search
top

Saunasta se alkoi (Osa 3)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässä on nyt se kolmas osa ja kuten jo sanoin niin tässä tarina on sitten väännetty ihan sm-suuntaan. Ja kyllä, onhan se ihan mahdoton :-) Mutta hei... Nytpäs sitten EN enää aio jatkaa tätä. Tämän osan jälkeen jää lukijoille itselleen mietittäväksi mitä siellä työpaikalla seuraavana päivänä tapahtuisi... ja kenelle kaikille. Laittakaa mielikuvitus liikkeelle :-)

Puoli tuntia myöhemmin puhuin pitkään puhelimessa pomoni kanssa. Kerroin melkein kaiken. En sentään sitä, että olimme harrastaneet seksiä firman tiloissa, mutta kerroin että Leena jäisi vanhempainvapaalle, että Riikka rupeaisi sijaiseksi ja että Riikka saisi aloittaa ne työt nyt jo. Ja kerroin myös että seurustelin nyt Riikan kanssa. Kommentti siihen oli, että ei olisi hyvä että olisin tyttöystäväni suora esimies. Hän halusi itse hoitaa esimerkiksi Riikan palkkaneuvottelut, kehityskeskustelut sun muut. Sitten kerroin myös, että molemmat villit naiset aikoivat huomenna olla joko kokonaan tai melkein kokonaan alasti koko päivän.

– Mä tuun kattomaan.
– Okei. Kerronko mä Riikalle ja Leenalle et Matti tulee huomenna kattomaan niitä.
– Kerro.
– Sanonko mä Leenallekin et on sit kokonaan alasti…
– Sano, joo. Helvetti te ootte hulluja. Ja jos tää jatkuu ni mä oon kohta yhtä hullu.

Piip-piip-piip… Matti oli katkaissut puhelun.
Käännyin ja näin takanani Leenan, käsi suunsa edessä ja kauhistunut ilme kasvoillaan.

– Mä kuulin. Olikse…??
– Matti.
– Jeesus. Voi hyvä jumala.
– No, ollaan sit alasti. Ollaan vittu kaikki alasti.
– Eiku… Voi luoja…
– Mikä on?
– No, sä… sä et voi tietää… Mun täytyy tunnustaa et yksien firman bileitten jatkoilla…. Mä menin Matin kaa sänkyyn…
– Ohh. No en ois arvannu. Mut ei kai se haittaa?
– Mut Riikka… Riikka takuulla pakottaa mut ainakin puoliks alasti. Ja jos Matti tulee tänne…
– … ni se näkee sut alasti. Eikä puoliks alasti vaan ihan kokonaan alasti. Takuulla. Mut jos te kerta ootte jo ollu sängyssä ni eihän se nyt sit paha juttu oo.
– Mut… hyvä jumala… sehän alkaa haluta mua.
– Taatusti. Ja Riikkaa varmaan kans.
– Mut hyvä luoja…
– No sit sä nait sen kanssa. Mä voin naida Riikkaa sillä välin.
– Mä saan sydärin. Tänään te kaks hulluu teette mulle tälleen… ja huomenna viel Matti.
– Mm-m. Sanosin et voit jo pitää varmana et Matti ottaa sut huomenna. Ja täytyy sanoo et must ois kiva katella. Ja vaik ottaa valokuvii.
– Ei hyvä luoja. Voi hyvä luoja…
– Leena, ei mikään luoja. Matti vaan. Olosuhteet huomioon otettuna must voit jo alkaa miettii miltä se tuntuu kun Matin kyrpä tulee huomenna sun sisään.

