search
top

Rietastelua Pietarissa osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.77 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: tarinan alku

Kesäloma oli puolessa välissä ja olimme vaimoni kanssa varanneet matkan laivalla ja junalla Pietariin. Iso kaupunki oli minulle entuudestaan vieras ja tarkoitus oli yhden yön ja kahden päivän ajan tutustua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia rauhassa lomailusta . Vaimoni Maris on puoliksi venäläinen ja tuntee kaupungin hyvin. Naimisissa olemme olleet kohta kymmenen vuotta ja aikoinaan tutustuimme laivalla. Tällä reissulla muisteltaisiin ehkä ensimmäistä tapaamistammekin.

Maris on minua hiukan nuorempi, nelikymppinen kaunis nainen. Kun tapasin hänet työmatkalla Tallinnan- laivalla jossa hän silloin työskenteli, kuvittelin aluksi että suhteemme tulisi kestämään korkeintaan tuon kiihkeän yön jonka yökerhon suljettua vietimme hytissä. Nyt kymmen vuotta myöhemmin olemme yhä yhdessä. Meitä yhdistää monta asiaa, mutta yksi tärkeimmistä on seksi. Nautimme molemmat yhteisistä hetkistämme, jotka itse asiassa muuttuvat vuosi vuodelta vain täydellisimmiksi ja uskallamme jakaa omat toiveemme ja halumme estotta. Ajoittain olemme ottaneet suhteeseen myös vaihteluksi ulkopuolisiakin ihmisiä. Pohjalla on luottamus toiseen ja toisaala vapaus molemmille toteuttaa omaa seksuaalisuutta.

Reissuamme oli odotettu ja vihdoin olimme kaksin hytissä. Istuin vuodesohvalle ja katsoin miten Maris edessäni laittoi kassinhytin lattialle ja avasi laukun. Ahtaassa tilassa istuin itse kasvot aivan Mariksen vieressä ja tartuin käsilläni hänen lantioonsa. Maris katsoi minua silmiin ja valahti syliini ja syleilyyni. Kielemme kohtasivat ja samaa aikaa toisella kädellä liutin käteni lyhyeen hameen alle tarttuen takapuoleen. Sormeni etsi stringit ja seurasi kangasta pitkin kohti pillua. Tunsin sormissa kosteutta kun sivelin turvonneita pillunhuulia

Vaimoni kysyi kesken suutelun minulta katsoen suoraan silmiin muistinko kymmenen vuotta sitten hetken kun hän kaivoi kullini ensi kerran esiin. Vastasin murinalla ja työntämällä toista sormea sisällä pilluun ja ohjaamalla samalla hänen päätään alaspäin kohti housuja. Maris avasti tottuneesti vyön, housut ja kaivoi alushousujen alta täydessä seisokissa olevan kullini. Kevyesti punatut huulet aukesit ja tunsin lämpöä. Suljin vuoroin silmiä ja vuoroin avasin. Katsoin edessäni lutkuttavaa naista silmät himoiten.

Seuraavana päivänä olimme perillä Laiva tärisi saapuessaan satamaan. Maris oli saannut yön aikana monta tulista orgasmia. Ne tulivat sarjoina ja aina vain jatkuivat. Minä olin ruiskinut mällit hänen kasvoilleen, rinnoille jotka yhä ovat terhakkaat vaikka hiukan veltorstuneetkin sekä sisään pilluun josta olemme yhdessä katsoneet miten ne ovat valuneet lakanalle. Olen rentoutunut, tyydytetty ja lomareissumme on vasta alussa.

Hiljaa mielessäni mietin miten kuntoni kestää seuraavan kymmenen vuoden päästä. Myhäilen myös itsekseni sitä, että on ilo saada kumppaniksi niin seksuualinen ihminen kuin Maris. Työstressin ollessa pahimmilla huomaan kuitenkin itsessänikin voimien puutetta. Se mies mikä olin 10 vuotta sitten ei ole enää täysin sama mies mitä olen nytten, 42- vuotiaana.

Alkuvuosina suhdettamme panimme päivittäin useasti ja nykyisinkin lähes. Tiedän Mariksen hoitelevan lisäksi itseään milloin minkäkinlaisella dildolla. Lähes aina kun silmä välttää. Toisaalta kyllähän minäkin joskus runkkaan . Joskus myös ajatellen muitakin naisia. Kuten sanoin olemme seksuualisia ja avoimia toisillemme.

