search
top

Piru minihameessa, 1. luku (2013)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osittain uusittu ja paranneltu vanha tarinani vuosien takaa. Ei suositella lyhyistä jutuista pitäville.

PROLOGI:
Elämä se on yllätyksiä täynnä, mietin. Nimeni on Tero. Mielestäni olen tavallinen opiskelijakundi, mutta elämässäni on tapahtunut melkoisia juttuja. Kerron, kuinka ne kummat jutut saivat alkunsa:

1. luku
Olin päässyt 2006 keväällä kirjoitukset läpi kohtuullisen hyvin arvosanoin ja kesän tein töitä pienen paikkakuntani rautakaupassa. Samoihin aikoihin odotin kovasti tuloksia useista eri ammattikorkeakouluista, joihin olin hakenut. En päässyt yhteenkään edes varasijalla, vaikka hakukokeet olivat menneet mielestäni ainakin kahdessa tapauksessa jopa loistavasti. Minun oli pakko alkaa etsiä itselleni syksyksi töitä ennen armeijaan lähtöä. Kutsunnoissa minä palikka olin mennyt lupautumaan tammikuun erään, koska kesäkuun erä oli kuulemma täynnä. Pienessä kunnassa, jossa asun, ei ole paljon töitä tarjolla. En ole varma, voisiko sitä kyläpahasta sanoa edes kyläksi, sen verran autiota siellä tuntuu olevan. Rautakauppaan olin päässyt osittain suhteilla ja sen ansiosta, että työntekijät pitivät kesälomaa. Syksyllä tilanne ei ollut samanlainen, joten oli pakko alkaa etsiä toista hommaa. Jostain ne vuokrarahat vaan oli revittävä, koska kesän palkat menivät ryypätessä. Samoin kävi vahingossa vähille lahjaksi saaneilleni yo-rahoille ja 19-vuotissyntymäpäivät olisivat vasta joulukuussa. Ai niin, ostinhan minä uuden hienon kännykänkin. Lähes kuusisataa euroa maksavassa lelussa oli huipputarkka kamera, mp3-soitin ja sillä pystyi jopa soittamaan!

Satuin löytämään töitä heinäkuun lopulla viime tingassa. Lukion jälkeen oli mahdollista saada työmarkkinatukea ja sen avulla pääsinkin töihin paikalliselle yläasteelle apulaiseksi. Koulussa syksyllä aloitti tai jatkoi peruskoulua noin 250 oppilasta ja se on paljon kunnan kokoon verrattuna. Opiskelijamäärä johtui kai siitä, että siihen virtasivat kaikki oppilaat kuntaa ympäröivistä maalaispitäjistä. Koulun kokoa kasvatti hieman myös vastaperustettu kymppiluokka. Se oli kuulemma enemmänkin kurssimuotoista opiskelua ja sen takia luokan 11 oppilaan lukujärjestys oli varsin hajanainen. Suuri osa niistäkin oppilaista varmaan muuttaisi jatko-opiskelun perässä pois tästä käpykylästä, koska ainoita vaihtoehtoja täällä olivat ammattikoulun pari linjaa sekä maa- ja metsätalousoppilaitos. Itse olin niitä onnekkaita, jotka pystyivät käymään lukion loppuun ennen sen sulkemista opiskelijapulan takia. Sääliksi kävi. Lukiossa oli ollut joka vuosikurssilla todella hyvännäköisiä tyttöjä.

Niitä hyvännäköisiä tyttöjä olin onneksi päässyt muutakin kuin katselemaan. Minunlaisellani, kohtalaisen komealla hurmurilla, ei ollut suuria vaikeuksia iskeä ketään. Olin huomannut, että ensimmäistä vuotta opiskelevat tytöt antoivat helpommin kuin heitä vanhemmat. Ehkä minulla oli kylällä hieman kusipään maine. Suhteeni eivät olleet kestäneet kauan, koska mielestäni mukana roikkuneet muijat olivat olleet turhan ”avoimia”. Ilkeästi sanottuna melkein jokainen heistä oli jakorasia. Eihän se tietenkään ongelma ollut, mikäli ei etsinyt mitään vakavaa. Pillun saaminen kelpasi minulle mainiosti, enkä kaivannut pidempiä suhteita.

Oli kuitenkin masentavaa työskennellä yläasteella ja katsella omasta mielestäni täysien kakaroiden pelleilyä. Pojat räkivät välitunnilla pihalle ja kävivät salaa tupakilla kuin kovimmatkin miehet. Tytöt yrittivät näyttää ikäistään vanhemmilta ja he myös kävivät salaa tupakilla. Olihan siellä tietenkin poikkeustapauksiakin. Viikkojen vieriessä pidin useita tunteja sijaisena noille pennuille ja autoin opettajia kaikenlaisissa tehtävissä. Välituntivalvonnassa huomasin joskus joidenkin tyttöjen vilkuilevan minua. En ollut yhtään yllättynyt, sillä varmasti tuon ikäiset teinitytöt kävivät kuumana vanhempaan tyyppiin. Niinhän se aina tahtoo olla, että naiset pitävät itseään vanhemmista miehistä.

Yritin silti pitää ajatukseni kurissa. Silloin tällöin juutuin katselemaan yhdeksännen luokan tyttöjä tiukoissa farkuissaan ja huorahtavissa minihameissa. Osan rinnat olivat kehittyneet huomioni kiinnittäviin mittasuhteiseen. Halut oli tukahdutettava, olinhan jo vuosi sitten luvannut itselleni, että en koskisi alle 16-vuotiaaseen kimuliin. Ei helvetti, ei niitä perseitä voinut olla katselematta! Miksi liian nuoret tytöt pukeutuvat nykyisin niin pornahtavasti?

Puhuin asiasta usein Smaikin kansa. Smaikki on ehkä ainoita kavereita, jotka olivat jääneet kuntaan, kun eivät olleet päässeet mihinkään opiskelemaan. Mikähän Smaikin oikea nimi edes oli? Se kai unohtui kesällä baarireissulla, jona Smaikki veti putkeen kuusi tequilaa. Ne tequilat olivat muistaakseni sen jälkeen baarin vessan katossa tai jossain. Olin itsekin pirun humalassa ja asiat tuppasivat unohtumaan. Ehkä Smaikki oli oikeasti Sami tai Mikko. Hälläväliä.

Smaikilla oli vielä vähemmän moraalia kuin minulla ja hänen mielestään minun olisi kannattanut naida yläasteen kaikki yhdeksäsluokkalaiset tytöt aakkosjärjestyksessä. Smaikki ei olisi kuitenkaan vaihtanut työpaikkoja kanssani. Se paskiainen oli kesästä asti tehnyt töitä isänsä firmassa hyvällä palkalla.

