search
top

Jäin kiinni, osa 7 (päätösjakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Päätösosa on tekstiltään hieman rankempaa kuin muut osat. Jaksossa kuvataan ankaraa piiskausta ja leikitään eritteillä

Reetta talutti minua kaulapannan hihnasta. Kävely oli työlästä, kun pakaroihin ja reisiin sattui jokaisella askeleella eikä liian suuret saappaat jaloissani helpottanut yhtään kävelyäni. Palleissa ja peräaukossani kihelmöi nokkosen polttamat rakkulat, tuntui kuin pieniä sähköiskuja kulkisi vartaloni läpi. Hiukseni ja kasvoni olivat tahmeat Reetan väkevästä virtsasta, tunsin hajun sieraimissani. Hikikarpalot valuivat niskaa ja hartioita pitkin. Reetta piti yllä reipasta kävelyvauhtia ja jouduin keskittymään, että pysyisin pystyssä sidottujen käsieni vuoksi.

Reetan pyöreät pakarat keinahtelivat kauniisti hänen kävellessä. Olin himoinnut noita täyteläisiä pakaroita ja kuvitellut kuinka niistä leviäsi miellyttävä hunajantuoksu. Reetta oli kuitenkin tuonut nuuhkittavaksi pitkään pesemättömän pillun ja perseen. Tuoksu oli ollut kammottava ja kaluni laski välittömästi muistaessani tuon inhottavan löyhkän nenässäni. Siedätyshoito oli tehonnut tai ainakin niin oletin tässä vaiheessa.

Reetta ohjasi minut talliin. Siellä oli huone keittotiloineen ja suihkuineen. Huoneen nurkassa seisoi häpeäpaalu ja seinillä roikkui erilaisia piiskoja. Reetta ohjasi minut häpeäpaalun luokse ja komensi polvistumaan. Hän riisui saappaat jalastani ja kiinnitti nilkkani lattiassa oleviin koukkuihin. Hän irrotti käsirautani ja nosti häpeäpaaluun yläpuun ylös. Paalussa oli aukot käsiä ja kaulaa varten. Reetta komensi minut kumartumaan ja asettamaan käteni ja kaulani niille kuuluville paikoille. Hän laski yläpuun alas ja kiinnitti sen lukolla kiinni häpeäpaalun runkoon. Olin kahlittu täysin avuttomaan tilaan. Kidutukseni tulisi jatkumaan.

Reetta työnsi jalkarahin aivan eteeni. Rahi oli melkein leukani korkeudella. Rahin perään hän työnsi vielä mustan, nahkaisen nojatuolin, jonka selkänojaa hän tuki tyynyillä. Hän siirsi nojatuolin viereen tarjoilupöydän, johon hän kattoi sipsejä, suklaata ja siideriä. ”Täytyy valmistautua, ettei tarvitse turhaan keskeyttää siedätyshoitoa”, hän totesi. Nuolaisin kuivuneita huuliani, tunsin itseni janoiseksi. Reetta huomasi sen. ”Onko sinulla jano?” Hän kysyi. Vastasin myöntävästi. Reetta käveli keittiöön ja toi minulle vettä isossa, nokallisessa mukissa. Join sitä ahnaasti.

Reetta silmäili vielä ympärilleen. Hän toi sohvalle hieromasauvan. ”Kaikki alkaa olla valmista siedätyshoitoon”, hän totesi tyytyväisenä. Katsoin häntä pelokkaana. Reetta katsoi minua silmiin. ”Olen täysin vakuuttunut siitä, että tämän viikonlopun jälkeen et enää koskaan nuuhki naisten pikkuhousuja, ainakaan ilman lupaa. Toiseksi olen täysin vakuuttunut siitä, että sinä rakastat Jenniä etkä suunnittele enää koskaan avioeroa, vaan palvelet häntä pyyteettömästi.” Minua pelotti, Reetan äänessä oli jotain pahaenteistä ja olin valmis jo nyt uskomaan sen mitä hän sanoi.

