search
top

Tytär Ratsastaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (124 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...

Maria seisoi kokovartalopeilinsä edessä tarkastellen puolialastonta vartaloaan. Hän oli juuri tullut saunasta ja sovitti ylleen uusia alusvaatteita, jotka hän oli ostanut itselleen lahjaksi täytettyään 22. Ne hän aikoi myös laittaa tänään päällensä lahtiessään juhlimaan kavereidensa kanssa.

Valkoiset pitsirintaliivit olivat melko rohkeat, mutta hän oli ihastunut niihin kaupassa. Marian rinnat olivat melko suuret ja nännipihat tulivat väkisin esiin liivien alta. Muutenkin tummanruskeat, jäykät nännit näkyivät selvästi ohuen pitsikankaan läpi. Maria oli ylpeä rinnoistaan, jotka D-kuppikoosta huolimatta olivat melko pyöreät ja kiinteät. Myös pienistä pikkuhousuista näkyi läpi jotain tummaa.. Pieni karvatupsu, jonka Maria oli jättänyt jäljelle ajeltuaan alapäästään karvoitusta ohuemmaksi. Vaikka kapea haarakiila tuntui koko ajan liukuvan häpyhuulien väliin, hän alkoi pitää näkemästään yhä enemmän.

Maria työnsi kätensä liivien sisään ja hieroi herkkää nänniään. Se työntyi heti kovana kangasta vasten ja väristykset kulkivat hänen vartalonsa läpi. Käsi silitti vatsaa, samalla kun hän kääntyi ympäri ja katsoi olkapäänsä yli, miltä pikkuhousut näyttivät takaapäin. Ne sopivat täydellisesti hänen pyöreään takapuoleensa, joka oli näkyvissä miltei kokonaan.

Maria kääntyi ympäri ja antoi kätensä liukua alas, kunnes sormi alkoi painaa pehmeää kangasta häpyhuulien väliin. Maria katseli itseään peilistä, samalla kun hän hieroi klitoristaan pikkuhousujen läpi. Hän hymyili itselleen ja otti sitten vastahakoisesti kätensä pois jatkaakseen
pukeutumistaan.

Otettuaan pitkän huikan paukustaan, hän laittoi ylleen lyhyen, itsetekemänsä nahkaisen minihameen, jossa oli koko sivun mittainen vetoketju kyljessä. Sitten hän napitti kiinni valkoisen silkkipaidan, joka liian pienistä napeista johtuen ei millään tahtonut pysyä kiinni. Se tuntui kuitenkin niin ihanan viileältä yllä, että sitä oli mukava käyttää. Hän katsoi vielä viimeisen silmäyksen peilistä ja joi sitten yhdellä hörppäyksellä paukkunsa loppuun.

Maria meni alakertaan, teki itselleen uuden lasillisen ja istui olohuoneen sohvalle katsomaan tv:tä, josta tuli jalkapalloa.

Hetken kuluttua hänen isänsä Raimo tuli saunasta olohuoneeseen kylpytakki yllään. “Etkö sä vielä lähtenytkään?” Raimo kysyi tyttäreltään. “En mä vielä ainakaan tuntiin kun mua tullaan hakemaan sitten.” Maria vastasi hätäisesti. Raimo katseli tytärtään, joka tuntui olevan keskittynyt jalkapalloon.

“Hitto, kun mä olisin vähän nuorempi…” Raimo sanoi ajatuksissaan ääneen katsellessaan tytärtään.

“Niin mitä sä sitten tekisit?” Maria kysyi.

Raimo istui sohvalle Marian viereen ja sanoi sitten hymyillen, “Mä näyttäisin noille, miten jalkapalloa oikein pelataan.”

“Niin varmaan”, Maria nauroi. “Ainoa asia, mitä sä voisit ehkä noille näyttää, on, kuinka ammutaan metrin päästä ohi maalin.”

“Ja säkö sitten osaisit?” Raimo kiusasi tytärtään, joka nuorena oli itsekin harrastanut jalkapalloa. “Ethän sä pienenä edes pysynyt mun jalalla, kun leikittiin ratsastusta. Muistatko?”

