkkupoika John oli tullut mukaan Texasin Jasperista, USA:sta asti. Suomalaisten tapojen esittely vieraalle oli ollut perusteellista heti alusta alkaen. Minkäänlaisesta vieraskoreudesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan, eivätkä vanhemmat ukot edes vaivautuneet yrittämään englanniksi puhumista. Lihava ja jokseenkin asehullu punaniska oli joka tapauksessa sopeutuneet seurueeseen hyvin.

Heti juhlallisuuksien alettua heräsi kuitenkin vakava huoli juomien riittävyydestä, ja niinpä Rami ja Antti, jotka olivat porukan nuorimmaiset, määrättiin käymään kaupungissa juomaostoksilla.

Rami oli komennuksesta varsin pettynyt, sillä tiesi ostosreissuun tärväytyvän vähintään pari tuntia. Nuorta miestä harmitti lähinnä se, ettei hän voisikaan olla itse paikalla vastaanottamassa tyttöystäväänsä. Pari ei ollut nähnyt toisiaan pariin viikkoon, ja ikävä oli jo kova. Muitakaan selväpäisiä miehiä tärkeään tehtävään ei kuitenkaan enää liiennyt, ja niinpä siinä ei muukaan auttanut kuin lähteä viivyttelemättä matkaan.

Niinhän siinä kävi, että heidän lähdöstään ei ehtinyt kulua montaakaan minuuttia, kun Katariina jo saapuikin paikalle isoveljensä kyydittämänä. Muut miehet olivat ehtineet siirtyä rannan tuntumaan, mutta mökille odottamaan jäänyt ex-konstaapeli Erno otti tytön vastaan. Isoveli auttoi hätäisesti pikkusiskoaan matkatavaroidensa kanssa ja ajoi sitten viivyttelemättä matkoihinsa.

Erno kertoi Ramin tulevan parin tunnin sisään takaisin, ja kehotti tyttöä siirtymään rannalle. Mies seurasi sitten itsekin tytön perässä rinnettä alaspäin. Ruskeahiuksinen tyttö oli pukeutunut vaaleankeltaiseen mekkoon ja hopeiset rannekorut helisivät hänen askeltensa tahdissa. Metsässä miesten keskellä vietettyjen päivien jälkeen nuoren naisen vartalon katseleminen sai vanhemman konstaapelinkin veren kiertämään aivan uudella tavalla.

Saunalla olleet miehet olivat Jaakkoa lukuun ottamatta riisuneet jo kaikki vaatteensa. Kaksi miestä polskutteli järvessä ja loput norkoilivat ilkosillaan saunan pienen terassin tuntumassa. Katariinan äkillinen paikalle tupsahtaminen näytti tulevan melkoisena yllätyksenä. Äänekäs pulina vaimeni ja osa miehistä peitteli häpeissään sukukalleuksiaan.

Katariina häkeltyi nähdessään joukon alastomia miehiä edessään ja jähmettyi hetkeksi hämmentyneenä paikalleen. Miehet tervehtivät Katariinaa vaimeasti yksi kerrallaan, ja moni katsoi häntä tavalla, joka sai nuoren naisen tuntemaan olonsa hermostuneeksi ja epävarmaksi.

Erno kiiruhti tytön vierelle ja pyysi anteeksi sitä, ettei ollut huomannut varoittaa miesten olevan juuri saunaan menossa. Mies osoitti sitten saunan terassilla ämpärissä olevia juomia ja kertoi niiden olevan varta vasten ”Ramin tytölle” hankittuja. Jaakko ojensi yhden pullon Katariinalle. Alkoholiin tottumaton tyttö joi tarjottua siideriä heti kuin janoonsa. Hän oli vasta 16-vuotias, mutta kellään ei juolahtanut mieleenkään tarkistaa hänen ikäänsä.

Katariina tosin oli nuoresta iästään huolimatta ulkoisesti hyvin naisellinen. Kauniinmuotoiset rinnat näyttivät suurilta, vaikka mahtuivatkin B-kupin liiveihin, ja mekon antelias kaula-aukko tuntui kiinnittävän liiankin tehokkaasti miesten huomion. Lantio oli naisellisen leveä ja vyötärö kapea. Hiukset olivat pitkät ja tummanruskeat. Hänen kasvonsakin olivat varsin nätit: huulet olivat täyteläiset, silmät suklaanruskeat ja iho kauniin heleä. Nenä oli hieman suurehkonpuoleinen, mutta kuitenkin suora ja symmetrinen.

”Sauna alkaa olla lämmin”, Jaakko totesi miehille, jotka murahtelivat tyytyväisinä. Olivat selvästi yhä tytöstä hämmentyneitä. Ukot kiiruhtivat nopeassa tahdissa saunan puolelle, taisivat kuitenkin vähän ujostella alastomuuttaan.

– ”Tule sinäkin tyttö mukaan saunaan. Jos vaan uskallat”, Erno sanoi Katariinalle. Se kuulosti haasteelta, mutta ei sellaiselta johon tyttö olisi halunnut tarttua.

– ”Ei tullut uimapukua mukaan”, hän totesi vähän säikähtäneen näköisenä. Erno naurahti ja Jaakkokin virnuili huvittuneina.

– ”Ei meillä täällä Suomessa välitetä sellaisista”, Jaakko tokaisi virnistäen ja alkoi häpeämättömästi riisuuntua. Erno riisui hänkin muitta mutkitta kaikki vaatteensa ja siirtyi suoraan saunan puolelle.

Tyttö katseli kuinka alastoman ja hyväkroppaisen Jaakon paljaat pakarat katosivat näkyvistä saunan sisälle ja tunsi kummallista kutinaa vatsanpohjassaan.

Miehet olivat jättäneet Katariinan yksinään pihalle. Janoinen tyttö joi pullonsa tyhjäksi ja nousi sitten saunan terassille siiderikätkönsä läheisyyteen istumaan. Iltapäivän aurinko paistoi katetulle terassille lämpimästi. Hetken emmittyään tyttö otti itselleen uuden pullon. Saunasta kuului vaimeaa puheensorinaa, mutta kovasta yrityksestä huolimatta Katariina pystyi erottamaan vain muutaman sanan sieltä täältä. Tyttö kääntyi oven suuntaan ja odotti uteliaana.

Ensimmäisenä ulos ovesta astui pitkähkö hintelänpuoleinen mies. Katariina arveli vaalean miehen olevan noin kolmekymppinen. Mies katsahti nuorta naista aivan lyhyesti, kiiruhti sitten laiturille ja pulahti järveen. Harmikseen utelias tyttö ei ehtinyt näkemään miehen kalua kovin hyvin, vaikka selvästi Ramin penistä isommalta se oli kyllä näyttänyt.

Yhä kovasti janoisena Katariina oli juonut toisen pullonsa jo puolilleen kun seuraava mies astui ulos saunasta. Se oli Jaakko, joka oli kasvoiltaan melko tavallisen näköinen mutta jolla oli yleisurheilijan solakka vartalo. Katariinan katse kohdistui pian jälleen jalkovälissä roikkuvaan kaluun. Se oli hyvän kokoinen kulli, jälleen selvästi Ramin vehjettä isompi. Jaakko huomasi Katariinan katseen ja yskäisi huvittuneena. Tyttö nolostui ja joi pullonsa tyhjäksi lähinnä kasvonsa peittääkseen.

Jaakko tuli tytön viereen istumaan, eikä millään tavalla vaivautunut peittämään kaluaan. Päinvastoin, mies taisi oikein tahallaan esitellä sitä.

”Katariinahan sun nimi oli?” mies kysyi.

”Joo”, tyttö vastasi alastoman miehen läheisyydestä jännittyneenä.

”Minkäs ikänen sä olet?” Jaakko kysyi mietteliään näköisenä.

”Ihan sopivan ikänen! Siis saan kyllä juoda. Siis alkoholia ja silleen. Entäs sä?” Katariina vastasi kuin olisi puolustautunut jotain syytöstä vastaan.

”Just… No, mä oon Jaakko ja 25-vee. Ihmeteltiin tossa sitä vaan kun et uskalla aikuisten miesten kanssa saunoa”, Jaakko tokaisi vähän turhan vakavana. Miehen provokaatio oli selvä, toisin kuin Katariinan pää. Siideri oli humahtanut päähän petollisen nopeasti.

”Uskallan kyllä. En vaan haluu”, tyttö vastasi epävarmasti.

”Ai? No sepä ikävää”, Jaakko sanoi kummallisen kylmästi. Katariina huomasi kyllä miehen silmien kiillon ja ainakin jollain tasolla oli huomaavinaan niiden takana piilevän salatun toiveen, mutta silloin mies jo nousikin ylös ja käveli miehekkään oloisesti rannalle. Katariinan katse kiinnittyi hyväksi toviksi miehen melkoisen lihaksikkaisiin pakaroihin.

”Hyvä perse”, Katariina halusi huutaa miehen perään mutta eihän sellaista kuitenkaan uskaltanut. Alkoholiin tottumaton tyttö otti itselleen jälleen uuden juoman. Hänen olonsa alkoi olla varsin mukava. Oli kutkuttavan jännittävää olla alastomien miesten keskellä ainoana naisena. Toisin kuin poikaystävänsä, Katariina ei juurikaan katsellut pornoa, mutta miesten alastomat vartalot olivat tytöstä silti varsin kiehtovaa katseltavaa.

