search
top

Parasta huumetta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (197 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Eka novellini. Lupaan jatko-osan, jos yleisö tykkää.

Olin työmatkalla Keski-Suomessa ja majoituin paikalliseen Sokos-hotelliin. Nelikymppiselle miehelle puuduttava työmatkakin tarjoaa tervetullutta vaihtelua arkeen. Jopa näihin reissuihin pätee sanonta, kyllä tämä aina kotiolot voittaa.

Oli kesä ja hotelliasukkaista enemmistö taisi olla kesälomareissaajia, pääosin suomalaisia, mutta joitakin saksalaisia turistejakin oli joukkoon eksynyt. Aamiaispöydässä on aina hauska katsella hotelliin majoittunutta sekalaista seurakuntaa.

Heti ensimmäisenä aamuna silmäni nauliintuivat erääseen tiettyyn perheeseen. Keski-ikäinen pariskunta oli selvästikin lomamatkalla mukanaan teini-ikäinen tytär. Pienessä ja laihassa miehessä tai hänen pyöreässä vaimossaan ei ollut mitään katsottavaa, mutta tytär oli kuin joltain toiselta planeetalta. Jouduin tekemään tosissani töitä, ettei tuijotukseni olisi käynyt liian ilmeiseksi.

Tyttö pyyhälsi ensimmäisen kerran ohitseni pöytäni takaa, jolloin jäin seuraamaan pienten farkkushortsien verhoamaa pyllyä ja niiden paljaaksi jättämiä sääriä. Pylly oli vielä pieni ja tyttömäinen, mutta täydellisen kaunis lantion kaari teki neidistä nuoren naisen. Reidet olivat kauniisti ruskettuneet ja hyvin muodostuneet, tämä tyttö harrasti muutakin kuin sohvalla makoilua. Olisin voinut lyödä heti satasen vetoa, että tyttö luistelee aktiivisesti. Pitkät vaaleat suorat hiukset ulottuivat yli olkapäiden. Väri ei ollut purkista, tyttö oli selvästi aito dirty blond.

Kun tyttö meni pöytäänsä niin näin myös enkelimäisen kauniit kasvot uskomattoman sinisine silmineen. Valkoisen topin alla törrötti lupaavan kokoiset nuoren naisen rinnat, jotka olivat hyvin esillä olematta kuitenkaan julkeat. Arvelin tytön ikää, ehkä 15, mahdollisesti vasta 14, kuitenkin korkeintaan 16 vuotta. Tyttö söi nopeasti hakemansa hedelmäsalaatin ja jäi tylsistyneen oloisena odottamaan, että äiti saa tukevamman lautasensa tyhjäksi. Sitten perhe lähti. Yritin painaa kauniisti keikkuvan pyllyn mieleeni kuin en ehkä enää koskaa näkisi ainoatakaan naista.

Päivä ja ilta kuluivat töiden merkeissä, mutta illalla jännitin, olisiko perhe vielä huomenna maisemissa. Nukuin hieman pommiin ja kiiruhdin aamiaiselle ilman suihkua, jotta en missaisi mitään. Mutta riemulla ei ollut rajaa kun huomasin perheen samoilla sijoillaan kuin edellisenä aamuna. Vein kahvikuppini tällä kertaa seuraavaan pöytään tyttöä vastapäätä. Tytöllä oli sama toppi kuin eilen, mutta hiukset oli nyt sidottu ponnarille söpöt korvannipukat paljastaen. Lähdin tytön perässä noutopöytään ja huomasin, että shortsit olivat vaihtuneet lyhyeen farkkuhameeseen. Seurasin pökerryttävää takapuolta ja seisahduin hänen taakseen. Katsoin häpeilemättä tytön rintoja hänen täyttäessään hedelmäsalaattikulhoaan. Rinnat olivat kuin juuri kypsymäisillään olevat marjat, jo kyllin kypsät ja mehukkaat poimittaviksi. Tyttö vilkaisi olkansa yli taakseen, jolloin hymyilin ja sanoin: “Toi on tosi terveellistä”. Tyttö hymyili takaisin, mutta ei sanonut mitään.

