search
top

Piru minihameessa, 2. luku (2013)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osittain uusittu ja paranneltu vanha tarinani vuosien takaa. Ei suositella lyhyistä jutuista pitäville.

2.luku
Mietin aivan pirusti, mitä oli tekeillä. Lapussa luki: ”Soita 044 555 6666 tai kytät saa katsottavaa”. Pelkkä sana kytät sai niskavillani pystyyn ja ihoni kananlihalle. Otin pienen dvd:n ja heitin sen koneen asemaan. Avasin levyn ja sen sisällä oli ainoastaan yksi tiedosto: yllätys.mpg. Avasin sen ja aloin katselemaan videota. Järkytys kohosi ruumiini jokaiseen sopukkaan ja tuntui kuin tunto olisi lähtenyt raajoista. Video alkoi kohdasta, jossa joku työnsi hitaasti liukuoven syrjään ja suuntasi kameran liian tuttuun liikuntavälinevarastoon. Video oli kuvattu selvästi jonkinlainen valonvahvistin päällä, mutta silti siitä erottui hyvin, kuinka minä nain Tiiaa patjalla ja äänetkin erottuivat aivan selvästi. En ollut tajunnut lainkaan kuinka kovaa puuskutin, mutta Tiian kilahdukset ja voihkiminen todella olivat yhtä kovia, kuin miltä ne olivat kuulostaneet luonnossa. Videon taustalla kuului useamman tytön hiljaista hihitystä. Tunsin Grand Teron hieman kovettuvan nähdessäni jälleen kiimaisen Tiian alasti allani nautiskelemassa. Sydän kuitenkin pamppaili aivan muun asian takia ja aivot miettivät ylikierroksilla, kuinka näin oli käynyt? Videossa oli kohta, jossa kuvaaja siirtyi syrjään oven taakse kun Tiia haki kassistaan vibraattorin ja kuvaaminen jatkui kun nain Tiiaa pukkia vasten. Viimeinen kohtaus oli otettu kohdassa kun pitelin Tiian päätä kaluani vasten ja pakotin hänet nielemään spermani. Kuvanlaatu oli niin hyvä valonvahvistimen ansiosta, että minut ja Tiian pystyi selvästi erottamaan. Aineisto olisi musertavaa oikeudessa, jos Tiia päättäisi syyttää minua raiskauksesta. En pystyisi mitenkään kiristämään takaisin omassa puhelimessani olevien videoiden ja kuvien kanssa.

Palasin keittiön pöydän ääreen ja katsoin lappua ja puhelinnumeroa. Kauhuissani ajattelin soittaa Smaikille, että voisimme jutella ongelmasta kaljojen kanssa. Tiesin, että Smaikki makasi hirveässä krapulassa kämpällään ja tuskin tulisi. Otin puhelimeni ja näppäilin numerot. Puhelin tuuttasi pari kertaa ja sitten tyttö vastasi:
– Tiia.
– Terve. Tiedät varmaan kuka… , vastasin.
– Ai, Terohan se siellä! Sinä varmaan sait postia? Tiia kysyi ivallisesti.
– Niin sain. Mitä helvettiä sä haluat kun olet mun nimen ja osoitteen ottanut selville? Tiia nauroi pirullisesti ja vastasi:
– Mulla on hieman suunnitelmia sun varalle…
– Mitä vitun suunnitelmia? Mitä ihme pelleilyä tämä on?
– Semmosta pelleilyä, että jos et tee kuten mä sanon, se video menee poliisille kirjeen mukana, jossa kerron, että sä
pakotit mut makaamaan sun kanssa! Tiia totesi ilkeän viileällä äänensävyllä.
– Mitä mun pitää tehdä, että sä et tee niin!? vastasin ääni säristen väkisin.
– Sun ei kannata suunnitella mitään menoja huomiselle ja jos jotain on, niin perut ne. Minä pistän sulle tekstiviestillä
ohjeet tuossa kohta.
– Haluatko sinä rahaa vai mitä? kysyin. Tiia ei vastannut mitään ja sydämeni hyppeli rintakehässäni voimakkaasti.
– Mä kerron tekstiviestissä sitten, Tiia vastasi nopeasti ja löi luurin korvaani. Jäin miettimään, mitä hän halusi. Olin liian sekaisin, että olisin voinut miettiä asiaa järjen kannalta. Siinä tilanteessa ei auttanut muu kuin odottaa tekstiviestiä.

Kolmen tunnin kitumisen jälkeen puhelimeni piippasi. Avasin saapuneen viestin hätäisenä ja kädet täristen. Yleensä olin kova jätkä, mutta tällainen tilanne, jossa jäin altavastaajaksi, sai vereni hyytymään. Tekstiviestissä luki:

Moi Tero.
Luehan tarkkaan. Sun pitää tänään tulla klo 20.00 yhteen paikkaan autolla 20 kilometrin päässä kylästä. Käyt ensin ostamassa Alkosta pari pulloa viiniä, vaikkapa punkkua, ja lähdet sitten tulemaan. Minä pistän ajo-ohjeet kun lähdet. Tulet sitten yksin ja jos et tule niin tiedät mitä teen…! PS. Pukukoodi on tumma puku 😉

Viesti oli melko mystinen. Mikähän paikka edes oli kyseessä? Miksi nämä siideripissikset halusivat viiniä? Tai noh, ymmärsin kyllä, että kännätä ne haluavat, mutta miksi minun pitäisi vetää puku ylle? Oliko edellä mainittu kiristysviesti oikea tapa kutsua juhliin? Kello oli jo melkein kolme. Kävin kiireessä asiaan ja menin tutkimaan vaatekomeroani. Siellä oli ylioppilasjuhlia varten hankittu musta pukuni ja valkea paita. Henkarissa roikkui sinivihreä solmioni. Se asia oli kunnossa, mutta mistä saisin auton? Edellinen ilta ja Smaikin Avensis palasivat mieleeni. Hänhän lainaisi autoaan minulle, koska ystävät auttavat aina hädässä. En voisi kertoa tilanteesta mitään, koska Smaikki kuitenkin haluaisi lähteä mukaan joko hiljentämään Tiian uhkaukset tai sitten naimaan häntä. Soitin oitis Smaikille ja kysyin, mikä hänen tilanteensa oli. Smaikki vastasi ja kuulosti siltä kuin puhuisi maan alta. Hän vakuutti minulle, että ei olisi sinä päivänä ajokuntoinen vaan voisin lainata hänen autoaan. Lähdin kävellen hakemaan autoa ja sen avaimia Smaikilta. Paluumatkalla täytyisi pistäytyä Alkossa, koska se menee kiinni kuudelta. Kokoajan päätäni sekoittivat ajatukset siitä, mitä minulle tapahtuisi illalla. Tuskinpa perillä odottaisi valtava joukko Ollin kavereita, minut hakattaisiin hengiltä ja haudattaisiin metsään. Ehkä Tiia haluaisi naida kanssani siellä, mutta en voinut olla siitäkään täysin varma. Odotin parasta ja pelkäsin pahinta.

