search
top

Punahilkka ja vanha, tuhma setä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pieni satu ikäero-teemasta pitäville, uudempaakin matskua mahdollisesti tulossa. Korvasin palautteen perusteella väliotsikot numeroilla.

Olipa kerran pieni herttainen tyttö, joka asui vanhempiensa kanssa metsän reunalla. Pikkutyttönä hän sai kiltiltä mummoltaan lahjaksi punaisen hilkan. Koska se oli kovin soma, ei tyttö tahtonut mitään muuta päähinettä enää käyttääkään, ja siksi häntä ruvettiin sen jälkeen kutsumaan Punahilkaksi.

Kaikkihan olemme lukeneet Punahilkan kuuluisasta kohtaamisesta ison pahan suden kanssa, jonka jälkeen Punahilkka on viettänyt pienessä kotikylässään varsin suojattua nuoren tytön elämää. Tämä tarina kertoo siitä mitä jännittävää viattomalle Punahilkalle sattui hänen 16-vuotissyntymäpäivänään. Punahilkka oli oppinut varomaan pahoja susia, mutta ei vielä tuhmia setiä…

I

Tänään Punahilkka täyttää 16 vuotta. Heti aamulla herättyään hän saa nauttiakseen äidin leipomaa herkullista syntymäpäiväkakkua. Lahjat saa kuitenkin avata vasta illan synttärijuhlissa, johon on kutsuttu kaikki Punahilkan ystävät.

– Kuulepas, Punahilkka, sanoo äiti aamiaisen jälkeen. – Käypäs viemässä myös isoäidille palanen syntymäpäiväkakkuasi. Hän on huonoissa voimissa ja tarvitsee hiukan virkistystä. Ja mummollakin voi olla sinulle pieni syntymäpäivälahja. Lähde matkaan, ennen kuin tulee kovin kuuma, äläkä poikkea tieltä. Älä unohda varoa matkalla isoa pahaa sutta. Ja muista kiertää kaukaa vanhan tuhman sedän mökki! Tuhma setä on erityisen perso nuorille tyttösille.

– Kyllä muistan, sanoo Punahilkka kuuliaisesti.

Niin Punahilkka lähtee iloisesti hyräillen kulkemaan pitkin metsätietä kohti isoäidin mökkiä. Kädessään hänellä on kori, jossa on täytekakkua sekä pullollinen marjamehua isoäidille. Aurinko paistaa ja sää on mitä kesäisin. Punahilkka pysyy visusti metsätiellä, ettei vaan eksy syvemmälle metsään ison pahan suden reviireille.

Sitten Punahilkka lähestyy metsätien kohtaa, josta erkanee polku vanhan tuhman sedän mökille. Tyttönen muistaa äitinsä neuvon ja hyppelee aiempaakin reippaammin eteenpäin metsätietä pitkin. Mutta juuri kun hän on ohittamassa sedän mökille johtavaa polkua, hän näkee muutaman metrin päässä olevan pensaan vieressä jotakin punaista.

Mikäs se siellä kiiltelee kesäauringossa? Punahilkka ei malta olla tutkimatta asiaa lähemmin. Hän kävelee ruohikolle pensaan viereen ja poimii punaisen esineen ylös maasta. Tällaista esinettä viaton Punahilkka ei ole ennen nähnytkään! Se on väriltään punainen ja materiaaliltaan kumia tai vastaavaa venyvää ainetta. Tyttönen venyttelee esinettä, ja samalla hän huomaa käsiensä tahmautuvan. Sisällä on jotakin vaaleanharmaata nestettä, eikä Punahilkka malta olla nuolaisematta sormeaan. Se maistuu makealta mansikalta, mutta lisäksi hän maistaa jonkin muunkin, tavattoman kiihottavan aromin. Jostain syystä Punahilkan soma, korkkaamaton pillu alkaa kostua.

