search
top

Sidotut.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (242 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kokeilin kirjoittamista pitkän hiljaiselon jälkeen. Tarina on lyhyt ja outo, mutta halusin kokeilla jotain ronskimpaa, hieman kauhumaista juttua . Ehkäpä kirjoitan pian lisää vähän tavallisempia tarinoita.

Marjatta heräsi utuisesta unestaan. Viimeinen muistikuva oli, että joku jossakin oli ottanut hänet otteeseen takaapäin ja painanut kostean pyyhkeen kasvoille. Sitten kaikki oli pimentynyt. Nyt herätessäkin oli pimeää, mutta se johtui silmille sidotusta huivista tai siteestä. Marjatta yritti haukata henkeä, mutta tajusi myös suun olevan tukittu. Hän makasi selällään ja yritti liikkua, mutta tuntiessaan itsensä sidotuksi, adrenaliini syöksyi vereen. Jokin oli pahasti vialla. Marjatan polvet olivat koukussa ja kädet sidottu nilkkoihin. Emätin oli täynnä jotain isoa ja peräaukossa tuntui jokin kappale. Klitoris tuntui olevan puristuneena jotakin kosteaa ja pehmeää vasten.

– Mmmppphhh! Marjatta kuuli läheltä toisen ihmisen muminaa. Samalla hän tunsi kun toisen ihmisen sormet osuivat hänen vasempaan käteensä. Esineet hänen pillussaan ja pyllyssään nytkähtivät. Marjatta tarttui käteen ja se tarrasi häneen. Toinen henkilö päästi lisää voimakasta ja korkeaäänistä muminaa. Kauhuissaan Marjatta sai pääteltyä, että hänet oli sidottu toiseen naiseen kiinni. Jalat olivat molemmilla ristikkäin, koukussa sekä tiukasti yhteen sidotut. Marjatta yritti rimpuilla kauhuissaan irti. Hän sai vedetty itseään irti ehkä viisi senttimetriä toisesta naisesta, kunnes joustavat köydet vetivät heidät takaisin yhteen. Pillussa ja pepussa olevat, arvatenkin kaksipäiset dildot upposivat takaisin sisään. Ne olivat melko syvällä hänen sisässään ja ei vaikuttanut siltä, että ne voisi saada ulos kyseisessä liikkumatilassa. Marjatta voihkaisi suukapulan läpi. Toinen nainen yritti myös päästä irti, mutta se aiheutti vain lisää naimisliikkeitä. Naisten klitorikset osuivat yhteen kerta kerran jälkeen. Se tuntui Marjatasta karmean hyvältä.

Toinen naisista, selvästi Marjattaa nuorempi, kuulosti yrittävän huutaa. Marjatta puristi häntä kädestä yrittäen rauhoitella, vaikka oli itsekin aivan paniikissa. Marjatta oli toivoton. Kuinka olisi ollut mahdollista ajatella, miten hän oli tilanteeseen joutunut tai kuinka siitä onnistuisi pääsemään pois, kun iso dildo hieroi emättimen seinämiä, pienempi liukui peräsuolessa ja klitoris sai pehmeitä kosketuksia toiselta kostealta nupukalta? Marja yritti nousta ylös, mutta huomasi että heidät oli sidottu tavalla, joka esti sen. Pää sen sijaan oli jätetty vapaaksi. Pikkuhiljaa hän sai nytkytettyä sidettä silmiltä pois olkapäätään vasten. Samalla päätään pyörittäessään Marjatta sai kuin saikin sylkäistyä hänen suuta tukkineen mytyn ulos. Osittain siirtyneen siteen alta hän näki tyttöjen alushousut, jota olivat olleet hänen suussaan. Ne olivat liian tutunnäköiset alushousut.

