search
top

Viikonloppu kummitädin mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...

Olin 15-vuotias kun vierailin kummitätini Helenan luona. Äiti ja isä halusivat vapaan viikonlopun itselleen, ja minut lähetettiin kyläilemään Tampereelle. Järjestely ei mielestäni ollut huonompi. Pääsin saunomaan ja nauttimaan luonnon rausta kummitätini mökillä. Pitkän junamatkan jälkeen saavuin lopulta Tampereen juna-asemalle, josta Helena tuli poimimaan minut kyytiin ja jatkoimme matkaa autolla perille.

Helena oli päättänyt, että vietämme viikonlopun hänen mökillään. Oli hiostavan kuuma kesäpäivä. Vaatteet liimautuivat ihoa vasten kuumassa autossa. En voinut malttaa päästä lämmittämään saunaa ja vilvoittelemaan järven viileään veteen. Tuleva viikonloppu vaikutti erittäin lupaavalta. Sain käyttööni vierashuoneen, johon saavuttuani aloin heti purkaa tavaroitani. Matka oli ollut pitkä ja saatuani kaiken valmiiksi rojahdin sängylle makailemaan. Nuoren pojan mielikuvitus on vilkas, ja kesä erityisesti sai viettini hyrräämään. Kaluni sykähti, ja tunsin miten alapäähän alkoi kerääntyä pientä painetta. Kävin painamassa oven kiinni ja käytyäni takaisin sängylle avasin vetoketjun ja kaivoin puolijähmeän elimeni esiin. Minulla oli ollut alkava seisokki jo automatkan aikana. En ollut aikaisemmin ajatellut Helenaa sillä tavalla, mutta nyt tajusin, että hän oli kaunis nainen. Hän oli pukeutunut vain kevyeeseen kesämekkoon, joka paljasti juuri sen verran, että mielikuvitukseni alkoi laukkaamaan. Jos vain olisin päässyt paremmin kurkkaamaan kaula-aukkoon ja nähnyt, mitä kankaan ja sen alta pilkottavien rintaliivien alle kätkeytyi. Eikä Helena ollut ikäisekseen mitenkään huonossa kunnossa, vaikka maha hiukan jo pömpöttikin. Koko hänen olemuksestaan paistoi naisellisuus, joka sillä hetkellä tuntui erittäin kiihottavalta nuoreen mieleeni. Käteni alkoin vatkata kovempaa ja aloin pikkuhiljaa lähestyä huippua. Miltähän kummitätini mahtoi tuoksua, miltä hänen ihonsa tuntuisi? Miltä tuntuisi koskettaa noita ihanan pulleita rintoja? Fantasiani keskeytyivät, kun kuulin huoneeni oven avautuvan, ja Helena kurkistavan sisään.
– Kuule, minä laitoin sauna lämpiämään, aattelin että haluat varmaan mennän käym.. Äh, anteeksi en tiennyt!

Katseeni kohtasi Helenan kanssa. Makoilin kalu käydessä, edessäni nainen, josta juuri olin unelmoinut. Vaistomaisesti koitin sujauttaa vehkeen nopeasti housuihin, mutta kaikki oli tietysti päivän selvää. Helena laittoin oven kiinni selvästi häpeissään ja huikkasi perään, että voin mennä saunaa kun tahdon. Tilanne oli kaiken kaikkiaan erittäin hämmentävä, en tiennyt olinko häpeissäni vai kiihottunut. Ilmassa oli paniikin tuntua. Sydämeni hakkasi tuhatta ja sataa, ja meni hetki ennen kuin sain itseni kasattua. Tilanne oli sen verran nolo, että menetin kaikki haluni. En kuitenkaan nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin rohkeasti alkaa valmistautua saunomista varten. Piilottelin huoneessani tovin rauhoittuakseni ja jonkin ajan päästä päätin rohkaistua ja lähteä rantaa saunarakennukselle.

