search
top

Bussipysäkillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 3.13 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Eka novellini, sain viimein valmiiksi. Kommentteja kiitos, kannattaako mun jatkaa kirjottelua?

Korot kapsahtelivat asfaltilla, samassa kuin sadepisarat kastelivat vaatteeni ja kasvoni. Ohut valkoinen kauluspaita oli liimautunut kiinni vartalooni ja revityt farkut tuntuivat epämukavilta. Rynnistin nopeasti autiolle bussipysäkille sateensuojaan. Pysäkillä oli penkki, johon lysähdin istumaan. Vilunväreet läpäisivät vartaloni. Äkkiä havahduin siihen, kun yksi bussi alkoi lähestyä. Hetken kuluttua bussi pysähtyi eteeni, jonka jälkeen bussista alkoi tulvia ihmisiä. Katseeni naulautui viimeiseen poistujaan: melko pitkä, ruskettunut, T-paitainen mies, jonka paidan alta paistavat lihakset, sekä mantelinmuotoiset silmät tekivät heti vaikutuksen. Mies näytti masentuneen sateesta ja taisi huomata intensiivisen tuijotukseni. En voinut mitään, aloin heti ajatella”tuhmia ajatuksia”, alapääni alkoi kihelmöidä.
”Hei, voisitko auttaa”, hymyilin vienosti miehelle, keksien samalla tekosyitä, jolla saisin hänet jäämään.
”Mikäs ettei”, mies hymyili takaisin, paljastaen suorat, valkoiset hampaat.
”Saakos istua ? ”, mies katsoi viattoman näköisenä, osoittaen penkkiä.
”Mikä ettei”, yritin näyttää mahdollisimman hyvältä.
”Mikäs on hätänä ?”, mies sädehti kuin naantalin aurinko.
”Ei oikeastaan mikään, enää”, kerroin hieman vihjaavasti. Mies hymyili minulle hetken tuumien.
”Mikäs nimesi on ?”, yritin udella katsoen miestä kokoajan silmiin. Mies istui minusta hieman alle puolenmetrin päästä, joten aloin huomaamattomasti liukua kohti tätä.
”Samppa, entäs …” Samuli jätti lauseen kesken tarkoituksella.
”Miisa”, vastasin silmät säihkyen. Sampan käsi liikehti korvani taakse ja hän hipelöi kasvojani, huuliani. Aivan kuin taikaiskusta miehen huulet olivat omissani kiinni. Tunsin valtavaa kiihkoa, intohimoisten suudelmien välissä yritin saada happea.
Miehen kädet alkoivat haahuilla paitani alareunan luokse. Samppa alkoi repiä kauluspaitani nappeja auki alhaalta ylös. Valkoiset pitsirintaliivini paljastuivat kauluspaidan alta vikkelään. Suutelumme sai tauon, kun riisuin Sampan T-paidan ja heitin sen penkiltä alas. Samppa asetti minut penkille makaamaan, hänen alleen. Hän alkoi avata vyötäni ja repiä märkiä farkkuja jaloistani, jotka olivat kuin liimaantuneet ihooni. Viimein Samppa sai housut hoideltua. Farkkujeni tiputtua maahan, Samppa alkoi näpertää omien farkkujensa parissa. Housut oli vikkelästi lennähtäneet maahan, omieni seuraksi.
Sampan kädet tunkeutuivat pakaroitteni alle, hän nosti perseeni suorempaan penkille. Kädet liikkuivat hyväillen yläselkääni, rintaliivejen hakasiin. Ne napsahtivat auki, eikä hetkeäkään, kun rintani olivat täysin esteettöminä Sampalle:
”Kivat munkit”, Samppa iski silmää, ehkä hieman hämmästyneenä. Tämän sanottuaan hän ahnaasti alkoi kahmia rintojani. Hänen kielensä kiersi nännejäni ja kädet puristelivat rintoja. Minä vain haroin Sampan pikimustia hiuksia. Huohotin kiihkosta, mitä olisikaan viellä luvassa? Huomasin Sampan boksereissa olevan jo hyvinkin ahdasta, joten vedin hänen päänsä ylös rinnoistani.
”Mun vuoro”, yritin kuulostaa jotenkin jännittävältä, mutta taisin pilata sen nautinnollisella huohotuksellani. Penkki oli onneksi leveä, joten sain helposti vaihdettua paikkaa Sampan kanssa. Aloitin hivelemällä Sampan rintakehää, jonka johteena vein kieleni pyörähtämässä vasemmassa, sekä oikeassa nännissä ja jatkoin alaspäin. Kiersin tottuneesti navan, sillä kerran olin tavannut sellaisen karvanavan että huh huh. Nostin pääni ja aloin hiljaa raottaa Sampan boksereita:
”Mikäs täällä jo odottelee”, vinkkasin vuorostaan silmää Sampalle. Laskin Sampan bokserit hitusen yllättyneenä:
”Kuvittelin et sul ois pienempi”, hieman härnäsin kiihottunutta Samppaa.
”Haha”, Samppa naurahti.
Erektio-ongelmia ei Sampalla ainakaan ollut: söpö, melko pitkä, ei liian paksukaan, pinkki miehen elin, jota eniten arvostin. Otin Sampan jäykistyneen kalun käteeni ja aloin ensiksi hiljempaa runkata. Vauhti kiihtyi aina pikkuhiljaa. Kun en käteni eivät enää liikkuneet nopeampaa, Sampan penis sukelsi suuhuni. Kuulin nautinnollisia ääniä ylempää kun imin Sampan elintä. Omatkin pikkuhousut alkoivat kostua. Kieleni alkoi kiertää Sampan elintä tiuhaa tahtia. Olin istunut haarat levällään Sampan jalkojen päällä, joten nousin ja aloin hivuttaa pikkuhousujani alas. Sampan kalu täräytti hänen mahaansa tiukemmin, kun näki minun posliiniksi ajetun pilluni. Molemmat olimme aivan alasti bussipysäkillä, eikä kukaan häirinnyt.
Makasin taas Sampan alapuolella, samalla kun Sampan kieli kävi hieman tutkiskelemassa kosteaa koloani.
”Aletaan jo tositoimin”, huikkasin Sampalle huohotuksen kera.
”Ootas vaan beib”, Samppa iski silmäänsä. Silmänisku meinasi minulle elämäni parasta panoa. Avasin haarani, jotta Sampan kalu voisi sukeltaa sisääni. Samppa kiusoitteli minua hieromalla kalullaan häpyhuuliani, kunnes ei enää itsekkään malttanut odottaa: Sampan kalu syöksähti pilluuni kuin avain lukkoon. Samppa aloitti hitailla työnnöillä, minun huohottaessa samaan tahtiin.
”Lujempaa”, rohkaisin Samppaa lisäämään vauhtia.
Samppa lisäsi hieman vauhtia ja huohotin aina vain kovempaa. Sampan elin oli kuin minua varten. Vauhti ei vielläkään tyydyttänyt minua täysin:
”Vielä vähäään lujempaaa”, mietin saikohan Samppa selvää huohotuksieni seasta.
Ilmeisesti sai, sillä Samppa alkoi kiihdyttää vauhtia ennätyslukemiin. Se myös tuntui siltä: tuntui kuin koko kehoni värisisi Sampan käsissä.
”Mulla tulee kohta”, Samppa ängersi samassa kun piti vauhtia yllä.
”Tuu tisuille”, huohotin.
Heti kun Sampan kalu oli poistunut omat nesteeni valuivat puupenkin raoista asfaltille. Tunsin navallani kuinka siihen tippui pari pisaraa Sampan mälliä, lopulta tunsin lämpimät mällit rinnoillani. Olin sanaton. Samppa istahti reisilleni istumaan tultuaan. Hieroin hieman tisujani, jotka olivat aivan märät mällistä. Samppa kumartui rinnoilleni ja alkoi nuolla omia mällejään rinnoiltani, samassa räkähdin nauruun:
”Oot eka jätkä ketä koskaan on tai tulee nuolemaan omia mällejään mun munkeist”, käytin Sampalta lainausta.
”Siitä mut muistetaan”, Samppa sanoi hieman salaperäisesti vinkaten silmää. Tuon lauseen jälkeen emme enää puhuneet. Sade oli lakannut ja molemmat aloimme pukea vaatteitamme. Istuin Sampan kanssa vielä hetken pysäkillä, emmekä edelleenkään puhuneet mitään. Havahduin jälleen bussin ääneen. Samppa hyppäsi bussiin, minun viellä jäädessä pysäkille. Näin viellä Sampan katsomassa ikkunasta, iskien silmää.

