search
top

Piru minihameessa, 5. luku (2013)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (109 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osittain uusittu ja paranneltu vanha tarinani vuosien takaa. Ei suositella lyhyistä jutuista pitäville.

5.luku
Minun piti olla jo iso mies – järkähtämätön kuin kallio. Silti olin aivan sekaisin teinihutsun takia. Tiia pyöri mielessäni kuin tornado. Hän oli sekoittanut pasmani pysyvästi. Minun oli myönnettävä itselleni, että olin ihastunut päätä pahkaa tuohon piruun minihameessa. Välillämme oli kuitenkin valtava ongelma – professori Nyman. Koulun kemianopettajallamme ja ihastuksellani oli hyvin irstas seksisuhde. Nyman oli jollain tavalla taivutellut Tiian seksiorjakseen. Kiakin oli joutunut samoihin kuvioihin luntattuaan tentissä ja jäätyään kiinni. Nyman oli mahdollisesti laittanut alkuun Tiian ja Kian lesbotouhutkin. Nuorten tyttöjen aggressiiviselle seksuaalisuudelle alkoi paljastua syitä. Netistä katsoin, että Pinkin konsertti olisi seuraavana viikonloppuna Helsingissä. Tytöt eivät tulisi kuulemaan säveltäkään vaan Nyman panisi heitä koko viikonlopun ajan jollain toisella asunnollaan. Tyttöjen pitäisi pukeutua lutkahtavasti ja tarjota aukkonsa vanhemman miehen käyttöön. Hannakin lähtisi todennäköisesti mukaan ja joutuisi tuohon katalaan kierteeseen. Ajatusvyyhti puistatti minua.

Kuljin koulun käytävillä kuin zombi. Vanhan kemian luokan kohdalla olin kuulevinani tukahdutettua voihkimista oven takaa. Sydämeni taisi saada rytmihäiriöitä. Ei luokassa ketään ollut panemassa keskellä päivää. Mieleni vain teki hirvittäviä temppuja. Kaikki tytöt, varsinkin Tiia, tuntuivat välttelevän minua. Yritin hakea mahdollisuutta varoittaa Hannaa tulevasta viikonlopusta, mutten saanut hyvää saumaa. Puhelimessa hän ei halunnut puhua, enkä uskaltanut suoraan kertoa asiaa tekstiviestillä. Näin Tiiaa ohimennen päivän päätteeksi koulun loppuessa. Hän vilkaisi minuun nopeasti ja kasvoilla kävi surullisen oloinen ilme. Tuntui pahalta. Töiden jälkeen päätin mennä tilittämään asiasta Smaikille. Tämä oli kuitenkin isänsä kanssa jossain tapahtumassa, eikä päässyt näkemään. Olin varma, että hajoaisin, jos pitäisi kaiken sisälläni. Siispä otin härkää sarvista ja lähdin kävelemään kohti kylän asuinaluetta, jossa muutamat hienoimmista taloista olivat.

Saavuin Tiian perheen talon ovelle. Pihassa oli iso Mercedes ja tumma Audi A8. Helvetin rikkaat lääkärit, mutisin ja painon käsi hieman täristen ovikelloa. Odotin hetken ja joku tuli avaamaan. Veri melkein lensi nenästäni, kun itse opettaja Nyman avasi oven.
– Hei, Tero, opettaja tervehti kuten koulullakin, ilmeisesti täysin tietämättä mitä minä tiesin.
– Päivää, minä tuota… Olli, Tiian exä pyysi juttelemaan Tiian kanssa, söpötin valheen melko luontevasti.
– Ai sinä tunnet Ollin, Nyman kysyi.
– Joo, tai no minähän olen vähän kuin tukioppilas tai isonen tuolla koululla, muotoilin.
– Aivan, minäpäs kutsun Tiian tänne, Nyman vastasi ja lähti takaisin sisälle. Nyman oli pidempi kuin minä ja todennäköisesti vahvempi. Mielessäni kävi, että pieksisin tuon paholaisen tuusan nuuskaksi. Epäilemättä en tulisi onnistumaan siinä, vaan turpiin tulisi.
– Tero, Tiia huudahti tullessaan ovelle yllättyneenä.
– Ollillako oli asiaa?
– Ota takki päälle ja tule tähän pihalle, ohjeistin. Tiia kävi nappaamassa takin päällensä ja kengät jalkaa ja tuli luokseni. Laitoin oven kiinni.
– Mitä Ollilla siis oli asiaa? Tiia kysyi.
– Ei varmaan mitään. Minulla sitä asiaa on, vastasin.
– Ymmärrä jo, ettei tästä tule mitään, Tiia kivahti.
– Miksi toi tyyppi on teillä ja osoitin ovea.
– Professori Nyman on se perhetuttu, jolta isä saa sitä seksihuumetta. Ne tuntevat lääkäripiireistä. Se on jonkin lääkefirman osakas, Tiia avasi asiaa.
– Mitä ihmettä se tekee täällä räkäkylässä koulun opettajana? ihmettelin ääneen.
– En mä tiedä, ehkä se halusi mut ja siksi… , Tiia voivotteli.
– Miten ihmeessä sä annat sen tehdä sulle sellaista? kyselin.
– On niin vaikea selittää, Tiia nyyhkytti. Otin aloitteen ja halasin häntä.
– Kerro vaan. Se helpottaa, rauhoittelin. Tiia veti henkeä ja aloitti kertomaan:
– Nyman tietää, että isä on pettänyt äitiä. Kuulema on jotain todisteitakin ja se kertoo äidille, jollen tee kuten se käskee. Mä en halua että mun perhe hajoaa!
– Voi että, huokaisin ja silitin tytön hiuksia. Tiialta vieri kyynel poskella. Samassa Tiia heittäytyi minusta irti.
– Meistä ei ikinä tule mitään. Mene nyt Tero vittuun siitä. En halua, että tulee enemmän ongelmia… , Tiia puhui itkuisena, ryntäsi ovesta sisälle ja painoi sen perässään kiinni. Jäin kuin nalli kalliolle. Käännyin ympäri ja lähdin kävelemään kotia kuunnellen musiikkia puhelimestani. Pistin sen pois kun shuffle soitti vain iloisia rakkauslauluja. Vitutti kuin liito-oravaa aavikolla.

