search
top

Yllätysvuokralainen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

“Vittu!!!!”
Silmäni rävähtivät auki ja käännyin katsomaan vieressäni seisovaa nuorta naista joka räpläsi puhelintaan tuiman näköisenä.
“Mikäs nyt mättää?” kysäisin katsoessani häntä mutta naisen vihainen mulkaisu sai minut kääntämään katseeni takaisin kaupan myynti-ilmoitus seinälle. Hetken kuluttua nainen oli hiukan leppynyt ja kertoi että oli juuri saanut kuulla että asunto jota hän oli katsellut olikin vuokrattu toiselle ja koulun alkuun oli enää pari päivää.
“Jos sinulla ei ole aivan mahdottomia vaatimuksia niin minulla voisi olla vuokrahuone tarjolla” kuulin itseni sanovan.
“Ihan totta?” hän sanoi ja kääntyi katsomaan minua.
“Voitaisko me mennä katsomaan sitä”
“Mikäs siinä” sanoin ja kerroin että mennään autolla kun sinne on muutama kilometri matkaa. Hänen nimensä oli Jaana ja hän oli tulossa opiskelemaan paikkakunnalle. Hänen isovanhempansa olisivat asuneet reilun sadan kilometrin päässä mutta linja-autolla käynti sieltä olisi vienyt liian suuren ajan ja ajokorttia ja autoa hänellä ei vielä ollut koska tarkoituksena oli ollut että hän aloittaisi autokoulun samalla paikkakunnalla. Ja isovanhempien luona asuminen olisi ollut aivan liian rankkaa.

Ajoin omakotitaloni pihaan ja ohjasin hänet sisälle. Näytin hänelle pienehköä huonetta ja sanoin että se olisi hänen oma huoneensa ja muu talo olisi yhteisessä käytössä. Jaana oli aivan ihastuksissaan ja sanoi että tää on aivan loistava.
“Millaista vuokraa oot ajatellut pyytää?”
Olin lupautunut suuremmin miettimättä vuokraisännäksi mutta Jaana oli tiukassa tilanteessa muutenkin niin ehdotin 300 euroa ja kotitöitä. Jaana ojensi heti kätensä suostumisen merkiksi halasi vielä kaupan päälle.

Jaana muutti luokseni seuraavana päivänä ja kotiutui nopeasti. Itse asiassa parin viikon kuluttua olimme jo kuin parhaat kaverit ja kuljimme talossa melkoisen vapautuneesti ja tulimme toimeen todella hyvin vaikka Jaana oli melkein 18-vuotias ja seurusteli tiettävästi jonkun pojan kanssa ja minä 47-vuotias, ilmeisen ikisinkku. Eräänäkin yönä ukkosmyrskyn aikana hän tuli luokseni ja kysyi saisiko tulla viereeni. Nostin peittoa ja hän kömpi peiton alle ja veti käteni rintaansa vasten. Nukahdin nopeasti ja aamulla herätessäni Jaana oli jo noussut ja keittänyt kahvia.

