search
top

Neitsyys naapurivaunun sedälle

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 3.81 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina on aika pehmoisen ihana. Ehkä vähän liiankin pehmo miehiseen makuun.

Seisoin kylpyhuoneessa katsellen peilikuvaani. Olin juuri tullut suihkusta ja kuivannut itseni. Katselin arvioiden peilikuvaani. En ollut mielestäni pahan näköinen. Ihan keskiverron näköinen seitsemäntoistavuotias. Olin hoikka, joskaan en luonnostani yhtä solakka ja virtaviivainen kuin lehdissä näkemäni mallit. Vatsani ei ollut täydellisen litteä ja rintani olivat pienenpuoleiset. Katselin rintojani pitkään. Oli mielestäni huono vitsi, että pienissä rinnoissani oli valtavat tummat nänninpihat. Geeneissäni ei ollut sitten mitään mittasuhteiden tajua siinä kohtaa. Typerän näköistä.

Lukitun oven takaa kuului huutoa. Pikkuveljet karjuivat ja tappelivat keskenään. Hirveä meteli. Isä huusi niitä olemaan hiljaa. Sellaista se oli joka päivä. Pojilla oli virtaa aivan liikaa pieneen kerrostaloasuntoomme nähden, eikä meteliä päässyt pakoon minnekään. Kiedoin pyyheen visusti ympärilleni ja väistin käytävässä lentävää palloa livahtaessani huoneeseeni. Huone oli turvapaikkani. Oven sai lukkoon ja sillä tavalla kurittomat veljet pysyivät poissa tonkimasta tavaroitani. Vielä kun meteliltä pääsisi pakoon. Äänet stressasivat minua. Tenttiviikko oli taas tulossa lukiossa ja keskittyminen oli välillä aivan mahdotonta. Tarvitsee taas lähteä viikonlopuksi vaunulle kirjat kainalossa.

Vanhemmilla oli vuosikausia ollut pysyvä paikka paikkakunnan leirintäalueella asuntovaunulle. Äiti oli kasannut typerän näköisen puutarhan vaunun ympärille. Puutarhatonttuja ja sammakkopatsaita. Siellä oli vietetty paljon aikaa etenkin kesäisin ja kun en enää halunnut perheen mukana reissata, olin saanut kodin itselleni usein viikonlopuiksi. Olin kotihiiri. Ujo ja arka. Ei minulla ollut juuri ystäviä, joiden kanssa kulkea. Vietin aikaani itsekseni. Luin kirjoja ja kirjoittelin tarinoita. Viime aikoina veljet olivat kieltäytyneet yhä useammin lähtemästä viikonlopuiksi vaunulle. Äiti ei uskaltanut jättää niitä ilman valvontaa kotiin, enkä minä suostunut niitä vahtimaan. Osat olivat vaihtuneet ja johtaneet siihen, että usein pyöräilin leirintäalueelle hiljaisuuden ja rauhan perässä.

Perjantaina pakkasin kirjat, vaihtovaatteita ja muut tarpeeni ja lähdin vaunulle. Ei vanhemmilla ollut mitään sitä vastaan. Olin siisti ja vastuuntuntoinen ja he ymmärsivät varsin hyvin kuinka rasittavaa oli elää veljien luomassa kaaoksessa. Ehkä ne toivoivat, että löytäisin sieltä kavereita.

Ajoin vaunulle syksynkirpeässä säässä ja lukitsin pyöräni vaunun seinälle nojalleen. Naapurivaunun setä oli paikalla ja heilutti kättään minulle. Hymyilin ja heilutin takaisin. Pekka oli mukava. Jaksoi jutella minunkin kanssani, toisin kuin moni muu aikuinen ja minä koin kuuluvani enemmän aikuisten seuraan kuin sekoilevien ja ryyppäävien ikätovereitteni. Pekan vaimo Tiina oli usein mukana, mutta pariskunnan työvuorot eivät aina käyneet yksiin ja Pekka oli välillä vaunulla ihan yksinäänkin. Tiinakin piti minusta ja kävimme yhdessä välillä lenkkeilemässä lähimaastoissa. Tiina oli minua ainakin kymmenen vuotta vanhempi, mutta kai hän tykkäsi tavastani kuunnella hänen kuulumisiaan. Tiina oli sitä lajia, jonka on puhuttava ajatellakseen. Mietin välillä, että mahtaakohan Pekalla tulla välillä mitta täyteen Tiinan höpinoitä. Ehkä se siksi oleskelikin niin paljon vaunullaan yksin. Heillä oli ikäeroakin ainakin viisitoista vuotta. En ollut ihan varma.

