search
top

Kesäyö mökkilaiturilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen novellini, antakaa toki palautetta. Toivottavasti nautitte :)

Olin kavereiden kanssa mökillä viettämässä viikonloppuna. Lauantai-päivä oli kulunut nopeasti grillaillessa, uidessa, saunoessa ja tietenkin muutamia alkoholijuomia maistellen. Tämä reissu tuli kyllä hyvään aikaan. Olin ollut viime aikoina hieman allapäin pitkän parisuhteen päätyttyä muutama viikko sitten.

Nyt kello lähestyi jo puoli neljää aamuyöstä ja minä vain pyörin sängyssäni. Päätin lähteä rantaan kävelemään, jos vaikka uni tulisi sen jälkeen paremmin. Vedin hupparin lyhyen yömekkoni päälle ja suuntasin ulos. Käveleskelin hetken rannassa ja istahdin sitten laiturin päähän.
Minulla oli haikea olo, toisaalta olin todella onnellinen ja nautin ystävieni seurasta, mutta jokin painoi mieltäni. Ero oli ollut meidän yhteinen päätös ja parempi näin, mutta toisaalta kaipasin miestä rinnalleni. Muutama kyynelkin siinnä vierähti.

Yhtäkkiä säpsähdin ajatuksistani kun kuulin mökin oven aukeavan. Näin että Joona, yksi ystävistäni tuli ulos. ”Mitä sinä täällä yksinäsi istut? Täällähän on kylmäkin.” Joona kysyi ja tuli luokseni laiturille. ”En saanut unta niin tulin tänne ulos miettimään maailman menoa…” vastasin vähän itkuisella äänellä.

Joona huomasi kyyneleeni ja istui viereeni laiturille. ”Makeako sinä mietit?” hän kysyi. ”Joo… Tiedän että näin on hyvä, emme ole yhdessä… Mutta tunnen oloni niin yksinäiseksi…” takeltelin vastaukseksi. ”Voi Juuli, se ottaa aikansa…” Joona sanoi ja kietoi kätensä ympärilleni. ”Sinähän ihan täriset, onko sinulla kylmä?” Hän kysyi. ”Ei oikeastaan… Ainakaan enää kun sinä olet siinnä, kiitos…” sisälläni läikähti yllättäen outo lämmin tunne. Olin joskus vuosia sitten, ennen kun aloin seurustella Maken kanssa ollut hyvinkin ihastunut Joonaan.

Näin että Joona hymyili ja puristi minut tiukemmin itseään vasten. Istuimme pitkään hiljaa ja katselimme öiselle järvelle, kunnes rikoin hiljaisuuden. ”Joona, kun sanoin aikaisemmin, että minulla ei ole kylmä kun sinä olet siinnä, tarkoitin että minun on oikeasti tosi hyvä olla tässä sinun vieressäsi.” Joona vilkaisi minuun päin ja hymyili. ”Minunkin on hyvä olla tässä.” Joona sanoi ja kääntyi katsomaan minuun päin. Katsoin suoraan Joonan vihertäviin silmiin ja lensin suoraan ajassa taaksepäin. Noihin silmiin olin Joonassa ensimmäisenä aikoinaan ihastunut.

Hetken mielijohteesta siirryin hitaasti lähemmäksi Joonan kasvoja ja annoin nopean pusun suoraan huulille. Hetken tarkkailin Joonan reaktiota ja kun tulkitsin hänen ilmeensä rohkaisevaksi, suutelin häntä kunnolla. Suudelma kesti pitkään. Kun viimein irrottauduimme toisistamme, menin hieman hämilleni. ”Ööh anteeksi…” mumisin. ”Juuli-rakas, ei se minua haitannut. Päinvastoin, se tuntui hyvältä.” Joona sanoi ja suuteli minua uudestaan.

Uppouduimme kiihkeisiin suudelmiin ja Joona veti minut laiturille makaamaan. Pian pyöriskelimme täydellisen huuman vallassa toisistamme nauttien. Joonan kädet eksyivät hyväilemään takapuoltani yöpaitani alle. Säpsähdin itsekin, kun tajusin miten paljon tilanteesta nautin. ”Mitä nyt?” Joona kysyi huomatessaan säpsähdykseni. ”Ei mitään, minä vain nautin tästä niin paljon. Jatketaan!” vastasin.
Joona riisui minun hupparin ja levitti sen laiturille ja ohjasi minut siihen selälleni. Varovasti hän nosti yöpaitani helmaa ja paljasti sen alta mustat, pitsiset stringini. Nopeasti yöpaita lähti päältäni kokonaan ja Joona alkoi suudella rintojani. En voinut muuta kuin huokailla nautinnosta. Kun Joona kumartui ylleni antamaan minulle suudelman, tunsin kuinka hänen kova kyrpänsä painui alavatsaani vasten.