Hiippailin hiljaa ulos, en nähnyt Helenaa missään, mutta huikkasin kuitenkin astuessani ovesta meneväni saunaan. Tulin rannassa olevalle saunarakennukselle. Heitin vaatteeni saunatupaan ja menin peseytymään. Heitellessäni löylyä mietin kaikkea tapahtunutta. Olihan se aika noloa. Miten voisin kohdata Helenan kaiken tämän jälkeen? Hetken mietittyäni asiaan päätin urheasti painaa asian mielestäni, koska olihan kyseessä luonnollinen juttu, jota kaikki kuitenkin tekevät. Unohtaisin koko homman ja jatkossa pitäisi huolta, että minua ei yllätetä. Ajatukseni katkesi, kun kuulin saunatuvan oven käyvän, ja jonkun astuvan suihkuhuoneeseen. Se ei voinut olla kukaan muu kuin Helena. Tunsin sykkeeni nousevan. Äskeisestä rohkeudesta ei ollut enää juuri mitään jäljellä. Kuulin jonkun käynnistävän suihkun ja pian Helena koputti saunan oveen.
– Ajattelin, että tulen kanssa käymään saunassa. Sopiiko?
– Juu, tottakai, tule vaan, vastasin häkeltyneenä.
– Olenkin koko päivän kaivannut kunnon löylyjä
En kyennyt säikähdykseltäni vastaamaan mitään. Istuin jäykkänä katsellen kiukaan takana olevaa seinää, kun kummitätini marssi saunan lauteille. En voinut kauhultani kuitenkaan olla vilkuilematta Helenan vartaloa. Näin ensimmäistä kertaa hänen pöyreät rinnat. Suuret nännipihat paistoivat ruskeina saarekkeina pulleiden rintojen keskeltä. Aavistuksen verran riippuvien rintojen alapuolella oli ihana napa. Uskalsin nopeasti vilkaista hivenen pömpöttävän vatsan alapuolelle, mistä paljastui ruskean karvan peittämän jalkojenväli. Olin tietysti nähnyt naisia kuvissa ja videoissa mutta oikea alaston ihminen, ja vielä tilassa jossa olin, herätti minussa aivan uudenlaisia tuntemuksia. Seuraavat minuutit olivat hiljaisia. Mielessäni oli vielä elävänä hetki, jonka olin juuri kokenut huoneessani. Olin hieman häpeissäni, mutta tarkastellessani Helenan mielestäni upeaa vartaloa, en kuitenkaan voinut kieltää kiihottuvani suunnattomasti. Koitin pitää katseeni kurissa ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. En kuitenkaan voinut mitään, että silmäni jatkuvasti hakeutuivat tuijottamaan Helenan vartaloa. Hänen ihonsa oli kostunut vesihöyrystä. Halusin nähdä vilauksen vielä tuosta jalkojenvälistä ja vaosta jonka se kätkee. Tunsi kaluni sykähtävän, ja tajusin että erektion pidätteleminen voisi kohta olla mahdotonta.