Punahilkka ihmettelee kovasti tämän kiehtovan ja kiihottavan välineen käyttötarkoitusta: se on kuin kumisukka, mutta aivan liian pieni jalkaan puettavaksi. Se on halkaisijaltaan n. 5 cm ja pituudeltaan noin 20 cm:n mittainen, ja siihen pystyy puhaltamaan ilmaa – ihan kuin värikkäisiin ilmapalloihin, joita Punahilkka puhalsi aiemmin aamulla syntymäpäivänsä juhlistamiseksi äidin kanssa. Kumisen välineen päässä on muotoiltu pieni säiliö. Punahilkka aprikoi mielessään, että onkohan säiliöön tarkoitus kerätä juuri tuollaista tahmeaa nestettä ja miettii, mistä ihmeestä tuota nestettä oikein saadaan.

Sitten Punahilkka huomaa toisen samanlaisen esineen pilkistävän ruohikossa, parinkymmenen metrin päässä tuhman sedän mökin suuntaan. Tyttö juoksee innoissaan punaisen esineen luo ja poimii senkin pieneen kätöseensä. Kuten ensimmäisestäkin, myös tästä kumisukasta löytyy tahmeaa nestettä. Lisäksi säiliöstä löytyy pari lyhyttä, tummaa karvaa. Punahilkka tuntee jostain syystä häpyhuultensa kostuvan yhä märemmäksi. Tytön somien ja herkullisten rintojen nänninpäät nöpöttävät kiihotuksesta kovina.

– Tämä jännittävä arvoitus pitää kyllä selvittää, vallaton tyttö hyräilee itsekseen, jalkovälinsä makeaa kiimamehua jo valuen.

Mansikan makuisia kumisukkia kätösessään puristaen herttainen tyttö eksyy yhä lähemmäs vanhan tuhman sedän mökkiä tarkistaessaan, josko näitä nuorta kovasti kiihottavia esineitä löytyisi vielä lisää. Ja Punahilkkaa onnistaa: seuraavan pensaan viereltä löytyy jälleen yksi kappale. Sen poimittuaan tyttönen löytää vielä yhden, nyt jo ihan läheltä sedän mökkiä. Neljä punaista, mansikkaista ja harmaasta nesteestä tahmaista kumiesinettä kädessään Punahilkka näkee vielä viidennenkin – tällä kertaa sedän mökin portailla.

Punahilkka kipittää portaille ja kumartuu poimimaan viidennen kumiesineen vanhan tuhman sedän portailta. Punahilkka ei malta olla nuolaisematta myös tuota portailta löytynyttä punaista, himottavan makuista kumisäiliötä. Missähän sitä on oikein mahdettu pitää? Nämä jännittävän makuiset välineet ovat saaneet tytön häpyhuulet litimäriksi, ja Punahilkan punaiset pikkuhousutkin tuntuvat kovasti kostuneen koko häpyalueen kohdalta.

Punahikka rohkaisee itsensä ja koputtaa oveen:

– Onko setä kotona?

Hetken kuluttua ovi avautuu, ja vanha, tuhma setä ilmestyy ovensuuhun. Setä on iältään reilusti yli nelikymppinen, mutta Punahilkkaa sedän tummahko ja charmikaan rietas ulkonäkö miellyttää. Kylällä kiertävien huhujen mukaan sedän luota on nähty poistuvan punaposkisena useampikin kylän nuori neitonen. Epäilemättä äideillä on syynsä varoitteluihinsa.

– Tyttö tulee sisään vain! setä sanoo hymyillen, ja Punahilkka astuu reippaasti sisään sedän mökkiin. Äiti on kyllä kieltänyt Punahilkkaa menemästä lähellekään vanhan, tuhman sedän mökkiä, mutta vallaton tyttönen on jo ehtinyt unohtaa äidin neuvot ja ohjeet.

Setä istuutuu sohvalle ja pyytää Punahilkan istumaan viereensä. Tuhma setä taitaa vaistota teinitytön kiimapillun, sillä sedän vasemmassa lahkeessa oleva kohouma alkaa kasvaa hitaasti mutta varmasti. Siinä vieressä istuessaan setä tuijottaa häpeilemättä kiihottavia, upeasti leivottavia teinitytön rintoja sekä erittäin herkullista ja kosteaa tytön jalkoväliä.

– Minä olen Punahilkka, ja löysin nämä punaiset esineet tuosta sedän pihalta, pensaiden vierestä ja portailta. Ovatkohan nämä pudonneet sedältä?

Punahilkka avaa vasemman kätensä, jossa hän on puristanut viittä mansikkaista kumivälinettä. Hänen kätensä on kostea ja tahmainen niistä valuvasta nesteestä. Punahilkka nuolaisee jälleen sormeaan.

