search
top

Teinipojan elämää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (155 votes, average: 2.03 out of 5)
Loading...

”Sivu 19, tehtävät ykkösestä eteenpäin”, matematiikan opettaja sanoi. Näpräsin kännykälläni viestin Essille.
”Hei rakas, nähdään matikantunnin jälkeen tyttöjen vessassa.”
”Selvä muru :)”, Essi vastasi mulle. Olin nuori miehen alku, 15-vuotias, pitkä ja komea omasta mielestäni. Essi oli sievä musta hiuksinen söpöstelijä, mutta myös kiimainen pikku lutkani, olimme seurustelleet seiskaluokasta lähtien. Lukuvuosi oli loppumaisillaan, ja meidän oli aika valita mihin menemme jatkamaan opiskelua. Itse halusin sähkömieheksi, Essi halusi kampaajaksi, niinkuin kaikki tytöt.
Tunti päättyi, menin vessaan, siellä oli ystäviäni, ja juttelimme hiukan, menin sitten vessan ulkopuolelle, Essi seisoi oven vieressä ja tarrasi minua kauluksista ja veti minut häneen päin, suutelimme kiihkeästi kielarin, ja hän veti minut sitten tyttöjen vessaan. Vessa oli tyhjä, hän veti minut kuitenkin koppiin, laskin vessan pöntön kannen ja laskin housuni ja hän omansa, istuin pöntön päälle, ja Essi istui syliini. Hän alkoi ratsastamaan villisti minun 15cm munallani, hän usein kertoikin minulle kuinka hän piti kyrvästäni juuri sellaisena kun se on. Essi huokaili kovaan ääneen, hän oli suoraan sanottuna seksiaddikti, mutta kyllähän se minulle kelpasi. Suutelimme toisiamme ja huohotimme välillä, laukeamiseeni asti. Nostimme housut ja lähdimme jatkamaan omia teitämme, seuraavalle tunnille, olimme eri luokilla.
Kun koulu päättyi, tapasimme Essin kanssa pyörätelineillä, Essi ahmia minua suudellessamme. Lähdimme pyöräilemään minun kotiani päin, pidimme käsistä kiinni samaan aikaan kun pyöräilimme. Essi halusi taas munaa, sen näkee hänen hymystään. Suhteemme perustuikin pelkkään seksiin, itse kaipasin rakkautta. Kotona nussin Essiä niin kovaa kuin pystyin, asuin äitini kanssa, joka olikin aina juopottelemassa, tai huoraamassa. Essi oli kova voihkimaan, ja kiljumaan, siitä en pitänyt.
Kelloni pirisi, ensimmäinen päiväni, uudella paikkakunnalla, uudessa koulussa, pääsin sähkölinjalle, eri kaupunkiin. Nousin ja puin vaatteeni, kävelin kouluun, minulla oli lyhyt matka. Ulko-ovella minua oli vastassa kaunis hoikka blondi, jolla oli isot rinnat, tuijotin hänen rintojaan. Hän naurahti ja tervehti minua:
”Hei! Mikä sun nimi on? Mä olen Cesilia, voit kutsua mua Cessiks”, hän sanoi ja hymyili mulle.
”Mä oon Taneli, voit kutsua mua Taneks”, sanoin hälle.
”Nähtäskö poikien vessassa ekan tunnin jälkee?” Cessi kysyi multa, nyökkäsin ja hymyilin. Lähin sitten sisälle, Cessikin tuli perästä, kun oli polttanut tupakkansa.
”Kovempaah!” Cessi vinkui. Nussin häntä perseeseen, Cessi kiljui niin kovaa että korvissa soi, läpsäisin häntä perseelle.
”Jooh, just noin aah.. lisää”, Cessi tykkäsi kovista otteista, nytkytin kovempaa ja läpsin vuorotellen kummallakin kämmenellä Cessia perseelle. Ähkin hiukan, tuntuihan se hyvältä, vaikka huomasikin että en ollut ensimmäinen joka pääsi Cessin kakkos reijälle.
”Oot aikamoinen lutka, haluutko että tungen nyrkitki sisään?” Kysyin ja jatkoin tahdikasta nylkyttämistä.
”Niin paljon ku mahtuu.. aaaaah!” Cessi sormetti itseään ja aloin tunkea sormia hänen perseen reikäänsä, yksitellen. Sain tungettua neljä sormea oman mulkkuni lisäksi. Sitten laukesin.
”Aah, nyt tulee…” Otin kyrpäni pois hänen reiästään ja laukesin hänen suuhunsa, Cessi nieli spermat, hän oli pahempi lutka kuin Essi.
”Kiitti, pelastit mun päivän”, Cessi sanoi ja suuteli mun mulkkuani. Hän lähti peppua heiluttaen korkokengät kopisten poikien vessasta.
Kävelin kadulla, lumisateessa, olin menossa kaupungille syömään. Yhtäkkiä pieni tyttö kietoutui jalkaani.
”Auta minua! Paha setä jahtaa minua!” Tyttö itki. Otin hänen kädestään kiinni, ja juoksimme lähimpään kauppaan, Anttilaan.
