search
top

Sprintter ja Sybian

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on jatkoa kahden aiemman sprintteri Veerasta kertovien tarinoiden sarjalle. Reilun vuoden jälkeen innostuin kokeilemaan taas kirjoittaa jotain.

Minä olen Kari, vähän päälle nelikymppinen koltiainen. On alkukesän ilta ja raukea saunan jälkeinen olo koko kropassa, kun lojun mökin terassilla lepolassessa. Kädessä on vähän poikkeuksellisesti valkoviinilasillinen saunajuomana. Näen syyt siihen istumassa pyyheliinoihin kääriytyneenä keinussa. Vaimoni Heli ja meidän yhteinen ystävämme Veera. Toin hetki sitten meille mökistä kylmää valkoviiniä naisten toiveesta. Naiset juttelevat ja aina välillä nauru helmeilee siihen lomaan.

Siitä on kolme vuotta, kun Veera astui minun ja Helin elämään ujona ja kokemattomana lukiotyttönä. Minulla oli onni törmätä häneen netissä ja saada olla hänen ekansa. Huikeaa oli se, että hän osoittautui bi-seksuaaliksi ja hänestä tuli rakastajatar myös vaimolleni, joka on aina ollut kaksineuvoinen. Katson ihania naisia keinussa ja ajattelen tyytyväisenä, että mikä on tässä miehen ollessa.

Ajatukset harhautuvat yhteistyökumppaniini Erikiin, joka soitti juuri ennen kuin menimme saunaan. Erik oli myhäillyt merkittävästi, kun kuuli, että olen naisten kanssa mökillä. Siitä ajatus taas jatkaa matkaa melkein kolmen vuoden taakse tapaukseen, jossa Erik, minä ja Veera olimme osallisia. Se tapahtui sen kesän syyspuolella, jolloin olin tavannut Veeran.

Istuimme Erikin kanssa työhuoneellani, joka on tavallisesta kerrostaloasunnosta remontoitu toimistoksi. Teemme Erikin kanssa yhteistyötä, olemme tehneet jo pitkään, ja sen puitteissa olen tutustunut häneen hyvin. Erik on jo ikämies, lähellä seitsemääkymmentä, mutta edelleen vahvasti kiinni työssä ja touhussa. Erik on ollut leski kohta kymmenen vuotta. Hän on hoikka ja pitkä mies. Juoksu ja hiihto ovat pitäneet hänet kunnossa.

Istumme olohuoneesta tehdyssä toimistossa, kun kuulen miten ovi käy ja arvaan, että tulija on Veera. Veera oli vailla kesätöitä sinä kesänä ja olin houkutellut hänet hoitelemaan juoksevia asioita apunani.

– Hei Kari, täällä on nää paketit postista. Veera huikkaa eteiskäytävästä ja ilmestyy kohta olohuoneen ovelle kaksi pakettia käsissään.
– Hei. Ai anteeks. Luulin, että sä olit yksin. Veera sanoo ja hymyilee Erikille.
– Moi Veera. Laita ne paketit tonne hyllyyn. Veera, tämä herrasmies on Erik. Se, jolle pistit niitä kopoita postissa viikolla.
– Erik, tämä taas on Veera. Mun tehokas oikea tai vasen käsi täällä toimistolla.

Erik katsoo Veeraa uteliaana. Kukapa mies ei katsoisi. Veera on keskimittainen, hoikka tyttö, jonka ruskeat, pitkät hiukset on kietaistu ponnarille. Erittäin hyvin istuvien farkkujen peittämät reidet ja pakarat ovat lihaksikkaat ja selvästi treenauksen tulosta. Veera harjoittelee pikajuoksua ja pituushyppyä puolitosissaan. Nyt hänellä oli yllään t-paita ja sen päällä farkkutakki. Ihanan kokonaisuuden täydentää kauniit hymyilevät kasvot.

Erik nousee hymyillen ylös ja ojentaa kätensä.
– Hauska tutustua. Alan ymmärtää miksi Kari on vaikuttanut niin tarmokkaalta tänä kesänä. Erik sanoo ja virnistää hiukan.

– Samoin. Olen kuullut sinusta Karilta. Mutta nyt mun täytyy mennä treeneihin salille. Tuun Kari myohemmin päivällä vielä. Sanoo Veera ja pyörähtää ympäri ja menee eteiseen.