Seuraavana päivänä pääsin juttelemaan Smaikin kanssa. Hän luuli olleensa hämmästynyt edellisestä paljastuksesta. Pöly oli juuri ehtinyt laskeutua kun pudotin pommin ja kerroin uusimmista käänteistä.
– Voihan vittu… , Smaikki mutisi.
– Sanoppa muuta, vastasin.
– Se teidän kemianmaikka aikoo siis viedä kimmat Helsinkiin paneskeltavaksi?
– Ilmeisesti. Nyt viikonloppuna.
– Etkä meinannut tehdä mitään?
– Onko ideoita? Poliisille jos kertoisi, niin saisin itse paskaa niskaan.
– Et varmaan niin pahasti kuin se?
– En varmaan, mutta aikamoinen soppa siitä syntyisi, sanoin ja mietin seurauksia. Nyman voisi kiinni jäädessään käräyttää Tiian isän. Pienellä kylällä sana leviäisi ja tytöt saisivat pysyvän huoran maineen. Itse saisin maineen alaikäiseen sekaantujana. Perkele. Oli vain huonoja ja erittäin huonoja vaihtoehtoja toimia.

Emme keksineet lopulta mitään toimintatapaa, jolla purkaa tilanne ilman, että kenellekään kävisi ikävästi. Pari päivää menivät vauhdilla ja hyviä ideoita vaan ei tullut mieleen. En myöskään saanut puhuttua tyttöjen kanssa asiasta. Perjantaina kävin töiden jälkeen grillillä, jonka jälkeen kävelin hajamielisenä kotiin kuunnellen puhelintani. Ilta alkoi hämärtyä. Puiston poikki tullessani ohi ajoi musta Audi A8. Sillä hetkellä hengityskone olisi ollut tarpeen. Autoa ajoi professori Nyman ja tytöt olivat kyydissä. Tiia istui etupenkillä pää painuksissa, eikä hän huomannut minua. Kia oli hänen takanaan, mutta Hannaa ei näkynyt. Kia huomasi minut, muttei ehtinyt tervehtiä. Kaivoin kännykkäni taskusta ja ajattelin napata auton rekisterinumerosta kuvan. Kameran auetessa minulle välähti ajatus.

Juoksin täyttä häkää Smaikin luo. Se runkkari saisi luvan olla kotona ja tekemässä jotain muuta kuin katselemassa aikuisviihdettä. Soitin juostessa hänelle.
– Nyt on kiire! Sain idean! huusin puhelimeen.
– Kerro! Smaikki innostui.
– Vaatteet päälle ja parkkipaikalle. Tarvitaan sun autoa! Oon kohta siellä! jatkoin ja Smaikki kuittasi.
Smaikki oli valmiina jo kääntämässä autoa ruudusta kun tulin pihaan. Hyppäsin kyytiin. Odotin, että Smaikki painaisi tallan pohjaan renkaat vinkuen.
– Tuota, minne mennään?
– Ai niin. Helsinkiä kohti. Äkkiä! ja sitten mentiin. Meidän piti saada Nyman ja tytöt kiinni. Smaikki vei Avensistaan tottunein ottein. Muistelin, että hän oli nuorempana ajanut jokkista. Kerkesimme kylän ulkopuolelle, kunnes näin tutun Audin kylmätankkausasemalla. Smaikki jarrutti komennostani ja kaarsi tankkipaikalle Audin keulan eteen estäen lähdön. Nyman oli juuri nousemassa takaisin autoon ja yllättyi stuntistamme. Hyppäsin ulos ja lähdin kävelemään miestä kohden.
– Tero, mitä helvettiä? Nyman sanoi. Äänensävy oli paljon pelottavampi kuin ennen.
– Kuuleppa, mulkero. Mä tiedän mitä sä olet tytöille tehnyt. Se loppuu nyt! sanoin yrittäen kuulostaa itsevarmalta ja kävelin lähemmäs. Nyman katsoi minua vihaisesti.
– Minulla on video kun sinä… , kakistelin.
– Minä mitä?
– Nussit tuota Tiia kemianluokassa! Ja kytät… huusin, mutta kesken sen Nyman otti askeleen eteen ja tinttasi minua oikealla koukulla. Se sattui ja ainakin yksi hammas murtui. Lennähdin iskusta melkein nurin.
– Sitä videota ei tule kukaan näkemään. Onko selvä, Nyman sanoi uhkaavasti, suorastaan jäätävällä äänenpainolla. Hän lähestyi minua, mutta yllättäen Smaikki ryntäsi hänen kimppuunsa taklaten keskivartaloon. Sen jälkeen Smaikki veti hyvän osuman vasurillaan. Sylkäisin verisen klimpin suustani ja syöksyin apuun. Otimme molemmat pari tuntuvaa iskua, mutta niin otti Nymankin ja lopulta saimme hänet kahdestaan painettua vasten Audin konepeltiä. Hyvä että Smaikilla oli hieman judokokemustakin.

