search
top

Heidi, pikkuhuora

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (137 votes, average: 3.34 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina ilman yhdyntää, julkaisin tämän joskus myös IT.org:ssa

Ovikello soi. Olen jo pyyhe päällä menossa saunaan. Eikö sillä ollutkaan avainta mukana? mietin poikaani, jonka pitäisi tulla intistä lomille näillä minuuteilla. Avaan oven. Oven takana onkin pojan tyttöystävä Heidi. – Ai hei, tule sisälle, sanon iloisesti, vaikka en tuosta tytöstä juuri pidä. – Poikaa ei ole vielä näkynyt, totean. – Joo se soitti ja sano tulevansa tunnin päästä, ne oli just vasta lähdössä. – Ai jaa, no kato vaikka telkkaria, minä menen saunaan, totean.

Saunassa mietin Heidiä. Kuulin taannoin poikani lätkäporukan pukuhuoneessa sattumalta toisten poikien puhuvan Heidistä ja hänen tekemisistään. Niiden mukaan miehiä riitti, jopa useampia kerrallaan. Tuo 18-vuotias nirppanokka-pissaliisa ei muutenkaan ollut mieleeni, paitsi ulkonäöltään. Suloiset kasvonpiirteet, pieni nöpönenä, sievät pienet huulet, emo-tyyliset ruskeat hiukset ja hyvän kokoiset tissit, jotka olivat aina tyrkyllä. Nytkin hänellä oli yllään farkut, violetti avonainen toppi ja viininpunaiset rintsikat, joista näkyi lähes puolet topin alta.

Otin lyhyet löylyt ja poistuin kylpyhuoneeseen. Otin partavaahtopullon ja turskautin siitä kiepin kädelleni ja hieroin vaahdon etumukseeni. Lyhyt sänki saisi lähteä. Olin tykästynyt posliiniin, vaikka vaimoni ei siitä tykännyt ja poikanikin sitä häpesi. Mutta minä pidin siitä. Vaimoni teki matkatyötä ja olin viikot yksin. Harrastin runsaasti masturbaatiota, koska vaimo oli kotona ollessaankin aika pihtaavaa sorttia. No olen minä vuosien saatossa vieraissakin käynyt, mutta joka ilta kiitän luojaa siitä, että näin melkein viisikymppisenäkin olen niin viriili.

Sheivattuani katselin itseäni peilistä. Saunan kuumuudessa laskeneet kivekset roikkuivat alhaalla omasta mielestäni hyvänkokoisen kaluni takana. Sipaisin hieman hierontaöljyä sileään jalkoväliini. No, ehkä näytin juuri niin naivilta, kuin vaimo väitti. Peseydyin ja palasin olohuoneeseen. Pyyhkeeseen pukeutuneena nojasin seinäpieleen ja katselin sohvannurkassa istuvaa Heidiä. – Mitä sää katot? tyttö kysyi. – Sinua… vastasin. – …Niin miks? Heidi uteli. – Mietin vain, että mitähän sä voisit mulle tehdä, heitin itsevarmana. – Niin mitä? Heidi sanoi hieman hämillään. – Että ottaisitko vaikka suihin, jatkoin. – Ai sulta, mut mehän tunnetaan, Heidi selitteli. Naurahdin tytön vastaukselle. Tytöstä kävi siis heti ilmi, että hän on helppo nakki, kun ei edes yrittänyt kieltäytyä poikaystävänsä isästä. – No multa tietysti, kyllä pillukin kelpaa, jatkoin suoraviivaista linjaa. – No ei me voida, tyttö sai sanotuksi. – No mites poskeenotto, eikö se ole pienempi paha? jatkoin. – Ei ilmaiseksi saa mitään, Heidi vastasi.

– Mites olis, viiskymppiä poskihoidosta, tein suoran ehdotuksen. – Alle satasen ei tee kukaan, Heidi sanoi, muka niin tietäväisenä. – Ai ei vai, mistäs tiedät, kun jaat aina kuitenkin ilmaiseksi, vastasin. – Seittemän kymppiä, Heidi sanoi päättäväisenä. – Heti tuli kaupat, sanoin. – Rahat ensin, Heidi sanoi yrittäen tehdä ilmeestään tuiman. Hain lompakosta rahat ja lätkäisin ne sohvapöydälle. – Niitä pikkupoikia imiessäs et oo varmaan tämmöistä nähnytkään, sanoin heittäen pyyhkeen pois. Heidin ilme muuttui hämmästyneeksi, vaikka hän kuinka yritti peittää ilmeitään. – No aloitahan hommat, ei tässä kauaa ole aikaa, sanoin empivälle tytölle.

Heidi otti siroilla sormillaan kiinni kalustani vetäen lyhyen esinahan taakse. Söpöt huulet näykkäsivät terskaa kielen livahtaessa sen alle. – Tyttöhän aloitti heti herkimmästä, sanon silittäen toisella kädellä Heidin hiuksia. Kielileikki jatkui kaluni täyttyessä lujaa vauhtia, eikä tytön enää tarvinnut kannatella kädellään, vaan ohjukseni löysi jäykkänä tiensä pikkuhuulien väliin.