”Meillä jäi piiskaaminen kesken”, Reetta totesi. ”Muistaakseni kyse oli 40 raipaniskusta.” Kurkkuani kuivasi, takapuoleni oli kosketusarka. Se ei kestäisi enää yhtään piiskaa. ”En taida kestää enempää piiskaa”, sanoin nöyrästi. ”Takapuolesi ei kestä”, Reetta vastasi, ”joten emme voi käyttää paksua pajua, mutta ratsupiiskalla voi piiskata selän raidalliseksi.” Huokaisin pettyneenä. ”Ethän sinä halua, että huomiseksi jää vanhoja piiskausrästejä. Eikö ole paljon mukavampi aloittaa uusipäivä puhtaalta pöydältä”, Reetta maanitteli. Tiesin, että minun ei kannattanut väittää vastaan. Reetta oli jo päättänyt toimintatapansa ja vastustelu pelkästään pahentaisi tilannetta.

Reetta poimi seinältä 120 cm pitkän, ohuen ratsupiiskan. Katsoin sitä kauhuissani. Hän taivutti piiskaa edessäni. ”Selkänahasta tulee kauniin raidallinen”, hän totesi. Yritin hengittää rauhallisesti, en pystynyt liikkumaan juuri lainkaan ja tulisin saamaan ankaran selkäsaunan jälleen kerran. En tiennyt kuinka kestäisin sunnuntaihin saakka, mikäli rangaistuksia tulisi näin tiuhaan tahtiin. Reetta silitti hiuksiani. Hän suuteli minua suulle. ”Koulutus tekee sinulle pelkästään hyvää”, hän totesi lohduttavasti. ”Ajattele kuinka elämäsi helpottuu, kun sinä ymmärrät nöyrtyä. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi vaikeilla asioilla, riittää kun tottelet ja palvelet rakkaintasi kaikin mahdollisin tavoin. Elämästäsi tulee ihanaa, kunhan ensin nielet ylpeytesi.” En osannut ajatella asiaa samalla tavalla. Suurin huoleni oli kuinka kestäisin piiskauksen.

Reetta siirtyi taakseni. Hän hiveli ratsupiiskalla selkääni. Jännitin tahtomatta vartaloani. Suljin silmäni ja odotin kirvelevää piiskansivallusta. Reetta pitkitti aloitusta. Ratsupiiska siveli pakaroita ja reisiä. Toivottavasti hän ei piiskaa niitä, mietin itsekseni. Reetta kohotti piiskan, tunsin ensimmäisen kirvelevän sivalluksen vasemmassa hartiassa. Voihkaisin. Seuraava sivallus osui hieman alemmaksi. Piiskanpää osui kylkeeni aiheuttaen voimakasta kipua. Reetta piiskasi kymmenensivallusta vasemmalle puolelle, jonka jälkeen seuraavat kymmenen sivallusta kirvelivät oikealla puolellani. Kylkeni punoittivat ikävästi, kun piiskanpää kiertyi niihin. Seuraavat kymmenen sivallusta hän löi takaa suoraan hartioille ja lapaluiden väliin. Selkäni oli kuin tulessa. ”Vielä olisi kymmenen sivallusta jäljellä” hän totesi