Kämpällään Smaikki makasi kasvot puoliksi uponneena tyynyyn. Epämukavannäköistä asentoa korosti se, että hän oli lattialla. Edellisillan pillurallin jälkeen olimme juoneet hänen kämpällään pari siksaria kaljaa ja vajaan viinapullon. Smaikilla oli ihmeellinen kyky saada juoma uppoamaan mahaansa ainakin kaksi ja puoli kertaa nopeammin kuin mihin minä kykenin. Siksi hän olikin yleensä aina nopeasti hirmu kännissä. Tilannetta oli eilen tasoittanut, että olin juonut jo hänen kyydissä ollessaan. Onneksi olin jo elävien kirjoissa toisin kuin Smaikki, joka pitäisi ehkä viedä eläinlääkäriin lopetettavaksi.
– Hei, ootko sä ok? kysyin.
– Teroo… onko yhtään kaljaa jäljellä? Smaikki vastasi tyynyn sisältä. Katsoin joka puolella olevia tyhjiä pulloja ja keittiössä olevaa sotkua. Vilkaisin jääkaapin sisälle. Ei, missään ei ollut yhtään kaljaa ja kerroin sen Smaikille. Hän örähti hiljaa ja minä menin kananlihalle krapulakaljan ajatuksesta.
– Tuota, soitin äsken, että joutaako se sun monsteri lainaan?
– Mm… niin joo. En mä pääse tästä vielä viiteen tuntiin ylös. Lainaa vaan… tuo vaikka kaupasta jotain sapuskaa kun
palaat. Mulla on vaan makaronia vuodelta ennen kiviä, Smaikki mumisi ja muisti väärin, että hänellä oli
jääkaapissa lihapiirakoita iso pussi.
– Okei, kiitti. Mä tuon sen auton takaisin viimeistään huomenna, sanoin hieman epävarmana.
– Joo, sammuta valo samalla kun lähdet.
– Tuo on auringonpaistetta, totesin.
– Perse. No moi sitten, Smaikki ynähti ja jatkoi unia. Nappasin avaimet ja painuin ulos.

Hyppäsin pihalla Smaikin siniseen Toyotaan ja käynnistin moottorin. Hetken mielessä pyöri kateus Smaikkkia kohtaan, koska hän oli saanut auton halvalla, porukoiltaan. Olihan Smaikki tietenkin laittanut auton ulkonäköön ja moottoriin pienen omaisuuden verran rahaa palamaan. Sitten ajatukset siirtyivät illan pakkotehtävään. Kävin paluumatkalla ostamassa Tiian pyytämät viinipullot ja palasin kämpälleni laittautumaan. Pukuun pukeutuminen tuntui aika tyhmältä, mutta niin minua oli pyydetty tekemään ja tilanne oli niin kriittinen, että en voinut alkaa väitellä ehdoista. Kellon ollessa 19.30 kävelin ulos puna- ja valkoviinipullon kanssa puku päällä ja istuin autoon. Otin puhelimeni ja soitin Tiialle.
– Hei Tero, Tiia vastasi suoraan.
– Minä olen nyt lähdössä, kuten viestin mukaan piti. Mihin ajan? kysyin. Tiia kertoi minulle ajoreitin ja lähdin kohti etelää. Noin 18 kilometrin päässä keskustasta käännyin hyvässä kunnossa olevalle metsätielle. Tien molemmin puolin olivat betoniporsaat ja metallinen puomi, mutta se oli nostettu ylös, joten pystyin jatkamaan matkaa. Saavuin perille paikkaan, johon Tiia oli käskenyt tulla. Paikka oli upeasti laitettu hirsimökki järven rannalla. Sain auton parkkiin isolle pihalle helposti ja nousin ulos napaten viinit mukaan. Kävelin kohti mökin kuistia. Sisällä paloi valo. Kuistilla Tiia poltteli tupakkaa aamutakki päällänsä.
– Hei, sä et eksynytkään! Tiia huudahti.
– Terveppähei, keksin sanoa.
– Ja pistit jopa puvun päälle. On se poika nyt tottelevainen ja komea, Tiia puhui ja hymyili.
– Mitä tämä ihme pelleily on? kysyin jälleen.
– Saat pian tietää. Kelpaako tupakka? Tiia vastasi ja tarjosi askista savuketta. Otin yhden ja sytytin sen Tiian sytkärillä.
– Tossa on ne viinit, jotka halusit, sanoin ensimmäisten savujen jälkeen ja tarjosin pulloja tytölle.
– Kiitoksia. Meillä menee hetki sisällä laittautua. Avaan oven sitten kun saat tulla sisälle, Tiia sanoi, nappasi punaviinin ja oli avaamassa mökin ovea.
– Hei selitä vähän. Ketkä te? Ja mikä paikka tämä on? kysyin.
– Tämä on mun vanhempien kesämökki.
– Täh? Sun vanhemmilla on rahaa pistää tämmöinen pulju pystyyn ja sä pöllit rahaa?
– Ei ne mulle koskaan riittävästi rahaa anna. Pitäis kuulemma itse ansaita… Odota tässä sillä aikaa kun annan luvan tulla sisälle, Tiia sanoi ja meni ovesta sisälle aamutakki päällään. Katsoin kädessäni olevaa valkkaria. Avasin aina niin kätevän kierrekorkin ajatellen, ettei tästä selvänä selviä. Otin hörpyn ja vedin henkoset. Ilta alkoi pimentyä ja Tiialla kesti sisällä. Otin hänen ulos jääneestä askista toisen tupakin ja sytytin sen. Viini lämmitti sisälläni ja tuntui hieman rentouttavan. Sitten mökin ovi avautui. Tumppasin tupakan kuistilla olevaan tuhkakuppiin.
– Nyt saat tulla sisälle, Tiian ääni kuului sisältä. Jännittäen astuin sisälle. Siellä minua odotti kolme tyttöä, joista yksi oli Tiia. Kaikilla heillä oli yllään iltapuvut ja näky oli melkein kuin vanhojentansseista.
– Selvä. Minä en tajua mitään. Miksi te olette tuolleen tälläytyneet? kysyin nuorilta tytöiltä.
– Turpa kiinni Tero. Nää on mun kaverit Kia ja Hanna. Me päätettiin Tyttöjen kanssa kutsua sut tänne ja pitää hauskaa, Tiia kertoi.
– Minusta tuntuu, että tästä on tulossa jotkut orgiat, pohdin ääneen.
– Mieti sitä. Anna tänne se toinen pullo niin maistetaan. Nuo meidän siiderit ovat täyttä paskaa, Tiia sanoi ja nappasi pullon kädestäni. Hän käveli mökin perälle. Katselin hänen peräänsä sanan molemmissa tarkoituksissa. Tiian päällä oleva punainen mekko tai iltapuku oli kyllä seksikäs ja jätti upeasti selän paljaaksi. Sääret vilkkuivat mekon halkiosta. Timmi peppu korostui iltapuvun nuollessa hänen muotojaan. Kädessä hänellä oli punaiset satiinihansikkaat. Samoin Kia ja Hanna olivat aivan pantavia tyttöjä. Kia oli pukeutunut beigen väriseen hameeseen ja ylävartaloa peitti korsettimainen osa. Vaaleat hiukset olivat vapaana. Hanna oli kahta muuta tyttöä hieman lyhyempi ja katsoi minua vihertävillä silmillään. Hänen yllään kimalteli vaaleansininen metallinhohtoinen olkaimeton mekko, joka kiihottavasti loppui polvien yläpuolelle. Nämä tytöt siis halusivat leikkiä jotain glamour-panojuhlia. En panisi vastaan. Tai oikeastaan panisin, mutta hieman eri tavalla, pohdiskelin innoissani.