– Teille käy pojat huonosti tässä, Nyman uhkaili.
– Usko pois, se filmi lähtee poliisille jos enää katsotkaan tyttöihin. Sama pätee myös millään tavalla uhkaat niitä tai meitä! uhkasin takaisin.
– Tiia, ota auton avaimet virtalukosta ja heitä menemään! huusin tytöillä. Samalla varmistuin siitä, ettei Hanna ollut mukana. Tiia ja Kia nousivat pelokkaina autosta ulos. Tiia haki Audin avaimet ja viskasi ne pois.
– Siirtäkää teidän kamat tuohon Smaikin auton, äkkiä! kerroin heille. Tytöt ottivat peräkontista kassinsa ja laittoivat ne Avensikseen. Nyman yritti rimpuilla, muttei enää uhkaillut. Kun tytöt olivat saneet tavarat peräkonttiin, he hyppäsivät Avensiksen takapenkille. Päästimme professorin otteesta ja tönäisimme kauemmaksi.
– Toivottavasti ei enää nähdä tällä kylällä, Smaikki mutisi. Nyman jäi kiroilemaan kun nousimme Smaikin kärryyn ja kaasutimme pois.
– Mitä ihmettä te teette? Tiia huusi takapenkiltä.
– Me selitetään ihan pian, sanoin kun huomasin, että Smaikki katsoi taustapeiliin.
– Saakeli se lähti perään! Smaikki huusi. Katsoin taakse ja näin Audin ajovalojen kääntyvän taakse jäävältä huoltoasemalta meitä kohti. Nymanilla täytyi olla vara-avain tai sitten Tiialla ei ollut niin hyvä heittokäsi.

Smaikki lisäsi vauhtia, mutta Audi alkoi kaventaa etumatkaamme nopeasti.
– Soittakaa poliisille! Kia kiljui.
– Niiltä kestää yli tunti tänne! huusin takaisin. Se oli jo käynyt mielessä. Fakta oli, ettei kylällä ollut omaa poliisilaitosta. Audi otti meidät kiinni.
– Se hullu aikoo kiilata! Smaikki varoitti ja teki väistöliikkeen. Tytöt kiljuivat säikähdyksissään.
– Sivutie! sanoin Smaikille ja tämä teki loistavan käännöksen pienemmälle soratielle. Nyman ajoi risteyksestä ohi. Hän ei kuitenkaan luovuttanut vaan oli hetken päästä perässämme. Taka-ajo jatkui piinaavan kauan. Audissa oli paljon enemmän tehoja, mutta Smaikki osasi selvästi ajaa paremmin. Sivutie vaihtui asfaltiksi. Kaivoin navigaattorini puhelimesta auki. Parin kilometrin päässä oli tulossa jyrkkä mutka.
– Sä tiedät tämän tien? Vedettiin sitä Sierraa vastaan kerran, muistatko? kysyin Smaikilta ja hän vakuutti, että ennenkin oltiin samalla pätkällä kaahattu.
– Pystytkö vetämään sen mutkan pimeänä? kysyin ja osoitin ajovalojen viikseä.
– Vitun hullu idea, mutta voi toimia! Smaikki sanoi ja painoi tallan pohjaan. Audi tuli perässä kuin lämpöhakuinen ohjus. Tytöt takapenkillä yrittivät rauhoitella toisiaan.
– Nyt mennään! Smaikki ilmoitti meidän tullessamme tiukkaan kaarteeseen. Hän napsautti autosta valot pois ja jarrutti käsijarrulla kiivaasti. Renkaat ulvoivat ja näin vain hatarasti tien ääriviivat. Samassa peileissä vilahtivat takaa-ajajan valot. Nyman yritti kääntää, mutta fysiikan lait voittivat hänen hienon autonsa ajanvakautusjärjestelmät ja Audi liukui ojaan rysähtäen. Smaikki sytytti ajovalot ja löysäsi kaasua.
– Napakymppi! Jihaa! Smaikki karjui.

