search
top

Tyttö, jolla oli penis

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (150 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tyttörakkautta, lisämausteella. 4 lukua, 18 sivua.

//////////////////// Prologi ////////////////////

Nimeni on Jenny. Käyn aivan tavallista lukiota, harrastan jalkapalloa, ja vietän paljon aikaa kavereideni kanssa kuten kuka tahansa ikäiseni. Olen ihan tavallinen kuusitoistavuotias tyttö, yhtä pikku asiaa lukuunottamatta.

Olen lukiossani se stereotypinen kaunis ja suosittu urheilijatyttö, jolla on paljon kavereita ja jonka pöksyihin kaikki pojat yrittivät päästä. Jos ihmiset tietäisivät salaisuuteni, tilanne voisi olla toinen. Ulkoisesti olen sosiaalinen, tyttömäinen ja itsevarma, mutta pinnan alla olen jotain muuta.

Kun synnyin, kätilö lienee sekoittanut sukupuoleni, sillä siinä missä useimmilla tytöillä on reisiensä välissä pieni pillu, minulla on kivespussi ja siitin. Kolmetoistavuotias pikkusiskoni Anni oli samanlainen luonnonoikku. Ollessani pienempi minua oltiin tutkittu ja ihmetelty lukuisten lääkärien toimesta. Viimeisessä lääkärintarkistuksessa muutama vuosi sitten minun todettiin kaikkien hämmästykseksi olevan täysin sukukypsä; pystyin saamaan erektion ja siemensyöksyn kuin kuka tahansa poika.

Jalkovälissäni roikkuva kummallisuus toi mukanaan tiettyjä harmeja. En voinut pitää kireitä housuja kuten muut ikäiseni tytöt, ja uimarannalla jouduin pitämään aina shortseja. En voinut mennä jalkapallotreenien jälkeen muun joukkueen mukana suihkuun, koska häpesin erilaisuuttani. Pidin sen salaisuutena kaikilta paitsi parhailta kavereiltani Pauliinalta ja Teealta, joille olin paljastanut outouteni joskus ala-asteella. He olivat myös ainoita, jotka tiesivät että pidin tytöistä enkä pojista, muttei se tuntunut heitä haittaavan.

Poikkeavuudessani oli myös joitain vähäisiä positiivisia puolia. En joutunut kärsimään menkoista toisin kuin kaikki ystäväni, ja pissalla käyminen oli paljon helpompaa. Enkä joutunut sheivaamaan, sillä minulle ei jostain syystä kasvanut häpykarvoja. Vaikka toisaalta jos niitä olisi kasvanut ei minulla olisi ollut mitään syytä sheivata niitä; kukaan ei koskaan nähnyt minua alasti, itseäni lukuunottamatta.

Kun riisuuduin iltaisin ja vilkaisin vaatekaappini ovessa olevaan kokovartalopeiliin, näin kauniin ja hoikan vaaleatukkaisen tytön, näin ruskettuneet kasvot ja siniset silmät, näin törröttävät rinnat ja terhakkaat pyöreät pakarat. Mutta ennen kaikkea näin jalkovälissäni roikkuvan paksun siittimen ja pulleat kivespussit.

Jos minulla vain olisi ollut pillu niin kuin kaikilla muillakin, kaunis ja tyttömäinen pillu, olisin ollut *tavallinen*. Peniksessänikin oli kyllä jotain tyttömäistä, vaikkei se paljoa lohduttanut. Se ei ollut karvainen ja suonikas niin kuin netissä miehillä näkemäni penikset, penistäni peittävä iho oli sileä ja tasaisen vaaleanruskea, aavistuksen muuta kehoani tummempi. Joinain hyvin harvoina päivinä kuvittelin että penikseni oli kauniskin, mutta nuo hetket menivät nopeasti ohi.

//////////////////// Luku 1 ////////////////////

Oli toukokuun alku. Minä, Pauliina ja Teea olimme kolmistaan Pauliinan kotona, hänen yläkerrassa olevassa huoneessaan kuten tavallista. Istuimme vierekkäin sohvalla ja katsoimme jotain romanttista komediaa kuten niin monta kertaa ennenkin. Tiedostin etäisesti heidän lämpimät vartalonsa vierelläni, ja shortsien läpi heidän pehmeät pakaransa jotka koskettivat omiani. Olin jo kauan sitten turruttanut itseni sellaisille tuntemuksille, vaikka ne olivat jossain vaiheessa olleet kiihottavia.

“Voisinpa mäki olla noin vapautuneesti nakuna,” sanoin melkein itsekseni kun elokuvan naispääosan esittäjä käveli alasti huoneistossaan, selkä kameraan päin.

“Älä ny viiti, mikset muka vois olla? Sä oot kaunis ku mikä!” Pauliina sanoi äänellä, joka kuulosti aina yhtä innostuneelta ja lämpimältä. Katsoin häneen merkitsevästi. Hän kallisti söpöä päätään ja sanoi, “Äh, ihan niinku sillä ois jotain väliä. Sä oot vaan vähän erinäkönen tuolta.” Pauliina nyökkäsi jalkoväliini. “Big deal.” Hän hymyili rohkaisevasti.

Pauliinalla oli mielettömän kaunis hymy, ja hän tuntui hymyilevän koko ajan. Hänellä oli sellainen lämmin hymy, joka sai ihmiset aina hyvälle tuulelle. Hän oli muutenkin käsittämättömän kaunis, samoin kuin Teea. He olivat mielestäni lukion kauneimmat tytöt, tosin he itse olisivat antaneet tuon kunnian minulle mikäli heitä oli uskominen.

Pauliina oli solakka ja pitkäjalkainen, minua vähän pidempi, ja hänen runsaat vaaleat hiuksensa olivat miltei yhtä pitkät kuin omat hiukseni. Hänen silmänsä olivat vaaleammat siniset kuin omani, kesäisen taivaan väriset. Hänellä oli aistikkaat, törröttävät huulet, joita sanoimme kiusaten ‘blowjob-huuliksi’. Teea puolestaan oli minua vähän lyhyempi, mutta hänellä oli samanlainen pieni pyöreä peppu kuin minulla ja Pauliinalla, ja meitä isommat rinnat. Hänen kihartuvat hiuksensa olivat kastanjanruskeat, samanväriset kuin hänen silmänsä ja ulottuivat hieman yli olkapäiden.

“Ei se ny mikään ihan pikku juttu oo,” sanoin murjottavalla äänellä. Puhuimme hyvin harvoin tästä aiheesta, enkä olisi oikeastaan halunnut puhua siitä nytkään.

“Kauanko me ollaankaa tunnettu,” Teea sanoi. “8 vuottako?” Olimme tutustuneet ollessamme toisella luokalla ala-asteella, kun olimme aloittaneet pelaamaan jalkapalloa samassa joukkueessa. “Luuletko että meitä oikeesti haittaa? Me ollaan ystäviä nyt ja aina, eikä sillä oo mitään väliä vaikka sulla onki muna.”

Naurahdin hänen sanoilleen ja rentouduin vähän, vaikka puheenaihe olikin kiusaannuttava.

“Jos sä aina välttelet niitä tilanteita ku pitäs olla alasti, ni miten sä ikinä pääsisit tosta turhasta pelosta eroon?” Pauliina sanoi.

Mutisin epämääräisen vastauksen.

“Mitä jos ruvetaan harjottelee yhessä?” Pauliina jatkoi. “Nakuillaan aina täällä keskenämme ni sulle tulee rennompi olo. Ihan sama se mulle on.” Hän hymyili.

“Et taida olla tosissas,” sanoin järkyttyneenä.

Ajatus oli pelottava ja kiihottava, ja tunsin lievää kihelmöintiä jalkovälissäni. Jos olisin käynyt tätä keskustelua kenen tahansa muun kanssa olisin todennäköisesti juossut pakoon välittömästi, mutta olin Pauliinan ja Teean kanssa rennompi kuin kenenkään muun seurassa.

“No jos se auttaa sua ni kyllä mäki oon mukana,” Teea sanoi.

“Ihan tosissani mä olin,” Pauliina sanoi. “Siis oikeesti mulle se on ihan okei, ja ehkä sä voisit lopulta tulla jengin kanssa suihkuunki ja muuta, jos tää auttas.”

“Mä en kyl tiiä onko toi niin hyvä idea,” sanoin.

Istuin siis sohvalla mielettömän kauniiden parhaiden ystävieni välissä, ja he ehdottivat että riisuutuisimme alasti. Tiesin mitä siitä seuraisi; erektio ja kiusallinen tilanne. En ollut koskaan nähnyt Pauliinaa tai Teeaa alasti, ja hekin minut vain vilaukselta, mutta olimme olleet lapsia silloin. Nyt olimme teini-ikäisiä, nuoria naisia, ja tilanne oli toinen. Ajatus oli silti äärimmäisen houkutteleva, sitä en voinut kieltää edes itseltäni.

“Älä oo pelkuri,” Teea kiusasi. “Haluut kuitenki nähä meiät nakuna.”