Nousin puoli-istuvaan asentoon ja kiskoin Joonan shortsit alas. Hänen kyrpänsä oli juhlakunnossa ja siirryin niin että ylsin antamaan suukon sen päähän. Vilkaisin Joonan kasvoja ja näin, että hän nautti. Aloin hieromaan käsilläni kyrvän vartta. Pikkuhiljaa siirsin käteni Joonan kiveksille ja otin kyrvän suuhuni. Nyt oli Joonan vuoro voihkia nautinnosta. Hänen silmänsä olivat kiinni ja hänen kätensä hieroivat pakaroitani ja kiskoivat stringeni, niin että ne upposivat syvälle märkään pilluuni. ”Aaah, ei enää tai tuun tähän paikkaan….” Joona huohotti. ”Sehän ei käy, haluan että tuut mun sisään.” sanoin ja lopetin imutukseni.

Joona kaatoi minut jälleen laiturille selälleen. Levitin jalkojani ja Joona riisui stringit jalastani, nuuhkaisi niitä ja heitti sivuun. Hänen sormensa alkoivat hyväillä pilluani ja pian yksi sormi upposi sisääni. Samaan aikaan hän nuoli klitoristani ja minä olin taivaassa. Melkein huusin nautinnosta, vaikka yritin olla mahdollisimman hiljaa, etteivät muut heräisi. ”Tuu jo, pane mua oikein kunnollaaaaah…” sain huohotettua Joonalle, joka teki työtä käskettyä ja upotti kyrpänsä hitaasti pilluuni ja aloitti pikkuhiljaa kiihtyvän naimisen.

Olimme molemmat valtavan kiiman vallassa ja huohotimme ja voihkimme. Minun mielestäni aivan liian pian Joona veti kyrpänsä ulos. Mutta hän halusikin vain kääntää minut konttaus asentoon ja tulla takaapäin. Pyörähdin nopeasti kontilleni ja Joona jatkoi työntöjään pilluuni. Olin niin suuren nautinnon vallassa, etten kauaa pysynyt kontillani vaan lysähdin laiturille mahalleni. Yritin nostaa takapuoltani irti sen verran että Joonan ei tarvinnut keskeyttää panemista.

Hetken päästä Joona lopetti jälleen ja sanoi ”Olen aina halunnut nussia vedessä.” Ja saman tien hän hyppäsikin matalaan rantaveteen. Minä arastelin hetken veden kylmyyttä, mutta en todellakaan ollut valmis lopettamaan tähän, joten hyppäsin perässä. Asettauduin selälleni matalaan veteen ja Joona tuli päälleni jatkamaan nussimista.

Kesäyössä kuului veden räiskettä ja meidän huokailua. Joona kiihdytti tahtiaan ja minä sain valtavan orgasmin. Tunsin räjähtäväni. Pilluni supisteli Joonan kyrvän ympärillä, eikä mennyt kauankaan, kun hän laukesi sisälleni. Huohottaen Joona lysähti viereeni matalaan rantaveteen ja suuteli minua.

Hetken päästä nousimme ylös ja haimme läheisestä saunamökistä meille pyyhkeet ja menimme takaisin laiturille istumaan. ”Miltä sinusta tuntuu?” Joona kysyi ja kuulin hänen äänessään pientä huolta. Ehkä hän pelkäsi, että minua oli alkanut kaduttamaan tai jotain. ”Todella hyvältä, paremmalta kuin pitkään aikaan. Joona, sä teet mut onnelliseksi.” vastasin hiljaisella äänellä. Ja hetken hiljaisuuden jälkeen lisäsin vielä ”Taidan olla vähän rakastunut sinuun…” En uskaltanut katsoa Joonaan päin hetkeen, mutta kun vilkaisin häntä, hän hymyili. ”Juuli, sinä olet aina ollut minulle rakas, jo pitkän aikaa. Tilaisuuteni on tainnut koittaa viimeinkin. Olen odottanut jo kauan.” Joona virnisti ihanasti ja suuteli minua. Unohdin Maken ja kaikki muutkin murheet ja siitä hetkestä alkoi rakkaustarinamme, jolle ei loppua näy.

Yksi kommentti viestissä: “Kesäyö mökkilaiturilla”

  1. Urallaan says:

    Ihana tarina varsinkin kun ne nussi vedessä

Kommentoi

top