Jatkoimme matkaa ja mietimme, mitä seuraavaksi tekisimme. Tytöt olivat kertoneet vanhemmilleen menevänsä Helsinkiin konserttia katsomaan ja muuten vain hillumaan viikonlopuksi. Professori Nymanille oli sattunut kuulema sopivasti työmatka Helsinkiin juuri silloin ja hän oli tarjoutunut kuskiksi. Pohdittuamme asiaa, päätimme jatkaa matkaa Helsinkiin neljistään. Ketään ei Pinkin keikka kiinnostanut, mutta emme myöskään halunneet palata kotikylälle – ties vaikka Nyman etsisi meitä sieltä. Kertoisimme palatessa, että törmäsimme tyttöihin kylmäasemalla ja otimme heidät kyytiin. Se oli jopa tavallaan totta. Varasin siis pari huonetta Omenahotellista. Tehdessäni huoneiden varausta puhelimeni nettiselaimella, ääneen mutisten, Smaikki virnuili vieressä tietäen taka-ajatukseni. Pysäköimme auton ja kävelimme hotellin aulan hissiin. Yllättäen Tiia ilmoitti haluavansa jakaa huoneen kanssani. Smaikki puolestaan nappasi Kian kainaloonsa ja he menivät toiseen huoneeseen. Huoneisiin johtavalla käytävällä minä ja Smaikki näytimme toisillemme peukkuja hymyillen.
– Asetutaan taloksi… , olin sanomassa laskien takkini tuolin selkänojalle kun Tiia yllätti minut, loikkasi syliini ja alkoi suudella.
– Te… te tulitte pelastaa meidät? Tiia kysyi ja jakoi suukkoja minulle.
– Minä muistin sen videopätkän puhelimessa. Nymanin paskiainen ei varmasti uskalla tehdä mitään! kerroin.
– Suhun on sattunut, Tiia sanoi maistaessaan veren suussani.
– Joo, se sai yhden sisään. Pitää käydä hammaslääkärissä maanantaina, myönsin ja tunnustelin hellää poskeani. Mustelmia oli myös luvassa. Intouduimme jälleen suutelemaan ja himon vallassa aloimme riisua vaatteita pois.

Heittäydyimme alasti mukavan pehmeälle sängylle puhtaisiin lakanoihin. Käteni vaelsivat Tiian uskomattoman upealla vartalolla. Suutelin hänen niskaansa, kaulaansa, rintoja. Tiia hengitti kiihkeästi ja ynisi nautinnollisesti. Grand Tero oli täydessä toimintavalmiudessa. Tiia makasi selällään silmät kiinni huokaillen ja laskeuduin hänen vartalollaan alaspäin hivellen kielellä ihoa matkan varrelta. Pussailin ensin tytön sisäreisiä kiusoittelevasti ja hieroin siroja nilkkoja. Etenin paljaalle pillulle ja henkäisin siihen. Tiia värähti inahtaen.
– Mun tekee niin mieli… , Tiia kuiskasi ja tarttui hiuksistani yrittäen vetää suutani vasten hänen klitoristaan. Panin kiusaten vastaan ja kosketin pillua kevyesti kielen kärjellä.
– Ei saa… kiusata.. nuole mua, Tiia valitti. Hänen alapäänsä kostui kostumistaan ja vartalo kiemurteli odottavaisena. Työnsin kieleni syvemmälle häpyyn ja nuolin Tiiaa hitaasti, mutta pikkuhiljaa kiihdyttäen. Välillä tungin kielen emättimeen ja nussin sillä häntä. Tiia huokaili kovaan ääneen ja kiitteli:
– Ihanaa, Tero, tuntuu niin hyvälle. Sä teet niin hyvää…
– Ole hyvä vain, sanoin naama aivan pillulimasta märkänä. Tiia avasi silmänsä ja katsoimme toisiamme. Hymyilimme, koska molemmat tiesivät, että oli yhdynnän aika. Nousin Tiian päälle ja otin hänet lähetyssaarnaaja-asentoon. Tiia alkoi ohjata kovaa kaluani sisälleen. Luoja, että se tuntui hyvältä kun painuin hänen sisäänsä. Ensimmäistä kertaa minulla oli fiilis, että olimme rennosti, omina itsenämme vailla murheita tai juonia. Rakastelin Tiiaa rauhallisesti. Katselimme toisiamme, suutelimme ja nautimme. Pikkuhiljaa aloin kuitenkin kiihdyttää tahtia himon kasvaessa. Nousin polvilleni ja otin Tiiaa lantiosta kiinni. Vedin häntä kiinni itseeni. Tiia jättäytyi armoilleni ja nautti kun penikseni hieroi hänen vaginaansa. Päästin Tiian irti ja vaihdoimme koiratyyliin. Kiltisti Tiia nosti pyllyään ylemmäs antaen jalkovälinsä kutsuvasti tarjolle. Tarrasin pyllystä käsilläni kiinni ja painoin kalun sisälle. Nain Tiiaa vauhdikkaasti ja tämä uikutti seksikkäästi.
– Tero, kulta. Voisitko… uuh… mun pyllyä… , Tiia ulisi.
– Mitä, Tiia, kysyin aivan kuin en olisi kuullut.
– Hieroisit mun peppua, Tiia ähisi lisää samalla kun painoin kalun sisään.
– Minähän hieron jo sun peppua, sanoin ja vatkasin pyllyposkia.
– Eih… Sormeta mua sieltä. Peppua… , Tiia vaikeroi. Aloin kutitella hänen kakkosaukkoaan. Se ei edelleenkään ollut minun juttuni, mutta pervo ihastukseni selvästi piti siitä. Samalla nain häntä vaativin työnnöin. Tiia yritti työntää peppuaan minua ja sormeani vasten voihkien äänekkäästi. Etusormeni liukui Tiian kireään persereikään ja hän alkoi vikistä. Tilanne oli huumaava. Nussin yhä kovempaa ja kovempaa. Lisäsin keskisormenkin Tiian takamukseen ja tämä laukesi. Jouduin pitelemään kiinni, koska Tiia heilui niin paljon. Pillu supisteli kovasti kaluni ympärillä ja laitoin kaiken peliin. Panin kuin alfauros nuorta narttuani. Hyvänolon tunne läpäisi minut ja laukesin Tiian pilluun. Pysähdyin ja annoin nesteen ryöpytä omalla paineellaan. Tiia hihitti kun kaluni nyki ylösalas hänen sisällään. Olin varmaan maailman onnellisin mies, ajattelin kaatuessani Tiian viereen.
– Tiia, mä olen niin ihastunut sinuun, myönsin.
– Minäkin sinuun, Tiia kihersi.
– Olisitko kokonaan minun? kysyin.
– Sen jälkeen olen, kun olet pannut mua peppuun, Tiia kuiskasi korvaani ja suuteli. Grand Tero terästäytyi jälleen.