Kun seuraava mies astui ulos ovesta, Katariina oli tukehtua siideriinsä. Harri oli pitkä ja hoikka mies, jolla oli huomattavan iso penis. Se oli paksu ja pitkä. Katariina arveli sen olevan tuplasti hänen oman poikaystävänsä vehkeen kokoinen. Pelkkä katsominenkin kutitti jossain syvällä sisällä. Harri huomasi tytön katseen, mutta ei sanonut mitään, virnisti vain tyytyväisenä ennen kuin jatkoi matkaansa järveen. Häkeltynyt tyttö otti uuden huikan pullostaan.

Silloin se iski yllättäen – pissahätä. Tyttö nousi hieman horjuen ylös tuoliltaan ja pälyili ympärilleen. Vessaa ei kuitenkaan näkynyt missään. Saunasta tulleet kolme miestä olivat jo kauempana uimassa, joten Katariina avasi saunan oven ja kurkkasi sisään.

Ovi veikin suoraan pesuhuoneeseen, jossa yksi alaston mies oli peseytymässä. Miehen paksu vartalo oli hyvin voimakkaan näköinen, ja kulli näkyi tälläkin miehellä olevan varsin hyvän kokoinen. Ei tyttö kai tarkoituksella kulleja bongaillut, katse jotenkin vaan osui niihin kuin itsestään. Mies katsoi yllättyneenä ovenraossa seisovaa tyttöä, joka ei aluksi saanut sanaa suustaan.

”Tota, missä täällä on vessa?”, Katariina sai sentään kysyttyä.

”Ykköselle vai kakkoselle?”, mies kysyi hyvin matalalla äänellään. Se oli tytön mielestä omituinen kysymys.

”Ööh, siis pissalle pitäis päästä”, tyttö vastasi hölmistyneen näköisenä.

”Voit pissata tohon”, mies murahti ja osoitti pesuhuoneen lattian keskellä olevaa valkoisen ritilän peittämää viemäriä.

”No enkä! Kerro nyt vaan missä se vessa on”, tyttö pyysi kiusaantuneena.

”No mökissä on varmaan vessa”, mies vastasi olkapäitään kohauttaen ja alkoi levittää saippuaa vahvoihin käsivarsiinsa.

”Okei. Kiitti”, tyttö tokaisi ja luikahti pois ovenraosta.

Katariina sipsutti mäkeä ylöspäin mökille, siideripullo yhä kädessään. Askel oli kumman keveä, ja mieli iloisen energinen. Ylimääräinen iloisuus karisi kuitenkin heti kun tyttö huomasi mökin oven olevan lukossa. Rakkoa nipisteli koko ajan kovemmin. Tyttö katseli hetken ympärilleen ennenkuin kiiruhti läheisen pusikon taakse piiloon. Hän joi äkkiä lopun siiderin pullostaan, röyhtäisi ja hihitti sitten tyttömäisesti itsekseen.

Katariina pälyili vielä varmuuden vuoksi ympärilleen ja laski sitten pikkuhousut polviinsa. Paperia ei ollut, joten oli vain pärjättävä ilman. Tyttö kyykistyi alas, nosti hamettaan ja antoi pissan tulla. Paine rakossa helpotti, mutta ylös noustessaan tyttö tunsi takareisiään vasten jotain märkää. Katariina kiroili ääneen kun tajusi virheensä: hame oli takaa kirjaimellisesti aivan kusessa. Jotenkin se oli päässyt valahtamaan liian alas.

Tytön oli riisuttava märkä mekko päältään, ei siinä muukaan auttanut. Humalan sumentama mielikin osasi sentään olla kiitollinen siitä, ettei kukaan ollut nähnyt hänen pissaavan oman mekkonsa päälle. Se se vasta olisi ollut noloa.

Heti kun oli saanut rullattua mekkonsa pieneksi tiiviiksi paketiksi Katariina palasi mökin edustalle. Matkalaukussa olisi kyllä reilusti vaihtovaatteita, ja likaisen mekon voisi sujauttaa piiloon muovipussiin. Laukkua ei kuitenkaan näkynyt missään, eikä mitään muutakaan mistä olisi nyt tytölle hyötyä. Joku avulias paskiainen oli siirtänyt kaikki tavarat jo valmiiksi mökkiin. Jopa tytön pienen käsilaukunkin.

”Helvetin vitun perse!”, Katariina kirota sihisi itsekseen ja viskasi myttyyn käärityn mekkonsa pusikkoon piiloon.

Typeryyttään kiroillen tytön ei auttanut muukaan kuin lähteä takaisin saunalle päin. Jollain olisi tietysti avain mökkiin, ja hänellä oli yhä sentään alusvaatteensa, toisin kuin miehillä. Hempeän tyttömäiset alusvaatteet eivät olleet tarkoitetut esiteltäväksi, mutta olivat nekin sentään tyhjää paremmat. Tyttö odotti samaan aikaan sekä värisyttävällä pelolla että kutkuttavalla jännityksellä miesten reaktiota.

KAPPALE 2

Miehet olivat Jaakkoa ja isokaluista hujoppia lukuun ottamatta nyt saunan terassin tuntumassa huolettomasti olutta juomassa. He olivat kaikki yhä täysin alasti, ja kumma kyllä kellään ei näkynyt olevan edes pyyhettä. Miesten vaatteet lojuivat huolettomasti siellä täällä.

”Onkos jollain ton mökin avain? Tarvis päästä hakemaan mun vaatteet sieltä”, tyttö kysyi miehiltä teeskennellyn reippaasti. Miehet silmäilivät tyttöä kiinnostuneina, ja olivat kummallisen pitkään hiljaa, ennen kuin Erno kertoi jonkun avaavan kyllä oven kunhan saataisiin ensin saunottua.

Tyttö ei oikein tiennyt mitä tekisi tai sanoisi, joten hän pujotteli miesten välistä hakemaan itselleen uuden siiderin. Kukaan ei sanonut mitään, mutta hän miltei tunsi miesten ahneen tuijotuksen ihollaan. Sydänkoristeiset alusvaatteet tuntuivat olevan melkoisia katseenvangitsijoita. Miehet eivät edes yrittäneet salata kiinnostustaan. Äkkiä Katariinasta tuntui siltä, että oli pakko päästä pois. Se ei ollut pakokauhua, mutta jotain sinnepäin kuitenkin. Hän astui saunan ovesta sisään kun ei mitään muutakaan keksinyt, ja oli helpottunut siitä, että pesuhuoneessa ei ollut ketään.

Kuului sihahtava ääni kun lasisen oven takana näkyvälle kiukaalle heitettiin vettä. Itse saunojia tyttö ei kuitenkaan nähnyt. Hän otti huikan pullostaan ja istui sitten alas puiselle jakkaralle. Ehkä jo melkoisen humalansa takia hän ei ollut ollenkaan huomannut jakkaran olevan märkä. Tyttö singahti heti takaisin ylös, mutta silloinhan se oli jo myöhäistä. Hänen pikkuhousunsa olivat nyt pakaroiden kohdalta aivan märät.

”Voi vitun vittu!”, Katariina ehti kirota sihistä vaimeasti itsekseen, kun saunan ovi avautui ja pesuhuoneeseen asteli ensin palomies-Jaakko ja sitten isokaluinen Harri.

”Ohhoh mitä naiskauneutta täältä löytyy”, Jaakko sanoi tytölle hymyillen.

”Hieman ylipukeutunutta vain”, isokaluinen hujoppi tokaisi ja iski tytölle silmää.

Häkeltynyt Katariina ei saanut sanaa suustaan. Hän perääntyi seinää vasten ja katseli kuinka miehet kauhoivat kuumaa vettä padasta ja sekottivat sitä suuressa saavissa olevan kylmän veden kanssa. Jaakon lihaksikas kroppa näytti höyryävänä ja hiestä märkänä kiiltelevänä todella hyvältä, mutta hujopin mahtikulli kiinnitti jälleen tytön katseen huomion. Se oli kunnon kyrpä, hitto soikoon. Tahtomattaankin tyttö alkoi miettiä miltä se näyttäisi täydessä seisokissa ja sitten sitä miltä se tuntuisi hänen pillunsa sisällä. Katariina käänsi katseensa pois miehistä vasta kun hänen omassa jalkovälissään alkoi toden teolla kihelmöidä.

Tytön harmiksi miehet olivat jälleen jotenkin huomanneet mitä tämä oli katsonut. Heidän tyytyväinen virnistelynsä oli liikaa siedettäväksi ja niinpä tyttö perääntyi lasiovesta saunan puolelle. Sauna oli lämmitetty miehekkään kuumaksi, mittari näytti 110 astetta ja ilma oli hyvin kosteaa ja tunkkaista. Nurkassa oli sentään ikkuna, josta tulvi sisään valoa.

Katariina istui alalauteelle aluksi alusvaatteisillaan, mutta vaatteet päällä saunominen alkoi pian tuntua naurettavalta sievistelyltä. Niinpä tyttö rohkaistui, ja riisui sekä rintaliivit että pikkuhousutkin pois päältään. Hän riisui myös hopeiset korunsa ranteistaan ja sandaalit jalastaan, ja laski kaikki tavaransa sitten pieneen kasaan alimmalle lauteelle.