“No nii siis äh…” sopersin. “Mitä jos mulla alkaa… tiiäks?”

“Ai seisoo vai?” Pauliina sanoi. “Eiks se oo ihan normaalia että muna kovettuu nakujen tyttöjen läheisyydessä?” Hän nauroi, enkä voinut olla naurahtamatta hermostuneesti itsekin, ja tunnelma keveni.

“Ja ollaaha me ennenki nähty ku sul on seisonu, ainaki vaatteitte läpi,” Teea jatkoi.

Varsinkin murrosikäni alkuaikoina olin saanut useinkin erektioita Teean ja Pauliinan seurassa, mutta alun outouden jälkeen olimme vain nauraneet niille. Missään muussa seurassa en olisi voinut olla häpeämättä niitä, mutta kuten mainittua, pystyin heidän kanssaan olemaan ainakin melkein oma itseni.

“Niin no, kyl mä ihan periaatteestaki haluisin pystyy olemaan ees teiän seurassa nakuna, ootte kuitenki mun parhaita ystävii…”

“Noni, eli suostut!” Pauliina hihkaisi, ja pomppasi seisomaan pitkät vaaleat hiukset heilahtaen. “Me voidaan alottaa, vai mitä?” hän sanoi hymyillen.

Teeakin nousi seisomaan ja alkoi riisuutua muitta mutkitta, ja nielaisin kuuluvasti. Pauliinalla ja minulla oli päällämme rento ja löysä valkoinen t-paita, Teealla puolestaan oranssi toppi. Meillä kaikilla oli jalassamme joukkueelta saadut vaaleanpunaiset minishortsit, mutta siinä missä heidän olivat kireät, omani olivat löysät, ja siinä missä heidän shortsinsa olivat painautuneet litteää jalkoväliä vasten, omani pullottivat.

Silmäilin ujona kun t-paita, toppi ja minishortsit lensivät lattialle, ja katseeni vaelsi pitkin heidän alusvaatteisiin verhottuja, ruskettuneita vartaloitaan. Unohdin usein kuinka seksikkäitä Pauliina ja Teea olivatkaan, olin pakottanut itseni unohtamaan. Olin koko elämäni vältellyt juuri tällaisia kiihottavia tilanteita; osa minusta halusi katsoa muualle ja paeta paikalta, mutta toinen osa janosi nähdä heidän alastomuutensa.

Rintojeni paljastamista en sentään joutunut häpeämään. Riisuin oman t-paitani pois ja heitin sen lattialle, samalla kun Teea avasi rintaliivinsä ja paljasti upeat, pystyt rintansa, suuremmat kuin minulla ja Pauliinalla. Tunsin miellyttävää kutinaa jalkovälissäni Pauliinankin rintaliivien pudotessa lattialle. Hänellä oli söpöt, keskikokoiset ja terhakkaat tissit, ja niiden kärjessä hennon vaaleanpunaiset nännit. Riisuin omatkin liivini. Omat rintani olivat vähän pienemmät kuin Teealla, mutta samanlaiset kauniin pyöreät ja pystyt. Meillä molemmilla oli pienet, tummanpunaiset nännit.

“Mitä jos ollaan vaan tissit paljaana, ehkä seki auttaa,” mumisin epäröiden.

“Höpöhöpö, no ota ees shortsit pois, mut me voidaan ainaki olla nakuina,” Pauliina sanoi iloisesti.

Lopulta uskaltauduin, ja sohvalta nousematta riisuin shortsinikin, ja laskin ne sohvan eteen lattialle. Niiden alla minulla oli punaiset hipsterit. En voinut oikeastaan käyttää muun mallisia pikkuhousuja kuin niitä, enkä halunnut käyttää poikienkaan alusvaatteita.

“Onpa se kasvanu,” Pauliina sanoi katsellen pullottavia pikkuhousujani uteliaana. Olin kovettunut osittain, ja pikkuhousuni alkoivat tuntua ahtailta.

“Mä en oo ihan varma tästä,” sopersin. Olin epävarma, mutta toisaalta en malttanut odottaa että näkisin heidät kokonaan alastomina. He olivat niin kauniita, rakkaat parhaat ystäväni. Heidän jalkovälinsä näyttivät pikkuhousujen läpikin niin kiehtovilta, niin erilaisilta kuin omani. Pikkuhousujen kangas kulki sileänä vasten ihoa, heidän jalkoväleissään ei mikään pullottanut tai törröttänyt. “Te ootte niin törkeen kauniita,” jatkoin. “Mä oon vaan tällane outo.”

“Et sä oo outo! Sä oot ihana sä, sä oot ihan mielettömän kaunis, toiki on tosi kaunis,” Pauliina sanoi viitaten jalkoväliini. “Otetaan ny nää pikkaritki pois ni voidaan jatkaa kattoo tota leffaa.”

“Joo just,” kerkesin sanoa, kun Pauliina riisui pikkuhousunsa, ja Teea seurasi perässä.

Jähmetyin, ja katsoin hämmästyneenä ja lumoutuneena heidän paljaita pillujaan. Pauliinan pillu oli kuin vain pieni, kaunis halkeama hänen jalkojensa välissä. Teean vaaleanpunaiset, sisemmät huulet pilkistivät aavistuksen verran ulompien välistä. Teealla oli pieni läntti tummaa karvaa muutoin sileän häpynsä yläpuolella, mutta Pauliinan haaroväli oli täysin karvaton.

Yritin olla tuijottamatta, mutten voinut mitään. Heidän jalkovälinsä olivat niin hurmaavat, täydellisen muotoiset ja näköiset. Kuin toiset suut heidän jalkojensa välissä, niin jännittävät ja seksuaaliset. Niitä ihaillessani jäykistyin entisestään, kunnes värisin kiihotuksesta.

“Ei hitto se kasvaa,” Teea sanoi. “Otaksä noi pois?”

Minulla tuntui olevan vaikeuksia muodostaa sanoja. “Emmä… emmä tiiä,” sain kuiskattua lopulta.

Vastoin sanojani nousin seisomaan, tartuin pikkuhousuihini ja vedin ne jalastani. Tyttöpenikseni ponnahti ulos, asettuen eteenpäin sojottamaan, hieman ylöspäin kaartuen.

“Okei, vau,” Pauliina sanoi. “Toi on tosi jännän näkönen, tosi…”

“Niin, hauku vaan,” mumisin masentuneena. Tuntui vaivaannuttavalta kun joku muu kuin minä näki alastomuuteni.

Molemmat ystäväni katsoivat penistäni intensiivisesti.

“Toi on ihan mielettömän hyvännäkönen,” Teea sanoi lopulta.

”Sä näytät ihan törkeen seksikkäältä, tiiäks,” Pauliina sanoi. ”Sillee jännällä tavalla.” Hän tökkäsi penistäni kokeellisesti, ja säpsähdin.

“Hei!” Säikähdin hänen kosketustaan. “Niin just varmaan näytän,” sanoin epäilevästi. “Niiiin… mitäs nyt sitte?”

“No, jatketaan tota leffaa!” Pauliina sanoi kuin se olisi ollut itsestään selvää. “Sun rentoutusoppitunti on suoritettu.”

Istuimme vierekkäin niin kuin aiemminkin, mutta tällä kertaa olimme kaikki alasti. En voinut olla vilkuilematta heidän jalkovälejään, sitä miten siellä ei tavallaan ollut mitään mutta oli kuitenkin, jotain niin erilaista kuin mitä minulla oli. Siinä missä omien jalkojeni välissä sojotti siitin ja kivespussini lepäsivät pakaroideni päällä, Pauliinan ja Teean jalkojen välissä oli vain kaunis rako. Muutamaan otteeseen luulin huomaavani heidän vilkuilevan omaa jalkoväliäni, mutta taisin kuvitella sen.

Heidän läheisyytensä tuntui nyt paljon voimakkaammin, kun meillä ei ollut vaatteita. Tiedostin hyvin selvästi heidän kehojensa lämmön, heidän tuoksunsa, heidän pehmeän ihonsa omaani vasten.

“Emmä tiiä, tavallaan tää on ihan kivaa,” sanoin jonkin ajan kuluttua. Tuntuu tosi jännältä, mutta ihanalta,” sanoin. Ihanaa että te hyväksytte mut vaikka mä oon nii outo.”

“Tietty me hyväksytään sut,” Teea sanoi. “Te ootte molemmat ihania, mä rakastan teitä.”

“Awww, mäki rakastan teitä,” Pauliina kehräsi.

“Ja mä teitä. Te ootte ihan parhaita,” sanoin.

Illalla maatessani kotona omassa sängyssäni hyväilin penistäni, enkä voinut olla muistelematta miltä parhaat ystäväni olivat näyttäneet alasti, kuinka kauniita he olivat olleet. En saanut sormiani varren ympäri, mutta sain riittävän hyvän otteen pystyäkseni liikuttelemaan esinahkaa edestakaisin, mikä tuntui ihanalta.

