search
top

Baari-illan jatkot

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (76 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tiedän tämän olevan monen naisen fantasia, myös minun. Teksti on melko pitkä, toivottavasti tykkäätte! Tämä on ensimmäinen novellinin, joten antakaa ihmeessä palautetta.

Kati oli matkalla kotiin ja kirosi puoliääneen, että oli laittanut korkokengät baariin. Jalkoja jomotti jo illan tanssimisen jälkeen, eikä asiaa helpottanut yhtään se, että hänen täytyi kävellä kotiin. Katin ystävä kun olikin lähtenyt jonkun miehen matkaan, eikä muistanut, että oli luvannut viedä Katin kotiin. Mikäpä sen hauskempaa kuin viiden kilometrin lenkki kolmelta yöllä, Kati ajatteli.

Siinä hämärässä kesäyössä kaupungin valaistujen katujen johdattamana Katin mielikuvitus alkoi saada otetta. Hän alkoi kävellä yhä nopeammin, vaikka jalat olivatkin toista mieltä. Hän yritti rauhoittaa mieltään ajattelemalla kulunutta iltaansa baarissa. Kati oli jäänyt melkein heti yksin baarin pöytään, sillä joku mies tuli varastamaan hänen ystävänsä tanssimaan. Siinä he olivat parin metrin päässä tanssineet lähekkäin ja kosketelleet toisiaan. Katia oli alkanut hermostuttaa, sillä aina “tyttöjen” baari-illassa kävi näin. Hän ei kuitenkaan menettänyt toivoaan, vaan tilasi drinkin ja jatkoi iltaansa yksin. Illan kuluessa hänen viereensä istui komea ja lihaksikas mies kahden tequilan kanssa ja tarjosi toisen niistä Katille.

-Mitäs noin kaunis nainen täällä yksin istuu? mies kysyi.

Kati vaivautui vain osoittamaan ystäväänsä päin, joka näytti nyt yrittävän imeä miehen sisuskaluja suun kautta ulos.

Mies naurahti ja sanoi, että hänetkin jätettiin yksin. Sitten hän viisasi samaan pariin ja totesi vain, että hyvät ystävät meillä. Katia alkoi naurattaa tilanne valtavasti, ehkä drinkitkin olivat siihen syynä. He olivat jutelleet siinä pöydässä jonkin aikaa ja Katille kävi ilmi, että mies oli 22-vuotias, siis kolme vuotta Katia vanhempi. Nimeään mies ei kuitenkaan vielä sanonut, eikä se Katia haitannutkaan, ei hänkään aikoisi sanoa omaa nimeään.

Pian mies veti Katin tanssilattialle sulavasti kuin kissa. Kati tunsi kiihottuvansa, kun näki miehen etumuksessa kohouman. Yhdellä pyörähdyksellä mies käänsi Katin ympäri ja painoi itsensä lujasti Katin pakaroita vasten. Hänen kätensä alkoivat tehdä tutkimusretkeä Katin mekon alle ja koskettelivat alavatsaa. Samalla mies suuteli Katin kaulaa ja Kati tunsi kiihottuvansa vielä lisää. Miehen käden mennessä vatsaa alemmas pitsisten pikkuhousujen reunan alle, Kati havahtui nautinnostaan, pysäytti käden ja ajatteli, että eihän hän mikään huora ole, joka antaa ensimmäisen häntä yrittävän miehen päästä pöksyihinsä. Sitä paitsi hänellä oli huonoja kokemuksia yhden illan jutuista. Mies ei kuitenkaan lopettanut, vaan työnsi kätensä nopeasti Katin pikkuhousujen alle ja alkoi hieromaan klitorista. Kati kauhistui ja irrottautui miehen otteesta. Hän sanoi, että hänen täytyi nyt lähteä ja juoksi nopeasti baarin vessaan.

Kello oli kymmentä vaille kolme kun hän luikki ulos baarista. Ulkona hän huomasi puhelimensa soivan ja vastasi siihen. Hänen ystävänsä kysyi, voisiko hän kävellä kotiin, sillä oli itse menossa uuden tuttavansa luo yöksi. Kati oli vain lyönyt luurin korvaan ja lähtenyt närkästyneenä kävelemään.

