search
top

Seksiorjana kesämökillä, osa 3C

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Seuraava osa hetken tauolla olleeseen sarjaan. Kannattaa lukea ainakin 3B ennen tätä.

Aamulla herään säikähtäen isäntäni nykäistessä peittoni kerralla päältäni. Hän heittää peiton syrjään ja istahtaa viereeni antamaan minulle aamusuukon, tapansa mukaan hyväillen alastonta vartaloani ja jalkoväliäni omistajan ottein. Olenkin nukkunut kohtuullisen pitkään, isännän mukaan kello on lähemmäs yksitoista. Pojat kuulemma nukkuvat edelleen. Isäntä irroittaa kahleeni lattiasta ja päästää minut käymään vessassa. Käytyäni pikaisesti suihkussa ja kammattuani hiukseni yksinkertaiselle poninhännälle hän ehdottaa, että menisin herättämään pojat aamusuukolla. Mietin pitäisikö pukea jotakin päälle ensin, mutta herrani mielestä teen alastomana paremman vaikutuksen. Sen sijaan hän lukitsee molempiin ranteisiini käsiraudat, mutta jättää toiset lenkit irralleen, ”inspiraatioksi pojille”.

Vieraat nukkuvat heille eilen sijaamissani vuoteissa. Lähden varovasti ryömimään heidän patjojensa väliin, yrittäen olla kilistämättä käsirautojani. Molemmat nukkuvat kyljellään, selin toisiinsa. Katselen heitä hetken, miettien kumman herättäisin ensin, ja kumarrun sitten Jarin olkapään ylle, kohti hänen poispäin käännettyjä kasvojaan.

Juuri ennen kuin huuleni koskettavat hänen poskeaan, Jari hätkähtää hereille ja kääntyy kyljellään, saaden minut horjahtamaan suoraan Samia päin selkä edellä. Sami herää yhtä äkillisesti.

”Huomenta, pojat”, saan sanotuksi hetken ihmettelyn jälkeen. ”Aika nousta ylös”. Sivelen kuin vaivihkaa heidän pyjamiensa vyötärönaluksia, kunnes Sami huomaa ranteestani roikkuvan käsiraudan. Ennen kuin ehdin tajuta mitä on tapahtumassa, hän on lukinnut sen toisen pään nilkkaani.

Tähän asti vierestä seurannut Isäntäkin liittyy seuraan ja lukitsee toisen raudan samalla tavoin. ”Tiedättekö muuten pojat, miten herkkä Tissityttö on kutiamaan?” hän kysyy virnistäen, ottaen kiinni nilkastani.

Yleensä en mielestäni kutia liian helposti, mutta kolmen miehen alkaessa hipelöidä alastonta vartaloani yhtä aikaa en pysty vastustelemaan, vaan alan pian kikattaa kuin hervottomana. Yritän pian hengästyneenä pyytää heitä lopettamaan tai edes hidastamaan, mutta he vain jatkavat tai jopa kiihdyttävät tahtia, kutitellen vyötäröäni, rinnanaluksiani, jalkapohjiani. Yritän kiemurrella pois heidän välistään, mutta he pitävät minut helposti aloillaan.

Kutiteltuaan vatsaani ja rintojani tarpeeksi he yksissä tuumin kääntävät minut vatsalleni. Jalkani nousevat automaattisesti koukkuun kuin hogtie-asentoon, mutta kutittelu jatkuu selässäni, pyllylläni ja jalkapohjillani. En pysty kuin nauramaan ja pyristelemään heikosti, välillä hengästyneenä pyytäen heitä lopettamaan.

Kun he vihdoin lopettavat, olen hetken aivan voipunut ja pystyn vain huohottamaan vatsallani patjalla, ranteet edelleen kytkettynä nilkkoihin. Joku irroittaa käsirautani ja päästää jalkani putoamaan rentoina patjalle.

”Kiitos, pojat”, hymyilen hetken henkeä vedettyäni. Isäntä irroittaa aukinaiset kahleeni ja kehoittaa meitä nousemaan ylös ja pukeutumaan. Vieläkin hiukan hämilläni lähden omaan huoneeseeni vaatekaapilleni.

