search
top

Ensi kerta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 3.49 out of 5)
Loading...

Ensi kerta

Taisin olla vain kuudentoista vanha kun sain kyrpää ensimmäisen kerran. Olin päässyt isäni vastuulla alaikäisenä töihin eräälle siltatyömaalle. Meidät työmiehet oli majoitettu lähellä olevaan vanhaan käytöstäpoistettuun kouluun. Suurin osa porukoista lähti viikonloppuna koteihinsa. Eräänä perjantaina mestari kyseli porukkaa töihin lauantaiksi ja sunnuntaiksi, tarkoitus oli purkaa laudoitus erään betonivalun ympäriltä. Tarjouduin vapaaehtoiseksi sillä tiedossa oli hyvät ylityökorvaukset.
Meitä jäi hommaa hoitelemaan neljä, minä, eräs Olavi, lähellä asuva maajussi joka kävi töissä kotoaan ja yksi juoppo joka kävi joka ilta polkupyörällä 10 km päässä olevassa taajamassa juopottelemassa.
Paiskimme lauantain töitä ja kun ilta tuli olimme Olavin kanssaa kahdestaan asuntolassa. Maajussi oli mennyt kotiinsa ja juoppo oli lähtenyt kapakkaan. Lämmitimme saunan ja menimme kylpemään.
Olin kuullut huhuja että Olavi olisi homo ja se jännitti minua kovasti. Olin jo runkannut monta vuotta ja joskun olin tehnyt sitä jonkun pojankin kanssa tyyliin sinun pippeliminunkäsi mutta tytöt tuntuivat jotenkin etäiseltä ja minä olin tavattoman ujo. Joskus kun runkkasin haaveilin miehestä joka lähestyisi ja hyväilisi minua.
Heittelimme löylyä kiukaalle ja nautimme lämmöstä. Olavi jutteli kaikenlaista ja tunsin oloni levolliseksi ja luottavaiseksi. Hän vaahdotti pesusienen ja pyysi että pesisin hänen selkänsä. Muistan vieläkin tuon lihaksikkaan ja kovan työmiehen selän. Sitten Olavi otti sienen kädestäni ja sanoi että hänpä pesee nyt vuorostaan minun selkäni. Tunsin outoja väristyksiä kun hän hankasi selkääni. Kun sieni lähestyi kainalon seutua nostin käteni ylös ja hän pesi kainaloni samantien. Se tuntui taivaalliselta. Sieni kävi myös alaselässäni ja läheni pyllynvakoa mutta silloin tartuin hänen ranteeseensa ja ohjasin sen pois. Olavi kietoi kätensä ympärilleni ja kosketteli nännejäni. Poskemme olivat poskea vasten ja Olavin hengitys oli muuttunut kiihkeäksi. Tunsin että kyrpäni oli alkanut jäykistyä. En tiennyt muuta keinoa paeta tilanteesta kuin kuiskata Olaville “Ei täällä!”
Hän hillitsi itsensä ja kähisi korvaani ja pyysi että pesisin huolella kaikki paikkani. Sitten hän lähti lauteilta. Kuulin kuinka hän kävi suihkussa ja poistui saunatiloista. Olin vielä kiihoittuneessa tilassa kun kapusin lauteilta alas ja menin suihkuun. Pesin itseni perusteellisesti, saippuoin pyllyni ja pippelini ja suihkuttelin moneen kertaan. Sitten kuivasin itseni, kiedoin pyyhkeen ympärillenija menin tupaan missä meillä oli majoitustilat. Olavi istui sängyllä pyyhe ympärillään ja katseli minua. Kävelin muina miehinä ympäri tupaa. Tuntui kummalliselta ja ihanalta olla miehen himoitsemana.
Viimein Olavi sanoi “Tule tänne” Menin hänen eteensä ja katselimme hymyillen toisiamme. Olavi ojensi kätensä, työnsi sen pyyheliinan alle ja tarttui reiteeni. Sitten hiveli hetken ja sulki kalleuteni kouraansa. Pippelini pyrki seisomaan ja pyristeli hänen kämmenessään kuin pakoon yrittävä linnunpoika. Hän kysyi että onko minua naitu koskaan. Vastasin kieltävästi ja hän sanoi että nyt se tapahtuu. Olavi nosti oman pyyheliinansa pois sylistään ja näin ensi kertaa täydessä seisokissa olevan miehenkyrvän. Minunkin pyyhkeeni putosi lattialle. Olavi oli vahva ja kookkaampi kuin minä ja hän nosti helposti minut reisiensä päälle. Olin siinä kahareisin, hän imi ensin nännejäni, tarttui sitten niskaani ja taivutti pääni alas. Suutelin silloin ensi kerran. En ollut suudellut ketään, en tyttöjäkään aikaisemmin. Se tuntui hävyttömältä ja kiihoittavalta. Olavin käsi oli seisovan pippelini ympärillä, opettelin kielisuudelmaa ja käteni hakeutui kuin pakosta hänen kyrvälleen. Se oli kova, jäykkä ja kuuma.
Olavin käsi hyväili selkääni ja hakeutui sitten pyllynvaolleni. Hän hyväili sitä höyhenenkevyesti, se tuntui saatanallisen hyvältä ja irstaalta. Sitten kuulin kuinka hän kopeloi joitain muovipurkinta kuulostavaa sängyllään. Sitten hänen hävytön, kova sormensa työntyi kyrvänkoskemattomaan pyllyyni. Tajusin voihkivani hiljaa ja yritin etsiä katsekontaktia mutta hän puristi minut itseään vasten lujasti. Päätin alistua ja antautua. Myöhemmin tajusin että hän oli voidellut minut.
Hän otti minut, siinä sängynreunalla sylissään. Olimme edelleen kasvokkain, hän nosti minua vahvoilla käsillään ja tuo suuri kyrpä ohjautui kuin luonnostaan pyllyyni. Valitin hiljaa poikuuden viemisen hetkellä ja hän puheli minulle rauhoittavasti. Kun kyrpä oli kokonaan sisälläni tuli minulle autuaallinen olo. Kiersin käteni hänen kaulalleen ja puristin kovaa. Hän keinutti minua hiljaa sylissään ja ääntelimme molemmat himossamme.
Hänellä tuli nopeasti, muistan aina sen kuinka hän veti kiivaasti henkeään ja jäykistyi hetkeksi. Sitten hän vavahteli kiivaasti ja kyrpä hypähteli pyllyssäni.
Istuimme sitten kauan sylikkäin, suutelimme ja katselimme toisiamme hymyillen. En ollut itse lauennut mutta tiesin miltä se tuntuu koska olin runkannut. Olin haaveillut suihinotosta, pyllyn nuolemisesta ja muusta sellaisesta mutta tämä pano kaikki odotukseni.
Olavi suukotteli ja kutsui minua pikku hintikseen. Minä luettelin kaikki toiveeni ja hän lupasi toteuttaa ne ensi kerralla.

2 kommenttia viestissä: “Ensi kerta”

  1. pistoleero"SKYBE" says:

    Melkein kun Vahjärven ratatyömaalta Parkanosta 1968. Jatkoo pojat kuinka poikuus pyllystä lähti?
    Olenhan minäkin jonkun opettanut,noi ensi askeleet.

  2. 2 minutes to midnight says:

    Tää oli hyvä, jatkoa ihmees

Kommentoi

top