search
top

Veljeni ja setäni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Silkkaa fiktiota, ensimmäinen novellini, toivottavasti kelpaa.

Oli perjantai ilta, pakkasimme autoon tavaroita viikonloppua varten. Menemme kerran kuussa viikonlopuksi mummolaan. Koko isän puolen sukuni asuu samalla kunnalla kuin isovanhempani. Myöhemmin, kun olimme saaneet pakattua tavarat, lähdimme ajamaan 200km matkaa. Katsoin ikkunasta ulos aurinko paistoi kirkkaasti, oli todella lämmin, mutta pilvet peittivät suuren osan taivaasta. Perillä, menin rapsuttelemaan paappani koiria, jotka asuivat ulkona häkissä. Vanhempani veivät tavarat sisään, ja isoveljeni, joka oli jo 16-vuotias, pitkä ja hiukan lihaksikas, tuli luokseni ja rapsuttelimme yhdessä koiria. Itse olin tuolloin 12-vuotias, ja melko lyhyt, ainakin veljeeni verrattuna. Rintani eivät olleet juurikaan kasvaneet, karvoitusta minulla ei ollut, en tiennyt seksistä mitään. En ollut yhtään niinkuin aikuiset, leikin nukeilla ja viihdyin yksin.
Veljeni tuli juttelemaan minulle:
”Haluisitko illalla lähtee mun kanssa tutkimaan paikkoja?”
”Joo, tietysti”, sanoin ja hymyilin. Siirryin sitten kauempana olevan koiran luokse. Veljeni seurasi minua.
”Tuutko pian sisälle vai?” Hän kysyi. Nyökkäsin, menin kyykkyyn ja rapsutin koiraa. Veljeni otti minua olkapäästä kiinni, nosti minut ylös ja kysyi:
”Muistatko kun leikittiin Mörön kanssa hippaa, kun se oli vielä pieni?” Mörö oli toinen koirista.
”Muistan”, vastasin ja katsoin veljeäni silmiin. Hän laittoi toisenkin käden toiselle olalleni ja katsoi minua silmiin.
”Mitä jos mä meen sanoon äidille, että me mennään kävelylle samantien?” Hän kysyin ja hymyili kiltisti perään.
”O-okei…” Vastasin ja katsoin maahan. Veljeni lähti saman tien kävelemään kivilaatoista tehtyä polkua pitkin ovelle. Kyykistyin ja jatkoin Mörön silittämistä. Pian kuulin veljeni tulevan, nousin ja käännyin häneen päin. Lähdimme kävelemään soratietä pitkin. Setäni asui ihan paappani ja mummoni naapurissa. Setäni olikin pihalla ja vilkutti meille, veljeni ehdotti että kävisimme katsomassa häntä. En myöntynyt, joten jatkoimme matkaa. Käännyimme metsätielle, n. 300m kävelyn jälkeen.
”Täällä voi olla karhuja, varo ettei ne syö sua”, veljeni pelotteli minua. En uskonut häntä, mutta menin silti lähemmäs veljeäni ja takerruin hänen käteensä, hän ei pistänyt yhtään vastaan. Minulla oli aina turvallinen olo veljeni seurassa, pystyin luottamaan häneen kuin kiveen. Yhtäkkiä veljeni tönäisi minut kumoon maahan, katsoi minua ylhäältä päin ja sanoi:
”Oi anteeksi, en tehnyt sitä tahallani”, hän teeskentelin, ja ojensi kätensä. Otin hänen kädestään kiinni, ja kun olin noussut, hän pyöräittyi minut ympäri, niin että selkäni oli häneen päin. Hän laski hameeni nilkkoihini ja tarrasi minun takapuolestani kiinni.
”Kumarra”, hän komensi. Mitä hän oli tekemässä minulle, minulla ei ollut hajuakaan, sitten tunsin hänen kielensä lipovan pimpsaani, en tiennyt mitä se oli, mutta se tuntui hyvältä, joten annoin hänen jatkaa. Kiljaisin, kun veljeni työnsi pitkän sormensa minun peppuuni, hän hinkkasi sitä edes takaisin siellä, suoristin selkäni, veli pyysi minua kumartumaan takaisin, tottelin peloissani. Veljeni huohotti hiukan ja huomasin jalkojeni välistä, että hän hieroi pippeliänsä, niin että nahka meni edestakaisin, pelästyin näkyä, ja hyppäsin eteen päin. Veljeni otti minua lantiostani kiinni, ja käski minua olemaan paikallaan. Sitten tunsin pistävää kipua alapäässäni kun veljeni survoi pippelinsä tiukkaan reikääni. Aloin itkemään, veljeni nytkytti hetken hitaasti, ja todella pian hän nytkytti niin nopeasti että luulin reikäni repeävän. Huusin hysteerisesti ja itkin, yritin päästä vapaaksi, mutta veljeni piti minusta niin tiukasti kiinni, että se sattui. En jaksanut taistella vastaan ja menin ihan lötköksi, tunsin kuinka minun sisäreisiäni pitkin valui jotakin, katsoin ja se oli verta. Veljeni huohotti kovaan ääneen ja sitten vielä kovempaa kun tunsin hänen pippelinsä sykkivän sisälläni, hän laukesi sisälleni. Hän piti pippeliään vielä hetken sisällä ja läähätti kovaan ääneen, sitten hän päästi irti minusta ja lötkähdin maahan, tärisin pelosta. Veljeni katsoi minua, nosti housunsa ja sanoi:
”Nouse ylös, mennään syömään iltapalaa”, hän sanoi. ”Et kerro äidille, etkä isälle, mitä äskön tapahtu.” Hän sanoi uhkaavasti. Katsoin häneen varovasti, hän lähti jo kävelemään takaisin mökille. Jäin makaamaan vielä hetkeksi maahan. Nousin ylös puin hameeni päälle ja lähdin juoksemaan mummolaa päin. Veljeni oli jo pitkän matkaa edelläni. Kun olin setäni talon kohdalla, setäni seisoi tien vieressä ja kysyi:
”Mihin pikku Pinjalla on kiire? Haluaisitko tulla käymään mun luona, rapsuttamassa koiria?”
”En minä nyt”, sanoin sedälle ja olin lähdössä juoksemaan kun hän tarrasi minun kädestäni kiinni ja veti minut kiinni häneen. Hän talutti minut heiden vierasmökkiänsä kohti, jota he käyttivät vaimonsa kanssa todella harvoin. Hän oli laittanut käden suuni eteen, etten voisi huutaa. Mökissä hän tönäisi minut sängylle, katsoin häneen kahuissaan. Hän haki keittiöstä teippiä ja sitoi käteni ja suuni, hän laittoi minut istumaan sängyn laidalle, ja alkoi hipelöimään rintojani, hän nosti paitani ja suukotteli kiimaisena rintojani. Sitten hän laski hameeni ja laittoi minut pyllistys asentoon, pyllyni hänen naamaansa kohti.
”Eikai vain veljesi ole ja köyräissyt sinua?! Sepäs sattumaa”, hän naureskeli, ja nosti minut ylös ja vei vessaan. Hän huuhteli pimpsani huolellisesti ja sitten kuivasi käsipyyhkeellä. Hän kantoi minut takaisin sängylle. Hän haki jonkun narun jossa oli isoja palloja säännöllisin välein, ja toi sen sängyn päälle. Hän alkoi nuolla pinpsaani, juuri siitä kohtaa mikä sai minut vapisemaan. Kun hän nuoli minua hetken aikaa, voimani oli jo lopussa, sillä tärisin pelosta ja kivusta. Hän otti tuon narun ja tunki yhden pallon pilluni sisään, huusin, vaikka se ei auttanutkaan mitään, ääneni ei kuulunut, sitten hän työnsi toisen pallon sisään. Itkin kivusta, meinasin tukehtua, pian hän työnsi loputkin kolme palloa, ja sitten hän hitaasti otti yhden pois, ja kaksi nopeasti, ja loput hitaasti. Hän nautti kun sai satuttaa minua. Hän tunki kolme palloa vielä peppuuni, ei sinne mahtunut enempää, vaikka hän yrittikin survoa loputkin sisään. Itkin ja voihkin kun setäni satutti minua. Pian hän olikin riisunut itsensä ja ahtasi paksun mulkkunsa sisääni ja itkin, ja mieleni teki huutaa, mutta en voinut. Minuun sattui kamalasti kun setäni rynkytti minua tasaiseen tahtiin. Hän tunki paksun keskarinsa minun pyllyn reikään ja itkin niin kamalasti etten nähnyt mitään. Hän huohotti, läähätti ja äänteli kuin olisi kuolemaisillaan mielihyvästä. Hetkeen en tuntenut mitään, enkä tiennyt mistään mitään, kaikki pimeni.
Avaan silmäni ja setä nukkuu vieressäni, puen nopeasti vaatteeni päälle ja juoksen mummolaan.
”Missä olit?!” Isäni kysyi vihaisena, kello oli jo kymmenen illalla. Veljeni hymyili minulle sohvalta. Paappani ja mummoni oli jo nukkumassa, kuten äitinikin.
”Olin sedällä kylässä…” Vastasin ja menin nukkumaan äitini viereen. Pelkäsin kaikkea.