Päivästä näyttäisi tulevan eilistäkin lämpimämpi. Hetken pohdinnan jälkeen laitan ylleni vaaleansiniset, hiukan läpikuultavat bikinialusvaatteet.

Päivä on jo sen verran pitkällä että päätämme jättää aamupalan väliin ja siirtyä pihalle grillaamaan. Miehet lähtevät sytyttelemään grilliä pihalle, samalla kun itse jään keittiöön valmistelemaan ruokia grillauskuntoon. Vaihdamme huomaamatta pienen hymyn Jarin kanssa.

Miehet toivatkin eilen mukanaan kohtuullisen hyvän valikoiman, jääkaapista löytyy grillileikkeitä, maissintähkiä, sipuleita, vähän kaikkea hyvää. Lämpimän kesän aikana Isäntäni on ehtinyt opettaa minullekin paljon grillaamisesta ja maustamisesta. Alan rauhallisesti valmistella hänen suosikkinyyttejään.

Lopulta kerään ruoat tarjottimelle yhdessä ruokailuvälineiden kanssa, ja lähden kantamaan niitä ulos. Miehet ovatkin jo saaneet grillin syttymään ja siirtyneet ottamaan aurinkoa pihapöydän ääreen. Asetan tarjottimen pöydälle, riisun esiliinani ja asetun vapaalle tuolille.

Odotellessa grillin hiillostumista isäntä päättää ajankuluksi kokeilla pientä “köysitemppua” ja käskee minun hakea sidontaköyden. Haettuani köyden välinelaatikolta hän käskee minun riisuutua alasti ja siirtyä sitten kuistin eteen seisomaan, selkä suorana, paikallani ja kädet pään päällä. Tehostaakseen käskyään hän antaa minulle näpäyksen köydenpäästä. Riisun nopeasti alusvaatteeni ja heitän ne kuistin kaiteelle. Isäntä solmii köydestä tiukahkon lenkin vyötäröni ympäri. Lenkistä lähtevän köyden hän vie jalkojeni välistä, kiristää sen vasten pimppiäni ja peppuvakoani ja sitoo sen vielä uudestaan kiinni vyötärölenkkiin. Sitten hän kiipeää kaiteelle ja vetää köyden tiukalle, sitoen sen kiinni kattopalkkiin räystään alle. Vinkaisen köyden pureutuessa tiiviisti vasten pimppiäni ja välilihaani.

Ripustettuaan minut näin isäntä sitoo vielä nilkkani tiukasti yhteen ja käteni ranteista kiinni köyteen niskani taakse. En pysty liikkumaan mihinkään suuntaan, olen avuton seinäkoriste miesten armoilla. Köysi pureutuu herkimpiä paikkojani vasten jos yritänkään liikkua. Yritän seistä varpaillani vähentääkseni sen painetta jalkoväliäni vasten.

Sidottuaan minut näin isäntä toteaa että grilli alkaakin olla sopivan lämmin ja alkaa nostella ruokia tarjottimelta kypsymään. Ei kestä kauankaan ennen kuin hyvä tuoksu leviää ilmaan, saaden minutkin nälkäiseksi.

Jonkin ajan päästä Isäntäni toteaa että pihvit alkavat olla kypsiä, ja käskee minua ottamaan ne pois grillistä ennen kuin palavat. Yritän tempoa köysissäni, mutta ne eivät osoita irtoamisen merkkejä, puristavat vain tiukemmin. Isäntä kyllästyy odottelemaan ja nostaa ruoat itse tarjoilulautaselle, ja kehoittaa poikia käymään kiinni.

Miehet istuvat pöytään ja alkavat syödä, ilmeisen hyvällä ruokahalulla. Minullekin tulee nälkä tuoksua haistellessa, mutta isäntä ei kiinnitä minuun mitään huomiota. Jari huomaa nälkäisen katseeni ja kysyy, pitäisikö minullekin antaa jotakin. Isäntä vilkaisee suuntaani ja nousee ylös penkiltään. Hän käväisee kuistilla, kävelee taakseni ja ottaa kaiteelle heittämäni pikkuhousut. Hän vetää toisen lenkin pääni ympäri ja sulloo loppuosan suuhuni. Kuriton orjatyttö saa tyytyä pikkuhousuihin, hän toteaa, ja siirtyy laittamaan uutta kierrosta grilliin. Pojat näyttävät hetken hämmentyneiltä, mutta kohauttavat sitten olkiaan ja jatkavat ateriointia. Katselen alastomana, sidottuna ja pikkuhousut suussani kuinka miehet syövät hyvällä halulla.