8 kommenttia viestissä: “Bussipysäkillä”

 1. KesäpäiväT says:

  On se bussipysäkkikatos ihan toimiva 🙂
  Lämpimänä kesäyönä, viimeisen bussin lähdettyä!

 2. . says:

  Ihan ok?
  kyl orkun sain

 3. Miinea says:

  Alko ihan liian hätäsesti ja kuvailua sais olla enemmän. Muuten ihan hyvä ekaks novelliks 🙂

 4. ' says:

  Noh, ihan ok… jatka vaan kirjottelua!

 5. slurps says:

  Missähän korvessa lukija mahtoi korkokengillä kävellä jos bussipysäkillä pystyy tuollein naimaan ilman keskeytyksiä, virkavaltaa tai muita häiriöitä? 😉 Tilanteen kehittyminen oli kans liian pikasta ja ventovieraiden ihmisten kesken tommonen ei vaan toimi. Mutta jatka toki kirjottamista, ensimmäiseks tarinaks tää oli ihan luettava 🙂

 6. says:

  Aivan liian hätäisesti kirjoitettu, vaikea samaistua…

 7. ihan says:

  Jatka vaan. Vähän eri ilmaisuja saisi käytää . Kuvailua,enemmän “toimintaa”.

 8. MadClown says:

  Ei toiminu, liian hätäisesti kirjotettu, enemmän siirtymistä asiasta A asiaan B, tätä ois kannattanu parannella viel

Kommentoi

top