search
top

Piru minihameessa, 4. luku (2013)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osittain uusittu ja paranneltu vanha tarinani vuosien takaa. Ei suositella lyhyistä jutuista pitäville.

4.luku
Jatkoin työtäni kouluavustajana yläasteella. Hommat olivat samoja, joita olin tehnyt jo koko syksyn: tuntien pitämistä sijaisen roolissa, kokeiden pitämistä, välituntivalvontaa ja opettajien avustamista tehtävissä. Välillä minulla oli luppoaikaa ja yritin käyttää sen hyödyllisesti, mutta usein sorruin vain tutkimaan omia ajatuksiani. Viimeiset viikot elämäni oli ollut niin sekavaa, etten meinannut saada noista ajatuksistani mitään selvää. Ensin olin saanut Tiian kiinni näpistelystä ja pakottanut hänet harrastamaan kanssani seksiä liikuntavälinevarastossa. Tiian kaverit olivat kuitenkin salaa videoineet sen ja pakottivat minut orgioihin Tiian vanhempien huvilalle. Huvilalla olin nainut Tiian lisäksi hänen kavereitaan Kiaa ja Hannaa, joista Hanna oli alaikäinen. Olin pannut Hannaa vielä toisenkin kerran ja se hupakko ilmeisesti ihastui minuun. Sitten Tiian ex-poikakaveri ja Hannan veli, Olli, oli saanut tietää minun ja Tiian seksitouhuista. Tiia oli järjestänyt kotonaan kilpapanon minun ja Ollin välille ja suoriuduin siitä selvänä ykkösenä. Ollin ja Tiian “suhde” oli kai loppunut silloin. Samalla kertaa olin uskoakseni saanut haltuuni kaikki kopiot tyttöjen filmaamasta materiaalista. Minuun oli myös iskenyt outo tunne Tiiaa kohtaan, jota vieläkin tutkiskelin. Päivä päivältä tuo outo tunne kävi yhä selvemmäksi.

Hanna oli yrittänyt ottaa yhteyttä jo monta kertaa. Hän oli kai saanut numeroni Tiialta ja soitteli melkein päivittäin. Kerran hän jopa odotti kotiovellani päivän päätteeksi. Keksin joka kerta jonkin tekosyyn sille, etten voinut hengailla Hannan kanssa. Olin vahvasti sitä mieltä, ettei meistä kahdesta tulisi mitään järkevää. Nykyinen lyhyt seksisuhteemmekin vaikutti aivan järjettömältä. Minun oli pakko olla hienovarainen, etteivät Hannan tunteet murtuisi paljastaen kaiken vaikkapa hänen läheisilleen. Osaksi torjumiseeni vaikuttivat tunteeni Tiiaan. Hanna oli noista kahdesta tytöstä kaikin puolin vähemmän kiinnostava: hän ei ollut yhtä kaunis kuin Tiia, hän oli sakkolihaa, eikä hänellä ollut kiihottavan pirullista luonnetta kuten Tiialla. Jokin Tiian häijyydessä viehätti minua. Kiaa en ollut oppinut tuntemaan juuri yhtään, joten hänestä en voinut sanoa mitään.

Tuolla kilpapanon jälkeisellä viikolla yritin vältellä Hannaa ja päästä Tiian läheisyyteen. Olli puolestaan vaikutti välttelevän minua. Yhdellä pienellä vihjelappusella kansliaan hän olisi voinut järjestää minulle potkut ja muita harmeja, mutta hän kai pelkäsi, että minä voisin kavereitteni kanssa käydä rankaisemassa häntä siitä. Onneksi Olli ei ilmeisesti tiennyt mitään minusta ja Hannasta. Itse siinä tilassa olisin niin bustannut hänet, jos Hanna olisi ollut siskoni.

Maanantai, tiistai ja keskiviikko menivät tylsästi. En nähnyt Tiiaa ja Kiankin näin vain vilaukselta välitunnilla. Kymppiluokka ei tarvinnut avustajaa. Hannalle ja hänen luokalleen jouduin pitämään yhden maantiedon tunnin opettajan yllättävän sairastumisen takia. Se tunti oli ehkä kiusallisin, mitä pestin aikana oli ollut. Hanna oli yliaktiivinen ja viittasi jokaiseen esittämääni kysymykseen kotiläksyistä. Yritin hymyillä ystävällisesti. Tunnin lopuksi Hanna iski minulle silmää poistuessaan luokasta muiden mukana. Nyökkäsin hänelle neutraalisti.