Maria mutrusti huuliaan. “Se oli silloin se. Nyt mä pöllyttäisin sut mennen tullen”, Maria sanoi itsevarmasti.

Raimo siirsi kylpytakin helman pois oikealta reideltään ja taputti sitä. “Tuu koittamaan, jos uskallat.”

Maria oli jo hyvässä nousuhumalassa eikä häntä tarvinnut kauaa yllyttää. “Okei isä, mutta turha itkeä sitten jälkeenpäin.”

Maria tarttui kaksin käsin kiinni isänsä jalasta ja kipusi sitten sen päälle istumaan. Hän puristi reitensä tiukasti isänsä reiden ympärille ja levitti kätensä tasapainon ylläpitämiseksi. Tarkoitus oli pysyä mahdollisimman pitkään reidellä samaan aikaan, kun isä yritti ravistaa häntä alas.

Raimo alkoi liikutella jalkaansa edestakaisin. Maria keikkui puolelta toiselle ja nauroi samalla, kun hän yritti pysyä jalan päällä. Hänen kätensä heiluivat ylös ja alas, mutta tasapaino säilyi kuitenkin hyvin.

“Etkö sä ton parempaan pysty?” Maria sanoi ja huomasi heti, että hänen isänsä aikoi pistää parastaan tyttärensä haasteeseen.

Raimo alkoi heiluttaa jalkaansa tosissaan puolelta toiselle ja Maria jännitti vartalonsa. Hänen reitensä puristuivat tiukemmin isänsä reiden ympärille ja hän keskittyi vain pysymään hänen jalallaan.

Raimon jalan hyppiessä ylös ja alas Maria alkoi tuntea, kuinka hänen pikkuhousunsa kiristyivät syvälle häpyhuulien väliin ja kuinka hänen pillunsa hieroutui isän reittä vasten aina, kun hän putosi alas. Jokainen kosketus tuntui hänen klitoriksessaan ja jokaisella hypyllä kosketus alkoi tuntua aina vaan paremmalta. Aina alas tullessaan hän yritti pysyä mahdollisimman pitkään reittä vasten, jotta saisi ihanan tunteen kestämään pitempään.

Raimo jatkoi raivoisaa jalan ylös, alas ja sivulle heiluttamista. Hän katsoi suoraan eteensä ja näki, kuinka hänen tyttärensä suuret rinnat heiluivat edestakaisin puseron sisällä, vain muutaman sentin päässä hänen kasvoistaan.

Puseron ylimmät napit olivat auenneet ja joka hyppäyksellä rintojen väli tuli näkyviin kadotakseen sitten jälleen kankaaseen. Lisää nappeja aukesi ja rintaliivit tulivat
kokonaan näkyviin. Kiinteät, pyöreät rinnat heiluivat hänen edessään ja suuret, kivikovat nännit näkyivät liivien läpi.
Marian sivuille levitetyt kädet työsivät rintoja vielä entisestäänkin eteenpäin. Raimo tunsi, kuinka hänen kalunsa alkoi hitaasti kovettua.

Hetkessä Marian pusero oli auennut kokonaan ja helmat heiluivat villisti edestakaisin. Raimo laittoi kätensä varovasti Marian vyötärölle, joka silmät ummessa pomppi reittä vasten. Raimo alkoi hitaasti nostaa käsiään tyttärensä kylkiä pitkin ylös, kunnes hänen kätensä olivat Marian kainaloissa. Sitten hän veti kätensä varovasti rintojen sivuille ja hänen peukalonsa liukuivat terhakoiden nännien päälle, jotka pullistuivat ohuen kankaan läpi.

Marian silmät aukesivat levälleen, kun hän tunsi isänsä peukalot hieromassa nännejään. Hän vilkaisi isäänsä ja sitten hänen käsiään, jotka nyt puristelivat hänen suuria rintojaan rintaliivien läpi. Maria haukkoi henkeään. Hän ei voinut uskoa, että kaikki tapahtui oikeasti. Isän kädet hänen rinnoillaan ja reisi hänen litimärkää pilluaan vasten.

