search
top

Kaapissa olijan tunnustus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 2.64 out of 5)
Loading...

Olen kaikin puolin täysin tavallinen teinipoika. Koulu menee ihan mukavasti, käyn viikonloppuisin kavereiden kanssa kaupungilla ja harrastamme tyttöystäväni kanssa paljon kiimaista seksiä. Yhdellä tapaa olen kuitenkin poikkeava. Minä pidän myös pojista.

Enkä ainoastaan vähän vaan todella paljon. En ole uskaltanut kertoa tästä kenellekään, mutta kullini sojottaa kivikovana kun vaan ajattelenkin jonkun toisen miehen mulkkua ja mitä kaikkea sille tekisinkään. Jo tämän lauseen kirjoittaminen sai alushousuni tuntumaan ahdistavalta. Otan ne pois, ja vapauteen päässyt elimeni kiittää ponnahtamalla pystysuoraan ylös.

Runkkasin jo kerran aamupäivästä, mutta tässä kiihkossa en edes muista sitä. Kullini vaatii käsittelyä, joten kiedon sormeni sen ympärille ja pumppaan muutaman kerran. Se tuntuu ihanalta, ja samalla vaatii lisää. Suljen silmäni ja annan ajatusten viedä.

Usein kiihotan itseäni runkatessa fantasioimalla sitä, millainen ensi kertani miehen kanssa tulee olemaan. Näen itseni polvillaan ja silmieni edessä sojottaa ihana kyrpä. Ihan kohta se puskee itsensä huulieni läpi täyttäen suuni. Odotan kuitenkin hetken ja annan kiihkon kasvaa. Sitten kosketan nuppia kevyesti huulillani. Se on siinä kuumana ja kevyesti sykkivänä. Kun tunnen itseni valmiiksi, raotan suuni ja imaisen kovan kullin suuni pohjaa myöten sisään.

Tämä on lempikohtani fantasiassa. Tunnustelen neitsyyteni viejän kullia suussani ja me molemmat olemme täysin liikkumatta. Pidän tämän ajatuksen mielessäni ja se kiihottaa minua suunnattomasti. Sitä ajatellessani kulliani runkkaava käteni kiihdyttää tahtia hieman. Tunne on niin voimakas, että voihkaisen tahtomattani hieman.

Palaan fantasiaani ja suussani ensimmäistä kertaa olevaan mulkkuun. Rupean mielessäni pyörittämään kieltäni hitaasti sen ympärillä. Rakastajani murahtelee kevyesti, mutta minulla on mielessäni vain suuni täyttävä elin. Imen sitä samalla kun annan sen valua hitaasti suustani ulos. Sitten vedän sen takaisin sisään hekumallinen senttimetri kerrallaan. Tuntuu kuin se ei loppuisi koskaan, mutta silti haluan imeä sen sisääni kasseja myöten. Runkkaan samaa tahtia kun kulli liikkuu suussani.

Kumppanini oli miltei valmis tulemaan jo työntäessään kullinsa suuhuni ensimmäistä kertaa. Hän ei kestä kovin montaa työntöä vaan laukeaa pian. Pidän mulkun tiukasti suussani ja otan spermat viimeistä ruiskausta myöten kurkkuuni. Olen runkannut lastini monesti omalle naamalleni ja tiedän kuinka ihanalta tuore mälli maistuu. Vaikka mieleni tekisi pumpata itseni kiihkossa heti orkkuun saakka, maltan kuitenkin mieleni.

Kumppanini kulli on lopettanut laukomisen ja se vetäytyy hivenen jo pehmenneenä takaisin ulkoilmaan. Ehkä sillä olisi aikomuksena jo lopettaa, mutta minä en moista hyväksy. Nousen seisomaan, tartun rakastajani pakaroista ja vedän hänet aivan kiinni itseeni. Täydessä seisokissa oleva kyrpäni puristuu vatsojemme väliin. Tunnen kiveksiäni vasten kevyesti nojaavan pehmenneen kullin. Sille pitää tehdä jotain.