Koulujen syyslomat alkoivat lähestyä lehtien kellastuessa. Itsekin saisin lomaa puuduttavasta työstä ja voisin piristää ajatusmaailmaani Smaikin kanssa kunnan ykkösbaarissa – parhaassa ja ainoassa baarissa. Lomaa odottaessani eräänä päivänä olin käymässä tuntien aikana tulostamassa harjoitustehtäviä seiskoille. Alakerran käytävässä huomasin tytön kaivelevan naulakossa roikkuvaa reppuaan ja jäin katselemaan jonkin matkan päästä. Tytöllä oli yllään kireä pinkki jakkutakki, skottityylinen minihame, jalassa korkosaappaat ja kaulaansa hän oli solminut vaalean silkkihuivin. Hänellä oli ruskeat, hieman kihartuvat pitkät hiukset ja sääret olivat upeat. Rintojen kokokin vaikutti tyydyttävän hyvältä. Olisipa reppu ollut maassa lojumassa ja hänen olisi täytynyt kumartua ottamaan sitä! Olin jo lähtemässä takaisin tunnille, kun huomasin, että tyttö siirtyi naulakossa olevan takin luo. Se takki ei todellakaan voinut olla hänen. Silmääni pisti myös, että muut naulakossa roikkuvat vaatteet olivat nuorempien oppilaiden kamoja. Ei tarvittu Einsteiniä oivaltamaan, mitä tyttö oli tekemässä. Tiesin, että joka koulussa oli varkaita, mutta ei ollut tullut mieleen, että tytöt varastelisivat. Heidän tyyliään oli näpistää meikkejä kaupasta, ei etsiä hikisiä pikkuhiluja seiskaluokkalaisten vaatteista.

Tytön jatkaessa puuhiaan muistin lähes tuliterän kamerakännykkäni taskussa. Hitaasti vedin sen esille ja poistin linssinsuojuksen. Varmistin, ettei salama ollut päällä ja aloin nappailla kuvia. Otin myös lyhyen videopätkän todisteeksi. Sitten tyttö löysikin jotain. Yhden pusakan taskusta hän löysi sinisen lompakon ja tutki sitä. Sisältä löytyi kahdenkympin seteli, jonka tyttö sujautti muitta mutkitta omaan jakkutakkinsa taskuun. Sain todisteet nauhalle kuin paraskin rikosetsivä.

Tytön laittaessa lompakkoa takaisin takkiin se tipahti hänen käsistään lattialle. Hän kumartui ottamaan sen. Polvistuin hieman ja näin vilauksen hänen minihameensa alta. Mieleeni juolahti sairas, pervo, irstas ja varsin säädytön ajatus. Tutkitusti mies äänestää kalullaan ja en ole poikkeus tilastoissa. Kävelin, oikeastaan hiivin, tytön luo hänen vielä sovittaessaan lompakkoa takaisin takkiin. Pääsin hänen taakseen ja avasin suuni:
– Terve!
Tyttö pyörähti ympäri ja melkein kiljaisi.
– Mitäs sinä täällä puuhailet? kysyin pelästyneeltä brunetilta ja tuijotin häntä ruskeisiin silmiin.
– En mä mitään… tyttö sopersi värähtelevällä äänellä ja lähti juoksemaan pois paikalta.
– Hei odota! Sinuna en juoksisi nyt karkuun! huusin hänen peräänsä. Tyttö kääntyi katsomaan taakseen ja näytin hänelle kädessä olevaa kamerakännykkääni heilutellen linssisuojusta edestakaisin. Sillä hetkellä olisin saanut todellisen esimerkkikuvan kauhistuneista kasvoista. Tyttö tuli takaisin luokseni ja huusi:
– Vittu! Otitko sä musta kuvia?!
– Otin myös videota, sanoin rauhallisesti.
– Vitun kusipää! Anna tänne se puhelin! tyttö kiljui ja yritti tarrata puhelimeeni. Pidin sitä kuitenkin niin ylhäällä, ettei tuo noin 165-senttinen teinityllerö siihen ylettänyt.
– Sä taidat nyt tajuta, miten suuressa pulassa olet, sanoin.
– Ja sä taidat tajuta, mitä käy, jos et poista niitä kuvia! tyttö huusi minulle raivokkaana.
– En minä aio mitään poistaa. Hyvää matskua. Melkein persekin näkyi, vastasin ja naurahdin hieman. Kasvoillani oli kunnon ”paskinen tm-hymy”.
– Vitun runkku. Sinä et näytä niitä juttuja kenellekään? Tajuatko?
– Minä näytän nämä tuolla opettajainhuoneessa, jos sinä et tee niin kuin minä sanon, myhäilin.
– Häh? Mitä mun pitää tehdä? tyttö kysyi ja rauhoittui hieman.
– Ensimmäiseksi voisit kertoa, mikä sun nimi on.
– Paskat mä sitä sulle kerron! tyttö sähähti.
– OK. Mä lähdenkin tästä opettajainhuoneeseen, sanoin ja käännyin ympäri.
– Tiia, mun nimi on Tiia, tyttö sanoi ja tarttui minua käsivarresta.
– Kiitti. Millä luokalla sä olet?
Tyttö mietti hetken ennen kuin vastasi:
– Kympillä, Tiia vastasi ja suunnitelma mielessäni kirkastui asteen verran.
– Nyt sä kusetat mua. Kerropa millä oikeesti.
– No kympillä olen! Etkö tiennyt, että ne perusti kymppiluokan, kun lukio suljettiin? Tiia kertoi ja kysyi.
– Tietenkin. Mutta voihan jukra. Sä sitten olet 16-vuotias?
– Niin. Mitä toi nyt meinas? tyttö kysyi. En kehdannut sanoa, mikä pyhä raja 16 vuotta oli, joten vastasin:
– Eli sinä olet itse vastuussa noista näpistyksistä. Siitä tulee aika ilkeät sakot. Ai niin, saat myös varmaan myös koulusta potkut. Voi harmi…
– Mitä helvettiä mun sitten pitää tehdä, että sä poistat noi kuvat!? Tiia sanoi ja arvelin, että hän purskahtaisi pian itkuun. Tiia tuhahtikin ja vaikuttikin enemmänkin vihaiselta. Olin hetken miettivän näköinen ja vastasin:
– Sinultahan loppuu koulu kolmelta vai monelta?
– Niin, kolmelta juu.
– Hyvä. Vika tunnin jälkeen sinä tulet tuonne liikuntavälinevarastolle juhlasalin takana. Okei?
– Mitä? Haluat sä multa pillua siellä? Tiia kivahti.
– En. Haluan, että kerrot mulle siellä hyviä vitsejä. No tietenkin haluan sua, mitä muuta luulet?
– Sä oot ihan saatanan hullu! Mun poikaystävä Olli hirttää sut, kun saa tietää!
– Sun vanhemmat hirttää sut, kun saavat tietää, sanoin ja heilutin kameraa. Tiia oli hiljaa.
– Se on sitten sovittu tai nämä kuvat ja videot pääsee näytille. Toi sun braavuuri ois myös netissä aika kuumaa tavaraa, sanoin.
Tiia näytti alistuneelta ja miettivältä.
– Mä tulen sinne sitten kolmelta, hän lopulta sanoi.
– Hyvä, hyvä. Minä lähden nyt kopioimaan papereita, kun ne varmaan tunnilla jo odottaa. Sen kun vaan jatkat taskujen tyhjentämistä.
Tiia ei vastannut, vaan lähti kävelemään hitaasti pois. Minulle oli pillua luvassa. Pelkkä ajatus kiihotti kuin vuosikerta Jallua.

