search
top

Jäin kiinni, osa 6

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Viikonloppuna minua nöyryytettiin perusteellisesti. Lauantaina Jenni ja Reetta piiskasivat pakarani perusteellisesti, kun olin jäänyt kiinni Reetan pikkuhousujen haistelusta. Naiset harrastivat keskenään seksiä ja pakottivat minut katsomaan heidän akteja. Naiset nuolivat toisiaan 69-asennossa, Jenni pani Reettaa dildolla ja Reetta puolestaan Jenniä. Naiset viestittivät minulle, että haluaisivat oikeaa munaa, mutta ei nuuhkijarunkkarista ole panijaksi. Oloni oli tukala ahtaassa siveysvyössä, seuratessani naisten välisiä leikkejä ja haistaessani vahvan kiiman tuoksun. En voinut kuitenkaan tehdä muuta kuin nöyrtyä ja totella naisia, mikäli en halunnut lisärangaistuksia ja perseeni ei kestäisi yhtään enempää piiskaa.

Sunnuntaina Reetta lähti kotiin vieden siveysvyön avaimen mukanaan. Hän oli uhannut järjestää minulle kunnon siedätyshoidon ja vaativansa nöyrää anteeksipyyntöä ennen kuin hän avaisi siveysvyön lukon. Reetan lähdettyä, Pete saapui vierailulle. Jouduin nöyränä seuraamaan kuinka Pete pani Jenniä kaikkiin aukkoihin saaden Jennin ulvomaan mielipuolen lailla. Tuntui äärettömän nöyryyttävältä, kun vieras mies pani vaimoani minun katsellessa avuttomana. Jouduin palvelemaan heitä kaikin tavoin, tarjoilemaan ruokaa, grillailemaan ja lämmittämään saunaa. Jenni oli vielä vaatinut, että nuolisin Peten spermat hänen pillusta, mutta onneksi Pete puhui Jennille järkeä ja säästyisin siltä nöyryytykseltä.

Maanantaina Jennin lähdettyä töihin aloin miettiä tulevaisuutta. Minun oli pakko päästä pois, en kestänyt katsella Jennin ja Peten välistä naimista. Olinhan minä sentään Jennin aviomies. Minun oli pakko jäädä paikkakunnalle, koska olin siirtänyt opiskelupaikan uuteen kouluun. Tarkistin pankinsivuilta, että myönnetyn opintolainan voisi nostaa jo viikon kuluttua vaikka opintotukien tulo kestäisikin vielä pitkään. Soitin opiskelija-asunnoista vastaavalle henkilölle ja tiedustelin mahdollisuutta saada asuntoa. Irmeli niminen nainen kertoi, että heillä oli kaksi perheasuntoa ja muutama soluasunto vapaana. Tosin hakijoita asuntoihin oli paljon, joten täytyisi olla äärimmäisen hyvät perustelut, jotta pääsisi jonon ohitse. Kysyin: ”Onko avioero ja sen johdosta tapahtuva muutto riittävä peruste?” Irmeli mietti hetken ja totesi sen olevan vankka peruste asunnontarpeelle. Hän pyysi minua täyttämään asuntohakemuksen netissä. Heillä olisi ensiviikolla kokous, jossa päätettäisiin vuokralaiset tyhjiin asuntoihin. Asumuseropaperit täytyy näyttää siinä vaiheessa, kun allekirjoittaa vuokrasopimuksen, hän kertoi.

Täytin asuntohakemuksen netissä. Asumuseron ehtisi laittaa vireille siinä vaiheessa kun asunto myönnetään. Olin toiveikas. Minun täytyisi sietää nykyistä tilannetta pari viikkoa ja sitten koittaisi vapaus. Jenni saisi etsiä itselleen uuden hyväksikäytettävän, minä en enää pelinappulaksi suostuisi. Yritin käyttäytyä mahdollisimman normaalisti Jennin aikana ja yritin sietää myös Peten vierailut, jotta he eivät epäilisi mitään. Torstaina Jenni komensi minut Peten autoon. Hämmästyneenä kysyin häneltä: ”Mihin olemme menossa?” ”Sinun on aika esittää anteeksipyyntö Reetalle”, hän totesi välinpitämättömästi.

