search
top

Jäin kiinni, osa 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...

Kirosin mielessäni sitä, että Jenni oli antanut siveysvyön avaimen Katille lähtiessään kesäloman viettoon. Kati oli vihainen, kun en ollut huomioinut häntä lainkaan viimeisen kuukauden aikana. Hän vannoi, että tulisin saamaan laiminlyönneistäni kovan rangaistuksen. Siivosin Jennin ja Pian huoneet kolmeen kertaan ennen kuin Kati oli tyytyväinen. Hän oli päättänyt nöyryyttää minut perusteellisesti. Siivotessani tyttöjen huoneita Kati poistui hetkeksi asunnosta. Hän oli käynyt hakemassa pajunoksia ulkoa. Tiesin, että takapuoleni saisi vielä maistaa niitä ennen kuin ilta oli lopuillaan.

Kun Kati oli tyytyväinen siivousjälkeeni tyttöjen huoneessa. Hän komensi minut olohuoneeseen ja käski kumartua sohvan reunuksen ylitse. Katilla oli kädessä kimppu ohuita pajunvitsaksia, joilla hän alkoi piiskata paljaita pakaroita ja reisiäni. Purin hammasta, kun kirvelevät piiskansivallukset osuivat pakaroille ja takareisille. Kati piiskasi minua pitkään ja pakarani olivat kuin tulessa, niiden täytyi olla tulipunaiset. Kun Kati lopetti piiskaamiseni, hän komensi minut nurkkaan häpeämään. Tunsin selässäni Katin tuiman tuijotuksen seisoessani ryhdikkäästi nurkassa piiskattu takapuoli paljaana.

Minua hävetti ja vitutti. En tiennyt kuinka selviäisin tilanteesta. Olin täysin mustasukkaisen tytön armoilla. Kesälomasta tulisi pitkä. Lopulta Kati komensi minut nurkasta pois. Seison hänen edessään sinisessä esiliinassa ja siveysvyössä. Kati tuijotti minua happaman näköisenä. ”Olet käyttäytynyt minua kohtaan törkeästi”, hän sanoi. ”Siitä hyvästä rankaisen sinua ankarasti ja olen aivan varma, että sinulta löytyy jossain vaiheessa myös nöyryys.” Kuuntelin sanattomana Katin vuodatusta. En tiennyt mitä olisin voinut tehdä tässä tilanteessa.

”Olen takavarikoinut kotiavaimesi, lompakkosi ja puhelimesi”, Kati sanoi. ”Toistaiseksi asut luonani etkä poistu asunnosta kuin töihin. Annan sinulle päivittäin ruokarahaa, jotta voit syödä työpaikalla. Muuta rahaa et tule saamaan.” Katsoin Katia kauhuissani. Hän alkoi mennä liian pitkälle. ”Tulet saamaan viikon ajan joka päivä selkäsaunan, jotta oppisit tottelemaan. Viikon päästä arvioidaan tarvitseeko selkäsaunoja jatkaa”, Kati totesi. Olin sanaton. Pakarani olivat jo nyt tulessa. Miten tulisin kestämään päivittäiset selkäsaunat. Olin todella pahassa pulassa.

Siivosin koko illan. Puunasin Katin huoneen, olohuoneen ja lopuksi keittiön. Kati tarkisti työni jäljen ja jos häneltä löytyi huomautettavaa, jouduin siivoamaan huoneen uudestaan. Siivottuani valmistin ja tarjoilin hänelle iltapalaa, sain myös itse ruokaa. Ruokailun jälkeen hän piiskasi pakarani punaisille juomuille paksulla pajunoksalla. Selkäsauna sattui helvetillisesti enkä voinut tehdä muuta kuin kerjätä armoa, jota ei kuitenkaan tullut. Loppuillan seisoin nurkassa Katin katsoessa televisiota. Olin katkera ja nöyryytetty. En voinut edes paeta, kun minulla ei ollut vaatteita, kotiavainta eikä lompakkoa. Olin täysin tytön armoilla ja hän käytti tilaisuutta hyväkseen kostaakseen minulle.

