search
top

Sinkkuseksinelikon 6 tarinaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...

RYHMÄSEKSIÄ JA KILPANAINTIA

Meidän firmamme oli remontoinut yhden vanhan, arvokkaan kerrostalon lämpöpatterit. Minä tein puolisen vuotta myöhemmin tarkastusmittaukset asunnoissa, joihin oli hyvissä ajoin jaettu infolaput käyntipäivistäni.

Kaikki oli mennyt hyvin ja olin edellä aikataulustani, kun tulin sen päivän toiseksi viimeisen kämpän ovelle. Soitin ovikelloa. Mitään ei tapahtunut. Koska sisältä kuitenkin kuului ääniä, en viitsinyt käyttää yleisavainta. Rimpautin uudestaan. Äänet vaikenivat, mutta avaamaan ei tultu.

Kolmannen, vaativan soiton jälkeen lukko viimein rapisi ja ovi raottui millin verran.
– Mitä nyt, tivasi töykeä miesääni.
– Patterien tarkistusmittaukset.
– Ai perkele. Tuota, nyt on huono hetki. Voitko tulla myöhemmin?
– Ei käy, töksäytin ärtyneenä äijän asenteeseen, vaikka olisinkin voinut käydä ensin viimeisessä kämpässä.
– Hitto. Odota siinä, tyyppi käski tosi tylysti ja häipyi.

Nojasin ovipieleen ja raotin ovea hiukan lisää. Sisältä leijui selviä naimisen aromeja, naisen tuoksuja ja testosteronin tömäkkyyttä. Humalluin heti, sillä en ollut saanut kuukausiin. Olin tyytynyt oman käden oikeuteen, koska raskaan eron jälkeen en ollut jaksanut jahdata naisia, mutta nyt polvet meni veteliksi ja reidet alkoivat täristä.

Mies palasi takaisin. Noin minun ikäiseni, siis kolmikymppinen jätkä. Hän oli kietonut ympärilleen lakanan, mutta hikisenä roikkuvasta tummasta tukasta ja kiiltelevästä, treenatusta yläkropasta päättelin täällä olleen menossa tosi kiimaisen session. Nielaisin kateellisena.

Mies päästi minut isoon eteishalliin.
– Aloitat keittiöstä ja ruokasalista. Olohuoneen jälkeen otat tuon kylpyhuoneen. Kun olet siellä, huuda, niin neuvon jatkon, tyyppi lateli ja hänen äkäinen katseensa sanoi, että älä sitten jätkä käytä liikaa mielikuvitusta.

Hän lähti edeltä. Ohitimme puoliavoimen oven ja näky silmäkulmassani sekoitti askeleeni. Tumma ja vaalea nainen olivat isolla sängyllä kietoutuneet suutelemaan toisiaan sormet toistensa vitussa. Silmäni taisivat harittaa, suu roikkui puoliavoimena ja kiiman puna kohosi kaulalle, kun kompuroin tyypin jäljessä keittiöön.

– Meneekö tähän kauan?
Puistin mykkänä päätäni. Jätkä mulkaisi minua epäluuloisena ja hävisi. Paneuduin töihini ja yritin ajatella pakastinta, napajäätikköä, mutta asunnon toisesta päästä kuuluvat naimisen äänet sekoittivat niin, että näin päässäni vain eskimoita paneskelemassa jääkarhuja. Kaluni alkoi elää omaa elämäänsä, ja minä kaduin, että olin turhamaisuuttani ahtautunut tiukkoihin farkkuihin; piti muka esitellä lihaksikkaita jalkojani ja piukkaa persettä.

Kun oli tarkastanut patterin kylpyhuoneessa, huusin sen ovelta kähisevällä äänellä olevani valmis. Rakasteluäänet lakkasivat, ja mies komensi minua pysymään paikoillani. Hän kai luuli minun olevan piilossa, sillä alaston kolmikko yllättyi nähdessään minut siinä ovella. En saanut käännettyä katsettani kahdesta ihanasta, seksiltä haisevasta naisesta, hikisistä ihoista, pienistä ja isoista rinnoista, tummasta ja vaaleasta tussusta. Nieleskelin.
– Voi saatana, enkö minä sanonut…, tyyppi aloitti, mutta vaalea nainen keskeytti hänet.
– Kaj, senkin ilkiö, sinä valehtelit! Eihän tuo mikään vanha äijänkäppyrä ole, nainen kujersi.
– Iso, komea mies. Herra jumala, katsokaa sen haaroväliä!, tumma kiljahti.

Kolmikon katseet laskeutuivat alas, ja minä yritin hivuttaa salkkuani pullottavan kullini suojaksi. Sanottakoon tässä ilman uhoa, että olen satayhdeksänkymmentä, kymmenen vuoden salitreenien jälkeen minulta löytyy papua ja kullini on niin nolottavan iso, että naiset ja miehetkin ovat useamman kerran nyrjäyttäneet niskansa seurattuaan katsettaan jalkoväliini.

– Eteenpäin naiset. Ja sinä voit katsoa nyt tämän ja tuon ja tuon makuuhuoneen, Kajksi nimetty mies aloitti.
Minä nyökkäsin mykistyneenä, mutta naiset eivät piitanneet tyypistä. He vilkaisivat toisiaan ja yhteisestä merkistä lähtivät hymyillen tulemaan minua kohti. Luoja, niitä vietteleviä lanteita ja keinahtelevia rintoja. Sirot kädet ojentuivat minua kohti. Kätkin kummankin vuorollaan tärisevään ja hikiseen kouraani.

– Minä olen Anne, vaalea esittäytyi
– Minä taas Tiina, tumma katsoi hilpeänä kulmiensa alta.
– Ha-Harri, änkytin.
– Ja tuo mörökölli on Kaj, meidän isäntämme. Kulta, tule sanomaan päivää tälle komistukselle.
Samassa nainen puristi farkkujen alla töröttävää kulliani. Ynähdin. Naiset kikattivat, mutta mies mulkaisi minua murhaavasti.

– Kuule, Ha-Harri, eihän sinulla ole kiire, vaalea juoksutti sormiaan toista käsivarttani pitkin.
– Ku-kuinka niin?, sopersin.
– Mitä jos tulisit leikkimään meidän kanssamme?
– Joo! Saadaan tasaparit, kiljahti tumma Tiina.
– Ei helvetissä!, Kaj purskautti ilmoille sellaisen testosteronipilven, että näytti siltä, että nyt syttyy sota.
– Älä ole tylsä, Kaj! Et sinä tätä yksin päätä, Anne kivahti.

Naiset hymyilivät minulle muka kainosti ja samalla hipelöivät ja nipistelivät minua häpeämättömästi joka puolelta. Hengitykseni pätki, kuola valui leualle kuin idiootilla ja farkut tuntuivat ratkeavan ihan kohta. Kaj kiristeli leukaperiään ja nyrkkejään parin metrin päässä, mutta alkoi yhtäkkiä hymyillä pirullisesti.

– Okei jätkä…hän aloitti.
– Tämä on Ha-Harri, keskeytti Anne, ja minä punastuin lisää.
– Ha-Harri, oletko kovakin jätkä panemaan? Kaj virnisteli.
– Täh? hengähdin.
– Minulla on idea. Järjestetään naintikisa ja katsotaan kumpi meistä mies, Kaj haastoi.
– Kaj, sinulla on aina loistoideoita, Anne innostui.
– Millainen kisa? Tiina hihkui.
– Katsotaan, kumpi meistä pystyy samaan naisille enemmän orkkuja yhtä siemensyöksyä kohti. Lasketaan keskiarvo kolmen mällin jälkeen. Mitä sanot?

Olin haavi auki. Kaj seisoi kädet lanteillaan. Hän oli vähän minua pienempi, mutta tiukkalihaiseksi treenattu, eikä hänenkään tarvinnut yhtään hävetä omaa kulliaan, joka sojotti puolierektiossa. Naiset tarttuivat minuun ja alkoivat vetää kohti makuuhuonetta. Seurasin tahdottomana.
– Totta kai Ha-Harri suostuu, Anne hehkutti.

Naiset riisuivat minua, hyväilivät lihaksiani ja hipaisivat nänniensä päillä herkistynyttä ihoani niin, että pelkäsin ensimmäisen mällini lentävän äärimmilleen paisuneesta kyrvästäni omia aikojaan. Huomasin Kajnkin välillä kohottavan hämmästyksestä kulmakarvojaan minun paljastuvaa alastomuuttani katsellessaan. Pääasiassa hän yritti kuitenkin näyttää ylimielisen halveksuvalta. Se ärsytti minua niin, että kilpailuviettini heräsi ja päätin näyttää tuolle jätkälle.

