search
top

Jäin kiinni, osa 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.53 out of 5)
Loading...

Juhannuksen jälkeinen kuukausi kului nopeasti. Jenni kävi töissä ja minä pidin asunnon siistinä sekä opettelin puutarhanhoitoa. Iltaisin hemmottelin Jenniä hyvillä ruoilla ja toisinaan tyydytin hänet suulla, sormilla tai sauvalla. Pari ensimmäistä viikkoa siveysvyössä laukeamisen jälkeen oli sujunut helposti, kolmannella ja neljännellä viikolla paineet kalussani alkoivat kasvaa, mutta olin päättänyt urhoollisesti kestää selibaattia hääpäivään asti.

Viikkoa ennen häitä tytöt viettivät Jennin polttareita. Jenni oli ehdottanut minulle, että hänen kaverinsa Pete olisi järjestänyt myös minulle polttarit, mutta en halunnut lähteä ulos minulle tuntemattomien ihmisten kanssa. Jennin polttarit kestivät pitkälle aamupäivään. Hän palasi kotiin väsyneenä ja krapulasta täristen. Rehellisesti sanoen hän näytti siltä, kuin häntä olisi pantu koko yö. Jenni sulkeutui makuuhuoneeseen nukkumaan, en häirinnyt häntä enempää vaan annoin hänen parannella rauhassa krapulaa.

Viimein koitti hääpäivä. Pukeuduin Jennin minulle ostamaan vaaleaan pukuun. Häävieraita oli nelisenkymmentä, kaikki vieraat olivat Jennin sukulaisia tai ystäviä. Hieman he ihmettelivät, kun sulhasella ei ollut yhtään häävierasta. Vihkiminen kirkossa sujui asianmukaisesti. Morsian oli kaunis valkoisessa hääpuvussa samoin kuin kaaso Reetta, joka avusti morsiamen alttarille. Jenni ei ollut vielä irtisanonut Helsingin vuokra-asuntoa, ettei Kati saisi vihiä aikomuksistamme. Jenni olisi halunnut kutsua Pian häihin, mutta hän ei uskaltanut tehdä sitä, koska pelkäsi tiedon vuotavan Katille.

Varsinainen häätilaisuus pidettiin ravintolassa, joka oli vuokrattu yksityiskäyttöön. Tunnelma oli leppoisa ja varsinkin Jennin kaverit ottivat ilon irti juhlista. Sukulaiset juhlivat sen sijaan hieman maltillisemmin. Häävalssi sujui hienosti, olimmehan harjoitelleet sitä iltaisin. Morsiamella oli paljon tanssitettavia ja jouduin myös itse olemaan aktiivinen tanssiseuran hakemisessa.

Juhlat kestivät pitkälle iltaan. Jenni samoin kuin osa vieraista alkoi humaltua. Jennin sukulaisilta alkoi tulla ilkeitä kommentteja minulle. ”Mies tuli naimaan rahaa.” Tilanne harmitti minua, mutta en voinut tehdä muuta kuin kuunnella heidän loukkauksia.

Kun viimein pääsimme kotiin, niin kello oli jo reilusti yli puolen yön. Minua väsytti ja Jenni oli melkoisessa hiprakassa. Riisuimme vaatteet yltämme ja kävimme nukkumaan. Aamupäivällä valmistin Jennille tukevan aamiaisen. Hän nautti sitä hyvällä ruokahalulla samalla loiventaen krapulaa siiderillä. ”Menehän nyt suihkuun”, Jenni sanoi minulle. ”Meiltä jäi illalla jotain tekemättä”, hän kujersi. Menin tyytyväisenä suihkuun ja pesin itseni huolella puhtaaksi.