Heidi alkoi ahnehtia turvonnutta kullinnuppiani suuhunsa. Puolukka pyöri tytön nassussa edestakaisen liikkeen lisäten nautintoani huulten hieroessa terskantakaista kalunvartta, siitä olinkin herkkä. Tyttö osasi homman, päätä pyörittäen mokkulani hioi hänen poskiaan. Oikeaa, vasenta, välillä kieli teki aaltomaista liikettä terskan alla.

Yllättäen Heidi molskautti kullini suustaan. Suoraan silmiini kohdistuneen katseen jälkeen hän tarttui kaluni tyvestä nostaen sen pystyyn ja painaen huulensa paljaille kiveksilleni. Pari aggressiivista näykkäisyä, ennen kuin tämä pikkulutka haukkasi toisen kivekseni suuhunsa. Alhaalla riippuvat nyytit olivatkin helppo saalis noille huulille. “Voi tavaton mikä vosu”, ajattelin kassieni saadessa täysihoitoa. Heidi leikki vuorotellen munillani niiden saadessa voitelua Heidin syljestä. Samalla käsi nytkytti täysillä seisovaa kaluani venyttäen aina esinahkaa äärimmilleen taakse.

Tyttö nosti päätään luoden katseen minuun ja suorastaan irvokkaasti lipoi terskani alapintaa suoraan alhaalta aivan kielenkärjellään. Nuoren ammattilaisen suu palasi alemmas antaen vielä kerran kyytiä kasseilleni. Tyttö todella huomasi mistä pidin. Kun hän oli nousemassa jälleen soittamaan huiluani päätin toteuttaa yhden fantasiani. Tämän auliin huoran kanssa se onnistuisi. – Laita pää siihen sohvan reunalle, sanoin. Hieman ohjeistaen Heidi ymmärsi ottaa istuvan asennon ja painaa takaraivonsa sohvan istuintyynyä vasten. Koko ajan hän lipoi huuliaan. Tämä tyttö ei antanut riettaudessaan hetken rauhaa.

Laskeuduin alas ottaen sohvan selkänojasta tukea. Heidi ohjasi molon suuhunsa. Aloin hitaasti liikutella nuppia tytön suussa. Sitten oli aika siirtyä itse asiaan. Aloitin hitaat työnnöt tunnustellen tytön kestävyyttä. Kovin syvälle en saanut työnnettyä tytön kakottua. Vedin peniksen ulos antaen tytön hengittää, mutta samassa Heidi imaisi kaluni takaisin suuhunsa. Aloin uudelleen tehdä edestakaista liikettä. Lyhyttä liikettä nylkyttäen panin nuorta huoraa suuhun. Tunne oli aivan uskomaton.

Vaikka Heidi ei pystynyt juurikaan tekemään muuta kuin pitämään suunsa auki, oli tilanne niin kiihottava, että tunsin tulevani. En edes ajatellut syöksyäni, mutta vaistomaisesti nostin heppini ulos tytön suuaukosta. Suustani kuului spontaani eläimellinen karjaisu, mikä oli minulle uutta. – eeiiaauu! kuului tytön vinkaisu. Keskityin vain ottamaan tukea nesteeni purkautuessa lähes suoraan alaspäin osoittavasta elimestäni. Hetken hiljaisuuden jälkeen tunsin Heidin huulet puhdistamassa terskaani. Kun hän oli hoitanut jälkityön, kohottauduin seisomaan ja huomasin roiskevanat tytön poskella, rinnan päällä, sekä viininpunaisilla rintsikoilla ja suuren valuman violetilla topilla.

– Olet kyllä kovan luokan huora, sanoin Heidille, joka silmät räpsyen tuijotti minua istuen spermaisena sohvan edessä. Pyyhin hikeä otsaltani ja kävelin veltto, mutta edelleen lähellä maksimikokoa oleva kaluni roikkuen keittiöön ottamaan lasin vettä. Heidi läppäisi rahat pöydältä ja paineli vessaan. Puolen tunnin päästä poikani saapui kotiin. Katselin, kuinka rakastavaiset pussasivat eteisessä, Heidi niin viattomana suuteli samoilla huulilla jotka olivat hetki sitten olleet pingottuneina kaluni ympärille. Pian hän tulisi hoitelemaan poikani ja ottaen sisäänsä nuoren miehen kahden viikon kiimakertymän. Ja tarkkasilmäinen saattoi nähdä oudon raidan topissa.

Aamulla pariskunnan ollessa aamiaisella hiivin poikani huoneeseen. Roskakorista löydän kortsun, johon on ammuttu useamman ruokalusikallisen satsi. Poika on näköjään isäänsä viisaampi, eikä höylää lumppuja paljaalla.

3 kommenttia viestissä: “Heidi, pikkuhuora”

  1. epin says:

    Jaa a no mielestäni squirttaus olisi ollut hieno lisä tarinalle

  2. fr11kk1 says:

    En muista tätä it.orgista, hyvä tarina, johon olisi helppo kirjoittaa jatkoa. Juuri mitään parannettavaa ei ollut, ehkä vähän vielä lisää kuvialua Heidistä, niin mieleen muodostuu lukijalle kuva että millaista teinihuoraa siinä saadaan.

  3. MadClown says:

    Hyvä tarina, kyrpää heidin pilluun ois ollu toivottavaa mut meni tää näinki

Kommentoi

top