search
top

Isäni kanssa Mieheni Tahdosta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Lähetän uudelleen joskus vuosia sitten kirjoittamiani tarinoita. Koitan kirjoittaa niitä myös hieman paremmiksi jatkossa.

Tapasin aviomieheni Juhan viisi vuotta sitten parikymppisenä ja siitä asti elämä on ollut kuin ruusuilla tanssimista. Myös seksielämämme on aina ollut ihanaa, mutta alusta asti sitä varjosti yksi asia: Juha halusi minun menevän sänkyyn toisen miehen kanssa. Itse en sellaisesta ollut kiinnostunut, koska rakastin vain häntä ja ajattelin, että se pilaisi vain kaiken väliltämme. Juha kuitenkin otti asian puheeksi aina aika ajoin ja toivoi minun suostuvan. Hän ei itse olisi mukana, vaan halusi vain katsella salaa. Ajattelin asiaa toisinaan Juhan puhuessa siitä, mutta en koskaan harkinnut sitä vakavasti. Halusin olla vain yhden miehen nainen ilman pelkoa siitä, että joku tulisi väliimme. En edes koskaan ajatellut että joku toinen mies voisi kiihoittaa niin paljon että suostuisin.

Kerran eräiden sukujuhlien jälkeen, kun olimme kotona rakastelemassa, Juha kuiskasi korvaani humalasta rohkaistuneena:

“Nyt löysin meille toisen miehen, joka ei sotke välejämme.”

“Kukahan sellainen mahtaa olla?” kysyin jo vähän kyllästyneenä aiheeseen.

“Isäsi”, Juha sanoi ja alkoi naida minua hitaasti uudestaan.

“Mitä ihmettä sä oikein selität?”, kysyin ihmetellen.

Juha jatkoi työntöjään ja kuiskaili samalla korvaani: “Minä näin, kuinka hän katseli sinua tänään eikä se ollut ensimmäinen kerta. Aina kun se luulee, ettei muut nää, niin se vilkuilee rintojasi ja reisiäsi”.

Minulla oli ollut ylläni paljastava, lyhyt mekko, joka toi kookkaat rintani hyvin esiin, mutta siltikin ajatus tuntui järjettömältä. Silti, vaikka tiesinkin, että isäni oli aikaisemminkin katsellut minua.

Työnsin Juhan pois päältäni ja kierähdin vihaisena sivuun. Ehkä varmasti juuri siksi että tiesin juhan olevan oikeassa. Asiasta ei enää puhuttu ja kohta nukahdimme.

Seuraavana viikonloppuna vanhempani olivat tulossa meille kylään. He kävivät meillä noin kerran kuussa ja vaikka he asuivatkin vain viidentoista kilometrin päässä, he jäivät meille aina yöksi. Se oli kaikille helpompaa, koska nautimme yleensä jonkin verran alkoholia. Olimme Juhan kanssa ottaneet jo pohjia iltaa valmistellessamme ja hetkeä ennen vanhempieni saapumista Juha sanoi:

“Nyt näet sinäkin, missä ne isäsi silmät oikein liikkuu.”

Vanhempani saapuivat seitsemän aikaan ja Juha meni heitä vastaan. Hän auttoi heitä kantamaan tavaransa vierashuoneeseen ja minä tein tervetuliais drinkkejä samaan aikaan. Kun ensimmäiset lasit oli tyhjennetty, minä lähdin yläkertaan vaihtamaan vaatteita. Ensin ajattelin, että pitääkö tässä laittaa säkki päälle Juhan juttujen takia, mutta sitten päätin pukeutua juuri niin kuin itse halusin. Kaivoin vaatekaapista punaisen mekkoni, jonka kaula-aukko oli aika syvään uurrettu, mutta siitä minä ainakin pidin kuten Juhakin.