Alastomuus työaikana toimistossa ei ole mikään tavallinen juttu, seksistä nyt puhumattakaan. Mutta Riikkaa se ei haitannut. Koko kerroksessa oli meidän lisäksemme nyt töissä vain hallintojohtaja ja yksi sihteeri ja Riikka kävi vaan täysin pokkana vuoron perään molempien luona kertomassa että huomenna hän ja Leena ja Ilpo olisivat kaikki totaalisen alasti koko työpäivän ja että meillä olisi seksiä. Riikka suorastaan pyysi molempia katsomaan. Ja pyysi myös että kerroksen ovet pidettäisiin lukossa ja että ainoastaan Matin saisi päästää sisään sitä varten että Matti saisi rakastella Leenan kanssa. Leena kuuli kaiken ja oli kalpea kuin lakana. Halasin häntä. Kumma kyllä sekä hallintojohtaja että sihteeri ottivat asian melkein kuin siinä ei olisi mitään kovin kummallista. Ari tyytyi kommentoimaan että olikin jo kauan halunnut nähdä Riikan ja Leenan alasti. Sihteeri Anu puolestaan tuli hetken päästä juttelemaan meidän kolmen kanssamme ja muutamien selitysten jälkeen Anu sanoi posket punaisina että oikeastaan hän aikoi huomenna ainakin vähäksi aikaa sitten riisuutua myös. Anu oikein pyysi että hänestä otettaisiin valokuvia kun hän on alasti työhuoneessaan. Puoli minuuttia myöhemmin Riikka ja Anu olivat sopineet, että he kaksi menisivät huomenna täysin alastomina hallintojohtajan luokse pyytämään että Arikin riisuutuisi.

Sekin työpäivä päättyi sentään joskus ja ihme kyllä saimme kaikki kolme sitä ennen jopa ihan järkeviä töitäkin tehtyä. Siis vähän. Minä kuitenkin vähemmän kuin naiset ja vähemmän pääasiassa siksi että Riikka istui minun sylissäni suurimman osan iltapäivää. Keskittymistä jonkun verran haittaa kun sylissä istuu hyväntuoksuinen, taivaallisen hyvänmuotoinen ja yhtenään suuteleva tyttö. Jolla ei ole edes rintaliivejä. Leena lähti tavallista aikaisemmin kotiin halattuaan ja suudeltuaan meitä molempia sitä ennen. Leena näytti edelleen täysin järkytetyltä eikä sitä varmasti parantanut se, kun Riikka muistutti Leenan lähtiessä huomisesta totaalisesta alastomuudesta.
Yhtäkkiä minua alkoi naurattaa ihan kauheasti.

– Mikä sulle tuli?
– Hihihihihihi… Ei… hihihi.. paljon… hihihi… mikään, mutkun sä… hihihihi…
– Mitää?? Mikä nyt??
– Mä… hihihi… muistin vaan et sä oot se sama tyttö joka vielä aamulla häpesit niin paljon sitä et olin kuullu sun masturboineen et sä halusit erota firmasta. Ja ny sä vittu… hihihi… koitat saada Aria ja Anuakin oleen töissä alasti…
– Prffff… hihihi… Joo, vittu…
– Mitä meille oikeen tääl tapahtuu?
– En mä vittu tiiä… mut ihanaa se on.

Tuli lopulta kotiinlähdön aika. Kaikki muut olivat jo menneet. Tartuin Riikkaa kädestä ja vedin hänet luokseni ja annoin tytölle pienen suukon.

– Nyt lähetään kotiin. Meille. Sä oot tänään ollu tuhma tyttö ja käyttäytyny riettaasti. Sulle pitää antaa piiskaa.
– Ohhhhhhhhhh. Huuh. Joo. Mulle pitää antaa piiskaa. Pitää.
– Sut oikeen ruoskitaan nyt.
– Ooohhhh. Montaks… Montaks kertaa?
– Ainakin viis kovaa raipaniskuu pakaroille.
– Ooohhhhhh… Ja muuta?
– Ainakin kaks ruoskaniskuu rinnoille. Ja sit sut raiskataan.
– Jooo-OOOOhhhh…. huuhh.
– Tuu. Rangaistavaks.

Riikka käveli perässäni autoon huohottavana ja selvästi kiihottuneena. Olimme juuri päässeet liikkeelle kun Riikan puhelin soi. Se oli Mia. Huohottaen ja takellellen Riikka sai kerrottua mitä hänelle oli nyt tapahtumassa ja mitä tähän saakka oli tapahtunut. Kuulin hyvin koko puhelun ja oikeastaan olin aika hämmästynyt ettei Riikan kaveri enää esittänyt minkäänlaisia vastalauseita päivällä soitetun puhelun johdosta. Vielä enemmän hämmästyin sitten kun Mia yhtäkkiä pudotti pommin ja kysyi saisiko hänkin tulla meille. Mia sanoi haluavansa nähdä kuinka Riikka ruoskitaan. Tunsin kuinka kiihotuksen aalto kulki läpi vartaloni. Sen aallot löysivät lopulta tiensä vatsanpohjan jälkeen peniksestäni, joka paisui taas. Se paisui nyt aivan hetkessä. Tajusin huohottavani kun sain käheällä äänellä sanottua mitä mieleeni juolahti.