Maria ei välittänyt enää. Hänen sivuille levitetyt kädet tulivat alas ja hän avasi hameensa vetoketjun, joka putosi samassa lattialle. Maria tarttui kaksin käsin isänsä reiteen ja alkoi hieroa pilluaan edestakaisin pitkin isänsä reittä, joka oli jo märkänä pillun nesteistä. Raimo puristeli tyttärensä pyöreitä rintoja ja pyöritteli paksuja nännejä peukaloittensa ja etusormiensa välissä.

Maria huohotti raskaasti vieden kätensä haarojen väliin ja repi pikkuhousujensa haarakiilan pois häpyhuuliensa välistä, jotta hänen pillunsa olisi vasten reiden paljasta ihoa. Haarakiila napsahti poikki, mutta Marialla ei ollut aikaa surra sitä. Hän hieroi yhä kovemmin paisunutta klitoristaan vasten isänsä jalkaa.

“Aaaahhh… Ooohhh… Voi isä… Nyt…” Maria voihki, kunnes hänen vartalonsa jäykistyi. Marian pää retkahti taakse ja hän valitti ääneen, kun hänen orgasminsa alkoi. Raimo havahtui tyttärensä huutoon ja katsoi, kuinka hänen selkänsä taittui kaarelle taakse, kun hän viimeisillä voimillaan hieroi raivoisasti isänsä jalkaa. Raimon puolikova kulli nousi pystyyn sekunneissa, hänen nähdessään tyttärensä liikkuvan sylissään kuin jonkun entisen vieraan valloituksen. Lopulta Maria retkahti takaisin hänen syliinsä poski olkapäälle hengittäen raskaasti.

“Voi ei, isä. Mä en tiedä, mitä tapahtui. Se oli vahinko.”

“Shhh kulta. Ei se haittaa”, Raimo sanoi ja silitti Marian hiuksia. “En minäkään olisi saanut kosketella sua, mutta en vaan voinut sille mitään. Se oli liian kiihottavaa.”

Maria kurkisti varovasti alaspäin ja näki suuren pullistuman kylpytakin sisällä.

“Isä mä haluan, että sustakin tuntuu hyvälle.” Maria huohotti hiljaa.

Maria tarttui isänsä käteen ja vei sen jäykän kullin päälle. Raimo ei tiennyt hetkeen, mitä tehdä, mutta alkoi sitten hitaasti puristella kaluaan kylpytakin läpi vilkuillen tyttärensä rintoja.

Kun Maria huomasi, mitä hänen isänsä tuijotti, hän antoi
paitansa pudota hitaasti lattialle ja avasi sitten liiviensä edessä olevan hakasen. Kun Maria veti olkapäänsä taaksepäin riisuakseen liivinsä, hänen upeat rintansa työntyivät kohti isän kasvoja.

Raimo ahmi katseellaan tyttärensä ihania rintoja, joiden kivikovat nännit sojottivat suoraan eteenpäin. Maria nojasi taaksepäin ja otti tukea isänsä polvista. Hänen katseensa nauliintui isän haaroihin, kun tämä hieroi hitaasti kaluaan kylpytakin läpi. Kiima alkoi saada hänestä jälleen vallan.

“isä mitä me oikein tehdään…? Näytä se mulle…” Maria voihki silmät puoliummessa. Raimo avasi kylpytakkinsa helmat ja hänen jäykkä kullinsa tuli esiin. Hitaasti hän alkoi hieroa sitä Marian katsellessa.

“Me voidaan vielä lopettaa…” Raimo yritti kuullostaa sille kuin tarkoittaisi sanomaansa, vaikka ei saanut silmiään irti tyttärensä rinnoista. Rinnoista jotka heiluivat hitaassa rytmissä hänen edessään.

Maria nosti jalkansa isän reiden yli ja kävi hajareisin tämän syliin istumaan. Hän työnsi kätensä haaroihinsa ja alkoi hieroa klitoristaan. Heidän rystysensä hankasivat vastakkain, kun he runkkasivat sylikkäin. Raimo kohotti toisen kätensä ja tarttui Marian rintaan imien nännejä vuoronperään.