Työpäivän jälkeen kävelin ajatuksissani kotiin. Tiia oli kuin liimautunut ajatuksiini. En enää halunnut häntä vain seksuaalisesti. Olin kehittänyt oudon omistavan tarpeen. Vaikka minun kävi sääliksi Hannaa toivottomassa ihastuksessaan, tunteeni Tiiaa kohtaa yltyivät. Kummasti halusin Tiian hallintaani niin ruumiiltaan kuin mieleltään. Halusin hänet omakseni.
– Hei Tero, oota! kuulin tutun äänen hihkaisevan takaani.
– No moi, sanoin Hannalle, joka juoksi minut kiinni.
– Miksi olet noin synkkänä? hän kysyi.
– Ei vaan inspaa tuo avustajan homma nyt, keksin tekosyyn.
– Mikäs siinä niin paha on? Vaikka sulla on tämmöinen kiva opetettava kuten minä? Hanna kysyi vihjailevasti ja iski silmää.
– Välillä se vaan tuntuu semmoiselta tukityöltä. Osan ajasta olen aika tyhjänpanttina, jatkoin hätävalettani.
– Minä tiedän, mikä sua piristäisi.
– Taidan arvata.
– Mennään sun kämpille, heitetään vaatteet pois ja pannaan! Hanna hihkaisi.
– Shyyy, ei niin kovaa, supitin hänelle saapuessamme puistoon, joka oli lähellä asuntoani. Pysähdyin puistonpenkin kohdalle ja ohjasin Hannan istumaan. Istuin itsekin ja sanoin:
– Hanna hei… Tässä meidän jutussa ei ole hirveenä järkeä.
– Tiedän, olen ihan sekaisin sinusta, Hanna vastasi ja painautui lähemmäksi.
– Me tavattiin todella… siis todella oudoissa olosuhteissa, enemmän tai vähemmän väkisin ja sitten harrastettiin rivoa seksiä.
– Entä sitten? Hanna uteli.
– Minä en tiedä sinusta juuri mitään, en edes sukunimeä.
– Oravainen. Kerro mitä muuta haluat tietää.
– Ei se ole niin yksinkertaista. Parin kuukauden päästä lähden armeijaan. Sitten nähtäisiin erittäin harvoin. Armeijan jälkeen muutan johonkin opiskelupaikkakunnalle, selitin ja Hanna alkoi vaikuttaa surulliselta.
– Ja olet sakkolihaa. Saan potkut heti, kun joku siellä saa tietää meistä.
– Minä vannon, etten kerro kenellekään, Hanna jatkoi.
– Ei se riitä. Joku saa ennen pitkää selville.
Istuimme hetken hiljaa, eikä Hanna katsonut minuun. Taputin häntä lohduttavasti olkapäälle.
– Tuota… voisitko… voitaisko me vielä kerran harrastaa sitä? Silleen, että jäisi hyvä mieli, Hanna uteli hieman itkuisena. Mietin hetken ja suostuin. Kävelimme kämpälleni ja rakastelimme leppoisasti koko iltapäivän ilman pervoiluja. Illalla saatoin Hannan takaisin puistoon, josta hän käveli kotiinsa.