“Mitä sanotte, mahtuuko tällainen pilluun sisään?” Sami kysyy äkkiä. Nostan katseeni ja näen hänen pitelevän kädessään kokonaista grillattua maissintähkää. Tuollainen pilluun? Sääliksi käy sitä tyttöä.

Isäntä keskeyttää syömisen ja katsoo tähkää arvioiden. “Kyllä sen uskoisi mahtuvan, onhan tuollaisia dildojakin. Ota tuosta tuollainen maustamaton niin kokeillaan.”

Isäntä nousee penkiltä ja tulee luokseni, puristaen minua ohimennen tissistä. Yritän ynähtää vastalauseeni, mutta kukaan ei kiinnitä siihen huomiota. Vingahdan hiukan isännän siirtäessä kireän köyden pois häpyhuulieni välistä ja levittäessään niitä auki Sami tuo maissintähkän pimppini suuaukolle ja alkaa työntää sitä sisääni, sen kummemmin valmistelematta. Vilkaisen alaspäin, tähkä näyttää suuremmalta kuin mikään esine mikä tiukassa pillussani on koskaan käynyt. Ja nyt sitä työnnetään sisääni ilman mitään liukastetta. Onneksi se on sentään jo jäähtynyt. Yritän pitää lantioni rentona ja olla horjahtamatta taaksepäin, haaraköysi tuntuu jo nyt ahdistavalta, sisääni tunkeutuvan tähkän työntäessä minua sitä vasten.

Lopulta miehet saavat tähkän työnnettyä kokonaan sisääni. Se tuntuu täyttävän pilluni kokonaan, mutta ei ihanalla tavalla, kuten silloin kun isännän kalu täyttää minut. Nyt pimppini tuntuu enemmänkin.. melkein kuin topatulta, venytetyltä, täyteen ahdetulta. Kurnivan vatsani luoma kontrasti korostaa tunnetta entisestään. Isäntä siirtää köyden tähkän päälle pimppihuulieni väliin, kuin varmistamaan ettei täytteeni vahingossakaan pääse putoamaan.

Miehet palaavat pöydän ääreen. Hetken kuluttua näen isäntäni ottavan lautaseltaan porkkanan ja katsovan minua arvioiden. Kestää hetken ennen kuin tajuan mitä hänellä on mielessään.

”Pojat, onko kummallakaan teistä kortsua helposti saatavilla?”

Sami kaivaa housuntaskustaan varmuusvälineen ja antaa sen herralleni, selkeästi hämmästyneenä. Isäntä avaa paketin ja rullaa muovin porkkanan päälle. Hän nousee virnistäen ylös penkiltä ja kävelee luokseni.

”Nyt tyttö, arvaatko mitä aion tehdä tällä?” hän kysyy pidellen muovitettua vihannesta kasvojeni edessä. En voi muuta kuin nyökätä. Tekisi mieleni sanoa ettei ruoalla saa leikkiä, mutta hän tuskin kuuntelisi.

Isäntä laskeutuu taakseni. Vingahdan hänen siirtäessään köyttä sivuun peppureikäni edestä, sen kiristäessä maissintähkää syvemmälle pilluuni. Hitaasti mutta varmasti hän työntää porkkanan sisään pyllyaukkooni, jättäen epämukavasti sen pään näkyviin painamaan haaraköyttäni sivuun. Sitten hän palaa jatkamaan syömistä, jättäen minut yhä tukalammalta tuntuvaan tilaani.

Ensimmäisen tarjoilulautasen tyhjennyttyä, odotellessaan uuden satsin kypsymistä isäntä tulee vierelleni ja silittelee hiuksiani.

“Ehkä me kuitenkin voisimme antaa tytölle vähän muutakin syötävää. Mutta jotakin hänen on tehtävä sen eteen. Onko teillä ehdotuksia, pojat, mitä se olisi? Vai kuunnellaanko mitä tytöllä on tarjottavana?”

