search
top

Ottaja ja Otettu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (124 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Kesäkuun alun iltapäivä oli tavallista lämpimämpi. Olin pukeutunut vaaleisiin kesähousuihin ja lyhythihaiseen, tyylikkääseen kauluspaitaan koska arvelin niiden viestivän minusta hillittyä ja vastuullista mielikuvaa. Seisoin Silja Linen terminaalin sisäänkäynnin luona. Nojailin lentolaukkuuni ja yritin näyttää rennolta, samalla kun silmäilin terminaaliin saapuvia ihmisiä. Piilottaakseni hermostuneisuuteni sytytin savukkeen, vedin syvät henkisavut ja etsin katseella Hannia ihmisvilinästä. Mielessäni pyöri parin viikon takainen keskustelu Tanjan kanssa.

”Moi, minä.”, aloitti Tanja puhelun.
Normaali, tyly aloitus ja äänestä kuulsi, että oli ilmeisesti ollut pakko tarttua puhelimeen ja soittaa, vaikkei mieli tekisikään. Tanjan kunniaksi oli ainakin sanottava, ettei hän ei ollut lipsunut tylyn hottiksen tyylistään viimeisen kahdenkymmenenkahden vuoden aikana. Tapasin Tanjan Pirkanmaalaisessa baarissa yhdeksäntoistakesäisenä jannuna. Myöhemmin tuona samana iltana, Hanni sai romanttisesti alkunsa Tanjan tyhjillään olleen mummonkämpän nuhjuisella, kahdenistuttavalla sohvalla.

”No terve Tanja, pitkästä aikaa, miten menee?”
”Hanni täyttää vuosia kesäkuussa ja mä ajattelin, että sä saisit järjestää hänelle jotain.”, Tanja jatkoi vaivautumatta vastaamaan tiedusteluuni.
”Jaa, niin?” totesin lakonisesti.
”Voisit käyttää pari päivää ajastas ja viettää hieman kahdenkeskistä aikaa tyttäres kanssa, viime kerrasta on taas aikaa.”, Tanja muistutti.
”Kävinhän mä kääntymässä teillä Tampereella jouluna.”, yritin puolustautua ja sitten epäilykseni alkoivat herätä.
”Mitä sinä olet ajatellut?”
”Vie tyttö Stokikseen ostoksille, anna sen valita ja sä kuljet mukana marisematta ja maksat laskut.”, Tanja täräytti.
”Jaaha joo, ai sellaista?”
”Joo, just niin. Hommatkaa Hannille jotain kivoja kesähepeneitä ja jotain syksyyn opiskelujen jatkamista varten taas. Niin ja kenkiä kans, se rakastaa niitä.”
”No jos me lähdemme jollain aamukoneella, Hanni shoppailee päivän ja illalla Arlandaan…”, yritin.
”Älä höpötä.”, Tanja tylytti.
”Ei mitään aamusukkuloita Hesasta Stokikseen. Sä viet sen laivalla hyvällä dinnerillä ja hyvissä hyteissä, jotta hänen kuninkaallinen korkeutensa kokee riittävästi vaivannäköä kohdaltansa ja saa tarpeensa tyydytettyä.”
Hannin älykkään tytön itsetietoinen olemus tunnetusti ärsytti Tanjaa ajoittain. Tanja oli myös tunnustettu tuittupää, joten oli syytä epäillä, että ovatko kaikki osapuolet kartalla suunnitelmista?
”Onks Hanni tietoinen tästä sun suunnitelmasta?”
”Itseasiassa on, ja se sano, et sopii, joten paa järjestäen ja ilmoittele sitten.”
”Minulla on hanke käynnistysvaiheessa duunissa. En mä voi noin vaan lähteä pariksi päiväksi huitelemaan.” Ja tämä oli tosiasia.
”No, ota lomapäiviä, palkatonta vapaata tai ihan mitä vitun pekkasia vaan. Sä olet maailmanmatkaaja ja mestarijärjestäjä, joten ala perkele järjestää ja katokkin, et oot lähtövalmiina liput kourassa parin viikon päästä.”, Tanja päätti small talkinsa kanssani.
Tiesin myös kahdenkymmenkahden vuoden kokemuksella, että vasta-argumentointi tässä vaiheessa dialogia oli täysin turhaa ja tarpeetonta, joten totesin ykskantaan ”Mä soitan.” ja löin luurin kiinni.

