search
top

Kultasuonikkaan metsästys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina kertoo siitä, mitä Elina-tytölle tapahtui rippikoululeirillä, ja se sijoittuu näin kronologisesti tarinan "Näpistelijätyttösen koulutusta" edelle.

I

Elinaa haukotuttaa. Kolme päivää rippikoululeirillä, ja ohjelmassa on ollut aivan liikaa sisällä istumista. Rippikoulua johtava vanhemman polven pastori vetää ties kuinka monetta oppituntia yksinpuheluna puuduttavalla äänellään. Vaalea, hoikka Elina haaveilee pääsystä ulos auringonpaisteeseen ja pulahduksesta seurakunnan leirikeskuksen maita reunustavan järven vilvoittavaan syleilyyn. – Voi kun voisi heittää kaikki vaatteet pois, tyttö haaveilee kuumassa luokkahuoneessa.

– …ja sitten vielä muutama sananen näistä seksuaalisuusasioista.

Elina havahtuu unelmistaan todellisuuteen kuullessaan ensimmäistä kertaa tänään jotakin kiinnostavaa. Samalla hänessä herää lieviä myötähäpeän tunteita rippikoululaisten edessä kiusaantuneena kakistelevaa iäkästä pappismiestä kohtaan. Mutta koska rippikoulusuunnitelman mukaisesti seksiasiatkin tulee käydä läpi, hän jatkaa yksinpuheluaan suoraan papereistaan lukien:

– Murrosikä valmistelee kehoa muuttumaan aikuiseksi, jolla on aikuisen sukupuolielimet toimintoineen. Tytön keho pyöristyy ja tulee pehmeämmäksi. Naiselliset muodot näkyvät entistä selvemmin ja joskus voi olo tuntua kiusalliselta, voi tulla halu peitellä kehoaan. Toisaalta voi olla mukavaa, kun nupustaan puhkeava naisellinen kauneus huomataan. Kuukautisten alkaminen on merkki naisen hormonitoiminnan normaaliudesta.

Kirkonmiehen takellellen lausumien sanojen johdattamana Elina uppoutuu jälleen haaveisiinsa. Kukapa arvaisi, että juuri viisitoista vuotta keväällä täyttänyt suloinen, kiinteärintainen teinityttö on jo päässyt nauttimaan seksin riemuista. Tai kovin pitkästä riemusta ei kyllä voi puhua, sillä Elina-tytön neitsyyden vei parisen kuukautta sitten vuotta vanhempi poika, jota Elina ei edes tunne kovin hyvin. Diskoillan jälkeinen touhu Elinan huoneessa oli arkaa ja hermostunutta, ja poika laukesikin hätäisesti kalun ympärille rullattuun kondomiin melkein heti sisään tytön neitsytpilluun työnnyttyään. Elinan mielestä oli kuitenkin hyvä juttu, että neitsyyden menetys kävi näin suhteellisen helposti ja kivuttomasti. Kuitenkin kokemus jätti vallattoman tytön mieleen halun päästä kokemaan tuhmia yhdyntöjä mahdollisimman pian uudelleen – ja nyt mielellään mahdollisimman ison ja kestävän, oikean aikuisen miehen suonikkaan kyrvän kanssa.

– Seksi on toimintaa, jonka tarkoituksena on seksuaalisen nautinnon kokeminen tai jakaminen kumppanin kanssa. Suomen laki sanoo, että alle 16-vuotiaan kanssa ei saa olla sukupuoliyhdynnässä tai muussa seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Pastorin varoittava seksivalistus saa Elina-tyttösen mieleen ihan päinvastaiset ajatukset. Itse asiassa Elina on ensimmäisestä yhdynnästään lähtien unelmoinut pääsevänsä leikkimään tuhmia aikuisten leikkejä ihan oikean aikuisen miehen kanssa. Erityisesti tytön jalkovälin on saanut kostumaan ajatus reilusti vanhemmasta kiimaisesta ja isokyrpäisestä sedästä, joka korkkaisi kokemuksia huutavan teinipimpin itsevarmasti ja turhia kyselemättä. Elina olisi valmis tarjoamaan nupullaan olevan upean teinivartalonsa määrätietoisen sedän tuhmaan käsittelyyn ja levittämään innokkaasti jalkansa, jotta himokas, vanhan irstaan sedän iso kulli pääsisi tunkeutumaan ihanan julkeasti ja nautinnollisesti kireän, nuoren teinivitun uumeniin. Tarvittaisiin vain tuhma, isokyrpäinen setä, joka ei turhia arkailisi Elinan nuoren iän suhteen, vaan pamputtaisi rajusti ja pitkään seksinnälkäisen teinitytön märkää ja tiukkaa pillua opettaen näin, millaista kiimainen yhdyntä voi parhaillaan olla – nuoren tytön ja vanhan sedän riettaana yhteisenä salaisuutena.

Elina tuntee teinipillunsa kostuvan tuhmista ajatuksista, ja samalla hän havahtuu jälleen käynnissä olevaan sukupuolivalistusluentoon.