Pöydässä yritin pitää pientä silmäpeliä tyttöön hänen äitinsä selän takaa. Tyttö oli selvästi paremmalla tuulella kuin eilen. Toivoin, että se voisi johtua minusta. Tytön äidin lähdettyä santsaamaan pekonia ja munakokkelia silmieni eteen avautui vilkkuva tähtitaivas. Tyttö jutteli isänsä kanssa ja hieroi välillä toisella jalallaan toista. Vaihtaessaan jalalta toiselle lyhyt hame avautui ja näin välähdyksen ohuiden valkoisten pikkuhousujen peittämästä haarakiilasta. Tämä oli varmasti pahempaa kidutusta kuin sähköshokit. Rukoilin mielessäni, että hän avaisi reitensä edes muutaman sekunnin ajaksi. Kullini oli herännyt alta aikayksikön ja tunsin kun ensimmäinen kiimatippa jo kasteli kalsareitani. Mietin, miltä tuntuisi avata nuo jumalaiset reidet ja millainen taivas niiden väliin kätkeytyisi. Pudotin tahallani servettini, jotta voisin poimia sen lattialta. Kumarruin ja katsoin pöydän alta kun tyttö oli juuri raapimassa reittään niin, että käsi nosti lyhyttä hametta entisestään eikä se peittänyt näkökenttääni. Pienten pikkareiden peittämä haarakiila antoi saman lupauksen juuri kypsyneestä hedelmästä kuin rinnatkin. Vannon, että erotin nuoren hunajaviivan valkoisen kankaan läpi. Vilkaisin tyttöä, joka tuijotti nyt takaisin ja laittoi reitensä ristiin. Olin varma, että hän tiesi, mitä olin katsonut. Tunsin punastuvani lisää ja toivoin, ettei se näkyisi. Äiti palasi takaisin pöytään. Hymyilin tytölle ja hän hymyili takaisin. Tajusin, että tämä tyttö on aivan äskettäin huomannut, mikä vaikutus hänellä on miehiin. Pian perhe lähti ja tyttö vilkaisi ovella taakseen, aivan kuin varmistaakseen, että seurasin häntä edelleen katseellani. Seisokkini ei laskenut vaan jouduin hilpaisemaan nopeasti huoneeseeni, jossa purin syntyneen ylipaineen suihkun seinille.

Päivä meni jälleen duunissa, mutta palatessani alkuillasta hotellille, huomasin tytön vanhempien dokailevan baarissa. He tuntuivat viihtyvän yllättävän hyvin keskenään ja ainakin rouva oli jo kohtuullisen hyvässä tuiskeessa. Mutta missä oli tytsy? Huoneessa katsomassa telkkaa? Mahdollisesti, mutta päätin saman tien varmuuden vuoksi koluta hotellin muut tilat. Hissillä ylimpään kerrokseen, ensin kattoterassille, sitten juoksin kerrokset läpi yksitellen alas asti. Mutta ei, tyttöä ei näkynyt missään. Jatkoin kellarikerrokseen, josta löytyi hotellin sauna. Huomasin, että naisten saunavuoro oli päättymässä juuri viiden minuutin kuluttua, jonka jälkeen alkoi miesten vuoro. Kurkkasin ovesta pukuhuoneeseen, mutta en nähnyt ketään. Suihkussa oli äänestä päätellen kuitenkin joku. Juoksin portaat harppoen huoneeseeni hakemaan suihkukamoja, sillä en halunnut missata edes promillen mahdollisuutta, että törmäisin tyttöön saunaosastolla.

