search
top

Seksielämänkerta, osa 2/4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.33 out of 5)
Loading...

Tapasin molempia poikia, ja kieltäydyin edelleen seurustelemasta, vaikka kumpikin olisi halunnut. Käytimme aina kondomia. Pääni alkoi hajoilla pahasti tässä sotkussa, jonka olin keittänyt. Säästin neitsyyttäni 18 vuotiaaksi asti, ja kun sen menetin, minusta tuli heti sellainen likainen lutka, jota itse vihaan. Mietin ja itkin yöt, mitä teen. En halua seurustella kummankaan kanssa, mutten halua loukata ketään. Kerroin pojille toisistaan, mutta se ei muuttanut tilannetta.

Seksi Eetun kanssa oli aina samanlaista. Seksi Jonten kanssa oli aina samanlaista. En pitänyt seksistä, eikä se kiinnostanut minua. Poikien mieliksi sitä tuli kuitenkin harrastettua. Eetun kanssa ei tuntunut miltään, ja minusta alkoi tulla lahna. Jonten kanssa olisin jopa toivonut samaa, sillä kalu oli suuri ja mies kiimainen, liian suuri ja liian kiimainen. Joka kerta kuvittelin, että hän olisi ymmärtänyt, etten halua löydä päätä patteriin ja kusta aktin jälkeen verta, mutta aina erehdyin, vaikka painokkaasti asiasta keskustelimme. Aloin todella tuskastumaan tilanteeseen.

Tulin tulokseen, että päätän koko touhun kummankin kanssa, ensin Eetun ja sitten Jonten. Eetu itki, mutta välimme olivat hyvät. Jonte suuttui niin, että heitti minut asunnostaan ulos itkemään.

Seuraavana viikonloppuna lähdin vanhemman kaverini kanssa DJ Sashin keikalle. Hän alkoi tekstailla minua kolme vuotta vanhemman pikkuveljensä kanssa, joka sattuikin olemaan myös samassa baarissa. Hän tuli luoksemme, katsoi minuun ja kysyi siskoltaan, saako viedä minut tanssimaan. Kaverini vastasi, että kysy häneltä itseltään. Hän ei kysynyt, katsoi vain minuun, mutta vastasin myöntävästi. Hetkessä hän nosti minut olalleen, ja vei tanssimaan. Hän oli se poika, jota olin ikäni ihastellut, ja josta en silti tiennyt yhtään mitään. Ja siinä hän oli, ystäväni veli, tämän täytyi olla kohtalo. Miten romanttista.

Matkan autolle hän kantoi minua olallaan. Kotikylälle päästyään hän kantoi minua edelleen. Suostuin käymään heidän vanhemmillaan, keskellä yötä, ja hän lupasi saattaa minut kotiin, omaan kotiini siis. Hän suostutteli minut kuitenkin käymään katsomassa ensin hänen asuntoaan, ja vannotin, ettei hän koske minuun ja vie minut kotiin.

Toisin kävi. En ollut koskaan ollut yötä pois ilmoittamatta vanhemmilleni missä olen, ja nyt heräsin yöllä alastomana sohvalta siihen, että joku sovitteli munaansa sisääni. Tiedän, olisi pitänyt lyödä turpaan ja soittaa poliisit ja sanoa, että minut on raiskattu. Sen sijaan kysyin vain hädissäni, miettien kaikki seksitaudit läpi, tiesikö hän edes nimeäni. Tiesi, ja muistikin vielä, vaikka oli lähes yhtä hämillään kuin minä.

Keskustelumme oli sekava, mutta annoin hänen jatkaa. Jos jonkun taudin olin häneltä saamassa, varmasti sain sen jo, myöhäistä sitä on enää pelätä, ja apteekista saa jälkiehkäisyä. Kävin sen aamulla hakemassa matkalla kotiin.

Otin Laten mukaan.

Söin kotona pillerin, ja esittelin vanhemmilleni, ja kerralla koko suvulleni, uuden poikaystäväni. Meillä oli silloin jotkut kissanristiäiset. Minähän en nimittäin harrasta yhdenyönjuttuja.

Sen yön jälkeen en enää nukkunut kotona. Katosin Laten asuntoon ja kävin sieltä koulua. Se oli ihastusta ensisilmäyksellä molemmin puolin, Late rakastui heti, minulla kesti jonkin aikaa. Olin hyvin sekaisin, mutta tämän jälkeen en suostunut joustamaan kondomista.
Jonte otti yhteyttä. Hän oli todella vihainen, kun kuuli, että olin tavannut heti jonkun, jonka kanssa aloin seurustella. Lupasin käydä häneen luonaan.

Olimme seurustelleet kolme viikkoa Laten kanssa, kun lähdin käymään Jontella. En tiennyt, kummasta tykkäsin enemmän, mutta Jonten kanssa oli kokeiltu, eikä sitä saatu toimimaan. Oli aika siirtyä eteenpäin. Silti annoin Jontelle vielä kerran mahdollisuuden näyttää, oliko oppinut käsittelemään minua arvostavammin. Kolme viikkoa, ja petin jo uutta poikaystävääni.