Täysin alastomana hän kiipesi sitten istumaan ylimmälle lauteelle ja hörppi hermostuksissaan lisää siideriä, vaikka päässä pyöri jo ennestäänkin. Kohta hän puristi tyhjää muovista pulloa käsissään ja yritti turhaan selkeyttää ajatuksiaan. Tyttö oli juonut alkoholia niin harvoin, ettei ollut vielä oppinut tuntemaan rajojaan.

Yllättäen sekä Jaakko että isokullinen hujoppi astuivat lasioven takaa sisään. Miesten silmät laajenivat selvästi alastoman tytön nähdessään, mutta he kiipesivät arkailematta lauteille. Isokullinen mies istui tytön oikealle, ja Jaakko puolestaan vasemmalle puolelle. Miehet olivat molemmat lauteilla olevaan tilaan nähden suorastaan röyhkeän lähellä, ja tytön teki taas mieli lähteä karkuun. Jokin omituinen ylpeys sai hänet kuitenkin vielä jäämään paikalleen. Tyttö laittoi kuitenkin tyhjän siideripullon jalkojensa väliin aivan häpynsä eteen. Eihän se paljoa peittänyt, mutta jotain sentään. Hänen teki kyllä mieli myös peittää rintansa käsillään, mutta ei kuitenkaan jostain syystä tehnyt sitä.

”Saadaan kai istua sun viereen”, Jaakko kysyi tytöltä.

”Siitä vaan, mutta ette kyllä heitä löylyjä”, Katariina vastasi keinotekoisen reippaasti ja vilkaisi jälleen kuin vahingossa hujopin kullia.

Hujoppi mokoma huomasi tälläkin kertaa tytön katseen ja nosti toisen jalkansa ylös, niin että penis näkyi vieläkin paremmin. Tyttö nojasi huomaamattaan hieman eteenpäin pystyäkseen paremmin vilkuilemaan tuota epätavallisen kiinnostavaa vehjettä. Mies itse puolestaan oli aivan lumoutunut Katariinan pyöreistä rinnoista, ja mitä enemmän hujoppi niitä ihaili, sitä enemmän tyttökin sai lisää katseltavaa. Mies jopa hieroi hetkisen kaluaan ja pallejaan, välittämättä siitä että tyttö katsoi. Penis paisui paisumistaan, kunnes se sojotti pystyssä koko komeassa mitassaan kovana ja uhmakkaana.

Kaikki kolme saunojaa tunsi tarvetta puhua, mutta kukaan ei silti saanut sanaakaan suustaan. Pullo oli jo tyhjä, joten tytön oli pakko nieleskellä tyhjää. Pillua kihelmöi ja vatsanpohjaa kutitti ihanasti.

– ”Jumalauta että sä olet hyvännäköinen”, hujoppi-Harri sanoi viimein Katariinalle.
– ”Ihan totta. Sulla on hirmu kaunis vartalo”, Jaakkokin totesi ihaillen.
– ”Joo, sä näytät ihan siltä missiltä, se joku Karita – tiiätsä sen?” Harri innostui vielä kehaisemaan.

Tyttö oli kyllä jo varsin monesti saanut kuulla olevansa kaunis ja seksikäs, mutta ei silti itse vielä kunnolla uskonut sitä. Kuten tunnettua, naiset ovat yleensäkin hyvin tietoisia vartaloidensa puutteista, usein myös sellaisista joita miehet puolestaan eivät ollenkaan näe. Ja miehethän tunnetusti imartelivat vain pillua saadakseen. Niinpä tyttö ei sanonut mitään, tuhahti vain. Hän jatkoi kuitenkin hujopin uljaana seisovan peniksen vilkuilemista. Pelkkä jäykän kyrvän katsominenkin kiihotti ja tuntui kummallisen nautinnolliselta.

Palomies Jaakko sai katsella alastonta nuorta naista kaikessa rauhassa, sillä hujopin kulli tuntui varastavan tytön kaiken huomion. Jaakolle itselleenkin oli noussut melkoinen seisokki, mutta tyttö ei sitä edes huomannut. Hänenkin kalunsa oli kohtalaisen komea, mutta selvästikään sillä ei Harrin mahtavaa aisaa vastaan pärjännyt. Kumpikaan miehistä ei uskaltanut koskea tyttöön, vaikka söivätkin tätä katseillaan.

Saunassa alkoi ilman löylyjäkin olla liian kuuma tytölle, mutta hän ei halunnut olla se joka nousisi lauteilta ylös ensimmäisenä. Yllättäen pesuhuoneen puolelta alkoi kuitenkin kuulua ääniä. Lisää miehiä oli tulossa saunaan.

”Meidän pitäis varmaan lähteä, että muutkin pääsee lämmittelemään”, Jaakko tokaisi hieman epävarmasti. Mies nousi sitten itse ylös, kääntyi ovelle päin ja odotti Harrin ja Katariinan menevän edeltä.

Katariina huomasi vasta nyt Jaakon vaakasuorassa sojottavan kalun ja näytti hieman häkeltyvän siitä. Tyttö nousi ylös vasta kun Harri laskeutui alas lauteilta. Katariina näytti unohtavan sandaalinsa, korunsa ja alusvaatteensa alimmaiselle lauteelle, joten avulias Jaakko nappasi ne mukaan käteensä. Mies seurasi sitten heti tytön jäljessä tämän paljasta takapuolta salaa ihaillen. Vaikka peppu punoitti ja lauteet olivat jättäneet siihen raitansa, se näytti Jaakosta naiselliselta ja mielettömän kiihottavalta.

Katariina seurasi Harrin perässä pesuhuoneeseen, yhä häpyään siideripullolla peitellen. Harrikin yritti peitellä seisokkiaan toisella kädellään. Terassilta oli tullut pesuhuoneeseen jo neljä miestä, ja viimeinenkin oli ovella pyrkimässä sisäänpäin. Sitä mukaa kun miehet huomasivat tytön alastomuuden, tuntui tunnelma sähköistyvän entistäkin enemmän.

Porukan lihavin mies oli ensimmäisenä pyrkimässä pesuhuoneesta saunan puolelle. Mies oli John, Katariinan poikaystävän serkku, mutta tyttö piti miestä vain tavallisena suomalaisena vatsakkaana miehenä. Sellaiselta tämä kyllä näyttikin. Mies itse oli puolestaan niin humalassa että ei juuri muuhun pystynyt kuin tytön paljaiden rintojen tuijottamiseen.

”Excuse me”, John sanoi kuitenkin ja änkesi sisälle saunaan juuri silloin kun Katariina yritti siirtyä oviaukosta pesuhuoneen puolelle. Miehen teki kovasti mieli puristaa vähän tytön rintaa tai pakaraa, mutta tyytyi silti vain hieman hieraisemaan tämän vartaloa omallaan.

Amerikan ihmeen perässä saunaan pyrki Ilari, metsästysporukan lyhin mies. Vaikka Ilarilla oli koko joukon lyhin varsi myös alapäässään, oli miehellä hyviä tapoja sitten vastaavasti sitäkin enemmän. Hän työnsi takanaan tungeksivia miehiä kauemmas tytöstä, ja vei heiltä täten mahdollisuuden muka vahingossa kähmiä Katariinan alastonta vartaloa. Tyttö ei eleestä osannut olla kiitollinen, vaan seurasi humalaisena horjahdellen Harrin perässä suoraan saunan ovelle.

Harri piti tytölle kohteliaasti ovea auki. Katariina ei oikein tiennyt mitä olisi tehnyt tai mihin olisi mennyt, joten löysi itsensä kohta jälleen siiderikätköltään. Jäljellä näkyi olevan vielä yksi pullo, ja tyttö nappasi sen enempiä ajattelematta käteensä.

Jaakko seurasi perässä ja ojensi tytölle tämän korut, sandaalit sekä alusvaatteet. Tytöllä oli vaimeat rusketusraidat, ja ne saivat hänet näyttämään jotenkin korostetun alastomalta. Siitä huolimatta hänelle ei tullut mieleenkään pukeutua, sillä miesten ihailevat katseet olivat alkaneet hivellä nuoren tytön itsetuntoa. Katariina hymyili, kiitti Jaakkoa huomaavaisuudesta ja laski sitten tavaransa tyhjään ämpäriin.

”Joko sä joit ne kaikki siiderit?”, Jaakko kysyi aidosti yllättyneenä. Molempien miesten halukkaat katseet ihailivat tytön paljaita rintoja ja vartalon naisellisia muotoja, mutta Katariina ei vieläkään peittänyt rintojaan.

”Eiku on mulla vielä tää yks, kiitti”, Katariina vastasi humalaisen iloisesti. Tyttö taisi luulla, että mies halusi tarjota lisää juotavaa.

Saunaan juuri sisälle mennyt John tulikin yllättäen jo ulos terassille, ja amerikkalaisen perässä näkyivät olevan tulossa ulos loputkin miehet. Selvästikin miehiä kiinnosti nuori ja kaunis alaston tyttö enemmän kuin saunominen.

Harri kirmasi kohti laituria ja hyppäsi järveen uimaan. Katariina istui jalat ristissä kätkönsä viereisellä tuolilla ja miesjoukon ahnaat katseet saivat hänet viimein ristimään kätensä rintojensa peitoksi.

”Pitäis varmaan käydä järvessä pulahtamassa”, Jaakko tokaisi Katariinalle. Hiki alkoi jo kuivua iholle, mutta mies ei halunnut lähteä mihinkään ellei saisi tyttöä mukaansa.