Päivän tunnit menivät ajallaan ja minun hommani loppuivat vaille kello kaksi. Jäin kuitenkin koululle norkoilemaan ja esitin tekeväni joitain pikkuaskareita. Päässäni pyöri koko ajan mahdollisesti lähestyvä sessio Tiian kanssa. Mietin, olikohan tyttö neitsyt ja sataa muuta asiaa. Huutaisiko Tiia kovaa tunkeutuessani häneen? En ollut ennen mennyt näin pitkälle, vaikka sänkyyn houkuttelemiani tyttöjä olinkin joskus käsitellyt aika kovasti. Päätin käyttää kumia Tiiaa hoidellessa, etteivät lemmennesteeni lisäisi kiinnijäämisen vaaraa. Ainoa todiste Tiialla tulisi olemaan edessä siintävästä aktista vain hänen oma limainen vittunsa.

Ajattelin mennä hengailemaan kolmannen kerroksen kemian luokkaan, mutta sen ovi, jossa oli vanhanaikainen lukko, oli lukossa. Siispä kuljeskelin luokasta toiseen ja järjestelin paikkoja odottaen, että kello oli hieman vaille kolme. Kävin hyvissä ajoin vielä vessassa, jossa pesin kikkelini tärkeää tapausta varten. Lähdin kävelemään liikuntavälinevarastoa kohti. Pettyisin pahasti, jos Tiia ei pitäisikään lupaustaan. Pitäisinkö sitten itse lupaukseni ja antaisin hänet ilmi? Onneksi minun ei tarvinnut pettyä. Tiia odotti varastossa pelokkaan ja odottavan näköisenä. Minut huomatessaan hän hieman säikähti. Vedin varaston liukuoven kiinni ja katsoin Tiiaa silmiin.
– Hienoa. Minä tiesin, että et uskalla olla tulematta, sanoin hänelle.
– Ole hiljaa. Hoida vaan homma ja suksi vittuun, Tiia vastasi apaattisesti.
– Hei, piristy vähän. Olen varma, että sä tulet nauttimaan tästä ainakin yhtä paljon kuin minä!
– Toivottavasti sulla ei edes seiso, Tiia sanoi hiljaa.
– Turha luulo! sanoin ja nauroin.

Tiia katseli ympärilleen liikuntavarastoa välinpitämättömän näköisenä. Minäkin tein muutamia havaintoja ympärilleni. Varastossa oli muun muassa patjoja, kori-, tennis-, lento- ja jalkapalloja koreissa. Lisäksi oli telinevoimisteluvälineitä. Yksi sellainen oli nelijalkainen pukki, jonka yli hypittiin liikuntatunneilla haarahyppyjä. Huomasin nurkassa trampoliinin ja sählymailoja. Varasto oli mukavan tilava. Sitten siirsin katseeni Tiiaan ja hänen vartaloonsa. Varsin upea teini, ajattelin jälleen. Valkeiden korkosaappaiden ja minihameen luoma huorahtavuus tasoittui jakkutakin ja kaulassa olevan silkkihuivin antamaan arvokkuuteen. Tiian ruskeat ja vahvat hiukset sopivat hyvin yhteen hänen kauniiden kasvojensa kanssa. Ruskeat silmät tekivät hänestä niin viattoman oloisen. Lopetin pintapuoliset tutkimukset ja tytön viereen. Siirsin käteni Tiian lanteille, mutta hän ei vastannut kosketukseeni. Vein pääni hänen kasvojensa eteen ja kosketin huulillani hänen poskeaan. Yhä Tiia piti kätensä alhaalla, mutta hengitti rauhattomasti. Kuljetin huuleni hänen huuliaan vasten ja työnsin kieltäni niiden välistä. Tiia piti suunsa tiukasti kiinni.

– Vittu. Sä olet nyt tässä kunnolla mukana tai minä lähden näyttämään ne kuvat rehtorille! pamautin. Siitä hieman säikähtäneenä Tiia avasi suunsa ja suuteli minua. Vastasin hänen pelkoa säkenöivään suudelmaansa ja puristelin hänen pakaroitaan läpi skottiruutuisen minihameen. Suutelimme suunnilleen puoli minuuttia. Irrottauduin ja ohjasin Tiian lattialla olevalle paksulle siniselle patjalle.
– Otahan sun takki pois, sanoin ja Tiia alkoi hitaasti availla jakkutakkinsa nappeja. Siirryin hänen taakseen ja vein käteni hänen kainaloidensa ali. Aistin lämmön ja hajuveden tuoksun. Yhdessä avasimme takin viimeisen ja alimman napin. Tiian nätti pylly oli haaraväliäni vasten ja vielä hieman uninen kankeni alkoi ymmärtää, mitä tapahtui. Heitin Tiian takin lattialle ja kaadoin tytön selälleen patjalle itse hieman väistyen. Hän hengitti jo hieman kiihkeästi ja tunsin sydämenlyönnit viedessäni oikean käteni hänen vasemman rintansa päälle. Rintoja peitti vielä kellertävä, olkapäät paljaaksi jättävä ohut paita, jossa oli numero 69 ja jotain kirjoitusta. Hieroin hänen rintaansa ja tunsin paidan alla rintaliivien kaaritukien nitisevän hiljaa.
Tilanne oli käynyt kuumaksi ja kiihottavaksi. Farkuissani tunsin, kuinka kaluni seisoi lähes äärimmäisenä. Päätin vähentää vaatetusta ja riisuin mustan paitani. Tiia katseli kattoon odottaen, mutta huomatessaan paljaan yläkroppani hän sanoi:
– Hei, sulla on nätit lihakset.
– Heh. Kiitti. Kokeile miten kiinteät absit täältä löytyy, sanoin ja Tiia nosti kätensä vasten lähes pyykkilautamaista vatsaani. Hän päästi pienen naurahduksen ja ensimmäisen kerran näin hänen hymyilevän. Taivutin vartaloni melkein hänen päälleen ja huulemme kohtasivat jälleen. Tällä kertaa Tiia oli mukana vähemmän passiivisesti ja nautin hänen kielensä kiemurrellessa omani ympäri. Pian hänen kielensä työskentelisi kaluni ympärillä ja minä ehkä antaisin vastapalveluksena hänen nauttia omastani kielestäni hänen kiihkeän klitoriksensa sopukoissa, ajattelin.