Olin ehtinyt purkaa tavarani, kun Pekka tuli koputtelemaan oveen. Juttelimme hetken kuulumisia. Pekka oli isän kaveri varmaan lapsuudesta saakka ja Pekka kyseli pilke silmäkulmassa olinko hyljännyt taas vanhukset kaupunkiin ja lähtenyt yksin rentoutumaan rannalle. Vastailin iloisesti takaisin. Oli virkistävää saada joltakulta huomiota ja jutustella iloisesti. Pekka kutsui minut kahville vaunulleen ja se sopi minulle.

Naapurivaunu oli minulle melkein yhtä tuttu kuin omammekin. Tiina ei näköjään ollut vaunulla. Oli yövuoroa kuulemma. Istuin vaunun pöydän ääreen ja katselin ympärilleni sillä aikaa, kun Pekka laittoi kahvia. Hyvin pidettiin tästäkin loma-asunnosta huolta. Pekan kaksi aikuista lasta ensimmäisestä liitosta hymyilivät hyllyn päällä muotokuvissa. Pekka tuli istumaan viereeni ja ojensi mukin minulle. En pitänyt sitä kummana. Pekalla oli sellainen tapa. Hän tuli aina lähelle. Jossain vaiheessa olin kummastellut sitä, mutten enää ihmetellyt. Saattoi joskus ulkona penkillä istuessa pitää kättä selkäni takana tai taputtaa reidelle noustessaan ylös ja lähtiessään muualle. Joskus olimme kurkkineet kahden asuntovaunun ikkunasta, kun ulkona kulki pelleasuihin pukeutunut polttariporukka. Pekka oli ollut ihan lähellä ja pitänyt kättä lantiollani. En ollut siitä juuri mitään ajatellut. Asuntovaunut olivat ahtaita. Käytävällä ohittaessa sitä väkisinkin viisti toista ja kulki hyvin läheltä.

Juttelimme kahvin ääressä Pekan lasten kuulumisista ja Pekka oli kääntänyt ylävartalonsa minua kohti, nojaili kyynärpäällään penkin selkänojaan ja katseli minua niin kiinteästi, että aloin punastua ja minun oli katseltava tavallista enemmän kahvikuppiini. Pekka oli niin lähellä, että aistin hänen kehonsa asennon ja jopa lämmön selvästi. Minua kalvoi epämääräinen epäily siitä, että Pekan tavassa olla lähellä oli jotain sopimatonta, mutta en osannut päättää oliko asia niin vai ei. Oliko mies vain viattoman kiinnostunut ja luonnostaan hakeutui lähelle ihmisiä? Se katse tuntui tunkeutuvan ihoni läpi ja tuntui hieman pelottavalta. Kukaan ei koskaan ollut katsonut minua samoin. Ei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun Pekka oli katsonut minua niin. Hän saattoi tehdä sitä, vaikka Tiina ja vanhempani olivat läsnä, mutta kukaan aikuisista ei tuntunut huomaavan siinä mitään omituista. Tiesin vain, että se sai perhoset liikkeelle vatsanpohjassani ja olon yhtä aikaa vaivautuneeksi ja imarrelluksi. Samaan aikaan halusin että hän lopettaisi ja että hän jatkaisi sitä loputtomiin. Kahvit juotuamme sanoin, että minun tarvitsee mennä lukemaan tentteihin. Pekka saattoi minut ulos kädet suojelevasti hartioitteni ympärillä ja toivotti hyviä lukemisia ja kehui intoani opiskella.