– Odota vähän Veera. Sanon ja menen Veeran perässä eteiseen.
Veera hymyilee mulle ja tulee syliini. Suutelen Veeraa ja hyväilen hänen selkäänsä ja liu-utan kädet ihanille pakaroille ja puristan niitä. Veera työntää lantiotaan mua vasten, kuin tunnustellen, ja sitten kuiskaa mun korvaan: – Sulla alkoi heti seistä. Senkin sonni.
– Jos kokeilisin sun pillua, niin sekin olis valmis ja märkä, kuiskaan vastaukseksi.
– Totta sekin, Veera vääntää mua nenästä ja lähtee menemään.

Palaan olohuoneen puolelle ja Erik on istumassa ja virnistelee mulle.
– Sä sitten panet tuota tyttöä, Erik tokaisee yksikantaan.
– Häh? Miten niin. Olen vähän hämmentyneen näköisenä.
Erik näyttää sormella peiliä, joka on seinällä eteiseen menevää ovea vastapäätä.Tajuan heti, että meidän äskeinen syleily on näkynyt sen kautta selvästi.
– En voinut olla näkemättä ja se oli näkemäni perusteella ilmiselvää. Onneksi olkoon.

Tätä seurasi keskustelu, jossa mun oli tunnustettava, että meillä oli seksisuhde. Sen jätin kertomatta, että myös Heli oli jo ollut mukana. Tosin Erik todennäköisesti arvasi, että niin voisi olla, koska hän tunsi myös Helin erittäin hyvin.

Jatkoimme sen hetkisen yhteisen hankkeemme pohtimista jonkun aikaa. Kun Erik alkoi tehdä lähtöä hän pysähtyi ja sanoi:
– Tämä voi olla hulluinta, mitä olen pitkään aikaan tehnyt ja voin nolata itseni pahan kerran ja jopa vaarantaa ystävyytemme, mutta houkutus on liian suuri. Minulla on sulle hyvin erikoinen ehdotus.
– No? Istu alas ja anna tulla vaan, sanon Erikille.
Erik on mietteliään näköinen ja hetken kuluttua sanoo:
– Minulla ei ole ollut seksikumppania vuosiin, mutta se ei tarkoita, etten olisi siitä kiinnostunut. Ja sinähän tiedät, että mies voi yksinkin …
– Sä taisit kaivata todella vaimoasi, sanon hänelle.
– Niin se on. Olen kuitenkin päässyt lopulta yli. Mutta se ehdotus, sanoo Erik.
– Suoraan sanottuna, voisitteko sä ja Veera harkita sellaista, että naisitte mun nähden? Saisin katsella tuota ihanaa tyttöä ja teidän leikkejä.
– Olipa yllättävä ehdotus, sanon ja nojaudun taaksepäin tuolissa.
– Mutta, se on kiinnostavaa ja luulen, että Veeraakin se voi kiinnostaa. Hän on aika kokeilunhaluinen ja avoin, sanon pienen hiljaisuuden jälkeen.
– Minä en koskisi Veeraan, jos sinä ja Veera ette sitä halua. Katselisin vain ja runkkaisin.
– Minulla ei oikein erektio riitäkään rakasteluun, mutta silti voin runkkata ja laukean yhä.
– Tekisit Veeralle kaikkea kiihottavaa mitä pyydän ja naisit häntä eri tavoin. Minulla on siihen vähän rekvisiittaakin, Erik hymyilee vinosti.
– Haluaisin niin nähdä nuoren seksikkään tytön nauttimassa ja laukeamassa moniin orgasmeihin.
– Mitä tarkoitat rekvisiitalla? , kysyn Erikiltä uteliaana.
– No. Minulla on vähän leluja tytöille. Mun täytyy tunnustaa, että maksan aina silloin tällöin yhdelle opiskelijatytölle siitä, että hän leikkii mun nähden itsekseen ja runkkaa mua ja ottaa suuhun.
– Sen jälkeen, kun hankin Sybianin, niin tyttö tulee oikein mielellään mun luokse rentoutumaan.
– Sybianin? kysyn kulmakarvat koholla.
– Ai, et tiedä sitä? Se on sellainen naisille tarkoitettu hierontalaite. Siinä on pyörivä ja värisevä sauva hajareisin päälle istuttavassa satulassa. Kumpaakin voi säätää erikseen, pyörintää ja värinää.
– Tyttö istuu sauvan sisäänsä ja säätelee pyörinnän ja värinät kiihotuksen mukaan.
– Muutamassa minuutissa tyttö siinä tavallisesti laukeaa ensimmäisen kerran, mutta hillittömäksi se menee, kun hän vaan jatkaa siinä sen jälkeen. Laukeaa ja laukeaa, niin kauan, kun on ihan näännyksissä. Se on ihanaa katseltavaa.
– Ja Veera kokeisi myös sitä? kysyn tai oikeastaan totean.
– Jos hän ja sinä haluatte. Uskon, että se olisi hieno kokemus Veeralle, sanoo Erik.