Perillä Pietarissa katselimme maisemia. Hotellimme oli keskustan lähellä ja jo aamupäivän aikana Maris sanoi haluavansa hetkeksi hotellille- tiesin mitä oli tiedossa. Hotellin ikkunasta avautui näköala joelle, kaupungin vilinässä näkyi ruuhkaksi asti autoja. Ja sen kaiken keskellä minä panin vaimoani takaapäin leveää ikkunalautaa vasten.

Illalla istuimme suositun ravintolan terassilla. Söimme ja joimme pitkän kaavan mukaan. Kiinnitin huomiota pöydässämme usein vilahtavaan innokaaseen tarjoilijaan joka oli nuori poika joka ei puhunut englantia.Maris hoiti tilauksemme venäjänkielellä mutta ajoittan tuntui,e ttä he keskustelivat myös jostain muustakin . Kysyin Marikselta ja hän kertoi, että oli kysynyt tarjoilijalta suosituksia reissumme ajaksi ja lisäksi he olivat vaihtaneet kohteliaisuuksia kuten paikallisesti on tapana tehdä. Kysyin pilke silmäkulmassa mitäs kohteliasuuksia tuli vaihdettua ja Maris vastasi, että mitäs luulet. Vastasin, että jos en olisi nyt tässä niin tämähän saattaisi johtaa vaikka mihin. Tuo poikahan selvästi palvoi Marisia.

Katsoin vaimoani silmiin ja kysyin koetko koskaan, etten tyydytä sinua enää nykyisin täysin. Maris ihmetteli kysymystäni ja kysyi miten se tähän äskeiseen liittyy. Vastasin, että mietin vain… miten tuo poika riisuu sinua katsellaan ja miten hän tilaisuudesn tullen “raiskaisi” sinut kaikella sillä himolla mitä voi olla vaan kun on puutteessa ja odottaa. Maris kysyi, että miksi ensinnäkin kuvittelen, että tarjoilijamme, tuo komea nuori poika olisi puutteessa.

Vastasin, että testataan.. houkuttele hänet.. olen varma, että hän antaisi mitä tahansa, että saisi kunnolla pillua.. ja sinä antaisit mielessäsi mitä vain jos saisit edes yhdeksi yöksi nuoren kielen, kikkelin ja katseen himoa.

Tunnelma pöydässä oli jännittynyt. Sekoitus loukkaantumista, kiinnostusta ja epätietoisuutta. Rikoin pitkään jatkuneen hiljaisuuden sanomalla,että kaikkea kannattaa kokeilla.

Olin mielessäni alkanut kehitellä mielikuvia miten tuo tarjoitlijapoika saisi eteensä vaimoni tarjoiltuna kaikilla hekuilla. Olsin ainakin itse tuon ikäisenä ollut tuollaisesta aikuisemman naisen opetustilanteesta ikionnellinen.Maris kysyi oletko tosissaan ja vastasin olevani.

Tilasimme jälkiruoat. Tilauksen otti vastaan toinen tarjoilija, mutta niitä tuomaan saapui kyseinen poika. Hän laski suklaakakun Mariksen eteen ja minulle kahvin, mutta katsettaan hän ei todella laskenut. Mariksesta. Kuulin venäjänkielistä supatusta, näin varovaisen hymyn ja tarjoilijan poistuvat pöydästä.

Kysyin mitä Maris oli sanonut ja hän kertoi, että se on nyt menoa. Ihmettelin mitä tapahtui kun vaimoni nousi pöydästä ja lähti kävelemään ravintolan sisään.

Kuluin kymmenen minuuttia, kahvini oli edessäni juotu ja katsoin yöllistä kaupunkia.

Maris palasi pöytään, katsoi hymyillen minua ja kysyi arvaanko missä hän oli ollut? Vastasin arvaavani. Ehkä.

Jälkiruoka oli maistunut. Olis laskun aika. Poika tuli hakemaan tukun ruplia joiden alla oli kuitti sekä ohjeet minne saapua. Lisää tippiä oli tiedossa yöllä hotellillamme

Kommentoi

top