Maria nousi polvilleen ja painautui isäänsä vasten. Hitaasti hän antoi lantionsa painua alemmas, kunnes kuuma terskanpää kosketti liukkaita häpyhuulia. Raimo tarttui kaksin käsin hänen lantioonsa ja yritti voihkien estää sitä painumasta alemmas. Maria pyöritti lantiotaan ja aina välillä terska hipaisi hänen pilluaan saaden molemmat valittamaan ääneen. Lopulta paksun terskan liukuessa edestakaisin häpyhuulten välissä se osui lopulta pillun aukolle ja pelkkä terska luisui sisään kuumaan reikään.

“Voi isä…” Maria valitti painaen lantiotaan alas ja tunsi, kuinka kova, paksu kulli työntyi hitaasti hänen pilluunsa.

Raimo puristi tyttärensä lantiota tiukasti itseään vasten ja voivotti. “Mä en kestä enää… Nussi mua kulta nyt. Nussitaan ihan vähän…”

Maria alkoi ratsastaa isänsä kullilla, joka täytti hänen pillunsa jokaisen sopukan.

“Voi isä… Voi isä”, Maria huohotti joka painauksella, kun hänen isänsä sormet samalla hieroivat hänen peräaukkoaan. “Sun kulli on mun sisällä… Mun pillussa…” Maria voihki vilkuillen aina välillä epäuskoisena haaroihinsa.

Raimolle tyttären sanat olivat liikaa. Hän alkoi tuntea, kuinka hänen orgasminsa läheni. “Multa tulee, kulta, kohta, jos sä puhut noin…” hän sai kuiskattua Marian korvaan.

“Tuu mun pilluun, isä. Ruiskuta sun spermat syvälle mun pilluun…” Maria huohotti kiimasta sekaisena. “Mun isä nussii mua… Nussi sun omaa pikku kultaasi…” Maria voihki haluten kiihottaa isäänsä äärimmilleen.

Hän liikkui raivoisasti isänsä sylissä, joka puristi häntä tiukemmin itseään vasten.

“Nyt tulee…” Raimon suusta pääsi pitkä valittava huokaus.

Raimon iso kulli alkoi sykkiä Marian sisällä ja sperma syöksyi syvälle hänen pilluunsa. Samassa Marian oma orgasmi alkoi. Hän painoi lantiotaan niin tiukasti isänsä kullia vasten kuin pystyi ja huusi suoraa huutoa.

Supisteleva pillu imi kullia sisäänsä kuumien aaltojen lyödessä hänen lävitseen. Vielä viimeisillä voimillaan hän pyöritti lantiotaan nautinnollisesti, kunnes lopulta lysähti isänsä syliin.

Kun he olivat huilanneet hetken, alkoi Maria nostaa lantiotaan hitaasti ylöspäin. Vähä vähältä paksu kalu liukui ulos aiheuttaen molemmille kuumia väristyksiä. Lopulta yhä jäykkänä seisova kulli luiskahti ulos ja kiilteli heidän nesteistään.

Maria kurotti haarojensa väliin, josta valui norona spermaa suoraan Raimon terskalle ja siitä alas kyrvän varrelle, kunnes hänen isänsä kulli oli yltä päältä spermassa. Sitten hän tarttui siihen takaapäin ja vei kalun kuuman kärjen peräaukolleen.

Terska muljahti helposti tiukkaan reikään molempien huokaillessa.

Raimo tarttui kaksin käsin tyttärensä takapuoleen ja sulki silmänsä nautinnosta. Maria pyöritti varovasti lantiotaan ja kalu painui syvemmälle. Sitten silmät ummessa hän painoi lantiotaan rohkeammin alas. Hetkessä kulli oli liukunut pohjaan asti ja Maria alkoi hieroa klitoristaan.

“Vähän vielä mun takapuolta, isä. Mä tykkään siitä.”