Kun saavuin takaisin niin kello oli minuuttia vaille seitsemän ja pukuhuone oli tyhjä. Suihku oli edelleen päällä ja kun kurkkasin ovesta sisään niin silmiini loisti tuo unelmieni pylly alastomana. Tyttö pesi hiuksiaan ja käsien ollessa ylhäällä näin myös upeat pystyt rinnat sivusta. Sorjaan nuoren tytön varteen nähden uskomattoman isot tisut näyttivät kuin tanssivan tytön käsien tahtiin. Huuhdeltuaan hiuksensa tyttö alkoi saippuoida pilluaan ja kääntyä, joten katosin ovelta nopeasti. Riisuin muina miehinä, mutta jätin boxerit jalkaan. Kuulin kun suihku sammutettiin ja istuin odottamaan. Tyttö säpsähti nähdessään minut.

– “Sori, en tiennyt, että täällä on vielä naisia”, sanoin.

– “Ei se mitään, mä viihdyn suihkussa vähä liiankin hyvin”, vastasi tyttö ja jäi ovelle seisomaan. Pyyhe oli kiedottu tiiviisti rintojen ympärille ja toinen hiuksia kuivaamaan.

– “Meen tästä pesulle niin pääset rauhassa pukemaan”, sanoin ja käännyin selin tyttöön. Riisuin boxerini ja kietaisin pyyhkeen ympärilleni. Yritin tehdä sen nopeasti, mutta tiesin, että tyttö ei mitenkään voinut olla huomaamatta puolijäykkänä heiluvaa kulliani. Toivoin lisäksi, etten olisi turhaan harrastanut uintia vaan jäntevä yläkroppani olisi myös pantu merkille. Olen ylpeä siitä, että näytän hyväkuntoiselta ja ikäistäni selvästi nuoremmalta.

– “Kauniita unia, jos meet jo nukkumaan”, sanoin mennessäni tytön ohi.

– “Ei mua väsytä vielä yhtään”, tyttö vastasi.

Harmitti, etten keksinyt tähän mitään kelvollista vastausta tähän. Kirottuani ohi mennyttä tilaisuutta pukuhuoneeseen kolisteli lisää miehiä ja jouduin siirtämään ajatukseni muualle saadakseni pakottavan kullini laskeutumaan säädylliseen kulmaan. Kerkesin saunoa nopeasti ennen kuin muut liittyivät seuraan. Päätin häipyä muutaman sanan vaihdettuamme, sillä en ollut juttutuulella. Kuulin suihkuun asti, että tytön kauneus ei ollut jäänyt huomaamatta näiltäkään irstailta vanhemmilta herroilta. Vilkaisin ylös mennessäni hotellin baariin ja tytön vanhempien ilta näytti jatkuvan kosteissa merkeissä. Seuraan oli liittynyt toinen pariskunta ja juttua kuulosti riittävän.

Mennessäni huoneeseeni näin tytön istuvan portaikkoon sijoitetulla sohvalla jotain naistenlehteä selaten.

– “Moi, voisit tulla kattoon telkkaria mun seuraksi, jos haluat”, sanoin ja säikähdin ehdotustani saman tien.

– “En mä oikein tiedä”, kakelteli tyttö takaisin ja tajusin, että saatoin juuri mokata pahasti.

– “Meinaan katsoa Voice of Finlandia, sehän alkaa hetken päästä”, sain kuitattua takaisin ja kuvittelin selvinneeni tilanteesta.

Tyttö jäi pyörittelemään nättiä päätään, mutta en uskaltanut jäädä vonkaamaan sekunniksikaan vaan jatkoin suoraan huoneeseeni. Ainakin hän näki, missä pidän majaa, sillä huoneeni oli portaikosta katsoen ensimmäinen. Heittäydyin sängylle ja laitoin telkkarin auki. Uutisiin oli vaikea keskittyä kun mietin, kumpi koputtaa ovelle ensin: Tytön isä vai poliisi. Korkkasin minibaarista bissen kun urheiluruutu alkoi.

Urheiluruudun jälkeen käänsin kanavaa ja totesin, että hotellin telkkarin surkea ääni tekee musiikkiohjelman seuraamisesta pelkkää kidutusta. Volyymiä oli turha kääntää konserttivoimakkuuksille. Samalla säpsähdin kun ovelta kuului vaimea koputus.