Yritin keskittyä lukemiseen, mutta ajatukseni palasivat rasittavissa määrin Pekkaan. Miksi pekka käyttäytyi niin? En kerta kaikkiaan tiennyt vastausta. Enkä missään nimessä olisi uskaltanut kysyä tai sanoa hänelle mitään vartalollani viivähtävistä käsistä. Pekka oli joskus hieronut jalkojani oma-aloitteisesti ja sekin saattoi varsin hyvin olla ihan viatonta. Mies saattaisi loukkaantua, jos epäilisin hänellä olevan jotain taka-ajatuksia. Asia vaivasi ja oloni oli levoton. Tämä oli piinaava arvoitus kokemattoman nuoren tytön mielessä. Jos Pekalla kuitenkin olisi jotain enemmän mielessään, se olisi täysin sopimatonta. Meillä oli 25 vuotta ikäeroa ja hän oli tuntenut minut syntymästäni asti. Eihän sellainen nyt sovi. Silti ajatus oli hurjan imarteleva. Pekka oli hyvässä kunnossa. Ei mikään erityisen lihaksikas, mutta miehekkään vahva, eikä hänellä ollut juuri tuonikäisille tyypillistä vatsakkuuttakaan. Pekka oli komea mies. Lyhyet taipuisat hiukset ja hiukan kuriton hymy. Hänen kosketuksensa oli pehmeä, mutta varma. Silti näin hänet enemmän isähahmona kuin miehenä.

Oli jo myöhä, kun oveen koputettiin. Olin jo syönyt iltapalaa ja vaihtanut pitkän yöpaidan päälle ja kurkistin varovasti ikkunasta. Pekka oli oven takana. Avasin hänelle oven. Hän sanoi ettei ollut saanut unta ja oli vähän ollut yksinäistä naapurissa. Kysyi olisiko mahdollista saada iltateetä ja sympatiaa. Hymyilin ja lupasin keittää vettä. Laittelin teetarpeita valmiiksi ja Pekka tuli auttamaan minua niiden kantamisessa pöytään. Se tuntui vähän hassulta, koska matkaa oli vain pari askelta. Tunsin Pekan läsnäolon selkäni takana voimakkaasti. Hänen hengityksensä osui lämpimänä niskaani, kun hän tavalliseen tapaan jutustellen ujuttautui takaani ohitseni ottaen hetkeksi vyötäisiltäni kiinni.

Pekka tuli taas viereeni istumaan. Joimme teetä ja juttelimme tämänhetkisistä kursseistani. Pekka kyseli millaisia aiheita historiassa käsiteltiin. Keskustelun sävy olisi voinut olla keiden tahansa aikuisten keskinäistä perusystävällistä jutustelua, mutta pöydän alla Pekan käsi hakeutui paljaalle polvelleni. Tuhat perhosta lähti lentoon vatsani pohjalta, mutta en näyttänyt sitä ulospäin. Kun Pekan käsi alkoi hivuttautua reittäni pitkin ylös nostaen hitaasti yöpaitani helmaa, sain varmuuden minua vaivanneeseen arvoitukseen. Ei ollut naapurivaunun setämies ihan puhtain jauhoin liikkeellä. Hiljenin, koska kävin sisäistä kamppailua tuijottaen teemukiani. Olin samaan aikaan kirkkaan tietoinen reidelläni hiipivästä kädestä ja siitä, ettei tämä tällainen peli ollut ollenkaan oikein tai hyväksyttävää. Halusin estää Pekkaa, pysäyttää hänet. Silti en kuitenkaan voinut. Olin antanut Pekan jo pitkään koskettaa minua melko vapaasti koskaan pakenematta tai vastustelematta. Tunsin tilanteen päässeen liian pitkälle. En tiennyt kuinka tällaisesta tilanteesta peräännytään. Eikä Pekka sanonut mitään! Ei ehdottanut mitään, ei kysynyt mitään. Ei mitään, mihin olisi ollut helppo vastata kieltävästi. Olin jähmettynyt paikalleni. Hengitykseni muuttui pinnallisemmaksi ja olin kauttaaltani jännittynyt. Jokin osa minussa halusi nähdä mihin tilanne kehittyy. Kukaan ei koskaan ollut osoittanut kiinnostusta minua kohtaan. En halunnut menettää tunnetta siitä, että olin kiinnostava ja tärkeä jonkun silmissä.