– … Kondomi on ainoa ehkäisymenetelmä, joka suojaa sukupuolitaudeilta ja raskaudelta, mutta vain silloin, kun sitä käytetään jokaisessa yhdynnässä tai sen yrityksessä…

Elina uppoutuu jälleen haaveiluunsa. Miltähän tuntuisi, jos joku vanhempi, tuhma mies työntäisikin ahnaan kyrpänsä kireään teinipilluun ihan paljaana, ilman päälle laitettua kondomia? Kyrpä ja pillu hieroisivat silloin mahdollisimman tiiviisti toisiaan ja Elina tuntisi tuhman sedän suuren melan liikkeet ahtaassa vitussaan mahdollisimman hyvin. Pastorin seksivalistus kaikuu kuuroille korville, kun Elina hekumoi ajatuksella pilluunsa laukeavasta kookkaasta kokeneen sedän kullista. Miltähän mahtaisi tuntua kun vanha, iso kyrpä laukaisisi spermalastin syvälle nuoren pillun uumeniin? Elina päättää, että sen hän haluaa vielä jonain päivänä kokea – mitä pikemmin, sen parempi. Ja ehkäisynhän voi siinä tapauksessa hoitaa muullakin tavalla, tyttö miettii. Hänen on vaikeaa istua paikoillaan kuumassa luokkahuoneessa, kun pillu valuu norona nuorta mahlaa kostuttaen pikkuhousujen haaraosan läpimäräksi.

– Voi, kun jostain löytyisi sellainen tuhma, isokyrpäinen setä, Elina-tyttönen haaveilee ja kuvittelee mielessään miltä oikea suuri, tosimiehen suonikas kulli näyttäisi ja tuntuisi, kun tyttö puristaisi melan vartta pienellä kädellään. Sitten setä painaisi alastoman tytön selälleen parisängylle, levittäisi määrätietoisesti jalat ja ohjaisi ison, ahnaasti sykkivän ja tanakasti seisovan kyrvän kohti 15-vuotiaan teinitytön kiimasta märkiä häpyhuulia…

Elinan haaveilu keskeytyy oppitunnin päättymiseen. Kello on kuusi illalla, ja oppitunnit ovat tältä päivältä ohi.

– Loppuilta on vapaata, mutta muistakaa iltapala kahdeksalta, pastori sanoo vielä lopuksi, ja nuorisojoukko poistuu luokasta silmin nähden piristyen.

II

Tuhmat seksiajatukset ovat väistyneet Elinan päästä, kun hän kävelee kohti majoitusrakennusta ja suunnittelee kolmen kämppäkaverinsa kanssa tekemistä tulevalle illalle. Tytöt saapuvat innokkaasti jutellen rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan yhteiseen huoneensa. Kaikki haluavat mennä heti virkistävään suihkuun, joten nuorten tyttöjen vaatekappaleita alkaa lennellä sänkyjen päälle. Eipä aikaakaan, kun pienehköä huonetta sulostuttaa neljä nuoren, kikattelevan teinitytön nuorta, himottavan kaunista vartaloa.

Tytöt eivät kuitenkaan huomaa ikkunaverhojen takana tapahtumia seuraavaa silmäparia, joka herkuttelee upealla näkymällä: neljä lähes alastonta, nupullaan olevaa teinityttövartaloa kuoriutumassa kiihottavasti rintaliiveistään ja pikkupöksyistään. Vaatteiden riisumisen jälkeen kukin tytöistä kietoutuu pyyhkeeseensä, mutta sitä ennen ikkunan ulkopuolella tyttösiä katseleva hahmo saa nauttia hetkisen esteettömästä näystä nuorten teinityttöjen herkullisille, kiinteille rinnoille. Mutta ei siinä kaikki: huomaamaton tarkkailija onnistuu tavoittamaan ahnaalla katseellaan lähimmän tyttösen nuoren tussun tämän kumartuessa sängylleen ja pyllistäessä samalla suoraan ikkunaa kohti. Sillä hetkellä tuo täysin posliiniksi ajeltu nuori teinipillu tuntuu suorastaan huutavan vanhemman miehen isoa kullia sisäänsä. Punaiset häpyhuulet vilahtavat kutsuvasti Elina-tyttösen jalkovälissä, ja herkullinen teinipylly heilahtaa ihanasti ihan kuin kutsuen kimppuunsa vanhempaa tuhmaa setää ja erityisesti räjähtämäsvalmiudessa vaanivaa vihaista kyrpää.

Tytöt siirtyvät ikkunattomaan suihkuhuoneeseen, ja ulkopuolella tyttöjä julkeasti katsellut hahmo siirtyy kulli aivan selvästi housunlahkeessa pullottaen nopeasti pois tyttöjen huoneen ikkunan äärestä.

Vartin kuluttua Elina saapuu suihkusta ensimmäisenä, ja heti huoneeseen astuttuaan hän huomaa sängyllään valkoisen kirjekuoren.

– Mikäs kirje tuo on?, Elina ihmettelee ääneen. – Ei tuota vielä äsken tuossa sängyllä ollut.

Tyttö ottaa kirjeen käteensä. Kuoressa lukee ”Elinalle. Ei saa näyttää muille”

Tytön huonekaverit ovat edelleen suihkutilojen puolella, joten Elina repäisee nopeasti kuoren auki. Hän vetäisee kuoresta paperin, jossa lukee teksti:

”Jos haluat löytää Kultasuonikkaan, mene tänä iltana klo 22:00 grillikatoksen vieressä olevalle isolle kivelle. Löydät sen juuresta kartan, joka johdattaa sinut Kultasuonikkaan luo. Älä kerro asiasta kenellekään!”

Elina tuijottaa kirjettä hämmentyneenä. Onko tämä jokin poikien jekku? Miksei saa kertoa kenellekään? Ja mikä ihmeen Kultasuonikas? Elina ei ole koskaan kuullut puhuttavankaan moisesta.

Tyttönen taittelee omituisen kirjeen nopeasti tyynynsä alle ja alkaa pukeutua mietteliäänä. Mitähän viestistä pitäisi ajatella? Viisainta olisi ehkä antaa asian olla. Toisaalta nukkumaanmenoajan jälkeen kymmeneltä olisi kyllä helppoa livahtaa salaa tarkistamaan asia. Mitä enemmän Elina miettii asiaa, sitä enemmän häntä alkaa kiehtoa ajatus Kultasuonikkaasta. Mikä ihme se oikein mahtaa olla? Asia on syytä selvittää!