– Tule peremmälle, Kia sanoi ja otti kädestäni kiinni. Kävelimme sisemmälle mökkiin. Oven vieressä kulmassa oli kulmasohva ja pieni pöytä. Keittiö oli melko suuri ja kalustettu hieman vanhahtavaan tyyliin. Vasemmalta keittiöön menevässä käytävässä olivat portaat yläkertaan ja oikealla oli luultavasti makuuhuone ja kylpyhuone. Keittiöön saapuessani tyttöjen kanssa, huomasin, että se jatkui oikealle ja siellä oli suuri olohuone.
– Perhana, rikasta porukkaa, ajattelin kun näin suuren laajakuva-tv:n olohuoneen nurkassa.
– Otahan hieman tätä, Tiia sanoi ja antoi minulle viinilasin. En voinut olla katsomatta hänen kaula-aukkoaan. Tiian iltapuku oli todella seksikäs ja rintojen vako näkyi selvästi. Teki mieli tarrata kiinni. Hillitsin itseni ja menin Tiian johdolla olohuoneeseen. Istuin hänen viereensä sohvalle ja katselin lattiaa peittävää samettimattoa ja seinällä olevaa takkaa. Kia ja Hanna istuivat huoneen vastapäässä olevalle sohvalle. Otimme yhtä aikaa kulaukset laseistamme.
– Tekö sen videon kuvasitte? kysyin Kialta ja Hannalta.
– Mehän se kuvattiin, Kia vastasi.
– Hanna sanoi, että siltä kostui pikkarit, Tiia sanoi ja naurahti.
– Sinä kusit allesi! Hanna ampui takaisin. Tiia meni hiljaiseksi ja asetti hanskan peittämän kätensä reidelleni.
– Tero panee sua tänään niin kovaa, että varmaan halkeat, Tiia kuiskasi katsoen minuun ja sitten Hannaan hymyillen.
– Minkä ikäisiä te olette? kysyin tytöiltä, joita en tuntenut. Tiedän, se oli etikettivirhe, mutta nyt liikuttiin vaarallisilla vesillä.
– Kia on 16 ja mun kanssa kympillä. Hanna on ysillä ja se on viisitoista, Tiia vastasi heidän puolestaan ja liikutti kättänsä reidelläni. Grand Tero oli ymmärtänyt kuinka kiihottavan pervo tilanne oli.
– Hanna-kulta on vielä neitsyt, sä saat puhkaista sen tänään, Kia sanoi ja silitteli Hannan hiuksia. Olin jo aika sekaisin. Minun siis pitäisi viedä neitsyys tytöltä, joka oli sakkolihaa. Ajatus kiihotti, mutta samalla järki esitti vastalauseen.
– Juohan se muki tyhjäksi niin tanssitaan hieman, Tiia sanoi ja puristi minua reidessä. Kaluni oli jo hieman kovettunut.
– Kai sinä Tero osaat valssia? Kia kysyi.
– Tietenkin osaan. Vuosi sitten oli vanhojentanssit lukiossa, vastasin ja Kian ilme kirkastui. Hanna ei näyttänyt aivan niin iloiselta vaan vaikutti hieman epävarmalta. Huomasin kuinka Kia hiveli pitkin Hannan pientä vartaloa. Tiia nousi ylös ja laittoi stereoihin cd-levyn. Imaisin lasini tyhjäksi ja nousin ylös. Tiia kääntyi ympäri ja asetti kätensä lantiolleen. Nuoresta iästään huolimatta hän näytti laittautuneena todella naiselliselta, ainakin niin ajattelin, koska viini alkoi nousta päähäni silleen mukavasti.
– Saanko luvan? Tiia kysyi ja tarjosi kättään samalla kun stereoista alkoi tulla hidas tanssikappale, jota en tuntenut. Tiia tuli aivan eteeni ja painoi kehonsa minuun kiinni. Otin hänet tanssiotteeseen ja aloimme pyörähdellä.
– Sua varmasti panettaa nyt, Tiia kuiskasi ja liikautti lonkkaansa omaani vasten. Grand Tero kiristi otettaan.
– Kyllä, alkaahan tuo panettaa. Sinä olet tosiaan seksikäs kuin mikä, vastasin.
– Hyvä, sillä sulla tulee olemaan kova homma tyydyttää meidät kaikki, Tiia sanoi ja yllättäen nosti vasemman reitensä
haaraväliini. Taivutin Tiiaa alas ja hänen rintansa sojottivat suoraan kattoa kohti. Hänen takaansa huomasin, kuinka Kia
sohvalla hieroi yhä Hannaa ja vei huuliaan lähemmäs aran nuoren tytön kasvoja.
– Minä en oikein tiedä tuosta Hannasta. En ole noin nuoriin päin, sanoin Tiialle.
– Sun on pakko panna sitä kun se haluaa, Tiia sanoi ja henkäisi. Pyörähdimme ympäri ja vein käteni hänen selältään pepun päälle.
– Käyt jo nyt kuumana, Tiia kuiskasi ja nosti taas reitensä haaraväliini. Kaluni nousi housuissa pystyyn ja Tiia huomasi sen hymyillen voitonriemuisesti. Hänen olkapäänsä takaa näin Kian suutelevan Hannan kanssa. Hanna hieman arkaili, mutta Kia kietoi kätensä hänen ympärillensä ja hieroi toista rintaa.
– Oletteko te kaikki jotain bi-seksuja? kysyin Tiialta, joka myös katselin kahden muun tytön puuhia.
– Niin me ainakin luullaan olevamme, Tiia vastasi naurahtaen. Pysähdyimme kappaleen loppuessa ja suutelimme. Vein käteni Tiian rinnan päälle, mutta hän vetäytyi ja sanoi:
– Hei te siellä sohvalla. Kia, älä vielä riisu Hannaa kun senkin pitää saada vähän pyörähdellä, Tiia sanoi suutelevalle
tyttöparille. Kia oli jo viemässä kättään Hannan lyhyen kiiltävän mekon alle, mutta hän pysähtyi ja vapautti hieman
vapisevan Tytön. Tiia käveli Hannan eteen ja auttoi tämän ylös. He vaihtoivat paikkaa ja Hanna tuli luokseni lattialle. Uusi kappale oli jo lähtenyt soimaan, joten otin hennon tytön tanssiotteeseen lupaa kysymättä. Huomasin Tiian ja Kian
suutelevan kiihkeästi sohvalla. Pyörähtelin pari kertaa valssiaskelilla Hannan kanssa ympäri ja kysyin hieman tuttavuutta tehdäkseni:
– Missä te olette tanssimaan oppineet?
– Meillä oli just koulussa liikunnassa tanssia, Hanna kertoi. Taustalla Tiia ja Kia lopettivat suudelman ja hivelivät
toisiaan. Kuulin Tiian hiljaa sanovan Kialle:
– Mehän nuollaan toistemme pilluja tänään?
– Ainahan me nuollaan, Kia vastasi. Hanna kuuli saman kuin minä ja säpsähti.
– Oletko aivan varma, että olet oikeassa seurassa? kysyin tytöltä.
– Joo-o… , Hanna vastasi arasti ja siirtyi lähemmäksi minua, muttei painautunut vasten kuten Tiia hetkeä aikaisemmin.
– Minusta vaan olet liian nuori näihin kuvioihin.
– Pöh! Hanna vastasi ja antoi pusun poskilleni.
– Hanna, tulehan tuonne niin otetaan lisää juomista ja päästetään Kiakin lattialle, kuulin Tiian sanovan. Hän nousi
sohvalta ja vei Hannan luotani kädestä pitäen. Kiakin nousi sohvalta ja tuli luokseni.
– Nyt saat antaa minulle kyytiä, hän sanoi.
– Vai niin, totesin samalla kun Tiia vei Hannan keittiön pöydän ääreen kauemmas.
– Tiedätkö, mitä Tiia meinasi tehdä? Kia kysyi alkaessamme pyörähdellä.
– Se varmaan meinas naida meidän kaikkien kanssa?
– Ei, se meinasi kutsua Ollin tänne. Me ois sidottu se kiinni ja annettu sen katsoa kun nait Tiian kanssa, Kia kertoi. Järkytyin hieman. Nämä tytöt, ainakin Tiia ja Kia, olivat aivan jotain muuta mitä peruskoululla näytti. He olivat juonittelevia, mutta seksikkäitä pikkupiruja.