Tupakansytytin lipsahti nihkeästä kämmenestäni Eteläsataman asfaltille. Mutisin hiljaa voimallisen kirouksen ja kumarruin nostamaan sytytintä. Kurottaessani sytytintä maasta näin silmäkulmastani parin tyylikkäitä avokkaita pysähtyvän viereeni, puolikorkeat korot napsahtivat napakasti asfaltilla.
”Toi on hyvä. Pidä tosta asenteesta kiinni, niin tästä reissusta voi vaikka tulla jotain.”, kuulin nuoren naisäänen sanovan olkani vierestä.
Poimin sytkärin maasta, oikaisin kumaran selkäni ja kohtasin Hannin syvänsinisten silmien läpitunkevan ja pistävän katseen.
”Moi Hanni, hauska nähdä.”, totesin yllätetyn ja hieman nujerretun oloisesti.
”Joo, heippa vaan Eki. Tässä sitä ollaan.”, sanoi Hanni viileän asiallisella äänensävyllä.
Vaivaantunutta hiljaisuutta kesti ehkä pari sekuntia.
”No, mennään sitten.”, Hanni sanoi kääntyen kannoillaan vetäen pientä simpukkakuviokantista Samsoniten matkalaukkua perässään.
Mutisin ”Hyvää syntymäpäivää.”, vienon parfyymin täyttämään ilmaan ja lähdin Hannin kannoilla kohti terminaalin sisäänkäyntiä.

Lähtöselvityksen jälkeen jonotimme laivaan. Hanni näytti suhtautuvan asiaan kuin olisimme liikematkalla, emmekä synttäriristeilyllä. Vähäinen keskustelumme oli asiallista ja kepeää, kuten aina. Olimme etäiset toisillemme. Lähdin maisterinpaperit taskussa lamasuomesta -95 pienipalkkaisen työn perään Hollantiin. Liike kuitenkin poiki minulle jo parissa vuodessa parempipalkkaisia hommia samalla suunnalla ja sille tielle jäin. Olen viettänyt yli puolet työelämästäni matkustaen työni parissa kolmella mantereella. Hannia ja Tanjaa tapasin noin kerran pari vuodessa, joinain vuosina vähemmän. Hanni pärjäsi peruskoulun ja lukion loistavin arvosanoin, kilpavoimisteluharrastuksena ohella. Hän tuntui tietävän kaiken mitä hänen tarvitsi tietää, eikä hänelle koskaan muodostunut tarvetta pyytää apuani asioissa. Minulta ei kysytty, enkä minä tuppautunut.

Astuimme Hannin kanssa hissiin, iäkkään pariskunnan kanssa. Hissin noustessa kohti laivan 11. kantta, Hanni kääntyi katsomaan laivan kävelykatua ja alla näkyvää ihmisvilinää. Siirsin hieman lentolaukkuani samalla kuin katseeni siirtyi edessäni seisovan nuoren naisen vartaloon. Hannilla oli miellyttävästi pituutta, vain kymmenen senttimetriä vähemmän kuin itselläni. 175 senttisenä, hyväryhtisenä ja pystypäisenä hän erottui varsin helposti massasta. Hannin olkapäät ja yläselkä olivat edelleen hyvin treenatun näköiset, kuten entiseltä kilpavoimistelijalta odottaa sopiikin. Kapea vyötärö ja lantio muodostivat erittäin viettelevän kaaren Hannin kurottaessa katsettaan näköalahississä laivan keulaa kohden. Hannin hame oli kevyttä ja pehmeää materiaalia joka myötäili täysin kiinteän ja napakan näköisen pepun kaarta. Katseeni siirtyi aavistuksenomaisesti näkyvään pikkuhousujen saumaan, joka näytti myötäilevän tiukaksi jännittyneen pakaran kaarta. Reisien yläosat ja pohkeiden treenatut lihakset kielivät säännöllisestä ja aktiivisesta aerobisen liikunnan harrastamisesta.

Hyvän näköinen vartalo, vilahti mielessäni samalla kun käänsin päätäni ja kohtasin vieressäni seisovan vanhemman rouvan paheksuvan katseen. Rouva oli huomannut kuinka mittailin katseellani edessäni seisovaa jäntevää nuorta naista. Rouvan jäätävä katse viesti minun olevan ikävä nelikymppinen mies, joka ei saa katsettaan irti edessään seisovan nuoren primadonnan pepusta. Kehonkielemme Hannin kanssa ei viestinyt meidän olevan mitenkään erityisen läheisiä toisillemme. Mielessäni kävi, että rouva olisi saattanut tarvita paheksuvan katseen lisäksi nitron tai pari jos olisi tiennyt tilanteen olevan isän arvioimassa tyttärensä treenattua vartaloa.

