search
top

Haave todeksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...

Olen aina haaveillut raiskauksen tyylisestä tapauksesta. Tapauksen päähenkilö olisi tietenkin minä, ja toisena osapuolena ystävämieheni. Olimme puhuneet ystävämieheni kanssa useinkin avoimesti seksistä ja fantasioistamme. Mies ymmärsi, ja minä annoin käytännön neuvoja. Joskus olimme toki suudelleet ja hyväilleet toisiamme vaatteet päällä, mutta itse yhdyntään emme ole koskaan päässeet.
Yhtenä iltana paljastin salaisimman fantasiani ehkäpä hieman häpeillen. Omasta mielestäni tuollainen fantasia oli sairas ja kuvittelin olevani ainoa samankaltainen ihminen ja mieleltäni sairas. Ystävämieheni vain naurahti, ja jatkoi juttelua normaalisti.

Muutaman viikon kuluttua sain kutsun ystävämieheni mökille. En ollut pitkään aikaan saanut rentoutua, joten otin kutsun vastaan ja odotin jo innolla rentoa saunailtaa ja viileässä vedessä uimista. Tiesin mökin olevan todella iso, olin siellä muutaman kerran käynyt ja ihastunut erityisesti pieneen maakellariin. Siellä tuoksui samalle kun lapsuudenkotini maakellarissa, hiukan kostealle ja mullalle. Seinillä oli hyllyjä, ja hyllyillä laatikoita. Ystävämieheni kertoi laatikoissa olevan vanhoja papereita ja valokuvia. Tyydyin vastaukseen ja jatkoin tutustumistani.

“Otinkohan mä kaiken?” kysyin ystävämieheltäni, joka oli tullut hakemaan minua. “Mulla on pyyhe, bikinit, muutamat rintsikat ja muita vaatteita… Hei! Pysäytä! Mun meikkipussi jäi!” äkkäsin. Ystävämieheni jatkoi ajamista ja sanoi lopulta: “Et mä mitään meikkiä tarvi, sä oot kaunis luonnollisena.” Häkellyin ja punastuin hiusjuuria myöten. Aurinko paistoi kuumasti sisälle autoon, ja olo oli kuin saunassa, vaikka ilmastointi oli täysillä ja ikkunat kokonaan auki. Taivas oli pilvetön ja kaduilla kulki iloisia lapsiperheitä.

Saavuimme mökille, ja ihastelin jälleen kerran vanhaa kartanontyylistä mökkiä. Ikkunankarmit näyttivät aivan aatelisilta ja ovikin oli hieno, koristeellinen tammiovi. Ystävämieheni kantoi kassini sisälle taloon ja seurasin perässä. Sisällä tuoksui vanha rankennus, puuta ja kosteutta. Ikkunoista pöllähteli sisään kukkien tuoksua ja ulkona surisivat mehiläiset.
“Mitä meillä on tänää tiedossa?” kysyin hymyillen, kun ystäväni saapui.
“Näet sen sitten illalla…” tämä vastasi salaperäisesti ja naurahti uudelleen.

Aurinko alkoi laskea, ja kello oli jo lähellä puoltayötä. Olin uinut ja saunonut minkä jaksoin, ja olin jo oikeastaan aika väsynyt. Pesin vessassa hampaitani, kun huomasin ystävämiehen ovella. En ehtinyt tehdä mitään, kun tämä nappasin minusta kiinni ja painoi seinää vasten. Hän näykkäisi korvaani ja kuiskasi salaperäisesti: “Sä olet tosi kaunis…” Mies veti minut kohti maakellaria, vaikka yritinkin panna vastaan. En tahtonut tietää mitä kellarissa odotti. “Irti musta! Mä aijon mennä nyt nukkumaan!” kiljaisin, mutta ystäväni laitoin käden suuni eteen. “Sinä et kilju nyt yhtään.” Tämä hykerteli ja tunki minut hämärään kellariin. Kaikkialla oli aivan pimeää, ja kuulin avaimen loksahtavan lukossa. Sitten kolinaa, kunnes valot räsähtivät päälle. Henkäisi säikähdyksestä; katosta roikkui kahleita ja keskellä kellaria on kaarimainen sänky.
“Sä et pääse täältä mihinkään…” mies kuiskasi korvaani, ja nappasi käsistäni kiinni. Kiljaisin taas, ja mies läimäytti poskeani. “Huora pitää nyt suunsa kiinni! Eikö niin?” Kyynel valui silmäkulmastani ja nyökyttelin hädissäni. Oliko ystävämieheni aivan hullu?