Suudellessamme tunsin Tiian rentoutuvan ja hänen vartaloaan piinaavan jäykkyyden katoavan. Nostin pääni pois hänen huuliltaan ja ohut limainen rihma jäi välillemme, kunnes katkesi. Tiia katse ei ollut enää apaattinen ja vihainen vaan odottava, haluava ja kiihottunut. Katselin hänen kroppaansa uudelleen. Piikkikorkosaappaat vaikuttivat todella pornoilta ja kiihottavilta, vaikkei minulla pitänyt mitään fetissejä olla. Ehkä olin vain niin kiihottunut, että kaikki näytti jotenkin seksikkäältä. Asia saattoi olla myös toisinpäin. Tiian pyhintä paikkaa peitti lyhyt skottiruutuinen minihame. Päätin siirtää sen syrjään, mutta Tiia sanoi:
– Minulla on vähän kuuma, pitää vähentää vaatetta…
Annoin hänelle tilaa nousta istumaan ja hitaasti kellertävä 69-paita nousi pois hänen päältään. Perässä lähti kaulassa oleva silkkihuivi. Paljastuva näky oli upea. Rinnat olivat upeasti esillä mustien, seksikkäiden rintaliivien kannattamina ja laihan vatsan keskellä navan yläreunassa oli pieni hopeinen napakoru. Tiia antoi minulle yllättäen pusun huulille ja laskeutui selälleen. Seisokki housuissa tuntui jo kestämättömältä. Katselin hetken Tiian upeaa teinitytön vartaloa ja siirsin sitten hitaasti rintaliivien kuppeja alaspäin. Pienet vaaleanpunaiset nännit tulivat näkyviin. Molempien käsieni sormilla nipistin hieman Tiian nännejä. Hän voihkaisi päästäen pienen ”huah”-äänen. Hengitys kiihtyi hänen lisäkseen minulla, kun otin vasemman rinnan nännin huulieni väliin. Kielellä leikittelin nännipihan ympärillä ja tarrasin uudelleen nänniin kiinni. Tiian molemmat nännit paisuivat ainakin tuplakokoon hänen hitaasti kiihottuessaan. Jatkaessani touhuja rintojen kimpussa tunsin Tiian hieman liikahtavan. Katsahdin sivulle ja huomasin, että Tiia veti hameensa alareunaa ylös oikealla kädellään. Käsi pujahti hameen alle ja Tiia tunki sen pikkupöksyihinsä.
– Hei, jatka vaan… Tiia kuiskasi ja päästi pienen voihkaisun. Itse en enää kestänyt. Vein vasemman käteni Tiian hameen alle hänen omansa seuraksi. Pikkupöksyjen sisällä Tiian sormet tekivät hyväntekeväisyystyötä hänelle itselleen. Yritin sovittaa omat sormeni samaan paikkaan, mutta ne eivät mahtuneet tiukkoihin pöksyihin Tiian oman käden lisäksi.
– Suutele mua, Tiia sanoi ja katsoi minua silmiin tyydyttäessään itseään. Suutelimme entistä kiihkeämmin.
– Ota pikkarit pois, komensin suudelman päätyttyä. Tiia otti kätensä pois haaroista, nosti jalkansa ylös ja erilleen nojaten selälleen.
– Auta vähän… hän sanoi hennosti. Nousin ylös, jolloin pullea housun etumus kiinnitti Tiian huomion.
– Sulla taitaa seistä sittenkin. Sori… Tiia sanoi ja hymyili. Hymyilin takaisin ja menin hänen avoimeen haaraväliinsä. Otin pikkupöksyjen reunoista kiinni ja aloin vetää niitä Tiian jalasta. Hän auttoi nostaen pyllyään patjalta. Sain hänen pitsiset pikkupöksynsä pois jalasta, vaikka saappaat korkoineen tuottivat vähän vaikeuksia. Tiia oli alkanut hieroa rintoja ja liivien kupit olivat pudonneet rintojen alle. Samoin liivien olkaimet roikkuvat sivuilla. Näin Tiian ihanan haaravälin kutsuvan minua sisäänsä. Kosteutta tihkuva häpykumpu oli avautunut ja hänen sisemmät häpyhuulensa olivat pullistuneet Tiian suorittaman esilämmityksen johdosta. Avasin vyötäni ja ihaillen Tiiaa, joka hieroi rintojaan tuijottaen kattoon. Hän huomasi, kun avasin housujeni ensimmäistä nappia ja sanoi:
– Voisit sä nuolla mun pimppiä? Mä käyn aika kuumana nyt. Voin ottaa sitten sulta suihin, jos haluut.
Nyökkäsin vastaukseksi, vaikka kaluni osoitti housuissa ankaria vastaväitteitä. Pudottauduin polvilleni patjan viereen ja työnsin Tiian reisiä ylöspäin. Itse hän veti jalkansa koukkuun ylös ja antoi minulle tilaa. Hipaisin etusormellani pillua nopeasti. Tiia ynähti. Kostutin huulia kielelläni ja rupesin hommiin. Kiusasin ensin Tiiaa nuollen aluksi hänen sisäreisiään ja paljaaksi ajeltua häpykumpua. Pilluvaon yläreunasta valutin kieleni klitorikselle ja vedin kieleni takaisin suuhun. Annoin huulipusun tuolle vaaleanpunaiselle sykkivälle kukkaselle. Tiia parahti vielä kovemmin. Jatkoin kielityöskentelyä. Oikea käteni lähti laskeutumaan kohti housussa jököttävää kaluani. Vastustin väkisin penikseni tahtoa ja veinkin käden leukani ali Tiian pillureiän tuntumaan. Tungin etusormen sisään vähän liian nopeasti ja Tiia päästi parkaisun. Pillun seinämiä hyväillen imin ja nuolin kuumaa ja kosteaa klitorista. Tyttö edessäni vääntelehti ja hiplasi sormillaan rintojaan. Vielä pari minuuttia jatkoin tyydyttävää työtä sormeni ja kieleni yhteistyöllä.
– Multa tulee ihan just… Tiia kuiskasi. Paskiainen sisälläni heräsi ja vedin sormeni Tiian pillusta. Lopetin nuolemisen ja etäännyin tytön haaravälistä.
– Älä lopeta. Älä vielä, Tiia aneli. Olin päättänyt, että ”Grand Teron” oli aika saada osansa. Avasin farkkujeni loput napit ja laskin ne jalastani. Penikseni, mahtava edellä mainittu Grand Tero, seisoi boksereissani kuin teleskooppi tähyillen tähtiä. Venytin bokserien reunaa ja suuri kullini hyppäsi esiin kuin huonosta väijytyksestä. Tiia katsoi sitä ihmetellen. Arvelin, että hänen Ollillaan tuskin oli edes puolta pienempi kalu. Heitin kengät jalastani ja pujotin housut pois nilkoistani. Otin myös sukat, kun ne tuntuivat häiritsevän. Siinä seisoin alasti kyrpä pystyssä Tiian ihmetellessä.
– Onhan sulla kortsu? Tiia kysyi tiukalla äänensävyllä.
– Mä aion naida sua paljaana. Tuntuu paremmalta, sanoin. Tiia hätkähti ja alkoi hädissään selittää:
– Hei, mä en halua raskaaksi!
Jatkoin hänen lähestymistään ja Tiia veti jalkansa yhteen. Hymyilin ja sanoin:
– Mä vaan juksasin. Tietysti vedän kumin päälle.
Otin housuni, joihin olin varannut kolme kortsua. Nappasin pienen palan yhden pakkauksesta auki ja vedin sinertävän kumilutteron esiin. Tarkistin, että se oli oikeinpäin, vedin esinahan taakse, puristin ilman kortsun päästä pois ja rullasin sen Grand Teron päälle. Hemmetti että terskani näytti isolle. Ehkä en vain ollut pannut sitä koskaan merkille. Juuri silloin muistin, että Tiia oli luvannut suihinoton, mutta se saisi odottaa. Ajattelin antaa kaluni Tiian suuhun ennen laukeamista ja hän saisi niellä mällini.
– Tuutsä nyt mun sisään? Tiia kysyi, kun avasin hänen jalkovälinsä.
– Noh miltä tämä näyttää, neitiseni? Siirry vähän edemmäs sinne patjalle, vastasin.
– Selvä, Tiia sanoi ja hypähti keskemmälle patjaa. Asetuin Tiian haaraväliin polvilleni leveään asentoon. Kaluni aisti pillun olevan lähellä, mutta ei voinut enää jäykistyä enempää. Tiia sulki silmänsä, kun aloin työntyä hänen pilluunsa. Painoin kädellä mulkkuni alaspäin 90 asteen kulmasta ja työnsin sen kärjen pillun suulle. Hitaasti se työntyi sisälle läpimärkään aukkoon, joka otti sen iloiten vastaan äänistä päätellen. Tiia ei ollut niin äärimmäisen kireä, mitä odotin. Silti hän päästi voihkaisun, kun varteni työntyi sisälle hänen suloihinsa. Itseltäni pääsi samanlainen matala urahdus.
– Sä oot paljon isompi kuin Olli… Tiia sopersi. Hymyilin voitonriemuisena ja vedin kaluani takaisin. Työnsin sen takaisin sisään. Edestakainen liike jatkui hitaasti kiihtyen ja samassa tahdissa kiihtyivät Tiian voihkiminen ja hengitys. Oma hengitykseni kiihtyi myös. Tuskin kukaan mies on koskaan pystynyt täysin kuvailemaan, miltä lämmin pillu tuntuu peniksen ympärillä. Joissain tapauksissahan se ei tunnu miltään. Silloin tuntui. Ihanasti Tiian pillu puristi kaluani joka puolelta ja oma liikkeeni loi mahtavan kutkuttavan kitkan. Pian Tiiakin alkoi liikuttaa itseään minua vasten. Leikittelin hetken vetäytyen samalla, kun hän työnsi ja tullen takaisin, kun hän vetäytyi. Kyllästyin siihen pian ja aloin naida Tiian pannessa vastaan. Rytmi oli jo melkoinen ja Tiia huohotti ja voihki kuin jossain pornofilmissä. Ääni lisäsi kiihottumistani ja aloin pian olla orgasmin partaalla. Hiljensin tahtia ja orgasmi tuntui jääneen odottamaan oikeaa hetkeä.
Painoin kehoni Tiian vartalon päälle ja hänen rintansa litistyivät omaa rintaani vasten. Huulemme kohtasivat hapuillen ja yhtyivät. Tiia työnsi voimalla kielensä suuhuni, jossa oma kieleni saavutti sen. Haaraväleissä edestakaisinliike sai uutta tempoa. Tiia inisi allani ja jatkoimme himokasta suutelua. Vapautin Tiian huuleni ja kieleni syleilystä ja hän veti voimakkaasti henkeä sisään. Katsoin hartiani yli. Tiia oli puristanut jalkansa selkäni taa ja noissa jaloissa hänellä oli yhä seksikkäät saappaansa. Siinä minä nain tuota huorahtavasti pukeutuvaa teiniprinsessaa.