Pekka tulkitsi hiljaisuuteni ja vastustamattomuuteni kai rohkaisevana asiana, koska hän alkoi tulla rohkeammaksi. En katsonut häntä päin. En pystynyt. Tunsin kun hänen kätensä vaelteli reittäni pitkin ja nousi vyötärölle. Tunsin kuinka hän katsoi minua kiinteästi ja tarkkaan. Seurasi reaktioitani. Hän olisi varmasti perääntynyt välittömästi, jos olisin vastustanut häntä. En voinut kohdata hänen katsettaan. Olin aivan liian haavoittuvassa tilassa kyetäkseni niin intiimiin katsekontaktiin.

Yöpaitani helma ei antanut paljoa myöden, joten Pekka nousi ylös ja otti kädestäni kiinni. Seurasin auliisti hänen hiljaista johdatustaan. Pekka johdatti minut vaunun toiseen päähän vuoteen reunalle seisomaan. Kaikki verhot olivat jo kiinni. Kukaan ei päässyt näkemään meitä. Pekka tarttui yöpaitani helmaan ja nosti sitä ylös. Nostin käteni ylös, jotta hän saisi riisuttua minut pikkuhoususilleni. Se tuntui samaan aikaan aivan kamalalta ja ihanalta. Pelkäsin mitä hän sanoo nähdessään minut. Ajatteleeko hän minun olevan jotenkin ruma tai vääränlainen. Pekka pudotti yöpaidan käsistään lattialle ja silitti kylkeäni kädellään ja huokaisi hiljaa katsellen kehoani. En tiedä oliko hänen ilmeensä ihaileva vai pettynyt. En uskaltanut katsoa. Sitten hän ryhtyi riisumaan itseään. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja livahdin vuoteeseen peiton alle. Käännyin kyljelleni selkä Pekkaan päin.

Pekka tuli taakseni makaamaan. Hän silitti peiton alla kehoani olkapäältä kylkeä pitkin reidelle. Olin jännittynyt, mutta Pekan kosketus oli hellä, varma ja lämmin. Pekka silitti minua kunnes aloin hieman rentoutua. Aloin tuntevani olevani kuin herkkä kukka, jota Pekka hellästi piteli. Vaikka tunsin yhä tuhannen perhosen lepatuksen vatsassani, huomasin että minulla oli myös turvallinen olo. Pekka oli aina ollut kiltti, kärsivällinen ja ystävällinen. Hänellä ei ollut nytkään kiire. Hän tarkkaili minua yhä. Kun hän tunsi minun rentoutuvan, hän hellästi käänsi minut selälleni viereensä. Hän otti leuastani pehmeästi kiinni ja käänsi kasvoni häntä kohden. Hän hymyili pehmeästi ja rauhoittavasti, hieman kysyvästi. Katsoin hänen silmiinsä ja niissä olikin lämpöä, hellyyttä ja välittämistä. Tunsin sulavani. Nyökkäsin aavistuksenomaisesti. Pekka otti käteni ja siirsi sen rintakehälleen. Katsoin kättäni ja käperryin hieman lähemmäs häntä. En ollut koskaan koskettanut miestä, enkä kyllä poikiakaan. Liikutin kättäni varovaisesti tunnustellen. Pekan iho oli lämmin ja rinta hieman karvainen. Ujutin sormiani iholla karvojen lomaan ja tunnustelin hänen ihoaan kuin aivan vierasta materiaalia. Minun ihoni oli nuoruuden kimmoisa, mutta Pekan iho oli ohuempaa ja veltompaa. Olin äkkiä hyvin tietoinen ikäerostamme. Yllätyin itsekin hieman, kun huomasin olevani utelias. Utelias kokeilemaan millainen on aikuisen miehen keho. Pekka hymyili kun rohkaistuin hieman ja kouransa hiusteni lomaan upottaen hän veti minut itseään vasten lämpimään syleilyyn. Kasvoni olivat kiinni hänen rinnassaan ja haistoin hänen ihonsa.