”Niin joo, tosiaan”, tyttö vastasi. Reitti terassilta järveen oli kuitenkin täynnä esteitä: Jaakon lisäksi viisi muutakin alastonta miestä parveili terassin tuntumassa. Joka ainoa mies näytti pyrkivän mahdollisimman lähelle tyttöä. Ja joka ainoan miehen silmissä loisti ahne kiilto, tai siltä se ainakin Jaakosta näytti.

Jaakko odotti että tyttö nousi ylös ja aurasi sitten miesjoukon läpi reitin rantaa kohti. Katariina peitti toisella kädellä nänninsä ja roikotti toisella siideripulloa häpynsä edessä samalla kun sipsutteli miesjoukon läpi. Kun he sitten saapuivat rannalle laiturin viereen, kumpikin huokaisi samaan aikaan. Se taisi olla helpotusta. Jaakko oli oikeastaan hieman yllättynytkin siitä, että taatusti puutteessa olevat humalaiset äijät olivat tyytyneet pelkkään katselemiseen.

Katariina kokeili vettä varovasti varpaillaan ennen kuin alkoi vähitellen kahlata järveen. Jaakko seurasi häntä lähellä ja vakavana kuin henkivartija. Terassilla norkoilleet miehet lähestyivät samaan aikaan myös rantaa, ja Harrikin oli uimassa jo takaisin kohti laituria. Mitään romanttista kahdenkeskistä hetkeä Jaakon oli siis turha kuvitella saavansa tytön kanssa viettää.

”Hyi miten kylmää”, tyttö kiljaisi samalla kun varvisti veden alla.

”Siihen tottuu äkkiä”, Jaakko sanoi rohkaisevasti.

Tyttö kuitenkin kääntyikin ympäri, kahlasi takaisin rannalle ja laski vielä avaamattoman siideripullonsa rantahiekalle. Hänen oli laitettava pullon sijaan pelkkä pieni kätensä häpynsä peitoksi.

Katariina huomasi vasta nyt, että muutkin miehet kiiruhtivat rantaa kohti, ja se sai hänen olonsa tuntumaan jotenkin levottomalta. Tyttö jäi hetkeksi paikalleen seisomaan ja katseli reipasta kävelyvauhtia lähestyviä miehiä ja erityisesti näiden kiehtovasti heiluvia kulleja.

Jaakko kahlasi hänkin pois vedestä ja jäi odottamaan tytön vierelle kuin uskollinen koira.

Hetken mielijohteesta tyttö laski kätensä pois rintojensa edestä, kai lähinnä nähdäkseen miten miehet reagoisivat. Kuten arvata saattaa, joka ikisen miehen katse siirtyi heti rintoihin. Jotkut tuijottivat niitä pitkään, ja toiset taas varastivat useita lyhyitä vilkaisuja. Se tuntui humalaisesta tytöstä imartelevalta ja suorastaan kutkuttavan jännittävältä, ja pian Jaakko sai huomata nuoren naisen nännien nöpöttävän pystyssä.

Rintojen peitteleminen alkoi tuntua Katariinasta typerältä ja turhalta. ”Antaa niiden katsella, eihän siitä mitään haittaa ole”, hän ajatteli itsekseen. Kuin kokeeksi tyttö otti kätensä pois myös jalkovälinsä edestä. Molemmat kädet rennosti reisiensä vierellä roikkuen tyttö tunsi olonsa rohkeaksi ja ihanan vapautuneeksi. Miehet katselivat nyt vuoroin tytön paljaaksi ajeltua jalkoväliä ja vuoroin kauniin pyöreitä rintoja, ja näyttivät samalla tytön mielestä jotenkin huvittavan vakavilta tai keskittyneiltä. Myös miesten kaluihin alkoi selvästi tulla eloa, vaikkakaan yhtään varsinaista erektiota ei sentään ollut näkyvissä. Eikä edes porukan pienikaluisin mies vaivautunut peittämään vehjettään.

Kun miehet kohta olivat aivan lähellä, tyttöä alkoi kuitenkin jälleen hieman ujostuttaa, joten hän käänsi miehille selkänsä ja katsoi järvelle päin. Jokin vaisto sai tytön vähän pelkäämään miesten käyvän häneen käsiksi. Silti hän oli oikeastaan hieman pettynytkin kun alastomat metsästäjät sitten juoksivatkin hänen ohitseen. Tyttö katseli miesten pakaroita, joita oli moneen lähtöön: lihavia, pyöreitä, lihaksikkaita ja luisevia. Hän ei voinut olla hymyilemättä kun miehet sukelsivat veteen poikamaisella innolla, samalla vettä joka puolelle pärskien.

Samaan aikaan kun muut miehet sukelsivat järveen uimaan, Harri nousi ylös vedestä läheiselle laiturille. Miehen seisokki oli kylmässä vedessä sentään laskenut, mutta silti pelkkä löysänkin peniksen vilkaiseminen sai tytön häpyhuulten välissä sykkimään.

Miehet eivät voineet aavistaa miten paljon Katariinaa juuri sillä hetkellä panetti. Hän oli toistaiseksi aina ollut uskollinen poikaystävälleen. Rami oli vienyt hänen neitsyytensä, eikä hän ollut koskaan antanut kenellekään muulle, vaikka tilaisuuksia pettämiseen kyllä olisi ollut. Ramin poikamainen penis oli työntynyt hänen pilluunsa viimeksi pari viikkoa sitten, eikä tyttö ollut sittemmin edes runkannut. Nyt oli kuitenkin ovulaation aika, ja hän oli ehkä juuri siksi nyt niin mielettömän kiihottunut, että antautuisi hyvinkin mielellään ainakin Harrille, ja ehkä Jaakollekin. Alkoholi oli poistanut suurimman osan estoista, mutta ei hän silti uskaltaisi tehdä itse aloitetta.

Miehet uivat järvessä samalla muka vaivihkaa Katariinaa katsellen. Tyttö seisoi yhä rannalla alastomana ja seksikkäämpänä kuin osasi kuvitellakaan. Jaakko ei enää seurannut vierellä kuin jokin hajamielinen hovimestari, vaan juoksi laiturille ja hyppäsi sieltä pää edellä järveen. Komea hyppy oli varmaankin tarkoitettu Katariinan silmien iloksi, mutta tämä tuskin huomasi sitä.

Tyttö alkoi jälleen kahlata takaisin veteen. Vesi tuntui edelleenkin aivan yhtä kylmältä, mutta rannalla esillä seisoskeleminen ei sekään tuntunut kovinkaan houkuttelevalta vaihtoehdolta. Niinpä hän puri hammasta ja sukelsi rohkeasti veden alle.

Katariina ui tarkoituksella hieman kauemmas miehistä, mutta pysyi silti hiekkarannan tuntumassa. Lyhyen ja virkistävän pulahduksen jälkeen hän jäi vielä lepäämään järveen. Vesi ei silloin enää tuntunutkaan kylmältä ja varpaitakin helli lempeä pohjahiekka. Hän jäi tarkoituksella seisomaan niin syvälle veteen että molemmat nännit juuri ja juuri peittyivät. Rintojen muodot näkyivät miehille silti melko hyvin ja se sai hänet tuntemaan olonsa naiselliseksi. Miehet katselivat häntä kyllä yhä, mutta hänen oli nyt helpompi rentoutua. Liiallisesta siideristä huolimatta hänen olonsa oli hyvä ja energinen.

Miehet kiipeilivät vedestä ylös laiturille ja hyppivät taas takaisin veteen. Joku lihavahko mies teki huvittavan näköisiä pellehyppyjä. Katariina katseli varsin kiinnostuneena alastomia miehiä ja näiden kiehtovasti heiluvia kulleja. Hämmästyksekseen hän huomasi että koko porukan voimakkaimman näköiselle miehelle oli noussut kylmästä vedestä huolimatta kunnon erektio. Oli tainnut hieroa itseään veden alla. Katariina ei ollut aiemmin kiinnittänyt mieheen juurikaan huomiota, mutta kunnolla pystyssä seisova kulli oli kyllä melkoinen katseenkiinnittäjä.

”Markolla on koko porukan optimistisin kulli”, tyttö kuuli Harrin kommentoivan tuon miehen seisokille naureskellen. Mies ei vastannut mitään, vilkuili vain Katariinaa. Kalu ei ollut aivan yhtä mahtava kuin Harrilla itsellään, mutta kuitenkin selvästi keskimääräistä suurempi. Marko oli sama mies, jolta Katariina oli aiemmin kysynyt reittiä vessaan. Kasvoiltaankin mies oli oikeastaan aika komea, joskin leukaa koristi melkoisen epäsiisti parransänki. Ja vaikka miehellä oli hieman turhan paljon vatsaa, hänellä oli myös leveät hartiat ja härkämäisen voimakkaan näköiset reidet.

Hieman etäämmältä katsottuna sekä Harri, Jaakko että Marko näyttivät Katariinasta kovin seksikkäiltä. Tai ehkä se johtui vain siitä, että hän alkoi itse olla niin kovin kiihottunut.

Katariina kuvitteli nousevansa vedestä ja laskeutuvansa rantahiekalle makaamaan. Sitten hän unelmoi himokkaiden miesten käyvän hänen kimppuunsa. He levittäisi hänen jalkansa, imisivät hänen nännejään ja nuolisivat pillua pitkään ja hartaasti. Hän kuvitteli kuinka miehet sitten ottaisivat hänet vuorotellen ja ruiskisivat siemenensä hänen sisäänsä. Hän kiihottui pelkästä ajatuksesta sellaiseen kiimaan, ettei olisi uskonut sellaisen hillittömän panetuksen olevan mahdollistakaan.