Jonte ei ollut oppinut mitään. Hän oli edelleen ihanan kiihkeä, ja niin raju tunkiessaan jälleen sisääni, että itkin jo aktin aikana, miksi tein sen. Välimme katkesi siihen, ja hän muutti Italiaan saatuaan sieltä töitä.

Latelle kerroin tästä muutamaa kuukautta myöhemmin, sillä asia painoi minua niin paljon. Ei olisi pitänyt. Late antoi anteeksi, ja jatkoimme kuten ennenkin. Kesä meni sängyssä pelehtiessä, ja hän sai melkein potkut sen takia, ettei päässyt ylös, kun meillä oli niin mukavaa. Itkin edelleen usein, mutta myös onnesta, ettei seksi sattunut. Huomasin kuitenkin, että Late alkoi toistaa samaa kaavaa, ja aina ilman esilämmittelyitä. Olin kuitenkin riittävän märkä siitä huolimatta. Laten mieskuntokin kasvoi harjoittelulla.

Alussa hän oli niin kiimainen, että laukesi hyvin nopeasti. Se ei kuitenkaan tarkoittanut, etteikö hän olisi ollut vartin päästä uudestaan pystyssä. Aloin samaan jo ongelmia tiheiden yhdyntäkertojen takia, koko kesä oli pelkkää seksiä ja kuhertelua sängyssä, vaikka ulkona paistoi aurinko.

Syksyllä muutimme yhdessä kaksioon, ja siitä alkoi alamäki. Ei sillä, että suhteemme alku olisi herättänyt suurta luottamusta toisiimme koskaan, mutta Late alkoi ilmeisesti kyllästymään minuun. Kävin koulussa ja töissä, hän töissä ja kavereilla, baareissa ja ties missä.

Late piti villistä seksistä, ja yritti saada minusta kunnan kyrvännielijää. Tässä vaiheessa elämää inhosin syvästi kaikenlaisia ajatuksia peniksistä, varsinkin, mitä lähemmäs kasvoja ne tulivat. Ilman kondomia jo pelkästään haju oli niin kamala, että kyyneleet nousivat silmiin ja oksennusrefleksi alkoi pelittämään, ja maku oli vielä kauheampi, suihkunkin jälkeen. Ilman kondomia ei tullut mitään, esiliukasteen syöhsyessä suuhuni olin jo oksentamassa. Kondomi maistui myös pahalta, paitsi makukondomit, mutta niiden kanssa ei kuulemma tuntunut yhtä hyvältä.

Kerran Late pääsi siihen asti, että laukesi suuhuni. Oksennusta pidetellen syljin kaiken kuitenkin suoraan suustani Laten kalulle, mistä hän ei ollut järin iloinen.

Olimme hankkineet seksileluja, dildon, käsiraudat, kaulapannan, perhoskiihottimen, molemmille jotkin anaalihelminauhat ja Latelle peppuplugin. Late pisti minut kävelemään kamalissa korkollisissa saappaissa wetlook-legginsit päällä, koska en voi käyttää lateksia, vaikka Late sitä rakastaakin. Hän olisi halunnut minun olevan joskus kunnon dominatrix ja raiskaavan hänet, mutta minuun ei iskenyt ajatus, kun en edes halunnut seksiä.

Late tykkäsi sitoa minut raajoista sängynjalkoihin kiinni, ja sitten kiusata kaikin keinoin ennen panemista. Itse olisin kaivannut läheisyyttä ja tavallista, hyvältä tuntuvaa seksiä, vaikka pidän myös rajusta ja villistä seksistä. Pohja ei siihen touhuun ollut vain riittävän vahva. Sitominen ja hiusten repiminen oli kuitenkin minun makuuni.

Peppujutut kiinnostivat erityisesti Latea. Aihe on kiehtova, mutta kokemukset siitä hyvin eri ääripäistä. Hän halusi itse käyttää peppublugia, ja lainasi, ainakin kerran, salaa dildoani. Hän jäi tästä nolosti kiinni unohtamalla dildon lavuaariin.

Minun peppuni Latea vasta kiinnostikin. Hän olisi aina halunnut laittaa sinne jotain, ja halusi myös peppuseksiä. Minua pelotti ja kiinnosti, ja lopulta Late pääsi peppuani koittamaan. Liukkari ei tuntunut koskaan riittävän, ja se melkein pahensi tuntemuksiani. Siihen asti, että muna oli tungettu sisään, tuntui joko hyvältä tai aivan järkyttävältä, ja sen jälkeen poikkeuksetta ihnottavalta, kun Late ryhtyi liikkumaan edestakaisin. Varsinkin isot liikkeet ja erityisesti viimein poisveto olivat kamalia, mutta onneksi Late tykkäsi enemmän pillusta.