Tanssin hetken aikaa hiljaa Kian kanssa ja hän tuli lähemmäs. Hänen olkapäälläni lepäävä kätensä siirtyi silittelemään
kaulaani. Katselin Kian muotoja vertaillen häntä Tiiaan. Rinnat olivat aavistuksen suuremmat, mutta olihan Kiia aavistuksen leveämpi pakkaus, mutta ei missään nimessä lihava. Hänen naisellinen lantionsa keinui omaani vasten ja kaluni seisoi jo täydessä kulmassa.
– Sulla seisoo. Mitä videolta näin, niin arvaa haluanko sen mun sisälle? Kia kysyi ja toi kasvojaan lähemmäksi. En vastannut mitään vaan suutelin Kiaa himokkaasti. Hän vastasi vielä aggressiivisemmin ja tanssi sai jäädä. Vein käteni hänen hameensa päälle haaravälin kohdalle ja aloin puristella. Kielemme leikittelivät ja haluni vain kasvoivat. Kia vastaavasti alkoi hieroa jäykkää vehjettäni housujen läpi.
– Onko sulla muuten poikaystävä? kysyin suudelman lopuksi.
– Ei vakituista. Ei tuolla kylällä ole kuin niitä hiton räkäisiä amiksia ja noita meidän koulun pentuja, Kia vastasi ja jatkoimme hyväilyä ja suutelimme toistamiseen. Katsahdin keittiöön ja näin kun Tiia juotti Hannalle viiniä. Sen jälkeen he suutelivat vaikka Hanna edelleen vaikutti hieman vastahakoiselta.
– Minä otan nyt sulta suihin, Kia sanoi ja avasi vyöni solkea. Peräännyin ja siirryin sohvalle istumaan. Kia tuli perässä ja jatkoi vyön avaamista. Tottunein sormin se aukesi pian ja vetoketjulle kävi samoin. Kia vei oikean kätensä housujeni sisään ja veti boxereitani sivuun. Penikseni pompsahti esiin. Kia heilautti esinahkan taakse ja nuolaisi pullottavaa terskaa härnäävästi. Himon purkaus kulki selkääni pitkin. Tunsin kielen leikittelevän kiihtyvään tahtiin kaluni ympärillä ja upeiden huulien koskettavan terskaa. Kia otti koko kyrpäni suuhunsa ja alkoi imeä voimakkaasti. Nautin jo täysin palkein tai pallein, mutta en halunnut, että Kia veisi homman suorilta loppuun. Siltä homma ainakin näytti, koska Kia imi raivokkaasti kovalla tahdilla. Hänen kielensä teki erittäin kiihottavia kuvioita elimeni ympärillä. Viiden minuutin jälkeen olin jo hekumassa. Tiia käveli yhtäkkiä paikalle ja rupesi polvilleen viereeni sohvalle.
– Minä tiedän itsekin, että Kia on hyvä tuossa, Tiia sanoi. Hannaa ei näkynyt keittiössä ja mietin hyvin pienen hetken mihin hän oli mennyt. Ajatukset alkoivat sekoittua orgasmin hiipiessä ovelle. Sieltä jostain se lähti tulemaan. Tulisena elimeni sykki ja ampui Kian suuhun mälliäni. Tiia taivutti pääni taakse ja suuteli minua aivan yläpuolelta. Orgasmin huipun tullessa tajusin, että Tiia tiputti suustansa jotain kurkkuuni. Yritin köhiä pientä tablettia pois, mutta orgasmin takia nielaisin sen suorilla. Kia nielaisi mällini ja hymyili. Tiia hymyili myös erittäin pirullisesti.
– Mitä vittua sä pistit mun kurkkuun?! huusin.
– Ota iisisti. Mun isä on lääkäri ja se saa yhdeltä tutulta tuota ainetta. Se on jotain viagran tapaista uutta ainetta Ruotsista. Vetää sitä itsekin kun muhinoi äidin kanssa, Tiia kertoi.
– Luuletko että mä olen joku impo? kysyin hädissäni.
– Ei kukaan pysty naimaan meitä yhdessä yössä niin paljon kuin me halutaan, Kia sanoi ja Tiia jatkoi:
– Otetaan vähän juomista ja odotetaan vähän että vaikutus alkaa. Aloin miettiä, mitä ihme juttua minulle oli syötetty. Hanna tuli käytävästä ja oli ilmeisesti käynyt vessassa. Kia käveli hänen luoksensa ja sanoi:
– Suutele mun huulia. Hanna ihmetteli hieman, mutta suuteli Kiaa kuten tämä oli pyytänyt.
– Mitä ihmettä..? Hanna sanoi ääneen.
– Sinä maistoit juuri Teron mälliä, Kia sanoi ja naurahti.
– Hyi! Hanna kiljaisi.
– Tulehan sohvalle niin aletaan lämmittää sua Hanna kulta, Kia sanoi ja lähti taluttamaan Hannaa olohuoneeseen.
– Sä olet nyt mun! Tiia kiljaisi ja raahasi minut muiden perässä olohuoneen toiselle sohvalle. Istuuduin ja mietin miten nielemäni tabletti alkaisi vaikuttaa.