– Minni! Hyvä jumala, Minni! Sinäkö se olet?! Marjatta huusi tytärtään hätääntyneenä. Häneen kytketty nainen alkoi tempoa köysiä ja vikisi minkä suukapula antoi ääntä läpi.
– Minni, sylkäise pöksyt suusta pois! Pystyt kyllä! Marjatta ohjeisti olettaen toisen naisen lähtötilanteen samaksi. Samaan aikaan hieromasauvat pumppasivat hänen ja mitä ilmeisimmin tyttärensä aukoissa.
– Äiti!? Äiti!? Sinäkö siellä? tyttö huusi saatuaan pöksyt pois omasta suustaan.
– Minä se olen. Kulta rakas… ah! Oletko kunnossa?! Marjatta vastasi vaikeroiden.
– Äiti, mitä tapahtuu? Miksi meidät on sidottu? Minulla on jotain pimpissä sisällä. Se liikkuu… uih! Ja pyllyssäkin on jotain isoa. Se venyttää minua!
– Kulta, minä… en tiedä. Yritä olla liikkumatta. Meihin on laitettu… dildot… sisälle… pimppiin ja pyllyyn, Marjatta vastasi. Hetken hän yritti valtavan tunnekuohun vallassa keksiä pakokeinoa.
– Minun pimppi on ihan kostea Miksi se tuntuu niin… hyvältä? Minni kysyi voihkien keskeyttäen Marjatan ajatukset. Marjatalla tuli mieleen ennen vastausta, miltä hänen nuoresta tyttärestään tuntui, kun klitorista, vaginaa ja anusta stimuloitiin voimakkaasti yhtä aikaa ja todennäköisesti ensimmäistä kertaa. Tytön vartalo nyki, vaikka Marjatta pyrki olemaan paikallaan väkinäisestä kiihottumisesta huolimatta. Pienikin liike molemmissa hieromasauvoissa tuntui maanjäristykseltä.
– Ne ovat herkkiä paikkoja meille naisille. Rauhoitu, kulta. Yritä vain olla paikallasi niin mietin… ah… mitä teemme.
– Minä yritän. Peppu on niin täynnä. Minä tunnen kun tuo juttu pepussa osuu pimpissä olevaan juttuun minun sisällä… Äiti…
– Hengitä syvään rakas… rauhoitu, äiti on tässä ihan lähellä.
– Kyllä, äiti, Minni vastasi vaikkakin välistä kuului pieniä inahduksia. Marjatta tiesi, että tyttö oli lähellä saada orgasmin. Eikä hänellä itselläänkään enää pitkä matka siihen ollut, vaikka Marjatta kuinka yritti vastustella hyvänolon tunnetta.

Täysin liikkumatta oleminen oli vaikeaa. Minnin karvaton klitoris oli paisunut ja märkä. Äidin ja tyttären kosteat häpyhuulet nuolivat toisiaan, eikä kumpikaan voinut sitä estää. Minni oli kuitenkin pystynyt hetkeksi rauhoittumaan ja vain refleksit nykivät tytön vartaloa ajoittain. Marjatta veti pari kertaa syvään henkeä ja kysyi:
– Minni kulta, kokeile saatko kätesi irti siteistä?
Minni alkoi nyhtää nilkkoihin sidottuja ranteitaan ja samalla tapahtui kiihottavaa, mutta väistämätöntä pumppausliikettä.
– Ei irtoa, mutta tuntuu että jotain tapahtuu alapäässä… ihan kohta… jos jatkan, Minni kertoi ja jatkoi liikkumista tahattomasti.
– Hyvä on kulta… lopeta nyt ennen kuin sinä… Hengitä rauhallisesti niin mietin.
Minni ei vastannut, mutta puristi äitinsä molempia käsiä. Marjatan kuohuvassa mielessä kävi ajatus, oliko Minni vielä koskaan lauennut. Siitä ajatuksesta johtui mieleen se karmea fakta, että hän käytännössä pani tytärtään. Hän rukoili päässään samalla kun hänen ja tyttärensä emättimiä ja peräaukkoja yhdistävät sauvat liikahtivat edestakaisin ja Minni kiljaisi.