Katariinan oli nyt pakko vähän kokeilla pilluaan veden alla. Aluksi hän teki sen hyvin varovasti, hieraisi vain vähän. Mutta eiväthän miehet voineet mitenkään tietää mitä tytön kädet veden alla puuhailivat. Niinpä hän alkoi varovasti hieroa klitoristaan. Kiihotuksen kasvaessa varovaisuus jäi kuitenkin vähemmälle. Lopulta hänen masturboimisensa ei ollut enää likimainkaan niin huomaamatonta kuin hän itse kuvitteli. Sen näki kasvojen ilmeestä, vartalon liikkeiden aiheuttamista pienistä aalloista ja tavasta jolla hänen olkapäänsä liikkui.

Katariina oli uppoutunut nauttimaan pillunsa hieromisesta kun huomasi Markon uineen tai sukeltaneen huomaamatta aivan hänen viereensä. Tyttö veti nopeasti käden pois jalkovälistään, ja jäi paikalleen seisomaan. Jännittyneenä ja uteliaana hän odotti mitä mies tekisi tai sanoisi. Tyttöä olisi ehkä saattanut pelottaakin, ellei olisi ollut niin kiihottunut ja niin humalassa.

Mies kiersi Katariinan selän taakse ja sujautti kätensä tytön kainaloiden alta suoraan nuorille rinnoille. Katariina henkäisi yllättyneenä mutta antoi Markon tunnustella ja puristella rintojaan veden alla. Loput kuusi miestä olivat yhä hieman kauempana laiturin lähellä, eivätkä näyttäneet reagoivan mitenkään. Markon ahnaat kädet hieroivat rintoja kiihottavasti, ja niinpä Katariina vain pysyi aivan paikallaan ja nautti. Se oli vähän kuin olisi ollut vuoristoradassa: ihanaa, mutta samalla pelottavankin jännittävää.

Yllättäen miehen kädet kuitenkin irtosivat rinnoilta ja tarttuivat tytön lantioon. Vahvat kädet nostivat hänen jalkansa irti hiekkaisesta pohjasta ja nostivat tytön naiselliset pakarat miehen lantiota vasten. Katariina äännähti vasta kun tunsi kovan kalun pakaroidensa välissä.

Se tuntui ihanan kiihottavalta. Hän ei ollut koskaan harrastanut seksiä ilman kortsua, koska ei halunnut käyttää mitään hormonaalista ehkäisyä. Nyt hän kuitenkin hän halusi ottaa tuon lähes tuntemattoman miehen peniksen sisäänsä, eikä ajatus raskaaksi tulemisesta edes juolahtanut hänen alkoholin sumentamaan mieleensä. Toisaalta tyttö halusi humalastaan huolimatta yhä esittää hyveellistä. Niinpä hän oli räpiköivinään käsillään laiskasti muka uidakseen kauemmas miehestä. Markon halukas kalu sohi tytön jalkojen välissä ja tökki siinä tohinassa välillä suoraan häpyäkin vasten. ”Ihanaa!” Katariina ajatteli sydän rinnassa takoen, mutta jatkoi silti teeskenneltyä rimpuiluaan.

”Ei se sulle anna, luovuta jo”, Harri huusi Markolle pilkallisesti naureskellen. Kaikki miehet olivat kääntyneet katsomaan Katariinan ja Markon omituista kamppailua. Moni toivoi ettei mies vaan yrittäisi raiskata tyttöä, sillä se vähintäänkin mutkistaisi asioita.

Marko ei luovuttanut, vaan yritti tosissaan saada kullinsa pilluun. Ja tyttö puolestaan halusi munaa aivan liikaa vastustellakseen oikeasti. Hän oli hetken paikallaan muka levähtääkseen, mutta työnsi samalla takapuoltaan taaksepäin Markoa vasten. Tyttö toivoi miehen käyttävän tilaisuuden hyväkseen nopeasti, sillä kovin kauaa hän ei uskaltaisi tarjota itseään. Mies irrottikin heti toisen kätensä Katariinan lantiolta ja ohjasi kalunsa kädellään pillun suulle. Kiimainen odotus sai Katariinan koko vartalon jännittymään. Tyttö odotti aivan paikallaan veden alla pyllistäen kunnes tunsi Markon kovan peniksen uppoavan pilluunsa.

Luoja miten se saattoikin tuntua niin hyvältä! Tyttö aloitti taas teeskennellyn rimpuilun, mutta nautinto paistoi nyt hänen kasvoiltaan. Marko tarttui taas molemmin käsin tytön lantioon ja nussi kuin ei olisi koskaan aiemmin pillua saanut. Vesi vaikeutti touhua jonkin verran, mutta laiturin lähistöllä uiskentelevien miestenkään ei ollut vaikea tajuta mitä veden alla tapahtui. Markon voimakkaan vartalon työskentely sai kohta aikaan selviä aaltoja. Katariinan teeskentely oli hyödytöntä, mutta tyttö ei sitä tajunnut vaan jatkoi esitystään.

– ”Oh my God, he’s fucking her!”, joku laiturilla olleista miehistä sanoi aivan virheettömällä jenkkiaksentilla. Ääni tuntui oikein kaikuilevan ja voimistuvan järven pintaa pitkin.

Katariina säikähti niistä sanoista ja työnsi nopeasti lantiotaan eteenpäin, jolloin Markon käsien ote irtosi ja kalukin luiskahti ulos liukkaasta pillusta. Himokas mies tarttui kuitenkin heti uudelleen Katariinan lantioon, nyt aiempaa paljon lujemmin. Kova penis tökkäisi muutaman kerran nuoren naisen pakaroiden väliä vasten ennen kuin löysi jälleen maaliinsa. Miehen ote tytön lantiosta muuttui raudanlujaksi. Hän työnsi ensin peniksen kokonaan sisään ja alkoi sitten työnnellä hallitun lyhyitä työntöjä. Sillä tavalla naidessa siitin tulisi kyllä pysymään tytössä, vaikka tämä yrittäisikin riuhtaista itsensä vapaaksi.

Tyttö ei kuitenkaan enää edes yrittänyt rimpuilla vastaan, vaan tyytyi keskittymään pitämään päänsä veden pinnalla. Tuntui liian ihanalta vain alistua täysin ja olla voimakkaan miehen otettavana. Jokainen miehen lantion työntö sai tytön voihkaisemaan vaimeasti ja hänen pillunsa supisteli ja puristeli penistä aivan orgasmin partaalla. Mies kuitenkin ehti ensin ja röyhkeästi ampui suuren lastin spermaa syvälle tytön suojaamattoman pillun sisään. Tyttö tunsi kuinka penis nytkähteli hänen sisällään kerta toisen jälkeen miehen kylväessä siementään.

KAPPALE 3

Miehen ote lantiosta oli raju, mutta vaikka se sattuikin, inisi tyttö enemmänkin nautinnosta kuin kivusta. Pillu supisteli kiihkeästi Markon sykkivän peniksen ympärillä, mutta itsekäs mies veti kalunsa ulos juuri ennen kuin tyttö ehti saavuttaa oman huippunsa.

Marko kiersi kätensä tytön ympärille, tarttui jälleen rintoihin ja puristi niistä tyttöä tiukasti itseään vasten. Mies piti tytön halausotteessaan ja suuteli tämän selkää ja kaulaa kunnes tytön hengitys hieman tasaantui. Tyttö ymmärsi kyllä saaneensa paljon spermaa sisälleen, mutta jotenkin hän ei saanut itseään välittämään siitä tarpeeksi. Katumuspillereitähän sai apteekista. Hän joutui suostuttelemaan itseään järkyttymään. Häntä kiihotti yhä, ja oli vaikeaa ajatella mitään muuta kuin seksiä.

Koko tilanne tuntui tytöstä kuitenkin aivan liian häkellyttävältä. Hän ei tiennyt miten nyt voisi kohdata miesten katseet. Niinpä Katariina teki mielestään ovelan pikku tempun: hän sulki silmänsä ja kaatui melkoisen dramaattisen näköisesti Markoa vasten. Mies kannatteli pyörtynyttä tyttöä ensin hetken kummissaan, ja kun Katariina ei näyttänyt virkoavan, nosti hän tytön käsivarsilleen ja kantoi tämän rantaan. Tyttö esitti olevansa kuin jokin herkkä satuprinsessa, joka oli julmasti raiskattu ja joka oli sitten silkasta järkytyksestä pyörtynyt.

Mies laski Katariinan varovasti selinmakuulle rantahiekalle. Tytön märkä iho oli aivan kananlihalla, mutta aurinko paistoi yhä ja kuivaisi hänet kyllä ennen pitkää. Katariina osasi näytellä pyörtynyttä varsin hyvin, mutta silmiähän siinä oli pakko pitää kiinni, ja hän olisi tietysti kovin mielellään nähnyt mitä miehet tekisivät.

Aiemmin oli kuulostanut siltä, että miehet olivat kahlanneet ylös järvestä, ja nyt he olivat ilmeisesti kerääntyneet tytön ympärille ihmettelemään tapahtunutta.