Reetta käänsi piiskan poikittain. Varoittamatta hän löi kolme nopeaa sivallusta vasempaan pakaraan, huusin tuskasta. Seuraavat kolme sivallusta tulivat oikeaan pakaraan. Kyyneleet valuivat silmistäni. ”Neljä sivallusta jäljellä”, Reetta totesi ja sivalsi ne varoittamatta paljaisiin jalkapohjiini. Huusin kivusta, kuin sähkövirta olisi kulkenut vartaloni lävitse, piiskan osuessa arkoihin jalkapohjiin. Reetta laittoi piiskan pois. Nyyhkytin hiljaa. Hän silitti minua hiuksista ja suuteli minua hellästi. ”Hyvä poika, hienosti kestetty”, hän kehui saaden itsetuntoni hieman nousemaan. Reetta touhusi jotain takanani. Tunsin kuinka jotain kovaa työnnettiin peräaukkooni. Sen täytyi olla anustappi. Reetta työnsi sen pohjaan asti ja pumppasi tappiin ilmaa saaden sen paisumaan entisestään. Tunsin ensin kuinka paine peräaukossani lisääntyi, vähitellen aloin tuntea kipua ja lopulta huusin tuskasta Reetan paisuttaessa tappia. ”Tämä lisärangaistuksena asuntohakemuksesta”, hän totesi määrätietoisesti. Takapuoleeni sattui, sitä oli venytetty äärimmilleen, enkä tiennyt kauanko joutuisin tappia pitämään peräaukossani.

Reetta istui nojatuoliin. Hän laittoi jalkansa, jossa yhä olivat kumisaappaat rahille aivan kasvojeni viereen. Hän avasi siideripullon ja otti siitä kunnon kulauksen. ”Aloitetaan siedätyshoito”, hän totesi. ”Mikäli yökkäilet tai muuten temppuilet, niin laajennan rangaistukseksi tappia pyllyssäsi, en usko, että sinun kannattaa sitä haluta”, hän totesi määrätietoisesti. Reetta riisui saappaat jaloistaan. Hänen valkoiset sukat olivat mustuneet liasta ja hiestä. Sukat olivat kosteat ja haisivat hieltä. Reetta painoi likaisten sukkien peittämät jalkansa kasvoilleni. Nuuhki ja nauti runkkari”, hän totesi säälimättä. En voinut tehdä muuta kuin haistella likaisia hikisiä sukkia. Onneksi Reetan jalkahien eritys ei ollut pahimmasta päästä, joten haju oli vielä varsin siedettävä.

Reetta riisui sukat jalasta. Hän työnsi vasemman jalan varpaat kasvoilleni. ”Nuole varpaita runkkari”, hän komensi. Tuijotin hikisiä varpaita, minua etoi, mutta enemmän pelkäsin sitä, että Reetta paisuttaisi tappia perseessäni. Varovasti nuolaisin etuvarvasta, otin varpaan kokonaan suuhuni ja imin sitä hellästi. Yritin hengittää nenänkautta, jotta en maistaisi varpaiden hikistä makua. Reetta nautti siideriä ja söi sipsejä minun nuollessa hänen varpaitaan. ”Putsaa varpaan välit myös”, kuului komento ja inhoa tuntien nuolin hikiset varpaanvälit puhtaaksi. Kun sain vasemman jalan puhdistettua, niin seuraavana olivat vuorossa oikean jalan varpaat. Reetta nautti työskentelystä. Hänellä ei ollut mihinkään kiire ja hän piti siitä huolen, että teen työni perusteellisesti. Kun hän lopulta oli tyytyväinen, hän antoi minulle luvan lopettaa.

Nuolin huuliani, ne olivat kuivuneet nuolemisesta. Kipu takapuolessa oli hieman helpottanut, kun peräaukko oli tottunut isoon esineeseen. Onneksi polvieni alla oli pehmuste, muuten oloni olisi ollut todella sietämätön. Selkääni kuumotti mukavasti Reetan antama piiskaus. Katsoin häntä silmiin hänen syödessä perunalastuja ja juodessa siideriä. ”Minua pissattaa”, Reetta totesi ja levitti farkkujen peittämiä reisiä levälleen. Hän sulki silmänsä ja pinnisti. Näin kuinka kostea läikkä ilmestyi hänen housujen etumukselle ja levisi siitä takapuoleen ja reisiin. Reetta pissasi istualtaan nahkaiselle sohvalle ja rahille. Tunsin virtsantuoksun nenässäni, joka tällä kertaa oli hieman laimeampaa, johtuen Reetan juomista siidereistä.