Otan kullini juuresta kiinni ja taivutan sitä alaspäin. Hieron hänen kiveksiään kevyesti. Kosketus tuntuu maagiselta. Sivelen kullini kärjellä juuri suuhuni lauennutta asetta kevyesti ylös ja alas. Kovinkaan kauaa ei tarvitse odottaa, kun odotettu vaikutus iskee. Rauhallisesti, nykäys nykäykseltä kumppanini elin alkaa taas uhmata painovoimaa. Lopulta molemmat meisselit ovat yhdessä pystyssä. Päästän omasta elimestäni irti ja niin kullimme jäävät kiehnäämään kaksin kuin villit käärmeet. Kevyet lantion liikkeet saavat aisat hieromaan toisiaan. Välillä otan vähän vauhtia ja läpsäytän peniksemme yhteen. Miekkailemme kulleillamme kuin keskiajan ritarit tai ihmisapinat. Läpsimme ja hankaamme kullejamme kuin eläimellisten vaistojen ohjaamina. Se saa kumppanini haarovälin täyteen kovuuteensa.

Sitten kaappaan miekat haltuuni. Kierrän oikean käteni niiden ympärille ja taistelu lakkaa. Sormeni ylettyvät juuri ja juuri meidän molempien jäykkien kullien ympärille. Teen yhden pumppausliikeen. Sitten toisen. Esinahkamme hierovat nuppeja yhtäaikaisesti. Se tuntuu huumaavalta. Olisin valmis tekemään tämän ihanan kyrvän vuoksi mitä tahansa. Ja sitten teen sen.
Heittäydyn selälleni ja vedän polveni levälleen. Paljas persereikäni ilmestyy kiimaisesti odottaen täytettä sisälleen. Ihannoimani kulli hakeutuukin miltei heti sen luokse. Perseneitsyyteni säilyy enää vain muutamia sekunteja ja niistäkin jokainen tuntuu olevan aivan liikaa.

Tätä ihanaa syntisyyttä ajatellessani olen runkannut itseni hekuman äärelle. Lopetan hetkeksi, sillä haluan kokea tulevan mahdollisimman puhtaana. Vien toisen käteni perseelleni. Painan etusormea kevyesti kohti peräreikääni kuvitellen samalla, että se on juuri kuvittelemani neitsyyden vievä kyrpä. Ajatuksissani ne molemmat alkavat työntyä sisääni samaa tahtia.
Ja sitten se on sisällä.

Ensin vain pää, mutta vähä vähältä sulkijalihas joutuu antautumaan sisään painavan mulkun edessä. Peppuuni sattuu hieman, mutta vain vähän. Juuri sen verran kuin pitääkin. Perseeseeni porautuva elin aloittaa kivuttavan hitaan edestakaisen pumppauksen. Ruumiini yksityisin osa ei kuulu enää minulle, se on täysin kumppanini hallinnassa. Hän saa tehdä sillä ihan mitä haluaa.
Ja se mitä hän haluaa on täysin sama kuin minäkin: kiimaista ja mutkatonta panemista. Työntö toisensa jälkeen jatkuvaa nussimista. Olen niin kiihkossani, että tartun vapaalla kädelläni kulliini ja rupean runkkaamaan sitä raivoisasti.

Mielessäni pyörivä panofantasia, perseessäni pumppaava sormi ja kulliani vatkaava käsi vievät minut pian reunan yli. Mielessäni näen kuinka rakastajani vetäytyy ulos perseestäni ja runkkaa itseään pari kertaa. Hän laukeaa ruiskien mällinsä kaikkialle päälleni. Tähän kuvitelmaan laukean lopulta itsekin ja ammun spermani rinnuksilleni ja kasvoilleni. Osa siitä osuu huulilleni, jotka nuolaisen reaktionomaisesti kouristellessani orkun keskellä.

Makaan selälläni nautiskellen. Olen juuri siellä missä haluankin olla: lauenneena spermat rinnuksillani. Kunpa mälli vaan olisi jonkun toisen eikä omaani. Mutta ehkä vielä jokin päivä uskallan kertoa haaveistani jollekulle ja unelmani toteutuu. Mietin kukahan ensi kertani mahtaa olla.

Ehkä se olet juuri sinä?

5 kommenttia viestissä: “Kaapissa olijan tunnustus”

 1. Damnboy says:

  14 v kundi kiinnostunu 13-20 vee kundist 🙂

 2. rixboss92 says:

  samat fiilikset t 21v jäbä 🙂

 3. MadClown says:

  Mullekki kelpais, mies 21

 4. kopteri says:

  Samaa mä oon haavellut;) 22w kaappi poika

 5. kiinnostaa :P says:

  Ehkä se voisin olla minä? 17v kiinnostunut poika täällä 🙂

Kommentoi

top