Avasin varovasti ja takaa paljastui arasti hymyilevä unelmieni typy pinkissä collegeasussaan.

– “Kiva kun tulit, tervetuloa”, sanoin iloisesti.

– “Kiitti, joko se alkoi”, kysyi tyttö.

– “Just äsken. Mun nimi on muuten Mika”, esittelin itseni.

– “Ok, mä oon Heidi”, vastasi tyttö.

– “Hauska tutustua Heidi”, sanoin ja istahdin sängylle bisseni kanssa. “Voit kaivaa minibaarista juotavaa, jos haluat.”

Heidi meni kaapille, kolisteli koko sisällön läpi ja korkkasi lopulta tottuneen näköisesti siideripullon auki.

– “Voit istua tähän sängylle kun noita tuoleja on aika heikosti”, sanoin. “Kuka on sun suosikki?”

– “Antti”

– “Niin munkin, varma voittaja.”

Kuuntelimme keskittyneesti ensimmäisen esityksen ja Heidi siemaili sidukkaansa tasaiseen tahtiin. Mainostauon alettua hain toisen bissen ja istuin ihan Heidin kylkeen sängylle.

– “Sä oot tosi nätti tyttö. Onks sulla poikakaveria?”, kysyin ja katsoin Heidiä sinisiin silmiin.

– “On, mutta se on 17.”

Hienoa, ajattelin kun mietin merkitsevää muttaa. Vastaus paljasti asioita, joita ei tarvinnut enää erikseen kysyä. Tyttö ei ollut enää neitsyt, mutta kokemukset rajoittuivat todennäköisesti teinipoikien kanssa koheltamiseen.

– “Mun tekee hirveästi mieli koskettaa sua, saanko”, kysyin ja laskin samalla käteni Heidin reidelle. Tunsin samalla miten kullini nytkähti eloon. Heidi katsoi silmiini suu hieman auki, mutta ei sanonut mitään. Aloin hieromaan reittä ja suutelin samalla tyttöä. Ensin kevyt pusu huulille. Sitten toinen. Lopulta kunnon suudelma, johon hänen kielensä pian vastasi.

– “Uskoks, että pidän susta hyvää huolta?”, kuiskasin.

– “Jooh”, tyttö huokasi hiljaa vastaukseksi.

– “Mä jumaloin sua”, sanoin ja avasin collegetakin vetoketjun. Takin lennettyä lattialle näin, että Heidin rintoja peitti vain ohut valkoinen t-paita. Päätin, että se saa mennä perässä. Ohjasin sitten tytön selälleen vuoteelle ja kiskoin tasapuolisuuden vuoksi myös oman paitani pois.

Olisin voinut vaikka vain tuijottaa noita tissejä läpi yön. Sipaisin nännejä sormellani ja tyttö värähti. Kumarruin niiden ylle ja imaisin toisen tisun suuhuni, jolloin Heidin suusta pääsi ensimmäinen voihkaisu. Imin rintoja vuorotellen, puristellen samalla molempia käsilläni. Välillä imin Heidin kaulaa, korvannipukoita ja niskaa. Esileikkiä säesti nuoren tytön hento huokailu.

Kullini pakotti housuissani niin pahasti, että sattui. Nousin sängystä ja riisuin housuni. Otin sen jälkeen Heidin housuijen punteista kiinni ja vedin ne hitaasti hänen jaloistaan. Sängylläni makasi uskomaton teiniprinsessa yllään vain pienet valkoiset pikkarit.

Siirsin jalkoja hieman erilleen, jolloin Heidi avasi reisiään lisää kuin käskystä. Tuijotin kuin hypnotisoituneena valkoista haarakiilaa, jonka kätkemät salaisuudet pian paljastuisivat. Yritin kuitenkin vielä malttaa mieleni.