Mitä lähemmäksi tulimme Reetan ratsutilaa, sitä vaitonaisemmaksi Pete muuttui. Hän kaarsi auton hitaasti pihaan ja näki Reetan seisovan tallin edessä. Pete ajoi auton hänen luokseen. Nousimme kaikki autosta pois. ”Tervetuloa”, Reetta totesi minulle. ”Tervetuloa helvettiin”, Pete murahti ja pisti tupakaksi. ”Oliko sinulla jotain asiaa?” Reetta kysyi jäätävästi Peteltä. ”Menemmekö tuonne talliin selvittämään sen”, hän jatkoi. Pete murahti jotain kieltävää ja hyppäsi takaisin autoon. Hän pelkäsi Reettaa.

Reetta tuli luokseni. ”Meillä on hieman selvitettäviä asioita”, hän totesi minulle. ”Ole hyvä ja riisu vaatteet pois”, hän sanoi ja ojensi minulle mustan muovisäkin vaatteita varten. Katsoin häntä hämmästellen. ”Nytkö, tässäkö?” Kysyin. ”Tässä näin ja välittömästi”, Reetta vastasi jäätävään tyyliinsä. En uskaltanut tehdä muuta kuin totella ja riisuin itseni alastomaksi Reetan ratsutilan pihassa. Reetta otti muovisäkin ja heitti sen Peten auton takakonttiin. ”Saappaat jalkaan”, hän komensi ja ojensi minulle isot 47 numeron nokialaiset. Saappaat hölskyivät jalassani, ne olivat neljä numeroa suuremmat kuin jalkani koko oli. ”Kädet selän taakse”, Reetta komensi ja kiinnitti käsiraudat. Lopuksi hän laittoi minulle vielä kaulapannan ja talutushihnan.

Jennille hän sanoi: ”Pitäkää hauskaa siellä Ivalossa ja vihjaise vain, jos Pete aiheuttaa ongelmia.” Katsoin Jenniä hämmästyneenä. Olivatko he lähdössä Ivaloon. Sen vuoksi he toivat minut Reetan luokse. ”Eiköhän me pärjätä saunotaan, grillataan, ryypätään ja naidaan oikein kunnolla”, Jenni totesi naurahtaen ja halasi ensin Reettaa ja lopuksi minua. ”Ole kilttipoika”, hän kuiskasi ja palasi autoon. Pete kaasutti kiireesti pihasta pois.

Seisoin keskellä pihaa alastomana, käteni oli kahlittu selän taakse ja kaulassani oli panta, josta roikkui talutushihna. Jalassa oli aivan liian suuret saappaat. Reetta seisoi edessäni tuijottaen minua. Hänellä oli yllään paita, likaiset, kireät farkut, saappaat ja reppu selässä. Hänen hiuksensa näyttivät rasvaisilta ja pesemättömiltä. ”Ajattelin esitellä sinulle tilani”, hän totesi, tarttui talutushihnaan ja lähti kuljettamaan minua aitausta kohti. Niityllä laidunsi kahdeksan hevosta, aitauksia oli useita ja heinän määrästä riippuen Reetta päätti mihin aitaukseen hän hevoset ohjaa. Reetan maatila oli iso. Niittyä ympäröi hiekkatie, jossa harjoiteltiin ratsastamista. Hiekkatie pölysi hieman, minulla oli vaikeuksia kävellä ylisuurilla saappailla ja kävelyni muistuttikin enemmän lompsimista.

Aurinko paistoi taivaalta lämpimästi ja tunsin kuinka hikinorot valuivat niskassa ja selässä. Reetta piti yllä reipasta kävelyvauhtia, hän vaikutti kovakuntoiselta naiselta. Viimein saavuimme pieneen mutkaan, jossa oli kääntöpaikka hevosille, mikäli ei koko rataa halunnut kiertää. Reettaa ohjasi minut aitauksesta sisään niitylle. Tien toisella puolella oli pieni puro, jossa virtasi verkkaisesti vettä. Näkymä oli kaunis. Reetta avasi repun. ”Kumarru aidalle”, hän komensi. Tein kuten käskettiin ja Reetta kiinnitti minut vartalosta aidan puomiin. Olin etukumarassa asennossa katse purolle päin. Paljas takapuoleni oli hyvin esillä.