Menin makuuhuoneeseen odottamaan Jenniä, joka myös kävi suihkussa. Makasin sängyssä odottavin mielin, vihdoinkin pääsisin poikuudestani eroon ja toivottavasti myös siveysvyöstä. Jenni tuli makuuhuoneeseen hiuksiaan kuivaten. Hänellä oli kaulassa ketju, josta roikkui siveysvyön avain. Hän istui päälleni hajareisin. ”Oletko valmis menettämään poikuutesi”, hän kuiskasi minulle. Nyökkäsin innoissani. Jenni suuteli minua suulle. Hänen lantionsa painautui omaani vasten. Jenni hyväili minua huulin ja sormin kaikkialta. Hänen sormensa hivelivät niskaani, rintaani ja vatsaani. Hän jakoi kosteita suudelmia eri puolelle kehoani. Suljin silmäni ja nautin hänen hellästä hyväilystä. Jennin kieli lipoi sisäreisiäni. Voihkin mielihyvästä. Jenni nuolaisi herkkiä palleja. Tuntui kuin olisin saanut voimakkaan sähköiskun. Kaluni yritti väkisin nousta pystyyn siveysvyössä. Jenni piinasi minua pitkään.

”Älä ole kulta noin kärsimätön”, hän sanoi minulle kujeellisesti ja jatkoi kiusaamistani. ”Muistathan sen, että myös minun tulee saada nautinto”, hän jatkoi ja siirtyi ylöspäin tarjoten kosteaa, kuumaa pillua nuoltavakseni. Haistoin hänen kiiman tuoksun ja upotin kieleni hänen sisäänsä ja aloin lipoa hänen pillua kauttaaltaan. Jenni kehräsi päälläni, hän nautti työskentelystäni, kunnes lopulta siirtyi päältäni pois. Hän otti kaulasta siveysvyön avaimen ja poisti vyön kalultani, joka ponkaisi välittömästi pystyyn kuukauden selibaatin jälkeen.

Jenni runkkasi pari kertaa kaluani varmistaen, että kaikki oli kunnossa. Hän asettui päälleni ja upotti kuuman, kostean vakonsa kalulleni. Huokasin nautinnosta, lämmin, kostea pillu tuntui mielettömän hyvältä. Jenni työntyi pohjaan asti ja oli hetken ihan liikkumatta. ”Tuntuuko hyvältä?” Hän kysyi. Vastasin myöntävästi. Jenni kumartui suutelemaan minua. Suudelma oli kostea ja himokas. Vähitellen hän alkoi pyörittää lantiotaan saaden kaluni liikkumaan hänen pillussa. Jenni otti käsillä tukea patjasta ja alkoi ratsastaa voimakkain työnnöin kalullani. Suljin silmäni ja yritin pidätellä laukeamistani, mutta turhaan. Muutaman voimakkaan työnnön jälkeen tunsin kuinka kaluni purkautui Jennin pilluun, aivan liian nopeasti. Jenni huokasi pettyneenä. Hän kumartui suutelemaan minua ja poistui päältäni.

Makasin pettyneenä sängyllä, en ollut ajatellut, että laukeaisin näin nopeasti, kesken kaiken. Jenni lohdutti minua. ”Älä huoli, kyllä sinä vielä opit. Ei kenenkään ensimmäinen kerta ole paras.” Jennin lohdutti minua. ”Ottaisitko sauvan ja antaisit minulle orgasmin”, hän pyysi. Tottelin pettyneenä omaan kokemukseeni. Jennin saatua orgasmin hän kiinnitti siveysvyön kalulleni. ”Harjoitellaan pian uudelleen” hän sanoi vienosti hymyillen. Katsoin häntä hämmästyneenä. ”Joudunko vielä pitämään siveysvyötä?” Kysyin. Jenni hymyili minulle: ”En halua, että runkkaat itsesi kuivaksi”, hän totesi ja lähti suihkuun.

Pari seuraavaa päivää kiehnäsin Jennin ympärillä. Olin päässyt pillun makuun ja halusin uudelleen työntää kaluni hänen kosteaan, kuumaan aukkoon, niin hyvältä se oli tuntunut vaikka olinkin lauennut nopeasti. Jenni ei kuitenkaan innostunut yhteisestä seksituokiosta vaikka hän nauttikin saamastaan huomiosta. Yritin sietää epämiellyttävää tilannetta ja miellyttää Jenniä kaikin tavoin, jotta pääsisin uudelleen naimaan.