Ilta kului syödessä ja juodessa, mutta humalastani huolimatta en voinut olla huomaamatta, kuinka isäni todellakin tuijotti vartaloani, aina kun siihen avautui mahdollisuus. Puolenyön aikaan äitini tavoilleen uskollisena sammui ja isä kantoi hänet yläkertaan sänkyyn. Minä jäin Juhan kanssa siivoamaan paikkoja, kunnes hän koppasi minut takaapäin syliinsä.

“Sä näytät upealta. Huomasitko, kuinka isäsi katseli sua?”

En saanut sanaa suustani, vaan yritin jatkaa siivoamista. Juha puristi minua tiukemmin ja sanoi:

“Uskotko, jos saan isäsi lähentelemään sinua?”

En sanonut mitään, vaan irtauduin hänen otteestaan ja jatkoimme siivouksen loppuun, mutta huomasin hänen kuitenkin myhäilevän itsetyytyväisenä.

Kun paikat oli kunnossa, suuntasimme makuuhuoneeseen. Riisuimme vaatteet ja kävimme vuoteeseen ja samalla hetkellä Juha oli kimpussani.

“Ei tänään”, sanoin.

Olen kovaääninen rakastelija eikä minusta ole koskaan tuntunut sopivalta rakastella, silloin kun vanhempani ovat kylässä. Vastalauseista ei ollut apua ja Juha oli hetkessä päälläni ja alkoi nuolla vatsaani ja reisiäni. Reiteni avautuivat hänen käsittelyssään kuin itsestään ja tunsin, kuinka hänen kielensä löysi klitorikseni alkaen nuolla ja imeä sitä hellästi. Olin hetkessä aivan litimärkä ja työntelin lantiotani hänen kasvojaan vasten huohottaen kiimaisena. Juha upotti kaksi sormeaan pilluuni ja alkoi työnnellä niitä edestakaisin, samalla kun hänen kielensä kieppui klitorikseni ympärillä. Olin melkoisessa humalassa ja kiima pääsi lopullisesti voitolle.

“Naidaan sitten… Nai mua nyt äkkiä…” huohotin.

Juha hyökkäsi reisieni väliin ja painoi kullinsa sisääni. Voihkin äänekkäästi, kun hänen ihana kalunsa painui pohjaan asti ja alkoi sitten liikkua nopeasti edestakaisin.

“Ajattele, että tässä on isäsi, joka sua nai.”

Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja kulli painui entistä syvemmälle jokaisella työnnöllä.

“Ajattele, kuinka tuhmaa se olisi… Ja minä katsoisin…”

Pienen tauon jälkeen hän jatkoi:

“Kuka sua nussii nyt?” Juha kysyi katsoen silmiini.

“Ei… Ei nyt…” minä huohotin.

“Kuka sua nussii?” Juha jatkoi päättäväisesti ja tunsin, että olin aivan lähellä ja kaikki musteni päässäni.

“Isä… Isä nussii mua…” voihkin että olisi antanut minu laueta rauhassa.

Juha alkoi naida raivoisasti ja huohotti samalla kiihottuneena sanoistani:

“Ai kulta. Sulla on ihana tiukka pillu. Saako isä tulla sun sisään… Saako?”

“Saa… Tule mun sisään, …isä”

Olin kiimasta sekaisin ja tuhmat jutut alkoivat kiihottaa minua lisää.

“Ruiskuta spermat mun pilluun, isä… Nyt multa tulee…”

Selkäni vääntyi kaarelle. Samalla sain uskomattoman orgasmin ja tunsin, kuinka Juha ruiskutti spermansa syvälle sisääni. Hän nytki vielä hetken päälläni, kulli syvällä sisälläni, kunnes lysähti päälleni huohottaen.

“Saanko nyt jatkaa suunnitelmaani?” hän kysyi leveä hymy kasvoillaan.

“Ihan miten vaan”, sanoin väsyneenä ja kohta nukahdimme toistemme syleilyyn.