Yön jouduin nukkumaan lattialla, ohuen maton päällä Katin sängyn vieressä. En saanut tyynyä enkä peittoa suojakseni. Kati kiinnitti ranteeni käsiraudoilla sängyn jalkaan, etten keksisi tyhmyyksiä. ”Tottelevaiset pojat nukkuvat sängyssä, tuhmat pojat lattialla”, Kati totesi minulle asettuessaan nukkumaan. Yöunet olivat katkonaiset. Jäsenet puutuivat kovalla lattialla, minua paleli ja minulla oli kurja olo.

Höykytys jatkui heti aamusta. Jouduin valmistamaan Katille aamiaista ja palvelemaan häntä monin tavoin. Onneksi työvuoroni hampurilaisravintolassa alkoi kello 12. Kati saattoi minut työpaikalle. Hänen työpäivänsä alkoi vasta klo 13 ja päättyisi tuntia myöhemmin kuin minun. Kati työskenteli tavaratalon kassalla. En saanut kotiavaimia vaan minun piti mennä Katia vastaan. Vapauteni oli viety täysin. Onneksi työpäivä hampurilaisravintolassa toi helpotusta arkeen, tosin takapuoleni ei kestänyt istumista ja jouduin olemaan jalkeilla koko päivän. Jalkojani särki, kun en ollut yhtään voinut niitä lepuuttaa ja illalla saisin vielä piiskaa. Toivottavasti en kuitenkaan joudu nurkassa seisomaan.

Viikko sujui samaa rataa. Kati keksi minulle työtehtäviä, komeroiden siivoamista, pyykin pesua, ruoan laittoa. Joka päivä sain myös selkäsaunan ja pakarani olivat mustelmilla ja täysin kosketusarat. Huoneen nurkasta tuli minulle tuttu paikka. Monena iltana seisoin siellä joskus jopa useamman tunnin kerrallaan. Aloin olla sietokykyni äärirajoilla, mutta en voinut tehdä muuta kuin totella ja odottaa, että Katin viha laantuisi. Onneksi loppuviikosta hän alkoi jo kaivata hellyyttä ja hän vaati pitkästä aikaa minua tyydyttämään itsensä. Yritin tehdä työni hyvin, jotta saisin Katin leppymään ja sen myötä hänet höllentämään suitsia.

Viikonloppuna kävimme yhdessä kaupungilla. Istuimme torilla ja söimme jäätelöä. Sain Katilta myös avaimen hänen asuntoonsa sekä puhelimeni takaisin. Lompakon ja kotiavaimeni hän piti toistaiseksi itsellään. Elämä alkoi kuitenkin vähitellen tasaantua ja Kati alkoi vähitellen luottaa minuun. Yritin käyttäytyä mahdollisimman mallikelpoisesti, sillä en halunnut hankkia itselleni lisärangaistuksia.

Maanantaina Kati meni iltavuoroon. Hän yritti epätoivoisoisesti keksiä minulle työtehtäviä, mutta olin siivonnut asunnon joka sopen edellisellä viikolla. Ehdotin hänelle, että voisin siivota oman asuntoni nyt, kun siihen oli aikaa. Kati katsoi minua epäilevästi, mutta vakuuttui lopulta vilpittömyydestäni ja sain luvan siivota asuntoni. Huokaisin helpotuksesta, kun pääsin edes hetkeksi omaan kotiin. Siivosin yksiön nopeasti ja istuin sohvalle lepäämään, kun puhelimeni soi. Soittaja oli Jenni.

Vastasin puheluun hieman epävarmasti. Mitä Jenni halusi minusta, eikö hän ollut aiheuttanut minulle jo riittävästi kärsimyksiä. ”Oletko kotona?” Hän kysyi. ”Missä Kati on?” Hän jatkoi. Kerroin Katin olevan iltavuorossa. ”Avaa ovi, minulla on sinulle tärkeää asiaa.” Mietin hetken uskaltaisinko päästää hänet asuntooni, jos Kati saisi tietää, niin hän saisi valtavan raivokohtauksen. Avasin kuitenkin oven ja Jenni astui sisään pukeutuneena t-paitaan ja shortseihin. Hän halasi minua ja ohjasi minut sohvalle istumaan.