Tytön vasenta pakaraa alkoi kutittaa miltei sietämättömästi, mutta leikki oli kärsittävä nyt loppuun asti. Hän toivoi, että miehet sanoisivat viimeinkin jotain, mutta ei kuullut muuta kuin epämääräistä supattelua. Miksi miehet supattelivat? ”Se teeskentelee”, joku miehistä taisi kuiskata. Se sai tytön hermostumaan, mutta silti hän pysyi yhä liikkumatta paikallaan.

Miehet kuuluivat liikuskelevan hänen ympärillään, välillä joku yskäisi tai kuiskasi jotain. Hän näki vain epämääräisiä varjoja suljettujen silmäluomiensa läpi, eikä voinut niiden perusteella paljon arvata.

Yllättäen joku miehistä tarttui tytön sääreen, työnsi jalan koukkuun ja käänsi sitten koko jalan niin pitkälle sivulle kun se vain kääntyi. Ja sitten mies teki saman toisellekin jalalle. Alaston tyttö makasi nyt rantahiekalla jalat rivosti levällään. Pieni tuulenvire pääsi puhaltamaan suoraan häpyhuulille. Hän makasi paikoillaan kuin valmiiksi pantavaksi tarjoiltuna, ja se tuntui oikeastaan oudon kiihottavalta. Hän oli kummallisen tyytyväinen siitä, että oli poistanut kaiken häpykarvoituksensa edellisenä iltana. Poikaystäväänsä ilahduttaakseen hän oli sen tehnyt, mutta nyt se taisi ilahduttaa melkoista joukkoa miehiä.

Joku miehistä kumartui tytön ylle ja tarttui ronskisti hänen kauniin pyöreisiin rintoihinsa. Karkeat kädet puristelivat ja tunnustelivat niitä ahnaasti. Katariinan sydän hakkasi, mutta yhä hän jatkoi näytelmäänsä. Mies ei kuitenkaan tyytynyt pelkkään kourimiseen vaan alkoi myös suudella rintoja. Tyttö pidätti huomaamattaan hetken hengitystään kun mies alkoi nuolla ja imeä pystyssä nöpöttävää nänniä. Nipukka kasvoi imemisestä suureksi ja herkäksi. Katariina pidätti voihkauksen, kun mies maiskautti sen ulos suustaan. Mies tarttui kohta tytön käteen ja nosti sen tytön pään yläpuolelle päästäkseen paremmin rintoihin käsiksi.

Jostain kauempaa, suunnassa jossa Katariina arveli saunan sijaitsevan, kuului miesten puhetta. Sanoja ei erottanut, mutta puheessa oli kiistelevä sävy.

Yllättäen hän tunsi jonkun toisen miehen käden laskeutuvan vatsansa päälle, eikä voinut olla säpsähtämättä hieman. Rintoja imevä ja hierova mies maiskutteli yhä saaliinsa kimpussa, kun toisen miehen sormi alkoi piirrellä ympyrää tytön navan ympärille. Sormi kävi välillä myös alavatsalla piirtelemässä ja se tuntui ihanan sykähdyttävältä vaikka vähän kutittikin.

Käsi ei kuitenkaan kauaa tyytynyt pelkkään navan kutitteluun, vaan siirtyi kuvioita piirrellen alaspäin ja vähitellen koko ajan lähemmäs jalkoväliä. Tytön hengityksen tahti kiihtyi, kun käsi kosketti ensin ulompia häpyhuulia ja sitten alkoi venyttää sisempien reunoja erilleen. Syystä jota ei oikein itsekään tiennyt, tyttö ei vieläkään lopettanut teeskentelemistä, vaan piti yhä silmiään kiinni ja kaikkia raajojaan niin rentoina kuin pystyi.

Viimeinkin hänen elämässään tapahtui jotain jännittävää! Siinä alastomana melkeinpä ventovieraiden miestenkin keskellä hän tunsi jännityksestä huolimatta kuitenkin olevansa turvassa. Eivät he mitään rikollisia olleet, vaan metsästäjiä. Ainakin yksi miehistä oli jopa ammatiltaan poliisi. Pahin mitä voisi tapahtua, olisi että kaikki seitsemän miestä panisivat häntä. Eikä sekään oikeastaan olisi kovinkaan paha juttu. Hän saattaisi jopa pitää siitä. Kukaan miehistä ei ollut tytöstä mitenkään vastenmielinen, hyväkuntoisen ja terveen näköisiä kaikki tyynni. Jopa ne pari vatsakkaampaa viisikymppistäkin. Ajatus sai pian tytön koko vartalon kihelmöimään jännityksestä.

Yllättäen rintoihin keskittynyt mies, jonka Katariina arveli olevan Jaakko, irrotti sekä molemmat kätensä että myös suunsa tytöstä. Alapäässä touhuava mies liu’utti sormeaan kevyesti liukkaiden häpyhuulten välissä. Se tuntui tytöstä ihanalta, mutta kovin kauaa siitä ei saanut nauttia, sillä pian mies veti kätensä pois. Vaikka tilanne tyttöä hieman pelottikin, se kiihotti sitäkin enemmän. Pillua kuumotti ja se sykähteli äärimmilleen kiihottuneena. Häpy tulvi kosteutta ja sitä pakotti niin suunnattomasti, että se miltei sattui.

Joka puolella ympärillä kuului liikehdinnän ääniä, hiekan perkussiivista rahinaa miesten jalkojen alla ja muutama vaimea kuiskaus. Tyttö olisi toisaalta jo kovasti halunnut avata silmänsä, mutta oli paljon helpompaa vain odottaa mitä seuraavaksi tapahtuisi. Ja tuhannesti jännittävämpää!

– ”Älä nyt nynnyile. Ei se ole pettämistä jos ei laske sisään”, joku miehistä sanoi puoliksi kuiskaten. Joku miehistä naurahti, mutta muuta vastausta ei kuulunut.

Tyttö ehti aistia liikettä jalkovälinsä tuntumassa ennen kuin joku miehistä kiipesi hänen päälleen. Miehen vahvat jalat työnsivät ensin tytön jalkoja vielä aiempaakin enemmän levälleen, ja voimakkaan oloinen lantio painautui sitten tytön levitettyjen jalkojen väliin. Tyttö tunsi kovan peniksen kärjen painautuvan häpyhuuliaan vasten. Hän haukkoi henkeään, kun mies ohjasi kalunsa pillun aukolle. Pillu oli niin liukas, että miehen kova penis luiskahti sisään helposti kuin kuuma veitsi voihin. Mies kannatteli itseään käsillään ja alkoi nussia. Hän ei olisi aiemmin osannut kuvitellakaan voivansa suostua sellaiseen, mutta nyt tuntemattomalle miehelle antautuminen tuntui vain hyvältä ja luonnolliselta.

Yhdynnästä kuului litisevää ääntä. Se jotenkin hirvitti tyttöä, koska rivo ääni tuntui tekevän kaikesta paljon todellisempaa ja karumpaa. Tyttö yritti vielä päätellä kuka hänen päällään touhusi, kun miehen penis alkoi jo nytkähdellä ja lämmin paineen tunne levisi hänen sisälleen. Mies urahti tyytyväisenä ja huokaisi syvään. Heti kun penis oli lakannut nytkähtelemästä, mies veti kalun ulos yhä halukkaasta pillusta. Mies kuitenkin siirtyi aikailematta pois tytön päältä ja nousi ylös. Tuntematon sonni oli vain nopeasti laskenut siemenensä entisten sekaan.

Tyttö tunsi pillustaan valuvan ulos jotain kosteaa ja tahmeaa. Jalkoväli ja pakaroiden väli oli pian ihan liisterissä. Spermaahan se oli, ainakin enimmäkseen, ja sitä oli ilmeisesti ruiskittu hänen sisäänsä melkoinen määrä.

Aivan yllättäen joku miehistä tarttui Katariinan leukaan ja käänsi hänen päätään. Miehen sormet kampesivat tytön suun auki, ja jäykkä penis työntyi avointen huulten välistä suun sisään. Turpea terska lepäsi hetken kielen ja kitalaen päällä ennen kuin mies alkoi työntää sitä kohti kurkkua, samalla tytön hiuksista kiinni pitäen. Tyttö yritti vaistomaisesti työntää kielellään kalua ulos suustaan, mutta mies tarttui kuitenkin hänen hiuksiinsa ja käski imeä.

Tyttö tunnisti äänen, se oli Jaakko. Miehen käskyn sävy oli miltei loukkaavan vaativa, mutta tyttö totteli silti. Hän piti yhä silmiään kiinni ja aloitti varovaisen imemisen. Miehen käsi painoi tytön päätä upottaen paksun kullin nielua kohti. Se maistui aluksi suolaiselta ja hieman pistävältä, mutta maku laimeni pian neutraaliksi.

Tyttö yritti ottaa suihin parhaansa mukaan, mutta hänen leukansa ja poskensa kipeytyivät pian. Hän ei kuitenkaan lopettanut imemistä ennen kuin penis alkoi nytkähdellä hänen suussaan. Ensimmäiset lämpimän sperman ruiskaukset osuivat kurkun perukoille ja saivat tytön yskähtämään muutaman kerran. Kalu nytkähteli ja sätki tytön suussa sykäyksittäin spermaa sylkien. Kun purkaus oli kokonaan ohi, mies veti kalunsa varovaisesti ulos suusta. Tyttö sylki suunsa tyhjäksi kitkeränmakuisesta spermasta ja värisi inhosta kun se valui alas hänen poskeaan pitkin.