Hymyilin vinosti sisäänpäin. Uskon, että lähes jokainen mies ja nainen arvioivat tiedostaen tai tiedostamattaan tapaamansa henkilön seksuaalisen vetovoiman sekä potentiaalin parinmuodostukselle. Eri asia on sitten, miten kukin saamiaan mielikuviaan käsittelee. Onko kyseessä objektiivinen tarkastelu vai johtaako se hätäiseen ja hikiseen onanointiin lukitussa vessassa tyttären käytettyjä pikkupöksyjä nuuhkien? Itse en ollut koskaan vetänyt käteen kenenkään pikkupöksyjä haistellen, joten lähestymiseni täytyi siis olla täysin normaali ja objektiivinen arviointi.

Hissi pysähtyi ja astuimme laukkujemme kanssa laivan käytävälle.
”Drinkit tunnin kuluttua kävelykadun baarissa?” Hanni kysyi napsauttaen laukkunsa vetokahvan yläasentoon.
”Ja järjestä pöytä siitä kalaravintolasta, haluan hummeria tai muuta vastaavaa, okei?” Hanni huikkasi olkansa yli kävellessään kohti hyttiään.
”Järjestyy.”, totesin katsellessani Hannin loittonevaa selkää ja tunsin lievää ärtymystä hovimestarin roolistani jonka Hanni oli minulle varannut.
”Elämä on.”, ajattelin vaivautumatta täydentämään lausetta mielessäni ja käännyin kohti hyttini ovea.

”Cosmopolitan”, vastasi Hanni tiedusteluuni laivan kävelykadun baarissa. Itse ajattelin pitäytyä Bombay Gin tonicissa. Saatuamme juomat, kohotin lasiani aavistuksenomaisesti ja nyökkäsin hymyn Hannille.
”Mukavaa, että olemme matkalla.”
Tilanteeseen ei sopinut mikään kömpelö yritys skoolata tai muuten vaan kilistellä laseja, joten sipaisin vain hieman juomaa ja laskin lasini pöydälle.
”No, eikö totta, Eki?”, totesi Hanni kohottaen hieman korkeajalkaista lasiaan väläyttäen nopean ja terävän hymyn, joka ei kuitenkaan ulottunut hänen viileisiin silmiinsä asti.

Keskustelumme soljui eteenpäin jotakuinkin jouhevasti. Etäisyyden tuntu oli kuitenkin hetkittäin läsnä, vaikka välillämme ei tällä hetkellä ollutkaan tuhansia lentomaileja. Sain ohjattua keskustelun Hannin DI opintojen edistymiseen. Olen jo pitkään tiennyt, että Hannin saa parhaiten innostumaan avaamaan sanallisen arkkunsa, kunhan hän saa keskustella itseään miellyttävistä aiheista, eli tässä tapauksessa itsestään ja tekemisistään. Sain kuulla analyysejä sosiaalisten valmiuksien vaikutuksesta strategiseen johtajuuteen, sekä havaintoja vilkkaasta opiskelijaelämästä ja aktiivisesta kiltatoiminnasta. Avasin myös keskustelua omista tekemistäni, mutta vaikenin sitten. Hanni oli jo keskittänyt huomionsa tyylikkäisiin rakennekynsiinsä ja epäilemättä suunnitteli jo seuraavaa manikyyriään, tai jotain. Siirsin katseeni baarimikon ja seuraavan drinkin suuntaan.

”Mmm… tämä on hyvää, Eki.”, Hanni totesi maistettuaan lautasellaan olevaa paahdettua jättikatkarapua ja aiolia.
”Ja toi kalavaihtoehto on myös hyvä sulle, vaikkei sulle tota pakkia ole vielä pahemmin kertynytkään.”, hän jatkoi kumartuen eteenpäin, kuin kuiskatakseen salaisuuden kevyen hymyn kera.
Oliko tuo kohteliaisuus, hämmästyin hieman ajatuksissani? Päätin ottaa sen sellaisena. Kanssakäymisemme oli tällä kertaa sujunut melko kitkatta ja mielestäni yllättävän hyvin. Hiljaisista hetkistä huolimatta olimme keskustelleet enemmän kuin pitkään aikaan. Mieleeni muotoutui ajatus seuraavasta askelta suhteessamme.
”Voit myös kutsua minua isäksi, jos haluat.”, jatkoin positiivisesta ilmapiiristä rohkaistuneena. Se oli tietysti virhe.