– (Minä) Sano sille et se saa tulla… jos se lupaa olla alasti.
– (Riikka) Mia, Ilpo sanoo et sä saat tulla jos sä lupaat olla alasti ja nussii sen kaa.
– (Mia) Mä kuulin kyl mitä se sano. Ei se sanonu nussimisest mitää. Sano sille et mä tuun. Ja saa se… jos se haluu.
– (Riikka) Haluu se. Ihan varmasti. Tuleeks Mikakin?
– (Mia) Ei. Mä en haluu kertoo sille… vielä. Se saa sit myöhemmin… sun kaa. Tää on nyt mun juttu. Ihan vaan mun.
– (Riikka) Vittu, joo… Tuu joo kattoon kun mut ruoskitaan. Oot vittu alasti. Ja kuvaat. Ota vittu videolle kun mä huudan. Kun ruoska läjähtää mun perseeseen ja mä kirkasen… Ja sit Ilpo saa päättää ottaaks se ekaks sut vai mut… Vaik kyl mä tiiän et se nai ekaks sua. Vittu, tää on hienoo. Huuuhh… Mut ruoskitaan ekan kerran.

Riikka työnsi puhelimen minulle ja yritti samalla työntää kättään omaan jalkoväliinsä masturboidakseen, minkä minä kuitenkin kielsin. Huohottaen tartuin puhelimeen ja sain jotenkuten kerrottua Mialle minne olimme menossa. Mia toisessa päässä linjaa kuului huohottavan myös.

– (Mia) Huh-huuh. Vittu, huh. Hei, lupaatsä… haluutsä oikeesti naida mua?
– (Minä, huohottaen ja käheästi) Lupaan.
– (Mia) Mä tuun jos sä lupaat. Vittu, tää on mun fantasia… huuuuhhh… Et mun pitää vapaaehtosesti tulla vieraaseen paikkaan ja siel mut ja mun kaveri riisutaan ja sit meiät raiskataan. Otaksä…? Lupaatsä?
– (Minä) Lupaan. Mä otan teiät vangeiks. Riikka ruoskitaan. Ja mä raiskaan sut. Ja sit Riikan.
– (Mia) Mä otan taksin.
– (Minä) Laita sellaset vaatteet päälles et mä voin repii ne vaatteet pois sun päältäs.
– (Mia) J-joohh. Oi vittu. Jooh. Mä tuun. Oihh. Moi.
– (Minä) Moikka.

Jollain lailla sain ajetuksi auton kotiin päätymättä ojaan. Nousin ylös ja avasin Riikalle oven. Tyttö huohotti raskaasti. Johdatin Riikan alakerran portaille ja avasin oven. Vastaan tuli perunakellarimainen tuoksahdus. Napsautin valon päälle ja siristelin silmiäni. Vielä kaksi ovea auki ja takana kiinni ja olimme meidän kellarikerroksessamme. Riikka kulki mukanani kuin huumattuna. Katsoin Riikkaa ja tartuin hänen vaatteisiinsa. Tempaisin puseroa rajusti ylös. Rintaliivejä ei ollut, joten tytön ylävartalo oli äkkiä paljastettu. Sitten tönäisin tyttöä rajusti selkään niin että hän lennähti mahalleen valmiiksi avatulle vuodesohvalle. Kiitin sattumaa että sohva oli siinä jo sopivasti auki. Pari rajua tempaisua lisää ja Riikka menetti shortsinsa, pikkuhousunsa ja kenkänsä ja huohotti nyt raskaasti mahallaan sohvalla alasti. Hain kaapista rullan pehmeää, ohutta köyttä. Riikka ei edes katsonut minuun kun tartuin häntä oikeasta kädestä ja solmin köyden tiukalle hänen oikean ranteensa ympärille. Hetkeä myöhemmin toinen pitkä köysi oli yhtä lujasti vasemmassa ranteessa. Sitten kiipesin tuolille ja otin katosta alas ison valkokankaan, jota normaalisti käytin kotiteatterivarustuksen kanssa. Sen kiinnityskoukut katossa olivat hyvin lujat. Vain pari liikettä ja nyt Riikan ranteista tulevat köydet kulkivat katon koukkujen kautta. Aloin vetää molemmista köysistä. Riikka kiljahti kun hänen kätensä alkoivat nousta ylös. Vedin lujempaa. Köydet kiskoivat nyt Riikan koko ylävartalon ylös sohvasta. Tukka ja rinnat roikkuivat alas ja Riikka aukoi suutaan kuin kala kuivalla maalla, mutta ei saanut ääntäkään ulos.