Elinan pohtiessa Kultasuonikasta muut tytöt saapuvat yksi kerrallaan huoneeseen ja kuivaavat itsensä pyyhkeisiin. Elina on itse jo kuiva, lukuun ottamatta yhtä tiettyä, erityisesti vanhoja, kiimaisia setiä kiinnostavaa paikkaa: tytön nuori pillu valuu jälleen riettaasti maukasta kiimahunajaa, ja juuri puetut punaiset pikkuhousut alkavat taas kostua tytön märkien häpyhuulten kohdalta. Elina hätkähtää: tuolla arvoituksellisella Kultasuonikkaalla on selvästi yhteys nuoren pimpin äkilliseen kiihottumiseen. Siinä Kultasuonikkaassa on kyllä jotain selittämättömän tuhmaa ja kiihottavaa… Vai laukkaako uteliaan ja kyrvännälkäisen teinitytön mielikuvitus ihan liian suurilla kierroksilla? Joka tapauksessa Elina on päättänyt selvittää asian. Kiihottuneena ja teinivittu kiimasta märkänä utelias tyttönen alkaa odottaa malttamattomasti nukkumaanmenoaikaa.

Kymmenen aikoihin, kun muut tytöt ovat asettumassa nukkumaan, Elina pääsee viimein toteuttamaan suunnitelmansa. Hän sanoo muille menevänsä käymään vielä hetkeksi naapurihuoneen tyttöjen luona ja sulkee oven perässään. Sitten hän livahtaa hiljaa ulko-ovelle, avaa lukitun oven, astuu ulos kesäyöhön ja laittaa ovenrakoon harjanvarren, jotta ovi ei menisi lukkoon tytön yöllisen tutkimusretken aikana. Sitten vallaton neitonen lähtee nopein askelin etenemään kohti grillikatosta, jonka läheltä pitäisi siis löytyä lisäohjeita tytön mieltä suuresti kiehtovan Kultasuonikkaan löytämiseksi. Malttamattomana Elina-tyttönen hypähtelee jännityksestä lähestyessään päämääräänsä. Ilta on lämpimän hämyinen ja autio; kaikki ovat jo vetäytyneet huoneisiinsa yöpuulle. Hiljenevässä kesäillassa ainoa liikkeellä oleva olento tuntuu olevan tuo söpö vaaleahiuksinen teinityttö, joka pienessä vaaleanpunaisessa kesämekossaan hypähtelee määrätietoisesti eteenpäin ratkaistakseen salaperäisen ja kiehtovan Kultasuonikkaan arvoituksen – kokemuksia janoava pikkupillu valmiiksi kostuneena.

Elina saapuu grillikatoksen vieressä olevan ison kiven luo. Sen taakse kierrettyään hän huomaa, että ihan kiven juuresta pilkistää jotakin valkoista. Tyttö kumartuu poimimaan maasta valkoisen kirjekuoren – juuri samanlaisen, jollaisen hän löysi aiemmin sängyltään. Myös kuoren teksti on sama: ”Elinalle. Ei saa näyttää muille”. Jännityksestä vapisevin käsin seikkailijatyttömme repäisee kuoren auki. Sisältä löytyy paperi, johon on piirretty joitakin kuvioita ja nuolia. Yläosassa lukee: “Tämän kartan avulla löydät reitin Kultasuonikkaan luo. Tervetuloa!”

Elinan pöksyt kostuvat jostain syystä koko ajan lisää – tyttö on paitsi jännittynyt myös selvästi kiimassa. Hänen on ehdottomasti löydettävä ja tavattava tuo Kultasuonikas, mikä se sitten onkaan! Onneksi kartta näyttää varsin helpolta. Siihen on merkitty grillikatos, kivi, laituri sekä muutamia leirikeskuksen rakennuksia. Kiveltä lähtee nuolella merkitty reitti, joka johtaa toiseen suuntaan, päärakennuksen ohi tielle. Reitti jatkuu jonkin matkaa tietä pitkin, kunnes se kääntyy pienemmälle tielle ja siitä edelleen eteenpäin. Pikkutien varrelle on piirretty pieni mökki, jonka alla kartassa lukee ”Kultasuonikas”.

Epäröimättä Elina lähtee seuraamaan karttaan merkittyä reittiä. Hän kiertää päärakennuksen hieman kauempaa, jotta neidon yöllinen seikkailu ei vahingossakaan paljastu kenellekään. Tyttösen sydän hakkaa yhä kovempaa, kun hän kävelee nopeasti hypähdellen tiellä ja kääntyy sitten pienemmälle sivutielle. Mikähän siellä mahtaa olla Elinaa odottamassa? Tyttösen posket ovat ihan punastuneet innosta ja jännityksestä!

Pikkutien varrella oleva punainen mökki alkaa jo häämöttää. Jotakuta muuta voisi hieman pelottaakin, mutta vallaton Elina on määrätietoisesti päättänyt selvittää Kultasuonikkaan arvoituksen. Hän saapuu karttaan merkityn mökin ovelle: täältä sen nuoren tytön mieltä niin kovasti kiehtovan Kultasuonikkaan nyt pitäisi löytyä! Ovessa oleva paperi kertoo, että Elina on todellakin saapunut perille. Teksti “Tervetuloa Kultasuonikkaan luo!” rohkaisee kiimavittuista nuorta rippikoulutyttöä koputtamaan oveen, ensin vähän arasti ja sitten voimakkaammin.