Hieroin molemmin käsin tytön reisiä, sitten sääriä. Nostin toisen jalan ylös ja imin varpaita. Sitten toisen. Varpaista etenin nilkkojen kautta sääriin, ja sitten polviin. Laskin jalat takaisin sängylle ja menin makaamaan reisien väliin. Jatkoin hitaasti polvista ylöspäin. Hieroin upeita reisiä käsin, suutelin ja imin niiden sisäpintaa. Maalini siinsi koko ajan silmissäni, mutta en pitänyt liikaa kiirettä.

Heidi koukisti sääriään ja avasi reisiään enemmän kun lähestyin nivusia. Imin reisien kiinteää lihaa ja nuolin nivusia pikkareiden ulkopuolelta. Pikkareiden ohuen kankaan läpi saatoin helposti hahmottaa kauniin pillun ääriviivat. Puhalsin haarakiilan läpi lämmintä ilmaa, mutta en vielä koskenut. Kuljetin kieltäni pikkareiden reunaa pitkin, ja käänsin sitä sitten myös haarakiilan alle, jolloin osuin ulompien häpyhuulien reuna-alueille. Pillu oli jo selvästi turvonnut ja juuri kun tunsin huumaavan pilluntuoksun nenässäni niin huomasin, että valkoisten pikkareiden haarakiila kostui keskeltä. Märkä alue kasvoi silmissä ja muutti ohuen kankaan täysin läpikuultavaksi. Hunajapurkki oli raollaan ja siitä valuva mesi oli kastellut hennon karvoituksen.

Kun pikkarit eivät enää peittäneet niin päätin poistaa ne turhina. Heidi kohotti pyllyään saumattomassa yhteistyössä. Läpimärkien pikkareiden lentäessä lattialle Heidi avasi reitensä ja jätti jalat hieman koukkuun. Laskeuduin tarkastelemaan tätä mielestäni maailmankaikkeuden kauneinta pillua. Karvoitus oli sävyltään lähes yhtä vaaleaa kuin tytön hiuksetkin. Tytön iästä kertoi puutarhan hentous. Tupsu ei vielä peittänyt koko häpykumpua, eikä se ollut myöskään kaivannut vielä trimmausta. Tällaisena se oli mielestäni paljon kauniimpi ja kiihottavampi kuin kokonaan paljaaksi ajeltuna. Huulet olivat hieman raollaan kuin puhkeamaisillaan olevan kukan terälehdet. Sisältä vilkkui helakanpunainen liha, joka oli kiimasta jo niin kostea, että ensimmäinen tippa valui alas pyllyä kohden. Nuolaisin sen ja maistoin nuoren pillun mettä. Nuolin lisää ulompia häpyhuulia ja näin miten pillu alkoi nieleskellä. Klitoris törrötti huulten yllä kuin vaatien myös osaansa, mutta varoin koskemasta siihen vielä tässä vaiheessa. Etenin kuitenkin sisemmille häpyhuulille ja nuolin niitä alhaalta ylöspäin. Välillä työnsin kieltä pilluun ja lipitin Heidin mehuja kuin janoinen kissa maitoa. Tytön voihkinta voimistui ja hän tarrasi hiuksiini painaen päätäni voimakkaammin pilluaan vasten.

Ojensin kummatkin käteni puristelemaan Heidin rintoja ja samalla aloin lutkuttamaan pillua kunnolla. Tiesin, että saan neidin laukeamaan heti kun lipaisenkin klittaa. Nuolin kielen kärjellä sen ympäriltä ja pylly alkoi vatkata kovempaa lähestyvää orkkua ahnehtien. Pyöritin kieltä nopeammin klittan ympärillä ja aloin sitten nuolla sitä kunnolla. Heidin suusta pääsi kunnon huuto ja hoikka nuori vartalo jännittyi rajuun orgasmiin. Jatkoin pillun lutkuttamista suupieleni ihan mehuissa. Sitten vain katsoin, miten nuori pillu jatkoi supistelua nenäni edessä. Mietin, miltä se tuntuisi kullini ympärillä.

Kävin huuhtelemassa naamani, palasin sängylle, otin Heidin lusikkaan ja vedin päiväpeitteen päällemme.

– “Tekiks nannaa?”, kysyin.