Pientä ähellystä ja noin minuuttia myöhemmin Riikka roikkui katosta ranteidensa varassa, kädet leveälti levällään. Alastoman tytön jalat eivät ylettyneet maahan asti. Katselin tyytyväisenä huohottavaa tyttöä ja hänen sekaista tukkaansa. Riikan nännit olivat niin pystyssä kuin ne vain ikinä pystyisivät olemaan.

Hain lisää köyttä ja sidoin köyden Riikan kumpaankin nilkkaan. Köysien toiset päät sain sidotuksi huonekaluihin kiinni. Riikka oli nyt täysin ilmassa ja täysin levälleen levitettynä, selkäpuoli yläkerran portaisiin päin. Kullini paisui kun katsoin tyttöä. Juuri silloin ovikello soi.

Ryntäsin huohottaen yläkertaan ja ehdin juuri nähdä ikkunasta kuinka harmaa taksimersu kurvasi pois. Avasin oven. Kasvoiltaan tulipunainen kaunis tyttö vilkaisi kasvojani ja sitten alaspäin. Mian tuijotus takertui pystyyn kulliini joka nosti housuni teltaksi. Mia ei saanut sanottua mitään, tuijotti vain etumustani. Tempaisin häntä rajusti kädestä ja raahasin rajusti mukanani alakerran portaisiin paiskaten oven kiinni takanamme.

Portaiden alapäässä Mialta pääsi pieni kirkaisu kun hän näki alastoman ystävänsä roikkuvan ilmassa. Tönäisin Mian vieläkin rajummalla liikkeellä vatsalleen vuodesohvalle kuin mitä olin hetki sitten tehnyt Riikalle ja hyppäsin itse perään. Kävin istumaan Mian pepun päälle.

Koko kiireessä en edes ollut ehtinyt kunnolla katsoa millainen tyttö Mia oli. Nytkin näin vain olkapäille ulottuvan, kirkkaan lepänpunaiseksi värjätyn tukan. Mia oli aika solakka, mutta muodokas. Huomasin istuvani hyvin hienon naisen pepun päällä – paljon runsaammin muotoillun kuin Riikalla oli. Vilkaisin välillä Riikkaa. Silmät viiruina, nännit pystyssä ja kiihottuneen näköisenä Riikka tuijotti mitä tekisin Mialle.

Mia oli pukeutunut yksinkertaiseen mustaan mekkoon ja korkeakorkoisiin juhlakenkiin, jotka olivat oikeastaan vain pohjat piikkikoroilla ja parilla remmillä. Tartuin Mian hameen kaulukseen kaksin käsin. Mia kiljahti. Sitten kuului rusahdus ja sen jälkeen pitkä kankaan repeämisen ääni; olin saanut Mian hameen repeämään niskasta kaula-aukosta vyötärön korkeudelle saakka. Alta näkyivät pätkät mustia rintaliivejä. Tartuin seuraavaksi rintaliivien takaosaan solkien molemmin puolin. Repäisin lujaa sivuille päin, jolloin soljet lensivät jonnekin niin että toinen niistä osui seinään kilahtaen. Sitten nousin nopeasti Riikan pepun päältä ylös ja tempaisin hameesta uudelleen. Repeävää ääntä säesti Mian nyt aika äänekäs kirkaisu. Mutta mekko oli nyt halki kaula-aukosta alas saakka.