Hänet herätti takaisin nykyhetkeen jalkojen kiristävä tunne. Kipu oli vain pahentunut ja hänelle tuli pakottava tarve ottaa kengät pois. Hän päätti levähtää hetkeksi bussipysäkin penkille ja sytytti tupakan. Vielä olisi kolme kilometriä jäljellä, hän ajatteli huokaisten. Hän totesi, ettei matka lyhenisi senttiäkään istumalla ja heitti puoliksi poltetun tupakan maahan. Hän nousi ylös ja irvisti kenkien hangatessa rakkoja. Hän päätti jatkaa matkaa paljain jaloin ja otti toisen kengän käteensä. Kun hän oli ottamassa toistakin kenkäänsä pois, joku tarttui häntä takaa päin, peitti hänen suunsa kirkaisulta ja hengitti kiivaasti hänen niskaansa.

-Vai päätit karata multa baarissa. Sun pitäis tietää, ettei multa noin vain karata, mies sanoi tummalla äänellä yhä Katin niskaan hengittäen.

Kati oli kauhusta kankeana. Hän ei pystynyt liikkumaan, sillä pelkäsi, että miehellä olisi jokin ase. Hän alkoi itkeä, kun tajusi, että mies oli sama kuin baarissa. Mies tuntui kovettuvan vain lisää, kun huomasi hänen pelkonsa. Kati ei ehtinyt edes liikahtamaan, kun mies oli jo laittanut teipin hänen suulleen ja kahleet hänen käsiinsä ja heilauttanut hänet autoonsa. Mies sitoi vielä Katin jalat ja laittoi ovet lapsilukkoon. Sitten hän hyppäsi rattiin ja auto lähti liikkeelle.

Katia pelotti autossa suunnattoman paljon. Hän ei tiennyt yhtään minne päin oli menossa. Hän ajatteli, mitä mies hänelle tekisi ja pääsisikö hän ikinä hengissä takaisin kotiin. Kun auto vihdoin pysähtyi, mies nosti hulluna rimpuilevan Katin autosta ulos. Katia kauhistutti, kun hän näki, että talo oli hyvin syrjäisessä paikassa, eikä naapureita ollut lähimaillakaan. Silti hän yllättyi, että talo oli niin iso ja hieno. Kun mies kantoi hänet sisälle, hän yllättyi vielä enemmän. Talo oli hyvin modernisti sisustettu ja vielä hienompi kuin ulkoa päin.

Mies pudotti Katin sohvalle ja otti häneltä teipin ja kahleet irti. Kati nousi heti sohvalta ylös ja lähti juoksemaan huoneen ainoaa ovea kohti. Ovi oli kuitenkin lukossa.

-Ai ai, taaskos sitä yritetään karata, mies sanoi karheasti myhäillen ja painoi Katin seinää vasten. Hän hengitti taas kiihkeästi Katin niskaan ja piti samalla käsiä lujasti kiinni. Kati rimpuili ja yritti päästä otteesta irti, mutta mies oli liian vahva. Kati huomasi kauhukseen olevansa ihan kiihottunut.

-Pliis päästäisit mut pois, en mä ole mitään pahaa sulle tehnyt, Kati nyyhkytti. Mies tuli kuitenkin vain kiihkeämmäksi, vei Katin sängyn viereen ja kaatoi hänet siihen. Sitten hän kahlitsi Katin kädet sänkyyn kiinni ja meni hänen päälleen. Mies alkoi nostaa Katin lyhyttä mekkoa ja hymyili vastaan tuleville pitsisille stringeille.

-Oikeinko minua varten laitoit nämä, mies sanoi ja veti yhdellä liikkeellä stringit pois. Kati häpeili paljasta posliiniksi ajeltua märkää häpyään ja yritti ristiä jalat. Mies veti reidet auki ja työnsi päänsä reisien väliin. Kati ei mahtanut mitään miehen voimakkaille otteille, vaan päätti anoa vielä kerran miestä päästämään hänet vapaaksi. Mies ei huomioinut lainkaan Katin epätoivoista anelua, vaan alkoi nuolla Katin klitorista määrätietoisin liikkein. Katin suusta pääsi tahtomattaan huokaisu.

-Vai tällaisesta tää mun pikkukarkuri tykkää, mies sanoi ja työnsi kaksi sormeaan Katin sisälle. Hän katsoi Katia silmiin virnistellen ja alkoi sitten avata housujensa solkea. Kati kauhistui, kun huomasi sen, ja yritti vielä kaikin voimin ristiä jalkansa. Mies riisui itsensä täysin alastomaksi, haki sakset ja leikkasi Katin mekon pois, niin että mehukkaat pyöreät rinnat paljastuivat. Mies katsoi näkyä himoitsevasti ja avasi samalla Katin reidet täysin auki. Hän meni Katin päälle ja suuteli häntä kiihkeästi kaulaan.