Vilkuilessani Helenaan päin, katseemme lopulta kohtasivat.
-Taisin vähän yllättää tuossa aikaisemmin päivällä, Helena sanoi. Sehän on täysin odotettavaa tuossa iässä, ja minun olisi pitänyt tajuta varoittaa ennen kuin astuin sisään
– Ei se mitään, sanoin, kun en oikein keksinyt muutakaan
Taas hiljaisuus. Aloin tuntea vastustamaton painetta haaroissani ja ajattelin paeta suihkun puolelle. Kyrpäni oli miltein täydessä erektiossa noustessani lauteilta ja sen on täytynyt paljastua miltei suoraan Helenan kasvojen yrittäessäni paeta tilanteesta. En kuitenkaan ennättänyt päästä ylös asti kun tunsin Helenan koskettavan reittäni. Kummitätini yllättävä kosketus sai koko kehoni värisemään. Se tuntui kielletyltä, mutta myös vain lisäsi mielenkiintoani tapahtunutta kohtaan. Täysin uusi kokemus naisen kosketuksesta sai koko vartaloni herkistymään ja tunsin erektioni yltyvän miltein tukalaksi. Laskeuduin takaisin lauteille istumaan ja tunsin Helenan kosketuksen edelleen reidelläni.
– Vakuutan, että oli täysi vahinko että yllätin sinut ja olen siitä pahoillani. Mutta, Helena jatkoi, se oli minusta myös kiihottavaa.
Tunsin Helenan ihon painautuvan kylkeäni vasten, kun hän kävi istumaan lähemmäksi. Samaan aikaan hänen kätensä laskeutui reittä pitkin jalkojeni väliin ja tunsin lämpien sormien puristuvan elimeni ympäri. Tunne oli mieletön, kaluni kovettui välittömästi ja tunsin koko kehoni jännittyvän hänen puristaessa turvonnutta elintäni.
– Sano jos tämä tuntuu sinusta yhtään oudolta, mutta sinä alat olla jo miehen iässä ja kummina ja naisena haluaisin tarjota sinulle jotain ainutlaatuista
Helenan kosketus tuntui uskomattoman hyvältä. En sanaa suustani, mutta katsoessamme toisiamme silmiin, tiesimme halun olevan molemminpuolinen. Tilanteen aiheuttaman kiihkon hieman laannutta ymmärsin lopulta uskaltautua koskettamaan Helenaa. Ujon alun jälkeen päästin käteni vapaastin seikkailemaan tuolla upealla vartalolla. Hänen ihonsa oli kosteudesta liukas. Puristelin pyöreitä rintoja ja niiden keskellä olevia nännejä, jotka tuntuivat miellyttäviltä nipukoilta pehmeiden rintojen päällä. Aloin tunnustella vatsaa, josta annoin käteni hiljaa lastekeutua navan kautta jalkojen väliin. Ensiksi vastaan tuli karhea karvoitus, jonka seasta sormeni löysivä pehmeän vaon. Se tuntui erittäin kostealta ja lämpimältä. Painellessani vakoa huomasin, että sormeni upposi sinne helposti. Käteni tutkiessa Helenan jalkojenväliä, tunsin kuinka hän alkoi vatkata kaluani kovempaa. Kivikova vehkeeni oli Helenan tiukassa puristuksessa. Käteni painuessa hänen liukkaaseen vaginaan, kyrpääni tiukassa otteessa pitävä käsi pakutti lujempaa vasten haarojani. Tasaisen läpsytys vain kuului, kun kummitätini ilmeisen tottuneesti runkkasi kohta laukeavaa kulliani. Kalu alkoi sykähdellä ja mielihyvän aallot saivat minut tarraamaan lujempaa kiinni Helenasta. Tämä sai kummitätini vain kiihdyttämään tahtia, ja tunsin että en voinut enää kauaa pidätellä.
– Anna tulla vaan, Helena sanoi ja painoi samalla päätäni pehmeitä rintojaan vasten
Pystyin haistamaan Helenan ihon tuoksun. Maistoin kielelläni saunalämpimän ihon suolaisen maun. Olin uskomattoman kiiman vallassa ja pian siemeneste purskahti isona ryöppynä kaluni kärjestä ja roiskahti pitkin Helenan sormia. Orgasmi tuntui vain jatkuvan, ja kesti ikuisuuden ennen kuin vehkeeni kärjestä kummitätini päälle ruiskahtelevat pienet spermasuihkut lakkasivat. Helena hieroi kaluani vielä pitkään lauettuani ja puristi viimeisetkin pisarat ulos elimestäni.
– Sehän oli kunnon lasti, Helena sanoi ja veteli hellästi esinahkaani edestakaisin.

Menimme saunan jälkeen pesulle. Helena antoi minulle luvan saippuoida vartalonsa, ja sain vielä yhden tilaisuuden tutkia lähemmin kummitätini reheviä muotoja. Peseydyttyämme istuimme Helenan kanssa vielä hetken aikaan saunan terassilla, kunnes kello alkoi olla sen verran että oli Helenan mielestä aika käydä nukkumaan. Saunan ja siellä saamani käsittelyn jälkeen alkoikin olla melko raukea olo.
– Herätänkö sinut sitten aamulla? Laitetaan jotain aamiaista ja voidaan vähän miettiä mitä huomenna tehdään
– Sopii oikein hyvin!
– Kauniita unia, Helena sanoi painoi pusun poskelleni
– Kauniita unia, vastasin
Helena laittoi oveni kiinni, ja kuulin hänen menevän omaan huoneeseensa. Vaikka alkoikin olla väsy, aloin hetken aikaa makoiltuani pimeässä huoneessa tuntea itseni taas kiihottuvan. Kaikki mitä saunassa oli tapahtunut pyöri mielessäni, ja kaluni alkoi kovettua uudelleen. En meinannut saadat unta ja hetken pyörittyä sängyssä nousin ylös. Peitsi tanassa hiippailin ulos huoneestani pimeään olohuoneeseen.