Lumien sulaessa vietin jo kaiken aikani yksin kotona, niin, etten tiennyt missä mies luuraa ja tuleeko hän kotiin yöksi. Keväällä Late rupesi käymään joka viikko katsomassa stripparia ja kännäämässä.

Kun Late oli kotona, hän halusi seksiä. Painostus ja syyllistäminen tehosi, ja annoin hänen rynkyttää minua. Seksi sattui, sillä en ollut lainkaan kiihottunut, kostunut tai hommassa mitenkään mukana, itkin vain sängyllä Laten käskiessä osallistumaan. Tunnin itseni kutakuinkin barbaraksi.

Olin jo vakavasti masentunut ja jumissa huonossa parisuhteessa. En voinut jättää Latea, koska en tiennyt minne olisin mennyt ja mitä olisin tehnyt sen jälkeen, enkä halunnut erota maailmani tärkeimmästä ihmisestä, mutten kestänyt tilannetta. Päätin, että tapan itseni viikon sisään.

Late tuli kanssani sairaanhoitajalle, ja kertoi tälle minun itkiessäni suunnitelmastani. Minut laitettiin saman tien sairaslomalle ja psykiatrian polille hoitosuhteeseen. Sain lääkkeitä, että pystyisin nukkumaan. Oli maanantaipäivä, kun olin yksin kotona. Late jätti minut tekstiviestillä. En halunnut ajatella asiaa, ja katselin telkkaa. Otin yhden unilääkkeen, minulle oli määrätty niitä 1-2 tarpeen mukaan, ja kävin sohvalle nukkumaan, kello oli viisi.

Yhdeltätoista olin ensiavussa juomassa lääkehiiltä. Kaikki kuvittelivat minun yrittäneeni itsemurhaa, kun lääkelevystä oli kadonnut kuusi pilleriä.

Psykiatrian polin lääkärin mukaan en voinut syödä niitä kaikkia. Lääkkeiden olinpaikka jäi mysteeriksi. Lääkäri oli unohtanut mainita, että unilääkkeillä saattaa olla tämänkaltaisia sivuvaikutuksia, kun niiden käytön aloittaa, ja ensimmäisellä kerralla ei saisi olla yksin. No mitäs sitten, vahinko oli jo tapahtunut.

Late ei puhunut minulle viikkoon, mutta seksi olisi kyllä kelvannut. Tapasin baarissa tytön, Mintun, jonka kanssa vaihdoimme numeroita. Tutkimme yhdessä seksuaalisuuttamme ja flirttailimme tekstiviestein. Tilanne oli kummallekin uusi ja outo, mutta mielenkiintoinen ja koukuttava.

Eräs keskiviikko Late oli taas teillä tietymättömillä, ja lähdin tarkistuskierrokselle strippibaariin Mintun kanssa. Siellähän Late oli humalassa, ja minut nähtyään rupesi lääppimään kaverinsa naapuria. Naapuri ei lämmennyt. Showt Late katsoi kanssani. Minulle oli sanottu, että baarin stripparit ovat kuin paistinpannulla naamaanlyötyjä, eivätkä koskaan näytä mitään. Noh, tämä strippasi oli todella ruma, mutta näytti kaiken, mitä kuvitella saattaa, ja lillutteli lasista dildoa sisässään, ja limasi tanssilattian. Hyi yök, siitä jäi lähes traumat.

Niiden jälkeen alkoi vapaa bileilta, jossa Minttu innostui suutelemaan minua. Se oli meidän kummankin ensimmäinen suudelma tytön kanssa. Oikein mukavaa. Nautimme toisistamme tanssilattialla täysin rinnoin muiden katsellessa suut auki. Late tuli mustasukkaiseksi, ja yritti tulla jaolle, mutta olimme Mintun kanssa kahden. Illan jälkeen palasimme Laten kanssa yhteen, mutta herätimme Mintun kanssa huomiota baarissa vielä pari kertaa. Niin hyvät suudelmat oli, ettei niitä voinut noin vain lopettaa. Puhuimme kyllä pidemmällekin menemisestä, mutta pupu ui molempien märkiin pöksyihin.

3 kommenttia viestissä: “Seksielämänkerta, osa 2/4”

  1. Vanillan says:

    Kiitos Pete, nyt vuosi myöhemmin asiat on jo todella paljon paremmin ja voisin kirjoittaa siitä, miten kesä tuosta eteni… 🙂

  2. Pete says:

    Herranisä, loppuun luettu. Katotaan mitä seuraavat kaks osaa tarjoaa, tosin suosittelen käymässä vielä puhumassa jossain, nykysten perusteella.

  3. Pete says:

    Latella nous, kun akan kroppa kiihotti. Siinä mistään innosta sun muusta kiinni, vaikka toki sekin vaikuttaa. Teinitytön kroppa teki temput teinimunalle. Simple as that.

Kommentoi

top