– Naiset saavat valita ensimmäisen nussijan. Todisteet kerätään näihin kortsuihin. Laaki per kortsu, määräsi Kaj ja heitti kondomipakkauksen sängylle.
– Minä otan Ha-Harrin, Anne painoi jo kuuman hoikan vartalonsa kiinni minuun ja puristi kivikovia pakaroitani.
– Okei. Yksi, kaksi, kuksi, Tiina kiljahti.

Kävi vain vilahdus, kun Kaj paiskasi Tiinan sängylle ja painui perässä. Sen jälkeen Anne veikin kaiken huomioni. Työnsin kourani hänen hiuksiinsa. Tartuin tiukalla otteella niskatukasta, taivutin päätä taaksepäin. Painoin huulet hänen ahneelle suulleen ja työnsin kielen sisään. Toisella kädellä hyväilin hänen pakaroitaan ja pyöritin keskisormea hänen peräaukkonsa suulla. Samalla puristin häntä itseäni vasten. Pakahtuva kyrpäni painui hänen vatsaansa vasten. Annen kädet vaelsivat vaativina pitkin selkääni ja hartioitani. Ne kiskoivat hiuksiani. Hänen jalkansa hieroivat vuorotellen minun jalkojani. Suutelumme oli kielitaistelua, lurpsahtelua ja kiimaista ynähtelyä.

Lopulta en kestänyt, vaan kaappasin hänet ylös syliini ja kaadoin saman tien alleni sängylle. Anne kietoi jalkansa selkäni ympärille, ja saman tien terskani painui hänen pillunsa suulle.
– Kortsu, muistin yhtäkkiä.

Hermostuttavassa kiimahäiriössä ähelsimme yhdessä kumin paikoilleen, ja hikisinä huohottavat vartalomme palasivat äskeiseen asentoon. Ryhdyin tunkemaan jättikyrpääni hänen sisäänsä, mutta se teki tiukkaa.
– Hitto, se ei mahdu, huohotin epätoivoissani.
– Mahtuu! Minä olen ihan märkä! Tunge rajummin! Anne kiljui allani.

Tein työtä käskettyä. Kiedoin toisen käteni Annen kaulan taakse pitääkseni häntä paikoillaan, kun täysin voimin rynnistin kalullani hänen pilluaan päin. Parin kovan työnnön jälkeen pääsin soljumaan sisään. Ei riittänyt, että emätin oli valmiiksi ahdas minulle, lisäksi Anne puristeli kyrpääni kuumalla vitullaan. Pystyin tuskin liikkumaan. Joka soluni huohotti orgasmin partaalla. Yrtin keskittyä toisella kädelläni Annen ihaniin rintoihin, mutta ei se auttanut. Olin ollut niin kauan ilman naista, etten pystynyt enää hillitsemään itseäni. Kuin raivopäinen ryhdyin survomaan kyrpääni Annen sisässä ja karjuin nautinnosta kuin hullu, kun kumisäkki alkoi täyttyä spermastani – mistä sitä niin paljon riittikin. Anne repi hiuksiani, raapi olkapäitäni ja hakkasi kantapäillään selkääni, mutta hän ei ehtinyt mukaan. Rojahdin Annen päälle, ja kaluni alkoi omatoimisesti kutistua ulos Annen vitusta.

Vasta nyt tulin kiinnittäneeksi huomiota naapuripariin. Näky oli merkillinen. Tiina makasi raajat levällään ja silmät kiinni ilman kiihkon merkkejä. Kaj oli jäykkänä etunojapunerruksen yläasennossa Tiinan yllä. Kajn kalu oli kyllä Tiinan sisällä, mutta hän ei jyystänyt edestakaisin, vaan pyöritti lantiotaan kevyesti. Kaj paljasti jutun jujun minulle paljon myöhemmin. Tällaisessa kilpanainnissa miehen tulee nimittäin välttää kiihottumista. Siksi hyväilyistä, ihokontaktista ja ryskyvästä nussimisesta pidättäydytään. Sen sijaan jäykän kullin tyvellä painetaan ja hierotaan naisen klitorista ja häpyhuulia, kunnes nainen saa orgasmin. Itse asiassa koko ruumiin kosketuksen ja hyväilyjen kaipuu kuulemma nopeuttaa naisen orkkuja tuollaisessa tilanteessa. Mutta tuolloin en tätä vielä tiennyt.

Kaj huomasi äkkiä yllättyneen katseeni. Hän virnisti vittumaiseen tapaansa.
– Taidan olla johdossa, hän hönkäisi.

Samassa Tiina alkoi kouria lakanoita nyrkkiinsä. Hänen rintansa ja kaulansa punehtuivat. Hän nytkähteli välillä rajusti ja päästi suustaan aikamoisia rivouksia. Huipussa hän taipui melkein siltaan silmiään aina vain kiinni puristaen, kunnes lysähti alas, aukaisi ihmettelevät silmänsä ja huokaisi. Kaj vetäytyi hänestä ulos heti. Hän kiskaisi minut Annen päältä.
– Naisen vaihto. Eka ilman laakia. Minä johdan, Kaj puuskahti nopeasti.

Hän kävi Annen päälle ilman seremonioita, tunki kalunsa tämän pilluun ja nousi punnerrusasentoon. Minä konttasin Tiinan jalkoväliin. Seisoin siinä polvillani ja ihmettelin, kuinka saisin kaluni seisomaan. Tiina kohottautui ylös hymyillen ihmeen lempeästi. Hän hyväili, nuoli ja suuteli rinta- ja vatsalihaksiani. Toisen kätensä hän työnsi takaa pakaroitteni väliin ja rapsutti jollakin sormenkynnellään anusaukkoni reunoja. Toiseen käteensä hän otti pallini ja pyöritteli niitä hellästi. Minä hyväilin hänen hiuksiaan, niskaansa ja kainaloiden alta hänen rintojaan, jotka täyttivät kourani. Yhtäkkiä touhumme keskeytyi läjähdykseen.
– Perkeleen ämmä! Kaj karjui.
– Mitä nyt? hämmästelin.
– Tämä saatanan akka lypsää minun kyrpääni vitullaan. Se on epäreilua. Taisi tehdä sinulle saman tempun. Lopeta! Kajn avokämmen läjähti toistamiseen Annen kasvoihin.
– Älä nyt, helvetti soikoon, lyö naista! minä ärjäisin suuttuneena.
– Oho, Ha-Harri paljastuukin ri-ritariksi, Kaj ilkkui.

Olin jo pomppaamassa hänen kimppuunsa nyrkit pystyssä, kun Tiina tarttui minuun kiinni ja mutisi, että Anne tykkää ja kiihottuu, kun sitä hieman läpsitään. Tyydyin siihen ja uppouduin taas partneriini. Tällä kertaa hän ei tyytynyt tosiaankaan makaamaan ketarat levällään. Päinvastoin tuntui kuin hänen jokainen ruumiinosansa olisi jokaisessa minun vastaavassa. Me möyrimme ja mylläsimme ympäri sänkyä toistemme alla ja päällä. Onnistuimme häiritsemään kilpapanijoitamme sen verran, että he siirtyivät lattialle haukkuen meitä hulluiksi.

Minulla alkoi vasta seisoa, kun kuulimme, kuinka Anne tuli huippuunsa todella äänekkäästi. Kliimaksissa hän huusi:
– Kajkin tulee!
– En tule, en tule, Kaj parahteli, mutta kun Tiinan kanssa kurkistimme sängynlaidan yli, niin siinähän Kaj paahtoi menemään pakarat piukkana tosi miehekkäästi. Hän veti muutaman kerran henkeä tosi syvään, ja minä tiesin kateellisena, miten hyvää tuollainen syvä hengitys tekee miehen nivusissa laukeamisen hetkellä. Kaj alkoi paljastua rakastelemisen mestariksi. Hän vaipui Annen päälle ja kääntyi hymyilemään Tiinalle ja minulle.
– No, kuitenkin kaksi yhdellä mällillä. Miten teillä menee? Joko kohta vaihdetaan naista?

Kumarruin näykkimään Tiinan rintoja, jäykkiä nännejä. Hän tukisteli minua, hyväili käsivarsiani ja alkoi pyörittää lantiotaan kaluani vasten. Kohottauduin sujauttaakseni hiljalleen terhistyvän kyrpäni hänen jalkojensa väliin. Samassa tuijotin muutaman kymmenen sentin päässä sängyn reunalla hymyileviä Annen ja Kajn kasvoja.
– Mitä nyt? ähkäisin.
– Ei mitään. Me odotamme, Anne sanoi.
– Ja katselemme, Kaj jatkoi.
– Ei helvetissä, parahdin.
– Älkää viitsikö, Tiina torui pariskuntaa. – Ha-Harri ujostelee. Onhan hän sentään ensikertalainen meidän kanssamme.