Tyttöä ällötti ja kiihotti samaan aikaan. Tunnekuohu oli niin outo, että hän ei voinut muuta kuin antaa kaiken vain tapahtua. Hiekalla samassa asennossa makaaminen alkoi sekin tuntua puuduttavalta, mutta hän piti silti yhä silmiään kiinni ja odotti mitä seuraavaksi tapahtuisi. Pillu oli yhä litisevän märkä ja koko jalkoväliä kihelmöi.

– ”No, it’s my turn before you spoil her with that”, kuului amerikkalaisen miehen ääni aivan tytön jalkopään lähistöltä. Vastauksena kuului vain jonkin toisen miehen tuhahdus.

Ilmavirta ja miehen sanaton ähkäisy paljasti jonkun liikkuvan tytön jalkovälin tuntumassa. Joku miehistä laskeutui Katariinan levitettyjen jalkojen väliin ja tarttui käsillään tytön molempiin reisiin. Mies levitti reisiä äärimmilleen auki ja ohjasi kalunsa pillun huulille. Miehen penis alkoi työntyä sisään hitaasti. Elin tuntui järkyttävän isolta eikä tyttö voinut olla voihkaisematta hiljaa.

Aluksi Katariina oli varma että se oli Harri, mutta samalla kun mies alkoi työnnellä paksua kaluaan sisään ja ulos, myös tämän varsin kookas maha osui pehmeästi tytön alavatsaa vasten. Tällä miehellä oli melkoisen muhkea maha, mutta suurikaluinen Harri oli niin hoikka, että vatsalihaksetkin erottuivat.

Ponnistuksesta ähisevän miehen lantio lykki rajusti nuorta naista vasten. Tytön rinnat heiluivat työntöjen tahdissa samalla kun miehen pullea vatsa mäiski tyttöä vasten. Jäykkä kyrpä nussi niin syvälle että pallitkin mätkähtelivät tytön märkien pakaroiden väliin. Pillu oli paksusta aisasta pian hellänä, mutta mahdottoman hyvältä se silti tytöstä tuntui.

Panemisesta kuului jälleen pientä litinää. Mies puuskutti ja tytönkin hengitys kävi kuumana. Rinta kohoili, mutta sitä tuskin huomasi rintojen velloessa miehen työntöjen voimasta. Jokin ötökkä käveli Katariinan säärtä pitkin, mutta hekumastaan nauttiva tyttö ei kutinasta nyt välittänyt.

Katariina alkoi olla miltei valmis saamaan orgasmin kun mieheltä sitten tulikin monta voimakasta ryöpsähdystä hänen sisäänsä. ”Oh my god, that’s some sweet pussy!”, hengästynyt mies sanoi heti siemenet sisään laskettuaan. Kun mies sitten heti veti kalunsa ulos, kuului rumankuuloinen lörtsähdys ja lämmintä spermaa alkoi valua ulos. Välilihan kautta se valui tytön pakaroiden väliin ja siitä jo ennestään märälle hiekalle.

Yllättäen Katariinan sisään siemenensä viimeksi ruiskinut mies kumartui tytön päälle ja antoi tämän täyteläisille huulille hellän suukon. Se hämmensi tyttöä, joka kuitenkin keskittyi jälleen näyttelemään pyörtynyttä ja piti huulensa elottoman velttoina.

Katariina ei ollut vieläkään saanut, vaikka läheltä se oli jo monta kertaa liipannut. Häntä panetti yhä, mutta alkoi olla hankalaa ja miltei kivuliastakin pysyä koko ajan aivan paikallaan. Mieli olisi tehnyt ainakin kääntää kylkeään.

Tuulenvire puhalsi jälleen märkää häpyä, ja sai sen tuntumaan kovin viileältä. Tyttöä nolotti taas, ja oli varsin piinaavaa vain odottaa mitä seuraavaksi tapahtuisi. Mutta ilmeisesti vielä oli ainakin yksi mies vuorossa, ja sen hän halusi vielä kokea ennen kuin virkoaisi.

Mielessään tyttö jo alkoi valmistautua näyttelemään hysteeristä ja järkyttynyttä. Hänen salainen ja katala suunnitelmansa näytellä raiskauksen uhria oli muodostunut luonnostaan ja nopeasti. Se tuntui ainoalta tavalta selvitä tilanteesta voittajana. Miehet olivat käyttäneet hyväkseen humalaista, alaikäistä ja tajutonta tyttöä joka ei voinut itseään puolustaa. Vastuu, syyllisyys ja häpeä oli siis miesten, ei itse tytön.

Tyttö näki silmäluomiensa läpi jonkun miehen jo laskeutuneen jalkojensa väliin, ja odotti jo malttamattomana saavansa taas kovaa kalua sisäänsä.

”Jätkät! Antti ja Rami tuli!”, kuului jonkun miehen huuto saunalta päin. Katariina säikähti Ramin nimeä niin että vatsaa kouraisi ja sydän tuntui hyppäävän kurkkuun. Tytön ruskeat silmät räpsähtivät samalla auki, ja hän näki alastoman miehen äheltävän jalkojensa välissä. Hoikka mies runkkasi suurta kaluaan ja valmistautui työntämään sen pillun sisään. Laskeva aurinko paistoi yhä kirkkaana miehen takana, mutta vaikka tytön oli vaikea nähdä miestä kunnolla, hän tunnisti tämän kyllä Harriksi.

”Ei perkele! Pidätelkää niitä vielä siellä mökillä”, Harri huusi. Muut miehet olivat ilmeisesti siirtyneet jo kauemmas, sillä Katariina ei nähnyt ympärillään muita vaikka käänsi päätään molemmille sivuilleen. Tyttö räpytteli silmiään ja hengitti kiivaasti.

Tytön sydän takoi rinnassa kuin viimeistä päivää. Nyt kun hänen silmänsä olivat auki, hänen pitäisi alkaa rimpuilla vapaaksi tai koko suunnitelma olisi vaarassa epäonnistua. Mutta pillu sykki halukkaana, ja janosi saada Harrin valtavan kalun sisäänsä. Oli pakko saada tietää miltä se tuntuisi. Tyttö heilautti päänsä sivulle ja sulki sitten silmänsä yrittäen jälleen näytellä pyörtynyttä.

Mies ohjasi epätavallisen suuren peniksensä pillun suulle. Tyttö tunsi suuren terskan painautuvan häpyhuultensa väliin ja yritti valmistautua ottamaan sen rentona vastaan. Mies työnsi hitaasti ja määrätietoisesti, ja pian tytön vartalo jännittyi kaarelle osittain kivusta ja osittain kiimasta. Suuri penis venytti pillun seinämiä rajusti ja tuntui työntyvän aivan liian syvälle. Se pisteli ja sattui enemmän kuin tyttö oli kuvitellut. Kun mies sitten alkoi työnnellä, kipu vain yltyi. Vaikka pillu oli yhä litimärkä, kalu runnoi tytön pillun sisuksia aivan liian kovakouraisesti. Kumma kyllä lihavan miehen kalu oli tuntunut paljon paremmalta.

Harri laittoi kuitenkin kätensä tytön klitoriksen päälle ja alkoi hieroa sitä peukalollaan samalla kun jatkoi naimista. Hieronta yhdessä suuren peniksen antaman kivunsekaisen nautinnon kanssa alkoi kohta tuntua hyvältä. Yllätäen miehen käsittely sai tytön räjähtämään hekumalliseen orgasmiin. Tunne pyyhkäisi tytön ylitse sellaisella voimalla, että tämän jalat tutisivat. Tyttö pidätti hengitystään mutta huulilta karkasi naisellinen ynähdys. Äärimmilleen täytetty pillu supisteli rytmikkäästi kalun ympärillä ja se tuntui kovasti kiihottavan miestä, joka juuri sillä hetkellä antoi kalunsa levätä syvällä sisällä. Kun tyttö sitten kohta rentoutui perusteellisen tyydytettynä, mies siirsi kätensä pois klitorikselta ja laskeutui tytön päälle käsiensä varaan.

Penis alkoi jälleen soutaa rajusti tytön sisällä, mutta nyt se ei enää sattunut. Pillu tuntui turralta ja rentoutuneelta. Miehen hengitys muuttui katkonaisemmaksi ja pian huohottavan miehen suuri kalu alkoi sykkiä ja nytkähdellä tytön sisällä. Ähkivän miehen lämmin siemenneste purkautui sykäys kerrallaan tytön vastaanottavaisen pillun sisään.

Kun orgasmi oli ohi, mies nousi ripeästi ylös tytön päältä. Tilanteesta huolimatta yhä raukean rentoutunut tyttö piti vieläkin silmiään kiinni.

– ”Nouses jo ylös, Rami on tulossa tänne varmaan ihan kohta”, Harri tokaisi tytölle yhä hengästyneenä.

Tyttö avasi silmänsä, veti auki levitetyt jalkansa yhteen ja tarttui sitten miehen ojennettuun käteen. Puutuneita jalkoja pisteli kun Harri auttoi tytön ylös. Spermaa valui yhä ulos pillusta ja alas reisiä pitkin. Myös hiekalle oli jäänyt irvokkaan näköinen tahra. Tuntui mahdottomalta ajatukselta yrittää enää näytellä raiskattua. Tyttö vilkaisi ylös saunan suuntaan ja näki neljä täysissä pukeissa olevaa miestä. Miehet katsoivat alastonta tyttöä, mutta eivät vaikuttaneet enää tästä samaan tapaan kiinnostuneilta kuin aiemmin.

