search
top

Olavi ja minä. Jatkoa novelliin Ensi kerta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 2.65 out of 5)
Loading...

Olavi ja minä
Jatkoa novelliin Ensi kerta

Kesä kului, silta valmistui hiljalleen ja väkeä vähennettiin. En saanut tilaisuutta olla Olavin kanssa kahdestaan. Vaihdoimme vain katseita ja hymyilimme toisillemme. Öisin runkkasin sängyssäni ja muistelin hetkeä kun hänen kyrpänsä oli sisälläni.
Luovutustarkastus läheni ja vastaava mestari pyysi taas porukkaa viikonlopputöihin. Minulla alkaisi koulu pian ja sovin isän kanssa että jäisin taas viikonlopuksi työmaalle ansaitsemaan opiskelurahoja. Tunsin outoa kutinaa kehossani kun ajattelin että saan olla taas Olavin kanssa.
Perjantai-iltana kämppä hiljeni. Teimme hieman ylitöitä ja lämmitimme sitten saunan. Olavi ei lähennellyt minua siellä mutta kun lähdimme lauteilta hän tarttui käteeni ja sanoi että hän haluaisi pestä minut. Jo tuo pelkkä käteen tarttuminen tuntui minusta ihanalta. Hän talutti minut suihkun alle, saippuoi kaikki paikkani ja pesi minut huolellisesti. Kaluni seisoi jo siinä vaiheessa kun hän veti esinahan taakse ja saippuoi terskan. Pylly sai myös huolellisen käsittelyn. Näin että hänen kyrpänsä oli alkanut jäykistyä. Vaahdotin saippuaa ja pesin sen.
Kun huuhtelimme toisiamme suihkun alla oli meillä molemmilla jo täysi seisokki. Olavi talutti minut kämppään. Hän levitti pehmeän pussilakanapeitteen lattialle, astui sitten sen keskelle ja levitti kätensä. Olimme kahdestaan talossa ja meillä olisi koko viikonloppu edessämme. Astuin hänen luokseen ja kietoidumme toisiimme. Suutelimme ahnaasti, hän puristi minua lujasti itseään vasten ja tunsin hänen kovan ja kuuman kyrpänsä vatsallani. Sitten hän laskeutui alemmaksi, kosketteli kielenkärjellään nännejäni ja puri varovasti niitä. Olin jo aivan ekstaasissa. Sitten hän otti toisen nännini suuhunsa ja imi voimakkaasti. Lopetettuaan hän otti käteni ja ohjasi sen rinnalleni. Tunsin että tissini oli paisunut, se oli aivankuin nuoren tytön piikkitissi.
Sitten hän laskeutui polvilleen eteeni ja alkoi hipelöidä kalleuksiani. Hän puristeli varovasti kiveksiä, työnsi sitten kätensä jalkojeni välistä ja hiveli pyllynvakoani. Kaluni seisoi kovana ja sydämeni sykki rajusti. Olavi veti hitaasti esinahan taakse ja otti sitten suihin. Se oli ihaninta mitä siihen mennessä olin kokenut. Muistan vielä tarkkaan kaiken sen. Olimme alasti ja huoneen ilma tuntui viileältä iholla, käteni lepäsivät kevyesti Olavin hartioilla ja hän imi ahneesti jäykkää pippeliäni. Tuntui taas hirveän hävyttömältä ja kiihottavalta kun hän työnsi kovan sormensa pyllynreikääni. Huomasin äkkiä iniseväni ääneen ja tekeväni naimaliikkeitä.
Olavi lopetti ja nousi seisomaan. Minä huohotin ja halasimme taas. Sitten Olavi suuteli minua, katsoi silmiini pitkään ja sanoi että nyt on sinun vuorosi. Hänen kätensä painoivat hartioitani vaativasti alaspäin ja laskeuduin polvilleni. Siinä se nyt oli, tuo ihmeellinen kyrpä joka jo kerran oli ollut sisälläni. Aloitin tutkimusretkeni sen kanssa. Se oli niin jäykkä että sain vääntää tosissani saadakseni terskan kasvojeni tasalle. Kyrpä oli kova mutta terska oli samentinpehmeä. Se oli jo kuivunut suihkun jäljiltä ja tuoksui aavistuksen verran saippualta. Koskettelin sillä kasvojani ja tunnustelin kieleni kärjellä paikkoja jotka tiesin omasta pippelistäni herkiksi. Olavi hengitti raskaasti ja puristeli hartioitani kipeästi mutta ei kiirehtinyt minua. Sitten otin suihin. Annoin hampaiden levätä kyrvän varrella ja pyörittelin kieltäni terskan ympärillä. Olavi siveli niskaani mutta ei pakottanut minua mitenkään. Ymmärsin kuitenkin että hän halusi kyrvän syvemmälle nieluuni. Toteutin hänen toiveensa. Kuulin kuinka Olavi voihki kiimoissaan.