Tiina silitteli samalla hellästi kasvojani. Tunsin oloni tosi noloksi, ja niin teki kalunikin, sillä se päätti vetäytyä näistä kisoista.
– Oi voi, Ha-Harri –poikaseni, kävipä köpelösti. Kaj-poju taisi saada luovutusvoiton, Kaj vinoili tyytyväisenä. Minä toivoin, että törmäisin tuohon jätkään joskus pimeällä kujalla.
– Älä suotta luovuta. Pidetään pieni paussi ja jatketaan sitten, Tiina yritti.
– Oikeastaan minun täytyisi käydä tarkastamassa vielä tuo naapurikämppä, yritin kunniallista vetäytymistä.
– Sieltä et kostu mitään. Siellä asuu yhdeksänkymppinen pariskunta, Kaj nauroi. – Mutta pidetään vain tauko. Kun olet tehnyt hommasi, niin tule takaisin ja jatketaan juhlimista.

Naiset riemastuivat kannattamaan ajatusta. Ja niin tehtiin, minä palasin takaisin. En voimieni palauduttuakaan tosin kyennyt päihittämään Kajta naintikisassa, mutta hauskaa riitti. Ja naiminen oli mahtavaa!

Meidän neljän välillä on siitä pitäen ollut hyvin mielenkiintoinen ja läheinen suhde. Asumme kukin omassa kämpässä ja kullakin on oma työnsä. Tapaamme jossakin kokoonpanossa lähes päivittäin ja useimmiten seksin merkeissä. Olemme sopineet, ettemme sotke rakkautta hyvään ja antoisaan ystävyyteen; jos joku joskus rakastuu, emme myöskään paljasta tulevalle puolisolle tätä yhteistä menneisyyttämme. Kaj on edelleen vittumainen sälli, mutta myös todella hyvä ystävä. Käymme nykyisin samalla salilla, ja hän on antanut minulle todella paljon hyviä vinkkejä erotiikan taidoissa.

ÖLJYPAINIA KESÄMÖKILLÄ

Me muodostamme neljän hyvän ystävän, Annen, Tiinan, Kajn ja minun, Harrin, kesken tiiviin sinkkuporukan, jonka tärkein yhteinen harrastus on keskinäinen seksi – ilman parisuhdepyrkimyksiä. Minä olin liittynyt jengiin puoli vuotta aiemmin, muut olivat tunteneet jo pitempään.

Olimme perjantai-iltana tulleet viettämään viikonloppua Kajn mökille. Tai pikemminkin loistohuvilalle, Kaj on varsin äveriäs mies. Illan olimme omistaneet ruumiin nautinnoille saunoen, syöden, juoden ja – niin no – naiden.

Lauantaiaamuna olimme heräilleet verkalleen ja syöneet aamiaista hitaasti. Nyt puolen päivän aikaan loikoilimme ilkosillamme pihanurmella miellyttävästi lämmittävässä auringossa. Lievä krapula tuntui pikku hiljaa liukenevan suomalaiseen kesäpäivään.

Laiska keskustelumme soljahteli sattumanvaraisesti aiheesta toiseen. Pyörittelin toisella kädellä kaluani ja toisella hieroin kevyesti vieressä makaavan Annen ohimoita. Mietiskelin juuri, että pitäisikö tässä ryhdistäytyä naintipuuhiin, kun lähinnä Tiinan ja Kajn keskustelu eksyi antiikin urheiluun. Monipuolisesti sivistynyt Kaj aloitti innostuneen luennon aiheesta. Hän puhui erityisesti painista ja öljytyistä painijoista. Hän kertoi jopa, että ottelun jälkeen painijat kaavittiin puhtaaksi öljystä, hiestä ja hiekasta, ja että näin kaavittu seos myytiin naisten hajusteeksi. Varsinkin olympiavoittajien eritteet olivat kuulemma hinnoissaan.

– En yhtään ihmettele. Lihaksikkaissa, painivissa miehissä on sitä jotain, Tiina huokasi.
– Nii-in. Saisipa joskus nähdä kahden alastoman, öljytyn miehen painivan, Annekin värähti.

Keskustelu taukosi ylättäen. Avasin silmäni. Molemmat naiset olivat nousseet istumaan ja tuijottivat Kajta ja minua maireasti hymyillen.
– Pooo-jaaat, Anne alkoi maanitella.
– Ihan tosi. Keittiössä on ainakin litra ruokaöljyä, Tiina innostui.

Vilkaisin Kajta. Hän katsoi minua mielestäni turhan arvioivasti.
– Ei, ei. En ainakaan minä, torjuin ajatuksen heti.
– Harri ei taida uskoa mahdollisuuksiinsa, Kaj härnäsi. Hänellä on ylikehittynyt kilpailuvietti.
– Haista, sinä äijä…, en keksinyt mitään mojovaa.

Anne konttasi minun päälleni ja liu’utti nännejään pitkin vatsaani.
– Harri-rakas, se kiihottaisi minua antamaan sinulle elämäsi pillukokemuksen.
– Sitä paitsi, Harri, ei se haittaa, vaikket voitakaan. Tärkeintähän on hauskanpito, Tiina yritti kannustaa ja sai minut kuohahtamaan.
– Hyvä on sitten! Minä näytän Kajlle ja teille hauskanpitoa. Vaikka mieluimmin minä painisin alastoman öljytyn naisen kanssa.
– Loistoidea! huudahti Kaj. – Pannaan pystyyn kunnon kisat. Ensin minä ja Harri ottelemme, sitten naiset. Sen jälkeen voittajat keskenään ja hävinneet lopuksi. Tyylinä on ota kiinni mistä saat.

Idea sai kaikkien kannatuksen. Ajatuskin painimisesta öljyttyinä Annen tai Tiinan kanssa sai kummaa eloa krapulaiseen kyrpääni. Kaj ja minä haimme painialustaksi liiteristä klapien päältä muovisen pressun, jonka levitimme pihan tasaisimmalle kohdalle. Naiset toivat sisältä öljyn ja piristävät drinkit.

Kun olimme antaneet jääkaappikylmän öljyn hiukan lämmetä auringossa, aloitimme toistemme voitelun. Anne hoiteli minut, Tiina Kajn. Anne aloitti hiuksista, kasvoista, korvista, jatkoi kaulaan, hartioihin, selkään. Sitten hän voiteli etupuolen selkäni takaa, ja hänen rintansa ja vatsansa liukastelivat pitkin selkääni. Olin jo kiihottunut, kun hän otti käsittelyyn kaluni ja pallini. Pehmein, liukkain käsin hän pyöritteli kalustoani, joka ryhdistäytyi täyteen miehiseen olemukseensa. Anne siirtyi pakaroihin, tunki öljyä syvälle vakoon. Kun hän ryhtyi kiillottamaan öljyllä jalkojani, hän kyykistyi etupuolelle ja painoi vähän väliä kasvojaan kyrpääni vasten.

Pallini olivat räjähtämäisillään, kun minä vuorostani ryhdyin voitelemaan Annea. Voi pojat, minulta menee nytkin taju, kun vain muistelen sitä. Pieni, siro ja kiinteä Anne, isot kourani liukuivat ja levittivät öljyä pitkin hänen pehmeää ihoaan. Hänen rintansa liukastelivat öljyisissä kämmenissäni. Hänen uumansa, pakaransa, vittunsa…Lopulta en hillinnyt itseäni, vaan nostin hänet syliini ja tungin kulliani hänen pakaroidensa väliin.
– Ei naintia ennen painia!, Kaj karjaisi.

Sääntö oli tarpeeton, sillä öljystä liukas Anne solahti otteestani ihan vahingossa. Kiimani ei kylläkään hävinnyt minnekään, kun jatkoin Annen jalkojen käsittelyä varpaanvälejä myöten.
– Riittää jo, Tiina kävi kärsimättömäksi.

Kaj seisoi jo pressunkulmassa taisteluvalmiina. Eipä ollut hänkään selvinnyt voiteluvaiheesta urheiluvammoitta, hänenkin kalunsa sojotti kohti taivasta tosi piukeana. Naiset hiihtelivät pressulta, joka oli tosi liukas roiskuneesta öljystä. Minusta tuntui omituiselta seisoa alastomana Kajta vastapäätä ja ajatella, että tässä ryhdyttäisiin nyt painimaan; kaksi kiiltelevää äijää kyrvät pystyssä. En epäillyt, ettenkö pärjäisi Kajlle. Olihan hän toki tiukasti treenattu jätkä, mutta minua pienempi ja yhteisten salitreenien perusteella minä olin vahvempi.