Viikolla sitten Juha kertoi minulle suunnitelmansa. Koska äitini olisi matkoilla tulevana viikonloppuna, hän oli puhunut isälleni ja sanonut tälle, että on seuraavan lauantain poissa kotoa tärkeän liikematkan takia. Minun pitäisi soittaa isälle ja pyytää häntä tulemaan seurakseni. Juha sanoi myös, että minun pitäisi sinä iltana pukeutua niin seksikkäästi kuin mahdollista, koska olisin mukamas ollut menossa ulos vanhaa tyttöystävääni tapaamaan, mutta tapaaminen olisikin peruuntunut. Koko ajatus tuntui minusta täysin typerältä, joten siksi kai siihen niin helposti suostuinkin.

Sitten se lauantai koitti. Olimme jo päivällä aloittaneet viinin siemailemisen ja Juha kuljeskeli ympäri asuntoa levottomana. Alkuillan koittaessa hän sanoi minulle, että nyt olisi aika vaihtaa vaatteet, joten menin yläkertaan etsimään jotain sopivaa päälle pantavaa. Kävin ensin suihkussa ja menin sitten vaatekaapilleni. Olin varma, ettei isäni kuitenkaan tulisi, joten ajattelin kiusata Juhaa ja panna ylle jotain niin seksikästä, mitä ikinä löytäisin.

Hetken vaatekaappiani tutkittuani tiesinkin, mitä tulisin panemaan päälleni. Valkoinen, miltei läpinäkyvä mekko, josta tiesin Juhan pitävän yli kaiken, oli se, jota tähän hätään kaipasin. Heitin mekon sängylle ja riisuin pyyhkeen ympäriltäni, samalla kun katsoin itseäni peilistä. Otin siemauksen viinilasistani ja kuivasin viimeisetkin vesipisarat pois vartaloltani. Olin todella hyvässä kunnossa. Rintani olivat suurehkot, mutta silti ne eivät roikkuneet lainkaan. Vartaloni oli muutenkin kurvikas ja itsestäni ylpeänä aloin pukemaan valkoista mekkoani ylleni.

Mekko oli aavistuksen verran liian pieni rintojeni kohdalta ja ehkäpä vähän muualtakin. Se myötäili pyöreiden rintojeni muotoja täydellisesti eikä jättänyt juurikaan varaa mielikuvitukselle. Nännini seisoivat jäykkinä ohuen kankaan läpi, joka puristui tiukasti rintojani vasten. Katselin itseäni tyytyväisenä peilistä.

Kun pääsin takaisin alakertaan, Juhan suu loksahti auki:

“Voi luoja, että sä olet hyvännäköinen!” hän sai sanottua ja otti sitten huikan paukustaan ja ojensi minulle omani, jonka hän oli juuri tehnyt. Juhan vahtiessa tiukasti vieressäni soitin isälleni, joka tarinani kuultuaan oli heti valmis tulemaan seurakseni.

Ei kulunut kauaa, kun kuulimme, kuinka auto ajoi pihaan.

“Se on isäsi”, Juha sanoi ja katosi yläkerran tasanteelle piiloon.

Minulla oli perhosia vatsassa. En koskaan ollut kuvitellut, että tämä typerä juttu menisi näin pitkälle, mutta kun ovikello soi, ei minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin avata ovi. Isäni seisoi ovella. Hänen leukansa loksahti auki, kun hän tarkasteli minua päästä varpaisiin astuen saman tien sisään. Menin baarikaapille ja aloin kaataa itselleni uutta paukkua.

“Otatko sä jotain?” kysyin isältäni ja hän mietti hetken.

“Voisin mä oikeastaan ottaakin… Auto jää kyllä sitten teidän pihaan.”

“Ei se mitään”, minä sanoin ja kaadoin meille paukut. Isä meni olohuoneen sohvalle istumaan ja minä katsoin portaiden suuntaan ja näin, kuinka Juha kurkki varovasti tasanteelta alakertaan. Silloin tajusin, mihin olin joutumassa ja yritin nopeasti selvittää päätäni ja ajatuksiani, mutta samalla jokin sisälläni käski minua jatkamaan leikkiämme.

“Minnekäs sä tuon näköisenä olit menossa?” isä kysyi, samalla kun ojensin hänelle paukun.

