search
top

Pikku Veitikan kärsimykset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Vanha hupailu heteroille

Minä olen Pikku Veitikka. Niin minua nimittelee isäntäni, kun hän hellittelee minua. Itse jättäisin tuon Pikku-jutun omaan arvoonsa. Kyllä minä olen ihan miehen mittainen.

Tuosta isännästäni en kyllä menisi aina takuuseen, mokomakin saamaton äijänkäppyrä. Minä olisin elämäni aikana monet kerrat ollut halukas kastautumaan useisiin ihaniin ja lämpimiin lähteisiin, mutta tuo vain pähkäilee ja puhisee, eikä siitä sitten sen valmiimpaa tule. Miten kaksi upeaa rintaa, punainen suu ja sievät silmät pystyvätkin riistämään aikuiselta mieheltä tahdon ja toimintatarmon!

Tässä eräänkin kerran, kun olin lopen kyllästynyt ukon känsäisen kämmenen kovakouraiseen käsittelyyn, ilmoitin, että nyt tarvitaan piristystä ja suloa elämään. Tein töitä koko päivän, että sain hänet illalla lähtemään ravintolaan. Sitä pesua ja puleerausta ennen lähtöä! Ihme, että minulle jäi lainkaan nahkaa. Siinä vaiheessa, kun hän aikoi pirskottaa minunkin päälleni sitä ällöttävää partavettä, panin kertakaikkisen stopin. Lerpahdin ja kurtistuin kokoon niin, että isäntä luuli minun halvaantuneen ja luopui aikeestaan. Johan minulle olisivat nauraneet vanhatkin pillut: No mutta heissan Neiti Veitikka!

Toiselle asialle en sitten mahtanut mitään, vaikka kuinka kapinoin. Pitkällisen jahkailun, sovittelun ja peilailun jälkeen äijä päätti vetää jalkaansa kireimmät farkut, mitkä kaapista löytyivät. Minä ymmärrän, hän tekee sen komeitten pakaroittensa takia. Naiset tykkäävät niistä. Mutta entä minä! Pallit survotaan housuihin miten sattuu ja minulta väännetään terska nurin niskoin. Ei ole tilaa liikkua. Henkeä ei saa. Joka askeleella tuntuu, kuin minut nyljettäisiin elävältä.

Miehissä ja miehekkäinä pääsimme kuitenkin lopulta tanssiravintolaan. Riemastuin heti ovella, täällä tulvahti vastaani ainakin viiden heti valmiin pillun tuoksut. Tämä oli onnea! Kimppuun vain, isäntä-kulta! Mutta ei, baariin piti päästä. Yritin varoittaa, ettei nyt vain joisi liian monta paukkua ja pilaisi hyvää iltaa. Minulla kun on niin huono viinapää.

Pari paukkua hän siinä baaritiskiin nojaillessa kiskaisi. Minä olin repiä pelihousuni. Paikka oli täynnä lumoavia tuoksuja, niin monta erilaista naista, eikä yksikään sanonut ei suoralta kädeltä. Lopulta sain nykäistyä äijän liikkeelle. Hän ei hakenut tanssiin sitä tuoksua, jota olin ehdottanut hänelle, mutta tämä oli vielä parempi. Siis minä terhakoidun aivan mielettömästi, kun pimpsasta lehahtaa kosteita ja kuumia tuoksuja, jotka kertovat tämän naisen hormonien olevan sataprosenttisesti oikeassa tasapainossa kunnon naintia ajatellen.

Ensimmäisen tanssin ukko tanssi aivan liian kaukana naisesta. Olisin halunnut heti päästä kosketusetäisyydelle, mutta temmoin äijää turhaa. Mitä se kainosteli! Se pillu lirkutteli minulle ihan täysillä. Onneksi toinen kappale oli hidas. Meidän välissämme oli enää tekstiiliä. Painauduin häntä vasten, minä runoilin hänelle, lupasin kuun taivaalta, ja hän kutsui minua, lauloi minulle. Yritin repiä farkkujen vetoketjua auki, mutta ne on suunniteltu niin huonosti, ettei niitä saa sisäpuolelta auki. Pääsimme kuitenkin jatkosta yhteisymmärrykseen ilman pitkiä puheita.

Vaan isäntäväkemme ei tuntunut tajuavan mitään. He istuivat toki samaan pöytään, mutta jaarittelivat ummet ja lammet aivan toisarvoisista asioista. Me olimme pimpsan kanssa jo aivan läkähtymäisillämme himosta siellä pöytäliinan suojissa. Kiehutin palleja parhaani mukaan ja hakkasin terskalla napaa, mutta turhaan. Nainen ja mies tuijottivat vain toisiaan syvälle silmiin – mitä siellä muka on, lasiaista! – ja huokailivat selvässä asiassa.

Pahinta oli, että isäntä intoutui tarjoilemaan paukkuja. Senhän arvaa, mitä siitä seurasi. Pahin! Kun he yöllä viimein päättivät lähteä naisen luo, minä olin jo ympäripäissäni. Vaikka pimpsa oli vielä ihan kuumana, ei hänkään kyennyt kuin röyhtäilemään epämääräisiä löyhähdyksiä.

Kun pariskunta sai vaatteet päältä ja kellahti sängylle, minä en isäntäni innokkaista yrityksistä huolimatta kyennyt kuin hihittämään epämääräisiä anteeksipyyntöjä häpyhuulille. Ne eivät puolestaan pystyneet kuin löysästi hamuilemaan suudelmia terskalleni. Isäntäni kierähti pois naisen päältä, ja minä sammuin saman tien. Viimeiseksi kuulin naisen kuiskivan isännälleni, ettei she mitään näin enshimmäishellä kerralla.

Luojan kiitos, aamu on usein iltaa viisaampi – ja virkeämpi. Heräsin raukeana miellyttävään tunteeseen. Naisen pehmeä, hellä käsi hyväili minua. Samassa haistoin ihanan, lupaavan tuoksun. Pimpsakin oli hereillä ja ihan valmiina. Tervehdimme toisiamme toiveikkaina. Oikaisin ryhtini reippaasti. Nainen suuteli minua lämpimillä huulillaan. Sujahdin hänen suuhunsa. Mikä kieli, mikä imu! Tällaista pitää miehen elämä olla.

Isäntänikin tokeni sen verran, että pääsi könyämään naisen päälle. Kiljaisin pimpsalle, että täältä tullaan. Hän hihkui, että kyllä tätä on odotettukin, että valmiina ollaan. Ja kyllä me pidimme hauskaa! Tärisen riemusta vieläkin. Pillu piti minulle ikimuistoiset juhlat. Kainouttani en kehtaa kehua omalla osuudellani, mutta ei minua pahasti haukuttu ja pyydettiin toistekin käymään.

Äijänkäppyräkin oli tyytyväinen, vaikkei hän sitä oikeastaan ansainnut. Hän oli sössiä jutun niin monta kertaa. Harmi, ettei noita pallinkantajia voi vaihtaa.

Yksi kommentti viestissä: “Pikku Veitikan kärsimykset”

  1. aida says:

    niin hauska ja kepeä, pidin paljon! sai hymyn huulille ja piristi päivää 🙂

Kommentoi

top