– ”Sun kannattaa ehkä siistiytyä vähän”, Harri totesi vilkaistuaan tytön rivosti valuvaa jalkoväliä. Poskellakin oli epämääräinen puoliksi kuivunut limatahra, ja lisäksi tytön selkä, pakarat ja hiuksetkin olivat aivan hiekassa. Jalat yhä kovin puutuneina tyttö alkoi vaivalloisesti kiiruhtaa saunaa kohti. Oli pakko ehtiä pesulle ja pukea edes alusvaatteet päälleen ennen kuin Rami ehtisi mökiltä alas saunalle. Harri poimi vaatteensa maasta ja oli täysissä pukeissa ennen kuin tyttö ehti saunan pikku terassille asti.

Kaiken tapahtuneen jälkeen oli varsin nöyryyttävää sipsuttaa täysissä pukeissa olevien miesten ohi pesuhuoneeseen. Nolona punastellen tyttö vältteli miesten katseita ja miltei itki häpeästä päästessään yksin pesuhuoneeseen. Suuressa saavissa oli onneksi valmiina lämmintä pesuvettä, ja tyttö pesi itsensä ripeästi mutta perusteellisesti. Kului monta vadillista vettä, ennen kuin jalkovälin limainen liukkaus oli kokonaan poissa.

Tyttöä pelotti, hävetti ja vähän kaduttikin. Seuraaviin kuukautisiin oli vielä pari viikkoa aikaa, joten hän saattaisi hyvinkin tulla raskaaksi. Pitäisi siis päästä apteekkiin hakemaan katumuspilleri. Toivottavasti niitä saisi ilman reseptiä, sillä olisi kovin noloa mennä pyytämään sellaista lääkäriltä.

Peseydyttyään tyttö astui ulos saunan terassille ja jähmettyi säikähdyksestä paikoilleen. Rami oli tyttöä vastassa terassilla, mutta muita miehiä ei näkynyt enää missään. T-paitaan ja farkkuihin pukeutunut poikaystävä hymyili ilahtuneena nähdessään tyttöystävänsä. Tytön alastoman vartalon muodot saivat nuoren miehen silmät loistamaan. Katariina pakotti suunsa venymään tekohymyyn, ja yritti näyttää normaalilta, vaikka vatsaa väänsi kauhusta ja kädet tärisivät. Hänellä ei ollut koskaan aiemmin ollut niin hirvittävän syyllinen olo.

– ”Moi kulta”, Rami tervehti tyttöään iloisena.
– ”Moi!”, Katariina vastasi pirteän yllättynyttä teeskennellen. Tytön alusvaatteet lojuivat yhä siiderikätkön päällä.

Rami ei näyttänyt epäilevän mitään. Taisi olla liian kiinnostunut tytön alastoman vartalon ihailemisesta. Erityisesti täysin karvaton alapää sai nuoren miehen selvästi innostumaan. Nuorukainen halasi märkää tyttöään ja painoi farkkujensa pullistuneen etumuksen tämän vatsaa vasten.

– ”Jätkät odottaa kiltisti ylhäällä. Saadaan olla ihan kahdestaan täällä”, Rami sanoi innokkaana.
– ”Ihanaa”, Katariina vastasi väsymyksensä salaten. Hän tiesi että joutuisi antamaan vielä Ramillekin.

Ja niinhän siinä kävikin. He menivät sisälle pesuhuoneeseen ja suutelivat kiihkeän hätäisesti. Sitten Katariina pyllisti penkkiin nojaten, niin että Rami pääsi työntymään pilluun takaapäin. Ovelana tyttönä hän piti nyt huolen siitä, että ehkäisyä ei käytetty. Rami sai nyt aivan ensimmäistä kertaa elämässään naida paljaalla ja laskea siemenensä tyttönsä sisään. Siitä saatiin hyvä syy hakea sitten yhdessä katumuspilleriä apteekista.

Kun nuoripari pääsi takaisin mökille, odotti ruoka jo valmiiksi pöytään katettuna. Miehet käyttäytyivät kiitettävän hillitysti, ja vastoin tytön pelkoja loppuillasta muodostui melko mukava. Kukaan miehistä ei edes vihjannut Ramille mitään siitä mitä oli tapahtunut. Moni mies kuitenkin flirttaili tytön kanssa niin paljon, että tämä oli hermostunut ja varuillaan koko illan ajan.

Seuraavana aamuna huonosti nukkunut tyttö poistui mökiltä helpottuneena. Suhde Ramin kanssa kesti tämän jälkeen vain muutaman viikon, mutta oikeaa syytä eroon nuori mies joutui arvailemaan kuukausia. Lopulta yksi metsästäjistä kuitenkin paljasti Ramillekin mitä mökillä oli sinä iltapäivänä tapahtunut.

Ramin lisäksi neljä muutakin miestä oli ruiskinut siemenensä Katariinan sisään, ja lisäksi Jaakko oli lauennut tytön suuhun. Kaksi miestä oli vain katsellut vierestä. Toinen oli kieltäytynyt pillusta kyvyttömyyttään ja toinen ollakseen uskollinen vaimolleen. Jokainen mukana ollut mies muisteli Katariinan nuoria suloja vielä vuosien päästäkin, ja uskollinenkin katui ennen pitkää uskollisuuttaan.

Katumuspilleri onneksi toimi, eikä tyttö tullut raskaaksi. Mitään katumusta itse nuori nainen ei kuitenkaan osannut enää parin viikon päästä tuntea. Pikemminkin päinvastoin, sillä tuon hekumallisen iltapäivän tapahtumat pyörivät alituiseen hänen mielessään. Muistot kiihottivat hänet toisinaan niin hirvittävään kiimaan, että siihen oli mahdotonta löytää tyydytystä.

11 kommenttia viestissä: “Peijaiset”

 1. justiinsa juupeli juu says:

  Ei tämä nyt ihan mestariteos ollut, mutta sanoisin, että perushyvä kuitenkin, kuvailukin oli ajoittain nautinnollista lukea, sitten taas ontui. Jotenkin tuntuu, että pystyisit vieläkin parempaan, siihen mestariteokseen, kun sen hätäilyn jätät pois, eikä viivaa ja lainausmerkkejä käytetä samanaikaisesti. Kuitenkin pidin paljon, aihe oli kiimainen ja voisi tapahtua todellisuudessakin. Loppuselvitys latisti tunnelman. Enkä pidä kiroilevista kännilutkista, olisi saanut olla tyttömäisempi ja siistimpi neitokainen, mutta kiroilun ja kännäilyn jälkeen olikin ok-teiniprinsessa.

 2. geo345 says:

  Säännöllisin väliajoin palaan aina lukemaan tätä tarinaa. Toivottavasti jatkoa on tulossa.

 3. Cromagnolia says:

  Kiitoksia kommenteistanne!

  383 votes tällähetkellä, ja jos mikä on aika hämmentävää. Kuinkakohan moni äänestäneistä on jopa lukenut novellin?

  Kirjoittanen joka tapauksessa jatkoa Katariinan tarinalle ennemmin tai myöhemmin.

 4. p.e says:

  kuten edellä jo mainittu. Hyvin kirjoitettu. Mutta pano kohtaukset vähän hätiköityjä. Saisko saman kaltaisen tarinan kategoriassa ei tahdon mukaisena?

 5. Aisankannattaja says:

  Hieno tarina. Hyvin kirjoitettu ja hyvä aihe.

 6. geo345 says:

  Hyvä tarina, koukuttavan tekstin myötä sen jaksoi lukea loppuun saakka. Kuten edelläkin todetaan, hyviä elementtejä värittämässä perus panotarinaa. Pissaaminen, ilman ehkäisyä jne. Aluksi mietin tarinaa vähän eparealistiseksi, mutta humalaiset miehet ja humalainen teini saa kyllä oikeastikin aikaiseksi mitä vaan. Neljä tähteä ja Katariinan tekemisistä lukisi lisääkin.

 7. Lukija says:

  Gangbangeissa ongelma on samanlaisuus. Pari ensimäistä panijaa jaksaa kiinnostaa, mutta loput ovat samaa uusittuna. Olisi toiminut ehkä paremmin kuvata yhdynnät eri puolilla mökkiä, pitkin iltaa.

 8. fani says:

  tosi hyvä, tykkäsin pituudesta! :))

 9. jyy says:

  Tykkäsin tarinasta ja se oli todella loistava, ehkä loppua kohden oli hieman hätiköityä (kuten mainittiin jo aijemmin), lisäksi nämä pettämis tarinat ei oikein itseäni innosta, saa jokseenki haikean olon loppua myöten. Kaiken kaikkiaan loistava tarina, toivon vain että tyttö tarinassa olisi ollut sinkku ja ehkä hieman vanhempi.

 10. Innostunut says:

  Tässä stoorissa on paljon elementtejä joista pidän, yksi nainen monen miehen kanssa, paljaalla naimista, pettämistä, nuori nainen vanhempien miesten kanssa jne. Etenkin alku lähenteli täydellisyyttä. Lopussa panojen kuvaileminen meni vain hiukan hätäilyksi, siitä olisi saanut enemmänkin irti.

 11. Hienoa says:

  Makee, halusin samaa

Kommentoi

top