– Kyllä nämä ovat sedältä tuohon ulos jääneet. Kiitoksia tyttöselle kovasti, että poimi ne talteen, setä sanoo kiltillä äänellä, joka kuitenkin saa jostain syystä Punahilkan jalkovälin entistä märemmäksi.

– Olipas sitten hyvä, että löysin ne, Punahilkka sanoo. – Tietääkö setä muuten, että minulla on tänään syntymäpäivä? Täytän tänään 16 vuotta!

– Onneksi olkoon! Punahilkastahan on kasvanut oikein söpö ja herkullinen nuori nainen, setä kehuu ja nuolaisee irstaasti huuliaan. Sedän mielessä ovat tietenkin tytön vaatteiden kätkemät pyöreät rinnat, sileä vatsa, kiinteät pakarat, soma peppureikä sekä kiimasta kostea, nuoren tyttösen kireä vittu.

– Mutta voisikohan setä kertoa minulle, mihin tarkoitukseen tällaisia mansikan makuisia kumivälineitä käytetään? Ja miksi nämä tuoksuvat niin jännittäville? Ja miksihän näissä on sisällä tuollaista harmaata nestettä? Punahilkka kyselee sedältä viattomasti.

– Mielelläänhän setä kertoo. Ja voipa vaikka näyttääkin, setä vastaa. – Ne ovat käytettyjä kondomeita, mansikan makuisia.

– Ahaa, Punahilkka vastaa. – Minkäs ympärillä tällaiset kondomit ovat sitten olleet puettuina?

– Nehän ovat olleet ihan hetki sitten tiukasti sedän ison kullin ympärillä.

– Hui niinkö…, Punahilkka huudahtaa entistäkin kiihottuneempana.

– Mutta miksi setä on pukenut kondomeita sedän kalun ympärille?

– Setä työnteli juuri tuolla ulkona jäykkää kulliaan useamman kerran erään nuoren, metsän toisella laidalla asuvan neidon mehukkaaseen pilluun. Setä puki tällaisen kondomin joka kerta työntäessään kullinsa tytön häpyhuulien väliin, jotta sedän kalusta pumppautuva sperma ei pääsisi tytön pillun sisään hedelmöittämään tyttöä. Setä ei toki halua, että tyttö tulee raskaaksi.

– Hui… ja tämä tahmea nestekö on siis sitä sedän kalusta lauennutta spermaa? Punahilkka kysyy ääni jännityksestä väristen.

– Kyllä, ja sedän kulli on ollut puettuna niihin kaikkiin kondomeihin vuorollaan, sedän kiimaisen kyrvän soutaessa nautinnollisesti tytön vitussa.

– Eli mansikan lisäksi nämä kondomit maistuvat siis tyttösen pillulta sekä sedän kullilta ja spermalta?

– Juuri niin, Punahilkka on hyvin oppivainen tyttö, setä sanoo. Punahilkka punastuu entisestään.

– Tuota…Saisinkohan nähdä sedän ison kullin, kun en ole aiemmin sellaista nähnyt kuin tuhmissa kuvissa, Punahilkka uskaltautuu kysymään ujosti.

– Vai tahtoisi Punahilkka nähdä sedän kiimaisena seisovan kyrvän?

– Kyllä haluaisin kovasti, setä. Jos se vaan sopii sedälle, Punahilkka sanoo ja tuntee samalla kuinka nuori mahla valuu entistä vuolaampina herkiltä häpyhuulilta, kostuttaen tytön punaisia pikkuhousuja entistäkin märemmiksi.

– Kyllähän se hyvinkin sopii, näin syntymäpäiväsi kunniaksi, setä sanoo. – Katsopas tyttö tätä.

II

Sedän housuista ponnahtaa esiin hurjasti seisova kyrpä, jonka pituus on ainakin 20 senttiä. Ikään kuin vaistoten nuoren tytön uteliaan kiinnostuksen sedän kookas kalu värähtelee kiimaisena, tytön kosketusta janoten. Punaisen terskan päässä kimaltelee kiimatippa, ja ihan äskettäin toisen tytön sisään tyhjennetyt kivekset heilahtavat, kun koko komeus lähestyy hitaasti ja uhkaavasti Punahilkkaa sedän astuessa lähemmäs.