Reetta hilasi itseään eteenpäin. Hän tuli eteeni, heittäytyi selälle ja nosti jalkansa ylös. Hän laittoi vielä tyynyn selkänsä alle. Näin hänen pissaisten farkkujen etumus oli kasvoissani kiinni. ”Nuuhki ja nuole”, Reetta komensi. Painoin kasvoni kiinni kosteisiin housuihin. Reetta pyöritti takamustaan kastellen kasvoni kokonaan. Aloin lipoa kielelläni pissaisia farkkuja Reetan ristiessä jalkansa pääni ympäri. Olin täydellisesti nalkissa enkä voinut tehdä muuta kuin nuolla eritteistä märkiä housuja. Reetta viihtyi asennossa pitkään, ilmeisesti kieleni ja leukani hänen etumuksella kiihottivat häntä. Pissanhaju oli sen verran mieto, että se ei häirinnyt minua, päinvastoin kaluni alkoi pyrkiä uuteen nousuun.

Reetan kyllästyttyä makaamaan selällään, hän riisui housut pois. Farkut hän heitti lattialle, mutta likaiset, pissaiset pikkuhousut hän piti kädessä. Hän konttasi alaruumispaljaana eteeni. Hän puristi pikkuhousuistaan virtsatippoja kasvoilleni ja lopulta työnsi likaiset housut kiinni kasvoihini. Onneksi kostea pissa oli hieman laimentanut housujen etovaa tuoksua ja selvisin tilanteesta yökkäämättä. ”Suu auki”, kuului komento ja Reetta työnsi kosteat pikkuhousut suuhuni. Tunsin suurta vastemielisyyttä, mutta yritin olla maistelematta ja hengittää nenän kautta. Reetta istui pissaisella pyllyllä sohvalle. Hän nautti siideriä ja seurasi minua maistellessani hänen neljä päivää jalassa olleita kalsareita. “Tämähän alkaa sujua”, hän totesi tyytyväisenä. Tunsin itseni nöyryytetyksi.

Reetta otti hieromasauvan ja alkoi leikkiä sen kanssa. Hän laittoi sauvan värisemään ja hieroi sillä kevyesti häpyhuulia. Vähitellen hän työnsi sauvan kokonaan sisään. Tunsin vahvan eritteen hajun nenässäni, kiiman tuoksu yhdistettynä pesemättömään pilluun. Tuoksu oli vastenmielinen. ”Kummasta haluat aloittaa nuolemisen, pillusta vai pyllystä”, Reetta kysyi. Ei voi olla totta, mietin itsekseni. Joutuisinko todella nuolemaan tuota likaista, haisevaa pillua tai persettä. Muistelin päivällistä kokemusta ja totesin, että kaikesta huolimatta pyllyaukon nuoleminen voisi olla miellyttävämpää.

Reetta hymyili pirullisesti. Hän konttasi eteeni, otti minua hiuksista kiinni, levitti pakaroitaan ja työnsi pyllynsä naamaani kiinni. Haistoin voimakkaan hien ja kakan tuoksun, johon oli sekoittunut vielä virtsan tuoksua. Nyrpistin nenääni Reetan painaessa peppua vasten kasvojani. Haju oli epämiellyttävä ja voimakas. Lipaisin kielellä kokeeksi peräaukkoa. Meinasin oksentaa, kun tunsin karvaan maun kielelläni. Hengitin syvään ja aloin inhosta huolimatta lipoa tuota likaista aukkoa. Reetta huokaili nautinnosta sauvan täristessä hänen pillussa ja kieleni lipoessa hänen peräaukkoa.