Laukeaminen alkoi taas lähestyä. Olihan edellisestä kerrasta jo useampi kuukausi ja runkullakin olin käynyt monta päivää sitten. Pallini varmasti olivat räjähtämässä sen spermamäärän kiehuessa niissä. Tiia näytti myös olevan valmis tulemaan. Hän huohotti voimakkaasti suunsa kautta ja nosteli lonkkaansa omaani vasten niin paljon kuin allani kykeni. Hänen kasvoistaan näki hänen olevan hekuman viimeisellä portaalla.
– Tuleeko sulla kohta? kysyin huohottaen.
– J-j-jooo! Tiia parkaisi ja painoi jalkansa tiukasti selkääni vasten. Kynsillään hän raapi selkääni pitkiä naarmuja, hänen selkänsä jännittyi ja orgasmin voima valtasi jokaisen sopukan hänen hennosta vartalostaan kasvoista sääriin. Suu auki, silmät suljettuna Tiia voihki voimakkaasti ja päästi pari kimeää kiljaisua. Itse laukesin hetki Tiian jälkeen. Paine peniksessäni purkautui ja aloin naida Tiiaa kovaa. Jopa liian kovaa. Pumppasin häntä orgasmini loppuun asti ajattelematta, että kortsu voisi mennä rikki. Paineen loppuessa nousin Tiian päältä, joka selvästi sai orgasmin jälkijäristyksiä. Hän vei kätensä pillulleen ja alkoi hieroa sitä. Itse vedin henkeä ja katsoin Tiian lähes alastonta vartaloa. Skottiruutuinen hame oli kasassa hänen lanteellaan. Lattialla olivat sekaisin minun ja Tiian vaatekappaleet. Äsken vielä niin mahtava kaluni makasi puolivelttona jalkojeni välissä. Kondomin pää oli paisunut ja täynnä mälliäni. Tiia nousi käsiensä varaan ja katseli ympärilleen. Patjaan oli painunut syvä kuoppa hänen alleen. Sen etureuna oli märkänä Tiian pillulimasta ja koko huone tuntui tuoksuvan sille.