– Tee minulle jotain kiihottavaa, Tiia pyysi ja hieroi vasenta rintaansa. Nojauduin häneen päin ja vein kieleni Tiian rintakehälle juuri rintojen yläpuolelle. Tiia huokaisi ja antoi kieleni kärjen vaellella ihollaan. Samalla Kia ja Hanna suutelivat himokkaasti ja Kia oli viemässä kättään Hannan lyhyen sinisen mekon alle. Käänsin katseeni Tiian puoleen ja hänen upeaan olemukseensa. Kiukkuisesta pissiksestä, jonka kanssa olin nainut koulun välinevarastossa, oli tullut himokas ja tyylikäs prinsessa. Tarrasin oikealla kädelläni Tiian rintaan kiinni ja liimauduimme toisiimme kiinni. Himokkaasti huulemme tavoittivat toisiaan ja sormeni tunsivat Tiian pienen nännin kovettuvan puvun kankaan alla. Toisella puolella huonetta Hanna päästi kiljaisun. Kia oli saanut kätensä hänen pyhimpään paikkaansa ja kiihotti nuorempaa kaveriaan. Vedin Tiian mekon olkaimet sivuille alas ja yläosa putosi. Upeat, vaikkakin teinityttö-kaliiberin, rinnat paljastuivat paljaana ja niitä eivät rintaliivit kahlinneet. Nappasin toisen Tiian nänneistä hampaideni väliin ja nipistin. Tiia voihkaisi. Silloin saamani lääke alkoi vaikuttaa tai sitten Kian suihinotosta oli riittävän pitkä aika. Kaluni nousi nousemistaan kuin taiottuna. Jatkoin Tiian makeiden tissien suutelua ja Tiia nautti täysin siemauksin voihkien. Hän alkoi hivuttaa pukunsa helmaa ylemmäs. Huomasin sen ja autoin häntä. Sain paremman ajatuksen. Nousin seisomaan ja nostin myös Tiian seisaalleen. Tämä antoi punaisen seksikkään puvun valahtaa lattialle. Sen alta paljastuivat Tiian pitkät ohuet sukat, jotka pysyivät ylhäällä sukkanauhojen ja -liivin avulla. Yllään hänellä oli yhä punaiset pitsiset pikkupöksyt. Jalassa tällä oli punaiset korkokengät, jotka nostivat häntä varmaan kymmenellä sentillä. Vilkaisin huoneen toiselle puolelle. Kia oli saanut Hannan mekon yläreunan alas ja Hannan pienet rinnat näkyivät paljaana. Kian käsi oli hameen sisällä ja teki nopeaa liikettä Hannan voihkiessa.
– Sun solmio on vähän huonosti, Tiia sanoi ja korjasi sitä.
– Olet todella komea, hän jatkoi. Hymähdin ja kaadoin Tiian takaisin sohvalle. Vein suoraan oikean käteni hänen
pikkupöksyihinsä ja suutelin häntä. Tiia oli jo kostunut ja kostui heti enemmän kun kosketin klitorista. Pillu oli hyvin vastaanottavainen ja sormeni tuntuivat imeytyvän vakoon. Liikutin etusormeani inhottavan hitaasti ja annoin Tiian nauttia. Nousin hänen päältään hieman ylemmäs ja katselin kiihkeää nuorta tyttöä. Pian naisin hänen kanssaan uudestaan, ajattelin. Kia hypähti sohvalta alas ja asettui Hannan haarojen väliin. Hanna yritti painaa reitensä yhteen, mutta Kia avasi ne ja painoi päänsä vasten Hannan kokematonta herkkää pillua. Hennolla tyttömäisellä äänellä Hanna inahteli Kian suudellessa ja nuolessa sisempiä häpyhuulia ja pillunupukkaa. Itse suutelin Tiian rintoja, kaulaa, vatsaa ja runkkasin hänen pilluaan kolmen sormen voimin. Huomasin uuden vaikutuksen, jonka lääke oli saattanut saada aikaan: Minua panetti aivan mahdottomasti! Aloin repiä Tiian pikkuhousuja pois. En saanut niitä liukumaan pois sukkanauhojen takia, joten otin keskellä olevasta kankaasta tiukan otteen ja repäisin. Kostea ohut kangas repeytyi ja paljasti Tiian sulot. Housujani en ollut sulkenut, joten nappasin pystyssä seisovan penikseni ja tungin sen suoraan pikkuhousujen reiästä Tiian sisälle. Ajattelin, että vitut kortsuista.
– Hyvä Tero. Nyt pane mua lujaa! Tiia huudahti nautinnollisesti ja aloin liikkua. Tiia oli sohvalla jo oikeastaan selällään ja minä olin puoliksi sohvalla hänen haaravälissään. Minua panetti niin paljon, että nain Tiia kovempaa ja kovempaa, mutta halut vain yltyivät. Tiia kiljui nyt äänekkäämmin kuin Hanna ja heilui työntöjeni voimasta. Näky oli huikea: tyttö ylävartalo paljaana, hiukset hieman sotkussa, satiinihanskat, sukkanauhaliivi, sukkanauhat, sukat ja korkokengät kattoa kohti. Ei siinä tullut mieleen, että panisin jotain likaista huoraa vaan maailman seksikkäintä olentoa.
– Minä haluan päälle. Nouse siitä senkin pukki! Tiia ehdotti ja tönäisi minua lopettaen ihailevat ajatukseni. Nousin pystyyn lattialle. Tiia tiputti housuni jalastani. Heitin mustat kenkäni, sukkani, housuni ja alushousuni pois. Vain valkea kauluspaita, puvun takki ja solmio jäivät ylleni. Aijoin riisua nekin, mutta Tiia komensi jälleen:
– Selällesi siihen matolle. Punainen samettimatto oli pehmeä asettuessani sen päälle.
Tiia hyppäsi päälleni ja suuteli minua. Hetken nuolimme intohimoisesti, kunnes tuo tyttö asetti kyrpäni hänen emättimensä suulle punaiset hanskat kädessään ja painoi lantionsa alas. Tunsin jälleen tiukan pillun ympäröivän kaluni. Koululla tapahtuneesta panosta poiketen tunne oli huomattavasti parempi, koska kondomia ei ollut. Tiia kiihdytti tahtiaan rinnat pomppien ja taivutti vartaloaan taakse. Kaluni pumppasi joka vedolla limaa Tiian pillusta. Litinä kuului kovaa, mutta onneksi valssi soi yhä taustalla ja peitti osan nesteiden lätinästä, vaikka se ei käynytkään
hurjan rytmimme kanssa yhteen. Tiia käänsi päänsä suoraan ja katsoi minua hymyillen ja hengitti rauhattomasti.
– Miltä tuntuu? Vaikuttaako se pilleri? Tiia kysyi huokaillen.
– Panettaa aivan kamalasti, vastasin huohottaen ja Tiia nauroi minkä pystyi. Mielessäni kävi ajatus, että olin jättänyt kortsun pois, mutta sitten elimistössäni kiertävä huume sai unohtamaan asian.
– Ota mun pepusta kiinni, Tiia pyysi. Tein kuten hän halusi ja aloin vetää Tiiaa itseäni vasten. Huomasin että oloni oli aivan kuin hekuman huipulla, mutta orgasmi ei tuntunut lähtevän liikkeelle vaikka Tiia ratsasti, päälläni kiljuen. Tiia sai voimakkaan orgasmin ja huohotti ja voihki. Hän sormetti itseään samalla kun painoi pilluaan kaluani vasten. Minulla oli aivan tuskainen olo, koska orgasmi tuntui olevan aivan kulman takana, mutta huumeen takia se varmasti odotti. Tiia kaatui vierelleni matolle.
– Olen hyvä pano, häh? hän kysyi puuskuttaen.
– Minä en tullut, johtuuko se siitä aineesta? kysyin kyrpä edelleen pystyssä.
– Juu. Sä kestät paljon pitempään ja nautit enemmän, Tiia vastasi hihittäen. Huokaisin ja huomasin, etteivät Hanna ja Kia olleet enää sohvalla.
– Mihin ne yhdet menivät? kysyin Tiialta.
– Varmaan makuuhuoneeseen naimaan. Tule, otetaan drinkit!
– Minä en halua enää itseäni yhtään enemmän sekaisin! Et arvaa miltä tämä tuntuu! Kuin olisin ollut selibaatissa sata vuotta! valitin. Tiia nauroi jälleen ja käveli puoli alasti keittiöön. Katselin kiinteää peppua ja sukkien verhoamia sääriä.
Haluni vain kasvoivat kun Tiia nojasi keittiön tiskiin, joi lasista ja hipaisi pilluaan satiininen hanska kädessään. Sitten hän laittoi kostean sormen suuhun ja imi märkää kangasta. Nousin ylös, kävelin Tiian viereen ja suutelimme hieman hitaanlaisesti.
– Sinulla on muuten kuuma, huomasitko? Kannattaa varmaan riisua toi takki ja paita kohta. Kosketin hikeä valuvaa otsaani. En ollut huomannut koko asiaa ja kirosin Tiian minulle antamaa ihme ainetta.
– Pitää riisuutua, sanoin ja löysensin solmiota. Tiia avasi takkini nappeja ja auttoi riisumaan sen. Seuraavaksi olivat vuorossa solmio ja kauluspaitani avaaminen. Siirsin vaatteet keittiön pöydälle ja astuin aivan Tiian eteen. Penikseni kosketti hänen alavatsaansa ja Tiia pyyhkäisi sormellaan kiinteitä vatsalihaksiani. Mitään sanomatta painuin jälleen hänen sisälleen ja Tiia hyppäsi syliini. Keittiön tiskiä vasten, Tiia sylissäni, aloin panna häntä uudestaan. Pian olin taas hekumaa muistuttavassa tilassa. Elimeni sykki ja Tiian pillu supisteli sen ympärillä. Tilanne oli hyvin kiihottava, mutta samalla myös kauhistuttava kun huume piti orgasmia tiukasti itsellään.
– Ah, tuntuu niin hyvälle… saat tulla mun sisälle jos pystyt… , Tiia ulisi. Jatkoin painamista Tiian raapiessa kynsillään selkääni. Aloin tuntea orgasmin lähtevän väkisin lähenemään. Mikään huume ei voisi estää sen tulemista enää.
– Hanna on valmiina tuolla! Kia huusi käytävästä. Tiia huokaisi ja iloinen hymy tuli hänen kasvoilleen. Hän kiemurteli minusta irti ja kaluni nousi pois hänen pillustaan.
– Hei, mä haluan hoitaa tämän loppuun! sanoin hädissäni ja tunsin kuinka lähestyvä orgasmi palasi odotustilaan.
– Saat hoitaa sen loppuun Hannan kanssa. Se odottaa sua tuolla makkarissa, Tiia sanoi ja lähti taluttamaan minua Kian luokse käytävään.
– Tule sisälle, Kia sanoi ja avasi makuuhuoneen oven. Sisällä paloi muutamia kynttilöitä ja keskellä huonetta oli korkeapäätyinen metallirunkoinen parisänky. Hanna makasi sen keskellä irstaasti sidottuna. Kädet olivat nauhoilla kiinni sängyn päädyssä. Samoin reisien ympärillä oli samanlaiset nauhat, jotka vetivät jalat koukussa taakse ja kiinnittyivät sängyn päätyyn. Hannan silmillä oli valkea huivi ja hänen suuhunsa oli tungettu pikkupöksyt. Lattialla huomasin Hannan vaaleansinisen kotelomekon.
– No niin. Nyt saat nussia neitsyttä. Minä jo hieman nuolin Hannaa märäksi, Kia kertoi kihertäen. Katsoin häntä järkyttynyt ilme kasvoillani. Minun siis pitäisi viedä neitsyys hänen kaveriltaan, joka oli sidottu sänkyyn avuttomaksi, ei nähnyt mitään ja ei pystynyt puhumaan. Tiia ja Kia tarttuivat minua käsistä ja vetivät minut sängylle. Hanna hengitti levottomasti. Hänen häpynsä oli paljaana ja kiilsi kosteana. Tiia tarttui minua kalusta ja ohjasi sitä kohti Hannan pientä pillua.
– Tämä ei ole oikein! sanoin.
– Oliko se oikein kun raiskasit minut siellä varastossa? Tiia hymähti. Menin sanattomaksi. Tiia vaikutti aivan jakorasialta ja tuskin pisti pahakseen aiempaa sessiotamme, mutta Hanna oli varmasti vielä viaton ja selvästi pelkäsi tulevaa. Kia siirtyi taakseni iltapuku yhä yllään. Hän alkoi hieroa lantiotaan peppuani vasten ja työnsi minua Hannaa kohti. Tiia veti penistäni eteenpäin runkaten sitä. Kaluni, kosketti Hannan pillun suuaukkoa ja Hanna ynähti pikkupöksyt suussaan. Olin ottamassa pikkupöksyjä hänen suustaan, mutta Tiia esti. Samalla Kia tyrkkäsi minua takaa ja kaluni tökkäsi Hannan pilluun. Tyttö ulahti. Kia yritti työntää minua eteenpäin, mutta jäin paikalleni, katsoin Kiaa olan yli pahasti. Jatkoin etenemistä Hannalle paremmin sopivaan tahtiin ja kaluni upposi nuoren neitsyen tiukkaan ja arkaan pyhimpään pikkuhiljaa. Hanna vinkui ja kiemurteli minkä nauhat antoivat varaa. Hitaasti aloin liikutella kaluani hänen sisällään ja huomasin mukana tulevan hieman verta. Tiia taikoi jostain paperin ja pyyhki enimmät veret pois. En voinut vastustaa kiehuvaa painetta kyrvässäni ja kiihdytin tahtia Kian auttaessa takana. Tiia siirtyi Hannan kasvojen luokse reisissä olevien nauhojen ali ja otti pikkupöksyt hänen suustaan ja huivin pois silmiltä.
– Auh, auh… sattuuu… , Hanna voihki. Sydämeeni sattui samalla, mutta keinotekoinen himoni meni sen yli ja jatkoin naimista. Hanna yritti sanoa vielä jotain, mutta Tiia suuteli häntä suulle pitkään ja toisella kädellä hieroi klitorista.
– Hannastakin tulee nyt nainen, Kia takanani sanoi ja naurahti.