Sitten hän veti kyrpänsä pois ja laskeutui itsekin polvilleen taakseni. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja veti minut rintaansa vasten. Käänsin päätäni sivulle ja suutelimme kiihkeästi. Olavi kuiskasi että nyt saisin sitä mistä olin haaveillut. Laskin kuin hypnotisoituna käteni ja kyynärpääni lattialle. Tunsin kuinka Olavi tarttui pakaroihini, levitti niitä ja työnsi sitten kielensä pyllynreikääni. Hän nuoli minua pitkään ja perusteellisesti ja runkkasi samalla hellästi kaluani. Volisin himosta ja laukesin lopulta hänen käteensä.
Sitten Olavi työnsi taas sormensa pyllyyni, tajusin että hän levitti spermaani liukasteeksi. Hän ei pitänyt kiirettä, sormi viipyi kauan pyllyssäni ja tunsin kuinka sulkijalihas rentoutui hiljalleen. Sitten sormi vedettiin pois ja Olavin kädet laskeutuivat lantioilleni. Tiesin että nyt saisin taas kyrpää.
Hän työntyi sisään varovasti ja viivytellen, kuin olisi halunnut nauttia mahdollisimman kauan joka hetkestä. Minäkin nautin, tiesin että hän himoitsi minua ja halusin hänen nauttivan minusta. Porttini antoi periksi helpommin kuin ensi kerralla mutta yhdyntä oli kai asennon takia hieman kivuliaampi kuin se sylissä tapahtunut. Valitin hiljaa kun kyrpä työntyi perille saakka ja kosketti jotain arkaa paikkaa. Tilanne oli jotenkin irstas, naimme kuin eläimet, mutta se oli samalla kiihoittavaa ja hävytöntä. Olavi puristi kovilla kourillaan lantiotani ja tunsin kuinka hänen kiveksensä koskettivat välillä takamustani. Hän nai minua hitaasti, pienin viipyvin liikkein. Ääntelin hiljaa hänen tahdissaan. Sitten hän veti minut rintaansa vasten ja suutelimme taas. Hän kuiski korvaani että ääntelen ihanasti ja että pyllyni on ihanan tiukka ja samalla niin pehmeä. Sitten hän puri minua niskaan, hartioihin ja korvaan ja työnsi minut taas konttausasentoon. Hän hiveli pippeliäni joka jäykistyi uudelleen.
Hänen kätensä siirtyivät kovina lantiolleni ja puristivat minua ahnaasti. Sitten hän alkoi naida minua brutaalisti vailla estoja. Juuri ennen laukeamistaan hän veti minut taas itseään vasten. Käänsin pääni ja suutelimme taas. Hänen kätensä olivat lujana ympärilläni ja tunsin kuinka hän laukesi sisälläni. Olisin halunnut olla siinä kauan, kyrpä kovana ja hyvänä pyllyssäni mutta hän vetäytyi hitaasti minusta. Joka ei ole koskaan kokenut kuinka jäykkänä seisova kyrpä vedetään pyllystä ei tiedä mitään homostelusta.
Kaaduimme huohottaen peitteen päälle. Hän ohjasi kätensä kalulleen ja sain tuntea siinä viimeiset sykäykset.
Makasimme pitkään sylikkäin. Hyväilimme toistemme kasvoja ja kuiskimme järjettömyyksiä. Kun tunsimme illan viileyden ihollamme, siirryimme sänkyyn ja peittelimme itsemme spermantuoksuisella peitteellä.

2 kommenttia viestissä: “Olavi ja minä. Jatkoa novelliin Ensi kerta”

  1. vvallaton says:

    Aivan loistava! Lisää kiitos, joku vois tulla liukkaille..:P

  2. Clown in night says:

    Hienoa tekstiä taas, olin taas ihan kovana ku luin tätä. Jatkoa, kolmen kimppa tai jotain

Kommentoi

top