”Odota siinä”, hän sanoi minulle ikään kuin olisin voinut liikkua mihinkään. Reetta käveli rinnettä alas purolle. Hän katkaisi paksun pajunoksan ja kuori sen puukolla kävellessään takaisin. Katsoin Reettaa kauhuissani. ”Lauantaina oli puhe siitä, että arvioisin käytöstäsi ja jos on ilmennyt asioita, jotka vaativat puuttumista, niin niistä rangaistaan”, Reetta sanoi. ”Jenni kertoi, että olet muuten käyttäytynyt mallikelpoisesti paitsi, että olet kiukutellut ja murjottanut Jennille ja Petelle. Pitääkö tämä paikkansa?” ”En varsinaisesti ole kiukutellut, mutta minua on harmittanut Jennin ja Peten seksisuhde. Minä olen kuitenkin Jennin mies eikä minulla ole ollut mahdollisuutta seksiin hänen kanssaan”, vastasin. ”Kiukuttaako sinua enemmän se, että Pete nai Jenniä vai se, että sinä et pääse naimaan?” Reetta tarkensi. ”Se, että Pete nai”, vastasin.

”Lauantaina oli puhe siitä, että Pete voi tuurata sinua, kun olet itse estynyt”, Reetta totesi. ”Heidän suhteensa alkoi jo aikaisemmin”, totesin. ”Sinun mielestäsi Jennillä ei saa olla muita seksisuhteita, kun hän on kanssasi naimisissa.” Reetta tarkensi. ”No ei ainakaan tässä vaiheessa”, totesin. ”Vai niin”, Reetta totesi. ”Jos irrotan siveysvyösi ja pyydän sinua naimaan nyt, niin naitko?” Mietin hetken kysymystä. ”Tässä tilanteessa kyllä, koska Jennikin on pettänyt minua”, totesin. ”Haluat siis kostaa”, Reettaa totesi. ”Se on ikävä piirre miehessä ja pitkällä tähtäimellä se jäytää liittoa. Miksi et vain voi hyväksyä tilannetta, ei Jennin pillu naimisesta kulu, päinvastoin”, Reetta totesi.

”Palataan takaisin asiaan, myönnät siis, että olet hieman kiukutellut ja murjottanut Jennille ja Petelle?” Reetta kysyi. ”Pakko minun on se myöntää, mutta se johtui enemmänkin harmistuksesta ja turhautumisesta.” ”Hyvä on, tällä kertaa katson sitä lieventävänä asianhaarana”, Reetta vastasi. ”Onko sinulla jotain muuta kerrottavaa tai tunnustettavaa. Jos tunnustaa itse, niin selviää lievemmällä rangaistuksella”, Reetta totesi. ”Ei ole, mielestäni olen käyttäytynyt asiallisesti.” ”Oletko aivan varma”, Reetta tarkensi. “Kyllä olen”, vastasin empimättä.

”Hyvä on, normaali rangaistus käytöksestäsi olisi kaksitoista raipaniskua, mutta koska olet muuten käyttäytynyt moitteettomasti, niin selviät kuudella raipaniskulla”, Reetta totesi. Huokaisin helpotuksesta vaikka katsoin paksua pajupiiskaa pelonsekaisin tuntein. Jokainen lyönti aiheuttaisi polttavaa kipua ja jättäisi kivuliaan juomuun paljaaseen takapuoleen. Reetta siirtyi taakseni. Suljin silmäni ja vedin keuhkot täyteen ilmaan. Kuulin viuhahtavan äänen. Samalla tunsin voimakasta kipua pakaroissani. Ensimmäinen sivallus oli annettu, vielä viisi oli jäljellä. Toisen ja kolmannen sivalluksen jälkeen takapuoleni oli kuin tulessa. Kyyneleet valuivat silmistäni. Kuuden sivalluksen jälkeen takapuoleni oli täysin turta. Reetan sormet sivelivät hellästi sinertäviä juomuja, joita paksu piiska oli aiheuttanut takamukselleni.

”Sinullako ei ollut muuta tunnustettavaa”, Reetta vielä varmisti. Nyyhkytin hiljaa ja puristin päätäni. Reetta käveli repulle. Hän poimi sieltä papereita. ”Kertoisitko mitä nämä ovat?” Hän kysyi. Kalpenin kauhusta. Reetalla oli kädessä kopio asuntohakemuksestani. ”Tarvitsen opiskelija-asuntoa, koska minua on kohdannut avioero puolisostani ja joudun muuttamaan pois nykyisestä asunnostani, joka on vaimoni omistuksessa”, Reetta luki ääneen. ”Mitä tämä tarkoittaa, oletko sopinut asiasta Jennin kanssa, miksi et kertonut minulle siitä äsken”, Reetta tenttasi minua. Tuijotin papereita tylsästi. ”Mistä sinä nuo olet saanut?” ”No, sanotaanko niin, että Irmeli on minulle pari palvelusta velkaa”, hän totesi. ”Luulitko ihan oikeasti, että tällaiset asiat pysyisivät täällä salassa?”