”Olen pahoillani siitä mitä tein viikko sitten, mutta siinä tilanteessa en voinut tehdä muuta.” Kerroin Jennille kuinka Kati oli minua kohdellut. Hän oli kauhuissaan. ”Minulla on sinulle tärkeää asiaa”, Jenni aloitti. ”Muistatko kun mummoni kuoli keväällä?” Nyökkäsin. ”Hän on testamentannut minulle omakotitalon ja sievoisen summan rahaa.” Jenni piti pienen tauon ennen kuin jatkoi. ”Haluaisin, että muutat sinne minun kanssa ja menisit myös kanssani naimisiin.” Kuuntelin Jennin ehdotusta äimänkäkenä. Hän oli tullut kosimaan minua. ”Mitä pidät ehdotuksesta. Minä rakastan sinua ja haluaisin muuttaa kanssasi yhteen”, Jenni toisti.

”Miten minä voisin muuttaa Keski-Pohjanmaalle. Minulla on koulua jäljellä kaksi vuotta. Kesätyöpaikka hampurilaisravintolassa ja kaiken lisäksi Katilla on takavarikossa lompakkoni ja hänellä on myös siveysvyön avain. Mahdotonta”, puristelin päätäni. Jenni silitti hiuksiani ja sanoi. ”Olen selvittänyt paikallisesta ammattikoulusta, että meidän on mahdollista vaihtaa opiskelupaikkaa, kunhan teemme hakemukset kesäkuun loppuun mennessä ja toimitamme samalla todistukset suorittamistamme kursseista.” Katsoin häntä epäuskoisena. ”Mitä tulee hampurilaisravintolaan, niin he korkeintaan pidättävät sinulta viikon palkan töistä pois jäännin vuoksi, joten se on pikku juttu”, Jenni jatkoi. ”Mitä tulee Katiin, niin et kai oikeasti uskonut, että olisin antanut hänelle oikean avaimen siveysvyöhön. Avain on minulla hyvässä tallessa”, Jenni hymyili ja istui syliini suudellen minua intohimoisesti.

Tunsin Jennin lämpöiset pakarat etumuksellani ja kaluni oli valmis yrittämään nousua siveysvyössä. ”Missä Kati pitää lompakkoasi?” Jenni kysyi. ”Huoneessaan, lukitussa kaapissa.” Jenni naurahti: ”Minulla on muuten avain siihen kaappiin. Kun muutimme asuntoon, niin kaappien avaimet olivat keittiön pöydällä. Kaikkiin kaappeihin oli kaksi avainta, mutta annoin Pialle ja Katille vain toisen avaimen ja pidin jostain syystä ylimääräiset avaimet itselläni.” ”No muutatko luokseni vai jäätkö tänne Katin ikeen alle, tosin Katilla ei taida olla enää hirveästi sanottavaa, kun siveysvyön avain ei olekaan hänellä. Toisaalta hän saattaa mustasukkaisuuttaan kehitellä ihan mitä vain, joten jos jäät, niin pidä varasi”, Jenni neuvoi minua.

Mietin hetken. Jenni oli oikeassa. Minun oli parempi muuttaa mahdollisimman kauas Katista. Eikä minulla ollut mitään Jennin luokse muuttamista vastaankaan. ”Minä lähden kanssasi”, sanoin ja suutelin Jenniä intohimoisesti. ”Hieno päätös”, Jenni totesi. ”Nyt sinun täytyy pakata. Juna lähtee kahden tunnin kuluttua. Onneksi olet jo siivonnut”, Jenni totesi. ”Asunnon ehtii irtisanoa ensiviikollakin, joten tavarat kasaan ja menoksi”, Jenni jatkoi. ”Haen sillä aikaa lompakkosi Katin komerosta.”