Mia tappeli hieman vastaan kun tartuin häntä jalasta ja väänsin hänet väkisin selälleen. Tartuin revenneen hameen helmaan ja riuhtaisin ylös lujaa. Ja sitten uudelleen. Mia kiljui nyt koko ajan, mutta se ei auttanut, sillä revennyt hame nousi nyt hänen käsiinsä ja samalla veti tytön kädet pään yläpuolelle estäen Miaa tappelemasta niillä vastaan. Yksi tempaisu lisää ja Mian rinnat paljastuivat. Isot, oikeastaan tytön muuhun kokoon nähden hyvin isot rinnat, joiden keskellä loistivat hyvin tummat ja aivan pystyt nännit. Mia ei voinut piilottaa kiihotustilaansa.
Mia oli kuitenkin nopea ja tappeli nyt vastaan. Hän onnistui kääntymään uudelleen selälleen.

Tartuin nyt Mian mustiin pikkuhousuihin ja kiskoin niitä ensin alaspäin saaden niitä vahän matkaa reisien puolelle, mutta Mia väänsi jalkojaan solmuun. Katseeni osui sivupöydällä oleviin saksiin. Hyppäsin ylös ja nappasin sakset käsiini. Sillä välin Mia ennätti nousta istumaan ja painaa päänsä alas polvien väliin ja puristi nyt käsillään itseään lujasti nilkoista muodostaen itsestään kuin tiukan solmun. No, se sopi. Raks. Mian pikkuhousut katkesivat toisesta sivusta. Raks. Toinen sivu. Raks-raks-raks. Mian hameen toinen hiha oli nyt leikattu auki kyynärpään kohdalta ylös kaula-aukkoon asti. Raks. Siinä meni rintaliivien toinen kannake. Mutta sitten Mia tarttui minuun ja yritti saada minulta sakset pois. Hetkeksi se jopa onnistui, mutta pian taas istuin Mian nyt paljaan pepun päällä tytön huohottaessa allani kasvot patjaa vasten. Raks-raks-raks… Siinä meni hameen toinen hiha. Nyt sitä ei enää mikään pidellyt tytön päällä. Raks. Rintaliivien viimeinen olkanauha. Nyt kaikki vaatekappaleet olivat tytöstä irti. Katselin Mian rajusti kohoilevaa selkää. Vyötärön kohdalla tytöllä oli kivannäköinen tribaalikuviotatuointi.

Tartuin nyt Miaa toiseen käteen ja otin samalla rikotut rintaliivit haltuuni. Suorastaan hämmästyin kun huohottava Mia antoi nyt vastustelematta minun köyttää ranteensa tiukasti selän taakse rikotuilla liiveillä. Mia ei myöskään enää rimpuillut kun jalasta vääntäen käänsin hänet selälleen. Mia huohotti ja tuijotti minua kun hymyilin hänelle. Tartuin häntä molemmissa jaloissa olevien korkkarien koroista ja väänsin hänen jalkansa leveälti auki. Mia salli sen tapahtua. Katsoin huohottavaa suuta ja tytön ilmettä, jossa paistoi puhdasta himoa, valtavaa kiihotusta. Sitten työnsin sormeni Mian pilluun. Ei kirkaisua, vaan kiihottunut huokaisu.

Nyt minun oli itseni aika nousta ylös. Riikka ja Mia tuijottivat minua molemmat kun napitin paitani auki ja heitin sen nurkkaan. Laskin alas farkkuni ja poistin ne sekä sukkani. ne saivat mennä samaa tietä vastakkaiseen seinään. Sitten asetuin aivan Mian eteen, hänen levitettyjen jalkojensa väliin. Tuijotin Mian suurten rintojen pystyjä nännejä ja tytön punaisia poskia. Huohottavan Mian siniset silmät katsoivat ensin kasvojani. Sitten tyttö nuoli huuliaan ja häneen katseensa laskeutui jalkoväliini. Kyrpäni oli nyt niin pystyssä, että bokserien kuminauhan etuosa ei enää edes koskettanut mahaani. Pujotin sormeni kuminauhan alle ja annoin bokserien pudota. Mia tuijotti. Tartuin kulliini ja vedin esinahkaa taakse. Katsoin kuinka Mia nielaisi ja sulki sitten silmänsä. Mia levitti reisiään nyt vielä enemmän auki.