Otin Tiian niskasta kiinni ja suutelin häntä huulille. Väsyneenoloisesti hän vastasi suudelmaan ja kielemme kohtasivat jälleen. Lyhyen suudelman jälkeen Tiia sanoi:
– Toi oli kyllä upee pano.
– Minähän sanoin! Otetaan kohta uudelleen! sanoin ja vilkaisin rannekelloani. Varttia vaille neljä. Olipa vajaa 25 minuuttia mennyt nopeasti.
– Sähän sanoit, että poistat ne kuvat kännystäs, jos mä annan sulle ja mä annoin! Tiia sopersi.
– Sinäkö et halua toista kierrosta? kysyin paskinen tm-hymy kasvoillani.
– No tuota… Ei mulla mihinkään kiire ole.
Nousin seisomaan ja mietin, mitä tekisin spermaa täynnä olevalle kortsulle löysässä kalussani. Päätin olla murehtimatta ja otin sen pois, venytin päätä, vetäisin siihen solmun ja heitin pussin lattialle.
– Tiia kulta, nyt saat nuolla mun vehkeen puhtaaksi, sanoin ja kävelin Tiian eteen. Hän katsoi epäröivästi löysää, mällistä kaluani.
– Ööh, mä en ole sun kulta… Tiia huomautti, mutta otti kiinni peniksestäni ja hipaisi sitä kielellään.
– Siellä olisi vielä makeaa sun mahan täydeltä, sanoin ja naurahdin.
– Mä en sun mällejäs niele! Tiia sanoi ja nuolaisi uudelleen.
– Puhdista nyt ainakin se pikkujättiläinen.
Tiia rupesi nuolemaan nopeammin ja lopulta laittoi kaluni suuhunsa. Hitaasti se alkoi virota tytön kielen ja huulien hyväilyssä. Sekunti sekunnilta se sai uutta voimaa ja jäykistyi enemmän. Tiia piti silmiään kiinni ja imi. Nautin jokaisesta hetkestä. Katsoin Tiiaa nautiskellen äskeisen aktin mahtavista muistikuvista. Luvassa voisi olla vielä parempaa.
– Ah, sä otat hyvin suihin. Ollinko kanssa olet harjoitellut sun kielipäätä? kysäisin. Tiia päästi irti kalustani.
– En ole. Kavereiden kanssa olen harjoitellut.
– Ahaa. Oliko niillä yhtä iso mulkku kuin mulla?
– Ei ne ollu semmosia kavereita, Tiia sanoi.
– Mitä vittua? Oletko sä nuollut tytön vittua? kysyin ja repesin hekottamaan. Tiia punastui.
– Mitä ihmeellistä siinä on? hän heitti kysymyksen takaisin.
– En mä arvannut, että sä olet lesbo! sanoin ja yritin hillitä typerää nauruani.
– Mä kai olen bi, mistä sen tietää, Tiia vastasi ja jatkoi kaluni nuolemista, joka alkoi kohota jo varsin hyvin.
– Sinä imet niin hyvin, että voisin antaa sullekin käsittelyn. Otetaan eka toi hame pois, että se ei tule tielle.
Tiia nousi jaloilleen hieman heikonoloisesti. Sitten hän aukaisi hameensa pari nappia ja vetoketjun. Hame tippui hänen jalkoihinsa ja korkosaappaat jalassa hän astui siitä pois. Tiia polvistui alas. Hän rupesi ottamaan saappaita pois, mutta käskin häntä pitämään ne jalassa. Kai minulle oli kehittynyt joku kenkäfetissi.
– Tietääkö neiti, mikä on kuusysi? Niin kuin sinun paidassa lukee.
– En oo tyhmä! Tiedän varmaan sata asentoa enemmän kuin sä! Tiia älähti.
– Hyvä, voitkin opettaa mulle niitä tuossa hetken kuluttua. Mutta otetaan eka se kuusikymmentäyhdeksän. Tule sä päälle, niin et liiskaannu mun alle, sanoin ja nauroin. Asetuin patjalle selälleni. Patja haisi hien ja pillumehun sekoitukselle ja oli hiestä limainen, mutta en välittänyt. Tiia asettui hitaasti päälleni. Hän oli myös hieman painavampi kuin olin odottanut, mutta ei lähellekään niin raskas, että en jaksaisi kannatella häntä päälläni.
Tiia työnsi kuuman limaisen pilluni kasvoilleni. Otin hänen pakaroistaan kiinni ja ohjasin hänet oikealle kohtaa. Samalla tunsin hänen ottavan kalustani kiinni ja leikittelevän kielellään terskan ympärillä. Lipaisin Tiian limaista vakoa ja Tiia heilahti hieman. Sen jälkeen otin hampaillani kiinni hänen roikkuvista sisemmistä häpyhuulistaan hellästi. Puristin hampailla hieman kovempaa ja Tiiasta lähti ynähtäviä ääniä. Vedin häpyhuulesta alaspäin ja Tiian yninä voimistui. Päästin irti ja tuosta lihanpalasta putosi suuhuni pari tippaa pillulimaa. Siitä tuli mieleeni persikan maku, vaikka lima maistuikin melkein, muttei aivan täysin erillaiselle kuin persikka. Livoin klitorista edestakaisin liikkein ja välillä annoin sille pusun. Tiia alkoi kiihottua uudestaan ja sisemmät häpyhuulet pullistuivat veren virratessa niihin. Itse nautin Tiian käsittelystä. Upeasti hän imi kaluani ja otti sen yllättävän syvälle suuhunsa. Kiitos juuri tapahtuneen aktin, pystyin nyt pidättämään laukeamistani helpommin. Hän päästi kaluni suustaan ja alkoi runkata sitä oikealla kädellään ja härnäsi terskaa samalla kielensä kärjellä. Erektioni oli varmasti jo aivan äärimmäinen ja orgasmikin ilmoitti saapuvansa aikataulussa. Tiia työnsi lantiotaan rytmikkäästi naamaani vasten, joka kuitenkin haittasi kielityöskentelyäni.
– Tuntuu tosi hyvälle… purista kovempaa… uh! Tiia sai sanotuksi, kun jälleen otin hampaillani hänen toisesta sievästä häpyhuulestaan kiinni. Hampaideni välissä tunsin limaisen vaaleanpunaisen lihanpalan sykkivän. Tiia kiljui vinkuvasti, kun purin hampaitani enemmän kiinni. Hän jatkoi penikseni runkkaamista, vaikka olisin halunnut laittaa sen takaisin hänen suuhunsa kielen armoille. Yritin hillitä käsilläni Tiian heilumista päälläni ja vaistomaisesti oikean käteni etusormi löysi pakaran takaa pienen pyöreän peppureiän. Yleensä en juuri halunnut kajota naisten taka-aukkoon, josta kaikki se paska lensi kuten miehilläkin, mutta tällä kertaa en voinut vastustaa kiusausta. Hitaasti etusormeni upposi Tiian peppuun hieman mutkitellen. Tiia voihkaisi ja palautti kaluni suuhunsa, kuten olin toivonut. Yllättäen hän ei pannut pahakseen, vaikka sormeni oli jo aika syvällä tiukassa peppureiässä. Hän oli jo lopettanut häiritsevän heilumisen ja nautti kieleni leikkiessä klitoriksella ja sormestani hänen peräreiässään.
– Hei, mä haluan sinne jotain… Tiia sanoi yllättäen päästettyään irti kalustani. Nostin Tiian alapäätä, jotta sain kysyttyä:
– Mitä? Haluatko sä, että panen sua kakkoseen?
– En. Mulla on tuolla kassissa semmonen kiva pikku lelu.
Tiia nousi päältäni ja käveli lähimmän pallokorin viereen, missä hänen olkalaukkunsa oli. Hänen limainen pillunsa kiilsi upeasti hänen kumartuessaan laukkunsa luo. Hetken kaiveltuaan hän löysi etsimänsä. Se oli noin viisi-kuusi senttimetriä pitkä ja vähän yli sentin paksuinen valkea esine, joka muistutti huulipunaa tai huulirasvaa.
– Laita tämä mun perseeseen, Tiia sanoi ja näytti minulle leluaan. Se oli todellakin pieni vibraattori. Tiia käänsi sen pohjaa ja laite alkoi pitää hiljaista surinaa.
– Tule tänne, niin minä asennan sen, sanoin ja hymyilin. Tiia hymyili takaisin kävellessään naisellisesti luokseni ja rupesi mahalleen patjan reunalle. Otin häneltä värisevän pikku laitteen ja nousin ylös. Tiia nosti peppuaan ylös tarjoten sitä minulle. Hieroin vibraattoria hetken hänen pilluaan vasten saadakseni putkilon luistamaan paremmin. Tiia kiemurteli ja hihitti.
– Hui, se kutittaa… Tiia sai sanotuksi. Naurahdin ja vein värisevän vibran hänen peräaukolleen. Hitaasti aloin luisuttaa sitä syvemmälle. Vasemmalla kädellä hieroin Tiian pilluvakoa. Hetken kuluttua vibra oli mielestäni riittävän syvällä, mutta vielä niin pinnassa, että sen sai napattua pois. Tiia hykerteli nautinnosta edessäni ja puristi patjan pintaa käsillään. Kokeilin vibran päässä olevaa pyörivää säätörullaa ja pyöritin sitä myötäpäivään. Surina koveni ja Tiia päästi huokauksen. Hetken kävi mielessäni, mistä tämä tyttö oli keksinyt tällaiset peppuleikit? En jaksanut miettiä sen pidemmälle.