– Mutta, en ole koskaan päässyt näkemään pariskuntaa leikeissä livenä. Siksi haluaisin myös nähdä sun naivan Veeraa monilla tavoilla ja monissa paikoissa, Erik sanoo.
– Ei sun tarvi vastata nyt mitään. Puhu Veeralle. Jos ette halua, niin se on sillä selvä. Sitten koitetaan unohtaa koko ehdotus. Mutta, jos asia kiinnostaa, niin voimme tavata mun luona.
– Minä ehdotan tätä Veeralle, kun hän tulee treeneistä. Milloin ajattelit, että tämän voisi toteuttaa? kysyn Erikiltä.
– Vaikka tänä iltana tai milloin vaan. Minulla on aikaa aina tällaiselle. Teistä se on enemmän kiinni.

Erikin mentyä minulla on hämmentynyt olo. En ole tiennyt hänen tästä puolestaan mitään. Hämmennyksen tilalle tulee kuitenkin pian kiihottunut olo ajatuksesta rakastella Veeran kanssa jonkun muunkin, kuin vaimoni Helin nähden. Ja ajatus siitä, että Veera saisi kokeilla jotain uutta ja kiihottavaa lisää omaa kiihotustani.

Googlaan Sybianin ja pian olen löytänyt itse firman sivulta tietoa laitteesta, samoin kuin filmejä, joissa nainen ratsastaa Sybianilla. Kiihottunut oloni ei yhtään vähene siitä. Koitan keskittyä töihini, mutta työnteko keskeytyy aika pian, kun Veera palaa takaisin. Kuulen kun treenikassi kosahtaa eteisen lattiaan ja Veera ilmestyy säteilevänä huoneeseen. Hän loikkaa syliini hajareisin ja suutelee mua.
– Mun sonnini. Mulla oli ihan hirveen levoton olo treenien aikana, kuiskaa Veera mulle.
– Voi Veera kuule, nyt mä teen sun olon vielä levottomammaks, kun kerron mitä Erik ehdotti meille, sanon Veeralle virnistellen.
– No? Veera vetäytyy taakse pitäen kiinni mun harteista ja näyttää kysyvältä.

Kerron Veeralle Erikin ehdotuksen. Veera on vain hetken hämmentyneen näköinen ennenkuin vastaa olevansa ilman muuta halukas, jos mä haluan sitä. Sanon, että olen kovasti halukas. Sitten kerron tarinan Erikin rekvisiitasta ja nostan näytölle näkyviin sivun Sybianista. Veera pyörähtää sylissäni ympäri ja nojaa kyynärpäänsä pöytään ja lukee tekstin ja klikkailee kuvia. Etsin yhden filmin, jossa nuori tyttö ratsastaa Sybianilla ja saa hurjan orgasmin. Veera tuijottaa filmiä pupillit suurena ja tunnen miten hänen hengityksensä tihenee. Tunnen tutun kiihottuneen Veeran sylissäni.
– Uhh. Tuon tytön ilmeestä voi päätellä, että se tekee todella hyvää, Veera sanoo käheällä äänellä.
– Erikilläkö on siis tollanen? Ja, että mä voin kokeilla sitä?
– On kuulemma. On hankkinut sen jotain opiskelijatyttöä varten, joka käy viihdyttämässä Erikiä aina silloin tällöin, sanon ja jätän kertomatta maksullisuudesta.
– Ja siis Erik ei olis muuta mukana, kun katsomassa ja runkkaisi samalla? Veera kysyy.
– Niin. Erik sanoi, että ei koskisi sinuun, jos et sinä tai minä sitä halua. Ja, että hän ei kykenekään yhdyntään, kun erektio ei riitä siihen.
– Mutta sä sanoit, että joku tyttö käy häntä viihdyttämässä. Eivätkö he sitten nai? Veera kysyy.
– Ymmärsin, että tyttö leikki itsekseen ja Erik katsoo ja varmaan koskeekin tyttöön, mutta yhdynnän sijasta tyttö runkkaa Erikiä ja ottaa suuhun. Se onnistuu pehmeälläkin kalulla, sanon Veeralle virnistäen.
– No haluisko Erik, että mä tekisin sille sitä samaa? Entä haluisitko sä mun tekevän hänelle niin? Veera kysyy kujeellisen näköisenä.
– Ei Erik sitä vaadi, mutta varmaan se haluu sitä kovastikin. Se on ihan sun päätös mitä teet ja sitä ei tartte eikä kannata päättää etukäteen. Musta se on ok, jos sä sitä haluat, ja kai ihan pikkuisen kiihottavakin ajatus nähdä sut sellaisessa tilanteessa, kuittaan kysymyksen.