Hetken odotettuaan Elina kuulee, kuinka joku saapuu avaamaan oven. Ovi aukeaa ja esiin astuu vanhempi tummahiuksinen mies, iältään varmaankin ainakin nelikymppinen. Mies hymyilee tyttöselle ystävällisesti, ja ennen kuin Elina ehtii sanoa mitään, hän kysyy:

– Hei, sinä olet varmaankin Elina?

– Kyllä olen, ja olen etsimässä Kultasuonikasta. Löytyyköhän se täältä?

– Tyttö saapui juuri oikeaan paikkaan! Kultasuonikas onkin täällä jo malttamattomasti odotellut Elinaa, mies sanoo ystävällisesti. – Voit kutsua minua ihan vain sedäksi. Astu toki sisään!

III

Elina astuu jännittyneenä sisälle mökkiin. Hänen mielestään mies on aika komea, ja jollain selittämättömällä tavalla hyvin kiihottava. – Mitenkähän tuo setä liittyy Kultasuonikkaaseen?, tyttö pohtii itsekseen samalla kun ovi kolahtaa kiinni hänen takanaan.

– Setä laittaa oven lukkoon, jotta tyttö ja Kultasuonikas voivat tutustua toisiinsa rauhassa ajan kanssa, mies sanoo. Hän lukitsee oven ja siirtyy sitten vetämään verhoja ikkunoiden eteen. Elina katselee ympärilleen. Huone on aika yksinkertaisesti kalustettu. Pöytä, pari jakkaraa, nojatuoli ja leveä parisänky, jossa ei ole lainkaan sängynpeitettä. Elinan huomio kiinnittyy sängyn peittäviin vaaleanpunaisiin lakanoihin.

– Onpa sedän sängyssä söpöt lakanat, Elina-tyttö huudahtaa.

– Istupas Elina siihen sängylle, setä sanoo ja kaataa tytölle lasillisen mehua. – Sinun ei tarvitse ujostella ollenkaan. Tykkäät varmasti tutustua perin pohjin Kultasuonikkaaseen. Se pitää kovasti sinun laisistasi nuorista ja suloisista tyttösistä.

Elina istahtaa jännittyneenä vaaleanpunaisille lakanoille ja maistelee juomaa lasista. – Tuleeko Kultasuonikas pian? tyttö kysyy vilkuillen malttamattomana ympärilleen . – Haluaisin niin kovasti jo tavata sen.

– Kultasuonikas tulee ihan heti, setä sanoo ja istahtaa sängylle Elinan viereen. – Katsopas tyttö tänne.

Setä nojautuu taaksepäin ja potkaisee nopealla liikkeellä housut jalastaan. Silloin esiin ponnahtaa suuri, jäykkääkin jäykempänä seisova aikamiehen kyrpä, jolla on mittaa reilusti yli 20 cm ja paksuutta kuin lenkkimakkarassa. Setä nousee seisomaan, jolloin iso mela sojottaa uhkaavasti ihan Elinan ulottuvilla, vain muutamien kymmenien senttien päässä tytön silmistä. Purppuranpunainen terska hohtaa kiimaisena pitkän ja paksun suonikkaan varren päässä. Koko komeuden kruunaa painavana hitaasti heiluva kivespussipari, joiden varastot ovat jo pitempään odottaneet sopivaa, kilttiä teinityttöä herkulliseksi purkautumispaikakseen. Paksu kyrpä on valmiina teinitytön suloiseen kosketukseen – ja tiukan vitun astutukseen.

– Tässä on Kultasuonikas. Se haluaa nyt tutustua perusteellisesti tytön eri reikiin.

Elina alkaa ymmärtää, mistä on kysymys: salaperäinen Kultasuonikas ei siis ole enempää eikä vähempää kuin tuon tuhman sedän iso, jäykkänä seisova suonikas kulli, joka odottaa malttamattomana pääsyä nuoren teinitytön mehukkaiden kolojen kimppuun! Jotain tällaista tuo viattoman näköinen nuori kiimapillu oli varovasti odottanutkin, mutta Kultasuonikas vie kyllä voiton kaikista Elinan odotuksista. Juuri vastaavanlaisesta vanhemman sedän upeasta kullistahan tyttö oli juuri unelmoinut, ja kuinka ollakaan, nyt tällainen herkkukyrpä nytkähtelee hurjassa kiimassa kuin tilauksesta tyttösen kielen ulottuvilla! Elinan tuijottaa tuota upeaa näkyä pikkupimppi litimärkänä, hieman säikähtäneenäkin.

– Hui, kylläpäs Kultasuonikas on iso! Elina huudahtaa, tuijottaen edelleen ihastuneena kookasta, kokenutta melaa.

– Nyt tyttö tervehtii Kultasuonikasta ja tarttuu sen varteen sirolla kädellään. Noin juuri, tartu tiukasti kiinni paksuun kullinvarteen. Kultasuonikas tykkää kovasti pikku Elina-tytöstä, tuhma setä sanoo paksu kyrpänsä 15-vuotiasta teinityttöä kohti sojottaen.

Elina laskee juomalasinsa alas lattialle ja alkaa tehdä aluksi hieman arastellen tuttavuutta Kultasuonikkaan kanssa. Hän puristaa suonikkaana sykkivän kyrvän vartta pienellä kädellään sedän nauttiessa tytön tiukkenevasta otteesta. Nuori kyrvänhimo on nyt saamassa lopullisesti valtaansa ulospäin niin viattomalta näyttävän tyttösen.