Päätimme kuitenkin nousta sängyltä ja kävimme yhdessä pesuhuoneessa siistimässä paikkoja.
– Mitä jos odottaisit täällä sillä aikaa kun minä järjestän sulle yllätyksen? Tiia puhui minulle silmiään räpytellä kun halailimme pesuhuoneessa.
– Taidan arvata millaisen, sanoin ja pussasin Tiiaa.
– Varmaan pidät siitä, Tiia vastasi ja hymyili.
– Hyvä on, käyn suihkussa samalla, sanoin ja Tiia sipsutti takaisin huoneen puolelle. Laitoin suihkun valumaan ja rupesin peseytymään kaikessa rauhassa, koska tiesin, että Tiialla voi kestää hetki. Hymyilin itsekseni hieroessa shampoota hiuksiini ja mietin tuota tyttöä. Vartin päästä kuulin, kun Tiia kutsui minua. Nappasin puhtaan hotellipyyhkeen, kuivasin itseäni ja poistuin pukuhuoneesta. Tiesin mitä odottaa, mutta näky sai minut silti jähmettymään patsaaksi.
– Tiesin, että pidät, Tiia naurahti ja pyörähti edessäni ympäri vilkaisten samalla pyyhettäni, jonka alla varteni nousi kohti kattoa. Tyttö edessäni keimaili taas seksikkäissä alusvaatteissa. Päällä tällä oli sama korsetti sukkineen, jota hän oli pitänyt kemianopettaja Nymanin käskystä. Jalassa oli tummat korkokengät ja kädessä satiinihanskat, jotka olin nähnyt ennenkin. Hiuksensa Tiia oli laittanut söpösti poninhännälle ja lisäksi korjaillut meikkiään. Korsetti peitti rinnat, mutta pillu vilkkui paljaana jalkojen välissä. Tunsin nytkähdyksen alapäässäni ja pyyhkeeni tippui päältäni lattialle. Tiia sipsutti luokseni ja kääntyi minuun selin.
– Auttaisitko, hän sanoi ja osoitti korsetin nauhoja, joita hän ei saanut selkäpuolelta yksin kiinni. Otin naruista kiinni ja kiristin niitä hieman.
– Onko sopiva, kysyin ja olin jo sitomassa nauhoja kiinni.
– Kylläh, Tiia voihkaisi kun aloin sivellä hänen kapeaa verhottua vyötäröään ja näykin niskaa. Pikkupöksyjä hänellä ei ollut ja käteni valuikin pian hivelemään kostunutta häpyä. Mulkkuni painautui Tiian peppua vasten ja tämä provosoi pyörittämällä takamustaan minua vasten. Tiia vääntelehti kosketellessani ja puristellessani hänen kehoaan.
– Tule, pidetään hauskaa, Tiia sanoi, otti minua kädestä ja johdatti sängylle. Yöpöydällä huomasin Tiian pienen vibraattorin ja liukastetuubin. Tiia kömpi peiton päälle heilutellen pyllyään kutsuvasti. Tuttuun tapaani jäin odottamaan, enkä mennyt heti perässä. Tiia lähti leikkiin mukaan ja asettautui sängylle kyljelleen. Hän siveli nyloniin puettuja sääriään ja kosketteli pilluaan. Seisoin sängyn vierellä katselen esitystä ja vetelin penistäni, joka myöskin seisoi. Ei olisi heti uskonut, että kaunotar sängyllä on vasta 16-vuotias.
– Mitä mieltä sä olet sun tyttöystävästä? Tiia kysyi käheällä äänellä ja hymyili perään.
– Aivan uskomattoman seksikäs olet. Aivan sanattomaksi vetää, vastasin enemmän kuin rehellisesti.
– Haluaisiko mun uusi poikaystävä panna mua? Panna mua pyllyyn?
En vastannut vaan siirryin Tiian viereen sängylle ja suutelin tätä. Katoin Tiiaa silmiin ja sanoin:
– Mä teen sulle mitä vain, jos se tuntuu sinusta hyvältä.
– Ihana olet, Tiia sanoi ja hänen kätensä hakeutui jalkoväliini ja alkoi runkata. Otin kuitenkin ohjat käsiini ja kiepautin tytön selälleen, asettauduin hänen jalkoväliinsä. Tunnustelin emätintä kahdella sormella ja totesin sen olevan valmiina minua varten.
– Etkö halua panna mua peppuun? Tiia kysyi kun lähdin työntymään hänen vaginaansa.
– Ah! Tahdon kyllä, mutta otetaan vähän vauhtia täältä, vastasin murahdellen. Tiia levitti jalkojaan ja antautui nautinnolle. Tartuin hänen koroistaan kiinni ja vedin haaroja auki. Panin häntä lähetyssaarnaajaa muistuttavassa asennossa ja tyttö allani voihki penikseni venyttäessä hänen sulojaan.
– Minä tulen kohta… , Tiia vinkui. Juuri sitä olinkin ajanut takaa ja vedin jäykän mulkkuni ulos Tiian sisältä. Käänsin hänet ympäri ja Tiia nosti pyllyään ylös kuten parilla kerralla aikaisemmin.
– Laita sinne liukkaria, Tiia pyysi ja venytti pyllyposkiaan auki. Nappasin tuubin pöydältä ja pursotin sitä runsaasti Tiian peppureiän päälle. Viileä geelimäinen voide sai Tiian värähtämään ja inahtamaan. Aloin hieroa peppureikää ja levitin liukuvoidetta hänen aukkonsa sisälle. Tiia sängyllä piti silmiään kiinni ja huokaili. Oli käsittämätöntä kuinka noin nuori tyttö piti tällaisesta seksistä.
– Valmista on, sanoin hiljaa, kun arvelin liukuvoiteen riittävän. Loput hieroin kaluuni.
– Ota minut. Omaksi! Tiia kiljui kun terska koski ryppyreikää. Painoin vartta syvemmälle ja yllättävän helposti Tiian peppu otti sen vastaan. Tiia itse päästi korkeita kiljahduksia painuessani häneen varovasti sentti sentiltä.
– Sattuuko?
– Ei, ole varovainen vaan. Tuntuu mukavalle. Sä täytät mua just oikein… , Tiia vaikeroi. Hänen peppunsa sulkijalihas puristi kaluani kiihottavasti. Uskaltauduin liikkumaan hieman ja Tiia selvästi piti siitä. Hän vei toisen kätensä alleen ja alkoi sormettaa itseään. Lisäsin Tiian peppureiälle lisää liukastetta ja aloin nopeuttaa sekä pidentää työntöjä. Tiian ääntely vaihtui vaikeroinnista kovaääniseen voihkimiseen. Tartuin Tiiaa molemmin käsin hoikasta korsetin peittämästä vyötäröstä ja aloin kiskoa häntä itseäni vasten.
– Tero… Tero… Mä niin.. tykkään susta! Iiiih! Tiia huusi lauetessaan hurjaan orgasmiin. Vaikka tyttö heilui ja riuhtoi, en päästänyt häntä karkuun. Panin tyttöäni anukseen omistajan elkein, mutta silti niin hellästi kuin pystyin. Tiia katsoi minuun olkapäänsä yli hengittäen yhä kiihkeästi. Katse oli yhtä aikaa nauttiva, tyydyttynyt ja onnellinen. Se sai myös minut tulemaan hurjasti. Nussin Tiiaa peppuun ja pumppasin siemeneni sisälle karjahdellen. Vaikka polvet tuntuivat muuttuvan hyytelöksi, en kaatunut taas sängylle kuten hieman aikaisemmin, vaan nostin Tiian ylös polvilleen itseäni vasten ja halasin häntä. Suutelimme.
– Nyt olet minun.
– Niin olen, Tiia vastasi.

