search
top

Näin se tehdään!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (112 votes, average: 2.76 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: :D

Taisi olla minun 13 – vuotis syntymäpäiväni, kun poikaystäväni ehdotti, että siirryttäisiin eteenpäin tässä meidän suhteessa. En todellakaan ollut varma asiasta, mutta hän rohkaisuksi antoi minulle lahjaksi purppuranvärisen glitteri dildon. ” Voit harjoitella tällä ennenkuin, ennenkuin mä pääsen pumppaamaan sua” hän sanoi. Kiitin Jereä intohimoisella suudelmalla.
Kotona todellakin ajattelin testata dildoa. En ennen ole kuin sormettanut. En mitään ole ennen työntänyt reikääni. Harmikseni kuitenkin kotona oli äiti. Isä oli ilmeisesti töissä ja tulisi kotiin illalla kahdeksalta. Äiti näytti nauttivan kovaäänisestä musiikista ruokaa laittaessaan, joten ajattelin, ettei hän huomaisi jos tyydyttäisin itseäni yläkerrassa. Niinpä tepastelin huoneeseeni, ja suljin lukottoman oveni. Revin dildon pakkauksesta ja varmuuden vuoksi lorautin siihen ihan pikkuisen pisaran äidin vanhaa liukuvoidetta, jonka ei tiennyt olevan minulla. Hengittelin vähänaikaa, ja tunsin olevani täysin rento. Sitten istahdin sängylleni ja riisuduin. Sormetin kiimaisesti hetken, ja nappasin käteeni purppuran värisen glitteri dildon. Hieroin hellästi reiän ympäriltä, ja tungin dildon päätä reikään. Kuitenkin polttava kipu esti minut ja tunsin noloutta. En saanut edes liukuvoiteella päällystettyä normaali kokoista dildoa pilluuni. Sitten äiti raotti ovea hieman, panikoin ja nappasin peittoa päälleni. Kisoessani peittoa dildo kuitenkin lennähti kädestäni ja vieri suoraan äitini eteen. Halusin kuolla siihen paikkaan!
“Näin mitä yritit tehdä äsken” hän tokaisi
Suljin silmäni ja mutisin vain jotain vastaukseksi.
” Voin auttaa sua. Eka kerta dildolla ei oo helppo” äiti naurahti. ” Eikä sun tarvii peitellä sun kroppaas, mullakin on pimppi ja tissit” tuo nauroi ja repi peittoa päältäni. Sitten hän nosti lattialle tippuneen dildon lattialta ja käänsi minut mahalleen. ” Äiti lopeta, en haluu tätä. Osaan tehä tän itsekki, Jere auttaa mua, mee sää pois, tää ei tunnu mukavalta” hoipertelin. ” Aijaa, Jerenkö kaa meinasit mennä paneskeleen?” äiti sanoi vähän ärtyneenä, ja nostellen kulmakarvojaan. Sitten tunsin pari sormea pillussani, en voinut olla nauttimatta tästä, mutta tilanne oli nolo.
” Noniin tehdään tämä nyt, rentoutan sua nyt vähän….” tuo sanoi selvästi keskittyneenä tyydyttämään minua. ” Jooo-o ja sitten tehdään näin…” hän sanoi ovelasti ja ujuutti sillä siunaaman sekunnilla dildon reikääni, halusin kiljua, mutten voinut sillä nautin silti, kun hän hieroi klittaani. Voihkin ja pyysin ottamaan tuon järkäleen pois pillustani, mutta turhaan. Sitten kyyneleet pursusivat silmistäni kuin joki. Äiti hyssytteli ja rupesi hytkyttämään sisääni työnnettyä teko penistä. “äää…. Äitii, pliiiis lopeta jooko pliiis…. ” itkin. ” Hysss… Tää on sun omaksi parhaaksi, ja Jeren tietty, Jere varmaan haluais mahtua tänne sun sisään, ja säki voisit nauttia tästä, sit ku saadaan vähän leveemmäks tätä sun pikku pilluas” äiti sanoi hyssytellen. Hän jatkoi, ja pyöritteli penistä sisälläni, kunnes lopetti yhtäkkisesti. Kohotin itkuisen katseeni ja huomasin Jeren katselevan ihmeissään ovella. Katseeni jämähti siihen paikkaan, ja äitini vetäisi kalun sisästäni. Veri valui sisäreidelleni, kun pomppasin pystyyn tarttuakseni kiinni Jerestä. Olin täysin alastomana oman äitini, ja Jeren edessä. Jeren housuista paistoi selvästi juhlakunnossa oleva kalu.
Sitten hän rupesi riisumaan ja vetäisi kalun ulos boxereista. Vetäisi minut sängylle ja änki väkisin paksua penistään edelleen piukkaan emättimeeni. Teki aivan kuten äitinikin äsken. Tahallaan aiheuttivat minulle pahaa oloa. Olikohan tämä salaliitto? Sitten silmäni pyöristyivät kun äitini edelleen seisoskeli katselemassa kun Jere nussi minua. Sitten hän siirtyi puristelemaan tissejäni, ja Jere nussi. Taju lähti. Sain herätyksi siihen, kun Jere vetäisi kalunsa pois pillustani. Hän suuteli minua kiitokseksi. Kertoi että kävi vielä äskettäin nussimassa äitiänikin, joka ei enää ollutkaan huoneessani. Sitten hän peitteli minut ja lähti.

Olin nyt nussittu. Enkä enää neitsyt. En pystynyt liikkumaan vaan nukahdin siihen.

5 kommenttia viestissä: “Näin se tehdään!”

 1. Huono says:

  Loppu oli niin huono.

 2. manne says:

  jätti kyllä vähän kylmäksi

 3. mayyu says:

  no vähän epätodellinen ja outo. Enemmän yksityiskohtia, ja on toi ny aika tylsää ku sanotaan kaikki nuo ”likaset sanat” sillai t1ssit ja p1llu yms,vähä niiku enemmän sellasta..no emt, todellisuutta

 4. jussi says:

  Ei kovin hääppönen tarina.

 5. Jaa says:

  Johan oli lyhyt. Jaa että oma äiti raiksaa tyttärensä? 12-vuotias on muutenkin aika nuori suhteeseen.

Kommentoi

top