Tietty näky oli palanut verkkokalvoilleni; kun Pauliina oli istuutunut sohvalle viereeni, olin nähnyt väläyksen hänen täydellisen pyöreästä pepustaan, hänen häpyhuulensa ja niiden yläpuolelta, kiinteiden pakaroiden välistä vilahduksen pienenpienestä, kauniista peräaukosta. Näky oli ollut uskomattoman kiihottava, ja muistin sen niin hyvin että oli kuin Pauliina olisi pyllistänyt edessäni.

Tunsin outoa kaipuuta, vaistomaisen tunteen jostain syvältä sisältäni. Tunteen jonka olin monta monta kertaa yrittänyt sulkea pois, tunteen joka halusi *lähemmäs* Pauliinaa. Käteni liikkui nopeammin, ja vain hetken kuluttua olin laukeamisen partaalla. Pauliinan peppua ja pillua muistellen annoin itseni tulla, ja lämmin siemenneste roiskui vatsalleni ja rinnoilleni väristessäni suloisen orgasmin kourissa. Yritin olla hiljaa etten herättäisi vanhempiani, mutta pieni voihkaisu pakeni huuliltani, purkautumisen tunne oli niin ihana.

Rauhoituttuani en voinut olla tuntematta syyllisyyttä. Ei ollut oikein fantasoida parhaista kavereistaan, niin kauniita kuin he olivatkin. Jos he olisivat nähneet minut nyt, he vihaisivat minua. Toisaalta, ei heitä ollut tuntunut haittaavan sekään, että minulla seisoi koko illan ollessamme alasti.

Silti, haaveiluni oli turhaa. Pauliinalla oli ollut poikaystävä vielä vuosi sitten, ja Teeakin oli tietääkseni täysin hetero. Eivät he voisi tykätä minusta. Kuka voisi tykätä minusta? Olin tyttö ilman pillua, eli kummajainen.

Nousin ylös ja katsoin vaatekaapin ovessa olevaan peiliin. Pitkät vaaleat hiukseni olivat sekaisin sängyn jäljiltä, mutta näytin silti mielestäni kauniilta, ainakin jalkoväliä lukuunottamatta. Spermani kutitti valuessaan rintojani pitkin, ja kimmelsi yölampun valossa. Siittimeni oli veltostunut, mutta yhä paksu ja suuri, varsinkin suhteessa hoikkaan vartalooni. Terskan kärjestä roikkui paksu pisara läpikuultavaa nestettä. Pyyhkäisin sen pois.

Käännyin ja pyllistin kokeellisesti peilille. Peppuni oli samanlainen kuin Pauliinalla; tyttömäisen pyöreä ja kiinteä, mutta Pauliinalla oli peräaukkonsa alla myös tyttömäinen pillu. Oman peräaukkoni alla, jalkojeni välissä roikkui pulska kivespussi ja paksu, sileä siitin.

Jos niiden tilalla olisi ollut vain samanlainen kaunis vako kuin Pauliinalla, olisin ollut kuin kuka tahansa kuusitoistavuotias tyttö. Mutta kun ei. Olin erilainen enkä voinut sille mitään. Vilkaisin peilissä pyllistävää tyttöä vielä kerran, huokaisin ja menin nukkumaan.

//////////////////// Luku 2 ////////////////////

Siitä muodostui meille tapa. Aina tilaisuuden tullen, kun muita ei ollut kotona, heittäännyimme alasti ja teimme mitä olisimme muutenkin tehneet, katselimme elokuvia ja juttelimme. Hiljalleen, niin kuin oli kai ollut tarkoituskin, tilanteista tuli rennompia. Kiihotuin edelleen joka ikinen kerta kun näin parhaiden ystävieni alastomat vartalot, mutta se ei enää tuntunut kiusalliselta, ja alkoi jopa tuntua luonnolliselta.

Toisinaan saatoimme kysyä toisiltamme kysymyksiä, kuten “Miks se tekee tolleen,” tai “Millon se aina kovettuu,” tai “Onks se vittumaista ku on menkat,” ja loimme tämän tästä toistemme jalkoväleihin uteliaita katseita, mutta muutoin olimme kuin ei olisikaan. Iltaisin nakuilujemme jälkeen katselin itseäni peilistä, ja vähitellen tunnuin pitävän peilikuvastani enemmän ja enemmän. Vielä myöhemmin, kun vanhempani olivat menneet nukkumaan, laukesin itseni päälle Pauliinan ja Teean alastonta kauneuttaan muistellen.

Eräänä nakuiluiltana parin kuukauden kuluttua, heinäkuun ensimmäisellä viikolla olin taas Pauliinan kotona, tällä kertaa kahdestaan hänen kanssaan. Teealla sattui olemaan fysioterapiaa tuona iltana, joten hän ei päässyt tulemaan.

Pauliina istui sohvan reunalla puoliksi minuun päin kääntyneenä, jalat yhdessä sohvan päällä, ja minä vastaavanlaisessa asennossa sohvan toisessa nurkassa. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa oli sidottu paksulle palmikolle, joka makasi hänen terhakoiden rintojensa välissä. Emme nähneet toistemme jalkovälejä, ja penikseni lepäsi velttona kivespussieni ja pakaroideni päällä, mikä oli epätavallista; olin yleensä kova kuin kivi nakuillessamme.

“Mitä sä mietit ku sä leikit itekses?” Pauliina kysyi äkkiä hiljaisuuden rikkoen.

“Mitä sä tarkotat?”

“No kun sä vedät käteen. Kai sä vedät käteen? Niinku jätkät?” Pauliina uteli virnistäen.

“Joo… emmä tiiä mitä mä mietin,” sanoin vähän vaivaantuneena.

“Mietiksä tätä?” Pauliina kysyi viekkaalla äänellä, ja levitti jalkojaan niin että näin vilauksen hänen sohvalla lepäävistä pakaroistaan ja paljaasta jalkovälistä, ja tunsin kun verta syöksyi penikseeni. Pauliina nauroi iloisesti ja sulki haaransa taas. “Kuhan kiusaan,” hän sanoi.

Olimme hetken hiljaa, kunnes Pauliina sanoi, “En tajuu miksei sul oo ikinä ollu poikaystävää… tai tyttöystävää.”

“Niin no miksköhän,” vastasin loukkaantuneena.

“Ei mut siis en mä usko että toi haittaa ketään, tai en tiiä… ehkä jotain jätkää haittais ku sul ois isompi muna ku sillä,” Pauliina vitsaili. Minun oli pakko nauraa. “Mut miksei tyttöystävää?” hän kysyi.

“Miks kukaan tyttö tykkäis musta?” sanoin. Ajatus omasta tyttöystävästä oli ihana. Olin haaveillut siitä pikkutytöstä asti, vaikka yritinkin usein vain unohtaa sellaiset unelmat.

“No en mä tiiä, sä oot mukava ja kaunis, ja ainaki mun mielestä sä oot törkeen seksikäs,” Pauliina sanoi. Hänen sanansa lämmittivät mieltäni, vaikka esitin yhä loukkaantunutta. “Toiki on törkeen seksikäs,” hän sanoi, hieraisten varpaillaan puoliksi jäykistynyttä siitintäni, saaden sen kasvamaan yhä enemmän.

Hänen jalkansa oli lämmin, ja sen kosketus tuntui ihanalta. Hämmästyksekseni Pauliina jätti sen vasten kivespussejani ja kääntyi takaisin telkkariin päin. Hänen jalkansa olivat nyt aavistuksen raollaan, ja en voinut olla vilkaisematta hänen kaunista vakoaan.

Yritin keskittyä katsomaan elokuvaa, ja muutaman minuutin ajan se onnistuikin. Sitten Pauliina liikautti jalkaansa, saaden minut säpsähtämään. Hänen varpaansa hivelivät minua pehmeästi, ja lisää verta virtasi penikseeni. Hetken kuluttua Pauliina kääntyi ja katsoi minua silmiin, outo ilme kasvoillaan.

“Tuntuuks mun kosketus hyvältä?” hän kysyi hiljaisella äänellä.

“Et sä voi tehä noin,” sanoin kuiskaten, mutten estänyt häntä. Olisin halunnut laittaa oman jalkani Pauliinan jalkoväliin, tuntea miltä hän tuntui sieltä edes varpaillani, mutten uskaltanut liikahtaa, muuten Pauliina saattaisi vetää jalkansa pois.

Pauliina silitti kiveksiäni varovaisesti varpaillaan, saaden penikseni värähtelemään ja minut henkäilemään. Kukaan muu kuin minä ei ollut koskaan koskenut jalkoväliini seksuaalisesti, ja tunne oli sanoinkuvaamaton.

“Et sä voi tehä noin,” sanoin uudelleen, mutta ääneni oli enemmän voihkaisu. “Mitä sä teet?”

Pauliina lopetti harmikseni, muttei näyttänyt loukkaantuneelta, ja jätti jalkansa vasten jalkoväliäni.

“Tuleeko sulta?” hän kysyi hetken kuluttua, ja jatkoi, “Tarkotan, tuleeks sulta, tiiäks, spermaa jos laukeet?”