– Onpa ihana Kultasuonikas! Sehän on ihanan paksu ja pitkä vanhan sedän kyrpä! Elina lausuu edelleen lumoutuneena puristellen samalla pitkää, suonikasta kullin vartta eri kohdista. Tytön käsi ulottuu juuri ja juuri paksun varren ympärille, ja tanakka lonkero tuntuu vain kasvavan pienen käden tunnustelevista puristeluista. Toisella kädellään tyttö tarttuu painavina riippuviin kiveksiin punniten niitä vuorotellen hellästi kämmenessään. Ne tuntuvat nuoren tytön kädessä painavilta, eikä Elina voi olla ajattelematta, millaista nektaria niiden sisään on varastoituneena. Teinityttö arvaa kyllä, että tuhman sedän päämääränä on ennen pitkää työntää koko valtava Kultasuonikas nautinnollisesti Elinan kiimamehuista liukkaaseen piukkaan teinivittuun ja laukaista tuhmaakin tuhmemman yhdynnän päätteeksi pussien runsas sisältö syvälle kireän pillun sisäosiin. Ajatus saa nuoren neidon puristamaan herkkukyrpää entistäkin lujemmin ja hieromaan sedän kiveksiä yhä kiihkeämmin.

– Nyt on nuoren tytön aika maistaa Kultasuonikasta. Kultasuonikas haluaa tuntea ympärillään Elina-tytön märät ja liukkaat huulet. Noin, kumarru antamaan söpöillä huulilla kunnon pusu ison kyrvän päähän, juuri noin, mmmm….

Elina tekee työtä käskettyä ja kumartuu herkullisen Kultasuonikkaan ääreen. Hän nuolaisee terskan kärjestä kiimatipan ja lipaisee muutaman pitkän nuolaisun terskan ympäri, aloittaen alapinnalta ja kiertäen sitten yläpuolelle. Tämä on ensimmäinen kerta kun Elina saa kyrpää suuhunsa, mutta nuori tyttönen on hyvin tehtävänsä tasalla – onhan hän toki saanut aiheesta tietoa muutakin kautta kun rippikoulun seksivalistustunnilta. Hieman epävarmana hän antaa terskan kärkeen pitkän pusun, mutta epävarmuus katoaa, kun hän kuulee tuhman sedän kiimaisen huohotuksen. Hän ahmaisee terskan poskeensa ja alkaa imeä paksua kyrpää nuoruuden innolla.

– Noin, pikkulutka, maista sedän kokenutta kullia. Lutkuta Kultasuonikasta huulillasi ja kielelläsi, juuri noin… Siinä on isosti namia teinitytölle… Pikkupillu imee sedän melaa… Kultasuonikas tykkää kun teinityttö nuolee, aah…

Setä tarttuu kiinni kullia imevän teinitytön päästä ja antaa käsillään rytmiä työnnöille. Välillä terska uppoaa syvälle Elinan kurkkuun, välillä se nousee suusta ihan tytön huulille. Tytön toinen käsi puristaa kullia juuresta ja toinen käsi hyväilee edelleen kiveksiä. Setä nussii Kultasuonikasta tytön ihanaan suuhun vielä muutaman työnnön ajan, kunnes kulli lopsahtaa ulos kiimaisen teinitytön punaisten huulien imuotteesta sedän vetäytyessä hieman kauemmas.

– Nyt Kultasuonikas haluaa temmeltämään syvälle teinitytön kireän vitun sisään. Tyttö riisuu nyt vaatteensa ja paljastaa sedälle nuoren kiimapillun koko julkeudessaan.

Elinaa ei tarvitse kahdesti käskeä. Kesämekko lentää lattialle samoin kuin punaiset rintaliivit ja litimärät pikkupöksytkin. Tytön ujous on vaihtunut riettaaseen teinikiimaan. Elina heittäytyy sängylle selälleen, levittäen jalkansa teinin astutusta varten. Märät, punaiset häpyhuulet hohtavat turvonneina mökin hämärässä, tuhman sedän rietasta kosketusta janoten. Elinan rinnat nöpöttävät kiihotuksesta jäykkinä. Syljestä kiiltävä Kultasuonikas seisoo nytkähdellen ja kookkaampana kuin koskaan ennen, valmiina korkkaamaan tuon kiimaisen neidon ahtaan ja hunajaisen vitun.

– Nam, siinäpä vasta on herkullinen nuori posliinipillu, setä murahtaa. – Kultasuonikas tarkkaili sitä huolellisesti tänään ja päätti, että vanha kulli seivästää Elinan kokemattoman kolon ja kunnolla… Kultasuonikas täyttää kohta nuoren teinitytön pillun nautinnollisesti koko pitkällä ja paksulla varrellaan. Pikkuvittu saa isoa kyrpää.

– Nyt setä tutkii, onko tyttösen pillu märkä. Pikkupöksyt ovat ainakin kosteat, setä toteaa kiusoittelevasti ja nuuhkaisee irstaasti syvään lattialta poimimiensa pöksyjen haaraosaa.

– Taitaa tyttö olla kunnon aikamiehen kyrpää vailla. Pikku kiimavittu haluaa vanhan sedän isoa mulkkua. Mutta ensin setä nuolee nuorta pillua.

Elina huokaisee mielihyvästä, kun setä kumartuu märälle pillulle ja nuolaisee kielellään muutaman nautinnollisen nuolaisun koko häpyhuulien pituudelta. Välillä kieli etsiytyy koulutytön pyllyreiän tuntumaan, välillä se uppoaa mahdollisimman syvälle pillunesteistä märkien häpyhuulien väliin. Välillä setä pyörittelee kielellään tyttösen klitorista. Tuhma, kiimainen setä on perso pillulle: hän imee ja maiskuttelee suussaan antaumuksellisesti häpyhuulien välistä valuvaa kiimamehua.