Päätettiin, että mä soitan heti Erikille ja sanon, että meille sopii huomisiltana, kun Veeran treenit on ohi. Erik oli selvästi mielissään tästä käänteestä ja pyysi saada puhua Veeran kanssa puhelimessa kahden. Annoin kännykkäni Veeralle ja Veera nousi sylistäni ja alkoi kävellä vähän levottomana huoneessa puhelin korvallaan. Kuulin keskustelusta selvästi vain Veeran puoliskon, mutta siitä päättelin, että Erik vakuutti, että mitään ei tarvitse tehdä, mitä ei halua ja aina voi perääntyä. Veera kuului sanovan, että hänellä on ihan turvallinen ja luottavainen olo, kun Kari on mukana. Sitten päättelin, että Erik kysyi voisiko hän toivoa tiettyä pukeutumista Veeralta. Veeran puheesta päättelin, että häneltä löytyisi toivottu asu ja Veera vakuutteli, että hänen ei tarvitse hankkia mitään mitä Erikin pitäisi korvata, mutta kiitteli tarjouksesta. Veeran posket hehkuivat jännityksestä, kun hän sulki puhelun.

– Erik esitti toiveen miten pukeutuisin, Veera sanoi virnistäen.
– No kerro ihmeessä.
– Hän halusi, että mulla olisi lyhyt kesämekko, stringit, stay-upit tai sukkanauhasukat, korkokengät ja ei mielellään rintsikoita ollenkaan. Mulla on kuulemma niin ihanat rinnat ilmankin.
– Tuosta viimeisestä olen muuten ihan samaa mieltä. Mitä sä aattelet tuollaisesta toiveesta? Onks se liian esineellistävää? virnistän Veeralle.
– Aika törkee, mut ihana ja kiihottava, kun mies sanoo miten haluu mut nähdä. Niinhän säkin aina teet, Veera kikattaa.
– Quilty as charged, kuittaan Veeralle.
– Mut nyt sun täytyy tehdä jotain tälle. En mä kestä huomiseen asti mitenkään näin levottomana, Veera sanoo ja on yhdessä hetkessä riisunut farkkunsa ja pikkarinsa ja istunut haarat levälleen pöydän reunalle.

Mun muistikuva siitä naimisesta on, että se oli kiimainen ja raju rynkytys siinä pöydän reunalla. Tulin Veeraan ennen häntä, mutta käänsin hänet mahalleen pöydälle ja jatkoin samalla seisomalla takaa kunnes Veera sai taas kerran ihanan kikatusorgasminsa.

Seuraava päivä kului kitumalla. Veerakaan ei ehtinyt toimistolle treeniensä takia. Monenlaisia ajatuksia pyöri mielessä tulevasta illasta. Olin sopinut, että menen hakemaan Veeran kotoaan ja sitten ajamme Erikin talolle, joka oli vähän kaupungin ulkopuolella.

Sovittuun aikaan odottelin Veeran kotitalon ulkopuolella, kun näin oven aukeavan ja Veeran tulevan ulos. Toden totta, tyttö oli pukeutunut lyhyeeseen kesämekkoon, joka vielä tähän aikaan kesästä oli ihan sopiva asu. Veeran hiukset olivat auki. Upeat ohuiden sukkien peittämät reidet ja sääret päättyivät korkokenkiin. Erkin ja aika monen muunkin miehen unelma. Nousin autosta ja menin vastaan. Emme harrastaneet julkisuudessa kovin intiimejä hellyydenosoituksia, mutta kun avasin oven Veeralle, niin en taaskaan malttanut olla käyttämättä käsiäni Veeraan hoikalla uumalla ja pyöreillä pakaroilla. Ne tuntuivat jumalaisilta ohuen mekon kankaan läpi. Pakaroista pystyi heti päättelemään, että alla olivat stringit ja sukat stay-upit.Autoon istuttua vaihdoimme suudelmat.

– Jännittäkö sua? kysyin Veeralta ajaessani.
– Jännittää ja kiihottaa hirmusti. Mutta mulla on ihan hyvä olo sun kanssa, Veera sanoo.
– Kyllä muakin vähän jännittää, vaikka Erik on ihan tuttu. Tai ehkä just siks jännittääkin.