Pekka käänsi kasvoni kohti itseään ja ilahtui silminnähden, kun tyhjä ilmeeni oli muuttunut varovaisen araksi hymyksi. Oikeastaan tuntui todella hyvältä olla näin toisen lähellä ja syleilyssä. Imin tunnetta kuin sieni, koska olin kaivannut kokea toisen ihmisen läheisyyttä jo kauan. Kehoni muuttui rennoksi ja pehmeni. Pekan kädet vartalollani alkoivat tuntua luonnollisilta. Tuntui hyvältä antautua toisen koskettavaksi. Käteni alkoivat kulkea hyvin arkoina ja tunnustelevina Pekan rintakehällä ja hartioilla. Pekka silitti vatsaani ja siirsi sitten kättänsä ylemmäs aina rinnalleni saakka. Hänen kätensä oli riittävän suuri peittämään rinnan alleen. Jännityin hieman. Nyt hän koskee omituisia tissejäni. Pekka katseli rintojani ja kuulin hänen huokaisevan taas. Katsoin hänen ilmettään ja hän hymyili samalla kun alkoi pehmeästi hyväillä rintaani. Pian rentouduin ja kuuntelin ihollani hänen kätensä liikettä. Pekka siirsi kätensä toiselle rinnalleni, hyväili sitä myös. Hän otti nännini sormiensa väliin ja tunsin kuinka se paisui kovaksi ja herkäksi. Hän teki samoin toisellekin rinnalle. Pekka laskeutui sängyllä alemmas ja kumartui päälleni. Hämmästyin vähän, kun hän alkoi suudella rintojani. Voi miten omituiselta se tuntui. Isäni ikäinen mies hellimässä ja imemässä teinitytön nännejä. Miten kummallista ja syntistä. Yhtäkkiä tulin tietoisemmaksi jalkovälistäni. Jokainen hyväily ja imu nänneilläni tuntui myös siellä. Se tuntui hyvältä. Suljin hetkeksi silmäni kun elin tätä uutta tunnetta.

Pian tunsin, kuinka Pekan suudelmat alkoivat laskeutua vatsallani alemmas ja peitto työntyi syrjään päältäni. Kovin pitkälle hän ei päässyt, koska asuntovaunun ahtaus teki sen mahdottomaksi. Pekka nousi istumaan ja katselin ja nostin lantiotani, kun hän riisui pikkuhousuni. Näin Pekalla olevan vielä bokserit jalassa, eikä hän riisunut niitä vieläkään. Pekka istui sängyn jalkopäähän ja nosti toisen jalkani hänen toiselle puolelleen. Hänellä oli suora näköyhteys pimppiini. Minua hävetti ja olisin halunnut kovasti karkuun ja peittää itseni häneltä, mutta olin jähmettynyt taas epävarmuudesta. Pekka oli otteissaan niin hellä ja varma. Katsoin sivulle vieressäni olevaa seinää ja yritin hyväksyä sen, että Pekka näki salaisimman paikkani. Olin lähellä itkeä. Pekka silitti pehmeästi ja rauhoittavasti reisiäni ja odotti. Välillä hän silitti lanteitani ja vatsaani ja pikkuhiljaa aloin taas rentoutua. En kuitenkaan voinut katsoa häntä.

Jännityin hieman uudestaan, kun Pekan käsi alkoi vaeltaa kohti jalkoväliäni. En tiennyt mitä odottaa ja pelotti. Pekka alkoi kuitenkin hellästi kosketella minua. Ensin kauempaa karvojen luota ja hiljalleen lähestyen herkempiä paikkoja. Ennen kuin huomasinkaan olin vain keskittyneen utelias. Pekan hengitys syveni hieman. Ei minunkaan hengitystahtini varmastikaan ollut normaali. Olin sallimassa aikuisen miehen koskettaa pimppiäni. Se oli huimaava tunne. Pekan hellät kädet saapuivat häpyhuulille ja hivelivät hetken niitä, hakeutuen pikkuhiljaa edemmäs. Jalkani rentoutuivat, kun hän pehmeästi hyväili klitoristani ja pian hänen sormensa oli alempana, valmiina painumaan sisään. Hitaasti hänen sormensa upposi minuun vetäytyäkseen yhtä hitaasti ulos. Vilkaisin Pekkaa, joka katseli keskittyneenä huokaillen jalkoväliini. Tunsin kuinka hänen sormensa olivat kosteudestani liukkaat ja hänen hyväilynsä tuntuivat vielä paremmalta. Pekka hieroi pimppiäni upottaen välillä sormensa sisälleni ja se tuntui niin hyvältä, että minun oli pakko sulkea silmäni ja taivuttaa päätäni hieman taaemmas.