Minut oli lukittu kaarevaan sänkyyn. Tai pikemminkin kaaveraan lautaan, jossa oli lakana päällä. Selkään alkoi melkein heti särkeä, kun sinut siihen pantiin. Olin jo alasti, päälläni oli enää alushousut, jotka olivat kylläkin aivan niukat sellaiset. Arin paikkani peittyi juuri ja juuri miehen katseelta. Vinguin ja yritin vedota ystävääni, mutta tämä suuttui minulle ja läiskäisi ruoskalla rintojani. Kiljuin kun hyeena, ja mies jatkoi läimimistä. Rintoja poltteli ja särki enemmän kun koskaan ennen.
“Joko lopetit?” mies kysyi omahyväisellä äänellä, ja siirtyi alemmas. Hän läimäisi yhden kerran hellästi häpykumpua, ja sitten kovempaa itse vaginaa. Kiljaisin ja tärisin yhtä aikaa. Kipu tuintui korventavalta, mutta jollain tapaa kiihottavaltakin. Mies repäisi yhdellä kädenliikkeellä alushousuni pois, ja samoin tämän silmille ilmestyi melkein paljaaksi ajeltu, kaunis punainen näky. Häpykumpu loisti punaisena, ja uloimmat häpyhuulenikin tuntuivat kipeiltä.
“Ai että itse minua varten olet itsesi leikannut? Et tainnut tietää että isäntä pitää täysin paljaasta!” mies naurahti ilkikurisesti. Hän nappasi taas piiskan, tällä kertaa nahkaisen, ja alkoi hellästi napsia rintojani. Läiskiminen ei tehnyt kauhean kipeää, joten melkeimpä kiihotuin tilanteesta. Voihinkin kivusta ja nautinnosta, sillä alapäätäni poltteli vieläkin. “Lopeta… kilttihhh AHHH!” kiljaisin lauseen lopussa, kun mies läimäytti kovemmin.
“Huorani on hiljaa kun isäntä leikkii, okei?” Nyökin vimmatusti huultani purren ja kyynel poskellani valuen. Mies meni eräälle laatikolle hyllyllä, ja alkoi kaivella sitä. Arvasin, ettei siellä mitään valokuvia ollut. Silmiini ilmestyi aivan järkyttävän iso dildo, joka oli tehty kuin isoista helmistä. Se on pikimusta, ja siinä oli kaksi nappulaa. Mies lähetyi minua, ja yritin pitää jalkani kiinni, mutta voimakkaat kädet repäisivät ne auki.
Mies kosketti klitoristani, ja värähdin nautinnosta. Tunsin kuinka emättimeni sykki, ja kuinka lakana allani oli aivan märkä. Mies toteuttaisi unelmaani. En kuitenkaan pitänyt siitä paljoa, sillä se olikin vain fantasia.

Mies survaisi dildon suoraan emättimeeni, ja kuului purskahdus. Reijästäni tuli aimo annos ilolientä. Tunsin dildon sisälläni, sen helmentyyliset pallot hieroivat seinämiä juuri ihanasti… Yhtäkkiä kuului naksahdus ja vibraattori alkoi väristä todella kovaa. Se tuntui todella ikävälle, ja kiljaisin kovaan ääneen. “Huora, hiljaa!” ystäväni karjaisi, ja vetäisi vibran pois. Hän laittoin sen pienemmälle värinälle, ja kosketti sillä hellästi klitoristani. Silmäni avautuivat aivan ammolleen kun suuri sähkövirta pamahti kehoni lävitse. Tunsin valuvani nestettä, ja tahtoisin juuri nyt saada jotain sisääni. Mies naurahti omahyväisesti taas kerran, ja sammutti vibran didosta. Huokaisin kaipaavasti. Mies katsahti minuun, ja sitten kettinkejä katossa. “Ei.. älä…” vinkaisin, kun mies lukitsi minut roikkumaan katosta. Ystäväni nappasi nännini suuhunsa, ja alkoi röyhkeästi imeä sitä. Välillä hän näykkäisi toista, ja jatkoi imemistä. Jalkaani pitkin valui edelleen ilolientäni, ja huomasin miehen housuissa pullistuman. “Tuhma huora, ei katsella isännän housuja! Vai tahtooko huora isoa munaa, häh?” tämä sanoin viettelevällä äänellä. Käänsin pääni kattoon, ja puristin silmäni kiinni. Mies repäisi pääsi takaisin eteenpäin, laski minua alaspäin ja repäisi housunsa alas. Eteeni ilmestyi uskomattoman iso kyrpä, joka seisoi kun uljas hevonen. Henkäisin ihmetyksestä, kunnes mies tunki kyrpäsnä kokonaan suuhuni. Ähkäisi suu täynnä miehuutta. Mies käski minun imeä kyrpäänsä kuin tikkaria tai mehujäätä. Kuvittelin itseni kuumana kesäpäivänä rannalle syömässä mehujäätä. Annoin kieleni kulkea vartta pitkin terskalle, ja jäin leikittelemään. Mies näytti nauttivan, ja nappasin koko kyrvän suuhuni. Aloin imeä sitä ja livoin pitkin nuolaisin. Tunsin kuinka kyrpä alkoi nytkähdellä, ja yhtäkkiä naamalleni purskahti aimo annos spermaa. Nuolin sitä suupielistäni, ja huokaisin. Ei enempää?