– “Jooh”, huokasi Heidi ja sulki silmänsä.

Torkuimme hetken, poislukien kullini, joka päivysti valmiina Heidin reisien välissä. Ajatus pääsystä kuuman nuoren pillun hyväilyyn ei antanut sille hetkenkään rauhaa. Aloin hitaasti hieromaan kullin nuppia Heidin hunajaviivaa pitkin ja oli ihana tuntea, miten liukkaaksi kiimanesteidemme sekoitus elimemme voiteli. Päätin kuitenkin vaihtaa perinteiseen asentoon, sillä halusin ehdottomasti nähdä, miten kullini painuu unelmieni pilluun. Suuri osa nautintoa oli myös mahdollisuus lukea enkelini kasvoilta, miten paljon hän kullistani nauttii.

Heidin upeat sääret taipuivat kevyesti olkapäilleni ja näin tytön hengityksen kiihtyvän kun tiedossa oli viimein kunnon patukkaa. Hieroin kullia Heidin pillua vasten enkä ollut uskoa sitä omakseni. Hieman keskivertoa isompi kikkelini näytti paisuneen pornoleffakaliiberin lemmennuijaksi. Tytön siro pylly vain korosti vaikutelmaa. Kiitin aamupalan jälkeen tekemääni tyhjennysharjoitusta, jota ilman Heidin pillun ensihipaisu olisi laukaissut kassieni sisällön neidin navalle. Avasin kullin kärjellä pillun huulia ja painoin hitaasti kärkeä sisään. Oli upeaa tuntea, miten nuori pillu avautui ja kietoi huulensa terskani ympärille. Nain hitaasti nautiskellen pelkällä kärjellä ja katsoin miten Heidi haukkoi henkeä samaan tahtiin. Halusin kuitenkin kiusata vielä, otin kullin ulos ja pyöritin kärkeä klittan ympärillä levittäen mehujamme.

– “Oo kiltti ja nai mua kunnolla”, pyysi allani makaava teiniprinsessa anoen.

Ajoitus oli hyvä, sillä myös omassa nupissani alkoi tuntua siltä, että sekoan, ellen saa nyt heti kastaa kullia kunnolla sisään kuumaan kirnuun. Laitoin kullin uudelleen huulien väliin ja nain ensin hitaasti pelkällä kärjellä kuten aiemmin. Kun Heidin tiukka pillu oli avannut huulensa koko kullin nupin ympärille päätin painaa kunnolla koko varren mitalta. Mutta tein sen kiduttavan hi-taas-ti, halusin nauttia joka sentistä. Katsoin samalla Heidiä, joka haukkoi henkeään kuin kala kuivalla maalla. Nuoren tiukan pillun kuumien ja kosteiden limakalvojen hyväily kullini varressa teki matkasta niin taivaallisen ihanan, että pelkäsin omankin tajuntani sumenevan puhtaasta nautinnosta. Lopulta karkea tumma karvoitukseni tapasi Heidin hennon vaalean tupsun. Oli ihanaa ensin pyöritellä hitaasti tiukassa pillussa ja antaa sille aikaa tottua kovaan kulliini sisällään. Toivoin, että myös Heidi saattoi tuntea kullini sykkeen, sillä se sykki nyt äärimmilleen paisuneena juuri hänelle, ei kellekään muulle. Heidi oli sulkenut silmänsä ja suusta kuuluva nautinnollinen vikinä täytti huoneen.

Imaisin Heidin ihanan tissin suuhuni ja aloin imeä sitä. Samalla aloin hitaasti naida. Ensin nautinnollisesti lyhyin vedoin. Kuulin tytön vikinän voimistuvan työntöjeni tahdissa. Lisäsin työntäjen pituutta kunnes painoin ihan huulilta nuoren pillun pohjaan saakka. Oli kiihottavaa nähdä miten tiukan pillun huulet venyivät ulosvedon aikana kullin vartta pitkin aivan kuin eivät olisi halunneet millään päästää siitä irti. Välillä nain pelkällä molon kärjellä, jonka jälkeen painoin uudelleen koko varren pituudelta. Välillä nain kovempaa, jolloin tytön voihke kiihtyi ja tunsin pillun sykähtelyt sen lähestyessä orgasmia. Hidastin sitten tahtia, koska olisin halunnut tämän nautinnon jatkuvan ikuisesti. Olimme kuin käsikkäin orgasmin portilla, mutta emme halunneet vielä kävellä sen läpi.