Vähäiset tavarani olivat nopeasti pakattu. Asunto jäi siistiin kuntoon. Jenni ehdotti, että kirjoittaisin Katille jäähyväiskirjeen, ettei hän hälyttäisi etsintäpartiota katoamiseni johdosta.
Katille!
En kestänyt enää sinun komentelua, vallanhimoa ja mustasukkaisuutta. Antamasi rangaistukset olivat kohtuuttomia, samoin kuin siveysvyöllä kiristäminen. En halua olla enää missään tekemisissä kanssasi. Lopetin opiskelun ammattioppilaitoksessa, irtisanoin asuntoni ja muutin muualle. Vaihdoin puhelinnumeroni ja muutin sen salaiseksi, kuten myös tulen salaamaan uuden asuinpaikkani. Älä yritä etsiä minua. En rakasta sinua.
tiedät kuka

Menimme taksilla rautatieasemalle. Olimme siellä hyvissä ajoin ennen junan lähtöä ja nautimme baarissa siiderit. Vilkuilin peloissani ympärille. Pelkäsin, että Kati ilmestyisi asemalle hakemaan minua. Jenni rauhoitteli minua. Junan lähdettyä huokaisin helpotuksesta. Istuimme vierekkäin, suutelimme ja halasimme toisiamme. Olin helpottunut, kun piina Katin kanssa oli loppunut. Rakastin Jenniä ja minulla oli mahdollisuus aloittaa uusi elämä hänen kanssaan. Jenni suunnitteli kihlautumistamme ja tulevia häitämme. Ajatus hämmensi minua, mutta olin kuitenkin mukana.

Jenni asui toistaiseksi vanhempiensa luona. Niinpä ajoimme taksilla heidän pihaan ja Jenni esitteli minut vanhemmilleen. Hänen isänsä, Kalervo oli rakennusmestari ja äiti Liisa oli toimistosihteeri. He asuivat kauniissa ja kodikkaassa omakotitalossa. Minut toivotettiin tervetulleeksi. Iltapalan jälkeen kävin suihkussa ja siirryin Jennin kanssa hänen huoneeseensa. Meille oli pedattu sänky parivuoteesta. Kömmin Jennin viereen ja halasin häntä. Jenni suuteli minua suulle. ”Voisinko saada siveysvyön pois?” Kysyin toiveikkaana. Jenni katsoi minua silmiin ja sanoi: ”Kultaseni, malta vielä hetki. Ei me voida mun vanhempien silmien alla sekstailla. Odotetaan kunnes päästään omaan kotiin.” Tyydyin Jennin vastaukseen. Ei siihen enää pitkään menisi.

Seuraavana päivänä Jenni esitteli minulle perimänsä omakotitalon. Asuinkerroksessa oli olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Talo vaikutti muuten siistiltä, mutta tapetit olivat vanhanaikaiset. Kellarikerroksessa oli saunatilat ja sen yhteydessä upea takkahuone. Jennin isä Kalervo oli remontoinut ne tilat perusteellisesti pari vuotta sitten. Remontointi sujuisi nopeasti, maalia ja uudet tapetit. Kalervo oli luvannut auttaa meitä. Seuraavat pari päivää kului väriliikkeissä oikeita tapetteja etsiessä. Kun tarvikkeet oli valittu, niin varsinainen remontti oli viikossa ohitse. Minä maalasin katot ja keittiön seinät. Kalervo tapetoi.

Juhannusaattona pääsimme muuttamaan Jennin kanssa uuteen kotiin. Muuton kunniaksi ostimme toisillemme kihlat. Kalervo toi meille tupaantuliaislahjaksi kaasugrillin, joten juhannuksen vietto saattoi alkaa. Jenni olisi halunnut pitää tupaantuliaiset, mutta hänen kavereilla oli jo juhannussuunnitelmat tehty. Vietimme aattoiltaa kahdestaan ja olin varsin toiveikas illan suhteen.

Laitoin saunan lämpiämään. Jenni toi meille siiderit. Istuimme takkahuoneessa ja juttelimme. Vihkipäiväkin oli jo sovittu. Se olisi tasan kuukauden päästä 24.7. Jenni säteili tyytyväisyyttä. ”Toivottavasti Kati ei saa vihiä häistä, ettei hän tule niitä pilaamaan”, sanoin puoliksi leikilläni. ”Meidän väliin ei tule enää kukaan”, Jenni totesi määrätietoisesti ja suuteli minua. Saunoimme ja nautimme siideriä. Viihdyimme hyvin toistemme seurassa. Jenni alkoi hieman humaltua. Pesimme toisemme hellästi, minua panetti ja toivoin, että saisin siveysvyön pois tänä iltana.