Lähestyessäni Helenan huonetta huomasin oven olevan raollan. Astuin lähemmäksi ja koputin ovea varovasti.
– Vieläkö sinä olet hereillä?
– En oikein saanut unta, voinko tulla sinne nukkumaan?
Helena taputti patjaa vierellään vastaukseksi, ja kömmin peittojen alle Helenan viereen. Tunsin heti lämpimän vartalon vierelläni, eikä Helena voinut ollut huomaamatta täydessä erektiossa olevaan kaluani, joka painautui hänen reittä vasten. Kiimaisena ja roihkaistuneena saunassa saamastani käsittelystä alon heti tunnustella Helenaan. Käteni vaelsi peiton alla ja löysi nopeasti tutun rintaparin. Tunsin vastaukseksi Helenan pehmeästi hierovan vatsaani. Käännyin kyljelleni ja painauduin niin lähelle kuin voin tuota lämmintä ja pehmeää naista. Tunsin kaluni kärjen hipaisevan jotain karvaista ja samalla painoi huuleni Helenan huulia vasten. Lantioni alkoi kuin vaistomaisesti hitain liikkein tuuppailla Helenan reittä vasten. Samalla kun Helenan kieli seikkaili suussani, jonkin otti jäykistyneestä vehkeestäni kiinni ja alkoi vedellä esinahkaani hitaasti edestakaisin. Puristelin Helenan rintoja mutta pian tunsin hänen ottavani kädestäni kiinni ja vievän sen jalkonsa väliin. Huomasin että karvainen vako oli kostunut. Aloin hieroa sitä ja välillä painelin sormeani kummini syvyyksiin. Helena ohjasi kättäni hiukan ylöspäin kohtaan, jossa halkeama alkoi. Jatkoin hieromista ja huomasin, että minut oli ohjattua ilmeisesti oikeaan kohtaan. Vagina oli nyt aivan litimärkä ja käteni oli yltäpäältä kummitätini nesteissä. Helena runkkasi elintäni ja aloin taas tuntea miten orgasmi lähestyi. Huomasin myös miten hieroessani lujempaa jalkojen välissä olevaa halkeamaan, Helenan hengitys tihentyi.
– Oletko koskaan ollut naisen sisällä, Helena kuiskasi korvaani?
– En
– Nyt pääset sitten kokeilemaan koska minä haluan sinut sinääni nyt
Helena painoi minut sänkyä vasten ja kipusi päälleni haarat levällään. Tunsin taas Helenan tarraavan kalustani kiinni ja ohjaavan sitä jalkojen välissä juuri ja juuri erottuvalle vaolleen. Helenan karvoitus kutitti, kun hän asettili elintäni punoittavien häpyhuuliensa väliin. Lopulta tunsin kuinka kyrpäni alkoi upota sentti sentiltä Helenaan hänen istuessaan varovasti päälleni. Tuntui kuin kaluni olisi uponnut kosteaan ja kuumaan hyytelöön. Päästyäni täysin pohjaan asti Helena alkoi naida minua kevyesti edestakaisin keinuttelemalla lantiotaan. Katselin kuinka kullini painui kerta kerralla kummitätini sisään hänen ratsastaessaan vehkeelläni. Otin kummitätiäni pakaroista kiinni ja hyväilin häntä samalla kun hänen turpea vaginansa imi kyrpääni sisuksiinsa. Pyöreät rinnat heilahtelivat kasvojeni edessä ja sain napattua toisen nänneistä huulieni väliin. Tunsin sen hiukan kovettuvan imiessäni ja pyöritellessäni sitä kieleni välissä. Helena kiihdytti tahtiaan ja kuulin miten hän huokailin hinkatessaan kaluni täyttämään emätintään minua vasten. Huoneen täytti sängyn natina ja kiihottava litinä jota säestivät kummitätini voimistuvat voihkaisut. Vako oli nyt todella kostea ja tunsin miten Helenan nesteet valuivat reisiäni pitkin lakanoille. Helena hieroi nyt itseään minuun todella hurjaa vauhtia ja tunsin hänen voihkaisten tarraavan vartalooni lujasti. Reiden puristuivat yhtäkkiä rajusti lantioni ympärille, ja tunsin miten Helenan alapää supistuin kyrpäni ympärille. Helenan rinnat painuivat kasvoilleni hänen ottaessaan minut orgasmin hetkellä tiukkaan syleilyyn. Tunsin kuinka hän piti minusta kiinni. Silitin pehmeitä hiuksia hänen painaessa päänsä raaskaasti hengittäin kainalooni. Elimeni oli vielä syvällä kummitätini sisällä ja hänen lantionsa nytkähteli kouristuksenomaisesti imien kulliani yhä syvemmälle supistelevaan vaginaan. Helena päästi minut lopulta syleilystään ja käpertyi raukeana vierelleni. Itse olin vielä melkoisen kiihkon vallassa. Ajatus että oli juuri ensimmäistä kertaa tyydyttänyt naisen sain erektioni voimistumaan miltei tuskallisen kovaksi. Aloin uudelleen hyväillä kummitätini rintoja. Pyörittelin nännejä sormieni välissä ja annoin käteni vaeltaa Helenan vartalolla. Suukottelin pehmeitä huulia ja tunsin vihdoin Helenan kosketuksen ihollani vastauksena hellyyteeni. Käteni hakeutui Helenan vartaloa pitkin jalkojen väliin. Tunnustelin jälleen karvaista vakoa ja huomasin saavani sen hetken aikaa yritettyä taas kostumaan. Sormieni seikkaillessa kummitätini vaossa kuiskasin:
– Haluan vielä kerran tuntea sinut tänä iltana
Vastaukseksi Helena kääntyi selälleen ja levitti haaransa levälleen. Eteeni levittäytyi täysin häpeilemätön näky tuon kauniin olennon naisellisimpaan kohtaan. Nousin polvilleni ja kumarruin kummitätini ylle sovittamaan kaluani levitettyjen jalkojen välistä löytyvälle pehkolle. Turvonneet häpyhuulet olivat raollaan ja kosteat ja luiskahdin helposti sisään vain kevyesti painamalla elintäni Helenan vakoa vasten. Aloin hitaasti työntyä tuohon kuumaan onkaloon. Työntelin kaluani hitaasti kummini sisään mutta pikkuhiljaa työntöni nopeutivat. Tiesin laukeavani hetkellä minä hyvänsä. En enää aistinut muuta kuin Helenan lämmön ja lantioni yltyvän liikkeen. Aloin olla voimakkaan kiihkon vallassa ja halusin vain upottaa itseäni syvemmälle ja syvemmälle kummitätini sisään. Työntöni voimistuiva ja otin Helenan vartalosta lujan otteen, kun aloin oikein toden teolla puskea itseäni tuohon upeaan naiseen. Naimisen seasta aina välillä erotin miten Helenasta pääsi pieni voihkaisu joka kerta, kun kaluni upposi pohjaan astin. Helenan ääntely sain minut vain suuremman kiihkon valtaan ja lopulta survoin mulkkuani häneen niin kovaa kuin lantioni vain jaksoin paukuttaa. Iho lätsähti jokaisen työnnön kohdalla ja aloin tuntea miten kaluni alkoi sykähdellä jokaisen työnnön kohdalla yhä voimakkaammin. Helena kädet puristuivat pakaroilleni ja vetivät minua lähemmäksi työntöjeni tahdissa. En voinut enää hillitä itseäni. Survaistessani itseni Helenan punoittavaan vaginaan tunsin miten koko lantioni kouristuksen omaisesti jännittyi ja syöksi siemennestettä voimakkailla sykähdyksillä kummitänini sisuksiin. Painoin itseni Helenaa vasten, ja annoin kaluni sykkiä hänen lämpimässä vaossaan. Kehoni tuntui kadottaneen kaikki voimat ja väsymys alkoi käydä ylitsepääsemättömäksi. Raukeana painauduin Helenan syliin ja nukahdin.