En tiennyt mitä sanoa. Pelkäsin Reetan reaktioita ja ihan syystä. ”Tämä tarkoittaa, että olet vehkeillyt selän takanani, olet valehdellut, yrität laistaa velvollisuutesi ja haluat jättää Jennin pulaan. Tässä onkin jo melkoinen syntilista takapuolesi kestettäväksi.” Reetta totesi julmasti. ”Taidat ollakin paljon sisukkaampi ja itsepäisempi kuin olin kuvitellut”, Reetta jatkoi. ”No minulta löytyvät lääkkeet asian hoitamiseksi.” Kuuntelin pelonsekaisin tuntein hänen vuodatusta. ”Oletko jättänyt asumuseropaperit?” Hän kysyi. ”En ole”, vastasin nöyrästi. ”Mies ei ehdi olla kahta viikkoa naimisissa, kun alkaa jo suunnitella eroa. Meillä on paljon keskusteltavaa ennen kuin tämä asia on selvitetty”, Reetta totesi.

Reetta laskeskeli hetken mielessään. ”Olet edellä mainituista rikkeistä tienannut 60 raipanlyöntiä”, hän totesi. Suuni loksahti auki, kuinka kestäisin 60 lyöntiä, kun jo kuuden lyönnin jälkeen pakarani olivat tulessa. ”Uskoisin, että meidän täytyy jakaa rangaistus useampaan erään.” Reetta mietiskeli. ”Aloitetaan kahdellakymmenellä lyönnillä ja lisärangaistukseksi lasket ja kiität ääneen jokaisen sivalluksen. Onko ymmärretty?” Hän jyrähti. ”On ymmärretty”, vastasin epätoivoisella äänellä. ”Hyvä, aloitetaan sitten”, Reetta totesi ja poimi pajupiiskan käteensä.

Kuulin piiskan viuhahduksen ja samalla tunsin kirvelevää poltetta pakaroillani. ”Yksi, kiitos”, vastasin. Seuraava sivallus osui hieman alemmaksi samoin seurauksin. Kuuden kirvelevän sivalluksen jälkeen, joista viimeisin oli osunut takareiteen ja saanut minut huutamaan tuskasta, Reetta vaihtoi puolta ja alkoi jakaa kirveleviä sivalluksia oikeaan pakaraan. Kyyneleet valuivat silmistäni ja huusin tuskasta jokaisen sivalluksen jälkeen. Onneksi pysyin laskuissa ja muistin kiittää, niin Reetta ei saanut syytä lisärangaistukseen. Aloin vähitellen ymmärtää minkä vuoksi Pete pelkäsi Reettaa, naista, joka osasi todella rangaista miestä. Viimeisen sivalluksen jälkeen sain tuskin sanaa suustani. Korahdin ääneen, ”kaksikymmentä, kiitos.” Takapuoleni ja reiteni olivat kuin tulessa. Vapisin kuin haavanlehti kivusta ja toivoin, että Reetta laittaisi piiskan pois. En kestäisi enää yhtään sivallusta takapuolelleni, sillä ei istuttaisi ainakaan viikkoon.

Reetta laittoi piiskan pois, hän hieroi kevyesti runneltuja pakaroitani. ”Tämä perse on huomenna musta”, Reetta totesi lakonisesti. Hän poistui uudelleen puronrantaan. Hän oli käynyt poimimassa kimpun nokkosia. ”Tämän rangaistuksen tarkoituksena on muistuttaa sinua siitä, että avioliittoa ei pureta hetken mielijohteesta eikä myöskään yksipuolisesti keskustelematta asiasta kumppanin kanssa”, Reetta totesi. Katsoin häntä itkuisilla silmilläni. Reiteni vapisivat edelleen. ”Minä tulen pitämään huolen siitä, että avioliittonne kestää vähintään kaksi vuotta ja jos se on minusta kiinni, niin vielä paljon pitempäänkin. Olen myös melko varma, ennen kuin minä olen lopettanut kanssasi, niin sinä rukoilet polvillasi, että pääset takaisin Jennin luokse palvelemaan häntä kaikin mahdollisin keinoin.”