– Kylläpä tyttösellä on mehukas vittu, setä sanoo irstaasti huuliaan nuollen. – Tämä pikkupillu saa kohta sisäänsä vanhan sedän kookkaan kyrvän. Työnnetään iso kulli pieneen vittuun. Kultasuonikas tykkää rippikoulutytön pilluhunjasta, sedän ääni kuuluu litinän lomassa maukkaan teinivitun ääreltä.

Sedän kasvot ovat ihan märät, kun hän antaa herkulliselle pikku kiimatussulle vielä yhden pusun. Sitten hän löytää uuden kiinnostavan kohteen: Elinan kimmoisat, keskikokoiset pystyrinnat. Setä hyökkää herkkien pystynännien kimppuun vanhan, kiimaisen sedän innokkuudella. Hän tarraa vuorotellen molemmat nännit suuhunsa ja imeskelee, nuolee ja lutkuttaa niitä pitkään ja huolellisesti. Elina nauttii kokeneen ja määrätietoisen irstaan sedän käsittelystä täysin rinnoin. Paksu kyrpä alkaa jo hamuta kohti märkää, kutsuvaa vittua, mutta setä haluaa Kultasuonikkaan käyvän ensin tutustumassa huolellisesti teinirintojen pehmeyteen.

– Nyt Kultasuonikas haluaa puristuksiin teinitytön kiinteiden pystyrintojen välin, setä sanoo ja kiipeää kyrpä pystyssä lakanoilla pillu märkänä makaavan Elina-tytön päälle. Hän tarttuu kouransa sopivasti täyttäviin tyttösen herkullisiin tisseihin, leipoo niitä hetken vaativan hellästi kuin pikkupullia konsanaan, ja työntää sitten valtavana sojottavan kullinsa muitta mutkitta tytön rintojen väliin. Käsillään setä puristaa teinirinnat julmana seisovan melan varren ympärille samalla kun Kultasuonikkaan pää saavuttaa jälleen tyttösen ylemmät huulet. Uusista kiimatipoista kiiltelevä terska uppoaa jälleen nautinnollisesti teinitytön suuhun, joka maiskuttelee ja nuolee kokenutta kullia kuin pikkutyttö namitikkaria. Kultasuonikas nauttii rintojen ja huulten puristuksesta sekä kullinpään lutkutuksesta niin, että vanhan sedän kyrpä alkaa olla räjähtämispisteessä. Hänen onkin vedettävä kulli pois tytön suusta, sillä tuhma setä haluaa laukaista Kultasuonikkaan tytön toiseen koloon – lähes neitseelliseen, tiukkaan vittuun.

– Nyt Kultasuonikas seivästää nuoren pillun.

– Setä nussii Elinaa kovalla kyrvällä, tyttö vastaa kiltillä tyttömäisellä äänellä, jonka hän arvaa aivan oikein kiihottavan tuhmaa setä entisestään. Neito nousee istualleen, ja vanha setä tarttuu tytön nuoresta vartalosta kiinni hellän vaativasti kääntäen hänet määrätietoisesti kontalleen yhdyntäasentoon. Kokenut setä aikoo käyttää tilaisuuden hyväkseen ja korkata tarjolla olevan tiukan nuoren vitun mahdollisimman tuhmasti takaapäin. Mikä parasta, tämä on sopivasti myös Elinan mielestä se kaikkein irstain ja nautinnollisin panoasento.

Näky on upea: nuori tyttö pyllistämässä alasti parisängyllä vaaleanpunaisten lakanoiden päällä astutustaan innolla odottaen. Koko nuori solakka tytön vartalo on nyt valmiina vastaanottamaan sisäänsä vanhan irstaan sedän ison kyrvän. Erityisesti juuri kiimahunajaa tihkuva nuori tussu on valmiina teinitytön ja vanhan sedän tuhmaan yhdyntään. Setä ei luonnollisestikaan pysty vastustamaan noin upeaa näkyä, vaan hyökkää välittömästi itseään ison kyrvän pantavaksi tarjoavan pikkulutkan herkkupyllyn kimppuun. Nuori ja vanha vartalo saavat irstaasti toisensa. Tällaisesta Elina on jo pitkään haaveillut.

IV

– Setä työntää jo Kultasuonikkaan pilluun, tyttö usuttaa kiimassa, eikä hänen tarvitse kauaa odottaa, kun hän jo tuntee sedän kullinpään nautinnollisen kosketuksen punaisilla, litimärillä häpyhuulillaan.

– Kultasuonikas kairautuu nyt häpyhuulien väliin. Vanha, iso kyrpä uppoaa tuhmasti paljaalla kireään teinivittuun, uuuh…., setä puuskuttaa nautinnosta, kun terska alkaa milli milliltä upota tiukkaakin tiukempaan nuoreen hunajavakoon. Onneksi pillusta vuolaasti valuvat kiimanesteet antavat tarvittavaa luistoa, minkä ansiosta valtava kyrpä alkaa vähitellen upota sisään häpyhuulien väliin. Paljaassa kyrvässä tuntuva kireän ja kostean tussun puristus on äärimmäisen nautinnollinen, ja myös kiimainen teinipillu nauttii perinpohjaisesti sisään porautuvasta vanhasta, kokeneesta jättikullista. Vallaton rippikoulutyttö on Kultasuonikas-jahdin tiimellyksessä ehtinyt jo autuaasti unohtaa tänään saamansa seksivalistuksen. Paljas, iso kulli tuntuu pikku pimpissä niin hyvältä!