Seuraavana päivänä Hanna vaikutti ottaneen “eromme” aika hyvin. Olin edellisenä iltana pyytänyt häntä välttämään Tiian ja Kian seuraa sekä itseäni. Ainakaan minusta ei hyvää seuraisi. Hanna pysyi omanluokkalaistensa porukassa ja päivän mittaan vaikutti normaalilta koulutytöltä. Iltapäivällä bongasin Tiiankin. En saanut mahdollisuutta mennä juttelemaan hänelle, koska Tiia pyöri Kian ja muiden kymppiluokan tyttöjen kanssa. Lähdin töistä jälleen piruuntuneena. Muistin hienon kännykkäni ja soitin Tiialle kotimatkalla, muttei hän vastannut. Sama tapahtui, kun soitin kotoa hänelle uudelleen. Tarkoituksena oli ollut pyytää häntä vaikkapa kävelylle. Smaikki sen sijaan soitti minulle. Hän oli oppinut netistä paukkureseptejä ja halusi testata niitä kanssani. Tarkastettuani rahatilanteen jouduin kieltäytymään. Palkka tulisi vasta muutamien päivien päästä. Tylsyyden ja pienen masennuksen vuoksi en edes muista, mitä tein iltapäivän, mutta illemmalla menin moikkaamaan vanhempiani. He ihmettelivät, kuinka olin ollut viime viikot kovin etäinen. Kerroin syyksi työt ja muka epäsosiaalisen nykyelämäni. Vaihdoin puheenaiheen nerokkaasti tulevaan varusmiespalvelukseeni. Siitä isälläni reservin kapteenina riitti juttua. Juttu jatkoi saunassa, missä joimme oluet. Lähtiessäni takaisin äiti nakkasi kouraani satasen “ruokarahaa” ja vanhemmat toivottivat hyvät jatkot. Oven sulkeutuessa puhelimeni soi. Smaikkihan se siellä soitteli varmaankin kännissä kuin käki.
– Tero äijä hei! Smaikki toivotti.
– No morohoro. Miten ne paukut vaikuttaa? kysyin.
– Tota, ei niistä mitään… sun pitää heti tulla mun luokse!
– Miksi? Hajosiko koneen pokulevy?
– Ei semmostakaan. Tuu nyt vaan tänne! Smaikki suostutteli. Olin hieman ihmeissäni, mutta koska olin aika lähellä hänen kämppäänsä, päätin tehdä lenkin sinne.
Smaikki avasi kämppänsä oven varovasti minulle ja puhui jostain syystä lähes kuiskaten:
– Tero. Kuule. Mä en alkanut kiskoa kalsareita, vaan lähdin pilistää Avensiksella.
– Oho, taidat epäalkoholisoitua! hymähdin.
– Menin nakkigrillille ja siellä yks muija tuli juttelee. Se kysyi, tunnenko minä sinut ja sanoin että paras kamu.
Aloin aavistella pahaa.
– Se lähti mukaan ja haluaa panna. Se on täällä nyt! Smaikki jatkoi. Kävelin hänen ohitseen ja kurkkasin Smaikin olohuoneeseen. Diivaanisohvalla loikoili lähes alaston tyttö – Kia.
– No hei, sanoin vähän happamasti.
– Tero. Mukava nähdä. Vai? Kia vastasi. Miehenaivoni analysoivat hetken maisemia. Kia oli muuten alasti, mutta hänellä oli jalassaan pitkävartiset tummat korkosaappaat.
– On kyllä ihan mukava nähdä, myönsin ja nyökyttelin.
– Koulustako te tunnette? kysyi Smaikki ja purjehti huoneeseen.
– Koulustahan me, vastasin puolitotuudella.
– Näin kerran Teron ajavan sitä sun autoa, niin arvelin, että mahdollisesti tunnette, Kia kertoi.
– Ja? heitin jatkokysymyksen.
– Mua panettaa. Haluan munaa. Teiltä molemmilta, Kia paljasti ja avasi haarojaan, jossa paljas pillu vilahti.
– Mä teen meille drinkit, ok? Smaikki kysyi tai ilmoitti ja meni keittokomeroonsa jääkaapille.
– Onko mun pakko olla täällä? kysyin Kialta hiljaa.
– On tai muuten kerron hänelle, mitä sä oikeasti puuhaat.
– Ahaa, vastasin tympääntyneesti.
Smaikki toi meille molemmille margaritat. Otimme suulliset.
– Joko te pojat haluaisitte panemaan? kysyi Kia hivellen reisiään ja klitoristaan.
– Minä ainakin olen valmis! Smaikki ilmoitti kuin sotilas.
– Ööh… , etsin sanoja suustani.
– Älä perkele Tero ala homoksi nyt! Smaikki sanoi ja katsoi minua kauhuissaan. Kia tarjosi kättään ja nostin hänet ylös.
– Minä odotan teitä tuolla makuuhuoneessa, Kia ilmoitti ja lähti korot napsuen sipsuttamaan pylly heiluen makuuhuoneeseen. Smaikki vaikutti räjähtävän jännityksestä. Minä harkitsin kimppakivan järkevyyttä. Jos Smaikki saisi tietää touhuistani, se ei maailmaa kaataisi.
– Ok, tehdään se, sanoin Smaikille, joka olisi pettynyt ilman myöntävää vastausta. Ehkäpä Kia olisi lähtenyt menemään, ellemme molemmat suostuneet hommaan. Vielä enemmän Smaikki olisi pettynyt, jos Kia olisi kertonut puuhistani hänen ja muiden tyttöjen kanssa ja jäänyt vieläpä ilman panoa.
Kia oli mennyt makuuhuoneeseen ja Smaikki riisui vaatteitaan kuin ne olisivat tulessa.
– Tuossa on sulle kumiluttero, jos ei omia ole, Smaikki sanoi ja ojensi kortsupaketin. Riisuin vaatteeni. Tilanne oli ikävän homoeroottinen ja Smaikki oli jo ryntäämässä makuuhuoneeseen Kian kimppuun.
– Odota vähän. Se tykkää siitä. Kuitenkin kiihottaa itseään sormella siellä, sanoin hiljaa. Smaikki ymmärsi ja odotimme hetken. Sitten kävelimme itsevarman näköisenä huoneeseen. Siellä Kia oli selällään sängyllä. Smaikin asentama punainen pimppivalo, huoneen tapetit, alaston nainen sängyllä ja sotkuinen ympäristö tekivät mielikuvan halvasta pornoelokuvasta. Asetuin sängylle Kian vasemmalle puolen ja Smaikki meni oikealle. Kia kääntyi Smaikkiin päin ja jatkoi itsensä hivelyä. Minä vein käteni hänen kyljelleen ja aloitin hitaan ja hennon koskettelun. Kia värähteli sormieni liikkeiden mukaan. Smaikki otti esimerkkiä ja vei kätensä Kian sisäreisille. Tyttö välissämme alkoi päästää eroottisesti latautuneita huokauksia. Siirryin hänen rintansa kimppuun ja koskettelin nänniä niin, että se turposi isoksi ja kovaksi. Tiia avasi jalkojaan, joissa hänellä olivat yhä nuo mustat saappaat.
– Noi sun kengät on todella pornot, Smaikki kehui. Kia vastasi pienellä vinkaisulla, kun kaverini vei käden pillulle. Kia alkoi myös runkata Smaikin kalua ja itse tunsin olevani kulisseissa Grand Teroni kanssa. Kia voihki ja ehdotti suuseksiä. Käsitin, että ehdotus oli tarkoitettu Smaikille, joten annoin tilaa. Smaikki asettui aivan sängyn päätyä vasten jalat levällään. Kia meni jatkoksi polvilleen ja kumartui Smaikin jortikan puoleen. Itse en keksinyt muuta kuin liittyä jonoon Kian taakse ja kiihottaa Kian jo vetistä pillua.
Kia aloitti hurjan suihinoton Smaikilta, joka kehui hänet taivaaseen nautiskellessaan silmät kiinni. Tiesin, että tyttö oli hyvä siinä. Itse livoin kielelläni Kian märkää pilluvakoa. Teinityttö yritti epätoivoisesti ottaa suihin Smaikilta ja pysyä samalla paikoillaan kieleni vaeltassa hänen pyhimmässään. Alle kymmenen minuutin sisällä Smaikilla pamahti ja hän karjaisten laski siemennesteensä Kian suuhun. Äänistä päätellen Kia nieli kaiken suostuvaisena. Tyttö liikutti lantiotaan edelleen kieltäni vasten ja alkoi voihkia saatuaan munan suustaan.
– Juuri sinne! Just! Oih! Aaah! Kia valitti, kun tökin kieleni kärjellä pillun nupukkaa. Sitten Kia varmaan laukesi huutamisesta päätellen. Pidin pienen tauon ja niin teki Kiakin. Smaikki sen sijaan tumputti vehjettään uuteen toimintakuntoon. Kia nousi käsiensä varaan ja käheällä äänellä sanoi:
– Nyt sitten panette minua molempiin reikiin.
Smaikin jo ennestään tyytyväinen hymy laajeni kymmenen senttiä lisää. Hänen kankensa sojotti jälleen ylväästi, varmaankin pitempikestoisen puutteen takia. Vetäisin omaani pari kertaa parempaan vireeseen. Kia päästi Smaikin luisumaan alleen ja asettui niin, että hänen kyrpänsä melkein ylti vaginaan asti. Minulla oli vaikeuksia löytää jaloilleni paikat Kian saapasjalkojen ja Smaikin koipien seasta. Katsoin Kian persettä, joka epäilemättä oli seuraava kohteeni, samalla kun rullasin kortsun paikalleen. En oikeastaan halunnut panna ketään perseeseen paljaalla, vaikka tuttu paikka oli kyseessä. Kian pyllyaukon kuivuus huoletti. Sormetin hänen pilluaan ja keräsin kiiltävää mahlaa sormilleni. Pillulimalla voitelin anuksen. Smaikki siirsi kulliaan jo hyökkäysasemiin. Minä venytin Kian peppua auki ja sylkäisin aukkoon suuhuni keräämäni syljen. En tiennyt, auttaisiko se, mutta pornoelokuvissa tyypit tekevät niin. Asetin kaluni aukolle ja äänettömän käskyn käydessä aloimme painaa kalujamme Kian sisään.