”Missä sinun vanhempasi on?” Kysyin.
”Isi jätti mut yksin kun se meni baariin, jäin puistoon leikkimään ja sitten joku setä yritti kaapata mut!” Tyttö sanoi silmät kauhusta pyöreinä. Kyykistyin hänen tasolleen ja katsoin häntä silmiin.
”Missä baarissa isäsi on?” Kysyin.
”En minä tiedä.” Tyttö vastasi ja kyyneleet alkoivat valumaan hänen poskiaan pitkin hänen haalariinsa.
”Tuolla se setä on!” Tyttö kiljui, ja vanha mies katsoi meihin päin, nappasin tytön syliin ja lähdin juoksemaan toista sisään käyntiä päin. Maa oli kaupassa suht liukas, koska ensilumi. Kaaduin, tyttö jäi alleni, ja mies otti aseen ja osoitti meitä.
”Tulkaa mukaani, tai ammun tytön”, hän uhkasi meitä. En raaskinut jättää pientä tyttöä yksin, pitikin sekaantua tähän. Kävelimme miehen edellä, hän painoi aseella minua selkään ja pidin tyttöä kädestä kiinni. Olisin voinut antaa hänen juosta, mutta mies olisi saattanut ampua minut, joten pidin tiukasti tytön kädestä kiinni. Astuimme paketti auton sisälle, mies tuli perässä ja sitoi meidät kiinni.
”Kiltisti vain, niin en satuta kumpaakaan”, mies sanoi, hymyili ja sulki oven.
Mies avasi oven ja auttoi meidät ylös ja talutti meidät johonkin kellariin. Hän riisui pikkutytön vaatteet, ja pikkutyttö itki kovaan ääneen, joten mies laittoi hänelle teipin suun eteen, ja laittoi hänelle käsiraudat. Hän laski minunkin housuni ja käski minun nostaa jalkoja jotta saisi ne kunnolla pois.
”Sullahan on poika kunnon elin”, mies sanoi ja laittoi munkin kädet käsiraudoilla kiinni selän taakse. Hän nosti tytön jonkun penkin päälle, hän käski minut nussimaan tyttöä.
”Nyt, tai ammun kummatkin”, hän uhkasi aseella, ja kaivoi oman munansa esille. Hän alkoi hitaasti runkkaamaan. Toisaalta minua kiihotti ajatus, että saisin noin nuorta pillua, ja luultavasti vielä neitsyt. Kuinka tiukka se olisikaan.. Kävelin lähemmäs tyttöä, tytön kyyneleet tippuivat lattialle, tyttö oli mahallan pienen penkin päällä. Hänen pyllynsä osoitti houkuttelevasti minua kohti. Minun kaluni oli vain kevyesti seisokissa, ajattelin Essiä, meidän ensimmäistä kertaa.
”Ei tässä koko päivää aikaa ole!” Mies sanoi, nosti housunsa ja tuli runkkaamaan minua. Minua kuvotti ajatus toisesta miehestä, mutta eipä se kummoisempaa ollut, mies nuoleskeli ja nautiskeli nuoren miehen kyrvästä. Kun minulla seisoi, mies meni takaisin runkkaamaan nurkkaan. Menin lähemmäs tyttöä ja aloin hitaasti työstämään lantiollani.
”Kovempaa!” Mies sanoi vihaisesti. Tottelin, ja nopeensin vauhtia, pillu oli mukavan tiukka, mutta ei liukas. Jatkoin, kovaa.
”Mmhh…” Nautin siitä tunteesta, tiukka nuori neitsyt pillu.
”Juuri noin poika, jatka vain, pyllistä minulle!” Olisiko mies nussimassa minuakin?
”Heti!” Mies karjaisi, pyllistin ja hän tuli panemaan minua takaapäin. Hän teki sen todella kovaa, hänellä oli kyllä pieni kyrpä, mutta se tuntui silti, en oikein pitänyt tunteesta, mutta hänen tahtinsa sai minunkin tahtini kiihtymään, ja tyttö itki ja kärsi edessäni. Laukesin muutaman minuutin sisällä, mies suuttui.
”En antanut sinulle lupaa laueta!” Hän tuli ulos minusta ja otti aseen ja ampui minua jalkaan.
”Aaaaah! Oletko hullu?!” Kysyin ja jatkoin voivottelua, se sattui. Mies otti tytön edestäni ja hän nuoli ja pureskeli tytön nännejä, jotka olivat pienet, miltei olemattomat. Kaaduin maahan, en pystynyt laskea yhtään painoa jalalleni. Sitten kuulin seireenejä. Mies kirosi ja lähti taka ovesta pois, mutta sitä ennen hän ampui tytön kuoliaaksi. Itkin, tämä päivä ei päättynyt niinkuin odotin, nälkäkin kurni vatsassa.
Muutama minuutti myöhemmin, olin menettänyt kamalasti verta, minulla ei ollut housuja, eikä sukkia, olin paleltua tuohon kylmään kellariin. Poliisit ryntäsivät ovesta sisään ja näkivät ensin tytön alastoman ruumiin ja sitten minut.