Pekka kai huomasi mielihyväni, koska äkkiä hän kiipesi päälleni. Bokserit olivat poissa ja tunsin hänen kalunsa reittäni vasten. En ehtinyt säikähtää sitä, koska Pekan kasvot olivat vasten omiani ja hän katsoi lempeän kiihtyneenä silmiini. Sitten hän suuteli minua hellän määrätietoisesti. Nostin käteni hänen olkapäilleen ja päätin, että en enää edes harkitse vastaan laittamista. Pekka saisi viedä neitsyyteni. Suudelman lomassa tunsin, kuinka hänen kalunsa siirtyi jalkoväliini ja alkoi painaa vasten minua etsien tietä. Yritin rentoutua parhaani mukaan ja odotin jännittyneenä miltä tuntuisi, kun hän työntyisi minuun.

Se tuntui suurelta ja kovalta. Se painoi ja vetäytyi, haki koloa, mutta Pekka ei auttanut sitä käsin. Hän oli poski poskeani vasten ja tunsin hänen raskaan hengityksensä ihollani, hänen värisevän halunsa. Hän halusi yhtyä minuun ja minä halusin antaa hänen tehdä sen. Kallistin hieman lantiotani ja kalu löysi kolonsa. Se painui sisääni, syvemmäs, hitaasti, mutta määrätietoisesti. Pekka pidätti henkeään työntyessään minuun. Minä tunsin sen kovuuden, sen suuruuden ja kuinka se venytti ja täytti minut. Aivan ihmeellinen tunne. Pekan hengitys purkautui pitkänä kiihkeänä huokauksena ja hän alkoi liikkua sisälläni edestakaisin. Ensin hitaan hellästi ja hiljalleen yhä kiihtyvällä tahdilla. Se tuntui hurjalta ja hämmentävältä ja mukavalta. Miehen keho päälläni liikkumassa rytmikkäästi kiihkon vallassa, huohottaen korvaani, kalunsa liikkuen ahnaasti sisälläni.

Äkkiä Pekka pysähtyi aivan kuin olisi muistanut jotain. Hän nosti päänsä ylös ja katsoi kasvojani. Sitten hän vetäytyi pois minusta viivytellen, ei olisi malttanut. Työnsi vielä kerran ennen kuin pystyi irtoamaan uumenistani. Pekka tuli makaamaan vierelleni ja huomasi hämmästyneen katseeni. ”No kun ei ole kumia.” Nyökkäsin hieman selitykselle. Pekka kiersi kätensä ympärilleni ja veti minut tiukasti itseään vasten, kuin hiukan turhautuneena. Sitten hän kumartui ja suuteli minua kärsimättömästi kaulalle monta kertaa ja kuiskasi korvaani huokaisten, että olen ihana. Maailman ihanin. Ihan liian ihana.