EPILOGI:
Vietimme sen viikonlopun käytännössä sängyssä. Paneskelimme, juttelimme, pussailimme ja halailimme. Välillä kävimme yhdessä ruokailemassa Smaikin ja Kian kanssa. Nämä kaksi olivat myös löytäneet yhteisen sävelen, selvästi samoissa merkeissä kuin mekin. Minä ja Tiia olimme ainakin aivan ihastuneita toisiimme. Mutta niin onnellisia kuin olimmekin, kaikilla meillä koputti takaraivossa pelko siitä, mitä kotikylällä odottaisi.

Palatessamme saimme kuulla uutisen, että professori Nyman oli kuollut. Hän oli sinkoutunut autostaan ulosajossa ojaan yli sadan kilometrin tuntivauhdista. Turvavyö ei ollut käytössä. Ehkä mies ei ollut tajunnut käyttää sitä raivossaan. Poliiseille emme kertoneet takaa-ajosta mitään, eikä minulta ja Smaikilta juuri mitään kysyttykään. Meidän tosin piti piilotella mustelmia tyttöjen ja heidän meikkiensä avustuksella jonkin aikaa. Tytöt myönsivät poliiseille lähteneensä Nymanin kyytiin, mutta kertoivat vaihtaneensa meidän mukaamme kylmäasemalla. Onneksi siellä ei ollut kameraa, joka olisi kuvannut tappelumme. Koulun pihalla järjestettiin opettajalle muistotilaisuus, mutta minä en ikävä kyllä siihen päässyt. Minulla oli tärkeämpi tehtävä liikuntasalissa sillä hetkellä. Eräs nätti kymppiluokkalainen ei ollut tehnyt läksyjään ja häntä täytyi hieman “rangaista”.