– Mitä sinä muistat ennen heräämistä? Marjatta kysyi samalla kun pani merkille, että he ovat hänen makuuhuoneensa pehmeällä matolla.
– Olin tulossa koulusta kotipihalle kun pimeni, Minni selitti kuulostaen tuskaiselta.
– Et nähnyt ketään?”
– En… en pysty nyt miettimään… kun tuntuu että meinaa tulla… pissi! Äiti auta! Auta minua!”, Minni vinkui hädissään.
– Sattuuko sinuun? Marjatta kysyi huolestuneena.
– Ei satu, mutta jotain tapahtuu jos annan periksi.
Marjatan sydäntä raastoi. Hänen tyttärensä oli nautinnon tuskissa ja samaan aikaan Marjatan keho ei voinut olla nauttimatta tilanteesta. Hän oli hyvin kiihottunut, vaikkakin vastentahtoisesti. Koettaessaan korjata puutunutta asentoa, Marjatta liikahti vahingossa, dildot painuivat aavistuksen molempien sisään ja Minni alkoi täristä.
– En pysty pidättämään… en pysty… se tulee… pepusta… pepussa tuntuu liian hyvälle! Anteeksi, äiti! Anteeksi! Minni kiljui ja hänen hento vartalonsa alkoi tempoilla rajun orgasmin takia. Minni repi kahleissaan sen minkä joustavat köydet antoivat periksi. Käytännössä hän pani äitiään voimiensa takaa kaksipäisten hieromasauvojen liukuessa heidän sisässään yhdistäen heidän nautintonsa. Marjatta ei pystynyt myöskään pidättämään orgasmia, kun tyttären pieni pillu alkoi suihkuttaa nestettä hänen omalleen hävylleen lähietäisyydeltä. Tyttö laukesi niin rajusti, että ejakuloi äitinsä klitorista vasten.
– Äiti… äiti.. äiti..”, Minni hoki orgasmin tai orgasmien sarjan saadessa hänet aivan sekaisin. Tyttö uikutti, tärisi ja vapisi. Marjatan orgasmi oli lähes yhtä raju. Hän menetti ruumiinsa hallinnan ja alkoi tehdä työntöliikkeitä tyttären sukuelimiä vasten. Emätin sykki ja peräaukko tuntui puristuvan sauvaa vasten. Sekä vagina- että anaalidildo painuivat Marjattaan ja Minniin ennennäkemättömän voimakkaasti. Kovaksi kiihottuneet klitorikset hivelivät toisiaan. Marjatan ruumis sätki tahdottomasti ja suusta tuli kovaäänistä voihketta kiihkeän hengityksen saattelemana. Äiti ja tytär saivat molemmat ennätyspitkät, nautinnolliset orgasmit. Viimeisten ravistusten alkaessa laantua, Minni voihki ja huokaisi ääneen:
– Niin ihanaa… Minä rakastan sinua, äiti!
– Minäkin rakastan sinua, kulta, Marjatta vastasi.

17 kommenttia viestissä: “Sidotut.”

 1. Hahah says:

  Aaaah nii ah sain orgasmiiiiin justkun luin n13

 2. Eemeli says:

  Minusta dialogi oli kömpelöä ja kankeaa, luonnottoman oloista, sellaista mitä ihminen joka ei ole ihan hirveän paljoa kirjoittanut ja lukenut, kirjoittaa yrittäessään kirjoittaa kirjakieltä. Yllättävintä on nämä ylistävät kommentit täällä, sillä minusta tarina ei ollut erityisen hyvä, vaikka insestijutut yleensä iskevätkin paljon enemmän, samoin kauhu. Juttu päättyi jo ennen kuin pääsi alkamaankaan ja tyttären kokemattomuutta ja seksistä tietämättömyyttä korostettiin liiankin kanssa.

  Pisteet kuitenkin aiheesta ja juoniajatuksesta, vähän erilaista. Vielä kun saat kirjoituksen sujumaan notkeammin ja dialogit luontevammaksi niin nämä voivat olla ihan kivoja pikkutuhmia tarinoita.

 3. MasterJonathan says:

  Näköjään sitä aina välillä pitää tarttua sattumanvaraiseen novelliin ilman mitään ennakko-odotuksia. Tämä yllätti todella paljon. Hyvin positiivisella tavalla. Tämä sivusto on täynnä lyhyitä novelleja, jotka alkavat eivät mistään ja päättyvät ennen kuin ovat edes käynnistyneet. Mutta tämä on erilainen, se toimi 🙂 Pikainen välähdys, kuitenkin täysin riittävä itsenäiseksi kuvaukseksi. Ja pisteenä i päälle, tämä kiihotti!

 4. fr11kk1 says:

  En yleensä tykkää sitomisjutuista, mutta tälle novellille annoin viisi tähteä. Koska: todellahyvin kuvailtua/kirjoitettua tekstiä, aihe kipeällä tavalla kiihottava eli juuri sellainen joita minäkin mieluusti kirjoittaisin ja juoni jättää oikeastaan kaiken arvailujen varaan. Missään vaiheessa lukiessa ei tiedä löytyykö se sitoja jostain lähistöltä aikeissa liittyä mukaan. Loppu jää täysin auki jatkokertomukselle, mutta se ei silti tee novellista tynkää, vaan tämä toimii täysin itsenäisenä kokonaisuutena. Odotan innolla jatkoa 🙂

 5. Haaveelia says:

  “Ainoa, mikä tökki, oli tuo sukulaisuus.. Piti oikein keskittyä ajattelemaan, että kyseessä eivät ole äiti ja tytär.”