Kia voihki hurjasti. Smaikki sai tykkinsä uppoamaan helposti läpimärkään tussuun. Minun piti ottaa varovaisemmin pepun kanssa. Sentti sentiltä upposin sisemmäksi. Kian peppu puristi varsin mukavasti kuten viimeksikin. Huomasin Smaikin kourivan Kian rintoja. Päästyäni lähes pohjaan aloitin liikkkeen takaisinpäin. Vähitellen peppu antautui minulle ja pystyin painelemaan reippaasti sisään ja ulos. Tunsin Smaikin kalun kulkevan Kian vitussa. Sanontahan kuuluu, että hyvän kaverin tuntee parhaiten välilihan läpi. Tyttö ulisi kuin naitavat tytöt yleensä ulisevat, mutta paljon kovempaa. Ajattelin, että Smaikki saattaisi saada häädön sillä menolla. Välillä työnsimme kyrpiämme sisään samanaikaisesti ja välillä teimme sylinteriliikettä Smaikin kanssa. Kiasta ei ottanut selvää, kummasta hän nautti enemmän. Smaikki laukesi jälleen. Hädin tuskin sain pidettyä kyrpäni Kian pepussa, kun Smaikki tempoi tyttöä lantiollaan, jolla ei ollut paljon tilaa liikkua.
– Tero, sä kanssa! Kia käski minua päätään kääntäen. En ottanut uhkaavaa äänensävyä huomioon, mutta annoin periksi orgasmille. Tein lauetessa pari kovaa nykäisyä Kian peräaukkoon. Kia voihkaisi samalla voimakkaasti. Vedin spermaisen kondomini ulos. Kia ja Smaikki hengittivät raskaasti ja Kia oli lyyhistynyt Smaikin rinnalle. En halunnut tehdä voileipää kaatumalla kolmanneksi, joten nousin sängyltä.
– Oliko hyvä? Smaikki kysyi ja puuskutti.
– Kyllä… , Kia sanoi ja henkäisi. Olin itsekin aika tyytyväinen. Ennen kaikkea kokemushan se oli nussia muijaa parhaan kaverin kanssa. Tuskin katuisin sitä myöhemmin. Näistä jutuista varmaan puhuttaisiin sitten höhötellen vanhana kiikkutuolissa.

Heitin likaisen kortsun pois ja kävelin olohuoneeseen hörppäämään sinne jääneestä drinksustani. Kia lepäili Smaikin sylissä hetken. Kuulin heidän puhelevan jotain. Lopulta Kia nousi pois makuuhuoneen sängyltä. Hän kiitti minua ja alkoi pukeutua olohuoneen sohvan selkämyksellä oleviin vaatteisiinsa. Kia toivotti illanjatkot ja kopsutteli pois asunnosta saappaissaan.
– Miten maailmassa voi olla tommosia muijia? Miten hyvin sä tunnet sen? Smaikki kysyi jaksamatta vieläkään liikkua. Ojensin viinapaukun hänelle ja istuin sängyn reunalle.
– Pitkä juttu…
– On tässä ilta aikaa ja viinaa riittää. Minä tarjoan, Smaikki ehdotti.
– Hyvä on, mutta nyt vaatetta niskaan tai tulee liian homo olo! karjaisin.
Ryypiskellessämme sinä iltana kerroin Smaikille kaiken seksiseikkailuistani. Tarinan päättyessä Smaikki oli innoissaan kuin hamsteri suolapähkinäpussissa.
– Vitun äijä. Siis saatana… Ihan hurja olet! Smaikki ylisti minua ja tuuriani. Itse en tilannettani aivan lottovoitoksi kutsunut. Olipahan jotain, mistä Smaikki oli minulle kateellinen.

Heräsin Smaikin sohvalta krapulaisena. Suussa mastui perinteinen kissanpaska. Päässäni joku tuntui louhivan uraania. Kusetti. Smaikki nukkui yllättäen eteisessä, vaikka sänkyyn oli vain alle viisi metriä matkaa. Join lasin vettä ja nappasin takkini. Hiljaa laitoin kengät jalkaan ja hiippailin pihalle. Ulkona oli vittumaisen kylmä ilma ja siitä päätellen talvi oli tulossa vääjäämättä. Omalla kämpälläni en jaksanut tehdä mitään krapulan takia. Yritin ajatella Tiiaa, mutta kaivostoiminta päässäni esti sen tekemisen järkevästi. Otin päiväunet, jotka päättyivät vasta illalla. Laitoin ruokaa ja päätin soittaa Tiialle. Puhelin tuuttasi pari kertaa, mutta tällä kertaa Tiia vastasi:
– Hei.
– Terve.
– Mitä sinä minulle soittelet?
– Ööh, tuota… mietin, että lähtisitkö vaikka kävelylle?
– Haluatko sinä nyt jotain ulkoilmaseksiä? Tiia kysyi ja naurahti.
– En kun ihan jos vaan nähtäisiin. Minulla on sinulle asiaa.
– Ai sellaista asiaa, että osaat käyttää mun tietokonetta? Oli vähän videoita hävinnyt!
– Minä kerron sitten, kun nähdään, vastasin selittämättä toimiani Tiian läppärillä.
– Ei onnistu. Mulla on nyt menoa koko viikonloppu.
– Kävisikö ensi viikolla sitten? kysyin toiveikkaana. Tilanne ei vaikuttanut hyvältä.
– Katsotaan sitten. Moikka, Tiia sanoi ja lopetti puhelun aika tylysti. En ollut kovin mielissäni. Tiia ei vaikuttanut siltä, että haluaisi hengailla kanssani normaalilla tavalla.
Pohdin tunteitani jälleen. Syystä tai toisesta halusin Tiian kovasti itselleni, mutta toisaalta hän oli melkoinen teinihutsu. Tiedä kenelle muille hän jakoi tavaraansa Kian ja minun lisäksi. Katsoin itseäni. Olinko sen parempi tyyppi itsekään? Omassa himossanihan minä olin koko homman pistänyt liikkeelle. Mutta mistä Tiian ja Kian raju seksuaalisuus oli lähtöisin? Olin ihan partiopoika heihin verrattuna.