Naiset alkoivat innostaa meitä pressunmaton laidalla, käskivät käymään kimppuun. Kaj lähti tulemaan kohti. Minä kumarruin, vaihdoin painoa toiselle jalalle ja olin saman tien nurin, oma-aloitteisesti. Perhanan liukas öljy. Onneksi kaatuessani tulin potkaisseeksi Kajltakin jalat alta. Olikin sitten paljon tukevampaa käydä toisen kimppuun konttaamalla. Olin ollut turhan ylimielinen, kun olin kuvitellut ottelua helpoksi. Öljytystä ruumiista on nimittäin hemmetin vaikea saada pitävää otetta.

Sain onneksi aika pian Kajn keskivartalon reisieni väliin ja pään puristettua toiseen kainalooni. Vilkaisin naisia, jotka kannustivat meitä sellaisin mieltä ylentävin huudoin kuin ’Tapa se’ ja ’Nussi sitä’. Kummallakin oli käsi vitussa ja vähän vilkkaassa liikkeessä. Kaj käytti ällistystäni hyväkseen, nappasi epäurheilijamaisesti penikseni ja pallini kouraansa ja puristi niin saatanasti. En ehtinyt edes ajatella, kun olin jo käyttänyt ’kyynärpäätaktiikkaa’ ja Kajn tajunnantaso putosi sen verran, että panin hänet selälleen ja istuin hänen rintakehänsä päälle. Hetken harkitsin, että vedän häntä turpaan, mutta hän on sentään hyvä ystävä.

– Ei, älkää vielä lopettako!, kiljui Tiina. – Minä en ehtinyt mukaan. En tiennyt, että te aiotte olla noin nopeita.
– Nyt on teidän vuoro, sanoin, kun konttasin Kajn edellä pressulta.

Anne jatkoi vielä hyväilyjään.
– Te olitte tosi komeita. Kiihottavia, kun teidän lihakset värähtelivät kiiltävän ihon alla.
– Minä en olisi vielä antanut periksi, jos Harri ei olisi käyttänyt kepulikonsteja, Kaj virnisteli.
– Älä urputa, jätkä, yritin potkaista Kajta, kun seisoin jo tukevasti nurmikolla.
– Okei, naiset matolle, kuulutti Kaj.

Anne ja Tiina liukastelivat kikattaen pressulle. Kiiltävät tissit heilahtelivat ihanasti. Naisten kisailua ei totisesti voi nimittää painiksi, pikemminkin lesbolaiseksi esileikiksi, mutta kiihottavaa se silti oli. He pyöriskelivät, liukastelivat, hyväilivät toistensa rintoja, suutelivat, milloin jaloilla milloin käsillä runkkasivat toistensa vittuja. Kajn kanssa äheltäminen oli rauhoittanut kaluni, mutta naisten katseleminen sai sen innostumaan uudestaan. Päästin hurjan ulvahduksen joka kerta, kun jompikumpi naisista kierähti pressulla niin, että appo avoin pillu sojotti suoraan minun silmilleni. Lopulta en kestänyt, vaan kerjäsin Kajta:
– Tee jotain! Ole tuomari! Minä en kestä, minun on päästävä sekaan. Ei tuo ole painia, se on minun kyrpäni provosointia!
– No niin, arvon naiset, eihän tuosta mitään tule, Kaj aloitti ja astui pressulle liian vauhdikkaasti. Hän lensi keskelle naisten läjää.
– Jihuu!, minä kiljaisin ja liu’uin polvillani sekasortoiseen kolmikkokasaan.

Seurasi tuokio liukasta ja sekavaa nelinpainia. Muljahtelimme toistemme yli ja ali nurinpäin oikeinpäin melkoisessa solmussa. Ainoa, mutta samalla kiihottava haittani oli vastakarvaan sojottava kyrpäni, joka takertui vastustajiini ties missä kohdissa. Onneksi lähimmät naapurit asuivat kaukana, sillä riemunkiljahduksemme, kiroilumme ja naurumme olisivat voineet herättää uteliaisuutta.

Yhtäkkiä huomasin pääni uivan selällään makaavan Tiinan rintojen väliin hänen päänsä suunnasta. Lopetin yleispyöriskelyn ja ryhdyin kourimaan isohkoja rintoja, imemään nännejä. Villiintynyt pääni pyöri rintojen välissä hyrränä.

Lähdin liukumaan kohti Tiinan karvakumpua. Samalla kun etsin kielelläni klitorista, nostin lantiotani sen verran, että Tiina sai siepattua kaluni suuhunsa. Emme ehtineet nautiskella pitkään, kun täydessä naintitouhussa olevat Anne ja Kaj rojahtivat rytmikkäästi selkäni yli. Heidän jalkansa jäivät häiritsevästi sätkimään meidän päällemme. Kohottauduin kontilleni ja kiskoin Tiinan kasan alta haarojeni välitse. Matkalla hän tarttui kädellään kyrpääni.
– Tule ja nussi minut. Ja heti, Tiina kiljaisi.

Käänsin hänet lähetyssaarnaaja-asentoa varten ja hyökkäsin mukisematta hänen kimppuunsa. Karjahdellen ja äristen tungin jättiläiskyrpäni hänen sisäänsä. Öljyn ansiosta se kävi tavallista helpommin. Ja minkä juhlan Tiina minulle järjestikään! Ratsastin kuin raivopäinen tiukkalihaisella villitammalla.

Vierusparimme oli ilmeisesti hoidellut jo keskinäiset hommansa, sillä äkkiä Anne tunki takamuksensa minun naamalleni ja vittunsa Tiinan suuhun. Kiihotuin entisestään. Kullini viuhtoi vitussa ja naamani hakkasi ihania pyöreitä pakaroita. Valmistauduin lennättämään elämäni mällin, kun omien pakaroideni suunnassa alkoi tapahtua kummia. Kesti hetken, ennen kuin tajusin, että Kaj oli tunkemassa kyrpäänsä minun persereikääni. Kiskaisin heti kullini irti Tiinasta, kierähdin selälleni ja potkaisin Kajta.
– Saatanan, jätkä, painu vittuun siitä, ärähdin kaverilleni.
– Niin teenkin, homopihtari, Kaj naurahti ja syöksyi siinä silmieni alla saman tien Tiinan päälle ja rupesi naimaan sitä.

Olin hetken niin sanotusti haavi auki. Tosi ystävä tekee näköjään loppuun kaverilta kesken jääneen työn. Konttasin kuitenkin kiltisti naisten pääpuoleen. Seisten polvillani painoin Annen pään alas, ja hän ahmaisi kaluni himokkaaseen kitaansa. Kajn pää pomppi Annen pakaroiden yllä ja virnisteli niin pahansuovasti, että kumarruin mottamaan sitä. Anne kuitenkin ehti tuupata minut selälleni.
– Pysy paikoillasi, hän komensi, kimmahti päälleni ja solautti tappini pimppiinsä.

Sitten olinkin pyörityksessä. Mulkkuni turposi takuulla ennätysmittoihinsa. Silmäni taisivat muljahdella, sillä näin välillä sinitaivasta ja välillä pikimustaa. Jalkopäässäni Tiina oli Kajn käsittelyssä ilmeisesti paratiisin porteilla, sillä hänen kätensä ojentuivat reisieni väliin ja alkoivat repiä karvoitustani. Silloin en enää voinut pidätellä, vaan annoin tulla. Ajoitus oli täydellinen, kerrankin tulimme Annen kanssa yhtä aikaa. Ulvoimme ja nytkähtelimme kuin ansaan jääneet eläimet. Vaikka spermaa tuli varmasti litrakaupalla, Anne puristi lopuksi suloisella vitullaan minusta viimeisenkin pisaran niin, että selkärankani nytkähteli tahdottomasti.

Anne sujahti kainalooni. Suutelimme hellästi. Katselimme vieressä äheltävän parin loppunumeroa eli Kajn huipennusta. Pian makoilimme kaikki neljä liukkaina ja rentoina öljyisellä muovipressulla. Lauantainen puolipäivänaurinko helli meitä, eikä kenelläkään ollut krapulasta enää jälkeäkään. Päinvastoin haimme drinkkivälineet pressun viereen. Maljoja kilistellen kävimme urheilullista jälkipeliä ja mietimme, että kunhan voimamme palaisivat, voisimme jatkaa saman tien australialaisella rugbyllä – sekajoukkuein.

JUNAMATKA

Sinkkuporukkamme – siis Anne, Tiina, Kaj ja minä, Harri – päätti lähteä junalla kotimaan rengasmatkalle. Tarkoitus oli käydä tutustumassa muutamassa kaupungissa paikallisiin nähtävyyksiin. Reissumme oli siis tyylipuhdas turistimatka, tältä osin.