  Yleensä en insestijuttuja kirjoita, mutta tähän se minusta sopi. Kumpi on karmivampaa tuossa tilanteessa: Tytär vai joku random nainen?

  “En kyllä täysin ymmärtänyt kuinka naiset ovat. Eikö äiti näe tyttärensä kasvot?”

  Naiset olivat selällään ja heillähän oli siteet silmillä aluksi. Sittenhän tilanne selvisikin nopeasti. Ehkä äiti myös näki tyttärensä, mutta sitä ei tekstissä mainittu.

  En itsekään pidä väkivallasta, kivusta, tai jostain kakkajutuista.

 6. Nkiia says:

  Hyvä, suora aloitus.

  Ainoa, mikä tökki, oli tuo sukulaisuus.. Piti oikein keskittyä ajattelemaan, että kyseessä eivät ole äiti ja tytär. Muutoin tosi kiihottava!

  En kyllä täysin ymmärtänyt kuinka naiset ovat. Eikö äiti näe tyttärensä kasvot? Vai onko hän niin paljon lyhyempi?

  Olen samaa mieltä, liika kipu, WC-jutut yms. ovat pahasta. Ei alistusjuttujen tarvitse aina seurata samaa kaavaa.

  Kirjoita ihmeessä lisää!

 7. Meisseligirl says:

  Hieno kirjoitustyyli, kauhua ja pelkoa tilanteeseen olisi kannattanut laittaa lisää. Ehkä sitojan lisääminen ja hänen tarkoitusperänsä olisivat tuoneet tarinaan syvyyttä. Onnistuneesti kuvasit äitihahmoa mutta tytär jäi ehkä hieman pelkäksi sivuhahmoksi , vaikka hänestä olisi kannattanut tehdä selvä toinen päähenkilö. Kokeile joskus kirjoittaa sama kohtaus kahden eri henkilön näkökulmasta toistaen kappaleen tapahtumat.

 8. F31 says:

  Sujuvaa tekstiä, tosi kiihottava tarina, sopivan pituinen, oon lukenut tän ja tullut kovaa useita kertoja. Ei tässä ollut mitään huonoa. Tykkään pakottamisesta ja kiimasta, mutta en tykkää (liiasta) fyysisestä kivusta tai wc-jutuista, eli mulle tää oli just sopiva. Dialogikin oli hyvin toteutettu.

 9. omg says:

  hinoa tekstiä! kiihottava aihe… nyt jäi kiinnostamaan kuka on tämän kaiken takana? oliko kenties perheen isä vai taaputin paavo? 😀 eiku miettimään jatkoa tai uutta saman tyylistä.

 10. Haaveelia says:

  Yllättävän paljon arvioita tullut tähän stooriin. Komentteja kaipaisin lisää, että mikä oli hyvää ja mikä huonoa. Kiitoksia kommenteista jo kommentoineille.

 11. ' says:

  Jatkoa! Tosi hyvä!!

 12. Alex says:

  Kiihottavaa luettavaa.Hyvä tarina.

 13. lilli says:

  erikoinen,hyvä ! jatko olisi paikallaan aiti ja tytär pääsevät irti,mitä sen jälkeen tapahtuu,kiihoittavaa..

 14. qwerty says:

  hyvä novelli, mutta kauhua oisi saanut olla enemmän ja härskimpää 😀

 15. Haaveelia says:

  Ei tämän kyllä “arkipäivän seksiä” pitänyt olla 🙂

 16. ArmasAallontie says:

  Mielenkiintoinen, kiihottava ja hyvin kirjoitettu.

 17. Slavemaster says:

  Todella kiihottava teksti, juuri sellainen aihe josta pidän. Jossakin määrin jättää kaipaamaan tietoa mitä tapahtui tilanteen jälkeen ja miten siihen on päädytty, toisaalta en tiedä parantaisiko taustan lisääminen tarinaa lainkaan.
  Pitäisi ehkä itsekin kokeilla kirjoittaa jotakin samantyylistä..

Kommentoi

top