Mies työnsi sykkivän, kovan ja ison kalunsa Katin sisään ensin hitaasti. Kati voihkaisi äänekkäästi ja mies alkoi painaa kaluaan yhä nopeammin ja nopeammin. Hän suuteli yhä Katin kaulaa himosta sekaisin. Kati ei laittanut enää vastaan, peli oli jo menetetty. Sen sijaan hän tunsi tulevansa pian.

Mies otti hetkeksi kalunsa pois, sillä tunsi laukeavansa pian. Hän ei halunnut kiirehtiä. Hän hieroi Katin klitorista peniksensä päällä ja työnsi sen ihan pohjaan asti. Kati parkaisi, mutta kun mies alkoi pumpata, Kati sai orgasmin kovaa huutaen. Mies tunsi emättimen sykkivän kalunsa ympärillä ja kiihdytti tahtia entisestään. Kati kouristeli orgasmin valloissa, eikä mies enää pystynyt pidättelemään, vaan päästi lastinsa liikkeelle kovaa huohottaen. Hän katsoi samalla Katia silmiin ja suuteli häntä suulle yhä huohottaen.

13 kommenttia viestissä: “Baari-illan jatkot”

 1. sex girl says:

  Hyvä novelli jatkoa mutta 2 osa sais olla pitenpi

 2. Satunnainen says:

  siis esimerkikisi Saapikasjalan raiskaus. Siitä tuo “lopullinen versio” on huonompi, hätäilty niin kuin sinullakin

 3. Satunnainen says:

  Alku tosiaan hyvä, mutta sitten huononi.
  Lue kokeeksi MrHyden novelleja, todella hyviä, mutta ehkä vähän erikoisia

 4. bansku says:

  Alku natsaa tosi hyvin. Mut ite seksikohta oli vähän hätäne, mulleki tuli fiilis et kirjoittajalla lopahti keskittyminen lopussa. Niinku tos yllä onki jo mainittu harjoittelul oppii! 🙂

 5. Nojalla says:

  Alku oli hyvä, mutta loppuakohden meni hätäiseksi. Tästä olisi saanut hyvän tarinan vähän fiksaamalla.

 6. ritmeester82 says:

  Alku vangitsi minut, mutta loppua kohden sain sellaisen vaikutelman että kirjoittajalta kesken kaiken oli loppunut maltti viedä novelli arvoiseensa päätökseen.

  Mitä itse tarinaan tulee, uskon, että tämäntyyppiset fantasiat ovat – ironisesti kyllä – enempi naislukijoiden mieleen, mutta voin tietysti vain puhua omasta enkä siis koko miessuvun puolesta.

 7. rndm says:

  Mielestäni teksti oli melko lyhyt. Alku oli hyvi selitetty, mutta loppu kohden kirjoitettu aivan liian lyhyesti

  Juoni ja idea oli hyvä, ja odotan mielenkiinnolla seuraavaa novelliasi.

  Harjoittelemalla oppii 😉

 8. slurps says:

  Kuinka monen naisen fantasia voi olla raiskatuksi tuleminen? Lyhyitä lauseita käytit, mutta virheitä ei pahemmin ollut, tästä on hyvä jatkaa seuraaviin novelleihin jotka ovat kenties miellyttävämpiä lukea 🙂

 9. Testament says:

  Kivaa tekstiä joskin pieni häiritsevä tekijä pistää silmään.

  Laske montako kertaa ‘mies’ ja ‘Kati’ toistuu tekstissä. Lopulta siitä tulee puuduttavaa. Muutoin ei valittamista 🙂

 10. kisumisu says:

  Korjaan hieman tuota kirjoittajan kommentit -osiota: teksti ei ole kovin pitkä, en tiedä miksi laitoin sen tuonne toisin päin. 😀

 11. T811J says:

  Alku toimi ihan hyvin, mutta sitte tahti rupes kiihtymään ja homma meni hätäilyks ihan turhaan.
  Keskity tuohon seksikohtaan, ei välttämättä tartte kertoo hommaa työntö työnnöltä mut ei toi “kaks työntöö ja tuijotus” oikeen toimi.
  Hyvä siitä tulee!

 12. aapo says:

  aikamuodot häiritsi

 13. joo says:

  älyttömästi ristiriitoja ja ens kerralla kun lähetät niin älä pidä niin kovaa kiirettä. oli lyhyt ja aika huono story.

Kommentoi

top