“Joo…” sain vastatuksi.

“Eihän sua haittaa kun kosken sua?” Pauliina kysyi.

“Mä… emmä tiiä…” kuiskasin.

Mutta Pauliina ei jatkanut kiveksieni hyväilemistä. Sen sijaan hän tuijotti minua kummallisesti, törröttävät huulet seksikkäästi supussa. Huomasin miettiväni, millaista olisi suudella häntä.

“Mitä?” kysyin vaivautuneena hänen tuijotuksestaan ja tilanteesta ylipäätään.

Pauliina hymähti, ja hänen suunsa levisi kauniiseen, lämpimään hymyyn.

Äkkiä hän pyörähti ympäri niin että rinnat ja vaaleat hiukset heilahtivat, ja ennen kuin tajusin mitä tapahtui, hän oli kontillaan sohvalla, peppu pystyssä ja pää jalkojeni välissä.

Jähmetyin säikähdyksestä, mutta ennen kuin kerkesin sanoa mitään, Pauliina suuteli penikseni vartta, ja hänen huultensa lämpö sai minut säpsähtämään.

“Kulta, sä oot mun paras kaveri ja rakastan sua, enkä haluu että oot yhtään epävarma tän takia,” Pauliina sanoi.

Seuraava asia mitä tajusin oli että penikseni oli hänen suussaan. Tunsin uskomatonta lämpöä ja pehmeyttä, tunne oli niin yllättävä ja suloinen että tajuntani hämärtyi ja äänekkäitä huokauksia pakeni huuliltani. Katsoin jalkojeni väliin, ja näin kuinka paksun siittimeni kärki oli uponneena Pauliinan kauniisiin kasvoihin, puristuneena punaisten, edestakaisin liukuvien huulten väliin. Näky oli uskomaton, tunne oli uskomaton, olin paratiisissa.

Nännini kovettuivat, penikseni sykähteli, ja pidätin huutoa. Vaaleat hiukset heiluivat kun Pauliinan pää pomppi sylissäni. En ollut koskaan tuntenut mitään lähimainkaan niin ihanaa. Pauliinan suu tuntui äärettömän paljon paremmalta kuin oma käteni. Vapisin kauttaaltaan ja purin huultani etten kirkuisi. Jokin unohdettu ääni pääni sisällä väitti että tämä oli väärin, mutta en osannut välittää. Pauliina imi minua, ja se tuntui niin ihanalta, ettei millään muulla ollut väliä. Tunsin laukeavani minä hetkenä hyvänsä.

“Pauliina, mä…”

Pauliina vain ynähti imiessään.

Sekunnin murto-osan kuluttua minulta tuli. Tuntui kuin kaikki Pauliinan ja Teean alastomuuden aikaansaama, patoutunut kiihottumiseni olisi purkautunut siemennesteeni kanssa. En ollut koskaan saanut niin hyvää orgasmia. Laukeamisen tunne oli käsittämätön, jumalaisen suloinen. Spermaa roiskahti Pauliinan kasvoille ja pursusi hänen huultensa välistä, valui kivespussieni päälle ja pakaroideni väliin. Ihmeekseni hän ei lopettanut, vaan jatkoi liikettään koko taivaallisen hetken ajan.

Kun nivuseni lakkasivat sykähtelemästä, Pauliina päästi minut suustaan, ja tuijottaessani onnellisena, säikähtäneenä ja typertyneenä, nielaisi suuhunsa jääneen siemennesteen.

Hän katsoi minua pirullisesti hymyillen, ja sitten hän nauroi, ja vastoin itseäni ensin hymyilin, sitten nauroin hänen kanssaan kuin idiootti. Yhtä nopeasti kuin Pauliina oli jalkojeni väliinkin hypännyt, hän kierähti takaisin sohvan vastakkaiseen nurkkaan ja virnuili sieltä minulle.

“Oliks kivaa?” hän kehräsi.

“No joo! Mitä ihmettä?” kysyin typertyneenä. “Miten sä… Mistä toi tuli?”

“Emmätiiä…” Pauliina virnuili. “Sä oot seksikäs nakuna.”

“Mut etkö sä… sähän oot… siis huhhuh…” puhuminen tuntui vaikealta.

Pauliina vain hymyili. Yritin kerätä ajatuksiani ja tasauttaa hengitystäni, mutta siitä ei tuntunut tulevan mitään.

“Mitäs nyt sit?” kysyin lopulta lapsellisesti.

“Katotaan tätä leffaa, hölmö,” Pauliina sanoi nauraen.

Pakotin itseni olemaan hiljaa, olin niin pyörällä päästäni että epäilin pystyväni sanomaan mitään järkevää. Sisälläni myllersi tunteita laidasta laitaan, syyllisyyttä, ihastusta, pelkoa, rakkautta. Tunteet olivat niin voimakkaita että minusta tuntui että tärisin.

“Eihän sua haittaa?” Pauliina kysyi hetken kuluttua.

“Mitä?! No ei!” vastasin.

“No hyvä!” Pauliina hihkaisi, ja hymyili taas leveästi.

Olimme taas vähän aikaa hiljaa, toisiimme vilkuillen.

“Ehkä me voidaan… joskus tehä jotain uuellee?” Pauliina sanoi hiljaa.

“… Joo,” kuiskasin.

Myöhään illalla sängyssäni mietin, mitä kaikkea tunsinkaan Pauliinaa kohtaan. Hän oli paras ystäväni Teean ohella, mutta sen lisäksi hän tuntui olevan jotain muutakin. Ja hän oli *niin* kaunis. Halusin halata häntä, halusin suudella häntä, halusin… ei, ei ystävästään voinut ajatella niin.

Silti, hyväillessäni penistäni ajatukseni palasivat Pauliinan huoneeseen, ja kun siemennesteeni purkautui päälleni, huokasin, “Pauliina…”

//////////////////// Luku 3 ////////////////////

Emme puhuneet siitä sen jälkeen, emmekä kertoneet Teealle, ja asia alkoi tuntua kiusalliselta. Yllätyin iloisesti kun Pauliina kutsui minut luokseen yökylään seuraavana perjantaina.

Kun olimme kahden hänen huoneessaan, petyin kun Pauliina ei riisuutunutkaan alasti niin kuin hän yleensä teki heti oven sulkeuduttua, enkä uskaltanut itse olla ensimmäinen. Mietin, oliko jotain vialla.

“Musta tuntuu että mun pitää tunnustaa sulle jotain,” Pauliina sanoi istuttuamme sohvalla jonkin aikaa.

Katsoin häneen hiljaa, peläten mitä hän saattaisi sanoa.

“Mä en oikeen tiiä miten mä sanoisin tän, mut… ei, unohda,” hän jatkoi.

“Mitä? Sun on pakko kertoo ku alotit!” tivasin.

“Ei, en mä haluu pilaa meiän ystävyyttä, ellen mä jo pilannu sitä viimeks.” Pauliina kuulosti surulliselta.

“Sä et oo pilannu yhtään mitään,” vakuutin. “Sano vaan, sä voit sanoo mulle ihan mitä vaan, sä tiiät sen.”

“No okei… sä oot mun paras kaveri, mut… mut mä tykkään susta,” hän sanoi. “Sä oot edelleen mun paras kaveri, mut… Ymmärrätkö?”

Vastasin, “En,” vaikka uskoin ymmärtäväni, koska halusin kuulla hänen selittävän sen.

“Sä oot mun ystävä, ja rakastan sua, mut samalla mä haluun… mä haluisin…” Pauliina epäröi.

Halusin suudella häntä niin kovasti. En ollut koskaan suudellut ketään, enkä tiennyt mitä tekisin, mutta tiesin haluavani suudella Pauliinaa. Mutta vaikka hän oli ottanut minulta suihin, en uskaltanut, niin syvään oli epävarmuuteni juurtunut.

“Tää on vaikeeta, eiks ookki?” sanoin.

“Nii…” Pauliina kuiskasi, ja oli hetken hiljaa ennenkö kysyi epäröiden, “Tykkäätkö sä… tykkäätkö sä musta?”

“Tykkään,” vastasin ujosti.

Pauliina hymyili ihanasti, ja minulle tuli parempi mieli.

“Otetaaks jo nää vaatteet pois?” hän kysyi.

“Otetaan,” vastasin.

Riisuuduimme, ja siittimeni jäykistyi nähdessäni Pauliinan alastomuuden. Katsoimme jonkin hauskan elokuvan tutulla sohvalla istuen. Oli ihanaa nauraa Pauliinan kanssa, oli ihanaa ylipäätään viettää aikaa hänen kanssaan.

Jossain vaiheessa tunsin taas Pauliinan jalan ihollani, mutten säpsähtänyt tällä kertaa. Olin koko ajan toivonut että hän koskisi minuun. Hänen varpaansa hivelivät pakaroitani ja sisäreisiäni hellästi, kuin kutitellen. Jokin vasta löydetty uskallus sai minut kurottamaan omalla jalallani, ja kosketin hänen alastomuuttaan ensimmäistä kertaa. Kun tein niin, hän raotti jalkojaan enemmän ja hymyili vienosti.