Uskomatonta kyllä, parin kiimaisen työntöhetken kuluttua valtava Kultasuonikas on saatu lähes kokonaisuudessaan nuoren tytön samettisen pillun sisään. Liike pysähtyy hetkeksi. Vanha kyrpä ja nuori pillu sulautuvat toisiinsa, tyttö ja setä nauttivat toistensa vartaloista liikkumatta. Iso kyrpä sykkii tiukassa pesässään ja pillu supistelee ikioman, suuren melansa ympärillä. Täpötäydet, pillunmehujen kastelemat kivespussit painautuvat raskaina nuorta, karvatonta häpykumpua vasten.

– Kultasuonikas seivästää koulutytön viattoman pimpin. Iso kyrpä täyttää maukkaan teinivitun läpikotaisin. Miltäs vanha kulli tuntuu nuoressa posliinipillussa? setä kysyy huohottaen. Samalla hän tarraa käsillään tiukasti Elinan lantioon.

– Aah, Kultasuonikas tuntuu niin hyvältä tytön pillussa… ja hui miten ISOLTA, Elina huokaisee nautinnollisesti.

– Isoa kullia pienelle ja pientä pillua isolle, setä murahtaa ja aloittaa rytmikkäät yhdyntäliikkeet. Kulli alkaa vetäytyä puristavan vitun uumenista, ja tytön emättimestä tulee sentti sentiltä enemmän esiin paksua, pillunmehujen kastelemaa kyrpää, kunnes terska on ihan pillunhuulien tuntumassa. Sitten setä alkaa taas työntää paksua lonkeroa sisään tiukkaan, nuoreen riemurasiaan. Hän vetää käsillään teinitytön pyllyä itseään vasten, ja samalla iso kyrpä painautuu taas äärimmäisen syvälle nuoren vitun uumeniin. Terska osuu nuoren emättimen takaseinämään, jolloin Elinan silmissä sumenee. Tuntuu melkein kuin jättikulli halkaisisi koko tyttösen kahtia kyrvän venyttäessä pientä pillua äärimittoihinsa. Sitten jäykkä kulli liukuu taas ulospäin, ja uudelleen sisään. Koulutytön irstas vittu saa sitä, mitä on pitkään kerjännyt: elämänsä kyytiä elämänsä kyrvältä!

Työnnöt tihentyvät. Elina nauttii kiljahdellen valtavan melan temmeltäessä rajusti pikku teinipimpissä. Setä nauttii irstaasta näystä aitiopaikalta: vanha kulli liukuu litisten sisään ja ulos häpyhuulien välissä, painavat kivespussit läiskähtelevät paljasta, märkää häpykumpua vasten, ja tiukka teinin peppureikä suipistelee työntöjen tahdissa. Tuhma setä ei malta olla hieromatta sormenpäällään tuhmasti tyttösen korkkaamattoman kakkosluukun ympärystä.

– Kultasuonikas tykkää tytön pillusta ja pyllystä, setä sanoo hieroen samalla toisella kädellään alakautta Elinan klitorista. – Tällainen tiukka teinivittu on oikea vanhan temmeltäjän paratiisi!

– Ihana vanhan sedän kyrpä nussii pillua! Elina huutaa riemuiten ja nauttien tuhmasta yhdynnästä estottoman teinitytön innolla.

Vanha kulli vilistää pikkupillussa yhä nopeammin, ja irstas pillun, kullin ja pyllyn tuoksu leviää parisängyllä yhtyvästä tuhmasta parista ympäri mökkiä. Sedän ja tytön kiimaistakin kiimaisempaa yhdyntähetkeä säestää sängyn natina sekä kiimainen litinä ja läiske nuoren ja vanhan lihan hieroutuessa syntisesti toisiaan vasten. Välillä setä läiskäyttää tyttöä kämmenellään pakaroille ja painaa kevyesti etusormellaan 15-vuotiaan tytön peppureikää samalla kun iso, ahnas kulli soutaa kireässä vitussa edestakaisin yhä rajummin. Satunnainen ohikulkija saattaisi hyvinkin kiinnittää huomionsa mökin sisältä kantautuviin yhdynnän kiihottaviin ääniin, sillä tyttö huutaa ja kiljahtelee estottomasti työntöjen tahdissa ja vanhaa kyrpäänsä märkään herkkuvittuun työntelevä setä karjahtelee tuntiessaan vuosikymmenen orgasmin olevan tulossa.

Sedän ja tytön yhdyntä jatkuu vielä hetken. Elina tarjoaa reippaasti pilluaan edestakaisin soutavalle Kultasuonikkaalle silmät suljettuina ja setä pumppaa kookasta kyrpäänsä tiukkaan ja liukkaaseen namivittuun yhä nopeampaa tahtia. Molemmat huutavat suoraa huutoa, kun setä survaisee mulkkunsa viimeistä kertaa nuoren vitun perukoille. Setä saa elämänsä orgasmin: valtava kyrpä räjähtää terskan painautuessa tiukasti pillun takaosaa vasten ja alkaa tyhjentää suurten kivespussien sisältöä syvälle 15-vuotiaan teinitytön pilluun. Vanha kulli pumppaa ahtaaseen hunajapesään sykäyksittäin vaaleanharmaata spermaa samalla, kun setä vetää tytön peppua tiukasti itseään vasten. Toisiinsa yhtynyt, edelleen huutava rietas pari rojahtaa sängylle päällekkäin, Kultasuonikkaan purkaessa edelleen suurta lastia pillun sisäosiin. Spermaa alkaa valua sykähtelevän kyrvän vartta pitkin alas kivespusseille sekä pillunhuulien kautta teinitytön reisille. Lauennut kulli vetäytyy hieman teinivitusta, jolloin sisältä purkautuu uusi aalto tahmeaa nestettä, joka valuu riettaasti vaaleanpunaisille lakanoille. Tytön käsi osuu lakanalle muodostuneeseen pieneen spermalammikkoon. Silmät kiinni hän sivelee sormelleen juuri pillussa käynyttä sedän siemennestettä ja siirtää sitten sormensa huulilleen.