Vilkaisin katosta roikkuvaa Riikkaa. Hänet piti kyllä oikeastaan piiskata ensin. Mutta odottakoon. Suorastaan hyppäsin Mian päälle ja kuiskasin suoraan hänen korvaansa ”kirkaise” samalla kun ohjasin kaluni Mian häpyhuulille ja siitä suoraan sisään.

Ja Mia kirkaisi. Ihan valtavan kovan, kimeän, raiskattavana olevan naisen kirkaisun kun upposin häneen ja aloin tehdä nopeita naintiliikkeitä. Mutta Mian pillun märkyys , pystyt nännit ja huohotus paljastivat kyllä, että tämä raiskattava halusi. Halusi enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Halusi minua syvemmälle, lujempaa ja uudelleen.

Nain Miaa todella rajusti ja tyttö työnteli vastaan jaloillaan, lantiollaan ja vatsalihaksillaan niin paljon kuin vain pystyi. Sitten tunsin että minulta tulee. Sperma oikein ryöpsähti kullistani Mian syvyyksiin ja se kuuman sperman ryöpsähdys puolestaan oli Mialle viimeinen pisara. Ihan hirveän lujan kirkaisun kera Mia laukesi. Kramppaavaan, tärisevään, valtavaan orgasmiin.

Makasin pitkään Mian päällä huohottaen. Kun vähän toivuin, leikin ensin tytön rinnoilla. Ne olivat noin solakalle tytölle todella isot. Ihanat nännit – ja yhäkin aivan pystyt. Annoin Mialle suukon, johon tyttö vastasi intohimoisesti.

Vasta nyt ehdin tarkemmin katsella Miaa. Kaunis tyttö, ei kuitenkaan niin kaunis kuin Riikka. Luonnostaan tummatukkainen, vaikka hiukset nyt olivatkin aika liekinpunaiset. Korkeat poskipäät ja kasvot, joita ei kukaan nyt varsinaisesti sanoisi klassisen valokuvamallin kasvoiksi, mutta joissa oli todella seksikkään näköiset viirusilmät. Ihan mustat kulmakarvat. Ohuet huulet, mutta kivat hymykuopat. Ihan kirkkaan siniset silmät. Ja iho – se oli aivan valkean vaaleaa. Hyvin tummat nännit valkeaa ihoa vasten olivat kuin huutomerkit. Mian vartalon kaaret olivat hienot: todella kapea vyötärö, mutta suorastaan leveä peppu. Häpyhuulten välistä nousi ylös mahalle todella kapea mutta pitkä viiru ihan mustaa karvaa. Häpyhuulet olivat pienet ja aika tummat. Ja niiden välissä emätin sykki yhä orgasmin jälkeisiä supistuksiaan.

– Voi kun sä oot kaunis.
– Kiitos.
– Nyt hei saat tulla auttaan, Koita kääntyy ni mä vapautan sun kädet.
– Mitä mä teen?
– Kuvaat. Mä annan sulle videokameran. Nyt Riikka piiskataan.

Mia kokeili kameraa sillä aikaa kun minä hain piiskan. Tai no, eihän minulla ollut oikeaa piiskaa. Mutta hain ulkoa tien varresta yli metrisen notkean pihlajan varren. Se oli joustava ja piiskana pelottava, sattuisi varmaan lujempaa kuin lyhyt ratsupiiska. Palatessani alas Mia kuvasi saapumisenikin ja käänsi sitten kameran kohti Riikkaa suorastaan mässäillen zoomin avulla Riikan alastoman vartalon yksityiskohdilla. Riikka huohotti. Kun katsoin Riikkaa tarkemmin, niin näin kuinka tytön molempia reisiä myöten valui suorastaan virtana jotain alas kohti polvia. Pyyhkäisin reittä kädelläni ja virnistin. Nuuskaisin kättäni ja vein sitten käteni Riikan hävylle työntäen keskisormeni hänen sisäänsä. Riikka oli suorastaan tulvivan märkä. Hänen liukastettaan oli molemmilla reisillä nyt jo polvilla saakka.

