search
top

Sannan ja Jonin leikkiaika

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (113 votes, average: 2.35 out of 5)
Loading...

Oli kesäloman alku .Sannan isä ja äitipuoli olivat juuri muuttaneet yhteen yleelliseen kaupunkilaisasuntoon. Muuttaminen toiseen taloon oli Sannalle valtava juttu , koska ennen Sannalla oli ollut ikioma huone kaikkien mukavuuksien kera .Ja nyt vaikka uusi asunto olikin yleellinen hän jakoi huoneensa …velipuolensa kanssa. 14-vuotias tyttö ja 15-vuotias poika samassa huoneessa tiesi ongelmia .

Joni oli Sannan mielestä kuuma pakkaus ,mutta ei se olisi mahdollista olivathan he sentään puolisisaruksia silti Sanna ei voinut saada Jonia mielestään pois. Mutta voisihan hän kuitenkin jotakin yrittää…

Joni istuskeli huoneen pohjoispuoleisella sängyllä ja oli koneella . Vähän väliä oli hänen kuitenkin katsottava viereisessä sängyssä makaavaa sannaa joka oli pojan mielestä seksikkäin hänen näkemänsä 14 vuotias naisen alku . Sannalla oli musta napapaita ja mustat minishortsit , mahtavat ruskettuneet sääret ,pitkä tumma tukka ja napakoru ,josta Sannan isä oli saanut raivarin . Tyttö oli kyljellään selkä joniin päin ja kuunteli musiikkia. Poika tarkasteli tytön naisellisia muotoja ja tunsi kalunsa kovenevan .Joni muisteli niitä tuhansia kertoja jolloin oli nähnyt Sannan alasti kuten monena kouluaamuna kun tyttö laittoi vaatteet päälle ihan Jonin edessä , poika oli ensimmäisellä kerralla ihmetellyt tytön rohkeutta ,mutta nyt se tuntui menlkein arkipäiväiseltä.
Joni laittoi kätensä kuuman pollen päälle ja alkoi hitaasti hieromaan sitä farkkujen läpi .hän jatkoi itsensä kiihottamista ,kunnes tyttö pyörähti ympäri ja huomasi mitä Joni oli tekemässä. Piru vieköön tyttö oli aistinut varmasti Jonin katseen selässään.

Sanna hymyili hennosti kiimaa täynnä olevalle velipuolelleen. Hän tiesi ! Jounillakin oli tunteita häntä kohtaan .tyttö nousi sängystä ,hän teki sen hitaasti ja puri samalla täyteläisiä huuliaan .Keikutellen persettänsä hän meni pojan luo l,aittoi käden pojan molon päälle ja hieroi hennosti . Joni alkoi hengittää raskaasti ,ja päästellä pieniä ääniä. Sanna nousi Jonin päälle jalat haarallaan nojasi eteenpäin kohti pojan kasvoja ,meni lähemmäs tämän korvaa oikein hitaasti , kunnes hän kuiskasi “tykkääkö alakerran asukas?”. Joni rupesi nyökyttelemään rivakasti ja sai päästettyä jonkinlaisen positiivisen äänen kurkustaan.
Tyttö suuteli tätä ja rupesi samalla päästämään pollea tallista yhdellä kädellä.
“Ota paita pois ” Sanna sanoi hiljaisella äänellä. Joni toimi välittömästi.
Pojan lihakset tulivat näkyviin ja Sanna hämmästeli pojan seksikkyyttä .Ei ihmekkään jos on lihaksia kun pelaa futista. Joni oli selvästikkin ylpeä kropastaan.
Sanna liikkui alemmas pojan kivikovan kyrvän kohdalle ja riisui pojan kokonaan. Jonilla seisoi uljaasti , Sanna ei ollut ajatellut pojalla olevan näin iso 17 senttinen ja sopivan paksuinen , mutta oli tyytyväinen. Sanna otti heti kyrvän suuhun ja rupesi imemään samalla runkaten sen vartta. Joni huohotteli kiihkeästi ja jopa puoliksi huudahti. Sanna rupesi hitaasti liikuttamaan kieltään terskan päällä katsoen samalla ylöspäin . Yhtä äkkiä Joni korotti ääntään ja sanoi ” lopeta” . Sanna lopetti heti ihmetellen ” no , mikä on eksä nauti?”. ” tottakai mä nautin hulluksiko sä mua luulet , oon haaveillu tästä aina. Mutta nyt on sun vuoro nauttia”. Sanna nousi polviltansa suudellen Jonin vartaloa ja täydellisiä vatsalihaksia.
Joni riisui tytöltä paidan pois ja housut. Hän oli vaan alusvaatteisillaan , poika jäi hetken miettimään ja otti sitte tytöltä kirkkaanpunaiset rintaliivit pois paljastaen tytön täyteläiset munkit . Hän nuoleskeli tytön kovia nännejä ja näykki niitä , korvan takaa hän kuuli huokauksia ja nautinnon ääniä. Hän siirtyi alemmas tytön mirriä kohti ja riisui mustat stringit . Pillu oli näköjään trimmattu , se oli täysin posliini . Joni työnsi Sannan hellästi sänkyyn ja siirtyi takaisin pilluun joka poikaa jo kaipasi. Hän imi pillusta mahlat ja siirtyi hitaaseen nuolentaan , kiusoitellen tyttöä hän rupesi hyväilemään klittaa ja huomasi tytön pyörittelevän lanteitaan puristellen rintojaan. Poika jatkoi kunnes huomasi tytön saavan valtavan orgasmin .