Maanantaina koulussa tein duunia apeana ja miettiväisenä. Olin lähdössä kotiin kolmen aikaan. Vein vielä tavaroita kolmannen kerroksen luokkaan ja suuntasin portaisiin, mutta törmäsin Tiiaan, joka nousi portaat ylös.
– Tiia hei, tervehdin iloisesti.
– No hei, Tiia vastasi vähemmän iloisesti.
– Mitä sulle kuuluu? kysyin.
– Ei mitään. Kuule, mulla ei ole nyt aikaa jutella, Tiia vastasi ja sydämessäni särähti ikävä tunne.
– Mihin sulla on matka? kysäisin.
– En jaksa selittää. Mitä sinä haluat minusta? Tiia vastasi tympääntyneenä.
– Haluaisin viettää aikaa kanssasi, sanoin viattomasti.
– Toisin sanoen haluat vaan panna minua, Tiia puhui ja käänsi kasvonsa poispäin.
– Ei kun oikeasti… minä olen jotenkin alkanut pitämään sinusta, paljastin. Tiia alkoi nauraa teennäisellä äänellä.
– Tero, senkin hupsu kikkelinheiluttaja, sinä et tiedä nyt asioista yhtään mitään! Tiia sanoi ja jatkoi nauramista. Surullisena kysyin:
– En tiedä mitä?
– Sitä, että me ei kuuluta yhteen.
– En minä nyt mihinkään avioliittoon olekaan kanssasi menossa, väänsin huumoria. Tiia huokaisi ja käveli minusta hieman kauemmaksi. Minä tuijotin hänen upeaa kroppaansa. Tiialla oli olallaan iso kassi. Päällään hänellä oli musta jakkutyyppinen takki, jonka kaula-aukon peitti kaulaan kiedottu kaulahuivi. Vaikka ulkona oli kylmä, piti Tiia silti hametta. Se oli tosin pidempi kuin alkusyksyn tuhmanlyhyet kangaspalat. Tiian vyötärö näytti sulavan kurvikkaalta. Hän oli todellinen namupala naiseksi. Tajusin, etten pitänyt häntä enää pikkutyttönä.

Astuin lähemmäksi Tiiaa ja varmistin nopeasti ympäristön olevan tyhjä arvioivista katseista. Äkkiä nappasin Tiian syliini ja suutelin häntä. Vaivalloisesti Tiia yhtyi suudelmaan. Katsoimme sen jälkeen toisiamme silmiin. Yritin suudella Tiiaa toisen kerran, mutta hän irtaantui ja sanoi:
– Tero. Mulla on kiire. Haluatko ymmärtää, miksi me ei voida olla yhdessä?
– Tietenkin, vastasin lyhyesti.
– No tule sitten nopeasti tänne, Tiia kehotti ja hänkin tarkasti ympäristön. Kävelin Tiian johdolla kemian luokkaan, jossa oli se vanhanaikainen lukko. Koko luokka oli syystä tai toisesta kalustettu jotenkin vanhanaikaisesti tai sitten luokkaa vaan ei oltu nykyaikaistettu – koulurakennus kun oli aika vanha. Normaaleja pulpetteja luokassa ei ollut, vaan siellä oli portaittain ylöspäin nouseva lattia, jonka tasoilla oli suuria, monen oppilaan istuttavia kiinteitä pulpettipöytiä.
– Äkkiä tuonne komeroon, Tiia kuiskasi ja osoitti ovea liitutaulun puoleisella seinällä. Ihmettelin asiaa, mutta kävelin komerolle reippaasti, avasin oven ja katsoin Tiiaa, joka laski kassinsa lattialle.
– Sinne nyt äkkiä. Etkä tule ulos ennen kuin annan luvan! Tiia käski supisevalla äänellä. Menin sisään komeroon ja onnistuin melkein kaatamaan telineellisen koeputkia päähäni komeron hyllyltä. Vedin oven pientä rakoa vaille kiinni ja odotin.
– Neiti Tammilehto. Hyvä, olette paikalla juuri oikeaan aikaan, kuulin miesäänen ja oven kolahtamisen kiinni. Samalla kilahtivat avaimet ja joku käänsi oven lukkoon.
– Hei professori, Tiia sanoi hennosti.
– Onko pikkulutkani ollut kilttinä? mies kysyi. Kylmät väreet syöksyivät vartalooni ja Grand Tero nytkähti aistiessaan tilanteen laadun.
– Olen tehnyt kuten käskitte, professori, Tiia jatkoi tyttömäisesti teititellen.
– Tule tänne, mies sanoi. En kestänyt enää. Otin kännykkäni taskusta, viritin sen videokuvaukseen ja raotin ovea niin hitaasti kuin pystyin – jäisin kiinni, mikäli saranat narahtaisivat. Työnsin puhelinta ovenraosta ulos, mutta rakenteesta johtuen jouduin pitämään sitä näytön kuvaan nähden ylösalaisin. Kädelläni yritin estää näytön valoa heijastumasta ulos ovenraosta. Huomatessani ylösalaisen kuvan näytöllä kauhistuin. Tiia suuteli koulun kemian opettajaa, professori Nymania. Nyman puristeli teiniä perseestä kovin ottein ja Tiia seisoi päkiöillään korkonilkureissaan.
– Puitko sen päällesi? kysyi Nyman Tiialta suudelman loppuessa.
– Kyllä, professori. En vain saanut nauhoja kiinni kunnolla, Tiia selitti.
– Katsotaanpas. Ota takki pois, professori komensi ja Tiia alkoi riisuuntua. Ensin häneltä tippui pois kaulahuivi. Professori Nyman avasi Tiian takin napit ja heitti sen opettajan pöydälle. Tiia auttoi riisumaan hameensa, joka tippui jalkoihin vetoketjun auettua. Vaikka olin jo monenlaista nähnyt, paljastuva näky oli jotain aivan hurjaa.