– Riikka, sä oot ollu tänään tuhma tyttö. Hyvin rietas tyttö. Tiedätsä mitä siitä seuraa?

Ei vastausta.

– Vastaa.

Ei vastausta. Tartuin Riikkaa molemmista nänneistä ja vedin hyvin lujaa.

– AAAAAAUUUUUhhhhhh….
– Vastaa.
– Joo, joo, tiedän, tiedän. Mut piiskataan.
– Joo. Riettaat tytöt piiskataan. Mihin sua pitää lyödä?

Ei vastausta. Satutin molempia rintoja uudelleen ja nyt vielä kovempaa. Riikka puristi silmänsä kiinni ja vingahti lujaa.

– Joo, perseelle. Vittu ja tisseille. Joo, tisseille.
– Hyvä. Joo, rietas tyttö ruoskitaan. Ensin perseelle. Ootko sä valmis?
– J-jooo…. ooh…

Päätin lyödä lujaa. Riikka kyllä kestäisi sen. Ja jos tämä kerran oli fantasia, niin toteutukoon se sitten rajuna.

Swisshh, PAM… iIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHhhhhaaaaaaaauuhhhhh-huuuuuuuuuu…

swissh, PAU !!! HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiihhh !!!!!

huiish, PAM !! OooIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHhhhhh-ooooooOOOOOOooo…

Vilkaisin Miaa, joka hädin tuskin sai kuvatuksi.

Fiiiuu, PAMMM !!!… iiiIIIIIIIIIIIIIIIIIII-IIIIIIIIIIIII-IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh….

Viisi vihaista punaista viirua viiruttivat Riikan pakaroita. Katsoin kuinka tyttö jännitti nyt jokaikistä lihasta mitä hänen vartalossaan oli.

Sitten rinnat. Niitä sentään halusin sääliä vähän. Ensinnäkin ne olivat niin kauniit ja toisekseen en halunnut lujilla piiskauksialla aiheuttaa niille pysyvämpää haittaa.

Viuh.. LÄJÄHDYS. III-HHIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKHHHHHHHHHHII-IIIIIIIIIIII-iiiiiiiiiii…

Riikan kirkaisu oli melkein vieläkin kovempi kuin Mian äsken kun tunkeuduin häneen. Piiska oli osunut poikittain juuri molempien nännien alapuolelle, heti nännikehien alle. Tähtäsin nyt hiukan ylemmäs.

Swiuuh… LÄISKIS !!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-IIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKhhhhhh !!!!

Luulin että yläkerrasta hajoaisivat ikkunat, niin lujaa Riikka kirkaisi. Iskeytyvä piiska upposi Riikan pehmeisiin rintoihin todella syvälle. Katsoin Miaa. Mia huohotti… ja kuvasi. Toinen käsi suunsa edessä ettei olisi kirkaissut.

Kiirehdin Riikan eteen ja aloin tökkiä nyt puoliksi kovaa kaluani Riikan häpyhuuliin. Sainkin kullini hetkeksi Riikkaan, mutta sitten muutin mieleni. Vetäydyin ulos ja käännyin kohti Miaa.

– Mia, anna mulle se kamera. Mä kuvaan nyt. Käy polvilles Riikan jalkojen väliin ja nuole. Niin kauan et se laukeaa.
– Mut… En mä oo ikinä…
– No kohta oot. Nuole.

Vapisten Mia ojensi kameran ja asettui Riikan jalkoväliin. Ensimmäiset nuolaisut olivat haparoivia, mutta pian selvisi että Mia kyllä taatusti oli harjoitellut pillun nuolemista, niin taitava hän oli. Parissa minuutissa Riikka huohotti, valitti, tempoili köysissään, kuolasi, tärisi, uikutti, vapisi sitten rajusti kuin horkassa… ja laukesi. Huoneen täytti jälleen pitkä kirkaisu, aivan kuin Riikka olisi raiskattu. Ja kaiken tuon katseleminen ja kuvaaminen kiihotti minua niin, että kullini sojotti taas pystyssä. Tuuppasin Mian sivummalle ja työnsin hänelle kameran, asetuin Riikan jalkojen väliin ja sohin häntä kullillani hetken, ennen kuin löysin emättimen aukon. Riikka oli nyt orgasminsa jälkeen hyvin tiukka. Ja kirkaisi lujaa kullini väkisin työntyessä hänen sisäänsä.