18 kommenttia viestissä: “Teinipojan elämää”

 1. homorunkkari2 says:

  Samaa mieltä ku homorunkkari.. Oot kyl homorunkkari

 2. homorunkkari says:

  Oot kyl homorunkkari

 3. jassoo says:

  Alku oli hyvä, mutta loppua kohden rupesi lähinnä vaan naurattamaan

 4. mulkku says:

  Jatkoo❕❗❗❕❗❕❗❕❗❔❔❔

 5. Jaaha says:

  Minä en pitänyt. Minusta loppu oli turhan rankka

 6. juksus says:

  Ei jeesus sentään. Poliisiauton seireenejä. ?? 😀
  Huomaa, että kirjoittajalla ei taida olla hajuakaan tositoimista, kun seksikohtaukset on ihan kuin 10-vuotiaan pojan kynästä.
  Myöskin nämä homohommat, saati sitten ampumiset (hyi yrjö sentään) olisi pitänyt kategodioida. Niistä ei ollut mitään mainintaa…

 7. seksi addikti says:

  Kannattais varmaan kirjottaa pikkasen selkeemmin.

 8. lol says:

  lol mitä ihmettä 😀 tosi töksähtelevää tekstiä ja poliisin seireenit 😀 naurattaa enemmän ku kiihottaa

 9. hmmmh... :/ says:

  Ei oikee napannu tää teksti.. Kiihotus lakkas aika hätäsee ku juoni rupes sekavoituu jaa muuttuu liian pakkopullaks.. Alku tosi hyvä, mut loppu kusas kunnolla.

 10. Kirkonkylän sonni says:

  Ala-astetasoista tekstiä. Hirveällä hopulla & surkeasti kuvaillen koko tarina läpi joten voin antaa vain 0/5.

  Ja lisäksi pikkutyttö ammuttu viereen kuoliaaksi ja päähenkilö pohtii että vatsassa vähän kurnii, seriously? :DD

 11. fr11kk1 says:

  Yleensä yritän antaa rakentavaa palautetta ja kannustaa kirjoittamaan lisää, mutta tässä oli jo liian paljon parannettavaa tai muutettavaa että olisi hyvä novelli. Selkeämpi juoni, kappalejako, rauhallisempi eteneminen, lisää ihmisten ja tuntojen kuvailua eikä ehkä ihan noin rajua loppua, niin sitten voisi päästä jo johonkin.

 12. Wuramiku says:

  Ei mun mieleen mut jotkut ehkä tykkää. Alku hyvä, loppu huono

 13. ' says:

  Ihan kiva tuo alku… mutta sitten tarina lähti jotenkin todella kovaa eteenpäin en pysynyt oikein perässä… Ja tuo ampumis juttu… laski kyllä kiihotuksen nollaan…

 14. nopo says:

  ööh, mitä? nää tarinat olisi varmaan kannattanut kirjoittaa erikseen.

 15. seireenit? says:

  seireeni on taruolentoja ei auton SIREENEITÄ

 16. ok? says:

  tarina eteni tosi,tosi nopeasti ei pysynyt kärryillä oikeastaan missään vaiheessa. Tarinana huono mutta fantasiana varmaan ihan hyvä.

 17. Skröde says:

  Jatkoa!

 18. jaah says:

  …alku oli jokseenkin ok, mutta tuntuu että sulta hävis idea kesken tarinaa ja se muuttui todella tökeröksi ja pikaiseksi väkerrykseksi, ens kerralla suosittelen keskittymään kunnolla 🙂

Kommentoi

top