Saavuimme Erikin talolle ja ajoimme auton pihaan. Nousimme autosta ja ehdimme melkein ulko-ovelle, kun se aukesi ja Erik toivotti meidät tervetulleeksi majaansa. Maja oli melkoista vähättelyä. Veeran posket hehkuivat punaisena, kun Erik esitteli pikaisesti taloa ja johdatti meidät alakerran isoon takkahuoneeseen. Takkahuoneen pöydällä oli coolerissa kuohuviinipullo ja kolme lasia. Taustalla soi vaimeasti joku klassinen musiikki. Tiesin entuudestaan, että alhaalla oli takkahuoneesta liukuovin erotettavissa oleva iso vierashuone. Liukuovet olivat kiinni. Erik kehotti meitä istumaan sohvaan ja alkoi avata coolerista ottamaansa pulloa. Hän kaateli kuohuviiniä kolmeen lasiin ja ojensi ensin lasin Veeralle ja sitten minulle.

– Juodaan tervetuliasmalja, malja meidän yhteiselle illallemme ja erityisesti malja sinulle ihana Veera, sanoo Erik ja kohottaa lasinsa.

Kohotamme laseja ja siemaisemme viiniä. Veeran posket hehkuvat ja hän on hyvin jännittyneen oloinen.

– Minä näen, että sinua Veera jännittää ja ehkä vähän pelottaakin tällaisten miehenköriläiden seurassa, mutta voit olla huoletta. Kaikki tehdään sinun ja Karin ehdoilla. Kari varmaan on kertonut, mitä minä haluaisin tapahtuvan, Erik sanoo kysyvästi Veeralta.
– Juu. Kyllä me on puhuttu siitä, Veera sanoo varovasti ja etsii mun katsettani.
– Koita rentoutua ja anna minun johdatella sinua, ja teitä molempia. Luulenpa, että tästä tulee sinulle mukava kokemus. Ja milloin tahansa voit sanoa ei, jos siltä tuntuu.
– Mutta kerropa nyt vähän miten te Karin kanssa tutustuitte. Kari on ollut vähän säästeliäs siitä, Erik naurahtaa.

Juomme lisää viiniä ja Veera kertoo miten tutustuimme netissä ja miten kaikki alkoi. Veera alkaa vapautua jännityksestään ja olla oma iloinen itsensä.
– Kari siis sai sinun netsyytesi, kysyy Erik.
– Kyllä ja on vieläkin ainut mieskokemukseni, Veera kikattaa.
– Mutta sen lisäksi taitaa olla naiskokemuksia tai -kokemus, virnistää Erik.
Puna lehahtaa taas Veeran poskille ja hän katsoo mua vähän hämmentyneenä.
– Erik tuntee Helin aika hyvin ja on tainnut arvata mitä on tapahtunut. Älä välitä, se on ihan ok, sanon Veeralle hymyillen.

Juomme viinin loppuun ja tunnelma vapautuu ja varsinkin Veera rentoutuu silminnähden. Erik on koko ajan katsonut Veeraa sillä katseella, jota miehet yleensä häntä katsovat. Himo ja halu on kai oikea sitä kuvaamaan. Veera on alkanut nauttia saamastaan huomiosta. Erik nojautuu tuolissaan taakse ja sanoo Veeralle:
– Haluaisin nähdä sun ihanan vartalon ilman tuota mekkoa.Voisitko suoda sen minulle?

Veera säpsähtää vähän ja katsoo mua. Nyökkään merkiksi, että se on ok minulle. Veera laskee lasin pöydälle ja nousee seisomaan. Hän tulee mun luokse ja pyyttää avamaan vetoketjun takaa. Siten Veera menee meidän eteemme seisomaan selin meihin ja pudottaa naruolkaimet alas. Pienellä vartalon kiemurtelulla mekko putoaa Veeran jalkoihin. Veera astuu ulos mekosta, poimii sen kumartuen peppu meihin päin ja laittaa sen yhden tyhjän tuolin selkämykselle.

Tuijotan lumoutuneena Veeraa, mutta välillä vilkaisen Erikin ilmeitä ja näen miten hän nieleskelee, kun Veera on kumartuneena poimimaan mekkoaan ylös. Veeran ihanat pyöreät pakarat ovat paljaat stringien takia. Posliinisista häpyhuulista näkyy aavistus narun kulkiessa niiden välistä eteen. Veera kääntyy ympäri kädet rinnoillaan ja hän tuijottaa Erikiä. Veeralla on hoikka uuma, mutta sopivasti muodokkaat lanteet ja ihana lihaksikas vatsa. Stay-up sukkien melkein peittämät reidet ovat juoksija- ja pituushyppääjätytöllä muodokkaat. Stringien lappu peittää sen, minkä minä tunnen hyvin, mutta joka on vielä Erikille arvoitus. Erik tekee käsillään eleen, joka kehoittaa Veeraa paljastamaan rintansa. Veera vilkaisee minuun ja kohtaa mun ihalevan tuijotuksen. Sitten hän antaa käsiensä pudota sivulle ja paljastaa pienet, kiinteät, vähän kartiomaiset rintansa. Minulle nousee erektio.