Jenni katsoi minua silmiin. ”Sinähän et ole vielä koskaan rakastellut”, hän totesi. Punastuin ja myönsin asian. ”Minua panettaa valtavasti”, Jenni sanoi. ”Haluaisin naida kanssasi, mutta mielestäni sinun pitäisi odottaa hääyötä.” hän totesi. Katsoin Jenniä pettyneenä. ”Enkö saisi edes kerran laueta”, pyysin nöyrästi. ”Jos avaan siveysvyön, niin pelkään, että en pysty hillitsemään itseäni”, Jenni totesi. Olin pettynyt. Jenni kaatoi minut sängylle selälle. Hän istui vatsani päälle hajareisin, ilman rihman kiertämää. Hän suuteli minua. ”Yritä kulta jaksaa vielä kuukausi.”

Jenni kävi kuumana. Humalatila lisäsi hänen estotonta käytöstä. Hän otti pakastimesta jäätelöpaketin ja avasi sen. Hän lohkaisi jäätelöstä palan ja lämmitti sitä käsillään. Kun jäätelö hieman notkistui, hän levitti sitä rinnalle ja vatsalleni. Se tuntui kylmältä. Jenni alkoi nuolla jäätelöä hitaasti vartaloltani. Suljin silmäni ja tunsin kuinka kaluni koveni siveysvyössä jälleen kerran. Jenni nuoli ja minä kiemurtelin nautinnosta ja kiihkosta, niin hyvälle hänen samettinen kielensä tuntui. Nuoltuaan jäätelön pois Jenni mietti hieroisiko sitä myös alavatsalle ja reisille. Hän jätti kuitenkin sen tekemättä, paineeni olisivat nousseet liian suuriksi.

Sen sijaan Jenni otti jäätelöä käsiinsä ja hieroi sitä rinnoilleen. Hän heittäytyi selälle sanoen, ”sinun vuoro.” Kumarruin hänen yllensä ja aloin hitain lipaisuin nuolla jäätelöä hänen rinnoilta ja rintojen välistä. Jenni kiemurteli ja uikutti. Muistin kuinka Pia oli kovakouraisesti rusikoinut Jennin nännejä ja saanut Jennin kiihottumaan entisestään. Näykin ja purin nännejä varsin kovaotteisesti. Jenni ulvoi kivusta ja kiimasta. Hän nautti käsittelystäni. Kun rinnat oli nuoltu puhtaaksi, niin Jenni levitti jäätelöä alavatsalle, reisille ja suuren kimpaleen suoraan pillullensa. Tuijotin kiimaista naista. Kaluuni sattui siveysvyössä. Aloitin alavatsasta ja nuolin jäätelön pois hitaasti. Siirryin reisille, osa jäätelöstä oli jo sulanut ja valui vanana lakanalle. Livoin hellästi hänen reisiä saaden Jennin kiihottumaan entisestään.

Hän painoi jalkapohjat sänkyä vasten ja nosti reidet ylös samalla levittäen jalkansa äärimmilleen. Jäätelövana valui kosteasta, kuumasta pillusta peppuaukolle. Aloin nuolla jäätelöä pillusta. Se maistui jäätelön lisäksi kiimalle. Kalullani oli tukalat oltavat, niin oli Jennilläkin, joka pyöritti pyllyä ja uikutti ääneen. Nuolaisin jäätelövanan peppureiältä ja välilihasta. Jenni värisi. Hänen ihonsa oli kananlihalla. Upotin uudelleen suuni hänen pilluunsa ja nuolin jäätelön pois. Jenni kävi kuumana. ”Ota sauva kaapista ja nai mua”, hän huusi. Pitkitin tarkoituksella tilannetta. Jenni huusi: ”Vittu, sauva pilluun tai pidät siveysvyötä vuoden.” Se sai minuun liikettä ja työnsin hieromasauvan kertaheitolla Jennin kuumaan, kosteaan pilluun. Työnsin sauvaa edestakaisin nopeaan tahtiin. Jenni huohotti ja pyöritti pyllyä. Työnsin sormeni hänen sisään ja hieroin klitorista. Jenni laukesi ulvoen ja selkäänsä kaarelle taittaen. Hän oli saanut valtavan orgasmin. Jätin tarkoituksella sauvan värisemään hänen pilluun ja seurasin nytkähtelevää tyttöä, joka yritti toipua orgasmista.