– Hui, onpas sedällä iso kulli, Punahilkka huudahtaa puolittain säikähtäneenä, puolittain ihastuneena.

– Mitenkäs tuo sedän suuri kyrpä mahtui porautumaan sen tytön pilluun, setä?

– Hyvinhän se sinne loppujen lopuksi mahtui, vaikka tytön pillu olikin ihanan tiukka. Katsos Punahilkka, kun tyttö kiihottuu isosta kullista, tytön pillu kastuu märäksi. Silloin isompikin kyrpä saa hyvin luistoa, kun se työnnetään nuoren neidon tiukkaan pilluun. Sedän mela tykkää kovasti sellaisesta nuoresta ja märästä, tiukasta vitusta. Punahilkallakin taitaa olla siellä pikkuhousujen alla tiukka ja kostea pimppi, oikein herkkua sedän makuun…

– No enpä tiedä, setä nyt vain hupsuttelee…, vastaa Punahilkka ujosti. Samalla tyttö katsoo silmät suurina, kun kiimasta nytkähtelevä kyrpä työntyy ihan tytön lähituntumaan.

– Tartupas, tyttö, kädelläsi tuosta sedän mulkun varresta.

– Kyllä setä, tyttö vastaa kuuliaisesti. Punahilkan siro käsi tarttuu ensin vähän aralla mutta sitten nautinnollisesti tiukkenevalla otteella sedän pelottavan suuren kullin varteen kiinni.

– Ah, tekeepä hyvää, tuhma setä sanoo, ja sedän kyrpä tuntuu kasvavan vieläkin suuremmaksi Punahilkan kätösen tiukassa puristuksessa.

– Saisikos Punahilkka maistaa sedän kullia?

– Jo vain se käy. Menepäs tyttö polvillesi, niin setä antaa namia tytön nuoltavaksi.

Punahilkka tottelee kiltisti ja polvistuu lattialle. Sitten tyttö vetää kädellään sedän ihan vähän aikaa sitten useaan kertaan lauenneen jäykän kullin huulilleen ja antaa terskan kärkeen pitkän pusun huulillaan. Sitten Punahilkka nuolaisee vikkelällä pikku kielellään nautinnollisen pitkän nuolaisun, aloittaen sedän kiveksistä ja edeten sitten melan vartta kohti terskan kärkeä.

– Nam, sedän kulli maistuu spermalta ja mansikalta, Punahilkka huudahtaa mielissään.

– Siinäpä on makea syntymäpäivätikkari teinitytön imeskeltäväksi ja lutkutettavaksi, setä murahtaa, ja työntää kyrpäänsä syvemmälle Punahilkan suuhun.

– Otapas, tyttö, sedän kalu ihan juurta myöten suuhun.

Punahilkka ahmaisee sedän kullin syvemmälle suloisenpunaisten huuliensa väliin. Suuri mela uppoaa sentti sentiltä neidon suuhun, kunnes terska saavuttaa tytön kurkun. Punahilkan suusta kuuluu vain kiimaista muminaa sen ollessa täynnä sedän suurta, mansikan, sperman ja pillumehujen makuista kyrpää.

– Lutkuta sedän kullia, setä sanoo ja tarttuu käsillään kiinni Punahilkan hiuksista. Sitten hän alkaa tehdä edestakaisia työntöliikkeitä Punahilkan suuta vasten liikutellen samalla käsillään tytön päätä työntöjen tahdissa. Välillä kulli tulee lähes kokonaan ulos tytön suusta, välillä se uppoaa koko varreltaan punaisten ja maiskahtelevien huulien väliin. Punahilkan kieli hyväilee terskan alapintaa samalla, kun huulet puristavat tiukasti kalun vartta. Samalla tyttö hyväilee toisella kädellään antaumuksellisesti sedän kiveksiä.

– Setä laukeaa kohta tytön suuhun…

– Setä saa tulla, Punahilkka sanoo kiihdyttäen samalla imemisen tahtia. Sitten setä ei enää kestä, vaan tarttuu tiukasti Punahilkan päästä kiinni ja survaisee kullinsa vielä kerran mahdollisimman syvälle tytön suuhun.