8 kommenttia viestissä: “Veljeni ja setäni”

 1. setä says:

  Noinhan se monella ensi kokemukset alkaa.
  Kun muistelen omaa nuoruutani. 😉

 2. Mirva says:

  Huono oli,lyhyt,ontuva ja hätäinen.
  Ensi kerralla vaan ota aikaa enemmän kun kirjoitat,niin alkaa tulemaan hyvää tarinaa

 3. mandy says:

  Niin ja muuten hyvä tarina, ehkä vaan turhan lyhyt seksikohtaus.

 4. mandy says:

  Voi Luoja, aina ihmiset kommentoi vaan kirjoitusvirheitä ! Eikö tarkotus oo kuitenki vaa lukea ja kiihottua ? Jos haluaa rakentavaa palautetta antaa, älkää nyt vittu niistä jokaisen pilkun oikeesta paikasta tai isoista alkukirjaimista huolehtiko !

 5. Pilkkumaakari says:

  Teksti oli melko raskasta luettavaa – välimerkkejä oli viljelty miten sattuu ja lauserakenteet vähintäänkin outoja. Ei kannata hätäillä julkaisun kanssa, vaan kannattaa paneutua tekstiin huolella.

 6. Jeps says:

  Hiopa vähän ensikerralla ennenkuin lähetät. Hyvä tarina ei synny puolessa tunnissa. Vai onko käytetty niinkään kauaa?

 7. Mestari griitikko says:

  Todella hyvin kirjotettu ja todella toden mukainen

  Seksi kuvaukset oli todella todellisen tuntuisia

  Ainoa miinus oli todella pitkitetyt kuvaukset itse sexin alkamisesta

  Kiihottava

 8. Jamihiiri says:

  Realististako?

Kommentoi

top