– “Onks sulla..”, aloitin kysyäkseni ehkäisystä.

– “Älä vaan lopeta”, tuli vastaus heti.

Samalla muistin, miltä Heidin pillun syke näytti kun nuolin hänelle ekan orkun, ja tiesin, ettei paluuta enää ollut. Kiihdytin tahtia kunnolla, pidin Heidiä lujasti kiinni, jottei hänen pyllynsä pääsisi kulliani pakoon kun nain sitä kovaa pohjaan asti. Suutelin häntä samalla kiihkeästi suulle. Tunsin nuoren pillun supistelut samoin kuin oman kullini sykkeen paineen kasvaessa sietämättömäksi. Heidi irtosi suudelmasta ja alkoi huutaa suoraa huutoa. Tunsin samalla miten nuori tiukka pillu aivan kuin kramppasi kullini ympärille. Tiukka puristus räjäytti kullini todelliseen megaorkkuun, jo ensimmäinen ruiskaisu oli kuin pitkä tulivuoren purkaus kun täytin Heidin pillun kuumalla laavallani. Kullini sätki orgasmin kourissa samalla kun Heidin pillu supisteli ja lypsi kassini tyhjiksi viimeiseen tippaan.

Lysähdin kyynärpäideni varaan Heidin päälle ja suutelin hänen kaulaansa. Pillun supistelu tuntui jatkuvan minuuttitolkulla ja kullini seisoin edelleen kovana, vaikka kassit oli tyhjennetty sellaisella voimalla että kiveksiä pakotti. Nain Heidiä hitaasti ja tunsin, miten kiisselini ylijäämät valuivat jokaisella pienellä työnnöllä pillusta ulos ja liisteröivät karvoituksemme toisiinsa. Vaikka vielä äsken olisin voinut luvata naivani tätä tyttöä tauotta koko illan ja läpi yön niin nyt oli pakko myöntää, että orgasmin intensiivisyys veti koko kropan raukean voimattomaksi. Kullini ei silti näyttänyt juuri veltostumisen merkkejä vaan tuntui haluavan lisää pillua, jonka kuuma puristus sai sen edelleen sykähtelemään silkasta nautinnosta. Käännyin vasemmalle kyljelleni ja nostin Heidin sääret reisien yli siten että kullini pysyi koko ajan sisällä.

– “Oot uskomaton enkeli”, kuiskasin Heidille ja suutelin hänen poskeaan.

Taisimme torkahtaa hetkeksi ja kun heräsin niin huomasin kullini kovimman seisokin hieman laskeneen, mutta se pysyi edelleen uskollisesti tiukassa teinipillussa. Aloin liikuttaa sitä hitaasti, jolloin kullini heräsi nytkähdelleen takaisin henkiin. Heidikin heräsi varmaan tuntiessaan kullini paisuvan sisällään täyteen toimintakuntoon vereni täyttäessä sen suonet uudelleen. Tunsin pian tytön pillun alkavan erittää uutta voiteluainetta aikaisempien öljyjen päälle. Suutelin tyttöä ja aloin naida häntä rauhallisin pitkin vedoin. Puristelin oikealla kädellä ihania tisuja, joiden nännit törröttivät kutsuvina. Aloin imeä vasenta nänniä ja siirsin käteni hieromaan klittaa. Pian elimemme alkoivat elää omaa elämäänsä sykkien ja hieroen toisiaan vasten. Tässä asennossa jaksaisin painaa vaikka maailman tappiin. En koskaan kyllästyisi myöskään kuuntelemaan Heidin nautinnollista vikinää.