Sivelin pitkin Pauliinan reittä, varovasti kuin olisin pelännyt satuttavani häntä, aina hänen pakaroilleen saakka. Hänen ihonsa oli uskomattoman pehmeä ja sileä. Aivan hänen pakaroidensa yläpuolella, jalkovälissä olevassa notkelmassa hänen tyttömäinen pillunsa näytti lumoavalta. Ulompien, ihonväristen huulten välistä pilkistivät toiset, pienemmät huulet, rosoiset ja kirkkaan korallinpunaiset. Ne kimmelsivät kosteina, kutsuvina. Pauliinan vako oli kuin jokin pienenpieni paratiisimainen laakso.

Varpaani olivat aivan sen vierellä, mutten uskaltanut koskea siihen. En vaikka Pauliinan jalka siirtyi omaan jalkoväliini, ja alkoi silittää kivespussiani. Katsoin häntä silmiin, näin hänen hymynsä ja siirsin katseeni taas alemmas. Hivelin hänen kimmoisia pakaroitaan ja reisiään, hänen nivusiaan ja jalkoväliään häpyhuulten ympäriltä, mutten koskenut kaikkein houkuttelevimpaan kohtaan, vaikka halusin niin kovasti.

Epäröin. Pelkäsin että illuusio särkyisi, että tämä hetki loppuisi. Pauliinan pillu oli tabu, jotain mitä minulla ei ollut ja jotain mitä minun ei kuulunut haluta. Tiesin että se tuntuisi joltain mielettömän ihanalta, ja halusin kuollakseni kokeilla.

Lopulta, Pauliinan alkaessa hieroa kiveksiäni hellästi jalkapohjallaan, rohkaistuin. Kosketin häpyhuulia isovarpaallani, niin varovasti kuin mahdollista. Ne olivat pehmeät kuin vauvan poski, ja melkein polttavan kuumat. Pauliina ynähti hyväksyvästi, eikä tehnyt elettäkään estääkseen minua, jatkoi vain kiveksieni hyväilemistä.

Pelkäsin satuttavani häntä, enkä uskaltanut kuin ujosti tunnustella. Pauliinan pillu näytti niin herkältä ja haavoittuvalta. En voinut olla miettimättä miltä sen lämpö tuntuisi siitintäni vasten, ja ajatus sai minut värisemään.

Äkkiä kuulimme alakerrasta ulko-oven avautuvan, ja vedin jalkani pois säikähtäen.

“Höh, ei niitten pitäny tulla viel pariin tuntiin,” Pauliina sanoi harmistuneena, hänen vanhempiensa metelöidessä alakerrassa. “Moi!” hän huusi alakertaan. Sieltä kuului epämääräinen tervehdys.

Menimme sänkyyn ja kätkimme alastomuutemme peitolla, vaikkeivät Pauliinan vanhemmat koskaan tulleetkaan hänen huoneeseensa. Pauliinalla oli ihanan pehmeä sänky, ei aivan parisängyn kokoinen, mutta helposti tarpeeksi leveä kahdelle tytölle. Makasimme kasvotusten, henkeämme pidättäen, kuin olisimme pelänneet jäävämme kiinni jostain kielletystä. Hymyilin Pauliinalle nolona, mutta hänen hymyssään näkyi pelkkää lämpöä ja rakkautta.

“Kai me jatketaan kohta?” enemmän huokasin kuin sanoin.

Pauliina ei vastannut, mutta tuli lähemmäksi, ja lähemmäksi, kunnes rintamme hieraisivat toisiaan vasten, ja tunsin hänen kuuman hengityksensä kasvoillani. Katsoin häntä silmiin jännittyneenä, vilkaisin vahingossa hänen täyteläisiä, punertavia huuliaan, ja katsoin taas hänen silmiinsä. Tiesin mitä tapahtuisi. Vain pari senttiä ja huulemme koskettaisivat, kokisin ensisuudelmani hänen kanssaan. En uskaltanut liikkua, pelkäsin pilaavani kaiken.

Ja sitten Pauliina painoi suunsa vasten suutani, ja kylmät ja lämpimät väreet kulkivat pitkin selkärankaani. Peiton alla oli kuuma, mutta Pauliinan suu oli vielä kuumempi, pyörryttävän kuuma. Hänen huulensa syleilivät omiani, ja huokailin hänen suuhunsa ja värisin kiihkosta. Tuntui kuin olisin päästänyt hänet johonkin vain minulle kuuluvaan tilaan, mutta oli kuin hän olisi kuulunut sinne.

Suudellessamme tunsin hänen kätensä haparoivan jalkovälissäni, kunnes silkkiset sormet sulkeutuivat jäykän varteni ympärille. Vavahdin tahattomasti hänen kosketuksestaan, ja voihkaisin suudelman lomassa kun hänen kätensä alkoi liikuttaa esinahkaani edestakaisin.

Alakerrasta kuului askelia ja epämääräisiä ääniä, mutta ne tulivat kuin jonkin muurin läpi enkä osannut välittää. En välittänyt muusta kuin tästä suloisesta hetkestä.

Kokeellisesti liu’utin kättäni hänen kyljellään, kunnes löysin lantion kaaren ja pakaran pyöreyden. Käsi täristen sormeni tunnustelivat tiensä hänen jalkojensa väliin, jossa niitä tervehti lämmin kosteus. Koskiessani Pauliinan kuumaa häpyä, hän pysähtyi ja katsoi minua syvälle silmiin, siniset silmät kosteina ja suu raollaan, kunnes suuteli minua uudelleen, vielä kiihkeämmin. Hänen kätensä hyväili hikistä, sileää penistäni yhä nopeammin, saaden sähköisen lämmön leviämään nivusissani.

Sormeni lipui Pauliinan samettisten häpyhuulten väliin, ja samalla Pauliinan kieli työntyi suuhuni. Rintamme painautuivat vasten toisiaan ja nännimme hieraisivat vastakkain. Halusin vielä lähemmäs, mutta silloin Pauliina ei olisi voinut liikuttaa kättään, enkä halunnut hänen lopettavan.

Äkkiä Pauliina erkani, tuijotti minua hetken, sitten pyörähti ympäri ja sukelsi peiton alle. Vain hänen takamuksensa ja jalkansa näkyivät, muu oli peiton alla. Olin kasvotusten hänen tainnuttavan kauniin jalkovälinsä kanssa. Hänen häpyhuulensa olivat vain muutaman sentin päässä kasvoistani, ja haistoin hänen tuoksunsa. Se oli täysin uusi tuoksu, sanoinkuvaamattoman huumaava, se tuoksui tytöltä ja seksiltä, äärettömän kiihottavalta.

Ennen kuin kerkesin reagoida, tunsin Pauliinan kuuman hengityksen jalkovälissäni, ja sitten hänen huulensa kun ne suutelivat kiveksiäni. Hänen huulensa olivat tulikuumat niiden viileyttä vasten; hän suuteli niitä kerran, kaksi kertaa, kolme. Sitten tunsin hänen kielensä, ja huokasin syvään nautinnosta kun se liukui pitkin pallomaisen kivespussini ryppyistä pintaa.

Haluten olla lähempänä Pauliinaa, haluten antaa hänelle samanlaista nautintoa, painoin kasvoni hänen jalkojensa väliin. Kohtasin ihanaa lämpöä ja kosteutta. Suutelin häntä kuin olin suudellut hänen suutaan, ja kuumaa mahlaa tihkui huulilleni hänen häpyhuultensa välistä. Huuleni ja kieleni upposivat hänen häpyhuultensa väliin, ja niiden välistä hän oli yhtä vaaleanpunaista liukasta pehmeyttä.

Olin niin lähellä Pauliinaa että se pyörrytti, pääni oli hänen reisiensä välissä, kasvoni hänen vaossaan. Hänen takamuksensa oli kiinteä puolipallo, ja siinä missä pyöreiden pakaroiden välinen vako päättyi, suoraan silmieni edessä, oli pikkuruinen, vaaleanpunainen ryppyinen aukko. Huokailin hänen jalkoväliinsä kuuman kielen lipoessa herkkää kivespussiani omien haarojeni välissä.

Pauliinan sormet kiertyivät siittimeni tyven ympärille, ja vetivät esinahkani taakse. Hän venkoili hieman asentoaan parantaen, ja ohjasi penikseni huulilleen. Jännityin odotuksesta, muistaen miten taivaalliselta se oli viimeksi tuntunut. Hänen huulensa suutelivat sen kärkeä, ja liukuivat pehmeänä renkaana terskani ympärille. Parahdin hänen suussaan olemisen tunteesta, mutta hänen pillunsa tukahdutti ääneni.