– Sedältä tulee nyt…

Sedän paksu kulli pumppaa nytkähdellen Punahilkan suun täyteen vaaleanharmaata spermaa. Osan spermasta Punahilkka onnistuu nielemään saman tien, mutta osa valuu tytön suupielistä poskille ja siitä alaspäin leualle, kaulalle ja nöpöttäville teinirinnoille.

– Aah, kylläpäs teki hyvää laueta pikkulutkan suuhun, setä huokaisee samalla, kun Punahilkka maiskuttelee suussaan sedän siemennestettä ja nuolee kielellään sedän lauennutta kullia puhtaaksi spermasta.

– Ai kun sedän kulli ja sperma maistuvat hyvältä Punahilkan suussa! Voisikohan tämän herkun saada myös Punahilkan tiukkaan pilluun?

Sedän kulli on lauennut tänään lyhyen ajan sisällä jo useita kertoja. Ensin ulkosalla useaan kertaan astuttu tyttö lähti kotiinsa pillu ja vatsa täynnä sedän herkullista spermaa. Sedän kivespusseihin oli ennättänyt valmistua uutta siemennestettä vain vähän aikaa, kun ne jälleen tyhjenivät Punahilkan ruusunpunaiseen suuhun. Mutta tämäkään ei vielä riitä sedälle. Setä haluaa nyt työntää vaativan kyrpänsä Punahilkka-tytön suloiseen, neitseelliseen vittuun.

Punahilkka on nuollut sedän kullin huolellisesti puhtaaksi spermasta, ja sedän kalu on hiljalleen noussut koko 20-senttiseen komeuteensa tytön puristaessa hellästi sedän kiveksiä ja märän kielen tanssiessa kiihottavasti ympäri terskaa ja koko kullia. Setä puolestaan hyväilee toisella kädellään tytön korkkaamatonta teinivittua punaisten ja litimärkien pikkuhousujen läpi.

– Nyt Punahilkka riisuu vaatteet pois, setä käskee.

– Kyllä setä, tyttö vastaa kuuliaisesti.

Punahilkka nousee seisomaan ja riisuu nopeasti vaatteensa. Pois lähtevät sukat, hame, paita ja lopuksi punaiset rintaliivit, jolloin sedän ahnaisiin silmiin osuu herkullinen pari kauniita ja kiinteitä teinitytön rintoja. Ujosti tyttö jättää päälleen vain kirkkaanpunaiset, pitsiset pikkuhousunsa, jotka ovat kostuneet etenkin tytön häpyhuulien kohdalta.

– Onpas tyttösellä ihanan herkulliset tissit. Annahan kun setä vähän maistaa, setä sanoo irstaasti ja tarraa tytön rintoihin vaativasti kämmenillään. Sitten tuhma setä kumartuu nuolemaan Punahilkan punaisia, nöpöttäviä nänninpäitä imien ja lutkuttaen niitä kiimaisena.
Punahilkkaa sedän kiimaiset otteet kiihottavat kovasti.

– Kyllä näin nuoria ja kiinteitä pikkulutkan rintoja kelpaa sedän imeä, setä huokaisee antaumuksellisen maiskutuksen ja lutkutuksen ohessa.

Samalla sedän isona seisova kulli on löytänyt Punahilkan jalkovälin. Sedän terska hieroo jo voimalla punaisten pikkareiden peittämää häpykumpua tarkoituksenaan ilmeisesti porautua pitsikankaan läpi nautinnollisesti suoraan mehevään ja antoisaan teinitytön vittuun.

– Tytölläpä on ihanan kiimaisen tuoksuiset pikkuhousut. Mitähän herkkua täällä on tarjolla? irstas setä kysyy, nuolaisee huuliaan ja kumartuu tutkimaan pikkuhousuja ja niiden maukasta sisältöä tarkemmin.

III

Setä työntää empimättä sormensa tytön pöksyjen lahkeesta sisään. Punahilkka levittää hieman jalkojaan huokaisten samalla nautinnosta, ja sedän sormi työntyy saman tien nuoren tytön paisuneiden häpyhuulien väliin ja tuntee kunnon astumista janoavan pillun märän kiiman.