Toivuttuaan orgasmista Jenni otti kulauksen siideriä. Hän käveli kaapille ja poimi sieltä jotain mukaansa. ”Mun ei pitäisi tehdä tätä, mutta en henno kiusata sinua”, hän totesi ja pyöritti avainta kädessään. ”Käy selällesi”, hän sanoi. Kiljaisin riemusta ja tottelin välittömästi. Jenni avasi siveysvyön lukon ja poisti vyön kaluni päältä. Hän hieroi kylmää jäätelöä kalulleni ja palleilleni ja alkoi hitaasti nuolla sitä pois. Suljin silmäni ja nautin. Oli minun vuoro kiemurrella ja voihkia, kun Jennin lämpimät huulet hyväilivät kaluani ja kostea kieli nuoli jäätelöä. Kaluni oli täydessä seisokissa ja minun oli vaikea hillitä itseäni. Jenni otti sormet avuksi ja runkkasi voimakkaasti kaluni tyveä samalla nuollen terskaani. Ei kestänyt pitkään kun spermat lensivät kalustani Jennin rinnoille. Tyttö hieroi spermat ihollensa ja katsoi minua nautinnollisen näköisenä. Se oli upea orgasmi.

Jenni kiinnitti siveysvyön takaisin kalulleni. ”Seuraavan kerran saat sen pois hääyönä”, hän kuiskutteli minulle. Olin tyytyväinen, olinhan saanut laueta ja vieläpä valtaisan orgasmin kera, joten ei minulla ollut mitään valittamista. Jenni suuteli minua maatessamme vierekkäin sängyllä ja keräten voimia. Menimme suihkuun. Saippuoin Jennin vartalon kaikkialta ja hieroin tahmaisen ihon puhtaaksi samalla kiusoitellen häntä. Painauduin tiiviisti hänen peppua vasten ja hieroin hänen nännejä. Jenni pyöritti lämpöistä pyllyä etumustani vasten. Polvistun ja aloin nuolla Jennin uudelleen kostunutta pillua. Jenni nojasi seinään ja levitti jalkojaan. Ohjasin käsisuihkun hänen pillullensa ja suihkutin lämpöistä vettä hänen häpyhuuliinsa ja klitoriksellekin. Jenni vinkui kiimasta.

Pyörittelin sormeani hänen klitoriksen ympärillä samalla suihkuttaen vettä hänen pilluunsa. Jenni levitti jalkojaan entisestään. Hänen reitensä vapisivat ja suusta kuului epämääräistä ulinaa. Jatkoin säälittä tytön klitoriksen hierontaa ja suihkutusta. Jennin ääni kohosi entisestään kunnes hän lopulta kiljaisi orgasmin merkiksi samalla pudoten polvilleen pesuhuoneen lattialle. Katsoin nelinkontin olevaa huohottavaa tyttöä. Hänen pieni peppuaukko sykki orgasmin jälkimainingeissa. Näky oli kaunista katsottavaa, huuhtelin tytön puhtaaksi ja kuivasin hänet hellästi froteepyyhkeellä. Talutin horjuvin jaloin kulkevan Jennin sänkyyn ja kävin hänen viereensä lepäämään.

Nukahdimme molemmat onnellisina ja tyydytettyinä. Parin tunnin päästä havahduin hereille. Kellon viisarit näyttivät jo kymmentä illalla. Herättelin Jennin, puin päälle ja lähdin ulos virittelemään upouutta kaasugrilliä. Juhannusaatto oli alkanut todella mukavasti.

4 kommenttia viestissä: “Jäin kiinni, osa 4”

 1. armasaallontie says:

  Jatko-osia kirjoitetaan kun ehditään, mutta kesäloma ja privaatit aktiviteetit hidastavat hieman prosessia.

 2. ' says:

  Jatkoa! Mitä häissä tapahtui? Tuliko Kati paikalle? Entäs hääyö? Olisi mukava lukea lisää!!

 3. Fani says:

  Nää on kyl parhaita!

 4. :) says:

  Jatka pliis nää on hyviä

Kommentoi

top