Etäisesti muistaen koulun seksivalistuksen ja anatomian oppitunnit, kieleni löysi pienen, kovan nipukan Pauliinan vaon poimuista. Pyyhin kieltäni sen yli varovasti, ja Pauliina ynisi peiton alla. Hän alkoi imeä penikseni kärkeä, ja pyörryttävä nautinto teki keskittymisestä haastavaa. Kokematon kieleni pyöri nipukan ympärillä, välillä hukaten sen, ja taas löytäen sen uudelleen. Molemmat pysähdyimme välillä, syvään huohottaen, toisen suun tuottaman nautinnon huumaamana.

Kaikki muu menetti merkityksensä. Olin lomittain Pauliinan kanssa, hikiset, alastomat vartalomme liukuivat vastakkain kehojemme täristessä nautinnosta. Suuni oli uponneena hänen jalkoväliinsä, penikseni oli uponneena hänen suuhunsa. Pauliina oli niin *lähellä*, kuin olisimme halanneet, mutta vielä lähempänä, kuin olisimme olleet toistemme sisällä.

Maatajärisyttävä orgasmi lähestyi, nautinto oli voimakkaampi, pakottavampi joka kerta kun penikseni liukui Pauliinan suuhun. Kieleni liikkui kuin itsestään ja silmissäni sumeni, koko ruumiini keskittyi tuntemaan kaikkia niitä ihania tunteita.

Vartaloni jännittyi, ja tunsin kun Pauliinakin jännittyi sylissäni. Äkkiä hän vapisi sylissäni, ja päästi pitkän, epätasaisen, tukahdetun voihkaisun, ja tajusin hämärästi jonkin supistelevan leukaani vasten. Hänen äänensä oli yhtä aikaa hurmioitunut ja epätoivoinen, ja voihkin hänen kanssaan kliimaksin räjäyttäessä tajuntani.

Kivespussini pingottui, penikseni nytkähti ja tunsin kun pitkä, taivaalliselta tuntuva syöksäys purkautui Pauliinan suuhun. Olin vähällä huutaa ihanasta tunteesta. Tärisin holtittomasti, ja siittimeni vavahteli spermani suihkutessa ulos minusta. Tuntui kuin kaikki minussa ollut siemenneste olisi syleilyssämme siirtynyt minusta häneen. Pauliinan voihkinta vaimeni hetkittäin, ja tajusin hänen nielevän siementäni.

Vähitellen siemensyöksyni laantui, ja tajuntani palasi. Pauliinan pillu sykähteli kasvoillani, ja tunsin hänen rintansa vasten vatsaani ja omat rintani vasten hänen vatsaansa. Hänen hikinen vartalonsa oli lämmin ja kimmoisa. Tunsin hänen huulensa varteni ympärillä ja hänen kielensä kärjen alla. Mutta ennen kaikkea tunsin sen ihanan tunteen kun hänen suunsa imi ulos viimeisetkin pisarat siemennestettäni.

Pauliina huohotti raskaasti peiton alla, ja välillä hänen kehonsa tärähti. Tajusin epäuskoisena, että hänkin oli lauennut, yhdessä minun kanssani, minun aikaansaamanani. Oivallus sai järjettömän onnen valtaamaan tajuntani.

Olimme siinä pitkän aikaa, päämme leväten toistemme reisillä, orgasmeistamme toipuen. Minua nukutti mutten halunnut nukahtaa, en halunnut sen hetken päättyvän.

”Haluutko sä olla mun tyttöystävä?” Pauliina kysyi ehkä vartin, ehkä tunnin kuluttua.

”Haluun,” vastasin.

Nukahdimme siihen, päämme toistemme jalkoväleissä.

//////////////////// Luku 4 ////////////////////

Heräsin Pauliinaan ja lakanoihin sotkeutuneena. Pakottava aamuerektioni nojasi hänen kasvojaan vasten, mutta hän nukkui yhä. Käännyin samoin päin hänen kanssaan ja käperryin hänen kainaloonsa, ja rintojemme pehmeät kummut painautuivat lomittain. Hänen kasvoillaan oli onnellisen tietämätön, unelias ilme, ja hän tuhisi hiljaa.

Hän oli paras ystäväni, ja nyt myös tyttöystäväni, sanan kaikessa ihanassa merkityksessä. Tunsin hullua ylpeyttä, ja halasin häntä tiukasti. Hänen silmänsä aukesivat, ja hän hymyili raukeasti nähdessään minut.

“… Huomenta,” sanoin, enkä voinut olla hymyilemättä itsekin.

“Mmmhhhuommenta,” hän mumisi vastaukseksi.

Makasimme sängyssä pitkään, lähekkäin ja sylikkäin, puhuen ja suudellen.

“Tää on outoo, eiks oo?” Pauliina sanoi jossain vaiheessa, suutelun lomassa.

“Niin on,” vastasin. “Mut ei mua haittaa yhtään.”

“Ei muakaa,” Pauliina sanoi nauraen heleästi, ja jatkoi, “Tyttöystävä.” Sana kuulosti ihanalta.

Suutelin häntä, ja sanoin, “Mä luulin aina että sä oot ihan hetero.”

“Niin mäki luulin viel pari kuukautta sitte.” Pauliina virnisti. “Emmä tiiä, ehkä mä oon edelleen, en mä oo ikinä tykänny kestään muusta tytöstä tälleen. Ehkä se on siks että sulla on tää,” hän sanoi tarttuen velttoon penikseeni. Löysänäkään hänen sormensa eivät yltäneet kokonaan sen ympäri.

“Ehkä mun pitäs loukkaantua, mut en mä pysty. Sä oot ihana,” sanoin.

“Niin säki. Mä rakastan sua.”

“Mäkin rakastan sua,” kuiskasin.

Olimme sanoneet ne sanat ennenkin, mutta nyt niillä tuntui olevan uusi, syvempi merkitys. Niiden kuuleminen sai sydämeni hypähtämään rinnassani ja lämpimiä väreitä leviämään vatsassani. Tunsin melkein pakahtuvani onnesta.

Jossain vaiheessa kun viimein maltoimme nousta sängystä, menimme alakertaan syömään aamupalaa Pauliinan vanhempien kanssa. Minua pelotti josko he olisivat kuulleet mitä olimme tehneet, mutta epäluuloisia katseita ei luotu. Myöhemmin menimme takapihalle ottamaan aurinkoa.

Halailimme ja pussailimme jatkuvasti, ja hymyilimme ja nauroimme koko ajan. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, kuin se olisi iloinnut kanssamme.

Myöhemmin olimme hänen huoneessaan, jättämässä jäähyväisiä. Pauliinan perheen oli tarkoitus lähteä illansuussa viikoksi hänen mummolaansa. Halasimme, ja sitten hän yllätti minut sanoillaan.

“Mä oon neitsyt,” hän sanoi, melkein nololla äänellä. “Ei koskaan menty Miksun kanssa niin pitkälle.” Miksu oli hänen vuoden takainen poikaystävänsä.

Jostain syystä sen kuuleminen sai minut tuntemaan oloni hieman itsevarmemmaksi. Olin olettanut hänen menettäneen neitsyytensä jo kauan sitten.

“Aa, okei,” vastasin parempia sanoja löytämättä. “Niin mäki, ihan niinku et ois tienny.”

“Nii…” hän sanoi hiljaa, ja näytti mietteliäältä, sitten taas hymyili tuttua, elämäniloista hymyään.

“Mä en haluu että meet,” sanoin lapsellisesti.

“En mäkää haluis mennä, mut mummi ei oo kauheen hyvänä, ja en ehkä nää sitä enää montaa kertaa.”

Pauliina halasi minua tiukasti, ja suutelimme.

Äkkiä hän erkani, ja kaivoi valmiiksi pakatun laukkunsa sivutaskusta jotain.

“Haluun näyttää sulle jotain,” hän sanoi.

Pauliina ojensi minulle pienen pahvisen kansion, ja avasi sen. Siellä oli pikkuruisia, vaaleanpunaisia pillereitä, joissa oli pieni y-kirjain. Puolet noin kolmestakymmenestä oli poissa. Tajusin, mitä ne olivat.

“Mitä..?” aloitin.

“Sitten kun mä tuun, ens perjantaina, iskä ja äiti lähtee saman tien johonki kylpylään kaheks päiväks,” Pauliina selitti. “Voitko tulla meille yöks sillon?”

Ymmärsin, mitä hän ehkä vihjasi, ja ajatus huimasi minua. Pauliina laittoi e-pillerit takaisin laukkuunsa.

“Joo,” vastasin.

“Ihanaa,” Pauliina kehräsi, ja halasi minua taas.

Lukemattomien suudelmien jälkeen sanoimme heipat, ja menin kotiini.

Seuraava viikko oli yhtä tuskaa. Tekstailimme koko ajan ja soitimme toisillemme iltaisin, mutta se vain pahensi ikävääni. Kun Pauliina ei ollut lähelläni, tuntui kuin osa minua olisi ollut poissa.

Parin päivän jälkeen kiveksiäni alkoi pakottaa, mutta masturbointi ei kiinnostanut minua. Ei Pauliinan kanssa koetun jälkeen. Penikseni hyväily sormillani tuntui suloiselta, mutta ei ollut mitään verrattuna siihen, miltä Pauliinan suu oli tuntunut.