Hanna oli todella tiukka, mutta hyvin kostunut. Hän värähti aina kuin työnsin kalun sisään. Aloin tuntea orgasmin lähestyvän jälleen. Tiia lakkasi suutelemasta Hannaa ja tämä pääsi huutamaan. Hanna kiljui, mutta mielestäni nyt enemmän nautinnosta kuin tuskasta. Ilmeestä päätellen, kattoon silmät pyöreinä tuijottaen, Hanna oli jossain aivan muualla. Huulilta tulvi vaikerointia. Tiia nousi viereeni, katsoi minua suoraan silmiin pitkältä tuntuvan hetken ja suuteli hitaasti. Se avasi portit. Hekumani vaihtui orgasmiksi ja kaluni alkoi sykkiä kuin sydän. Hannan poskilla vieri kyyneliä kun hän tunsi minun pumppaavan spermani hänen sisälleen. Orgasmi oli todella odottamisen arvoinen. Se kesti ehkä jopa kolmannesminuutin ja pallini tyhjenivät varmasti viimeistä pisaraa myöten. Sen mentyä ohi kaaduin humaltuneen oloisena Hannan syliin. Hanna hengitti raskaasti.
– Hanna hei, älä itke, olet nyt nainen! Tiia sanoi voitonriemuisesti. Hanna hymyili väkinäisen näköisesti. Vedin löystyneen kaluni Hannan pillusta ja perässä ulos pullahti suuri määrä mälliäni. Kia aukoi Hannan siteet ja päästi hänet lepäämään.
– Sori, sanoin Hannalle ja katsoin häntä silmiin. Kyynel poskella hän nyökkäsi varovasti ja hieroi ranteitaan.
– Turhaan anteeksi pyytelet, Tero. Hyvin hoidit homman! Mutta minua et ole vielä pannut. Tulehan olohuoneeseen! Kia ilmoitti. Jätin epävarmasti Hannan lepäämään sängylle ja poistuin huoneesta Tiian kanssa.
– Hitto, kortsu olisi edes pitänyt olla! sanoin tytöille.
– Älä uikuta. Oli Hannankin aika oppia nussimaan, Tiia sanoi ja kävi täyttämässä viinilaseja.
– Tero, rauhoitu nyt. Hannalla on jälkiehkäisypilleri. Sano, näytänkö mä pantavalta? Kia sanoi olohuoneen matolla ja taivutti kätensä lantiolle. Rinnat kaareutuivat upeasti puvun korsettimaisen yläosan sisään ja hamemainen alaosa piilotti kiusoittelevasti sääret.
– Kyllä sinuakin voisin naida. Siis jos rukoilet, sanoin ja naurahdin. Kia hymähti ja Tiia toi meille drinkit. Oli hieman outoa olla Tiian kanssa täysin alasti samalla kun Kia oli vielä täysin vaatteet päällä. Tiia huomasi varmaan saman ja ehdotti, että istuisimme sohvalle. Kia otti hörpyn ja antoi lasin Tiialle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse ja alkoi hapuilla korsetin kiristäviä nauhoja. Tiian kanssa katselin kuinka Kian rintakehä vapautui ja rinnat pullistuivat jännityksen hellitessä. Yläosa tippui pois ja näin upeat hinkit, joiden keskellä olivat Tiian nännejä suuremmat nipukat.
– Hyvää tavaraa ne proffan pillerit. Sulla seisoo taas! Tiia sanoi ja molemmat tytöt naurahtivat. Grand Tero oli jälleen pystyssä. Normaalisti puhti olisi jo loppunut, mutta Tiian ihmelääkkeet toivat uutta voimaa. Lannettaan heilutellen Kia strippasi edessämme. Hameosan vetoketju aukesi ja kappale tippui lattialle. Kia astui mytystä pois. Katselin hänen rintojaan, reisiään. Jalkoja peittivät beigenväriset sukat jotka pysyivät ylhäällä nauhojen avulla kuten Tiialla. Hänen pikkupöksynsä olivat kuitenkin erilaiset. Hän aukaisi lantion ympäri menevistä nauhoista solmut ja pöksyjen etuosa valahti alas. Kia sormeili itseään vieden kätensä pillulleen. Hitaasti hän liikkui minua kohti ja istahti syliini kasvot minua päin haarat auki. Ei mennyt pitkään, kunnes kaluni löysi tiensä tytön aukkoon. Ruumiimme alkoivat rytmikkäästi liikkua toisiaan vasten.
– Sun kalu on ihana iso! Kia huudahti. Tiia katseli vieressä masturboiden. Suutelin Kian kanssa ja hieroin paljaita rintoja. Lihakseni olivat jo kipeät ja väsyneet. Aine veressäni pakotti jatkamaan ja nostelin lonkkaani Kia vasten. Kia nautti selvästi ja laittoi kätensä omieni päälle ja auttoi hieromaan rintojaan. Voihkimme voimakkaasti. Tiia nousi sohvalta ja lähti keittiöön. En reagoinut siihen vaan jatkoin naimista Kian kanssa. Jotenkin upeasti hänellä oli homma täysin hallussa ja nautin jokaisesta liikkeestä. Tiia tuli takaisin olohuoneeseen ja katsoin häntä. Hiukset olivat sotkussa ja rinnat kutsuivat kuin hunaja nallekarhuja. Lanteellaan hänellä oli vaaleanpunainen lannedildo! Kia nousi päältäni hitaasti vaikka olisin halunnut jatkaa. Hän käveli Tiian luo ja kosketteli kumista patukkaa, joka lähti lanteella riippuvasta vyöstä.
– Tule Tero tuohon lattialle, Kia sanoi ja Tiia rupesi matolle selälleen.
– Tule mun taakse, Kia kehotti ja asettui makaamaan Tiian päälle. Tyttöjen suudellessa asetin asetuin Kian taakse. Ymmärsin, että tarkoitus oli naida Kiaa Tiian kanssa yhtä aikaa. Tytöt asettelivat dildon kohdalleen ja Kia painoi itsensä Tiian vartaloon kiinni ähisten. He hieroivat toistensa rintoja ja puristelivat kovia nännejään. Asetin kaluni Kian pyllyreiälle ja aloin liu’uttaa sitä sisään. Kolo oli kuitenkin kuiva ja Kiakin huomasi minulla olevan vaikeuksia. Tiia työnsi jo tekokaluaan Kian sisälle ja Kia huohotti:
– Keittiössä on liukkaria.
Käväisin keittiössä hakemassa pienen tuubin liukastetta ja puristin ainetta kaluni päälle ja voitelin sen kämmenellä. Luikautin hieman myös Kian perseelle ja hieroin pyllyreiän ympärille. Tällä kertaa sain työnnettyä penistäni sisälle Kian peppuun helpommin. Kia voihki kahden tangon liikkuessa sisällään. Todella perverssiä toimintaa, ajattelin. En ole mikään persepanojen fani, mutta huumeen aiheuttama kiihko poisti estot ja periaatteet. Kymmenen minuutin työskentelyn jälkeen Kia parkaisi. Hän sai orgasmin, jota oli jo koko illan halunnut. Vavisten hän jatkoi liikkumistaan minun ja Tiian välillä. Hän yritti sanoa jotain, mutta sanoista ei saanut selvää huohotuksen ja muun ääntelyn seasta. Minä en vieläkään tuntenut olevani lähelläkään orgasmia. Kehoani heikotti ja mieleni oli väsynyt. En ollut ennen ottanut osaa näin hurjaan seksimaratoniin.