Pojat eivät vastaa mitään, joten isäntä vetää pikkuhousut pois suustani kuullakseen mitä minulla on ehdotettavana.

”No, orjatyttö?”

Suuni on sen verran kuiva että kestää hetken ennen kuin saan vastattua.

”Herrani, teen mitä ikinä haluatte. Annan vaikka pillua teille kaikille”.

”Sinä jaat joka tapauksessa pimppiäsi, kerro jotakin parempaa”, hän käskee nipistäen pakaraani.

Mietin kuumeisesti mitä osaisin ehdottaa. Mitä sellaista voisin tarjota, mitä he eivät saisi muutenkin? Voisin luvata perinteisesti näyttää tissini, mutta ne nöpöttävät jo nyt paljaina heidän edessään. Voisin luvata jakaa pimppiäni kaikille, mutta olen jo heidän ilmainen seksilelunsa. Tuntuu kuin minulta olisi kirjaimellisesti riisuttu kaikki naiselliset neuvotteluvalttini. Ruokien tuoksu tekee niin nälkäiseksi, että voisin melkein lupautua elinikäiseksi seksiorjaksi yhdestä grillatusta tomaatista, mutta kun..

”Eipä taida tytölläkään olla kunnon ehdotuksia. Mitä pitäisit sellaisesta, että lupaat köysistä päästyäsi syödä jälkiruoaksi nuo pillussasi ja pepussasi marinoidut vihannekset?”

”Tietysti, Herrani”, kujertelen, keikutellen lanteitani niin flirttaillen kuin haaraköysi antaa myöten. Joudun pinnistämään pitääkseni seksitytön hymyn, köyden kiristäessä välilihaani ja suuni vielä kuivana pikkuhousujen jäljiltä.

”Eli mitä siis lupaat?” isäntä kysyy.

Huokaisen hiljaa. ”Lupaan, kautta tissieni ja orjatytönkunniani, köysistä päästyäni syödä sukupuolielimissäni marinoidut vihannekset”, vastaan nöyrästi. Isäntä nyökkää hymyillen ja lähtee keräämään kypsyneet tuotteet pois grillistä. Katselen vesi kielellä kun hän antaa ruokien ensin jäähtyä hiukan, ennen kuin tuo lautasen tisseilleni ja nostaa kädellään kanapihvin suuni ulottuville. Kurottaudun haukkaamaan siitä palan – ja seuraavaksi haukon henkeä kieli tulessa. Isäntä taisi ruokaan hiukan omaa kastikettaan, jotain monta kertaa chiliä vahvempaa.

“Hupsis, taisi sattua vähän tulisempi pala tottumattomalle tytölle”, isäntä naureskelee muka pahoillaan. “Käypäs, Sami, hakemassa jääkaapista maitopurkki, että saadaan tytön oloa vähän helpotettua”.

Haukon edelleen henkeä Samin palatessa maidon kanssa. Isäntä nostaa lasillisen huulilleni. Yritän juoda niin ahnaasti, että melkein puolet lasin sisällöstä läikkyy rinnoilleni. En edes tajunnut miten janoinen olen, seistyäni auringonpaahteessa varmaan ainakin tunnin. Valkea neste valumassa paljailla hikisillä rinnoillani tuo ainakin minulle mieleen joitakin ajatuksia.

Saatuani suuni hiukan jäähtymään maistan tällä kertaa huomattavasti varovaisemmin Isännän tarjoamaa, onneksi miedommin maustettua kanapihviä. Syötyäni sen hyvällä halulla isäntä laittaa minut vielä nuolemaan sormensa ja pyyhkii sitten kätensä vartalooni. Punastun väkisin häpeästä. Ikään kuin ei olisi riittävän nöyryyttävää, että olen sidottu seisomaan alastomana ruokapöydän ääressä, pilluni ja peppuni täytettynä vihanneksilla. Joudun vielä anelemaan miehiltä että he syöttäisivät minua ja käyttäisivät vartaloani lautasliinana.