Eräänä iltana katsoin peiliin niin kuin niin monta kertaa ennenkin, mutta jokin tuntui muuttuneen. Peilistä minua katsovalla hoikalla tytöllä oli samanlaiset pitkät vaaleat hiukset, samanlaiset siniset silmät ja punertavat huulet. Hänellä oli samat, pyöreät ja pystyt rinnat tummanpunaisine nänneineen, sama lantion kaari ja litteä vatsa. Hänen peniksensä oli sileä ja paksu niin kuin aina ennenkin, kivespussi pullea ja ryppyinen. Käännyin ympäri, ja näin että peppukin oli yhtä pyöreä ja piukka kuin aikaisemminkin.

Jokin tässä tytössä oli kuitenkin erilaista. Hän oli kaunis, tajusin. Minä olin kaunis, niin kaunis, reisien välissä roikkuvia kapistuksia myöten. Sillä ei enää ollut väliä, että haarovälini oli erinäköinen kuin muilla tytöillä. Pauliina rakasti minua ja minä häntä, enkä voinut olla enää rakastamatta itseänikin.

Tanssahdin huoneessani kuin idiootti, rakkauden täyttämänä.

Päivät matelivat, mutta viimein koitti perjantai. Viikon puolivälissä säät olivat muuttuneet sateiseksi, ja koko sen päivän oli tullut vettä. Vielä illallakin satoi, ja kastuin läpimäräksi polkiessani muutaman korttelin matkan Pauliinan kotiin.

Hänen vanhempiensa auto oli poissa pihasta. “Tuu vaan suoraan sisään,” Pauliina oli tekstannut, ja astuin sisään ovikelloa soittamatta.

Alakerrassa oli hiljaista, yläkerrasta kuului sateen ääneen hukkuva suihkun humina. Riisuin märän, kirkkaankeltaisen hupparini ja ripustin sen naulakkoon, ja astelin yläkertaan vievään portaikkoon.

Ajatus siitä, että näkisin parhaan ystäväni, *tyttöystäväni*, iäisyydeltä tuntuneen eron jälkeen, sai sydämeni hakkaamaan. Märät shortsini ja pikkuhousuni liimaantuivat inhottavasti penikseeni, ja hiuksistani tippui kylmiä vesipisaroita kasvoilleni, mutta tuskin huomasin, olin niin innoissani.

Yläkerrassa oli pimeää, mutta pesuhuoneen raollaan olevasta ovesta kajasti valoa. Avasin oven, ja jähmetyin.

Pauliina seisoi suihkun alla silmät kiinni, vesi valuen ja kimmeltäen hekumallisella vartalollaan. Hänen vaaleanpunaiset nänninsä nöpöttivät kauniisti veden kutittaessa niitä. Taas tunsin hullua ylpeyttä siitä, että niin kaunis olento oli tyttöystäväni. Hänen alastomuutensa sai minut tiedostamaan paineen jalkovälissäni, ja olin vain hetkessä värisevän kova.

”MOI!!” Pauliina huudahti äkkiä, kasvot loistaen iloa. ”Mä en ollu vielä valmis, tuu tänne!”

Riisuuduin jännityksestä täristen, ja liityin hänen seuraansa suihkun alle. Hän avasi sylinsä minulle ja halasimme pitkään ja tiukasti, kuin peläten että toinen yrittäisi pakoon. Erektioni tökki hänen litteää vatsaansa.

“Ei hitto mun oli ikävä sua!” Pauliina sanoi melkein itkuisella äänellä, ja tunsin kyyneliä omissa silmissäni. Hän suuteli minua intohimoisesti.

“Niin munki sua,” vastasin itkua pidätellen.

Miten vain viikon jälkeen pystyikin olla niin ikävä, en tiennyt, mutta tuntui kuin olisin ollut taas kokonainen nyt kun Pauliina oli siinä.

Pian siirryimme hänen vuoteeseensa, vaivautuen tuskin kuivaamaan itseämme ensin. Kierimme sängyssä toisiimme kietoutuneina, suu suuta vasten ja toistemme alastomuutta kosketellen.

Pauliinan huulet löysivät rintani, ja hän suuteli ja imi niiden kärkiä. Se tuntui ihanalta, ja voihkin hänen hiuksiinsa, penikseni sykkien kiimasta. Tein saman hänelle; otin hänen nänninsä huulteni väliin, pyöritin kieltäni sen ympärillä ja imin sitä suuhuni.

“Tehään se,” hän voihkaisi.

Ehkä sen olisi pitänyt tuntua väärältä. Mutta Pauliinan maatessa edessäni, niin rakastavana ja antautuvana, se tuntui enemmän oikealta kuin mikään koskaan. Tärisin jännityksestä, ja Pauliinakin hymyili hermostuneesti, melkein pelokkaana.

“Ootko sä -” aloitin.

“Joo!” hän puoliksi huudahti, puoliksi huokasi. “Tuu,” hän aneli, syliään avaten.

Pauliina makasi selällään sängyllä, pitkät, ruskettuneet jalat levällään. Hänen pakaransa lepäsivät patjalla, ja niiden välistä näkyi pieni, kaunis peräaukko. Sen yläpuolella hänen lumoava pillunsa kimmelsi kosteana. Se näytti uskomattoman kauniilta, melkein luonnottoman kauniilta, niin kauniilta että sattui katsoa sitä.

Kiipesin Pauliinan päälle kömpelösti, ja hänen kätensä tarttui varteeni, ohjaten sitä hänen haarojensa välissä olevaan rakoon. Vartalomme koskettivat, rintamme likistyivät vastakkain, huulemme kohtasivat. Tunsin jotain kuumaa ja kosteaa penikseni kärjellä, kuin suudelman. Sitten suudelma nieli minut, ja tuntui kuin kuumia, samettisia renkaita olisi liukunut siittimeni yli, työntäen esinahkani taakse ja ympäröiden paljaan terskani. Sileät tytön kehomme yhtyivät ensimmäistä kertaa, ja me molemmat pidätimme henkeämme, toisiamme tuijottaen.

Maailmassa ei ole varmaan mitään niin henkisesti ja fyysisesti täydellistä tunnetta kuin se mitä tunsin menettäessäni neitsyyteni yhdessä Pauliinan kanssa. Makasin vain siinä, hänen päällään ja sisällään, ja hukuin ihaniin aistimuksiin. Pauliina tuijotti minua suu raollaan, kasvoillaan äärimmäisen ekstaasin ilme, ja oma ilmeeni oli varmaan hyvin samankaltainen. Olin kuullut, että seksi sattui ensimmäisellä kerralla, mutta Pauliinan kauniilla kasvoilla ei ollut tietoakaan kivusta.

Työnsin vaistomaisesti lantiollani, painautuen Pauliinaa vasten, ja tunsin uppoavani syvemmälle, kunnes penikseni oli kokonaan hänessä, ja hänen häpyhuulensa liimaantuivat ihooni. Nivusemme koskettivat, ja tunsin jonkin sykkivän aivan penikseni kärkeä vasten. Huohotimme kasvot toisissamme kiinni, täysin antautuneena sukuelimissämme tuntemalle nautinnolle.

Tuntui mielettömältä olla hänen sisällään, mutta kun liikuin, kitka siittimeni ja Pauliinan emättimen välillä oli jotain täysin käsittämätöntä. Liikuin varovasti edestakaisin, ja en voinut olla voihkaisematta joka kerta kun työnnyin takaisin häneen, ja joka kerta kun työnnyin, Pauliina parahti.

“Älä… lopeta…” Pauliina kuiskasi hädin tuskin erottuvalla, värisevällä äänellä.

En olisi kuollaksenikaan halunnut. Pauliinan vartalo jännittyi, ja hänen kasvoillaan oli puhtaan, pysäyttämättömän mielihyvän ilme. Hänen suunsa aukesi, mutta ääntä ei kuulunut, ja tunsin hänen orgasminsa, tunsin kun hän sykähteli ympärilläni ja allani. Minä sain hänet laukeamaan, *penikseni* sai hänet laukeamaan, ajattelin onnellisena, hekuman turruttamassa päässäni.

Liikuin epätasaisesti, vaistonvaraisesti. Pitkät, vaaleat hiuksemme sotkeutuivat toisiinsa suudellessamme. Niiden tuoksu, sekä seksin huumaava aromi tunkeutui sieraimiimme. Sänky natisi allamme, ja seksin märät äänet ja toistemme voihkinta täytti korvamme. Kaikkien tuntemuksieni keskellä olivat yhtymäkohdassamme tuntemani taivaallisen ihanat aistimukset. Pauliinan pillun lukemattomat, liukkaat poimut hieroivat ja hyväilivät siitintäni sen liukuessa niiden syleilyssä. Sen juuressa, lantionpohjassani, tuntui valtava, räjähtämäisillään oleva paine.