Jaana oli taas lähdössä poikaystävänsä luo bussilla ja minä jäin viettämään lauantaita yksin. Olin tehnyt lumitöitä ulkona ja tulin sisälle lämmittämään saunaa. Katselin telkkaria kun kuulin ulko-oven käyvän. Tulija oli Jaana ja ihmettelin kuinka hän näin nopeasti tuli. Hän tuli kuitenkin mitään sanomatta istumaan viereeni joten jatkoimme elokuvan katselua hiljaisuuden vallitessa. Hän puhuisi kun olisi valmis.
“Mä menen nyt saunaan” sanoin ja jätin Jaanan istumaan olohuoneeseen. Heitin löylyä kiukaalle ja ihmettelin mitä Jaanalle oli tapahtunut. Yllättäen sauna ovi aukesi ja Jaana astui saunaan ja kysyi saako tulla seuraksi. Silmäni rävähtivät auki kun näin hänen alastoman vartalonsa.
“Tuu vaan” sanoin ja yritin samalla peitellä jäykistynyttä kyrpääni. Jaana istui viereeni ja heitin kiukaalle lisää vettä. Lopulta Jaana kertoi että oli yllättänyt poikakaverinsa toisen naisen kanssa. Kuitenkin Jaanaa harmitti eniten se että hän ei ollut itse ehtinyt päättää suhdetta jota oli ajatellut jonkin aikaa.
“Minä tiedän mitä sinä tarvitset joten mennäänpäs pesuhuoneeseen!” Jaana katsoi ihmetellen minua ja lähti alas lauteilta. Pesuhuoneessa nappasin hänet syliini ja lähdin päättäväisesti ulko-ovelle. Potkaisin oven auki ja astelin tyttö sylissäni suuren lumikasan luo. Kaaduin Jaana sylissäni suoraan lumikasaan. Lumi pöllähti ympärillämme ja ryhdyin kauhomaan lunta päällemme. Jaana kirkui ja juoksi saunaan minä perässään ja heitti kiukaalle vettä. Lunta valui Jaanan rinnalla joten kouraisin lumipaakun pois ja heitin kiukaalle.
“No, miltä tuntui?”
“Aivan hirveetä, tuntuu karmeelle kun lumi valuu ihoa pitkin!!”
”Joo mutta piristi kuitenkin!” sanoin.
”No joo mutta olisit voinut varoittaa”.
Lähdin pesulle ja Jaana jäi vielä lämmittelemään saunaan.
Istuin olohuoneen sohvalla kun Jaana viimein saapui saunasta ja tarjosin hänelle olutta pullostani pahoitellen samalla etten ollut varautunut useampaan saunojaan.
”Ei se mitään” Jaana sanoi ja seisoi vieressäni olutta hörppien.
”Istu nyt sentään”sanoin kun Jaana edelleen seisoi vieressäni. Hän kääntyi katsomaan minua ja kysyi hiljaisella äänellä että saisiko tulla syliini istumaan.
”Tottakai” sanoin ja nostin jalkani sohvapöydälle. Jaana käpertyi syliini kyljelleen ja painoi päänsä olkapäätäni vasten. Jaana hengitti rauhallisesti samalla kun hivelin hänen kaulaansa telkkaria katsellessamme. Jaanan asento alkoi olla kannaltani tukala sanoin että korjataan asentoa hiukan. Jaana nousi pystyyn ja tarrasin hänen takapuolestaan ja reidestään kiinni ja nostin häntä ylemmäs. Jaanan yllä oleva pyyhe aukesi ja samalla näin hänen kauniit rintansa jotka syöksyivät silmiäni kohti. Jaana nojasi uudestaan olkaani vasten ja käpertyi uudestaan syliini. Tällä kertaa käteni jäi hänen reisiensä väliin ja se aiheutti suoran sähköiskun kyrpääni painautui Jaanan lantiota vasten mikä ei varmasti jäänyt huomaamatta.
”Anteeksi” sanoin mutta Jaana ei sanonut mitään vaan liikautti lantiotaan kyrpäni päällä. Sähköisku sai kätenikin reagoimaan ja puristin hänen reittään . Jaana raotti reisiään ja antoi minulle enemmän liikkumatilaa. Olin ymmälläni tilanteesta mutta samalla Jaana suuteli kaulaani joka toimi lähtölaukauksena.
”Ootko nyt ihan varma” kysyin jolloin Jaana avasi reitensä ja siirsi käteni häpykummulleen. Tunsin hänen kosteutensa ja painaessani sormeni hänen häpyhuuliensa väliin kuulin kiihkeän voihkaisun korvassani. Katsoin häntä silmiin ja sain varmistuksen. Tämä tyttö haluaa minua ja minä häntä. Käänsin hänet sohvalle ja katselin hänen vartaloonsa. Oliko naisen vartalo yhtä kaunis silloin kun minä olin 17- vuotias? Mutta nyt minä olin 47.
Mietintäni päättyi kun Jaana otti päästäni kiinni ja suuteli minua uudestaan. Suutelin häntä ja jatkoin matkaani hänen kiinteille rinnoilleen jonka veroisia en ollut nähnyt enää kymmeniin vuosiin. Jaanan kiinteä vatsa liikkui hengityksen tahdissa kun suutelin kauneinta napaa mitä olin nähnyt. Siirryin alemmas ja karvattoman kauniin hävyn joka kiilteli kosteana. Hipaisin kielelläni klitorista jolloin Jaana kiljahti kiihkosta, otti korvistani kiinni ja veti minut päälleen.
”Nyt” Jaana kuiskasi, repäisi pyyhkeen yltäni ja ohjasi kaluani kohti kiimasta sykkivää pilluaan. Kyrpäni työntyi Jaanan sisälle ja ahnas pillu suorastaan imi minua sisälleen. Jaana sai rajun orgasmin ja kiljui allani jatkaessani työntöjäni. Jaanan pillun supistelu lypsi kyrpääni rajusti ja siemenet lähtivät liikkeelle. Työnsin vielä muutaman rajun työnnön kun kyrpäni ruiskutti spermani Jaanan pilluun samalla kun hän sai toisen orgasminsa. Nojasin käsiini Jaanan yllä ja katselin hänen kirkkaisiin silmiin jotka kertoivat onnellisuudesta ja minun silmäni varmasti kertoivat samaa. Kierähdin sohvalle Jaanan viereen ja hän kääntyi minua kohti. Katselimme toisiamme pitkään silmiin ja suukottelimme.
”Kiitos” sanoin hiljaa.
”Mun olis pitänyt lempata Janne jo pari kuukautta sitten”.
”Kuinka niin?”
”Se ei pystynyt lähellekään sun suoritusta, se oli ihan uskomatonta.
Lopulta nukahdimme ja aamulla heräsin kirkkaisiin silmiin ja hymyilevään suuhun joka soi minulle pitkän suudelman.

5 kommenttia viestissä: “Yllätysvuokralainen”

 1. 5377 says:

  Epäuskottava. Fantasiahan tämä on, mutta millainen teinityttö tuosta vain halailee viisikymppistä äijää, tulee tämän viereen nukkumaan, etc tuolla tavalla rynnii saunaankin?
  Lisäksi turhan lyhyt ja hätiköity.

 2. slurps says:

  Aika heikosti on exä asiat hoitanu jos suoritustaso oli paria työntöä lyhyempi. Itse tarina ja asetelma toimii hyvin, mutta itse asian eli seksin kuvailu on täysin riittämätöntä ja ihan liian heppoisesti ohitettu. Tästä sais varmasti puolet paremman lisäämällä reilusti kuvailua sohvan tapahtumiin…

 3. asb says:

  Muuten tosi hyvin kirjoitettu mut loppu hiukan hätäinen ja loppuu ehkä liian nopeasti, seksiosuus on kirjoitettu hätäisesti muuhun tekstiin verrattuna. Mut alku hyvä,kannattaa kirjoittaa toinenkin.

 4. absolutisti says:

  alku oli ihan hyvä ja kertomus ihan ok. mutta seksi,akti osuus floppasi ja pahasti aineksia olisi ollut jatkaa tarinaa ja seksikohtauksista olisi voinut kertoa tarkemmin kuin 10 rivillä!

  jatka kirjoittamista sinussa on ainesta hyväksikin novellistiksi.

 5. Vermilion in clown says:

  Tää oli iha ok, en tiiä oliko seksi miten aikasi tai myöhää.

Kommentoi

top