Reetan irtauduttua huokaisin helpotuksesta, olin selvinnyt koettelemuksesta, vai olinko. Reetta heittäytyi selälle. Hän nosti jalat ilmaan ja työnsi kostean pillunsa kasvoilleni. Haju oli voimakas ja epämiellyttävä, tosin pissa oli hieman laimentanut tuoksua. Reetta risti jalkansa pääni ympäri ja pakotti minut nuolemaan likaista, haisevaa reikää. Meinasin oksentaa, mutta onnistuin kuitenkin pidättämään sen. Sauva värisi hänen pillussa ja minä pyörittelin kieltäni hänen klitoriksen ympärillä. Jouduin nuolemaan pitkään ja perusteellisesti ennen kuin Reetta lopulta laukesi ja sain luvan lopettaa nuolemisen.

Reetta meni suihkuun, minä odotin häpeäpaalussa avuttomana hänen seuraavaa siirtoa. Minut oli nöyryytetty tänään perusteellisesti ja olin valmis tottelemaan kaikkia Reetan vaatimuksia, jotta välttyisin lisänöyryytyksiltä. Reetta palasi suihkusta kääriytyneenä aamutakkiin. ”Tekipä hyvää pitkästä aikaa päästä pesulle”, hän totesi. ”Kaikkea sitä ihminen joutuu tekemään tyydyttääkseen toisen ihmisen tarpeet”, hän jatkoi itsekseen puhelua. Reetta irrotti minut häpeäpaalusta. Sain pitkästä aikaa oikaistua selkäni ja se tuntui hyvältä. Vilkaisin peiliin ja selkäni oli todella piiskattu raidalliseksi. Takapuoleni oli mustanpuhuva ja väri pysyisi siinä pitkään. Reetta komensi minut rahille makuulle. Se oli märkä Reetan pissasta ja tuntui inhottavalta. Hän kiinnitti käteni tiukasti rahin jalkaan ja laittoi pääni alle tyynyn. Makasin kylkiasennossa olosuhteiden pakosta. Reetta asetti tyynylle pissaiset ja kosteat pikkuhousut ja tyynyn viereen kosteat farkut sekä hikiset sukat. ”Saat haistella näitä ensiyön. Ja varokin jos housut tai sukat ovat pudonneet lattialle, siitä seuraa ankara rangaistus”, Reetta totesi ja poistui tallista.

Makasin sidottuna ja nöyryytettynä rahilla, en voinut tehdä muuta kuin nuuhkia pahanhajuisia pikkuhousuja ja yrittää nukkua. En kyennyt kääntymään selälleni, koska selkäni ja pakarani olivat piiskattu perusteellisesti, en voinut siveysvyön vuoksi kääntyä vatsallenikaan vaan ainoa vaihtoehto oli yrittää nukkua kyljellä ja haistella Reetan likaisia housuja. Yöstä tuli pitkä, nukuin todella katkonaisesti ja jouduin vielä jossain vaiheessa laskemaan alleni, kun en ollut eilen koko iltana päässyt vessaan. Tunsin itseni likaiseksi.

Reetta herätti minut aamulla kuudelta. Hän irrotti minut kahleista ja komensi suihkuun. Suihkuun pääsy tuntui taivaalliselta vaikka vesipisarat sattuivatkin runnellulla takamuksellani. Sain kuitenkin pestä itseni puhtaaksi. Suihkun jälkeen söin maittavan aamupalan, jonka jälkeen Reetta komensi minut pukemaan haalarit ja saappaat ylleni. ”Maalaistalossa on paljon työtä”, hän totesi. Perjantaipäivä kului työn merkeissä. Lapioin hevosenpaskaa, puhdistin hevosten pilttuut ja kannoin niille juomavettä. Askaretta oli paljon ja väsymyksestä huolimatta päivä sujui nopeasti. Ainoastaan haalarinkangas tuntui inhottavalta piiskatulla ihollani. Tehtyämme työt, Reetta tarjosi minulle herkullisen keittoaterian. Olin päivään tyytyväinen ja valmis tekemään kovaakin työtä, kunhan minua ei enää piiskattaisi tai nöyryytettäisi.