Hanni veti hieman ilmaa keuhkoihinsa ja nosti leukaansa aavistuksen verran uhmakkaasti, luoden minuun tyynen katseen. Asento pingotti hänen terhakat rinntansa tyylikkään kesämekon pehmeää kangasta vasten. Vaikka asuste oli fiksun hillitysti uurrettu, se paljasti juuri riittävästi persikkaista ihoa, jotta satunnainen havainnoitsija saisi varsin hyvän käsityksen neidin keskikokoisten ja kiinteiden rintojen pyöreyden ihanuudesta. Uskoisin, että harva mies jättäisi vilkaisematta ja niin tein minäkin. Kohotin katseeni kuitenkin mielestäni sekunnissa takaisin ja kohtasin Hannin viileän laskelmoivat silmät. Harhaileva katseeni oli havaittu, tietysti.

”Niinhän mä voisin… Eki. Mutta ehkä en sittenkään”, hän sanoi hymyillen valloittavasti, nojautuen samalla taaksepäin tuolillaan. Asento korosti entisestään hänen täyteläisiä, nuoren naisen rintojaan.

Narahtaa tutkailemasta tyttärensä tissejä? Tyylikästä. Kätkeäkseni tunnekuohuni, hapuilin puolitäyden viinilasini suuntaan ja hörppäsin lasista selvästi enemmän kuin pikantisti oli tapana. Hanni katseli kompurointiani pöydän toisella puolen rauhallisesti ja irrotti sitten hieman siristyneet silmänsä minusta ja ojensi myös kätensä tarttuakseen viinilasiinsa. Sivuliikkeen myötä havaitsin, että Hannin nännit olivat napakasti kovettuneet ja piirsivät selvästi erottuvat terhakat nipukat kesämekon pintaan, ohuiden ja epäilemättä kalliiden rintaliivien läpi. Uunipaistettu nieriä jäähtyi lautasellani. Tyhjensin viinilasini.

Jälkiruokaa, jonka nimeä en muista ja puoltatoista tuntia myöhemmin avasin oven ja päästin Hannin ohitseni laivan kävelykannelle. Siirryimme kävelykannen perälle ja ojensin Hannille lonkerolasillisen jäillä. Ravintolassa aiemmin kokemani häpeä oli muuttunut tasaiseksi puutumiseksi, johon toivoin nyt loivennusta viileästä juomasta kädessäni. Hanni seisoi lasi kädessään ja nojasi taaksepäin reelinkiin. Hän nosti toisen jalkansa kaiteen alimmalle tangolle taivuttaen pitkää reittään aavistuksen verran ulospäin. Laivankannella kävi voimakas tuuli, joka tarttui lyhyeksi leikattuihin hiuksiini. Sain savukkeeni syttymään tuulessa lepattavassa liekistä huolimatta ja hetki tuntui melkein hyvältä. Polttelin savukettani ja katselin ulapalle.

Minä olen vaalea ja Tanjan hiukset olivat puolestaan lähes sinisenmustat, joten geeniperimä oli arponut Hannille kastanjanväriset hiukset, joissa oli vaaleita suortuvia joukossa. Olin joskus pohtinut oliko Tanjalla mahdollisesti slaavilaista verenperintöä? Hanni oli perinyt äidiltään suoran, terävä nenän sekä kauniit kapeat kasvot, jota korkeat poskipäät korostivat. Myös hänen tapansa pitää aina päänsä pystyssä ja hartiat takana, sekä hänen itsetietoinen ja laskelmoiva asenteensa viittasivat mielestäni myös enemmän jonnekin Uralin suunnan naiskromosomien geenipooliin. Hanni oli selvästikin aivan eri rotua kuin joku stereotyyppisen pyöreäkasvoinen karjakontytär Hämeestä.

Puhalsin savua keuhkoistani ja käänsin katseeni Hannin suuntaan avatakseni keskustelua saaristomeren ulkoväylän monista viehättävistä piirteistä. Keskustelunavaukseni tyrehtyi huomatessani Hannin vaalea hamekankaan liikkuvan tuulessa, painautuen välillä hänen reisiensä ympärille ja niiden väliin. Käänsin katseeni pois. Vedin tupakastani savua syvälle keuhkoihini ja vilkaisin uudestaan. Naisen asento oli viettelevä. Mielestäni näin lyhyen hetken ajan, kuinka nuoren naisen venuskukkula muodosti kohoavan kummun tuulenpainamaa kangasta vasten. Tuijotin. Hanni katsoi minua toinen kulmakarva kohotettuna. Hän ei tehnyt elettäkään muuttaakseen asentoaan ja tyytyi vain hymähtämään iltatuuleen. Savukkeeni hehkuva pää poltti sormieni välissä. Tuplapisteet kärystä numero kaksi. Mutisin jotain epäselvää pitkästä päivästä huomenna ja aloin siirtymään hyttiäni kohden. Väistelin kävellessäni kannelle varisseita itsekunnioitukseni rippeitä.