– Voi taivas. En ole nähnyt mitään noin kaunista ja seksistä aikoihin, huokaisee Erik.
– Sinä Kari olet onnenpekka, kun olet löytänyt tällaista.

Veera hymyilee selvästi tyytyväisenä. Hän kääntyy ympäri, katsoo olkansa yli ja oikein poseeraa meille. Erikin katse kiertää kaikissa Veeran vartalon kaarissa.

– Riisuisitko stringitkin pois ja näyttäisit minulle sun pillusi, Erik sanoo nieleskellen.

Veera katsoo mua ja minä nyökkään. Olen hurjan kiihottunut tilanteesta ja vähintään yhtä innokas kuin Erik näkemään Veeran pillun, vaikka se ei uutta minulle olekaan. Veera riisuu stringinsä ja pudottaa ne nilkkoihin ja astuu niistä ulos korkokengissään ja stay-up sukissaan. Veeralla on pieni trimmattu karvatupsu ylhäällä, mutta huulet ihan paljaat. Luomuposliini, kuten Veera tapaa sanoa.

Nousen ylös ja menen Veeran luo. Suutelen häntä ja johdatan hänet Erikin tuolia vastapäätä olevalle sohvalle istumaan. Nostan Veeran jalat sohvan reunalle ja ohjaan Veeraa polvista kiinnipitäen levittämään reitensä. Veeran kiihotuksen tuntee hänen hengityksensä rytmistä ja pillu kavaltaa kiihotuksen. Se on jo avautunut vähän kosteiden huulien ja klitan turvotessa. Väistän sivuun, että Erikille tarjoutuu esteetön näky Veeran pilluun. Riisun itseni alasti ja saan vapauttaa kivikovana seisovan kaluni heilumaan vapaasti. Veera vilkaisee vuoroin sivulle minuun ja vuoroin Erikiin. Nostan Veeran käsistä ylös seisomaan ja menen itse sohvalle istumaan. Vedän Veeran syliini ja nostan Veeran jalat taas sohvalle ja levitän hänen reitensä auki. Kaluni on vasten Veeran alaselkää.

Puristelen Veeran rintoja ja katselen Erikin ilmeitä. Hieron sormella Veeran pillunhuulia ja avaan niitä auki enemmän. Pyöritän klittaa sormellani. Veeran hengitys kiihtyy ja hän päästää pieniä huokaisuja.

– Saanko minä nuolla sua Veera? Erik kysyy kähentyneellä äänellä.

Veera nyökkää innokkaasti. Erik tulee ja polvistuu Veeran jalkojen väliin ja tarttuu Veeraa reisistä. Hän suutelee Veeran reisiä ja kumartuu alas pillulle. Veera voihkaisee, kun ensimmäinen huulten ja kielen kosketus pilluun tuntuu. Erik nuolee pillua koko pituudelta kierrellen ja välttäen vielä koskemasta klittaan. Sitä jatkuu aika kauan ja Veeran alavartalo alkaa myötäillä ja keinua Erikin nuolemisen tahtiin. Äkkiä Veera jännityy ja kuuluu voimakas sisäänhengitys. Tajuan, että Erik on työntänyt sormensa Veeran sisään. Nyt Erik alkaa nuolla myös klittaa ja sormi pumppaa sisään ja ulos. Välillä Erki keskeyttää nuolemisen ja hymyilee Veeralle.

– Sinulla on aivan ihana vartalo ja vielä ihanampi tiukka pillu, Erik sanoo ja pumppaa samalla sormella.
– Tännekö sinä olet antanut Karin pistää kalunsa?
– Uhh… uhh… jooh, Veera voihkii.
– Ehh…, Veeran vartalo värähtää ja lantio nousee.

Huomaan, että Erik on kutittanut toisella kädellä Veeran pepunreikää.

– Ja tännekin se veijari on varmasti laittanut kalunsa, Erik nauraa.
– ui..ui.. on, Veera sanoo hymy huulillaan, kun Erik kutittaa sormenpäällään pepunreikää ulkopuolelta toisen käden pumpatessa pillua.