Tiia seisoi kemianopettajansa edessä pukeutuneena mustaan satiinikorsettiin. Korsetista lähtivät sukkanuhat, jotka pitivät ylhäällä hänen sukkiaan. En huomannut, että Tiialla olisi ollut jalassaan pikkuhousuja. Opettaja käveli Tiian ympäri tyytyväisen näköisenä, samalla kun Tiia pysyi liikkumatta.
– Nyt sinä näytätkin aivan huoralta, Nyman sanoi ja hipaisi Tiian korsetin peittämää kylkeä.
– K-kyllä… olen teidän… teinihuoranne, professori, Tiia sanoi irstaasti.
– Laitetaanpa tämä kunnolla, professori sanoi ja tarttui auki olevista korsetin naruista. Tiia voihkaisi, kun professori kiristi korsetin äärimmilleen. Erittäin nopeasti Tiia vilkaisi komerolle minuun päin ja mahdollisesti näki kamerapuhelimeni pään pilkistävän ovesta. Korsetti nosti Tiian rintoja ylös ja hän todellakin näytti huorahtavalta. Samalla minun piti myöntää, että asu oli hyvin tyylikäskin omalla seksikkäällä tavallaan.
Professori Nyman jatkoi Tiian hivelyä rinnoilta reisille ja liikkui tämän ympärillä hitaasti.
– Huomasin, ettet enää kulje sen luokkasi pojan kanssa, Nyman kuulusteli.
– Me erottiin. Se tyyppi oli liian lapsellinen.
Nymanin ilme muuttui pirulliseksi ja hän sanoi:
– Ei vaan sinä olit liian lutka sille. Miksi et ole vielä tuonut uutta tyttöä luokseni?
– Minun piti, mutta Hannalla on menkat menossa juuri nyt, Tiia selitti.
– Perkele. Se täytyy sitten hoitaa Helsingissä. Saithan viestini siitä konsertista?
– Kyllä. En minä tiedä, uskovatko vanhemmat, että me mennään kuuntelemaan Pinkkiä.
– Kyllä ne uskovat. Teemme niin, että minä kerron olevani menossa samaan aikaan Helsinkiin ja tarjoan teille kyydin.
– Mutta oikeasti viet meidät johonkin kämppään pantavaksi, Tiia huomautti. Opettaja laittoi kätensä Tiian suun päälle ja läimäytti häntä pyllylle avokämmenellä. Tiia kiljahti, mutta ääni vaimeni Nymanin tukkiessa hänen suunsa.
– Minä suunnittelen ne hommat täällä. Et sinä. Alatko olla jo märkä? Nyman kysyi ja vapautti Tiian suun.
– Kyllä. Te voisitte kiihottaa minua lisää sormillanne, Tiia sanoi hiljaa. Professori ei vastannut, vaan vei kätensä Tiian haaraväliin etupuolelta. Sormien upotessa pilluun Tiia alkoi hengittää kiihkeämmin.
– Helsingissä minä sidon teidät sänkyyn kiinni ja nussin vuorotellen. Sinähän olet jo maannut sen uuden kaverisi kanssa. Miltä hän vaikuttaa? Nyman kyseli ja pyöritti kättään Tiian pillussa. Toinen käsi puristeli Tiian takamusta.
– Hanna on… Iih… todella mukava… hieman ujo vaan, Tiia ulisi.
– Kyllä minä ujot tytöt tiedän. Sinäkin olit ujo aluksi, Nyman kertoi ja jatkoi:
– Muistatko kuinka yritit silloin vastustella? Imit kyrpääni kuin hengen hädässä, Nyman historioi. Komerossa yritin keksiä teoriaa, kuinka kaikki tapahtumat olivat saaneet alkunsa. Miten Nyman oli saanut Tiian käsiinsä?
– Muistan kyllä, professori, Tiia sanoi huohottaen.
– Muistatko, pakotin sinut ja Kian naimaan ensimmäistä kertaa keskenänne kun se hutsu jäi kiinni tentissäni lunttaamisesta?
– Kyllä, kyllä… Tiia piipitti Nymanin käden hieroessa hänen pilluaan.
– Mitä siitä muistat? Nyman vaati Tiiaa kertomaan.
– Minua jännitti… Kia oli kaunis ja hän nuoli minua ihanasti, Tiia kertoi. Professori puristi häntä perseestä lujempaa ja Tiia jatkoi puheen sekoittuessa voihkimiseen:
– Kian pillu oli sievä ja kostea. Minua panetti kamalasti silloin. Se oli ihmeellistä… aaahh! Tiia selitti. Professori työnsi Tiian vasten kiinteää pulpettia edelleen sormettaen.
– Saatte nuolla märkiä pillujanne sitten Helsingissä. Pistän teidät nuolemaan toisianne yhtä aikaa, Nyman suunnitteli. Tiia pyöritti pyllyään opettajansa sormien liikkuessa hänen klitoriksellaan.
– Itse asiassa toin jo vähän ensimakua tuliaisina, Nyman sanoi. Professorilla oli päällään mustat suorat housut, kauluspaita, puvun liivi ja solmio. Hän löystytti solmiota ja nosti sen pois kaulastaan. Tiian hän painoi vasten pulpettia ja nosti tytön kädet selkäpuolelle. Tiian ranteisiin Nyman pujotti solmionsa ja kiristi sillä kädet kiinni toisiinsa. Opettaja jätti korsettiin pukeutuneen Tiian makaamaan pulpettia vasten ja meni mukanaan tuomansa salkun luo. Tiian sidottu, tuhmasti puettu keho lepäsi pulpetilla kiihottavan avuttomana jalat levällään.