Torstaina, Jennin ollessa töissä sain yllättävän vieraan. Kari oli Jennin isän velipuoli, pari vuotta Jennin isää vanhempi, joka oli syntynyt Jennin isän nuoruuden hairahduksesta. Hämmästyin miehen vierailusta ja sanoin Jennin olevan töissä. ”Minä tiedän”, mies vastasi. ”Minulla onkin sinulle asiaa”, hän jatkoi.

Kari aloitti: ”Haluaisin tietää mitä sinä ajattelet Jennistä?” Katsoin miestä hämmästyneenä. ”Jenni on vaimoni ja minä rakastan häntä.” ”Rakastaako Jenni sinua?” Mies kysyi. ”Ei kai hän muuten olisi mennyt kanssani naimisiin”, vastasin jo hieman ärtyneenä. ”Jenni ei ole tainnut kertoa sinulle ihan koko totuutta”, mies jatkoi ja kaivoi salkustaan kirjekuoren. ”Tämä testamentti vaatii Jenniä menemään naimisiin ja pysymään aviossa kaksi vuotta, jotta hän saa isoäidin perintötalon omistukseensa. Muussa tapauksessa testamentti raukeaa ja talo siirtyy syöpäyhdistyksen omistukseen.” Katsoin miestä epäuskoisen näköisenä. ”Testamentissa mainitaan vielä, että aviopuoliso ei saa olla huonomaineinen Pete, jonka kanssa Jenni on seurustellut jo vuosikausia, tosin salaa vanhemmiltaan”, mies jatkoi.

Luin perukirjan kokonaisuudessaan läpi. Jenni ei ollut maininnut siitä mitään. Nyt ymmärsin hänen halun päästä kanssani pikaisesti naimisiin, olin sopiva uhri sopivassa elämäntilanteessa Jennin tarpeille. ”Tiedän, että Jenni tapaa edelleen Peteä vai keksitkö muuta syytä Jennin ylitöille. Firmassa ei tehdä ylitöitä tällä hetkellä”, mies vakuutti. ”Tämä vain sinulle tiedoksi, ennen kuin on liian myöhäistä”, mies totesi ja poistui paikalta. Seisoin epätietoisena tietämättä miten minun tulisi suhtautua uusiin tietoihin. Puhuiko mies totta vai halusiko hän vain myrkyttää suhteemme heti alkuun. Miksi Jenni ei ollut kertonut testamentin ehdoista.

Pohdiskelin asioita, kun kännykkäni piippasi tekstiviestin merkiksi. Viesti oli Jenniltä. ”Hei rakas, töissä on aivan kaamea paniikki, minun on pakko jäädä illaksi ylitöihin. Rakastan sinua! Jenni.” Ajatukseni olivat sekasortoiset. En tiennyt mihin minun pitäisi uskoa, Jenniin vai Kariin. Kari oli esittänyt todisteet puheistaan. Mietin pitäisikö minun käydä Jennin työpaikalla. Entä jos Jenni olisi ylitöissä, mitä sanoisin hänelle tai kuinka toimisin, mikäli hän ei olisi paikalla. En voinut tehdä muuta kuin odottaa, että Jenni saapuisi kotiin ja keskustelisi asiasta kanssani. Meillä oli ensimmäinen aviokriisi vaikka emme olleet vielä viikkoakaan olleet naimisissa.

Tuijotin televisiota näkemättä silti mitään. Ajatukseni pyörivät Jennissä ja meidän suhteessa. Mitä voisin tehdä, mihin minä voisin lähteä rahattomana ja asunnottomana. Olin umpikujassa. Kello oli jo yli kymmenen kun Jenni palasi kotiin. Hän oli humalassa. ”Pakko käydä parilla siiderillä töiden jälkeen”, hän totesi ja marssi suoraan suihkuun ja sieltä makuuhuoneeseen nukkumaan. Yritin aloittaa keskustelun, mutta Jenni väitti olevansa väsynyt päivän töistä.