Iltakuudelta pihaan ajoi auto. Tulija oli noin 35-vuotias vaaleahiuksinen, hieman pyylevä nainen. Hän halasi Reettaa pitkään ja käänsi katseensa sitten minuun. ”Minä olen Irmeli”, nainen sanoi. Mietin ihmeissäni miksi Irmeli tuli Reetan luokse. Irmeli oli yhteyshenkilö asuntotoimistosta, joka oli vuotanut asuntohakemukseni Reetalle. ”Reetta pyysi, että opettaisin sinulle hieman elämän tosiasioita”, nainen totesi hymyillen. ”Luulen, että meillä on paljon keskusteltavaa”, hän jatkoi. Katsoin silmät pyöreinä Irmeliä, en ymmärtänyt mihin hän pyrki. Reetta puuttui keskusteluun. ”Riisu saappaat ja haalarit ja mene suihkuun”, hän komensi minua.

Suihkusta palattuani seisoin alastomana Reetan ja Irmelin edessä. Irmeli tutki minua perusteellisesti katseellaan ja hän henkäisi syvään nähdessään piiskatun takamukseni. ”Oho, teillä on ollutkin perusteellinen kurinpalautus”, hän totesi. Punastuin häpeästä. Reetta kahlitsi käteni raudoilla selän taakse ja kiinnitti minulle kaulapannan, jossa oli talutushihna. Lopuksi hän antoi käsirautojen avaimen Irmelille ja poistui tallista.

Tuijotimme hetken toisiamme. ”Täällä sisällä on kuuma, mennään ulos”, Irmeli sanoi ja ohjasi minut tallin takana olevalle heinikolle, aidan viereen. Irmeli pyysi minua polvistumaan, hän irrotti käsirautani ja komensi minut selin makuulle. Hän kiinnitti käsirautani uudelleen kahliten ne aidan seipääseen. Odotin pelokkaana mitä tapahtuisi seuraavaksi. Irmeli istui hajareisin vatsani päälle. Hän silitti hellästi poskeani ja painoi suudelman suulleni. ”Olen ikuisessa kiitollisuudenvelassa Reetalle. Hän pelasti avioliittoni ja myös omaisuutemme puuttumalla mieheni pakkomielteeseen varsin rajuin keinoin. En halua, että sinä joutuisit yhtä syvälle suohon kuin mieheni aikoinaan oli.”

”Muutama vuosi sitten miehelleni tuli pakkomielle naisten pikkuhousuista. Hän haisteli niitä ensin salaa kyläpaikoissa, vähitellen hän alkoi ostaa lehti-ilmoituksissa kaupattuja käytettyjä pikkuhousuja ja nuuhki niitä iltaisin samalla kun runkkasi. Seksi kanssani ei häntä enää kiinnostanut. Hän hankki itselleen dildoja ja väristimiä, jotka auttoivat häntä saamaan orgasmin. Hän tilasi pikkuhousuja useita kertoja viikossa ja tuhlasi niihin sievoisen summan rahaa. Tämäkään ei vielä riittänyt vaan hän alkoi lähes päivittäin vierailla maksullisten tyttöjen luona nuuhkimassa heidän jaloissaan olevia pikkuhousuja kovalla tuntitaksalla. Avioliittomme oli katkeamispisteessä ja mieheni omistama yritys alkoi voida huonosti. Reetta puuttui asiaan. Hän piiskasi aluksi mieheni perusteellisesti muutamaan kertaan ja lukitsi hänet siveysvyöhön. Myöhemmin hän antoi miehelle siedätyshoitoja ja opetti myös minut siihen. Tämä pelasti avioliittomme, tosin mieheni pitää edelleen siveysvyötä ja kun hän alkaa muuttua levottomaksi minun on pakko antaa hänelle toisinaan siedätyshoitoa. Sen vuoksi toivon, että pystyn auttamaan sinua ennen kuin on liian myöhäistä.”