Suorastaan roikuin Riikassa ja nain häntä kuin heikkopäinen. Tuntui etten enää mitenkään laukeaisi, mutta en halunnut lopettaa. Riikka valitti ja vaikeroi, mutta yritti työnnellä vastaan. Lopulta tunsin helpottavan orgasmin lähtevän ja survaisin kaluni aivan hirveällä voimalla Riikan sisään.

Aloin taas tajuta jotain kun tunsin Mian käsien hellivän minua. Tytön kädet kulkivat kyljilläni, kaulallani, tukassani… sitten pepullani ja lopulta toinen käsi pysähtyi puristamaan muniani samalla kun Mia toisella kädellä käänsi päätäni niin että pystyi suutelemaan minua. Vastasin suukkoon parhaani mukaan.

– Huh… Onhan ollut alkuilta! Oi kun sä oot ihanan hellä.
– Täytyyhän mun helliä sua et sä toistekin tekisit mulle noin.
– Oi. Taisit tykätä?
– Aivan helvetisti. Sä et tiedä miten monta kertaa mä oon nähny unta et mulle tehtäis näin.
– Oi… kiva. Hei, autaks nyt mua. Autetaan Riikka alas. Se on ihan puolitajuton.
– (Riikka) oi vittu, valtavaa… vittu, upeeta.

Avasin Riikan jalkoja pitelevät köydet ja aloin sitten löydentää käsiä ylös kiskovia köysiä. Mia otti vastaan sitä mukaa kun Riikka liukui alas lattialle. Riikka ei olisikaan omin voimin pysynyt jaloillaan. Autoimme Riikan sohvalle selälleen. Minä menin sitten Riikan viereen ja Mia asettui toiselle puolelle.

– (Riikka) Oi vittu et mun perseeseen sattuu…. hienosti. HuuHHh. Luvatkaa hei et tää ei oo viimenen kerta.
– (Mia) Nii, mullekin pitää luvata et tää ei oo viimenen kerta.
– (Minä) Huhh… No, koitetaan. Aika rajua tää oli. Ei oo ennen tullut kokeiltua.

Riikka alkoi innostuneesti selittää Mialle mitä seuraavalle päivälle oli töissä suunniteltu. Mia kuunteli kysellen ja yhä enemmän hihitellen ja totesi lopuksi että voi kun hän voisi tulla mukaan katsomaan.

– (Minä) Voithan sä tulla katsomaan
– (Mia) Mitä? Voinko?
– (Minä) Voit. Mut sä oot siis edelleen meiän vanki. Ja mä muistuttasin et sulla ei enää oo mitään vaatteitakaan. Mut me muutkin aiotaan olla alasti siel työpaikalla, ni jos sä suostut siihen et me viedään sut alasti autolla sinne ja oot kans koko päivän ilman vaatteita, ni tuu vaan. Ei ainakaan miehet paheksu jos ne saa katella sua.

– (Riikka) Nii tai jos ne saa sua.
– (Mia) No huh!! Mut… Mut jos tekin kerta uskallatte, ni… vittu, joo. Viekää mut sinne… alasti.

5 kommenttia viestissä: “Saunasta se alkoi (Osa 3)”

 1. :-o says:

  Sähän jätät tän kokonaan kesken

 2. :) says:

  Et saa oikeesti lopettaa tätä sarjaa viel!!!!
  Edes yks osa nii sit riittäis mulle ainakin mut enempi parempi !!! xD

 3. Sberry553 says:

  Hei oikeesti et sää saa lopettaa näitä vielä. Tee ees yks jatko-osa vielä. Näitä on ollu ilo lukea.

 4. noitapilli says:

  Moi. Kiitos kehumisesta, mut sori… kyllä mä nyt ajattelin tämän tarinaputken lopettaa tähän kohtaan. Joku toinen juttu sitten taas myöhemmin 🙂 Mut hei, kiitos. Kiva kun kelpaa.

 5. Lisää says:

  Kirjoita ainakin yksi jatko-osa vielä nää on niin hyviä! Älä lopeta vielä tähän!

Kommentoi

top