Menin kylpyhuoneeseen, kaivoin pyykkikorista Jennin pikkuhousut. Niissä oli vaaleita, tahmaisia läikkiä. Ne tuoksuivat pahalle, epäilemättä housuissa oli kuivunutta spermaa. Jenni oli ollut jossain muualla kuin ylitöissä. Istuin sohvalle ja mietin, tilanne vaikutti toivottomalta. Jenni käytti minua hyväkseen ja oli kaiken lisäksi lukinnut minut siveysvyöhön. Valvoin pitkälle aamuyöhön ennen kuin sain unen päästä kiinni. Kun heräsin aamupäivällä, niin Jenni oli lähtenyt töihin.

Jenni palasi töistä kaupan kautta. Hän oli täynnä tarmoa, viikonloppu oli alkanut. ”Missä olit eilen illalla?” Kysyin häneltä. Jenni katsoi minua epäuskoisena. ”Mähän sanoin, että olin ylitöissä ja kävin töiden jälkeen siiderillä, mikä kuulustelu tämä nyt on”, hän totesi närkästyneenä. ”Miksi et ole kertonut minulle tätisi testamentin ehdoista?” Jatkoin pommittamista. Jenni häkeltyi ja hieman punastui. ”No siinä ei ollut nyt mitään kerrottavaa”, hän totesi. ”Eikö edes se, että Pete ei kelpaa aviomieheksi?” totesin hieman tuohtuneena. ”Mitä vittua sä oikein sönkötät. Epäiletkö sä mua jostain? Vittu, mun ei tarvitse kuunnella tuollaista paskaa”, Jenni totesi, nousi sohvalta ja poistui talosta.

Mietin hetken olinko mennyt liian pitkälle. Olin suututtanut Jennin, mutta mielestäni kysymykseni olivat olleet aiheellisia. Jenni ei tullut kotiin illalla eikä yöllä. Epäilin hänen menneen Peten luokse viikonlopun viettoon. Minulla oli kurja olo enkä tiennyt kuinka minun pitäisi toimia tässä tilanteessa. Selasin nettiä, tutkin mahdollisuutta saada hankituksi opiskelija-asunnon, tosin en tiennyt mistä saisin takuuvuokraan rahat. Opintotuki alkaisi vasta koulujen alettua eikä minulla ollut mitään tuloja. Olin täysin tyhjätasku.

Jenni palasi kotiin lauantaina puolenpäivän aikoihin. Hänellä oli mukana Reetta, nainen, joka oli toiminut hänen kaasona. Nyökkäsin tervehdykseksi, mutta olin edelleen loukkaantunut Jennille. Jenni kuiskasi minulle: ”Ei riidellä Reetan aikana, selvitetään asiat hänen lähdettyään.” Nyökkäsin suostumukseksi, asia ei jäisi selvittämättä. Tarjoilin naisille siiderit ja otin itselleni oluen, nyt en kestäisi selvin päin Jennin seuraa.

Reetta oli ammatiltaan hevostenhoitaja. Hänellä oli tila, jossa oli tallipaikka kahdeksalle hevoselle. Kuusi hevosista oli Reetan omistuksessa ja kaksi oli hoitohevosta. Hän antoi ratsastustunteja ja pyöritti ratsastuskoulua. Reetta oli pari vuotta Jenniä vanhempi, mustahiuksinen, ryhdikäs nainen, jonka vihreät silmät tekivät vaikutuksen. Reetan povi oli kaareva ja hänen farkkujen peittämä takapuoli oli muodokas. Reetta oli kaunis nainen ja jopa Jenni jäi tällä kertaa ulkonäössä toiseksi.