Kuuntelin Reetan vuodatusta vaitonaisena. Aloin vähitellen uskoa hänen olevan oikeassa. Minulla ei ollut mitään muuta kuin hävittävää hänen kanssaan. ”Nokkoset kirvelevät mukavasti paljaalla iholla ja muistuttavat sinua ainakin iltaan asti saamastasi nokkossaunasta”, Reetta sanoi. ”Sitä paitsi veikkaisin, että sinun tekisi mieli naida selkäsaunan jälkeen.” En ymmärtänyt Reetan viimeistä heittoa. Hän valitsi muutaman nokkosen ja teki niistä kimpun. Reetan käsissä olivat paksut hansikkaat, jotta nokkoset eivät polttaisi niitä. Reetta alkoi piiskata pakaroita ja reisiäni nokkospiiskalla. Nokkoset kirvelivät inhottavasti paljaalla iholla ja muodostivat iholle palovammarakkuloita. Reetta asetti nokkoset paljasta takamusta vasten ja painoi voimakkaasti. Kiljuin tuskasta, nokkosen kirvely kesti pitkään. Piiskattuaan riittävästi pakaroita ja reisiä, hän otti uuden, pienemmän kimpun ja painoi sen tiiviisti kiinni aroille palleilleni. Huusin tuskasta herkän ihon palaessa ja muuttuessa rakkulaiseksi ja punoittavaksi. Lopuksi hän levitti pakaroitani erilleen ja hieroi nokkosilla välilihaani ja peräaukkoani saaden aikaan mielettömän kovan kirvelyn. Kerjäsin armoa ja toivoin, että tuskani loppuisi.

Reetta heitti nokkoset pois. Hän ihaili työnsä jälkeä ylpeänä. Pallejani ja peräaukkoani kirveli, kuten myös pakaroita ja reisiä. Pyysin Reetalta anteeksi ajattelematonta käytöstäni ja toivoin, että hän lopettaisi piiskaamiseni. Aloin olla sietokykyni äärirajoilla. ”Joko ymmärrät, että kanssani täytyy olla tottelevainen ja rehellinen?” Reetta kysyi. Nyökkäsin nöyränä. Reetta levitti niitylle huovan. Hän irrotti minut aidasta ja komensi polville huovan päälle. Reetta pyyhki hikeä otsaltaan ja avasi itselleen siiderin. Suutani kuivasi ja hikinorot valuivat ihollani. En tiennyt mitä tapahtuisi seuraavaksi, mutta Reetan tuntien tuskin mitään mukavaa. Joutuisin olemaan hänen luona ainakin sunnuntaihin asti, kun Jenni ja Pete olivat naimalomalla kahdestaan. En voinut tehdä muuta kuin odottaa.

Reetta joi puoli pulloa siideriä. Hän laittoi korkin kiinni ja pullon nurmikolle. ”Minä lupasin sinulle siedätyshoitoa nuuhkimisongelmaasi”, Reetta totesi. Katsoin häntä hämmästyneenä. ”En ole käynyt neljään vuorokauteen pesulla enkä ole vaihtanut vaatteita. Hiostavia saappaita olen pitänyt jalassa aamusta lähtien. Olen halunnut säilyttää parhaat aromit sinulle”, Reetta totesi. ”Tänään saat haistella riittävästi housujani ja sukkiani sekä maistella hikisiä varpaita, pesemätöntä pillua ja peräaukkoa. Sitähän sinä olet himoinnut, kun varastelet ja nuuhkit toisten likaisia kalsareita.” Kuuntelin kasvot punaisina Reetan selitystä. Epäilemättä tulisin kohta tuntemaan suurta epämiellyttävyyttä.

”Ole hyvä ja käy huovalle selällesi”, Reetta sanoi. Istuin alas ja irvistin välittömästi. Pakarani olivat kosketusarat. Palleissani kihelmöi nokkosten polttamat rakkulat. Kihelmöinti aiheutti sen, että kaluni yritti nousta pystyyn ahtaassa siveysvyössä. Lopulta pääsin selälleni. Käteni jäivät inhottavasti selän taakse, toivottavasti Reetta ei istu kokopainollaan vartaloni päälle. Reetta tuli hajareisin vatsani päälle. Hän kiinnitti suuni eteen ilmastointiteipin. En voinut hengittää kuin nenän kautta ja sitä Reetta tulisi käyttämään hyväkseen. ”No niin pikkuhousu runkkaaja, oletko valmis siedätyshoitoon?” hän kysyi ja hivuttautui saman tien ylöspäin. Hän levitti hieman reisiä ja istui farkkujen peittämällä etumuksella kasvoilleni. Haistoin vahvan virtsan tuoksun hänen housuistaan. ”Aloitetaan kevyesti, aluksi housut jalassa siedätys”, Reetta totesi virnistäen ja jatkoi siiderin nauttimasta. En voinut tehdä muuta kuin haistella vahvaa virtsantuoksua hänen housuistaan. Reetta hieroi varovasti etumusta kasvojani vasten. Jouduin hengittämään pelkästään nenän kautta, koska suuni oli tukittu ilmastointiteipillä.