11 kommenttia viestissä: “Viikonloppu kummitädin mökillä”

 1. Kokenut saman says:

  Hyvä ja kiihottava tarina .Luimme tämän yhdessä tätini kanssa kiihotuimme kovasti ja ihana yö täällä mökillä

 2. Vuonisluopa says:

  Harmi kun mulla ei oo koskaan ollu tollasta kumpsutätskää,on pitänny ite laukoo lastit saunassa ja pukkarissa!

 3. Litsy says:

  Hyvä, tuotit minulle iloa.

  Kummitädit saisivat oikeastikin ottaa tuollaisia velvollisuuksia, poikien opastamisessa.

 4. sjejebt says:

  Lisää saisko????

 5. Kiihotus says:

  Mahtava tarina! Lisää?

 6. jalluvaari says:

  Ihana tarina nuoren pojan ensirakastelusta,Sinulla on hyviä aineksia kirjailijaksi.Luin suudella tyydytyksellä tämän ja haluan tutustua Sinun muuhun tuotantoon. tervesin ja panemisiin jalluvaari.

 7. Astronautti vai prinssi says:

  Mahtava tarina, hyvää tekstiä, oisko jatkoa?

  Helenaa peppuun seuraavaks?

 8. Nuorityttö says:

  Jostakin syystä en ollut ollenkaa kiihottunut novellin aikana 🙁

 9. baa says:

  Mahtava

 10. jamppa says:

  hyvä
  ei kirjotusvirheit eikä mittää mikä haittais lukemist
  juoni oli hyvä eteni hyvin ja nii

 11. Wuramiku says:

  Hyvä, pieniä kirjoitusvirheitä mutta ei haittaa. Ainoa juttu oli, että ei ollut sitten ollenkaan suihinottoa tai ylipäätänsä suuseksiä? 4/5 silti tosi hyvä tarina. Tän tapasia lisää!

Kommentoi

top