– Pikkulutkan vittuhan on ihan märkä, setä sanoo kiusoittelevasti. – Tuhma tyttö.

– Se on kostunut, kun sedällä on niin mahtava kulli.

– Kohta pikkulutkan kireä pillu saa synttärilahjaksi sisäänsä vanhemman sedän isoa ja kokenutta kyrpää, setä murahtaa.

Setä nuolaisee tytön punaisia, märkiä pikkuhousuja päältä. Kiimainen setä maistaa suussaan Punahilkan pillun kiimaisen maun. Sitten hän raottaa pikkuhousuja ja suukottelee ja nuolee irstaasti neidon maukkaita häpyhuulia. Välillä setä työntää ahnaasti kielensä syvälle nuoreen, kiimaiseen tussuun samalla, kun sedän kädet puristavat tyttöä herkullisista pakaroista ja peukalo hyväilee tytön peppureiän ympärystä. Nuori tyttö voihkii kiimasta.
Sitten setä ei enää malta odottaa, vaan vetää tytön märät, punaiset pikkupöksyt alas. Punahilkka potkaisee pikkuhousut pois malttamattomana, ja seisoo sedän edessä pillu ojossa, makeaa pillumehua valuen. Nuoren tytön kiimainen vittu odottaa malttamattomana korkkaamistaan sedän julmasti seisovan kyrvän toimesta.

– Sedällä ei ole enää käyttämättömiä kondomeja, joten setä joutuu nyt astumaan Punahilkan pillun paljaalla kullilla.

– Mutta setä…

– Ei mitään muttia. Kontalleen tuohon! setä komentaa teinitytön sängyn päälle.

– Kyllä setä, Punahilkka vastaa kuuliaisesti.

Punahilkka asettuu kontalleen sedän sängylle, jalat yhdessä.

– Nyt jalat levälleen.

– Kyllä setä.

– Levitä jalkoja sopivasti niin, että sedän kulli pääsee työntymään sopivasti nuoren vitun uumeniin.

– Ymmärrän, setä. Kyllä, setä.

Neito asettuu pyllistämään sopivaan asentoon, jotta vanha setä pääsee mahdollisimman hyvin ja irstaasti työntämään paksun ja nuorille pilluille person kyrpänsä Punahilkan märkään, ahtaaseen tussuun.

Setä asettuu pyllyään innokkaasti tarjoavan Punahilkan taakse, vetää jyhkeänä seisovan kullinsa tytön häpykumpua vasten, asettaa punaisena hohtavan terskan sopivaan kulmaan pillunhuulille, ja alkaa työntää melaa syvemmälle tytön häpyhuulien väliin.

– Noin, nyt työnnetään sedän kyrpä Punahilkan punaiseen ja makeaan pilluun.

– Ai kun sedän iso kulli tuntuu hyvältä pillussa, Punahilkka uikuttaa.

Kulli uppoaa hitaasti ihan pohjaan asti. Punahilkka unohtaa saman tien sedän opetuksen kondomin käytöstä ja nauttii ensimmäisestä yhdynnästään täysin rinnoin, kiimasta uikuttaen. Setä kumartuu eteenpäin ja puristaa takaapäin tytön täyteläisiä rintoja ja aloittaa samalla edestakaiset pumppausliikkeet kalullaan. Isona sojottava sedän kyrpä alkaa soutaa edes takaisin mehukkaassa, juuri korkatussa teinipillussa.

– Kylläpä Punahilkan maukas teinivittu puristaa sedän kyrpää ihanasti, setä sanoo kiihkeän työntelyn lomassa.

– Hui kun sedän kalu tekee hyvää Punahilkan pillussa.

– Näin setä nussii paljaalla pikkulutkaa. Kylläpä tekee hyvää, setä murahtaa tuntien, että kulli alkaa olla pillun tiukan puristuksen ansiosta jo räjähtämispisteessä.

Kiimaisten työntöjen tahti kiihtyy entisestään, Punahilkka uikuttaa nautinnosta ja setä pumppaa viimeiset työntönsä niin syvälle, että terskan kärki osuu kunnolla tytön pienen ja tiukan emättimen takaseinään. Punahilkka huutaa sekä pienestä kivusta että suuresta nautinnosta.