Professori Nyman löysi salkusta etsimänsä. Se oli pallomainen suukapula. Sanaakaan sanomatta opettaja asetti suukapulan pallo-osan Tiian suuhun ja sitoi siitä lähtevän remmin hänen päänsä ympäri. Tiia hätääntyi selvästi hieman ja alkoi liikehtiä. Professori painoi hänet tiukasti pöytään ja läimäytti jälleen pakaralle avokämmenellä. Tiialta pääsi vaimentunut kiljaisu.
– Sinun teinipilluasi taitaa panettaa vai mitä? Nyman kysyi. Tiia vastasi muminalla.
– Haluat aikuisen miehen kyrpää sisääsi, etkö haluakin? professori jatkoi ja Tiia nyökkäsi. Pistin merkille ulokkeen opettajan housuissa. Opettaja otti Tiiaa niskasta kiinni ja läimäytti taas. Hän löi kolmesti ja Tiia rimpuili tuskissaan.
– Senkin huoratyttö. Niin malttamattomana haluaa munaa. Selvä, nyt sinä saat sitä! professori julisti ja avasi housujensa vetoketjun. Järkyttävän iso lerssi ponkaisi housuista ulos. Grand Teroni kalpeni sen aisan rinnalla. Opettaja asetti valtavan munansa Tiian pilluhuulille ja painautui sisään hitaasti. Tiia vinkui, mutta suukapula vaimensi huudon. Työnnyttyään pari senttiä muka varovaisesti professori painoi kalunsa suoraan pohjaan. Tiia päästi kimeän inahduksen suukapulan läpi ja yritti saada käsiään vapaaksi. Nyman veti kullinsa kokonaan ulos ja painoi sen taas raa’asti sisään. Sitten hän aloitti nopean edestakaisen liikkeen Tiian vaginassa. Pientä hirsitukkia muistuttava varsi painui Tiian sisään raskaasti. Tiia äänteli ja riuhtoi kuin syötävä. Samalla opettaja läpsi häntä pyllylle ja piteli toisella kädellään tyttöä niskasta kiinni. Korsetissa kiinni olevat sukkanauhat kiristyivät Nymanin pakottaessa Tiian reisiä enemmän hajalleen.

Pano jatkui kymmenen minuuttia. Näin selvästi, että opettaja meinasi laueta pari kertaa, mutta hidasti sitten tahtia. Tiiasta en saanut selvää, koska tyttö tärisi ja mumisi tauotta. Ehkä Tiia nautti alistettuna olemisesta ja suuresta kullista pillussaan tai sitten hän kärsi ison kalun raastaessa hänen aarrettaan.
– Nyt tulee! professori ilmoitti ja alkoi painaa Tiiaa entistä kovemmin. Tiia sulki silmänsä. Professori pumppasi tavaransa Tiian sisään parilla voimakkaalla nykäisyllä. Hetken molemmat pysyivät paikallaan ja hengittivät raskaasti. Sitten Nyman poisti Tiialta suukapulan ja solmion käsien ympäriltä.
– Saat nyt niellä pillussasi olevat siemeneni. Pistä käsi alle, Nyman kertoi ja Tiia vei vapautuneen oikean kätensä pillulleen. Opettaja nykäisi löysentyneen kalunsa ulos ja mukana pulpahti varmaan kauhallinen spermaa Tiian kädelle. Tiia antoi hetken siemennesteen valua pillustaan, kunnes otti kätensä pois.
– Niele se! professori käski ja Tiia nuolaisi nestettä kädeltään. Tiia nuoli kätensä puhtaaksi, jonka jälkeen professori Nyman pyöräytti hänet ympäri ja painoi alaspäin kyykkyyn.
– Hyvää työtä. Nyt otat kyrvän kiltisti suuhun ja imet sen uuteen seisokkiin. Peppureikäsi on vielä käymättä läpi.
Istuin komerossa ja uskalsin hädin tuskin hengittää. Kännykän näytöltä näin, kuinka Tiia kumartui ja otti opettajan tukevan kullin huuliensa väliin. Käytin kamerapuhelimeni zoomia katsoakseni lähempää. Tiia työskenteli tottelevaisesti muna suussaan ja välillä nuoli sen terskaa. Nyman ohjaili Tiian päätä pitäen siitä kiinni.
– Miltä äskeinen tuntui? Montako orgasmia sait? professori kysyi mulkkua lipovalta Tiialta. Tiia keskeytti hetkeksi ja sanoi:
– Se oli mahtavaa. Tulin ainakin kahdesti. Mun pillu sykkii vieläkin ja on hellänä, Tiia kertoi ja jatkoi imemistä. Professorin tuhti kanki nousi uudelleen pystyyn.
– Tiedän Helsingissä yhden seksikaupan, jossa ei kysellä turhia. Sieltä me ostetaan teille kolmelle neidille sellaiset huorahtavat koulutyttöpuvut. Asunnolla sitten panen teitä niissä puvuissa, Nyman kertoi suunnitelmistaan.
– Kiihottava ajatus, professori, Tiia vastasi ja nyökkäsi. Professori otti tiukemman otteen Tiian päästä ja alkoi naida häntä suuhun. Tiia yritti vastustella, muttei mahtanut mitään.
– Asiaan! Nyman sanoi ja nosti Tiian pystyyn, joka köhi ja yritti saada henkeä. Hän pyöritti Tiian takaisin pulpettia vasten ja sitoi jälleen tämän kädet kravatilla. Kun professori oli laittamassa Tiialle suukapulaa takaisin, Tiia pyysi:
– Onko sun pakko panna mua peppuun? Entäs jos tulisit uudestaan pimppiin? Tiia kysyi hennosti. Nyman ei vastannut, vaan sitoi suukapulan takaisin kovakouraisesti. Tiia rimpuili hieman ja mumisi kumisen pallon läpi.
– Minä päätän, missä, milloin ja kenelle sinä tarjoat mitäkin reikääsi. Minä myös päätän, mitä sinä puet päällesi ja mitä tunget sisällesi. Ymmärrätkö? Nyman kysyi kiukkuisesti ja lätkäytti kämmenellä Tiian peppua. Tiia nyökkäsi vastaukseksi. Professori Nyman haki salkustaan liukuvoiteen ja jotain muuta mitä en nähnyt, jonka jälkeen alkoi levittää voidetta Tiian pepulle. Sormellaan hän voiteli aukon reunan ja lopulta tunki sormensa sisään. Tiia voihki, varmaan ajatellen lähestyvää anaaliseksiä. Nyman puristi tuubista vielä reilun määrän sormilla avaamaansa Tiian peppureikään.
– Selvä on, neiti. Parasta rentouttaa anuksesi nyt, Nyman sanoi ja painoi munansa kärjen Tiian persereiälle. Opettaja lähti painamaan suurta varttansa sisään peppuun. Tiian ruumis jäykistyi samalla. Uskomattomasti jättisuuri varsi upposi teinineidon kakkospesään. Nyman liikutti kaluaan pari kertaa kuin kokeillen ja lähti kiihdyttämään tahtia. Tiia vinkui avuttomana. Pulpetti hänen allaan ei joustanut yhtään. Miehen kulli hänessä painui sisään vastustamattomasti.