Istuin parivuoteellani hytissäni. Join huikalla minibaarista ottamani Stolichnaya vodkan. Hyttini ikkuna loi hieman loppuillan kajoa huoneeseen. Himmenevässä valossa seinällä olevasta peilistä heijastuivat rotevat olkapääni, vahvat käsivarteni sekä tyylikkäät kasvot. Melko hyvässä kunnossa pidetty kroppani ei kuitenkaan jaksanut nyt tuottaa minulle mitään erityisiä positiivisia tuntemuksia. Minulta oli kulunut hetki pohtiessani illan tapahtumien kulkua, joiden johdosta oloni oli täysin tyhjä.
”Hyvin sä vedät.”, sanoin pelikuvalleni.
Riisuin kaikki vaatteeni hyttini lattialle välittämättä laittaa niitä kaappeihin ja siirryin vuoteeseen. Avasin uuden Stolichnayan.

Myöhemmin yöllä kääntyilin parisängylläni horteisessa puoliunessa. Väsynyt ajatus siitä, että miksi en ollut ottanut nukahtamispillereitä matkalle mukaan, pyöri mielessäni sadatta kertaa. Samoin kuin ajatus huomisesta shoppailupäivästä Hannin kanssa tuntui vähintäänkin ahdistavalta.

”Pang, pang, pang”, hyttini ovea hakattiin napakasti. Hapuilin vuoteen pienet päätyvalot päälle yöpöydän vieressä olevasta katkaisijasta ja katsoin kelloa, se oli reippaasti yli puolenyön. Kömmin ovelle.
”No?” kysyin avaamatta hytin ovea.
”Minä.”, kuulin Hannin äänen heikosti oven toiselta puolelta.
Avasin lukon, raotin hieman ovea ja toistin kysymykseni hieman tokkuraisena.
”No mikä?”
”Avaa ovi, päästä mut sisään ja tarjoa drinksu.”, Hanni sanoi.
Raotin ovea enemmän ja Hanni astui hyttiini. Suljin oven hänen perässään. Katsoin häntä kysyvästi.
”Ai sä nukut alasti, niinku mutsi kerran aika hyvissä viineissä kertoi?”, Hanni totesi hymyillen.
Olin kiskaissut pitkän froteepyyhkeen vyötäisilleni noustessani avaamaan ovea.
”Senkö sinä tulit toteamaan yökerhon jälkeen?”, kysyin jotenkin tökerösti ja tyrmistyneenä Hannin aloituksesta.
”En, se oli empiirinen havainto.”, Hanni totesi itsestäänselvyyden, ja jäi seisomaan keskelle hytin lattiaa.
”Mutta tee hei mulle joku juoma.”

Katsoin hieman hitaasti Hannia mutta kävelin kuitenkin minibaarille ja poimin sieltä Camparin. Ojensin putelin ja muovisen lasin Hannille. Hanni väänsi minipullon korkin auki, heitti korkin peilipöydälle ja kaatoi juomaa lasiin.
”Tarjoilu ei oikein pelitä täällä”, hän sanoi seisten edelleen edessäni.
”Jääpalakone on tietääkseni käytävän päässä olevassa lobbyssä, jos neiti niitä kaipaa.”, sanoin viileästi, vaikka tilanne oli mielestäni hämmentävä.
”Hah.”

Hanni kääntyi ja istahti vuoteenpäädyn vieressä olevalle nojatuolille. Istuin itse parivuoteeni laidalle. Välillemme jäi pari metriä tyhjää tilaa. Hiljaisuus laskeutui hyttiin. Hannin silmät kiilsivät hieman alkoholista mutta muuten hän oli täysin tiptop ja huolitellun näköinen. Tietysti, kuinkas muuten, ajattelin tarpeettoman sarkastisesti. Hanni risti säärensä ja nojautui hieman eteenpäin asettaen kätensä polviensa päälle. Näin, että hänelle edellisvuonna ostamani valkokultainen ketju riippui hänen kapeassa ranteessaan. Hanni pyöritti juomaa hieman lasissaan ja katsoi minuun. ”Kaunis”, kävi ajatuksissani.

”Tanssimme useasti.”, Hanni sanoi pitkältä tuntuneen hiljaisuuden jälkeen ja maistoi juomaa lasistaan.
”Se hiveli mun peppua ja luuli kai pääsevänsä panemaan mua.”, Hanni jatkoi kohtuullisen arkisesti.