Kuuntelin tyttöjen keskustelua, tuijotin lumoutuneena Reettaa, kaunotarta joka esiintyi todella elävästi. Kaluni oli nousta pystyyn siveysvyössä kun katselin Reetan muodokasta takamusta. Jenni lähti käymään vessassa. Reetta siirtyi viereeni ja halasi minua. ”No oletko viihtynyt Keski-Pohjanmaalla?” Hän kysyi minulta. Myönsin viihtyneeni, tosin aika käy hieman pitkäksi, kun en ehtinyt hankkia työpaikkaa ja koulun alkuun on vielä muutama viikko. ”Minusta on hienoa, että Jenni löysi sinut. Te sovitte oikein hyvin yhteen”, Reetta totesi. Punastuin ja myönsin asian. ”No onpa tuore aviomies nyt vaatimaton”, Reetta kiusoitteli ja hiveli sormillaan reittäni.

Jenni palasi vessasta. ”Eiköhän laiteta sauna lämpiämään ja saunan päälle grillataan”, hän ehdotti. Lähdin lämmittämään saunaa, tytöt jäivät terassille juttelemaan. Reetta oli tehnyt minuun vaikutuksen enkä saanut häntä mielestäni, varsinkaan hänen upeaa takamusta. Saunan lämmettyä kävin sanomassa tytöille saunan olevan valmis. Jenni ehdotti minulle, että kylpisin ensin. He menisivät sitten minun jälkeeni. Otin oluen mukaani ja lähdin saunomaan, tytöt jäivät terassille.

Kylvettyäni puin vaatteet ylleni. Jenni ja Reetta olivat siirtyneet takkahuoneeseen odottamaan saunavuoroaan. ”Kulta, hakisitko meille yläkerrasta siiderit”, Jenni sanoi ja riisui samalla paitansa pois. Lähdin nöyrästi jääkaapille noutamaan juotavaa. Kun palasin takasin, niin tytöt olivat jo saunassa. Koputin pukuhuoneen oveen, mutta siellä ei ollut ketään. Pesuhuoneen suihku oli päällä. Huusin oven läpi, että siiderit ovat pukuhuoneen penkillä. Suihkussa ollut Jenni kiitti minua.

Siirryin takkahuoneen puolelle. Sohvalla oli Reetan riisutut farkut ja niiden sisässä hänen mustat pikkuhousut. Vilkaisin ympärilleni, tytöt olivat saunassa ja pesuhuoneen ovi oli kiinni. Sydämeni tykytti voimakkaasti, en voinut hillitä itseäni. Kumarruin sohvan eteen ja otin Reetan pikkuhousut käteeni. Upotin nenäni kiinni housujen kostealle etumukselle ja nuuhkin kiiman ja pissan tuoksun sekoitusta huumaantuneena. Kaluni pyrki välittömästi pystyyn siveysvyössä. ”Mitä vittua sä oikein teet”, kuulin Reetan äänen takanani. Tytöt olivat järjestäneet minulle ansan, johon olin mennyt. Reetta oli jäänyt vessaan piiloon enkä ollut kiinnittänyt huomiota raollaan olleeseen oveen. ”Voi vittu, mikä pervo sä olet, just sellainen, kun Jenni kertoi. Kuuntelin kasvot punaisena häpeästä Reetan vuodatusta. Myös Jenni oli tullut saunasta pois. ”Saatana, sun takia saa taas hävetä silmät päästä”, hän huusi. ”Tajuatko nyt, miksi se on pakko pitää siveysvyössä. Se menee ja runkkaa kaikkien naisten pikkuhousuille heti kun tilaisuus tulee.”

”Ota paita pois”, Reetta sanoi määrätietoisella äänellä. ”Jenni, hae käsiraudat”, hän jatkoi. En voinut tehdä muuta kuin totella. Tunsin kuinka Jenni napsautti viileät raudat ranteisiini ja kiinnitti käteni selkäni taakse. ”Mä haen autosta raipan”, Reetta totesi ja kietoi pyyhkeen vartalonsa ympäri. Jenni riisui housut yltäni ja seisoin hänen edessä alastomana, ylläni vain jo tutuksi tullut siveysvyö. Reetta palasi hevosraipan kanssa. Hän silmäili alastonta vartaloani ja tutki metallista siveysvyötä. Hänen vihreät silmänsä leimusivat hänen nuhdellessa minua. Kylmät väreet kulkivat selkäpiitäni pitkin. Tilanne oli kääntynyt täysin päälaelleen ja tällä kertaa minä olin pahassa pulassa.