Erik nousee ja viittaa meitä seuraamaan. Veera on hämmentyneen oloinen, kun kiihotus lopetettiin kesken. Erik menee liukuoville ja vetää ne auki vierashuoneeseen. Matalalla, tosi leveällä parisängyllä on Sybian laitettuna valmiiksi. Veera katsoo laitetta uteliaana. Siinä on kohtalaisen kokoinen sauva odottamassa ratsastajaa. Erik ohjaa Veeran sängylle ja vetää Veeran käden sauvalle. Sitten hän kääntää ohjaimesta virran päälle ja toista nappulaa. Sauva alkaa väristä. Toisen nappulan kääntö saa sauvan pyörimään.

– Laitetaan tuohon sauvaan vähän liukuvoidetta ja sitten istut sen sisääsi. Voit itse säätää värinän ja pyörimisen, niin kuin kiihottavimmalta tuntuu. Kun kumarrut eteen, niin tuo rypytetty kaulus osuu sun klitalle. Liiku siinä niin kuin parhaalta tuntuu, sanoo Erik ja ojentaa liukuvoideputkilon Veeralle.

Veera avaa putkilon, pursottaa kädelle vähän geeliä ja voitelee sauvaa. Olen tullut Veeran taakse ja hyväilen hänen pakaroitaan ja klittaa jalkovälistä takaapäin. Veeran lantio tekee pyörivää liikettä sormieni tahdissa. Työnnän sormet välillä sisäänkin ja tunnen miten märkä Veera on. Veera nousee hajareisin Sybianin päälle ja asettaa sauvan pillunsa huulille. Sitten hän muutamalla pepun keinutuksella istuu sauvan kokonaan sisäänsä. Olen Veeran takana ja puristelen hänen rintojaan samalla.

-Oh. Tämä tuntuu oudolta, mutta kiihottavalta, sanoo Veera ja keinuttelee peppuaan saadakseen sauvan parhaaseen asentoon sisällään.
-Sä näytät siinä todella kiihottavalta, kuiskaan Veeran korvaan.
-Katso Veera miten kaunis sä olet, sanoo Erik ja viittaa sivulla olevaan isoon peiliin, josta kuva Veerasta ja minusta näkyy kokonaan.

Erik ojentaa ohjaimen Veeralle ja pyöräyttää vähän toista nuppia. Veeralta pääsee pieni kiljahdus. Veera kiertää nuppeja kokeillen. Minä hyväilen Veeran rintoja ja vatsaa ja voin tuntea alhaalla kiihottavan värinän. Kohta Veera laskee ohjaimen käsistään ja alkaa keinua hiljaa laitteen päällä. Hänen pitkät ruskeat hiuksensa heiluvat joka puolella. Tunnen miten Veeran pulssi nousee, hengitys tihenee. Sivelen Veeran vatsaa, jonka tuntu kämmenellä saa mut aina kuumaksi. Tunnen miten värinä tulee pillusta. Veera kumartuu eteen ja ottaa käsillään tukea. Hän alkaa voihkia ja lantio kiemurtelee. Veera kiertää nuppeja isommalle ja valittaa. Hän nousee ylös ja alkaa vapista ja laukeaa. Hän nauraa hillittömästi, mikä on Veeran tapa reagoida hurjaan orgasmiin.

– Auu… sammuta, sammuta se, Veera sanoo mulle ja vapisee kauttaaltaan.
– Älä nouse vielä pois sen päältä, sanoo Erik.
– Ihan kohta vähän lisää.

Veera heittää pitkät hiuksensa taakse ja hymyilee. Hän tarttuu mua kalusta ja vetää lähemmäksi. Nousen seisomaan sängylle Veeran eteen ja Veera alkaa suudella ja nuolla mun kalua. Hän ottaa sen suuhunsa ja alkaa pumpata sitä suullaan. Nautin tunteesta ja näystä, kun kaunis tyttö ottaa suuhun mun kalua. Huomaan, että Erik on riisuuntunut ja tullut sängylle. Hän ottaa ohjaimen ja käynnistää Sybianin uudestaan. Veera ynähtää mun kalu suussaan, kun värinä tuntuu uudestaan. Hän jatkaa mun kalun imemistä ja puristelee samalla mun palleja.

Veera havahtuu, että Erik on tullut lähelle ja hyväilee hänen rintojaan. Veera ottaa mun kalun pois suustaan, sulkee silmänsä ja keinuttaa lantiotaan Sybiania vasten. Veera avaa silmänsä ja katsoo Erikiä, joka katsoo takaisin pyytävästi. Veera katsoo nyt ensimmäisen kerran Erikin vartaloa ja kalua. Erikillä on erittäin isokokoinen kalu. Erik ottaa Veeran käden ja ohjaa sen kalulleen. Veera puristaa löysää kalua ja alkaa runkata sitä. Erik huokailee. Kalu kasvaa ja kovettuu vähän, mutta on selvää, että yhdyntään sillä ei pysty.