Koska jengimme keskittyy harrastamaan keskinäistä seksiä ilman parisuhdepaineita, keksi ehtymätön ideanikkarimme Kaj tällekin reissulle eroottisen koukun. Pysähdyspaikoissa emme saisi nimittäin harrastaa seksiä. Sitä voisimme tehdä ainoastaan junassa, kun siirryimme kaupungista toiseen.

Vaan ei tässä kaikki, Kaj lisäsi vaikeuskerrointa. Vaikka olimme varanneet paikat kaikille aina vierekkäin samaan vaunuosastoon, meidän tuli käyttäytyä kuin olisimme toisillemme täysin vieraita, emmekä saaneet puhua mitään matkan aikana. Myönnän, Kaj on outo, mutta hänen päähänpistonsa ovat ennenkin tehneet joukkomme seksistä ikimuistoista.

Kun nousimme vaunuun ensimmäiselle etapillemme, en ollut ainoa, joka puri hampaita yhteen leukaperät kipeinä. Meitä kaikkia tuppasi naurattamaan se teeskentelyleikki. Olimme hysteerisiä kuin teinit, mutta tukahdutettuja tirskahduksia lukuun ottamatta kaikki pitivät pokkansa ja näyttelivät ihan hyvin satunnaisia matkakumppaneita. Istuimme Annen kanssa vierekkäin, hän ikkunan puolella. Kaj istui Annea vastapäätä ja Tiina minua. Juna nytkähti liikkeelle ja niin matka alkoi.

Mahdollisuus mykkään seksiin liikkuvassa junassa herätti kummasti aisteja. Tuntui kuin näkisi enemmän värejä ja yksityiskohtia, ruumis rekisteröi asentonsa ja penkin materiaalin tietoisemmin kuin ennen. Haistoin Annen tuoksun, pienen tuoreen hienhajun ja parfyymin, joka oli kuin leppeä kesätuuli olisi kantanut järven yli syreenin kukkien tuoksua, ei enää väkevän imelää, mutta muistia kutkuttavaa.

Katselin ikkunasta ohivilahtelevia maisemia ja herkuttelin mielessäni erilaisilla naintiodotuksilla. Kun käänsin katseeni, selkärankani lävisti raju sähköisku. Tiina nojasi päätään taaksepäin ja hänen kaunis kaulansa avautui pedon purtavaksi. Hän kieritteli tummaa hiuskiehkuraa etusormensa ympärille. Hänen silmänsä olivat puoliavoimet, ja pitkien ripsien verhoama katse vaelteli minun ruumiillani. Se katse oli sulka, joka siveli ihoani. Joka ainut karvani nousi pystyyn. Varsinkin, kun Tiinan vaaleanpunainen kielenkärki tunkeutui huultenraosta ja hyväili ylähuulta.

Luoja, että minä kuumenin. Olen useinkin joutunut tilanteisiin, joissa naiset tai miehet ovat katselleet minua sillä silmällä, mutta yleensä olen vaivautunut seksiobjektin roolistani. Tällä kertaa se oli mahtavaa, sellainen katse, sellainen halu. Niiden eroottiseksi orjaksi mies suorastaan toivoi pääsevänsä.

Tein itseäni tykö: värisyttelin reisi- ja hauislihaksiani, levittelin hartioitani, vääntelehdin rennosti erilaisissa asennoissa. Sitten oikaisin jalkani ja leväytin haarovälini auki niin, että Tiina saattoi nähdä farkkujen alla turpoavan kaluni levottomat liikkeet. Oikealla kädelläni nyin housuja reiden sisäpinnalta – oikeasti tehdäkseni kyrvälleni tilaa, kun hölmöyksissäni olin taas ahtautunut liian tiukkoihin farkkuihin.

Ja kyllä Tiina katsoikin. Toki hän entuudestaan tiesi, minkä kokoinen värkki minulla on, mutta hänen silmänsä näyttivät nautiskelevan siitä räikeän riettaasti. Hän kuljetti toista kättään hitaasti puseron avoimen kaula-aukon reunaa pitkin kohti rintojen rakoa. Minun kieleni seurasi hänen sormiaan – siis mielikuvissa – ja tunkeutui puseron alle.

Ensin huuleni ja sitten hampaani alkoivat näykkiä hänen nännejään, jotka alkoivat ihan oikeasti paisua. Tiina päästi ynähtävän huokauksen. Innostuin siitä ja isot kourani alkoivat hyväillä hänen hiuksiaan, kaulaansa, uumiaan. Suuni lisäsi imutehoaan, ja nännit vastasivat kovettumalla entisestään. Nyt aloin vääntelehtiä penkillä jo ihan omankin kiihottumiseni takia. Samalla kun pääni piehtaroi Tiinan rintojen välissä, peukaloni hivelivät hänen nivusiaan. Sormeni tunkeutuivat hänen pikkuhousujensa alle ja alkoivat nyhtää hiljalleen hänen karvoitustaan. Haistoin hänen – tai sitten vieressäni istuvan Annen – kuumenevan pillun kostean tuoksun. Nieleskelin enimmät kuolani, ettei leuka olisi ihan märkä.

Mitä lie Tiina ajatuksissaan teki kanssani, kuumaa se kuitenkin oli. Hän muutti istuma-asentoaan ja pyöritti kevyesti lanteitaan niin, että hän takuulla runkkasi penkkiä vasten. Laskin käteni haaroihini ja hyväilin järkyttynyttä kaluani. Samalla korjailin sen asentoa – hitto, skottihameet pakollisiksi kaikille naimaikäisille miehille.

Tämä Kajn keksimä leikki alkoi paljastaa karmeimmat puolensa. Teeskentele nyt vierasta sellaisen ihmisen edessä, jonka kanssa olet harrastanut seksiä useammankin kerran. Älä puhu, älä koske, mutta kuvittele niin, että pallisi räjähtävät. Toisaalta, kun pikaisesti vilkaisin vinosti vastapäätä istuvaa Kajta, ei hänkään hyvinvoivalta näyttänyt eikä vilkuillut maisemia ikkunasta.

Käänsin silmäni jatkamaan Tiinan naimista. Hän oli minua pitemmällä. Hän valui penkissään. Levitti haaransa niin, että minihame pingottui reisien väliin jättäen ihanan puutarhan salamyhkäiseen hämärään. Voihkaisin. Aloin olla valmista poikaa. Tiinan vasen etusormi rapsutti reiden sisäpintaa juuri hämärän rajamailla. Silmäni olivat lentää päästä, kun sormi alkoi aivan selvästi viittilöidä pilluun päin: tule, tule.

Nostin varmaankin mielipuolisen katseeni. Tiina hymyili ja nyökäytti päätään käytävälle päin. Hän nousi hitaasti ylös, suori hamettaan ja lähti kävelemään vaunun päätyyn. Pungersin pystyyn hypnotisoituna. Silmänurkasta näin Kajn tekevän sormillaan rivon eleen. Onnuin pellekävelyä – ahdistetun kyrpäni pakottamaa – Tiinan perään.

Vaunuvälikössä hän seisoi vessan oven raossa. Hän katsoi minua ujosti, hymyili minulle pienesti ja hyväili ovea. Olin tulla hulluksi. Jos siinä ovessa olisi ollut avaimenreikä, olisin nussinut vaikka sitä.

Pujahdimme sisään ahtaaseen kopperoon. Väliimme mahtui vain ihan pikkuruinen avaruus. Kierryin lukitsemaan oven. Kun käännyin takaisin, Tiina nojasi selkäänsä seinään toinen jalka pöntöllä. Hän oli nopea, kädessään hän nimittäin heilutti jo pikku housuja. En jäänyt minäkään aikailemaan. Työnsin käteni hänen uumilleen ja nostin puseron ja liivit rintojen päälle. Otin tisut kouriini ja hivelin peukaloilla nännejä. Painoin huulet huuliin, näykin niitä ja tungin kielen hänen suuhunsa.

Samalla Tiinan kädet aukoivat vyötäni. Hän kiskoi farkut ja kalsarit reisille niin, että komistukseni pääsi ilokseen vapauteen. Tiina vetäisi hameenhelmansa vyötärölle. Niiasin hieman, ja hän ohjasi kyrvän pillunsa huulille. Oikaisin polveni, ja Tiina alkoi painaa itseään alaspäin. Hän nosti kätensä harteilleni ja upotti kyntensä t-paidan läpi lihaani. Inahdellen ja huohottaen suumme jatkoivat kielitaistelua. Ja valtava jormani jatkoi hitaasti tunkeutumista kosteaan, ahnaaseen, tiukkaan, jumalalliseen, kaivattuun vittuun. Milli milliltä syvemmälle ja syvemmälle.