Grand Tero odotti taas kärsimättömänä tositoimia. Muistin housuissani vielä jäljellä olevat kortsut. Harmi kun oli pakko käyttää ehkäisyä, sillä Tiian pillu oli edessäni valmiina kuin maalitaulu. Pakotin itseni liikkeelle ja otin housuistani kortsun. Repäisin muovin sen ympäriltä pois ja asetin sen seisovan kaluni ylle. Tiia pyöritteli pyllyään patjalla houkuttelevan näköisenä ja oli alkanut sormeilla itseään vasemmalla kädellä. Huomasin patjan lähellä olevan haarahyppypukin ja sain jälleen pirullisen idean.
– Nouse ylös! käskin Tiiaa. Hän ei heti totellut, vaan jatkoi itsensä sormettamista huokaillen. Siirryin hänen taakseen, kiedoin käteni hänen keskivartalonsa ympäri ja nostin hänen pystyyn.
– Mitä sä nyt aiot? Tiia kysyi.
– Mene tuota juttua vasten, sanoin ja osoitin pukkia. Tiia käveli edeltäni pukin luo ja jäi nojaamaan siihen katsellen minua. Hänen hikinen vartalonsa aivan säihkyi hämärässä valossa.
– Käännyhän ympäri, neitiseni, ehdotin. Tiia pyörähti ympäri ja otti käsillään kiinni haarahyppytelineestä. Hänen pakaroidensa välissä alhaalla pyllyssä värisi pieni vibraattori suristen kuin mehiläinen. Otin kiinni hänen lantiostaan ja painoin selkää kaarelle niin, että saatoin työntyä suoraan hänen pillunsa sisälle. Koko Tiian haaraväli valui nestettä ja ajattelin, että nopea työntyminen hänen sisäänsä oli nyt helpompaa. Siirryin aivan Tiian taakse, ohjasin kaluni aivan pillun aukolle ja painoin sen muitta mutkitta sisään.
– Ai! Toi sattui! Tiia huudahti, mutta alkoi heti liikuttaa itseään minua vasten. Vastasin kernaasti työntöihin. Tiian pitäessä kiinni hyppypukista taivutin ylävartaloani hänen selkäänsä vasten ja tarrasin heiluvista rinnoista kiinni. Puristelin niitä lujasti ja kiihdytin alapääni tahtia.
– Nautitko sinä? kysyin, kun kuulin Tiian hiljaa voihkivan hennolla äänellään.
– Joo… tuntuu vaan että… ah… sä olet niin iso tai sitten mulla on… ah, liian tiukka pimppi… Tiia sanoi ähisten samalla kiihottavasti. Yhä uudestaan penikseni kävi niin syvällä Tiian sisällä kuin pystyi. Samalla painoin yhä pyllyssä värisevää vibraattoria syvemmälle hänen ahteriinsa.
– Saat niellä mun mällit, kun laukean.
– Ole… iiih… hiljaa, Tiia sähähti. Otin tukevamman otteen hänen rinnoistaan ja vedin niistä pidellen Tiiaa itseäni vasten, samalla kun työnnyin voimalla sisään. Tiian selkä meni kaarelle ja hän päästi taas kiljaisun. Itse huomasin huohottavani kovassa tahdissa. Ei menisi pitkään, kun laukeaisin jälleen. Tiia pukin ja itseni välissä vääntelehti jo melkoisesti.
– Nussi nyt täysiä! Mä haluun laue… Tiia sanoi, mutta hänen sanansa hukkuivat voihkimisen sekaan. Pistin ison vaihteen silmään. Hiki virtasi poskeani pitkin, vaikka melko viileää välinevarastossa oli. Annoin siis palaa armotta ja panin Tiiaa takaapäin jokaisen lihakseni voimalla ja nopeammalla tahdilla kuin ompelukone. Taas oli vaarana, että kortsu repeäisi, mutta enää hekumassa en sitä ajatellut. Orgasmi oli aivan nanosekunnin päässä.