Toisenkin tarjottimellisen tyhjennyttyä miehet istuvat sulattelemaan ja nauttimaan auringosta. Toivoisin että he päästäisivät minutkin irti, jalkani alkavat väsyä varpailla seisomisesta ja jalkoväliäni kiristävä köysi tuntuu hetki hetkeltä piinallisemmalta. Pilluani kiristävästä tähkästä puhumattakaan. Ajatus että joudun vielä syömään sisälläni hautuneet vihannekset… toisaalta ajatuskin ällöttää, mutta toisaalta olen melkein kiinnostunut tietämään miltä ne maistuvat.

Juuri kun alan olla valmis avaamaan suuni ja anomaan helpotusta tilaani, vaikka suukapulan tai muun rangaistuksen uhallakin, isäntä nousee ylös ja kehoittaa poikia päästämään minut irti, samalla kun hän itse lähtee käymään sisällä. Jari kiipeää kaiteelle ja avaa räystääseen kiinnitetyn solmun. Olen vähällä horjahtaa ja kaatua, kun köysi lakkaa yhtäkkiä tukemasta jalkoväliäni. Onneksi Sami on valmiina ja nappaa minut syliinsä, juuri samalla kun isäntä palaa ulos, mukanaan uusi tarjotin.

“Te pojat ette sitten malta pitää käsiänne hetkeäkään erossa Tissistä, niinkö?” isäntä nauraa, laskien tarjottimen pöydälle. “Käypäs makuullesi tuohon nurmikolle, tyttö!”

Vilkaisen kysyvästi Samia, joka päästää minut samantien. Kyykistyn ja pudottaudun varovaisesti kyljelleni nurmikolle, ja käyn makaamaan, ranteeni edelleen niskan taakse sidottuina ja haaraköyteen kytkettyinä.

Isäntä ottaa tarjottimeltaan kinuskikastikepurkin ja repäisee sen auki.

“Jälkiruokana on kuorrutettu seksityttö”, isäntä sanoo, alkaen kaataa kinuskia rinnoilleni. Tunnen tahmean kastikkeen valuvan pitkin tissejäni ja rintaväliäni. Isäntä tyhjentää koko pikkupurkin ja jatkaa pursottamalla tisseilleni vielä kermavaahtokuorrutuksen.

“Käykää kiinni, pojat, mielenne tekee kuitenkin!”

Poikia ei taaskaan tarvitse kahdesti käskeä, he pomppaavat ylös tuoleiltaan ja melkein hyökkäävät nuoleskelemaan rintojani. Toivottavasti en ole liian äkkimakea. Isäntäkin liittyy joukkoon. Miehet nuoleskelevat vartaloani ympäriinsä, aina välillä uusia kastikkeita lisäten. Saan itsekin hiukan maistiaisia, Isännän kuorruttaessa huuleni suklaakastikkeella ja antaessa minulle sitten todellisen suklaasuudelman. Juuri samalla hetkellä jompikumpi pojista kaataa jotakin viileää köysien välistä suoraan pimppinypykälleni, saaden minut värähtämään vartalooni leviävästä kutiavasta tunteesta.

Lopulta miehet saavat nuoleskeltua minua kyllikseen. Isäntä kieräyttää minut vatsalleni ja auttaa minut pystyyn, kädet edelleen niskan takana. Samassa kuulen taas talutusketjun napsahtavan kiinni kaulapantaani.

”Nyt, Tissityttö, lupauksen lunastamisen aika. Kerrohan, saatko työnnettyä tuon maissin ulos kädet sidottuina?”

Onnistuisikohan se tosiaan? Nousen ylös, käyn kyykkyasentoon ja yritän puristaa tähkää ulos.

”Odotas vielä hetki, tyttö”, isäntä toteaa ja ottaa pöydältä pahvilautasen, jonka asettaa jalkojeni väliin. Vilkaisen jalkoväliini ja näen että tähkästä on jo kolmannes ulkona. Luulin että tämä olisi vaikeampaa, yleensä kun olen yrittänyt lähinnä pitää asioita sisälläni.

Kuulen kuinka lautaselle tipahtelee nestepisaroita. Yritän olla ajattelematta mitä ne ovat, pääsen kohta maistamaan.

Äkkiä kuulen jostakin yläpuoleltani isännän kameran napsahduksen. Lehahdan varmaan tulipunaiseksi tajutessani äkkiä, miltä mahdan näyttää tällä hetkellä, kyykistellessäni alasti pahvilautasen päällä. En tiedä toivonko vai en, että tähkä pillussani näkyisi kuvassa.