– Ihanan herkullista Kultasuonikkaan spermaa, tyttö maiskuttelee posket punaisena. – Ja kylläpä sitä on paljon!

– Kultasuonikas laukesi kireään pilluun irstaasti paljaalla, setä huohottaa orgasmin jälkimainingeissa. – Sedän kyrpä sai nuorta, mehukasta vittua.

Spermaista sormeaan imien Elina nauttii nesteen mausta ja huokaisee onnellisena. Nuori rippikoulutyttö on saanut ensimmäistä kertaa elämässään kokea, miltä tuntuu tulla vanhan, tuhman sedän ison kullin astumaksi. Vittu spermaa valuen hän hykertelee mielessään tietäen, että edessä on paljon nautinnollisia hetkiä, joissa pieni, kiimainen pillu pääsee nauttimaan toinen toistaan tuhmemmista yhdynnöistä upeasti seisovan vanhan suonikkaan kyrvän kanssa.

Kulli liukuu ulos spermaa valuvasta pillusta. Alaston, juuri astuttu Elina arvelee, että hänen on puettava päälleen ja lähdettävä takaisin rippikouluhuoneeseensa. Sitä ennen hän kumartuu kuitenkin vielä spermasta ja pillunmehuista kimaltelevan lauenneen mulkun ääreen ja muiskauttaa terskan päähän hekumallisen teinisuukon.

– Kiitos Kultasuonikas! Olipa ihanaa tutustua sedän isoon kyrpään, tyttö huokaisee ja poimii sängyn päältä kiimamehujen kastelemat pikkuhousunsa.

– Kultasuonikas rakastaa Elina-tyttöä, setä vastaa kullia hieroen.

– Ihanaa, saanhan tulla taas pian tapaamaan setää ja Kultasuonikasta?

– Tottahan toki! Tyttö on aina tervetullut temmeltämään yhdessä Kultasuonikkaan kanssa, setä lupaa ja antaa spermaa valuvalle koulutytön pillulle vielä pitkän, nautinnollisen nuolaisun hyvästiksi.

Kun Elina on päässyt sedän saattamana onnellisesti huoneeseensa ja pujahtanut jälleen vaatteet riisuttuaan huomaamatta omaan sänkyynsä, on tyttösen aika sulkea silmänsä ja nukahtaa väsyneenä mutta onnellisena. Kukapa arvaisi, mitä tuo viattoman näköinen pikku enkeli on hieman aiemmin puuhaillut vanhan, tuhman sedän kanssa? Vain kiimaisesta teinipillusta tytön peppureiälle ja siitä alas lakanalle hitaasti valuva pieni spermavana paljastaa, että tuo pikkuinen vittu on juuri tullut korkatuksi mitä tuhmimmalla tavalla. Elina nukahtaa häpyhuulet kosteina, herkullisesta Kultasuonikkaastaan unelmoiden.

– Omistettu sedän tiukkapilluiselle tytölle –

9 kommenttia viestissä: “Kultasuonikkaan metsästys”

 1. nainen89 says:

  ihania nää sun tarinat, tuli mieleen että mitä jos vaihteeks miespuolena olis vanhan sedän tilalla nuori himokas mies 🙂 nörtähtävä teinipoika tai sitten treenattu raksatyyppi… nää on vaan ideoita 🙂 pitäis varmaan alkaa itekin kirjottaa näitä 😉 tytöt on ok, ehkä vähän realistisuutta mukaan…

 2. heippa says:

  ihan mieletön stoori pillu märkänä luin.. aah mikä panetus!

 3. Seppo says:

  Uhh, kulli kovana luin tarinan loppuun. Ai että oli kiihottava! Kiitos!

 4. abc says:

  Alku oli lupaava, mutta sitten juoni muuttui oudoksi ja epäuskottavaksi. Mistä mies osasi olla juuri sopivasti paikalla tarpeen vaatiessa? Miksi hän oli joku aivan satunnainen henkilö, eikä esimerkiksi pappi tai talonmies? Dialogi ja kerronta alkavat toistaa itseään nopeasti. 2 tähteä.

 5. jamppa says:

  tosi hyvä ja kiihottava! alkukerronta oli ehkä liian pitkä, kesti kauan kun päästiin tosihommiin.

 6. fani says:

  mahtava!

 7. Nuorityttö says:

  Todella hyvä novelli eikä juuri yhtään kirjoitusvirheitä. Pidin tästä aiheesta ja novelli oli liian hyvää ollaakseen totta. En muuttaisi juuri mitään tästä novellista koska se oli todella kiihottava. Tämä on oikeastaan paras novelli jonka olen tältä sivustolta lukenut. Eläkä ala kirjoittaa realistisemmin koska tämä oli juuri täydellinen. Alku kerronta hieman pitkä ennemmin kuin pääsit asiaan.

 8. MadClown says:

  Upea tarina, hyvin kirjotettu

 9. Fani says:

  Tosi hyvä tarina taas! Novellisi ovat tyyliltään lähinnä seksikkäitä satuja – tapahtumia ei siis voisi kuvitella todeksi. Erittäin hyviä näinkin, mutta mitä jos kirjoittaisit seuraavan tarinan astetta realistisemmin?

Kommentoi

top