Kun olin sisällä pohjia myöten, Tiina alkoi pyörittää lannettaan kevyesti. Suuni lähti vaeltamaan hänen kaulalleen ja korvalehdelle. Päästin rinnat kouristani, kiedoin käteni Tiinan ympäri ja kiskaisin hänet tiukasti itseäni vasten. Aloin nussia kunnolla, kalua ulos sisään, ulos sisään kiihtyvään tahtiin. Joka työnnöllä Tiina likistyi seinää vasten. Hän painoi suunsa rintaani peittääkseen huutonsa. Hän oli selvästi valmistellut itsensä hyvin jo silmäpelin aikana, sillä hän alkoi väristä syleilyssäni kuin orgasmi olisi tulossa.

Piiskasin kyrpääni lisää vauhtia ja rajuutta. Tiina takoi pienillä nyrkeillään harteitani ja nytkähteli jo hurjasti puristuksessani. Hän puri kipeästi rintalihastani. Mutta nyt minäkin pääsin jyvälle. Survoin kyrpää vitussa aivan villinä. Jalkani vapisivat kiihkossa, lantioni viuhtoi valon nopeudella. Tiinan pillu puristi ihanasti kaluani, joka sykähteli huippuhetkeensä. Kamppailin, etten päästäisi ilmoille mielipuolista mölinää, kun siemeneni alkoivat sinkoilla pillun sisuksiin. Tiina takoi hetken päätään seinään ja rentoutui sitten yhtäkkisesti syliini. Minä otin vielä parilla sitkeällä työnnöllä jälkisätkyt.

Mikä pikapano! Niitä seurueemme ei yleensä harrastanut. Ehkä se siksi tuntui niin hyvältä, kuin arkinen lähetyssaarnaaja-asento kaiken maailman eksoottisten kokeilujen välissä. Vetäydyin Tiinasta. Suutelimme kevyesti. Ahtaasti sohlaten onnistuimme siistiytymään ja pukeutumaan jotenkuten. Kuuntelimme, ettei junan käytävällä liikkunut ketään, ja livahdimme ulos vessasta. Emme olleet koko aikana vaihtaneet sanaakaan. Siinä mielessä olimme olleet uskollisia Kajn idealle, eikä se ollut vähentänyt nautintoa pätkääkään.

Anne ja Kaj olivat myös livahtaneet vaunuosastostamme. Hymyilimme Tiinan kanssa tietävinä, ystävämme olivat pitämässä hauskaa jossakin toisessa vessassa. Istuimme vierekkäin niin, että Anne ja Kaj joutuisivat istumaan meitä vastapäätä. En tiedä Tiinasta, mutta minä ainakin rupesin herkuttelemaan tulevalla silmäpelillä Annen kanssa. Koska pahimmat paineet oli purettu, leikistä tulisi riettaan pitkä. Hymyilin nautinnon odotuksessa ja otin hyvän asennon.

Meidän ei tarvinnut odottaa tovereitamme pitkään. Mutta hitto soikoon! Anne istahtikin Tiina vastapäätä, ja Kaj solahti minun silmieni eteen. Avasin jo suuni ankaraan vastalauseeseen, kun muut kohottivat sormensa huulille ja suhahtivat varottavasti. Vajosin penkkiini äkäisenä. Mulkaisin Kajta, joka hymyili pirullisesti ja alkoi selvästi harrastaa kanssani silmäseksiä. Minähän en sen jätkän kanssa homostelemaan rupea, en ollut ennenkään suostunut. Sitten sain kiihottavan idean. Näytin Kajlle iloisesti kieltä ja käännyin nautiskelemaan naisten lesbopelistä, josta tulikin tosi kiihottavaa, ja jonka seurauksista tuli matkamme ehkä riettain ja humoristisin naintikokemus. Mutta siitä ehkä toiste.

NAAMIAISET

– Pidän muuten naamiaiset kolmen viikon päästä lauantaina, Kaj sanoi, kun lepuuttelimme alastomina kuntosalin pukuhuoneessa saunan jälkeen. – Haluan, että sinä, Anne ja Tiinakin tulette.

Muodostamme hyvien ystävien sinkkunelikon, jonka rakkain harrastus on keskinäinen seksi. Ja millainen seksi! Lähtökohtamme ovat yksinkertaiset: esileikkiä rajoittaa vain mielikuvitus ja naidessa aivojen pitää lentää pellolle.

– Kaupungissa vai huvilalla? kyselin ja kellahdin venyttelemään penkille. Oli mukavan rento ja raukea olo, kun ensin kireiksi pumpatut lihakset olivat rentoutuneet löylyn lämmössä.
– Huvilalla. Porukkaa tulee niin paljon. Äläkä vääntelehdi niin riettaasti, iso mulkku!
– Eihän se edes seiso. Etkä sinä siihen saa kumminkaan koskea. Mitä porukkaa sinne tulee?
– Vitun pihtari, Kaj tuhahti. Hänelle on pientä bi-taipumusta, minulla ei. – Firman johtoa ja tärkeimmät asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Puolisoineen. Niistä tulee ikään kuin kesäkauden päättäjäiset. Elokuun kuutamoyö ja niin edelleen.

Kajlla on aika iso, menestyvä yritys. Itse hän on vetäytynyt jo hieman syrjään päivittäisestä toiminnasta ja tyytyy omistajan lupsakkaan rooliin. Me köyhät ystävät kiusaamme häntä siitä, että hän on rikastunut vain, että saisi enemmän aikaa seksiharrastuksilleen. Hänelle on tapana hymähtää meille, etteikö se muka ole tarpeeksi hyvä syy. Myönnän sen kyllä – kateellisena.

– Enpä tiedä, huvittaako minua tulla. Patsastella nyt sinun pamppujesi seassa ja puhua palturia vaimojen kanssa.
– Ei tarvitse seurustella. Sinä et nyt huomaa jujua.
– Mitä jujua? Sitä paitsi miksi minä pukeutuisin?
– Noilla sinun lihaksillasi tietenkin Tarzaniksi, tyhmä, Kaj alkoi jo menettää kärsivällisyyttään.
– Täh! Ei ikinä. Kekkuloisin alasti niiden ihmisten keskellä?
– Olisihan sinulla lannevaate. Mutta ei sitten mitään munasuojuksia tai kalsareita sinne alle.

Tuijotin Kajta. Joko ystäväni oli joutunut mielenhäiriöön, tai sitten hänellä oli jotakin erityistä mielessään.

– Okei, Kaj, anna tulla. Mikä juttu tässä piilee?
– Minä pukeudun skotiksi, vaikka Rob Royksi. Paljas kulli vain killuu kiltin alla. Anne voisi olla Jane ja Tiina napatanssija, ilman pikkuhousuja kumpikin, Kaj alkoi oikein intoutua.
– Sinä, saatanan ketku, haluat meidät vain vieraittesi viihdykkeiksi.
– Pöljä! Päinvastoin tietenkin! Vieraat tulevat pareittain, yhteensä parikymmentä, ja me nussimme niitä niin monta kuin kerkiämme. Pidetään vaikka kisa. Eniten pokannut voittaa.

Minä rakastan Kajta. Meidän porukkamme nussimissessiot olisivat taatusti puolet tylsempiä ilman hänen huikeita haasteitaan. Samaa mieltä olivat Anne ja Tiinakin, kun kerroimme heille naamiaisista myöhemmin läheisessä baarissa.

– Ihanaa! Lämmin kesäyö ja ilma täynnä huumaavaa erotiikan tuoksua. Mikä se Shakespearen näytelmä olikaan? Se, jossa kaikki himoitsevat toisiaan, Anne tärisi innosta.
– Kesäyön unelma. Kaj, tämä on loistava idea. Kuvitelkaa, miten puutarhan pensaat kuhisevat pimeässä, ja kaikki teeskentelevät, etteivät näe tai kuule mitään, Tiina nauroi.

Kolmen viikon päästä nelikkomme meni huvilalle etukäteen. Tyypillistä Kajn tuuria, ilma oli harvinaisen lämmin ja taivas pilvetön. Pitopalvelu järjesti seisovan pöydän sisälle ja baarin ulos patiolle. Tarjoilu oli kuivasti sanottuna monipuolista ja runsasta.

Baarimestari oli salskea nuori mies, ja Anne iski heti silmänsä häneen. Kaj määräsi kuitenkin, ettei henkilökunnan hässimistä lasketa mukaan kisassamme. Anne mutristeli suutaan, mutta tyytyi sääntöön. Tiina tosin marmatti, että Kaj keksi määräyksen vain siksi, että ruokapuolesta vastasi vanha, ruma mummeli.