– Nyt sedän kyrpä laukeaa syvälle pieneen vittuun, setä saa sanotuksi tuntiessaan orgasmin lähestyvän. Setä tarttuu vielä Punahilkan pyllystä kiinni ja survaisee sitten viimeisen työnnön mahdollisimman syvälle tytön puristavien häpyhuulien väliin.

– Iso kulli laukeaa pikkupilluun…, Punahilkka uikuttaa.

– Nyt tulee…! setä huutaa, ja sitten iso kyrpä laukaisee voimalla spermalastinsa syvälle tytön pillun uumeniin. Kulli sykähtelee lauetessaan nautinnollisesti tiukan pillun sisällä, ja spermaa riittää niin, että sitä alkaa valua ulos pillusta sedän kullin nauttiessa edelleen lämpimästä, kosteasta ja kiimaisesta nuoren tytön vitusta.

– Aah kun vanha setä nautti saadessaan Punahilkan suloista teinipillua, setä huokaisee molempien maatessa päällekkäin sängyllä.

– Punahilkkakin nautti kovasti sedän vaativasta ja kokeneesta kyrvästä, tyttö sanoo ujosti posket punaisina.

Sitten hän pyyhkii nenäliinaansa enimmät häpyhuulten välistä pursunneet sedän pumppaamat spermat ja pukee vaatteensa päälle lukuun ottamatta pillunnesteistä märkiä punaisia pikkuhousuja, jotka hän laittaa hyräillen koriinsa.

– Nyt Punahilkan on jatkettava matkaa isoäidin luo, tyttö sanoo.

– Tuleehan Punahilkka käymään vastakin sedän luona?

– Tottahan toki, mutta eihän kerrota vanhemmille eikä isoäidille?

– Ei tietenkään. Sedän kanssa Punahilkka voi nauttia tuhmista aikuisten leikeistä salaa ja turvallisesti, setä lupaa.

– Setä on sitten kiltti! Punahilkka huudahtaa tyytyväisenä.

Ennen lähtöään Punahilkka käy vielä huolellisesti nuolemassa sedän lauenneen kyrvän puhtaaksi spermasta.

– Sedän kulli maistuu niin namilta, Punahilkka sanoo, ja muiskauttaa vielä ruusunpunaisilla huulillaan pitkän pusun sedän purppuranpunaiseen kullinpäähän.

– Heippa, tuhma setä. Tulen taas pian setää tapaamaan!

– Hei hei! Muista varoa isoa pahaa sutta, setä vastaa hymyillen, hieroen toisella kädellään jälleen suureksi kasvavaa kaluaan.

Niin Punahilkka jatkaa matkaansa kohti isoäidin mökkiä. Tyttönen hyräilee ja hypähtelee iloisena metsäpolkua eteenpäin. Kukapa arvaisi, että viattoman tytön paljaasta teinipillusta valuu hyppelyn tahdissa vanhan, tuhman sedän pumppaamaa spermaa riettaasti norona reisien sisäpintaa pitkin. Punahilkka nuolaisee vielä huuliaan tyytyväisenä. Tämä on ollut Punahilkan paras syntymäpäivä koskaan!

– Omistettu sedän omalle Punahilkalle –

7 kommenttia viestissä: “Punahilkka ja vanha, tuhma setä”

 1. mass refflect says:

  Oli kiva lukea, kun kirjoittaja jättänyt lukijan mielikuvituksen valtaan miltä henkilöt näyttää. Moni tarina kärsii tarkasta kuvailusta, jos ei mieltymykset kirjoittajan ja lukijan välillä kohtaa, vaikka tarina muuten olisi hyvä.

 2. Karkki says:

  Jatkoa! 🙂

 3. Unforgiven says:

  Hyvä tarina, hienosti tehty mukaelma tost lastensadust. Jatkoa, punahilkkaa peppuun ens kerral

 4. .iii says:

  AIVAN MAHTAVA JA TOSI SÖPÖ TARINA!!! :3 tidellakin yksi sivuston parhaista 🙂

 5. hkjhghh says:

  parhaimmistoa

 6. kovasti tykännyt says:

  jatkoa ehdottomasti!

 7. Jerkka says:

  Oli kyllä aivan uskomattoman kiihottava ja söpö tarina. Kansa haluaa lisää! 🙂

Kommentoi

top