Reetta viihtyi pitkään päälläni, epämiellyttävästä hajusta huolimatta tunsin kuinka kaluni oli jälleen kerran yrittämässä pystyyn. Metalliset langat painoivat inhottavasti esinahkaani ja palleissani kihelmöi edelleen. ”Nyt minä käännyn ympäri”, Reetta totesi ja nousi päältäni. Hän konttasi ylleni, katsoin hänen tiukkoja, muodokkaita pakaroita, jotka esiintyivät edukseen kireissä farkuissa. Reetan pylly lähestyi hitaasti kasvojani, hän selvästi pitkitti tilannetta, kunnes viimein painautui koko painollaan kasvoilleni. Haistoin epämiellyttävän tuoksun. Reetta puhui totta, kun sanoi, ettei ollut neljään päivään käynyt pesulla. Perse haisi hien ja paskan sekoitukselle. Yritin hengittää rauhallisesti, etten alkaisi yökkäämään. ”Nauti nyt täysin siemauksin”, Reetta totesi ja hieroi likaista, haisevaa pyllyään vasten kasvojani. Minut oli nöyryytetty täydellisesti ja tämä oli vasta alkua, mikäli Reetan puheisiin oli luottamista.

Kyllästyttyään istumaan kasvoillani Reetta nousi päältäni ja totesi. ”Vaikeutetaan leikkiä.” Reetta avasi farkkujen napin ja vetoketjun ja laski housut polvitaipeisiin asti. Hänellä oli farkkujen alla likaiset, mustat pikkuhousut. Reetta painoi pikkuhousujen etumuksen nenääni vasten. Haju oli kuvottava, virtsan haju sekoittuneena silakan tuoksuun. Aloin yökkäämään. Pelkäsin, että tukehtuisin, koska suuni oli tukittu teipillä. Reetta nousi hieman ylöspäin. Hengitin ahnaasti raitista ilmaa. ”Keskity”, hän sanoi ja laskeutui uudelleen päälleni. Hetken kestin vahvaa tuoksua ja aloin uudelleen yökkäämään. ”Älä ylireagoi”, Reetta totesi ja painautui uudelleen päälleni. Rimpuilin ja riuhdoin, tunsin oksennuksen maun suussani, onneksi ne olivat vatsahappoja eikä varsinaista eritettä. ”Tätähän täytyy harjoitella”, Reetta totesi ja nousi päältäni pois. Rauhoituin hetken kunnes Reetta totesi: ”Kokeillaanpa toista puolta.” Hän kääntyi ympäri ja istui tällä kertaa perseellään naamalleni. Tuoksu oli voimakas ja pahanhajuinen, ei kuitenkaan niin etova kuin haju, joka oli tullut hänen pesemättömästä pillusta. Reetta hieroi takamusta kasvojani vasten kunnes kyllästyi ja nousi ylös.

”Yökkäilystä saat lisärangaistuksen”, hän totesi ja laski pikkuhousut polvitaipeisiin. Hän kumartui ylleni ja virtsasi kasvoilleni ja hiuksilleni. Pissantuoksu oli voimakas. Suljin silmäni ettei virtsaa pääsisi niihin. Tunsin kuinka sitä valui nenänvartta myöten teipatulle suulle ja siitä kaulaan ja rinnalle. Pissattuaan hän pyyhki pillunsa leukaani ja puki vaatteet päälle. Hän irrotti teipin suustani ja komensi minut ylös. ”Mennään tallille jatkamaan.”

Yksi kommentti viestissä: “Jäin kiinni, osa 6”

  1. qwerty says:

    very good 5/5, sopivasti kuritusta 😉 etenkin tuo nokkosten painaminen palleille oli varsin mielenkiintoinen opetusmetodi

Kommentoi

top