– Veera, minä haluaisin, että ottaisit multa suuhun. Soisitko sen nautinnon mulle? kysyy Erik.

Veera katsoo mua kysyen ja nyökkään. Veera nousee pois Sybianin päältä, sammuttaa sen ja työntää Erikin sängylle selälleen. Veera menee polvilleen Erikin viereen ja alkaa hyväillä kalua kädellään. Siiten hän kumartuu ja ottaa ison pehmeän kalun suuhunsa ja alkaa imeä sitä. Tiedän kokemuksesta, että tunne on ihana. Veera on oppinut taitavaksi. Erik voihkii silmät ummessa.

En tahdo jäädä osattomaksi ja pallejani pakottaa, kun olen ollut kiihottunut jo niin pitkään. Nostan Veeran polvilleen hänen jatkaessaan Erikin suuhun ottamista. Tunnustelen Veeran pillua sormilla ja se on litimärkä ja turvonnut ratsastuksesta Sybianilla. Asetan kaluni Veeran pillun huulien väliin. Etsin reijän ja painan vaivattomasti kaluni juuriaan myöten sisään liukkaaseen ja valmiina odottavaan pilluun. Veera voihkaisee tukahdetusti Erikin kalu suussaan.

Otan Veeran lanteista tukevan otteen ja alan pumpata sisään ja ulos koko kalun varren pituudelta. Erik katsoo Veeran alta, miten nain tätä tyttöä takaa. Vaihdan tahtia ja välillä paukutan kovaa ja tiheään tahtiin. Veera voihkii työntöjeni tahdissa. Erikin kalu suussa vaimentaa voihketta. Erik puristelee Veeran rintoja. Vaihdan välillä otettaa lanteista vyötärölle ja puristan siitä kovaa. Tiedän Veeran pitävän siitä. Näen, että Erik on lähellä laukeamista ja äkkiä Veeran voihkeeseen tuleekin katkos, kun hän ynähtää ja alkaa nieleksiä. Erik murahtelee ja pitää Veeran hiuksista kiinni. Veera vetää pehmeän kalun suustaan ja sanoo mulle haluavansa alle.

Käännän Veeran selälleen, nostan hänen jalkansa olkapäille ja työnnyn häneen edestä. Aloitan hurjan panemisen. Kalu soutaa Veeran pillussa koko pituudeltaan. Veera jännittyy kaarelle ja laukeaa vartalo vapisten. Se saa mun oman orgasmin liikkeelle ja tulen Veeraan monen pitkän sykäyksen kanssa.

—-

– Haloo Kari? huikkaa vaimoni Heli keinusta. Kaada lisää valkkaria meille.

6 kommenttia viestissä: “Sprintter ja Sybian”

 1. geo345 says:

  Nää on hyviä stooreja, mutta on vain vaikea kuvitella hyvän perheen nuoren neitsyttytön noin vain hyppäävän salasuhteeseen. Nuorilla naisilla, varsinkin kokemattomilla on taipumus rakastua palavasti, eikä olla täysin moraaliton.

 2. fr11kk1 says:

  Jos qope sanoo että kaksineuvoisuus tarkoittaa myös biseksuaalisuutta, niin uskon kyllä, koska ei ole omakohtaisia kokemuksia biseksuaalipiireistä. Sitäpaitsi se on hauska ilmaisu tuolle asialle, vaikke ei olisikaan kovin yleisesti käytetty.

  Mutta tärkeimpänä itse tarina oli todella hyvin ja ajatuksella kirjoitettu. Parannettavaa en juuri osaa keksiä, joten toivon qopen kirjoittavan jatkossakin, tosin muutakin kuin saman tarinnan jatkamista voi harkita, ainakin jos tämä alkaa tylsistyttää.

 3. qope says:

  @ Asiantuntija Puhekielessä (ainakin meidän nuorten ihmisten keskuudessa) kaksineuvoisuudella tarkoitetaan nimenomaan biseksuaalisuutta

  • joik2ww says:

   No muuten hyvä, mutta kaksineuvoisuus tarkoittaa seksuaalisuudessa sitä, että yksilö omitaa sekä koiraan, että naaraan sukuelimet tai kykenee muuttamaan sukupuoltaan elämänsä aikana.

 4. jörrkka says:

  Loistava!

 5. Asiantuntija says:

  Kaksineuvoisuus (tarinan alussa) ei tarkoita ihan mitä luulet sen tarkoittavan 🙂

Kommentoi

top