Kun vaihdoimme naamiaisasuihin, yritin vokotella Jane-Annea pikaisiin lemmenleikkeihin, mutta hän totesi tylysti:
– Tarzan, vaikka olet iso ja viriili mies, sinun on viisainta säästää paukkuja illan kisaan.
– Itse olit valmis pokaamaan tuon tarjoilijan, penäsin oikeuksiani.
– Me naiset olemme eri asia, Anne todisti vastaansanomattomasti, ja siihen minun oli huokaisten tyytyminen.

Minä olin siis Tarzan. Minulla oli vain nahkainen lannevaate, roiskeläpät kullin ja perseen peittona. Naiset voitelivat minut öljyllä, jotta lihakset näkyisivät selkeämmin. Tietenkään he eivät malttaneet olla kiusoittelematta minua suloisilla käsillään, ja etupuolen verhoni alkoi nousta kuin esirippu. En silti saanut.

Jane-Annella oli myös lannevaate ynnä erikoinen nahkarintaliivi, joka jätti toisen rinnan ihanasti paljaaksi. Öljysin sen ja sain nännin töröttämään topakasti. Kosto se on pienikin kiusa. Tiinalla rintaliivit korvasi pienistä kolikoista tehty kaulakoru, joka helisi ja kilisi rintojen yli. Hänen kauniisti kaartuvien lantioidensa varassa roikkui vastaavanlainen koru puolireiteen. Hävyn kohdalta laskeutui vaalea harso, jonka läpi saattoi aavistaa hänen karvoituksensa. Kiihottavinta oli kuitenkin kasvot melkein kokonaan peittävä huntu, jonka yli hän loi vietteleviä katseita. Miten sitä voikin himoita sellaista, mitä ei näe. Sain kuitenkin heti sormilleni, kun yritin kohottaa huntua ja varastaa suudelman.

Kaj pukeutui aikeensa mukaisesti Rob Royksi, skottien Robin Hoodiksi. Hän oli kasvattanut lyhyen parrankin, jonka oli värjännyt punaiseksi. Skotit eivät ehkä olisi hyväksyneet asua täydelliseksi, siinä oli vain ruudullinen kangas kietaistuna toisen olan yli ja rinnan poikki, kiltti tykö tarpeineen ja nahan palasista ja suikaleista kyhätyt saappaat. Muutoin hänenkin öljytyt lihaksensa kiiltelivät paljaina.

Siirryimme pation baariin odottelemaan vieraiden saapumista. Nautiskelimme drinkit leppeässä alkuillassa. Kaj esitteli naisille kilttihameensa toimintaa, ja minäkin innostuin nostelemaan etuläppääni. Heiluttelimme kuin pojannulikat kalujamme ja hätyyttelimme naisia, jotka kauhistelivat ja kikattivat mukavan innostavasti. Tarjoilijanuorukainen tuuletti hämmentyneenä suunsa sisäpuolta eikä tiennyt, minne olisi tähdännyt silmänsä. Mikäli se mummeli sisältä näki jotain, toivottavasti hänellä oli nitrot mukana.

Kajn firman järjestämä tilausbussi toi vieraat vähän kuuden jälkeen. Oli se erikoinen näky. Uudenaikaisesta bussista purkautui parikymmentä ihmistä, joista suurin osa oli pukeutunut historian eri aikakausien asuihin. Yksi lihava mies oli kuitenkin sonnustautunut Teräsmieheksi, ja ärsyynnyin lapsuuteni sankarin pilkkaamisesta. Ja yksi pieni nainen oli vielä pukeutunut pupujussin kokopukuun. Päätin heti jättää hänen nylkemisensä Kajn huoleksi. Meidän seksiasumme herättivät odotetusti tulijoissa epävarmoja, mutta uteliaita katseita.

Vieraille tarjoiltiin aluksi samppanjat, ja Kaj piti lyhyen tervetuliaispuheen. Tällaisille pippaloille tyypillisesti alku oli kankea ja keskustelu muodollista. Kaikki keskittyivätkin ensin ruokailuun. Seksikisamme ei tuntunut pääsevän käyntiin. Mutta kun ilta alkoi hämärtyä ja ihmiset tulla nousuhumalaan, tunnelma vapautui. Ihmiset vaeltelivat melkein pimeässä puutarhassa juomalasit kourissa ryhmistä toisiin. Kaj sai yhden miesporukan hirnumaan räkäisesti esitellessään kilttiään.

Ensimmäisenä kisamme aloitti Anne. Hän pokasi sen paksun Teräsmiehen, joka lensi Annen perässä puutarhan hämärään heti, kun vaimon silmä vältti. Viitta vain hulmusi, iso maha pomppi ja kuolavana jäi leijumaan ilmaan, totesin hieman äkeän mustasukkaisena. Saman tien Tiina nappasi paavin. Hänellä on aina ollut herkkiä, uskonnollisia tunteita. Varmaan paavikin halusi tutustua lähemmin islamilaisen kulttuurin maallisempiin muotoihin – napatanssiin.

Satuimme vilkaisemaan Kajn kanssa toisiamme: jos aioimme pärjätä tässä kisassa, meidän oli syytä panna toimeksi. Lähdin kuljeksimaan pihalla. Saunan nurkalla vasten rintaani tömähti kukapa muukaan kuin se pahuksen pupujussi.

– Aih! mutristelivat läheltä katsottuna kiihottavan sensuellit huulet. Salamana tiesin, että halusin ensin suudella niitä ja sitten… krhm, no…niiden hyväilevän kaluani.
– Anteeksi. Ei kai vain sattunut? muka huolestuin ja tartuin häntä olkavarsista, joita peitti karvainen kaniasu.
– Ei. Minä vain…No mutta hei, villimies, pupu alkoi kukertaa. – Oletko metsästämässä?
– Ugh, Tarzan metsästää. Pupujussit suosikkisaalis, pullistelin hänelle ja tiukensin otettani.
– Oooh, kuinka minun nyt käy? Me kanit taidamme olla vapaata riistaa. Minulla ei ole ketään suojelijaakaan, kun seuralaiseni on vain alaise…

Vaiensin hänet. Painoin huuleni hänen pehmeille huulilleen. Kiedoin käsivarteni hänen ympärilleen ja vedin tiukkaan syleilyyn. Kourani vaelsivat hänen turkisselällään. Suudelmamme syveni. Etuläppäni alkoi elää. Hän ryhtyi rimpuilemaan. Kun päästin hänet irti, hän huohotti, mutta hänen silmissään paloi tuli.

– Huh. Mutta me kanit emme ole helppo saalis, hän väläytti kujeellisen hymyn. – Me olemme tosi nopeita.

Samassa hän pinkaisi juoksuun syvälle puutarhan puiden ja pensaiden sekaan. Karjahdin metsästyshuutoni ja ponkaisin perään. Pupu oli tosiaan vikkelä ja yllättävä käänteissään. Nainen oli takuulla himokuntoilija. Puikkelehdimme puiden lomassa, ja olisimme olleet kuin suomifilmistä, jos meillä olisi ollut kansallishenkisemmät puvut. Silmänurkassani välähti Jane-Anne etäämpänä ratsastamassa paljaat rinnat pomppien Teräsmiehellä.

Lopulta onnistuin kaappaamaan pupun syliini ihan puutarhan perällä. Saaliilla taisi olla selvä päämäärä, hymähdin mielessäni. Kaadoin hänet alleni maahan. Läähätimme ja tuijotimme toisiamme kiihkosta totisina. Takaa-ajo oli piiskannut minut täyteen kiimaan.

– Nyt minä nyljen sinut, pupuseni, kähisin.

Löysin vetoketjun pään leuan alta, vedin sen auki haaroihin asti ja painoin käteni lujasti hävyn karvoitukselle. Nainen oli puvun alla alasti. Huumaava hien tuoksu leijui ilmoille. Suutelin pupua rajusti ja hyväilin keskisormellani häpyhuulia. Nainen ynähteli ja kiemurteli allani samalla, kun hänen kätensä puristelivat vimmaisesti kaulaani, olkapäitä, selkää.

Nousin polvilleni ja kohotin häntä niskasta pystyyn. Toisella kädellä kiepautin lannevaatteen alta kyrpäni esiin ja ohjasin sen naisen huulille, jotka imeytyivät ahnaasti kiinni kaluuni.

– Luoja, mikä vehje, hän mumisi imemisen ja nuolemisen välistä.

Hetken päästä vetäydyin irti ihanasti työskentelevästä suusta. Temmoin naisen jalat esiin pupuasusta. Nostin ne pystyyn ja tuijotin kuumissani hänen pilluaan. Irvistin naiselle kuin raakalainen, ja hän sulki voihkaisten silmänsä. Painoin jalat harteilleni ja työnnyin eteenpäin niin, että naisen alapää nousi kaluani vasten. Käsilläni hyväilin hänen rintojaan. Hän pyöritti päätään ja vikisi niin kuin saaliseläimen pitääkin.