Ok, jokin keskiyön nöyryytys, etsin selitystä mielessäni. Keskustelu välillämme oli aina ennen ollut formaalia. Intiimejä asioita ei ollut jaettu koskaan. Nythän Hanni kai odottaa minun avautuvan ja mokaavan taas jollain tavalla? Pysyin vaiti.

”Olihan se ihan siisti tyyppi, mutta ei kuitenkaan riittävästi, joten mä sanoin sille, että ei piparia sulle tänään ja jätin sen sinne.”, Hanni sanoi.
”Mä huomasin, että mä olin kuitenkin lämmennyt sen tyypin lähentelyistä, joten mä ajattelin, että mä menen mun hyttiini hoitelemaan itseni mun tiger gee nelosella.”, jatkoi Hanni edelleen arkiseen sävyyn.

Mitä vittua täällä tapahtuu, vilahti aivoissani? Istuin kankeana sängyn laidalla samalla kun kuuntelin tyttäreni suunnitelmaa hänen ja ilmeisesti hänen vibraattorinsa välisestä lemmenhetkestä.
”Mut sitten mulle tuli mieleen, että sähän olet täällä yksin.” Hanni sanoi.

Huomasin, että puheeni lisäksi myös ajatukseni alkoivat lamaantua hälyttävästi. Istuin ja katsoin lasia Hannin kädessä, en saanut nostettua katsettani ylöspäin. Asia ei tietenkään jäänyt Hannilta huomaamatta. Hän asetti lasinsa yöpöydän laidalle, nousi nojatuolista ja astui rauhallisesti eteeni. Istuin hievahtamatta paikallani.

”Hiljaa.”, hän sanoi vaimealla äänellä, vaikken ollut sanonutkaan mitään. Hanni asetti kätensä rinnalleni ja alkoi työntää minua selälleni vuoteelle. Kehoni ei vastustellut liikettä koska mieleni oli ilmeisesti alkanut vähitellen erkaantumaan ruumiistani.

Päädyin makaamaan selälleni sängylle. Hanni tarttui rauhallisesti lanteitani kiertävään pyyhkeeseeni ja avasi sen, asetellen pyyhkeenreunat suoriksi sivuilleni. Hanni oikaisi selkänsä, asetti kätensä lanteilleen ja katseli paljastunutta penistäni. Näin, että Hannin silmäterät olivat laajentuneet. Seurasin katseellani mykistyneenä kuinka Hanni alkoi tyynesti kerätä sormillaan hameensa kangasta edelleen ylös vyötärölleen. Pitäen kohotetusta hameestaan kiinni, hän istutti yhdellä sulavalla liikkeellä sievän peppunsa hajareisin säärieni päälle.

”Jumalauta… mitä… hei, älä”, sain viimein sanottua hengästyneellä äänellä ja nostin ylävartaloani kyynärpäideni varaan.
”Älä… puhu”, Hanni sanoi terävästi.

Hanni nosti itsensä vaivattomasti polviensa varaan reisieni ylle, pitäen hamettaan vyötärölle käärittynä. Rekisteröin aivoni vielä toimivilla osilla, että Hanni oli pukeutunut vaaleisiin, hipster-tyylisiin alushousuihin. Hanni vei rauhallisen harkitusti toisen kätensä pikkuhousujensa sisään yläkautta. Näin kankaan läpi hänen keskisormensa liukuvan hänen klitoristaan pitkin.

”Ei… ole… todellista…”, muodostui aivojeni hitaasti pyörivissä rattaissa. Kullini ei ole mitenkään erityisen pitkä, mutta se on järeän paksu kalu ja se reagoi välittömästi ja voimakkaasti nuoren naisen masturbointiin reisieni päällä. Kyrpäni räjähti järjettömään seisokkiin osoittaen suoraan kohti hytin kattoa. Ison terskani selvästi erottuvat reunat olivat syvän tummanpunaiset kaikesta niihin pakkautuneesta verestä. Ensimmäinen kiihottumisesta johtuva touhutippa alkoi valua alas pitkin terskani juurta.

Kuulin oman raskaan hengitykseni ja hytin ilmastoinnin huminan johon sekoittui hentoa ja kosteaa litinää Hannin lipoessa sormellaan klittaansa keskittyneesti ja antaumuksella. Hanni huohotti hiljaa. Näky oli kaikessa rivoudessaan huumaava. Kliseisesti sanottuna, aika hidastui.