Kuuntelin vaitonaisena Irmelin selitystä. En kokenut itselläni olevan mitään ongelmaa asian kanssa, en kuitenkaan alkanut väittää hänelle vastaan. ”Sinä olet vielä niin nuori ja minusta tuntuu pahalta, kun sinua on piiskattu noin ankarasti. No kyllä takamuksesi paranee koulun alkuun mennessä, mikäli et hanki itsellesi lisää rangaistuksia.” Irmeli suuteli minua suulle. Hänen sormensa hieroivat rintaani ja puristelivat nänninpäitäni. Irmeli hyväili vatsaani ja tutki perusteellisesti siveysvyötäni. ”Ja siveysvyössäkin vielä, voi poikaparka”, hän huudahti ja hieroi kevyesti pallejani saaden kaluni yrittämään nousua. ”Toivon totisesti, että paranet”, hän jatkoi. ”Ilkeä katsella kun nuori mies on kahlittu siveysvyöhön, juuri kun vehkeet toimisivat tehokkaimmin”, hän surkutteli. Tosin, luotan Reetan arviointikykyyn, enkä usko, että hän kurittaisi sinua perusteettomasti”, hän totesi lopuksi.

Irmeli siirtyi rintani päälle, hänen vakonsa näkyi ohuiden valkoisten housujen saumasta hänen levittäessä jalkojaan. Irmeli sulki silmänsä ja pinnisti. Näin kuinka kasvojeni edessä hänen housujen etumukselle tuli tumma läikkä. Siitä alkoi tippua pisaroita rinnalleni. Läikkä suureni ja levisi takapuolelle ja reisille. Irmeli pissasi housuihin. Kosteat, pissaiset housut tuntuivat lämpöisiltä ja Irmeli vielä hieroi etumustaan rintaani vasten. Hän kohottautui ylleni ja laskeutui kasvoilleni. Tunsin vahvan virtsan tuoksun hänen painautuessa nenääni vasten. Kaluni yritti väkisin nousta ylös Irmelin hieroessa pissaisia housuja kasvoihini. ”Nuole”, Irmeli komensi ja aloin maistella hänen pissaansa. Hän puristi reisiään saaden näin lisää virtsaa valumaan kasvoilleni ja suuhuni.

Irmeli seurasi tarkasti tekemisiäni, hän siirtyi takaisin vatsani päälle istumaan. Hänen sormensa puristelivat pallejani. Hän katsoi minua silmiin. ”Sinähän nautit pissan haistelusta ja nuolemisesta. Se on huono merkki tässä tapauksessa”, hän totesi. ”Reetta oli oikeassa, sinä olet varsinainen pervo.” Kuuntelin häpeissäni hänen puheita. En voinut itselleni mitään, mutta lämmin virtsa kasvoillani tuntui hyvältä ja sai minut kiihottumaan. ”Vaikeutetaan hieman leikkiä”, Irmeli sanoi ja sulki silmänsä. Näin kuinka hän ponnisti voimakkaasti. Hänen kasvonsa painuivat irvistykseen. Kuului rusahdus ja tunsin nenässäni paskanhajun. Irmeli istui vatsalleni, tunsin vatsallani jotain lämmintä ja tahmeaa, joka litsaantui Irmelin housuihin, hänen painautuessa vatsaani vasten. Haju oli voimakas ja minua alkoi oksettaa. Irmeli hilasi itsensä rintani päälle painaen tiukasti takapuolensa siihen kiinni. ”Katsotaan auttaisiko tämä äärimmäinen keino sinua luopumaan periaatteistasi”, hän totesi.

