search
top

Rietastelua Pietarissa osa2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: jatkoa

Matkalla hotelillle Maris kertoi likaiset yksityiskohdat mitä ravintolassa oli tapahtunut. Miten vaimoni oli vietellyt nuoren pojan lempeän mukavalla juonella. Maris oli pyytänyt tarjoilijaamme menemään vessaan joka olisi mukamas epäkunnossa. Hän oli kävelly hiukan pojan perässä terassilta ravintolan sisään kulkenut kapeat portaat alas ja avannut naisten wc:n oven. Kun ovi aukesi hämmästynyt poika oli ovensuussa tulossa juuri ravintolan vessasta pois.

Maris kertoi ottaaneen seuraavaksi leikkiinsä roolin, paheksuvan naisen joka yllättää nuoren pojan naisten vessassa. Tilanteesta selviäisi, mutta nyt tulisi toimiä hänen ehdollaan. Lyhyt keskustelu oli käyty venäjäksi ja sen jälkeen ovi oli lukittu.

Maris kertoi miten oli tuntenut pojan sykkeen kiihtyvän kaulalla. Hän ei ollut halunnut pojalle ongelmia työpaikalla joten tilanne eteni nopeasti. Maris oli avannut oman hameensa napin ja laskenut sitä alaspäin paljastaen alushousunsa. Venäjänkielellä hän oli kysynyt, että tätäkö olet täällä etsimässä ja vetänyt poikaa kädestä pitäen hänet polvilleen eteensä. Poika oli varovaisesti, mutta samalla kiinnostuneena ottanut Marisia lantiolta kiinni ja painanut kasvonsa pikkuhousujen peittämää pillua. Maris oli ottanut poikaa lyhyiden niskahiusten takaa kiinni ja painanut tämän koko pään vasten pilluaan.

Tykkäätkö nussia, oletko nussinut? Maris oli kysynyt.
Poika oli vastannut, että olen ja kysynyt että nyt täälläkö?
Maris oli kertonut, että tämä on esileikkiä ja nyt hän haluaa vielä tarkistaa olsiko poika jo tarpeeksi mies.

Tunsin kiihtottuvani kun Maris kuvaili tilannetta. Sitä miten seuraavaksi oli avannut pojan tarjoilijapaidan pari alinta nappia, avannut vyön ja antanut mustien suorien tarjoilijanhousujen valua lattialle.

Maris kertoi, että pojalla oli jo kunnon kulli, melkein yhtä mehukas kuin minulla. Hän oli tarkastanut sen käsillään, kielellään ja suullaan. Poika oli toimituksen aikana ynissyt jotain venäjänkielen ja kiiman sekoitusta kunnes Maris oli tylysti keskeyttänyt koko homman ja todennut, että työt kutsuvat tarjoilijoita ja tippiä on tiedossa tästä ja myöhemmästä.

Tämän jälkeiset tapahtumat olin itsekkin todistanut ja nyt kävelimme kohti hotellia. Mietimme soittaako poika jättämäämme numeroon. En pystynyt pitämään käsiä enkä ajatuksia erossa ajatellessani äsköistä tuhmaa tilannetta.

Hotellihuoneen oven avauduttua kerroin Marikselle, että nyt saat kunnolla miestä. Maris asettui polvilleen eteiseen ja minä kaivoin housusta kullini esiin. Sanaakaan sanomatta Maris avasi suunsa ja otti sen nieluunsa. Aloin puhumaan tuhmia.. kehuin miten hyvin ja ahnaasti Maris imee kullia.. Miten hän on tuhma nainen joka odottaa vielä tälle illalle monia mällejä. Maris kiihottui puheista, imi kulliani posket lommolla. Työnsin omaa isohkoa meisseliä syvälle nieluun. Näin miten samaan aikaan Mariksen oma käsi oli omalla pillulla jota hän hieroi ja hinkkasi.

Suupielistä valui sylkeä, suljin silmät ja kuulin miten huoneen täytti imutuksen ääni. Mietin miten noin tunti sitten vaimoni oli ottanut tuntemattoman nuoren miehen kullin käsittelyynsä ,vatkannut sitä kädessä ja ottanut suihin niinkuin nyt minulta. Tuo tuntematon poika ei ollut saannut laueta vielä suuhun. Ainakaan Mariksen. Mutta minä saisin.

Otin tottuneesti kullini omaan käteen kuten niin monta kertaa aiemmin siinä kohtaa kun olin laukeamassa. Maris työnsi kieltään aavistuksen ulos suustaan. Runkkasin omaa meisseliä ja aloin huohottaa. Pian ensimmäinen isohko mällivana lensi puoliksi kielelle ja puoliksi ylähuulelle. Tätä seurasi vielä pari pienempää purkausta. Vaikka olin lauennut jo monta kertaa- spermaa tuli taas paljon ja tunsin sen määrästä hetkellistä ylpeyttä. Katsoin Miten Maris nieli aluksi kerrain. Sylki sitten hetkeksi puolittain huultensa väliinnäkyviin valkoisen vanan. Ja nielaisi lopulta senkin.

Kommentoi

top