Ehkä parinsadan jyskyttävän sydämenlyönnin jälkeen Hanni veti sormensa pois pikkuhousuistaan yhtä rauhallisesti kuin sen sinne oli tunkenutkin ja katsoi intensiivisesti minuun. Tumma meikki ympäröi syntisen sinisiä silmiä. Sanaakaan sanomatta hän nojasi toisen kätensä eteensä suoraksi vuoteelle ja kiersi toisen kätensä pitkät ja hoikat sormet penikseni ympärille ja puristi hieman.

”Mmmm, hyvä stondis… Eki”, Hanni sanoi hymyillen katsoen suoraan silmiini.
”Liikkumatta nyt.”, Hanni jatkoi ja siirsi kevyesti polviaan eteenpäin tuoden lantionsa jyskyttävän kyrpäni yläpuolelle.

Hannin hame pysyi edelleen hänen vyötäisillään kun hän irrotti otteensa kalustani ja vei kätensä takaisin alushousuilleen. Hitaan harkitusti hän siirsi alushousujensa haarakiilaa sivulle paljastaen turvonneet häpyhuulensa joiden välinen vako kiilteli nesteistä äskeisen masturboinnin jäljiltä. Siinä se nyt oli, tyttäreni pimpsa. En voinut muuta kuin häpeilemättä tuijottaa. Sievästi ajellut vaalean ja kuparin väriset häpykarvat kaareutuivat erittäin eroottisesti häpykumpua pitkin.

Limbinen järjestelmäni oli jo yllättäen ja pyytämättä välittänyt autonomiset käskynsä eteenpäin, joiden johdosta nielaisin ja kostutin kielelläni huuliani tiedostamattomasti. Ääreishermostoni toiminnanmuutos tuntui pistelynä sormenpäissäni. Havaitsin, että alkava tunnelinäkö rajoitti näkökenttäni laitoja.

Jossain maailman laidalla, tunnelinäön toisessa päässä, Hanni tarttui uudelleen siittimeeni ja laski hitaan harkitusti lantiotaan alaspäin. Kyrpäni pää otti pehmeän ihokosketuksen tyttäreni häpyhuuliin. Alavatsani lihakset jännittyivät välittömästi ja varpaani alkoivat painua sykkyrälle. Edelleen laskeutuvan lantion pakottamana, iso terskani venytti Hannin häpyhuulia erilleen ja liukui sitten niiden väliin. Lantion alaspäin suuntautunut liike pysähtyi kun terskani ja pari senttiä kullinvartta olivat nuoren naisen sisällä.

”Mmm… hyvä kyrpä”, Hanni mumisi ja vei sormensa paljaana olevalle klitorikselleen. Pitäen katseensa kohdistettuna silmiini, Hannin etusormi aloitti taas rytmikkään pyörityksen g-pisteen päällä.

Makasin selälläni vuoteella hievahtamatta ja liikkumatta kuin rautakanki penikseni osoittaessa tangentin suuntaan, ollen osittain Hannin sisällä. Hanni piti asentonsa liikkumattomana puristaen jäntevät reitensä vyötäröni vasten. Silkinpehmeä ihokosketus sekä siittimeni kärjen ympärille puristuneen huumaavan tiukan ja kuuman vaginan aiheuttamat epätodelliset tuntemukset säteilivät kalunvarttani alaspäin kaikkialle kehooni.

Makasin edelleen täysin liikkumattomana kun Hannin masturboinnin tahti kiihtyi hieman. Hanni nosti päätään pystympään asentoon ja notkisti selkäänsä. Hän keinutti lantiotaan hieman edestakaisin hyväilyjensä tahdissa, varoen kuitenkin painamasta kyrpääni syvemmälle sisällensä. Hannin huulet raottuivat hieman paljastaen helakanpunaisen kielenpään hohtavan valkoisten hampaiden välistä. Hannin vartalo oli alkanut hohkata kuumuutta.

Klitorista vatkaavan etusormen liike pysähtyi. Hanni siirsi kätensä akateemisesta pimpsastaan pakaroidensa päälle kohottaen samalla lantiotaan ylöspäin paljastaen penikseni lähes kokonaan. Ehdin näkemään nesteistä kiiltelevän siittimeni olevan edelleen hienoisesti Hannin sykkivien häpyhuulien välissä. Sitten yhdellä notkealla liikkeellä Hanni siirsi polvensa leveämpään haara-asentoon, kumartui hieman eteenpäin ja laski lantiotaan voimallisemmin alaspäin. Siittimeni kärki tuntui pysähtyvän nuoren naisen kohdunkaulaan. Nuori ja tiukka pillu puristi voimallisesti kyrpääni tasaisesti joka puolelta. Kullini oli uponnut kolme neljäsosaa Hannin sisälle. Hanni sulki silmänsä.