Sanna nousi ylös ja työnsi Jonin sänkyyn ja hyppäsi tämän päälle.
” Joni onhan sulla kumi?” Tyttö kysyi arasti
” voi vittu sentään , ei ” Joni sanoi hädissään
“Ok,no ei kai se niin tärkeä oo”
” ei,ei,ei , ei me voida ilman kumia , mutta mä oon mun mielestä nähny äitin yöpöydällä käyn kattoos ” Joni muisteli
“Ok , mutta nopeeta en kestä enää”

Joni tuli mukanaan kortsu paikallaan
” et ikinä arvaa?” Joni sanoi
“En niin mutta mua panettaa tuu jo” Sanna sanoi kiimaisena
” siellä oli pinkki dildo ” Joni sanoi nauraen
” no hyi vittu! Mut tuu jo”
Joni hyppäsi tytön päälle ja asetti kalunsa tytön tiukkaan pilluun.
Hän rupesi työntämään hitaasti kohti tuota märkää vittua , kunnes huomasi heidän liikkeidensä synkkaavan . Tytön munkit liikkuivat samaan tahtiin ja se kiihotti Jonia entistä enemmän . Hetken päästä sitä jo mentiinkin tuhatta ja sataa kunnes molemmat tulivat yhtä aikaa . Hikisenä he syleilivät toisiansa kuiskaillen kaikkea miellyttävää . ” Sanna sä oot mun elämän paras pano ja tuut aina olemaankin.” Sen sanottua molemmat nukahtivat sylikkäin .

7 kommenttia viestissä: “Sannan ja Jonin leikkiaika”

 1. hanna says:

  eikö pojan nimi ollut Joni eikä Jouni? :OO

 2. Koo says:

  Jäi kyllä häiritsemään noi pilkkuvirheet erittäin paljon. Pilkku tulee edellisen sanan perään, eikä seuraavan sanan alkuun.

 3. Jone says:

  Hyvä idea, mutta mun makuuni liian lyhyt. Vailinnaiset virkkeet ja kielivirheet häiritsivät myös.

 4. ' says:

  Kiva tarina, pitempikin ois saanu olla. Loppu meni aika nopeasti… jatkoa!

 5. Lukija says:

  Oli hyvä mutta kirjoitusvirheitä löytyi jonkun verrran ja ois saanu olla vähän pidempi. 🙂

 6. MadClown says:

  Ihan ok, vaikka virheit, hyvä tarina muuten, mut vähä hätänen

 7. kiinnostunut lukija says:

  Hyvä novelli hiukan kirjoitusvirheitä, mutta tekstistä sai hyvin selvää. Jatkoa vaan. Tuo oli hyvää tekstiä.

Kommentoi

top