Tarpeetonta mainita, mutta aloin seurustella Tiian kanssa. Hän kävi kymppiluokan loppuun ja minä menin kevättalveksi armeijaan. Seuraavana syksynä muutimme yhteen Tampereelle. Tiia lähti lukioon ja minulle järjestyi paikka AMK:sta insinööripuolelta. Tutustuin myös Tiian vanhempiin, jotka eivät niin hirveitä rikkaita snobeja olleetkaan, kuin mitä olin olettanut. Smaikki ja Kia jäivät kotikuntaan. Heidän kihlajaisissaan sain kuulla, että Smaikin oikea nimi oli Simo Mikael. Sukunimi tuppasi vielä unohtumaan. Smaikki sai myös ylennyksen isänsä firmassa ja se mokoma kyyditsee tätä nykyä Kiaa kivasti murisevalla Toyota Supralla. Vierailemme toistemme luona usein. Tyttöystävämme, nuo pirut minihameissa, vaativat luvan saada rakastella keskenään, vanhojen aikojen muistoksi kuulema. Myönsimme luvan panematta vastaan ja paiskasimme yläfemmat, kun makuuhuoneesta alkoi kerran kuulua tyttörakkauden ääniä.
– Vitun mahtavaa, sanoi Smaikki ja nauroimme yhteen ääneen.

Hannallekin kävi hyvin, sillä hän kuulema alkoi seurustella kivan nörttipojan kanssa. Myös hänen veljensä Olli käänsi paremman lehden elämässään ja hankkiutui eroon niistä valtavista lökäpöksyistä.

Elämä se on yllätyksiä täynnä, mietin. Tulin juuri koulusta ja nyt makailen sängyllä, ruskeatukkaisen, seksikkäisiin alusvaatteisiin ja korkokenkiin pukeutuneen kaunottaren kanssa, joka ottaa minulta suihin.
– Tiia-rakas, hillitse, multa lentä kohta!
– Hihii! Minä haluankin jo sen sun Grand Teron mun sisälle!
– Kumpaan reikään?
– Saat valita.
– Selvä. Täältä tullaan. Pidä kiinni!
– Iiik!

28 kommenttia viestissä: “Piru minihameessa, 5. luku (2013)”

 1. wau says:

  Itteäni jäi melkeen enemmän kiinnostamaan tappelu nymanin kanssa! Loistavaa tekstiä!

 2. Hieno miäs says:

  Hieno kokonaisuus. Tykkäsin tarinan kerronnasta ja siitä että tarina jatkui kantavana kaikkien osien läpi. Plussat myös siitä että osasit kirjoittaa niin että seksikohtaukset (vaikka kiihottavia olivatkin) eivät kuitenkaan olleet täysin pääosassa tarinassa. Paras kokonaisuus täällä.

 3. says says says says says:

  Whoa! Siinähän se sitte tulikin. Kiitos tosi paljon, nämä tarinat on ollu hyvin isona osana mun syksyä, monta kertaa tullu näille ja menkkojen aikana kivaa lueskeltavaa:)

 4. vekkuli says:

  Tästä saisi järkyttävän hyvän elokuvan 🙂 tee uusi tarina 5/5 tähteä

 5. apina says:

  Aivan loistava tarina, harmi että loppu jo. Ei muuta kun uuden tarinan kirjoittamiseen 😉
  ehdottomasti 5 tähteä

 6. jeesux says:

  4/5

 7. Megakrisu says:

  Ryhdy kirjailijaksi! Olet mahtava!

 8. Carolynn says:

  Vaikka tämä tarina olikin erittäin hyvä 5/5, niin kannattaisin silti kokonaan uuden novellin kirjoittamista uusilla hahmoilla. Tämä loppui hyvin tähän ja liiat jatko-osat saattavat laskea tarinan tasoa tai saamaan sen toistamaan itseään. (:

 9. late says:

  Todella hyvää tekstiä. Oli pakko lukea kaikki putkeen kun jäi ensimmäisen jälkeen jo koukkuun niin pahasti. Välillä oli semmonen olo, että itse seksikohtaukset ei edes kiinnostanut niin paljoo vaan halus tietää mitä tarinassa tapahtuu. Kaikinpuolin hyvää kirjoitusta.

 10. omg says:

  sussa todellakin on kirjailijan vikaa!! tee kirja missä on seksikohtsuksia mutta myös jännittäviä tilanteita kuten tässä tarinassa nymannin takaa-ajo oli jännittävintä mitä olenn hetkeen lukenut. minun mielestäni ainun kannattaa kuitenkin aloittaa kokonaan uusi tarina uusilla henkilöillä, koska tämä tarina on mielestäni hyvä päättää tähän. kiitoksia nämä tarinat on ollut nautinnollisimpia hetkiä tällä sivulla!