Kökötin komerossa shokkimaisessa tilassa vartin ajan kemianopettajan pannessa kahlittua, suukapuloitua ja eroottisessa asussa olevaa ihastustani takapuoleen. Puhelimeni varoitti yhtäkkiä akun olevan loppumassa, mutta onneksi olin kytkenyt varoitusäänet pois päältä. Nyman ja Tiia olivat selin komeroon eivätkä nähneet näytön aiheuttamaa välähdystä. Lopulta opettaja laukesi tytön kireään peppuun murahdellen ja huoritellen tätä. Jälleen hän piti pienen tauon ennen kuin teki mitään.
– Olet ollut tuhma tyttö. Sen takia saat rangaistuksen, Nyman sanoi. Tiia katsoi häntä peloissaan pystymättä sanomaan mitään suukapulan takia. Nyman otti pulpetilta anaalitapin, jota en ollut huomannut. Professori veti kalunsa pois Tiian perseestä ja korvasi sen tapilla. Tiia ynähti heikosti nauriinmuotoisen esineen mennessä sisään.
– Sinä pidät tuota perseessäsi loppupäivän ja kannat siementäni siellä. Selvä? Nyman määräsi ja Tiia nyökkäsi. Tiia huokaisi opettajan poistaessa suukapulan ja hieroi ranteitaan niiden vapautuessa.
– Nyt pue päällesi. Minun pitää kohta mennä.
– Kyllä, professori.
– Muistakin sitten ilmoittaa vanhemmillesi siitä konsertista hyvissä ajoin. Olisi epämiellyttävää suostutella heitä. Sinun täytyy myös saada kaverisi mukaan, etenkin se uusi tyttö.
– Selvä, Tiia vastasi lyhyesti.
Opettaja veti housut kiinni ja laittoi kravatin takaisin päälleen. Tiia meni varovasti hameensa luo ja nosti sen ylös. Samalla hän tunnusteli pepussaan olevaa anaalitappia. Tiian pukeuduttua Nyman avasi oven lukosta ja poistui. Minä uskalsin raottaa komeroa enemmän. Tajusin, että oma mulkkuni seisoi housussa aivan äärimmäisenä. Tilanne oli ollut sairaan pervo. Minulle tuli huono olo.
Tiia nojasi pulpettiin ja toisella kädellään asetteli kaulahuiviaan paremmin. En keksinyt mitään sanottavaa. Laskin käteni Tiian olkapäälle hänen ollessaan selin minuun. Sydämeni pamppaili yhä ja keuhkot tuntuivat olevan rikkihapon polttamat.
– Ymmärrätkö nyt? Tiia sanoi itkuisella äänellä ja lähti kävelemään ulos luokasta napaten kassinsa.
– Tiia, odota! huudahdin.
– Anna mun olla! Tiia huusi takaisin ja pysähdyin. Kuulin korkojen kopinan loittonevan kolmoskerroksen käytävään. Jäin itse luokkaan ja istuuduin pulpettiin. Miten minä saisin Tiian nyt itselleni? Tai halusinko edes?

2 kommenttia viestissä: “Piru minihameessa, 4. luku (2013)”

  1. says says says says:

    Tosi hyvä stoori. Ennen näitä lueskeli pelkästää panettaessa, mut sitten rupes kattelemaan, että onpas hyvää tekstiä. Sitten oikeeastaan ton tokan osan jälkeen luin iha lukeakseni. Tähänhän on toi jatko tullut, enpäs sitä vielä ole lukenut. Toivottavasti siinä onkin sitten vähän enemmän ‘tunteita’ pelissä, olis hyvää vastapainoa tälle huoraamiselle. Toivoisin kans, et poliiseille ilmotettais toi ope, Teron synnit annetaan anteeks ja Hanna löytäis uuden ihastuksen. Tiia ja Kiia vois vähän kiltimmiksi muuttua päällisin puolin. Tuon 69-paidan tyyliset ulkoiset “huoran merkit” olisin itse jättänyt pois, tehnyt tytöistä kiltimpiä huoria:) Mutta ehkä kirjoittaja juuri Hannalla hait vastapainoa Kiialle ja Tiialle. Ehkä tuo Smaikki-kohta vaikutti vähän siltä, että kirjoittaja on ajatellut: – Vittu, tästähän tulee liian syvällistä, eikä seksiä oo tarpeeks, mitäs mä keksisin, Smaikki! Mut anteeksi annettakoon.
    Suomi24ssä itse luin tuon ensimmäisen osan. Sieltä en minä ainakaan löytänyt näitä muita osia. Voi olla, etten vaan osannut ettiä:) Mutta jos niitä ei sieltä löydy, suosittelen pistämään sinnekkin niitä, enemmän ihmisiä näkee ne:)
    Hyviä tarinoita tosiaan. Olet hyvä kirjoittaja, saatoin melkein haistaa kiiman!

  2. Tiivitaaviko says:

    Taasen oikein hyvä. Ainoa silmiin pistänyt virhe tuo Smaikin kämpässä tapahtunut akti, jossa Kian nimi vaihtui hetkellisesti Tiian.

Kommentoi

top