Voin pahoin. Lupasin parantaa tapani ja käyttäytyä mallikelpoisesti. Irmeli katsoi minua osaaottavannäköisenä. ”Ei vielä tarvitse luvata mitään”, hän sanoi. ”Odota nyt kun ensin istun kasvoillasi ja sitten saat nuolla pikkuhousuni puhtaaksi.” ”Ei, ei, ole kiltti, älä tee sitä”, anelin kauhuissani. Irmeli kääntyi ympäri. Hän oli kontillaan kasvojeni yläpuolella, reilun puolen metrin päässä nenästäni. Näin kuinka housuntakamus oli muuttunut ruskeaksi. Haju oli kuvottavan voimakas. Yökkäsin, yökkäsin uudelleen ja tunsin kuinka suuni täyttyi oksennuksella. Käännyin sivuttain ja pulautin oksennuksen nurmikolle. ”Etkö sinä haluakkaan nuuhkia housujani”, Irmeli kysyi pettyneen oloisena. ”En halua, ole kiltti. Älä pakota minua tekemään sitä, en kestä. Minä lupaan käyttäytyä hyvin”, anelin. ”Reetta suuttuu ja rankaisee minua, jos jätän työni tekemättä ja sinun huono käytöksesi jatkuu”, Irmeli aprikoi. ”Ei jatku, minä lupaan ihan mitä vain”, vastasin. Irmeli laskeutui hieman alemmaksi. Oksensin uudelleen, keittolounas tuli kokonaisuudessaan ulos.

”Hyvä on”, hän sanoi. ”Minä luotan sinuun.” Irmeli nousi päältäni pois. Hän haki talonseinustalta kaksi vesisankoa ja laittoi kakkaiset vaatteet sankoon likoamaan. Hän irrotti kahleeni ja sanoi. ”Huuhtele housut puhtaaksi, minä menen suihkuun.” Tottelin Irmelin käskyä vaikka minua oksetti pestessä hänen kakkaisia housuja. Onneksi hän ei istunut kasvoilleni tai vaatinut minua nuolemaan housuja puhtaaksi. Päätin, että tästä lähtien käyttäytyisin mallikelpoisesti enkä antaisi mitään syytä rangaista itseäni.

Lauantai ja sunnuntai kuluivat maataloustöitä tehdessä. Reetta vannotti minua käyttäytymään tottelevaisesti. Seuraavalla kerralla en kuulemma selviäisi näin vähällä, hän totesi ja uskoin Reetan olevan tosissaan. Jenni tuli hakemaan minut sunnuntai-iltana. Polvistuin nöyrästi hänen eteensä, pyysin häneltä anteeksi ja lupasin palvella häntä uskollisesti kiukuttelematta mistään. Jenni katsoi kauhuissaan piiskattua takapuoltani, kun yritin pukea vaatteita päälle. Jätin farkut suosiolla laittamatta ja kävelin autoon paidassa ja kalsareissa. Kuskina toiminut Pete oli myös järkyttynyt.

Päästyämme kotiin Jenni tarjosi minulle konjakkipaukun. Makasin sohvalla hänen sylissä hänen silittäessä hiuksiani hellästi. Hieman myöhemmin hän rasvasi piiskatut pakarani ja hoivasi minua muutenkin hellästi. ”Älä jätä minua enää Reetan luokse”, anelin. ”Minä tottelen sinua ainaisesti”, vakuutin itkukurkussa.

Tarina päättyy tähän

5 kommenttia viestissä: “Jäin kiinni, osa 7 (päätösjakso”

 1. Pettynyt says:

  Ensimmäinen osa oli hyvä, mutta sarja muuttui vain ällöttävämmäksi loppua kohden

 2. joku says:

  Musta sen olisi pitänyt karata takaisin kotiinsa ja aloittaa suhde Katin kanssa

 3. thunder says:

  Todellakin! Tämä sarja kestää lukemista uudestaankin.. viimeinen osa oli vain hyvä, jos kohta ei täydellinen kuorrutus 😉

 4. armasaallontie says:

  Mukavaa, että pidit novellista. Itse pelkäsin hieman, että viimeinen osa menee liian rankaksi, mutta se oli kuitenkin looginen tarinan kokonaisuuden kannalta.

 5. thunder says:

  Aivan mahtavaa saada tänne todella hyvin kirjoitettua, juonellista ja ei niin ennalta-arvattavaa vaihtoehtotavaraa :).

Kommentoi

top