”A… aaa… aaaahh… hhh…”, purkautui Hannin avoimesta suusta samalla kun tunsin sen. Nainen oli lähestymässä aktinsa huippua. Naaraan vagina lähettää orgasmin kynnyksellä signaaleja, jotka ilmenevät satoina, pieninä, penistä hyväilevinä väreinä. Tuhat Lootuskukan terälehteä siveli himokkaasti kyrpäni pintaa Hannin pillun syvyyksissä, hänen saavuttaessa orgasminsa.

Minulla ei ollut kiirettä tehdä elettäkään Hannin alla koska aika oli pysähtynyt tässä osassa maailmankaikkeutta. Ainoana tietoisena tekona rekisteröin pitkäkestoiseen muistiini lähes mustavalkoisen pysäytyskuvan Hannin levitettyjen reisien väliin uponneesta kyrvästäni.

Hanni avasi silmänsä ja kumartui hitaasti eteenpäin tuoden kasvonsa hyvin lähelle omiani. Auramme kohtasivat ja ne hehkuivat samoissa sävyissä. Sanomatta sanaakaan Hanni avasi suunsa ja nuoli voimallisesti märkää kieltään viistosti suuni ja huulieni yli.

Hanni soi minulle lyhyen hymyn nojatessaan taaksepäin ja hymähti tyytyväisesti noustessaan päältäni. Hannin pimpsa päästi pienen maiskahtavan äänen jättäessään kaluni sykkimään hytin seksintuoksuiseen ilmaan. Nainen nousi rauhallisesti seisomaan lattialle eteeni ja siloitteli hameensa suoraksi päällään, mitaten samalla katseellaan ottamaansa miestä. Sitten Hanni kääntyi ja asteli harkituin lyhyin askelein ovelle kädet suorana sivuillaan. Hiljaisuuden vallitessa hän astui hyttini ovesta ulos ja sulki sen perässään.

Käänsin katseeni alas edelleen voimallisesti sykkivään kaluuni. Puristin nyrkkini tiukasti kyrpäni ympärille. Veto, toinen ja kolmas, jonka jälkeen ristiselkäni taipui kaarelle kohoten vuoteesta. Kullini osoitti viistosti kasvojeni suuntaan tiukaksi puristetussa nyrkissäni kun Vesuvius purkautui. Lämmintä siemennestettä lensi isoina roiskeina toiselle poskelleni, rintakehälleni ja vatsalleni. Sykähtelevää kaluani ympäröivät sormeni ja kämmenselkäni kylpivät spermassani.

Irrotin otteeni nykivästä ja hiipuvasta kalustani ja käännyin vuoteessa laiskasti kyljelleni. Jalkani olivat edelleen osittain vuoteen ulkopuolella. Katsoin tyhjin silmin hyttini ikkunasta avautuvaan kesäyöhön. Spermasta tahmainen lakana liimautui kiinni rintakehääni. Suljin silmäni.

8 kommenttia viestissä: “Ottaja ja Otettu”

 1. beeen says:

  Loistava ja mukaansatempaava. Henkilöt oli kuvattu uskottavasti vaikka tarina olikin uskomaton. Loppu oli kiihottava, mutta säilytti tyylikkyyden.

 2. noitapilli says:

  Aivan ihanaa kielenkäyttöä ja kielikuvia!! Paras kielikuva oli minusta se itsetunnon kappaleiden väistely käytävällä 🙂 Aivan loistavaa työtä.

 3. Jone says:

  Täysi viiden pisteen novelli! Tyylistä ja tylyistä, määrätietoisista naisista tuli mieleen Tuomas Vimman kerronta. Toivottavasti jatkat kirjoittamista uusista aiheista!

  Ja bonusta siitä, että tapahtumapaikka on aito ja sitä on kuvattu realistisesti.

 4. Uu jea says:

  Ihan kiva, mutta oishan se voinu sanoo Ekiä “isäksi” edes kerran…?

 5. pahiz says:

  Päivitin tarinan tiivistettyyn versioon.
  -pahiz

 6. ukkm says:

  Kiitoksia.
  Todella mahtavaa kerrontaa ja hyvä juoni.
  Toivomme lisää saman tyylisiä tarinoita.

 7. Jake says:

  Mmm… Ihana…. pakko runkata … Lisää !?

 8. MadClown says:

  Hyvä tarina, hyvää kieltä. Tykkäsin et johdattelua. Ainoo mikä häiritsi oli toi Hanni nimi

Kommentoi

top