Kuvan otettuaan isäntä nykäisee minua hiuksistani ja käskee jatkaa työntämistä. Ponnistan lantiollani, ja pian kuulenkin tähkän tömähtävän lautaselle.

Saatuani tähkän ulos Isäntä vapauttaa vihdoinkin ranteeni. Vedän vielä pepustani porkkanan ulos, ennen kuin istahdan nurmikolle nauttimaan tästä orjatytön jälkiruoasta. Päätän aloittaa helpommasta ja otan porkkanan muovikuorestaan. Pienen teatraalisuuden aikaansaamiseksi tartun siihen molemmin käsin ja imeskelen sitä koko mitaltaan pari kertaa ennen kuin alan syödä. Kondomivoiteesta on tarttunut pieni sivumaku, mutta sitä olen päässyt maistamaan ennenkin.

Syötyäni porkkanan käyn epävarmasti pillultani tuoksuvan maissintähkän kimppuun. Suljen silmäni ja yrittäen olla ajattelematta alan näykkiä sen pintaa. Onhan isäntä laittanut minut nuolemaan pillueritteitäni vaikka kuinka usein, mutta tämä on jotakin uutta.

Parin haukkauksen jälkeen huomaan ettei maku ole lainkaan niin outo kuin pelkäsin, jos ei aivan suosikkinikaan. Omituinen sekoitus samalla makeaa, hapanta ja suolaista. Vähän kerrallaan onnistun saamaan tähkän kuorittua tyhjäksi, miesten katsellessa ympärillä. Lasken tähkänkaran maahan ja alan imeä sormiani puhtaiksi. Olo tuntuu varsin nöyryytetyltä, iho sokerista tahmealta ja hikiseltä, pimppi vielä täytteistä aristavalta.

”Niin, pojat, Tissityttö lupasi teille molemmille vielä tunnin yksityistä laatuaikaa. Tahtooko jompikumpi omansa heti vai käydäänkö pesemässä tyttö ensin?”

Yritän hetken miettiä milloin olen antanut tuollaisen lupauksen, mutta toisaalta, miksi minulta edelleenkään tarvitsisi pyytää lupaa? Käännyn vaistomaisesti poikia päin ja hymyillen heille flirttailevasti, vieden kättäni rinnoille. Ihoni kyllä tuntuu niin tahmaiselta, että pesulla käynti olisi tervetullut ajatus.

Miehet taitavat olla kaikki samaa mieltä. Isäntä käskee minut ylös ja lähdemme rantaan. Saunaa ei ole lämmitetty, mutta päivä on ollut tarpeeksi kuuma muutenkin. Pulahdamme vain uimaan, välittämättä turhista uimapuvuista. Ketään ei huvita uida kilpaa tukevahkon aterian jälkeen, joten lähinnä pulikoimme rannassa. Pojat auttavat minua puhdistautumaan, käyden käsillään läpi alastonta vartaloani. Minkähänlaista se ”yksityinen laatuaika” tulee olemaan?

8 kommenttia viestissä: “Seksiorjana kesämökillä, osa 3C”

 1. Sirhami says:

  Tykkään…

 2. Slavemaster says:

  Tissitypy: Olisi ihanaa löytää nainen joka haluaisi tuollaiseen käsittelyyn 😉

 3. Tissitypy says:

  Ois ihanaa olla tuon miehen käsittelyssä 😉

 4. perse says:

  Kiihottavia tarinoita. Luin putkeen kaikki tähän astiset malttamatta jättää kesken. Jatka samanlaisella tyylillä olet hyvä tarinan kertoja… Nelosta odottaen.

 5. Pikkutissi says:

  Enemmän kipua,pelkoa ja nöyryytystä, jooko ?;) ja jatko-osa heti !

 6. :) says:

  Jatkoa(ko)???

 7. kondom rallaasi says:

  ”no,orjatyttö?”-tosi tarinamainen. ja eikö tässä pitäisi olla enemmän pelkoa , itkua ja kipua?

 8. eta says:

  Loistava kirjoitus. Toivottavasti tulee vielä jatko-osia.

Kommentoi

top