Olimme kauan lähekkäin. Hän piti minua syleilyssään ja minä pyörittelin sormissani hänen rintakarvojaan. Oli turvallinen ja hyvä olla, eikä minua kaduttanut. Kun jännite ja kiihko laski, Pekka alkoi jutella seuraavan päivän suunnitelmistaan kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunut. Oli jokin kaverin kanssa sovittu välttämätön meno kaupungissa ja kaupassakin täytyy käydä. Illaksi hän tulisi vaunulle. Katsoi minua tarkkaillen kun sanoi, että saattaisi poiketa katsomassa miten lukeminen sujui. Hymyilin hänelle, sain suukon ja sitten hän nousi pukeakseen. Vedin peiton päälleni ja katselin vaiteliaana kun hän sai vaatteet päälleen, toivotti hyvät yöt ja lähti. Kumpikin kai tiesimme, että emme tästä puhuisi muille. Eihän tästä olisi voinut mitenkään puhua. Siitä seuraisi ihan hirveä selkkaus. Kierähdin selälleni makaamaan ja hymyilin posket kuumottaen kiellettyä leikkiämme miettiessäni. Huomenillalla Pekka olisi taas vaunulla ja tulisi minua katsomaan. Minä odottaisin naapurin sedän vierailua malttamattomana.

9 kommenttia viestissä: “Neitsyys naapurivaunun sedälle”

 1. kiimapillu says:

  Erittäin hyvä. Jatkoa pian, kiitos! 😉

 2. Luumu says:

  Ehdottomasti viiden tähden tarina! Alustus oli hoidettu erittäin hyvin ja itse aktin kuvaus oli juuri sellaista, jota olen kaivannutkin. Vähän ehkä loppui nopeasti, mutta toisaalta se oli mielestäni kerronnallisesti looginen ratkaisu. Ainut mitä olisin ehkä jäänyt kaipaamaan, oli kertojan ja Pekan välinen dialogi, se jäi oikeastaan aika vähäiseksi.

 3. MasterJonathan says:

  Pidin pohjustavasta alusta. On kiva saa novellille jokin lähtökohta. Myös taustajuoni oli uskottava ja se tilanne miten seksiin päädyttiin täytti novelli-illuusion vaatimukset. Se että onko Pekan tyyppinen mies mukava kohtelias herramies joka opettaa nuoria naisia seksin saloihin vai pikkutyttöjä vaaniva namusetä onkin ihan eri juttu 😉 , mutta ei ole oleellinen tämän novellin kannalta. Kuvailu pysyi hyvänä aina itse seksiin ja oli erittäin kiihottavaa luettavaa. Kirjoitat lyhyitä lauseita ja se on toimiva tyylijuttu. (tai sitten vain osa normaalia tapaasi, mutta siitä kieltämättä tulee mieleen 17-vuotiaan kirjoitustyyli.) Siksi olikin suuri pettymys kun tarina loppui juurin sen piti nousta kerronnalliseen huippuunsa.

 4. fr11kk1 says:

  Todella hieno tarina, juuri näin pitää romanttinen seksinovelli kirjoittaakin. Vähän oli tosiaan pikainen lopetus, vaikka se jättikin tilan jatko-osalle, olisi tämänkin voinut lopettaa tyydyttävämmin. Hienosti kuvailtu tapahtumat ja rohkeasti käytetty lyhyitä lauseita ilman liikaa yrittämistä hienosteluun.

 5. Nainen-84 says:

  Samaa mieltä aiemmin kommentoineiden kanssa siitä että tarina oli lupaava, mutta loppu oli pettymys.

 6. Lord of the flies says:

  Mainiota tekstiä, hyvin kuvattu henkilöt, mullaki kulli kovettu

 7. Kepa says:

  Mainio tarina, sai kullin jäykäksi.. Lisää kiitos..

 8. qope says:

  Ihana tarina, ei lainkaan liian romanttinen!

  Tarinan lyhyydestä huolimatta onnistuit luomaan syvyyttä varsinkin Pekan hahmoon, joka näyttäytyy ihanan lempeänä ja huomaavaisena.

  Tarinan lopetus vielä voimistaa tätä Pekan ‘hyvän miehen’ vaikutelmaa, mutta valitettavasti tekee siitä myös vähemmän kiihottavan.

  Paria pientä kirjoitusvirhettä lukuunottamatta erinomainen kirjoitusasu.

  Yksityiskohtaisempia kuvauksia seksikohtiin sekä niiden pidempää kestoa olisin kaivannut, mutta tämä on silti loppujen lopuksi omaan makuun parhaita tarinoita mitä olen täällä lukenut.

  5*****

 9. Mie says:

  Jatkoa, kiitos.

Kommentoi

top