Kia pyörähti matolle Tiian viereen ja yritti saada hengityksen tasaantumaan. Tiia hymyili pirullisesti. Hän avasi lannedildon remmit ja vei patukan suuhunsa nuollen Kian pillunesteet. Sitten hän antoi pusun henkeä vetävälle Kialle.
– Juodaanpas Tero nuo viinit loppuun, Tiia sanoi ja osoitti lasejamme maton reunalla. Otin lasit ja annoin Tiialle toisen. Lorautin lopun valkkarin kurkustani alas. Nestehukka oli varmaan jo melkoinen, sillä hikoilin melkein kuin kuntosalilla.
– Mitäs me seuraavaksi tehdään? kysyin ja asetuin maaten Kian viereen.
– Minä tiedän, otetaan kilpailu! Tiia sanoi ja nauroi.
– Millainen kilpailu?
– Sellainen, jossa panet minua ja Kiaa vuorotellen. Vaihdetaan viiden minuutin välein paikkoja. Se kumpi saa sut laukeamaan voittaa. Tai jos itse laukeaa ensin niin silloin voittaa myös, Tiia riemuitsi.
– Ihan lapsellista, vastasin huokaisten.
– Mua ainakin panettaa vieläkin, Kia mutisi vieressä.
– Aivan ihana kiimapillu olet, Kia-kulta, Tiia lässytti kaverilleen ja he alkoivat pussailla. Yritin juoda lasistani lisää muistamatta että se oli tyhjä. Jäin hetkeksi katselemaan kun tytöt hellivät toisiaan seksikkäissä asusteissaan. Se oli kiihottavaa ja tunsin miten patukkani oli yhä tanassa kuin lipputanko. Ennen kuin ehdin tehdä aloitetta ja liittyä leikkiin tyttöjen kanssa, nämä kävivätkin ylleni.
– Terolla näyttää kunto riittävän, Tiia visersi ja hieroi kaluani pehmeällä satiinihanskallaan.
– Voi miten mukava tämä on, onko sillä nimi? Kiia kysyi ja otti kaluni suuhunsa Tiian käsistä.
– Grand.. Ter… ääh… , voihkin kun suihinotto tuntui niin hyvältä. Myös Tiia siirtyi heppini ääreen ja yhdessä tytöt nuolivat sitä molemmin puolin. Olisin räjähtänyt ellei outo seksilääke olisi tehnyt temppujaan.
– Minä aloitan, Tiia sanoi, nousi päälleni ja istutti penikseni sisälleen. Hitaasti kiihdyttäen ja samaan tahtiin kiljahdellen hän alkoi pomppia päälläni. Rinnat pomppivat mukavasti.
– Tuntuuko hyvältä? Kia kysyi Tiialta.
– Tuntuuh… melkein yhtä iso kuin.. Ah! Tiia vaikeroi.
– Isompi kuin mikä? kysyin.
– Turpa kiinni! Tiia sähähti ja edelleen kiihdytti tahtia. Pian tulikin Kiian vuoro naida ja hän vaihtoi Tiian kanssa paikkoja. Itse otin niin rennosti kuin tilanteessa pystyi ja esitin lattiaan kiinnitettyä hieromasauvaa.