Toiveeni oli turha. Mies irrotti minut kahleista, ja raahasi sohvalle. Hän reväytti haarani auki, ja meni taakseni makaaman. “Huora haluaa isännän isoa kyrpää, eikö vain?” mies kysyin ovelasti ja hymyili. Ähkäisin, ja tunsin kuinka uudestaan kovettunut siitin kosketti emättimen suuaukkoa. Halusin, tottakai, saada sen sisääni mutta en nyt, enkä tässä tilanteessa. Yritin paeta ja rimpuilla, mutta mies nappasi käsistäni kiinni ja survaisi peniksensä vaginaani. Kiljaisin kivusta, tuntui kun koko emättimeni olisi revennyt. Mies alkoi liikutella itseään, nautti luultavasti todella syvästi. Kyrpä kosketti kaikkia seinämiäni ja kävi kaikissa reikäni pimeissä sopukoissa. Aloin ehkäpä nauttimaan jo, kunnes mies kovensi tahtiansa. “Eih… lopeta!” kiljuin ja aloin potkimaan miestä. Pääsin tämän otteesta, ja juoksin ovelle. Avain oli hölmönä jätetty suoraan lukkoon, ja väänsin oven auki. Olin muutenkin jo puhki, joten avaimen kanssa tarvitsin voimia.

Ryntäsin alastomana metsässä, ja minua alkoi pelottaa. Alkoi lämpimästä kesäpäivästä huolimatta tulla kylmä. Kuulin ystävämieheni äänen metsän laidalla. Hän suostutteli minua takaisin. Hiivin hiukan kauemmas äänestä, ja kurkistin puiden takaa. Miestä ei näkynyt. Yhtäkkiä joku nappasi minua takaapäin kiinni, ja kaaduin puuta kohti. Puristin käteni puun ympärille, ja tunsin ystäväni lämpöiset kädet pakaroillani. Mies tunki peniksensä lämpöiseen emättimeeni, joka valui yhtä kiimanestettä. Hän alkoi lempeästi ja hitaasti liikutella kyrpäänsä edestakaisin. Hän veti minut maahan keskelle saniaisia, ja jatkoi sitä, mikä oli kellarissa jäänyt kesken. Nyt pysyin hiljaa, ja tuijotin silmät kiillellen eteen avautuvaa maisemaa. Mies oli toteuttanut haaveeni, vaikken siitä aluksi pitänytkään. Aloin kiihottua, ja käännyin miestä kohden. Nappasin tämän kasvot käsiini, ja aloin suudella kiihkeästi. Hivuttauduin miehen päälle, ja mies kuiskasi pyynnön korvaani. Nyökkäsin, ja aloin ratsastamaan miehellä rajusti. Pilluni sykki kiimaisesti ilolientä roiskuen ja mies ähki kovaan ääneen. Koko metsässä kuului vain ähkinää ja litinää. Jos joku olisi kävellyt lähellä, olisi tämä varmasti voinut kuulla kiihkeän litinan ja haistaa kiimaliman suolaisen tuoksun.

Aamulla kävin suihkussa normaalisti, söin aamiaisen ystäväni kanssa ja hymyilin. Viime yö oli koko elämäni kauhein ja ihanin yö koskaan.

5 kommenttia viestissä: “Haave todeksi”

 1. MyLis says:

  Ihan hyvä tarina, mut jotenkin jäi paljon luettavaksi rivien välistä. Ja kirjoitusvirheitä vähän liikaa. Mut pidennettynä versiona olis ollu loistava!

 2. minä says:

  hyvää tekstiä. oon aina halunnu et mut raiskattais:D vaiks olenkin mies

 3. nimetön says:

  uh 😉 mahtavaa tekstiä! itsellänikin on sama fetissi 🙂

 4. Santtu says:

  Ei kiihottanut kovinkaan paljon minua. Kuitenkin hyvä tarina.

 5. noitapilli says:

  Tarinan idea ja juoni ovat hyvät ja ihan kiihottavatkin. Pienellä vaivannäöllä tuosta olisi saanut aivan mahtavan tarinan, mutta nyt se ikävä kyllä kaipaisi vähän editointia. Kirjoitusvirheitä vilisee, sinä ja minä -sanat vaihtavat paikkaa jne., mutta mikä vielä olennaisempaa niin juuri siinä missä alkaa tapahtua kerronta etenee liian hätäisesti ja uskottavuus kärsii. Muutamia lauseita lisää siitä miltä tuntuu ja miksi olisi auttanut paljon. Sananvalinnoissa on myös syytä olla tarkkana. On aika vaikea kuvitella että kun kertojana on nainen, niin hän ihan oikeasti valitsisi sanoikseen esimerkiksi “pilluni sykki kiimaisesti ilolientä roiskuen” kertoessaan itsensä raiskaamisesta. Tuo on paremminkin hyvin kiihottuneen miehen tekstiä. Nyt jää myöskin ihan arvoitukseksi miksi nainen jää aamulla tyytyväisenä aamiaiselle eikä ennemminkin ole rynnännyt poliisille. Vaikka kuinka olisi oma fantasia taustalla, niin tuollainen oikeassa elämässä olisi aiheuttanut keskusteluja, järkytyksen purkamista, edellyttänyt paljon hellyyttäkin…

  Mutta… Kiitos. Tee lisää tarinoita 🙂

Kommentoi

top