Jonkin ajan kuluttua keikuimme jälleen yhdessä uuden orkun porteilla ja hidastin tahtia, vaikka halusin kokea laukeamisen nautinnon pian uudelleen. Katsoin Heidiä ja hän ymmärsi heti, että nyt mennään. Kiihdytin tahtia ja survoin kullia kunnolla sisään. Vein sormeni jälleen klitorikselle, jolloin Heidi laukesi kuin napista painamalla. Heidin pillun supistelut olivat tälläkin kertaa minulle liikaa ja laukesin jo toisen kerran tunnin sisään. Tämä seksi oli parasta huumetta. Uskomaton unenomainen raukeus valtasi jälleen koko ruumiin ja mielen kun torkahdimme toistemme syliin.

Heräsin suihkun ääneen ja huomasin makaavani yksin kosteissa lakanoissa. Pian Heidi tuli suihkusta pyyhe päällään.

– “Mun on pakko mennä kattoon, ettei mutsi huolestu.”

– “Selvä. Ota pöydältä toinen avainkortti niin pääset takaisin, jos huvittaa”, vastasin.

– “Ok. Nähdään. Mä meen nyt.”

– “Oot ihana”, sanoin.

– “Oli ihanaa, mutta nuku nyt”, sanoi Heidi ja vilkutti lähtiessään oven suusta.

Kävin pikaisesti suihkussa. Kello oli tasan puoliyö kun menin takaisin nukkumaan.

13 kommenttia viestissä: “Parasta huumetta”

 1. Janica222 says:

  samaa mieltä kumpa minun neitsyyteni olisi mennyt juurikin noi, mahtavaa!

 2. jeps! says:

  loistava !!

 3. Pietari says:

  Oon vähä pettynyt, 3.5 pojolla ei oo mitään asiaa ees top-100:n. Mutta kiva kuulla, että jotkut ovat nauttineet.. 🙂

  Selaimessa pitäisi olla automaaginen orkkulaskuri, jotta novellit voitais laittaa sen mukaiseen paremmuusjärjestykseen. Sit ois hausta tietää, missä kohtaa kukin tuli, ja millaisen orkun sai?

  Mut mielessä muhii jatko-osa, jossa kertojana (yleisön pyynnöstä) Heidi.

 4. fr11kk1 says:

  Todella hyvää tekstiä, mutta hieman lisää uskottavuutta taustatarinalle olisi voinut yrtittää saada. Tämä oli varmasti tänäkin kesänä monen miehen fantasia kaupungilla pienissä shortseissa liikkuvia teinityttöjä katsellessa, hyvä siis että kirjoitit kolektiivisen fantasian näin auki.

 5. Sandruska says:

  Tykkäsin 🙂 laukesin.

 6. safeplay says:

  Erinomainen, vaikka gategoria “arkipäivän seksiä” ei kuulosta oikealta tai sitten omat arkipäivät poikkeaa yleisestä mielipiteestä.. 🙂

 7. Megakrisu says:

  Täydellinen! Bravo!

 8. fani says:

  jatkoa, mutta heidin näkökulmasta kiitos! 😉

 9. Joo! says:

  Olispa omakin neitsyys lähteny tuollaisen miehen käsittelyssä… :/ …eli siis kunnon esileikkien kautta ja niin, että ensin huolehditaan tytölle orgasmi.

  Vaikkakaan tytöt ei laukea “napista painamalla” –siitä huolimatta tää oli aika ihana tarina. Lisää vaan 🙂

 10. mä vaan says:

  Muuten kelpo novelli, mutta tyttö oli kuin seksi väline, eli tyttö ei tehnyt sinulle mitään. Olit kuin unelmien ajatuksissa, miltä tuntuu naida nuorta teiniä.

 11. Goodjob says:

  Lisääää!! (:

 12. nylpy says:

  lisää oli oikeen hyvä ei mitään virheitä,eli uutta putkeen

 13. nainen 84 says:

  kirjoita ehdottomasti lisää!

Kommentoi

top