“Tyttöjen kanssa ulos. Mikäs mussa on vikana?” kysyin kiusallani.

Isäni otti paukun käteensä ja siemaisi sen muutamalla huikalla loppuun.

“Ei mitään. Aika rohkea vaan…” hän sanoi ja näytti tyhjää lasiaan. Olin juuri istahtanut nojatuoliin ja näytin hänelle, että tekisi itse uuden paukun. Isäni nousi ylös sohvalta ja meni tekemään itselleen lisää juotavaa. Täytettyään lasinsa hän tuli takaisin sohvalle ja istui minua vastapäätä.

Illan mittaan juttelimme niitä näitä ja täyttelimme lasejamme. Isä kiskoi paukkuja melkoista tahtia ja alkoi jo olla melkoisessa humalassa niin kuin minäkin. Huomasin, että hänen katseensa alkoi viipyä yhä pidempään ja pidempään rinnoillani ja paljailla reisilläni. Toisaalta tunsin oloni epämukavaksi, koska asuni oli todella paljastava, mutta kuitenkin se kiihotti minua tavalla, jota en itsekään voinut ymmärtää. Ehkä se oli sitä, että tiesin Juhan katselevan tai ehkä sitä, että katselija oli oma isäni, mutta joka tapauksessa tunsin olevani märkä, vaikka istuinkin jalat ristissä. Silloin pieni piru iski minuun. Wc:ssä käynnin jälkeen, istuessani takaisin sohvalle huomasin, kuinka isä tuijotti suoraan jalkojeni väliin.

“Sä olet tainnut unohtaa jotain”, hän sanoi ja tunsin polttavan katseen haaroissani.

“Mitä?” kysyin teeskennellen enemmän humalaista kuin olinkaan.

Vastaukseksi sain vain tuijotuksen haaroihini, jolloin levitin reisiäni aavistuksen verran lisää kuin itsekin ihmetellen asiaa.

“Jaa… Tää hame on aivan liian tiukka, että sen alla vois pitää mitään.”

Kun hän jatkoi julkeaa tuijottamistaan, levitin reisiäni vieläkin lisää, kunnes häpyni näkyi kokonaan.

“Sitäkö sä haluut katsella?” huohotin hiljaa.

Isäni ei vastannut, mutta hänen ilmeensä oli paljon puhuva. Katse vaelsi rinnalta toiselle ja sitten jälleen paljaalle pillulleni. Vedin käteni ulos mekkoni hihoista ja aloin painaa sitä hitaasti alas, kunnes kankaan reuna oli enää nännipihojeni päällä.

“Vai näitäkö?” kysyin jälleen venytellen kireää kangasta. Kun lopulta painoin mekkoni myttyyn vyötärölleni paljastaen rintani ensi kertaa isäni nähtäväksi aikuisena, hän loikkasi luokseni.

Haukoin henkeäni. En voinut kuvitellakaan että kaikki kävisi näin äkkiä. Kun hän alkoi imeskellä rintojani aina välillä leipoen ja tunnustellen niitä ikään kuin arvioidakseen niiden painoa, niin tiesin että pian tapahtuu muutakin. Isäni avasi housujaan, jotka valahtivat alas hänen kontatessa polvieni väliin. Nopealla riuhtaisulla hän veti lantioni sohvan reunalle ja samassa hänen kalunsa tökki jo märkiä häpyhuuliani vasten.
Vilkaisin henki salpautuneena yläkerran parvelle, jossa Juha runkkasi itseään malttamatta enää kunnolla piiloutua. Samassa isäni kulli alkoi jo työntyä minuun hänen imeskellessään jäykkiä nännejäni vuoronperään. Annoin reisieni levitä lisää ihanan kullin liukuessa sisääni, jotta isäni pääsisi pohjaan asti. Samassa hän veti käsillään lantiotani tiukemmin itseään vasten ja aloitti raivoisat työnnöt aivan kuin jokin villi luolamies.