Raimo alkoi työnnellä kulliaan edestakaisin ja tehosti liikettä puristelemalla tytärtään pakaroista. Maria antoi kullin liukua miltei ulos ja painoi sen sitten takaisin kuumaan reikään himosta voihkien.

“Eihän suhun satu, kulta”, Raimo kysyi ja sai vastaukseksi vain kiimaisen hymyn. Kaikki vähäisetkin jäljellä olleet tahdon rippeet katosivat samassa Raimon päästä.

Raimo nousi ylös tytär sylissään ja laski hänet nojatuoliin selälleen. Kalunsa yhä syvällä Marian anuksessa, hän tarttui tämän nilkkoihin ja painoi tyttärensä reidet täysin levälleen. Sitten hän aloitti raivoisan naimisen.

Maria hieroi peukalollaan klitoristaan, samalla kun kaksi hänen sormeaan oli syvällä pillun sisällä. Hänen orgasminsa oli alkamassa jälleen. “Oooohhh… Nyt tulee kohta…” Maria voihki rintojen heiluessa puolelta toiselle.

Samalla Raimoltakin alkoi tulla. Hän puristi Marian lantiota tiukasti itseään vasten ja työnsi vielä muutaman nopean, rajun työnnön, kunnes tunsi sperman ruiskuavan uudelleen tyttärensä sisällä. Marian tiukka peppu supisteli nyt jo herkän kalun ympärillä imien viimeisetkin tipat sisäänsä.

Pitkään tyttärensä sylissä levättyään, Raimo putosi alas istumaan lattialle. Maria nousi raukeana hymyillen ylös keräämään vaatteitaan. “Kiitos isä ihanasta synttärilahjasta” Maria kuiskasi kyykyssä antaen isälleen suukon ja katosi sitten kylpyhuoneeseen.

Raimon katsellessa nesteistä kiiltelevää, puolijäykkää kulliaan, hän ei voinut olla miettimättä, mitä tapahtui äsken, ja mitä tulee vielä tapahtumaan?

12 kommenttia viestissä: “Tytär Ratsastaa”

 1. Salolampi says:

  Japi vois laittaa uutta tai vanhaa tarinaa uusintana tänne.

 2. höntsyä says:

  Ohhoh.. Taisi just tulla tälle tarinalle 😉 hyvä orkku !

 3. jussi says:

  Kivaa luettavaa tämäkin. Täysi kymppi tästä pitää antaa.

 4. Leylah says:

  “paukku”?
  “silkkipusero”?
  Taidettiin siirtyä sujuvasti 80-luvun alkupuolelle….

 5. Trickster says:

  Tämä on genrensä klassikko, joten tuntuu vähän hölmöltä arvioida. Joka tapauksessa alkuperäiseen lisätty peppupano on hieman päälleliimatun oloinen. Eivätkä nuo hahmotkaan ole pahvia paksumpia.

  Mutta klassikot ovat klassikoita, vaikka toiset ovat myöhemmin tehneet nämä paremmin ja yksityiskohtaisemmin.

  Laita vaan ihmeessä muutkin tarinasi tänne!

 6. tarkkuutta says:

  Mende. ‘Hän laittoi ylleen lyhyen, itsetekemänsä nahkaisen minihameen, jossa oli koko sivun mittainen vetoketju kyljessä’

 7. masa says:

  kyllä on ihanaa että kirjoitat tänne

 8. Mende says:

  Tipahdin ihan täysin siinä vaiheessa, kun hame valahti alas, vaikka käsittääkseni tytär oli isänsä sylissä. Siis nousiko hän välillä ylös seisomaan ja sitten istui takaisin? Hätäinen ja sekava stoori, vaikka aineksia olisi ollut paljon parempaankin. Harmi.

 9. Salolampi says:

  Perustuuko tarina suurimmaksi osaksi tositapahtumiin?

 10. heippo says:

  Todella kiihottava mutta itse aktiin edettiin ehkä hieman liian nopeasti. Jatkoa!

 11. Alex says:

  Ihana, kiimainen kertomus. Kiihotuin…

 12. uuno says:

  Hyvä tarina pilaantui persepanolla.

Kommentoi

top