Tiia laukesi. Hän uikutti kuin pieni koira ja heilui puolelta toiselle. Vedin kaluni ulos ja rupesin vetämään kortsua pois, jotta Tiia saisi imeä ja niellä spermani. Yllättäen tunsin kosteita pisaroita lentävän jaloilleni ja Tiian alta kuuluvan litinän. Katsoin tytön jalkojen väliin enkä voinut uskoa silmiäni: toisella kädellään Tiia otti tukea pukista ja toisella hieroi pilluaan, josta roiskui selvästi nestettä lattialle.
– Ei helvetti!? Sä kuset allesi!? huudahdin.
– Sori, en voinu estää… Tiia piipitti. Hänen saappaissaan oli roiskeita ja minunkin jaloilleni oli osa lentänyt. Tajusin, ettei se ollut virtsaa, vaan jotain muuta nestettä, jota naisilta saattaa roiskua ulos orgasmissa. Muistin hekumani olevan yhä pinnassa.
– Nyt lopetat sen läträämisen ja otat mun mulkun suuhun! käskin vakavasti ja Tiia kääntyi ympäri. Hän polvistui, otti jäykän kaluni suuhunsa ja jatkoi itsensä sormeilua. Tulin lähes heti, kun tytön kieli teki ensimmäiset liikkeensä terskani ympäri. Tiia piti silmänsä kiinni, kun annoin spermani roiskahtaa hänen suuhunsa.
– Mmm, mmm, Tiia mumisi ja yritti vetää päänsä kauemmas, mutta pidin kiinni hänen takaraivostaan ja estin häntä sylkäisemästä tavaraani ulos.
– Niele se vaan… Hyvä, nielaise, sanoin ja Tiia teki mitä käskin. Otin häntä hartioista kiinni ja nostin ylös. Hänen silmänsä näyttivät väsyneiltä mutta iloisilta.
En arvannut ollenkaan hänen seuraavaa liikettään. Huomasin vain, että Tiia suuteli minua ja minä häntä. Hänen suussaan oli ehkä vielä jäännöksiä mällistäni, mutta ajattelin, ettei siihen kuolisi.
– Voitko sä ottaa ton vibran mun pyllystä pois? En haluais jättää sitä sinne… Tiia sanoi. Naurahdin hieman ja menin hänen taakseen. Hitaasti vedin jo hyytyneen, valkean kapselin pois Tiian pepusta hänen kumartuessaan eteenpäin. Laitteen paristo veteli viimeisiään.
– Mitä me nyt tehdään? Tiia kysyi ja istui patjalle, jossa olimme ensimmäisen kerran naineet.
– Pue päällesi. Voit lähteä menemään. Minä siivoan tämän sotkun täällä.
Katsoin Tiian vahingossa lirauttamaa nestettä lattialla. En ollut ennen nähnyt tytön ejakuloivan.
– Hei, mä haluan nähdä nyt, kun sä poistat ne kuvat sun puhelimesta! Tiia sanoi päättäväisesti.
– Hyvä on, mutta sinä lupaat, että pidät suusi kiinni tästä jutusta, vastasin ja aloin kaivella housujani. Taskusta nostin esiin hienon multimediapuhelimeni ja istuin Tiian viereen. Annoin hänen katsoa, kun menin puhelimen valikon kautta ”kuvat”-kansioon. Valitsin kaikki hänestä otetut kuvat ja painoin punaista luurin kuvaketta. Puhelin kysyi, poistetaanko valitut kuvat ja vastasin kyllä. Olin nousemassa ylös, mutta Tiia muisti:
– Saat poistaa myös sen videon!
– Äh, sä muistit senkin.
Jälleen näytin Tiialle, kuinka menin videot-kansioon ja poistin videopätkät.
– Hyvä! Sä olisit runkannut joka ilta katellen minua! Tiia naurahti.
– Enkä olisi. Minä olisin soittanut sulle ja pakottanut sut tulemaan naimaan! sanoin paskiainen ™-ilme jälleen kasvoillani.
– Vitun pukki! Tiia vastasi, mutta ei ollut vihaisen oloinen. Olihan tuo nuori tyttö juuri saanut elämänsä edestä munaa. Ei siitä saisi valittaa, mietin.
Tiia alkoi lisätä vaatteita ylleen. Hän haki laukustaan nenäliinoja ja pyyhki saappaista nesteidensä roiskeet pois.
– En ollutkaan ennen tollaista nähnyt, kun nainen laukeaa, totesin ja rupesin nauramaan.
– Minä en voinut sille mitään, OK! Se vaan pääsi, Tiia intti ja löi minua hellästi olkapäähän.

Pukeuduimme ja Tiia poistui avoimesta liukuovesta. Hän ei hyvästellyt mitenkään, enkä minäkään jaksanut alkaa kyynelehtiä – näkisimme kuitenkin uudelleen välitunnilla tai muualla kouluaikana. Hymy kasvoilla kävin hakemassa käytävällä olevasta siivouskomerosta käsipyyhkeitä ja menin siivoamaan jälkiä varastossa. Kaivoin puhelimeni esiin ja avasin ”äänitteet”-kansion. Ihailin sinne kopioituja kuvia ja videoleikkeitä – varsinkin sitä, jossa Tiia vahingossa herätti himoni ensimmäisen kerran.

Syyslomaa edeltävät päivät menivät nopeasti. Himoni oli herännyt ja katselin entistä avoimemmin mielin nuoria teinityttöjä, joiden pyhin oli sakkolihaa. Heidän vilkuillessaan olin melko varma, että saisin lähes jokaiselta pesää, jos haluaisin. Ajattelin käydä kansliassa selvittämässä, millaisia tapauksia olisi kymppiluokalla Tiian lisäksi.

Tiiaa näin muutaman kerran käytävällä. Hän kulki käsi kädessä hieman minua lyhyemmän tyypin kanssa. Tyyppi oli varmaan Olli, jonka tyttöystävää olin nussinut. Äijän olemus vastasi neonvalomainosta, jossa lukee HipHop. Kylläpä oli hyvä, että Tiia sai kunnon miestä tuollaisen löysähousupaskan sijaan, ajattelin, vaikka tiesin olevani kaukana täydellisestä adoniksesta. Katseeni kohdatessa Tiian kanssa hän aina hymyili jotenkin pirullisesti. Hymyilin hieman takaisin niin, ettei kukaan huomaisi.

Syysloma alkoi, enkä saanut yhtään hyvää tilaisuutta naida Tiiaa uudelleen. Oli syysloman ensimmäinen lauantai. Istuin tietokoneen ääressä hieman krapulaisena. Edellisenä iltana olin käynyt pilistämässä Smaikin kanssa hänen vuoden 99 Toyota Avensiksellaan. Olin kännissä kysynyt, mistä hänen oikea nimensä tulee, mutta muistin sen hatarasti. Se saattoi olla yhdistelmä Samista ja Mikosta. Sillä ei ollut taaskaan mitään suurta merkitystä. Nousin tietokonetuolista ja kävelin kämppäni eteisen läpi keittiöön. Huomasin lattialla lojuvan postikasan, joka oli siinä päivän lojunut. Kylän upea ilmaisjakelulehti, mainoksia, puhelinlasku ja puhdas valkea kirje, jossa luki nimeni ja osoitteeni.
– Mikäs tuossa on, mietin. Avasin kirjekuoren. Sisällä oli pieni cd-kotelo. Se oli itse asiassa mini-dvd, jollaisia käytetään uusissa digitaalisissa videokameroissa. Avasin kotelon ja katsoin pientä levyä. Kannen sisäpintaan oli teipattu lappu. Sanavarastoni supistui kahteen sanaan ja huutomerkkiin: Voi vittu!

2 kommenttia viestissä: “Piru minihameessa, 1. luku (2013)”

  1. fr11kk1 says:

    Ah, vanha klassikko, josta tosiaan innostuin ensimmäisen kerran lukiessani niin paljon että tallensin osan omalle koneelleni. Tätä kaivattiin tälle sivustolle jo sivuston perustamisvaiheessa ja nyt se vihdoin täällä on, kokonaisuudessaan ja paranneltuna vieläpä.

  2. Haaveelia says:

    Kiitoksia avusta novellien palautuksessa netin syövereistä nimimerkeille poisonnn, irsd, Fr11kk1 + muut osalliset. Kyseenalaiset kiitokset tyypille nimeltä Jalmari, joka kehtasi laittaa vanhan novellin esille pdf:nä, omalla copyright-merkinnällään.

Kommentoi

top