 11. random says:

  Kannattaisi harkita kirjan kirjoittamista

 12. JDSPTN says:

  parasta ikinä.

 13. Paras says:

  Yksinkertaisesti paras. Jatkoa kiitos 🙂

 14. Mister says:

  Loistava tarina. En kuitenkaan lähtisi venyttämään tätä tarinaa enempää… Täydellisestä kun on mahdotonta parantaa ja samallakin tasolla erittäin vaikea pysyä.
  Sulla on lahjoja kirjoittaa, joten lähtisin tekemään kokonaan uutta eeposta

 15. Täydellinen! says:

  Yksinkertaisesti paras novelli jonka olen koskaan lukenut!

  Kirjoitappa kirja, sen verran lahjakas olet!

 16. Vihis89 says:

  Joo !! Ihan ehdottomasti extra-luku !
  Ja täähän on semmonen tarina jota voi jatkaa vaikka kuinka paljon.
  Ois kiva kuulla enemmänkin Tiian, Grand Teron, Smaikin ja Kian tarinoita !! Ihan ehdottomasti jos vaikka jotain neljän kimppoja.
  Tai ihan mitä vaan melkein mieleen juolahtaa… Hyviä ideoitahan pystyy tästä kehittään vaikka kuinka paljon. Naiset esim. Alkaa kiristään miehiä sillä että ne ei anna, muutakun videon välityksellä katseltavaa naisten välisistä sessioista. Joissa on joku vieras huppupäinen mies alistettavana. Jonka jälkeen miesten tehtävä on toimia salapoliiseina ja selvittää esim. Kuvaus paikka joka on joku Dominointi kellari. Ja kun paikka löytyy niin miehet tekee väijytyksen jonka jälkeen ne ottaa naiset kiinni ja alkaa “kiduttaan” naisia siellä je ne kuvaa ne kaikki videolle. Tietenkään paljastamatta omia henkilöllisyyksiään ja ne miehet ottaa siihen lisää porukkaa mukaan sekä naisia että miehiä. Jne jne… Kaikkee mahdollista mitä ihmis mieleen juolahtaa on mahdollisuus kehitellä. Kaikkia eri Fetissejä yhdistellä. Esim. Just Vaikka ne vaatteet ja julkiset paikat. Dominointi, alistus, sidonta….. Huh huh kun edes ajattelee… Mitä kaikkia ois mahdollisuus visioida ja varsinkin tuommosilla lahjoilla mitä Sinultakin löytyy. Vois olla ihan oikeesti Kovakantisiin aihetta… Ihan vaan edistämään vaikka suomalaista Seksuaalisuutta… Ja rikkomaan niitä “tabuja” jos niitä nyt on. Ja onhan niitä !! Ja kiertoon todellakin eri Fetisseistä. Huh huh oikeesti kun alkaa ajatella. Sori kun toistan itseäni. Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa… Alkaa yhdessä visioimaan.

 17. Ehelevi... says:

  Loistava tarina! Täydet pisteet! Toivottavasti pian tulossa lisää 🙂

 18. Pisuli says:

  Olipas eeppinen spektaakkeli! Lukunautinto oli mitä parhain. Tarinan innoittamana täytynee varmaan itsekin alkaa tähyilemään noita avoimia kouluavustajien paikkoja!

 19. Cot says:

  Todella hyvä. Täydet 5/5. selkeästi paras niistä harvoista mitä olen täältä lukenut!

 20. Crash says:

  Aivan upea tarina! Lisää!

 21. Haaveelia says:

  Kiitoksi kaikille kehuista. Ei sentään kirjoitustaidot niin hyvät ole, että kovakantista lähtisin tekemään.

  Uusia novelleja on kuitenkin tulossa, mm. harkitsen tähän 6.tta extra-lukua, joka sijoittuu Tiian vanhojentansseihin.

 22. Azaleaf says:

  Ilmoittele nyt jotenkin, mikäli oot aikeissa julkaista jotain materiaalia ihan kovakantisenakin. Ei sen väliä, että onko kyseessä erotiikkaa vai jotain ihan muuta. Upeeta tarinankerrontaa!

 23. D-70 says:

  Kiitokset upeasta tarinasta! 🙂

 24. Mahtavaa says:

  Kirjoita lisää näitä nää on ihan mahtavia!

 25. upeaa says:

  mahtava tarina, en ole vielä täällä /it.orgissa parempaan törmännyt.

  en keksi muuta sanottavaa tähän kun että kiitos tästä mahtavasta tarinasta.

 26. mie says:

  Tämä novelli on suoraan kuin kirjailijan kynästä. Aivan mahtava juonellinen tarina. Tällaisia lukisin niin mielelläni lisää. KIITOS valtavasti näistä viidestä jaksosta !!!

 27. oletko kirjailija says:

  Upea tarina ja vaikka seksikohtaukset kiihottivat, olet mielestäni “liian” hyvä tälläisille palstoille. Kirjoita kirja 🙂

 28. hieno tarina says:

  Sussa on selkeesti kirjailijan vikaa:-) .Välillä tuntui että seksikohtaukset kiinnostivat vähemmän kuin professori NNymannin turpaanvetääminen

Kommentoi

top