Tytöt vaihtelivat paikkoja ja välillä vaihdoimme asentojakin: Lähetyssaarnaaja, doggystyle ja monta muuta, joiden nimiä en muista. Tiia ja Kia olivat molemmat aktiivisesti mukana – he joko suutelivat, sormettivat tai hieroivat toisiaan. Kun Kia taas ratsasti kyrvälläni, Tiia hieroi pilluaan naamaani nuoltavaksi ja päälläni tytöt vaihtoivat lismaisia kielareita hyväillen toinen toisensa rintoja, ymmärsin, että kolmen kimppa oli käsittämättömän kivaa. Huume alkoi antaa periksi ja tunsin, että laukean pian. Nappasin Tiian syliini ihan itselleni ja aloin panna häntä seisaallaan. Tiia kiersi sulavat säärensä ympärilleni ja ryhdyimme suutelemaan kiihkeästi. Vedin häntä kiinni itseeni ja kullini oli varmaan jo tytön kohdussa menossa. Pato murtui ja siemeneni laukesivat Tiian sisälle meidän ollessamme yhä suudelman pauloissa. Orgasmi oli kuin tavarajuna, eli iso, kova ja pitkä. Tiia laukesi mahdollisesti samaan aikaan, sillä hänen vartalonsa alkoi kouristella ja käsillään hän haki epätoivoisesti tarttumispintaa. Lisäksi Tiia uikutti silleen söpöllä tavalla. Tein vielä viimeisiä laiskoja työntöjä Tiian sisään ja mahdollisimman hallitusti kaadoin minut ja hänet lattialle. Katsoin Tiiaa silmiin. Hänen kasvonsa olivat niin nautinnosta iloiset ja ilme tyydytetty.
– Minä voitin, Tiia huokaisi minulle ja Kialle katsoessaan minuun takaisin.
– Onneksi olkoon. Tero vähän lepää nyt, sanoin itsestäni kolmannessa persoonassa täysin voimattomana.

Ja niin sitten lepäsinkin. Itse asiassa nukahdin siihen paikkaan ja heräsin vasta aamulla samoilta sijoilta. Se meinasi hävettää. Joku oli tuonut minulle peitteen päälle. Tyttöjä ei näkynyt olohuoneessa. Minulla oli myös vähän aikaa hieman hyväksikäytetty olo. Se oli ollut varmasti elämäni paras hyväksikäyttö, naurahdin mielessäni. Nousin ylös ja etsin housut jalkaani.
– Huomenta, Hanna tervehti tullessaan olohuoneeseen.
– Huomenta sinullekin. Minulta loppui eilen paristo ihan seinään, vastasin ja pistin merkille, että edellisen illan glitter-mekko oli vaihtunut college-housuihin ja huppariin.
– Minä toin sinulle peitteen, ettet palele.
– Kiitoksia. Missä muut ovat?
– Tiia ja Kia nukkuvat tuolla makuuhuoneessa. Ne vetivät eilen ne viinit loppuun, panivat vielä keskenään ja kai sammuivat. Yrittivät saada minuakin mukaan, Hanna selitti. Mietin hetken mitä sanoa.
– Hanna hei, anteeksi se eilinen. Olin liian raju sua kohtaan. Eihän jäänyt mitään traumoja?
– Ei se mitään. Lopuksi tuntui aika hyvältä. Ei ollut ihan sellainen reissu kuin tytöt mainostivat, Hanna sanoi ja hymyili hieman.
– Mistä sinä oikein tunnet nuo tytöt?
– Tiian poikaystävä Olli on mun isoveli, Hanna paljasti ja nielaisin tyhjää. Olin siis nussinut Ollin tyttöystävää ja pikkusiskoa. Miksi maailma oli mennyt aivan hulluksi?
– Tuota tuota, minun kannattaisi varmaan häipyä täältä ja katsoin Smaikin Avensista pihalla.
– Voisitko sä heittää minut kotiin samalla? En itsekään halua jäädä tänne, Hanna tiedusteli.
– Tottahan toki voin.

Ennen talosta ulos astumista vilkaisin makuuhuoneeseen samalla kun Hanna keräsi tavaroita reppuunsa. Siellä Tiia ja Kia nukkuivat melkein sylikkäin hiljaa tuhisten ja täysin alasti. Yöpöydällä olivat tyhjät viinipullot ja sängyllä lojui kaikenlaisia seksileluja, mm. Tiian pieni peppuvibraattori ja lannedildo. Näky oli kiihottava ja säikähtäneenä tarkistin, ettei minulle annettu potenssilääke enää vaikuttanut. Grand Tero pysyi kilttinä. Pujahdin ulos ja mietin mitä unohtui. Tyhjät viinipullot saivat jäädä. Jos Tiian vanhemmat vahingossa saapuisivat, tytöt saisivat itse selitellä touhujaan. Päätin kuitenkin soittaa myöhemmin Tiialle ja varmistaa, että velat olivat nyt tasan. Kuistilla polttelin ennen lähtöä vielä viimeisen Tiian askiin jääneen savukkeen. Matkalla kaupunkiin kysyin Hannalta:
– Ethän sinä mene kertomaan mitä tuolla tapahtui? Minut voidaan heittää vankilaan jos jään kiinni, sanoin. Hanna hymyili hieman ja sanoi:
– En minä kerro. Me muuten ostettiin mulle tyttöjen kanssa eilen jälkiehkäisypilleri, että susta ei tule isää.
– Heh, hyvä juttu. Mutta ei se minusta oikein ollut. Olin vain niin sekaisin sen ihme jutun takia mitä minulle syötettiin.
– Saat anteeksi, mutta usko mua, en tiennyt siitä aineesta mitään.
– Selvä on, toivotaan, ettei se enää vaikuta. Turhan tuhtia tavaraa minun, makuuni! tokaisin ja Hanna hihitti. Hänestä oli tullut tavallinen yläasteen tyttö jälleen. Vein hänet kotinsa lähelle ja hän sanoi kertovansa vanhemmilleen olleensa Tiian mökillä vain saunomassa. Uskoin häntä ja lähdin palauttamaan autoa Smaikille. Nostin matkalla rahaa bensaan. Smaikille en kertonut mitään illan reissusta. Sanoin vain, että oli ollut tärkeää menoa ja Smaikki hieman yksinkertaisena ihmisenä ei enempää asiaa miettinyt. Palasin kämpälleni miettimään hurjia tapahtumia. Olo oli kuin unen jälkeen. Oliko se totta?

Nyt olen varma, että se oli totta. Avasin juuri uuden kirjekuoren. Sisällä oli uusi mini-dvd ja ei ollut vaikea arvata levyn sisältöä. Siellähän minä yllätys2.mpg:ssä nussin avutonta Hannaa kynttilöiden valossa. Kamera oli kai ollut piilossa yöpöydällä tai hyllykössä. Mukana tulleessa lapussa oli jälleen soittopyyntö ja uhkaus: ”Soita 044 555 6666 tai kytät…”
– Voi perkele, karjaisin.

5 kommenttia viestissä: “Piru minihameessa, 2. luku (2013)”

 1. omg says:

  ihann parhaita tarinoita!!!

 2. _ says:

  A W E S O M E!!!! IHAN MAHTAVA TARINA ja loppu just tolleen ihanan arvotuksellisesti 🙂 hahah sit vaa lukee seuraavaa osaa!

 3. Kuuskakkone says:

  Mahtavaa settiä!

 4. mie says:

  Aivan mahtavaa tekstiä!!! Kiitos.

 5. D-70 says:

  Loistava!

Kommentoi

top