”Jenni kertoi sinun taipumuksistasi, mutta en täysin uskonut häntä, ennen kuin itse näin”, Reetta totesi. ”Hän kertoi myös, että epäilet häntä pettämisestä, mustasukkaisuus on vaarallinen tauti”, Reetta jatkoi. Kuuntelin vaiti hänen vuodatustaan. ”Sinä olet loukannut minun yksityisyyttäni ja siitä minä en pidä”, hän jatkoi ja komensi minut kumartumaan sohvan reunuksen yli. ”Minä olen tottunut kouluttamaan luupää hevosia, kyllä minä koulutan myös yhden pikkuhousujen nuuhkijankin”, hän totesi pahaenteisesti ja kohotti hevosraipan. Kuulin viuhahduksen ja saman tien raippa läjähti pakaroilleni kivuliaasti. Voihkaisin tuskasta kun jo seuraava napakka lyönti osui hieman alemmaksi. Reetan raippa viuhui pitkään pakaroillani. Minä huusin, voihkin ja anoin armoa. Selkäsauna oli perusteellinen. Reetta piiskasi takapuoleni ja reiteni tumman punaisiksi. Niitä kirveli ja niitä poltteli. Kyyneleet valuivat silmistäni, kun hän lopetti piiskaamiseni.

”Eiköhän mennä saunomaan”, hän totesi Jennille, joka oli seurannut selkäsaunaani vahingoniloisena. Jäin seisomaan takkahuoneeseen. Käteni olivat kahlittu selkäni taakse. Takapuoltani kirveli äsken saatu piiskaus. Minua hävetti. Seisoin paikoillani ja odotin, että naiset tulisivat saunasta. En edes yrittänyt istua, niin arka oli takapuoleni.

Naiset saunoivat pitkään. Kun he lopulta tulivat takkahuoneeseen, molemmat heistä olivat alastomia. He katsoivat minua pahaenteisesti. Jenni tarjosi Reetalle siiderin. Naiset tuijottivat minua puhumatta mitään. Reetta tuli luokseni. Hän tarttui minua hiuksista kiinni ja alkoi vapaalla kädellä hyväillä kehoani. ”Jos sä olisit mies etkä mikään pikkuhousunnuuhkija, niin me naitaisiin sua, niin me oltiin Jennin kanssa sovittu.” Reetta totesi. ”Mutta mä en halua naida nuuhkijarunkkaria, eikä myöskään Jenni.” Reetta hiveli reidellään etumustani, hänen sormensa hieroivat vatsaani. Kaluni yritti pystyyn ahtaassa siveysvyössä jälleen kerran ihan turhaan.

Reetta jatkoi: ”Me sovimme Jennin kanssa, että hän antaa siveysvyön avaimen minulle ja minulla on oikeus päättää milloin vyö poistetaan yltäsi. Sitä ennen tulet saamaan perusteellisen siedätyshoidon, jotta opit käyttäytymään. Hyväksyt myös sen, että Pete vierailee Jennin luona, koska sinä et kykene hoitamaan aviollisia velvoitteita. Sinä palvelet Jenniä ja Peteä kaikin tavoin ja kiukuttelematta tai muuten tulet saamaan ankaria selkäsaunoja. En halua kuulla Jennin suusta yhtään valitusta, joka liittyy sinun käytökseesi. Oletko ymmärtänyt?” Nieleskelin hetken. En tiennyt mitä minun pitäisi vastata. En halunnut Peten naivan Jenniä, mutta en voinut sitä estääkään. ”Pitääkö vastaus piiskata sinusta ulos?” Reetta kysyi kärsimättömänä.

2 kommenttia viestissä: “Jäin kiinni, osa 5”

  1. Mie says:

    Vissiin turha sanoakaan, mut ehdottomasti jatkoon !!!

  2. jaska says:

    näitä on kiva lukea 😀

Kommentoi

top