Koko vartaloni hytkyi ja rintani heiluivat puolelta toiselle isäni naidessa minua paksulla kullillaan, joka venytti pilluni äärimmilleen. Katsoin silmät puoliummessa aviomiestäni, joka vatkasi kyrpäänsä raivoisasti ja samalla tunsin laukeavani. Isäni runnoi kulliaan sisääni ja minä painoin pilluani häntä vasten niin kovaa kuin pystyin käsinojista tukea ottaen. Isäni jatkoi nussimistaan ja sai minut laukeamaan uudestaan, samalla kun tunsin hänen kullinsa alkavan sykkiä sisälläni. Orgasmini olivat jo tulleet pieninä sarjoina, mutta tiesin sen ison olevan vielä tulossa.

“Oooooo kulta”, isäni voihki ja tunsin kuuman sperman syöksyvän sisääni pitkinä ryöppyinä tyhjentäen samalla hänen raskaina roikkuneet pallinsa. Samassa oma orkkuni alkoi. Koko vartaloni jännittyi hetkeksi, kunnes ihanat väristyksen alkoivat aaltoilla selkärankaani pitkin. Pilluni imi isäni kullia sisäänsä puristaen ulos viimeisenkin pisaran hänen nesteistään. Samalla upotin kynteni hänen selkäänsä ja huusin niin, että naapuritkin sen varmaan kuulivat, vaikka omakotitalossa asuttiinkin. Lantioni nussi isääni kuin viimeistä päivää jalkojeni kietoutuessa hänen ympärilleen, kunnes vihdoin retkahdin voimattomana tuolille. Isäni makasi syliini kiinni koko kalunsa sisälläni, jonka tunsin edelleen sykkivän tuottaen ihania väristyksiä tiukaksi puristuneelle pillulleni.

Parvella näin Juhan vetäytyvän piiloon, mutta tiesin, ettei tämä jäisi tähän.

13 kommenttia viestissä: “Isäni kanssa Mieheni Tahdosta”

 1. Artomidnaight says:

  Aivan upea,spermani lensi todella kauas.

 2. timpe says:

  lisää .upea tarina,lisää kuinka tytär saa,ja spermat lentää.naamalle,tisseille.

 3. yty says:

  Upea tarina,kovetuin ja melkein laukesin..lisää tälläistä 😉

 4. jussi says:

  Tätä lukiessa alkaa väkisinkin panettaa ihan hirveästi! Lisää tälläsiä.

 5. masa says:

  kiitos kiitos Japi lisää

 6. Trickster says:

  Vanha klassikko tämäkin, mutta loppupuoli oli mielestäni vähän hätäisesti kyhätty. Hieman pidempään ja tarkemmin olisi voinut kuvailla tyttären ja isän välistä leikkiä.

  Muuten hyvä, että nämä ovat taas luettavissa!

 7. jalluvaari says:

  Voi kun olisin ollut tuossa tarinassa isän asemassa.Hieno homma,terv jalluvaari.

 8. pekkis says:

  Hyvä Japi, laita lisää vanhoja klassikoitasi.

 9. Alex says:

  Kiimaista luettavaa,kiihotuin, housut kosteena.

 10. Minäkin koettanut says:

  Moi, Voi miten oli ihana tarina. Minäkin sain muutama vuosi sitten, kun olin isän seurassa viikolopun, muiden ollessa matkoilla. Nyt polttaa lähes joks ilta ja toivon sitä uudelleen. En vain uskalla tehdä alotetta. Lisää please.

  • Kankea says:

   Vanha tarina jo, mutta luin tämän vasta ensimmäisen kerran – ja kyllähän alkoi ihan kunnolla seisoa.
   Iskä-tytär insesti on sen yleisin muoto perheessä, mutta ehkä tytär on harvoin näin aloitteellinen.

 11. irina says:

  Täydet pisteet,tosi kiihoittava”kielletty” tarina,oi kun minullakin olisi noin innoittava aviomies!Lisää.

 12. Kyrpäjyrä says:

  Hyvä, tarina lisää vaan.

Kommentoi

top