Minulla oli äärimmäisen haavoittuvainen olo, mutta toisaalta tunsin olevani enemmän turvassa kuin koskaan aikaisemmin, kuin minun olisi kuulunut olla juuri siinä, sisäkkäin parhaan ystäväni, tyttöystäväni kanssa. Ymmärsin nyt, mistä tuli sana ‘yhdyntä’. Olimme niin lähekkäin, että tunnuin sulautuvan Pauliinaan, tunnuin olevan yhtä hänen kanssaan.

Jokainen työntö hänen sisäänsä oli puhdasta hurmiota. Pauliinan emätin tuntui ahtaalta, liukkaalta ja lämpimältä putkelta, täydelliseltä ja taivaalliselta. Hän tuntui olevan täynnä tiukkoja mutta pehmeitä renkaita, jotka hankasivat vasten herkkää penistäni sen liukuessa niiden läpi. Joka kerta kun työnnyin hänen sisäänsä, kivespussini painautuivat vasten hänen kuumaa peräaukkoaan.

Paine nivusissani oli jo melkein sietämätön. Kivekseni olivat täynnä patoutunutta siementäni. Pauliina puoliksi voihki, puoliksi itki uuden orgasmin ravistellessa hänen kehoaan, samalla kun painauduin aivan häntä vasten, kokonaan hänen sisäänsä, ja orgasmi valtasi minutkin.

Halasin Pauliinaa, puristin häntä, työnnyin häneen niin syvälle kuin saatoin, yhdyntämme kulminoituessa. Siittimeni nytkähti hänen sisässään kerran, toisen, ja kolmannella kerralla paksu purskahdus spermaa ruiskusi ulos minusta. Parahdin siemeneni purkautuessa. Sitä syöksyi valtavia määriä minusta Pauliinaan, suihkuten hänen emättimensä pohjalle. Lantioni liikkui kouristuksenomaisesti edestakaisin, ja joka kerta kun penikseni työntyi Pauliinan pillun silkkiseen, poimutettuun tunneliin, uusi ryöppy spermaa vapautui. Sanat eivät riitä kuvaamaan miten ihanalta se tuntui.

Itkimme ilosta ja nautinnosta tuona täydellisenä hetkenä. Olin Pauliinassa, sukuelimeni oli hänen sukuelimessään, siemennesteeni siirtyi minun kehostani hänen kehoonsa. Jotenkin *tunsin* kuinka sitä virtasi penikseni läpi hänen sisäänsä. Oli kuin olisin luovuttanut palan sielustani hänelle. Joka ikinen pisara tyhjentyi kivespusseistani, ja vavahtelin ekstaasissa.

Makasimme siinä pitkän aikaa. Tärisimme ja vapisimme, ja pyyhimme kyyneleitä silmistämme orgasmeistamme palautuessa.

“Onks tää ees totta?” Pauliina kysyi raskaasti huohottaen.

“Toivottavasti,” vastasin yhtä pökerryksissä kuin hänkin.

Nukahdimme melkein heti, päällekkäin ja sisäkkäin.

Kun heräsimme seuraavana aamuna, sänky oli yhtä alastoman tytön, lakanan ja sperman sekamelskaa. Kun lopulta nousimme vuoteesta vähän ennen puolta päivää, Pauliinan jalkojen välistä tippui ja valui lammikoittain eilisen illan huuman jäänteitä.

Se viikonloppu oli pelkkää rakkautta ja seksiä. Hädin tuskin maltoimme syödä ja nukkua kaikelta siltä yhtymiseltä.

Maanantaina menimme sään muututtua aurinkoiseksi rannalle, ja pyysimme Teean mukaan. Kesti melkein tunnin, ennen kuin hän uskoi ettemme vitsailleet, kun kerroimme seurustelevamme. Lopulta hän suostui uskomaan, ja iloitsi kanssamme.

Pauliinan vanhemmat onnittelivat meitä, mutta omat, vanhoilliset vanhempani eivät olleet niin myötämielisiä, ja hyväksyivät asian hammasta purren. Pikkusiskoni vaikutti vähän surulliselta saadessaan kuulla asiasta, ehkä hän ajatteli ettei koskaan tulisi kokemaan vastaavaa.

Niin löysin ensimmäisen tyttöystäväni, yllättävän läheltä, ja elämässäni alkoi uusi, onnellisempi luku.

32 kommenttia viestissä: “Tyttö, jolla oli penis”

 1. kiiakoo28 says:

  Jatkoo toi oli sika hyvä

 2. moikelis says:

  Todella hyvin tehty!

 3. nyymi says:

  En oo ikinä lukenu mitään noin romanttista vaikka aihe on vähän pelottava mut kiihottava näin jätkän näkökulmasta! Todella hyvin kirjotettu ja toivottavasti teet jatkoa tälle.

 4. pera says:

  Todella hyvin kirjoitettu tarina! Ja kiihottava 😉

 5. tyttö jolla oikeesti tollane diagnoosi says:

  mullaki on pieni penis ja pillu. mul ei oo kiveksii vaa niiden paikalla on pillu ja en tunne kikkelis nautintooo mut pillus tunnen enemmän ku kukaa muu t: lääkäri joka sanoi että mun nautinto seksistä tai hieromisesta
  / nuolemisesta on 2kertane :))) mul on poikaystävä joka oikeesti rakastaaa mua eikä välitä “pienistä” epäkohdista ja menetin hänen kanssaan neitsyyteni! ps. kaluni on isompi kuin hänellä!!!

 6. tyyppi says:

  Voi miten romanttinen

 7. 8D says:

  Toi oli ihan paras! Oisko tolle jatkoo ti jotai=)

 8. =O says:

  Tää oli iha mahtava tarina ja mukavan erilaine. Lisää kiitos!

 9. Tipi says:

  Ensimmäinen seksinovelli jonka luen. Tämä tarina saa jopa mut lukemaan näitä lisää. Kiihottava ja kanis tavara.Kiitokset siitä kirjoittajalle.

 10. tyttö says:

  Aivan ihana…

 11. hanska make says:

  Tosi hyvä. Saisko jatkoa.

 12. salama says:

  Hyvä mielikuvitus kirjoilttajalta!

 13. joku says:

  Tosi hyvä!jatkoa ehdottomasti.

 14. pistoleero"SKYBE" says:

  Näin vanhakin äijä tykkäs tosi paljon.Kun on vuosien takaista kokemusta.Kyseisistä IHMISISTÄ. Euroopan mantereella.
  Olisi hauskaa lukee jatkoa.Pliis?

 15. Nimimerkki (pakollinen) says:

  Kaunis ja vähän erikoinen tarina. Wau! Kaunista tekstiä eikä kirotus vireitä

 16. Litsy says:

  Nätti tarina. Harvoja joista sai muutakin kuin lukunautintoa.

  Alussa takerruin yksityiskohtaan että mikä diagnoosi päähenkilöllä oikein oli. Jos on toimivat kivekset, syntyy pakosta testosteronia ja myös näyttää mieheltä. Päähenkilö olisi ihan hyvin voinut olla transseksuaali tai jotenkin selitetysti intersukupuolinen. Tarinasta tuli ihan turhaan skifi. (<- tietsyti vain minun mielipiteeni)
  Lopussa tuo kyllä häiritse yllättävän vähän.

 17. Tommi says:

  Hieno ja koskettava tarina, sai jopa miettimään omaa parisuhdetta. Paras mitä koskaan lukenut.

 18. jatkooooo says:

  jatkoa! Aivan mahtava

 19. Hybr1d1 says:

  Todellakin kärkikymmenikössä!

 20. Hanska make says:

  JATKOA…

 21. vili says:

  Todella hyvä tarina. Jatkoa.

 22. qope says:

  Kiitos jälleen kaikista kommenteista, palaute kannustaa jatkamaan tätä pikku kirjailuharrastustani 🙂

 23. random says:

  Jatkoo tää on paras kaikista

 24. ukkm says:

  Kiitos.
  Todella kaunis ja niin kiihottava aihe ja tarina.

 25. Anonyymi says:

  Ihana tarina! Todella hyvin kirjoitettu, niin herkkä ja kaunis että tuntui melkein väärältä kiihottua. Toivottavasti kirjoitat lisää uusia novelleja.

 26. lambi says:

  Jotenkin kammottavan romanttinen….

 27. Kale says:

  Herkkä ja kaunis tarina…kiihoittavakin
  toivottavasti kirjoitat jatkoa!

 28. Mies says:

  Aivan mahtava tarina! Lisää näitä.

 29. joku says:

  Erinomainen idea. Kiihotti! Lisää!

 30. Onni Maalainen says:

  Olipas kaunis ja erikoinen tarina.
  Huolella ja kauniilla “käsialalla” kirjoitettu. Vailla kirjoitusvirheitä?!
  Erikoista!
  Kiitos

 31. juba says:

  Voihan aika ja iäisyys.Olen aika varma,etten ole ennen lukenut näin kaunista ja koskettavaa tarinaa.Ehdottomasti jatkoa.

 32. Utelias says:

  Hejsan onko mahdollista saada tarinalle jatkoa? Erittäin hyvin tehty mielenkiintoinen tarina.

Kommentoi

top