En kestänyt enää. Toisella kädellä ohjasin patukkani vitun suulle ja aloin painua sisään. Naisen silmät rävähtivät ammolleen, katse kohti kuuta. Hän tunki kanikarvaisen kätensä suuhun estämään huutoa. Siinä polvillani aloin totisen villimiehen menon. Ärähtelin ja murisin. Naisen märkä pillu ahmi kyrpääni. Viimein annoin tulla, pumppasin mällini kunnolla sisään. Koska nainen ei ehtinyt mukaan, irrottauduin hänestä nopeasti ja hoidin hänet huippuun kielelläni. Oman sperman roiskeet sekoittuneena hänen nesteisiinsä maistuivat hieman oudoilta.

Lepuutimme hetken ja katselimme toisiamme hiljaisina. Sitten autoin hänet uudelleen pupupuvun sisään. Yritimme puhdistaa roskia pois hänen asustaan ja minun öljytyltä iholtani sen, minkä pimeässä pysytimme. Päätimme palata muiden joukkoon eri reittejä. Ennen kuin lähdimme, hän tarttui käsivarteeni ja sanoi:

– Kiitos. Mitä jos tulisit tapaamaan minua kaupunkimaisemmissakin olosuhteissa?
– Kiitos itsellesi, mutta Tarzan ei ole saalis, Tarzan metsästää, hymyilin hänelle.
– Niinpä tietenkin, hän huokaisi, ja me erosimme.

Pupu oli jo ehtinyt pihalle, kun tulin pation valopiiriin ja hain tuhdin paukun. Ihmiset olivat hilpeällä tuulella. Pihalla leijui selvästi aistittava eroottinen lataus. Tiina esitti pienelle innostuneelle miesryhmälle napatanssia asuste helisten. Annea ja Kajta ei näkynyt. Huolestuin jo hieman mahdollisuuksistani kisassamme. Tutkakatseeni vaelteli naisvieraissa. Suoraan sanoen toisessa tilanteessa en olisi kiinnostunut kenestäkään heistä, mutta urheilussa voiton eteen on uhrauduttava.

Siemailin drinkkiäni jo hieman levottomana, kun minua lähestyivät konkelo mies, hyvässä hiprakassa, ja happamennäköinen kuikelo nainen. Mies oli pukeutunut antiikin kreikkalaiseen sotilasasuun – tunikan päällä rintapanssari ja päässä töyhtöllä koristeltu metallikypärä. Naisella oli myös saman aikakauden puku.

– Mitä Tarzan? mies sopersi läikyttäen viinaa lasistaan. – Sinä olit minun sankarini kakarana.
– Enkö enää? peräännyin likelle änkeävää äijää.
– Heheh. Minä olen itse sankari. Aleksanteri Suuri, kaikkien aikojen suurin sotapäällikkö, mies uhosi huojuvilla jaloillaan.
– … ja aikansa pahin juoppo ja homoseksuelli, rouva tuhahti halveksivasti.
– Tämä eukko on minun ristini ja vaimoni Ksantippa, irvisti mies.
– Eikö Ksantippa ollut Sokrateen vaimo? mietin epätoivoisesti pakoon pääsyä.
– Kunpa olisikin, mies jätti meidät yrmeänä ja näytti painelevan Ruotsin kuninkaan Kustaa III:n luo. Ehdin ajatella, että siinä kaksi homohallitsijaa löysivät nyt toisensa.

Nainen jäi eteeni seisomaan ja katseli minua pitkin nenävarttaan suupielet maata kohti. Sorvailin mielessäni kohteliaita sanakäänteitä, joihin turvaten voisin jatkaa matkaani edes hiukan viehättävämpien naisten seuraan.

– Sirkku, siis tuo jänis, kertoi, että tuon nahkariekaleen alla ei ole mitään, nainen pudotti kylmänkalsealla äänellä.
– Niinkö? hämmästyin ja arvasin heti, että lämmin etelätuuli sulatteli tuon naisjäätikön pintaa. – No, voin kertoa, että hän puhui vastoin parempaa tietoaan. Haluaisitteko itse varmistua asiasta?

Nainen punastui ja puri kiukkuisena alahuultaan. Nauroin. Kumarruin lähemmäs hänen kasvojaan ja kuiskasin pehmeästi:

– Te olette sitä mieltä, että Tarzan on vain kuvitteellinen sankari. Mutta lupaan teille, että jos uskaltaudutte kanssani pieneen viidakkoseikkailuun tuonne puutarhan viekoittelevaan hämärään, pääsette kosketukseen todellisen Tarzanin kanssa.

Otin samalla hänen juomalasinsa ja laskin sen omani kanssa viereiselle pöydälle. Nainen nytkähti kuiskaukselleni hymyttömästi, vilkaisi olkansa yli Aleksanterin suuntaan ja lähti jäykin askelin puutarhan pimeyteen. Huokaisin lohdutukseksi itselleni, että ehkä syvissä vesissä ne isot kalat ja niin edelleen. Seurasin naista.

Hän pysähtyi kuusen varjoon, kun oli päässyt valopiirin ulkopuolelle. Seisahduin hänen eteensä. Hän ei katsonut minuun, silmät vaelsivat nurmikolla. Kumarruin ja kaappasin hänet nopeasti olkapäälleni. Hän huudahti pelästyksestä. Hänen kevyt vartalonsa jännittyi, ja kädet etsivät liukastellen tukea öljyisestä selästäni. Harpoin puolijuoksua syvemmälle pimeään.

Tiesin puutarhan perukoilta vanhan, tuuhean ja paksuoksaisen tammen. Löysin sen niin helposti, että päätin harkita seuraavaksi lajikseni yösuunnistusta, vaikka sitten tunnustinkin tyytyväni yöjuoksuihin. Laskin naisen maahan ja työnsin hänet toisella kädellä tammen runkoa vasten. Teeskentelin läkähtyneempää kuin olin, ja nainen tuijotti suurin silmin suu raollaan voimakkaasti kohoilevaa rintaani. Tartuin häntä niskahiuksista ja pakotin hänet katsomaan minua silmiin. Irvistin koko hammaskalustollani ja huohotin hänelle muka vihaisena:

– Minä mies, sinä nainen!

Suutelin häntä. Painauduin koko painollani häntä vasten ja puristin hänet tiukkaan syleilyyn. Ahmin häntä suullani kuin peto saalistaan. Hän vapisi kuin pelästynyt gaselli, mutta vastasi suudelmiini. Vetäydyin hänestä irti. Otin hänen kätensä ja ohjasin sen lannevaatteen alle. Painoin arasti vastustelevaa kättä paisuvalle kalulleni.

– Jänikset valehtelevat aina, vai mitä, kuiskasin hänelle.
– Voi luoja, hän huokaisi, ja varovasti sormet tunnustelivat vankkaa miehisyyttäni.

Nautiskellessani hänen hyväilevästä tutkimuksesta tulin vilkaisseeksi ylös puuhun ja sain idean. Naisen yllätykseksi kyykistyin, ponnistin ja kiepautin itseni parin metrin korkeudessa olevalle, tukevalle oksalle. Puristin reiteni tiukasti oksan ympärille ja kumarruin alas.

– Ojenna kätesi, hoputin yhä vähemmän Ksantipan oloista naista.

Hän kohotti oikean kätensä. Tartuin siihen ja tempaisin naisen oksalle eteeni. Hän vaikutti pelästyneeltä. Sivelin hellästi hänen poskeaan ja painoin hellän suukon hänen huulilleen.

– Me menemme vielä ylemmäs, omaan piilopaikkaamme niin, ettei kukaan koskaan näe meitä, supisin hänen huulilleen.
– Minä pelkään korkeita paikkoja, hän värisi.
– Et minun kanssani. Pidät vain tiukasti minusta kiinni.

Nousin seisomaan ja autoin naisen selkääni. Hän kietoi kätensä tiukasti kuin lapsi kaulani ympärille. Etsin tukevan oksan noin puolitoista metriä ylempää ja kiipesin sille. Asetuimme istumaan vastakkain oksa haarojemme välissä. Hän puristi edelleen kaulaani. Näykin ja suutelin hänen huuliaan, korviaan, kaulaa. Hän voihki kuin neitsyt. Nostin hänen pukunsa helmat kainaloihin ja keskityin hänen pieniin rintoihinsa, jotka olivat oudot mäennyppylät kovien kylkiluiden päällä. Ujutin käteni kylkiä pitkin ristiselkään ja taivutin häntä eteenpäin niin, että häpy painui puuta vasten. Hänen kätensä haparoivat selässäni, hartioillani ja kiskoivat hiuksiani. Hän vastasi suudelmiini kasvavalla kiihkolla. Tartuin hänen pikkuhousuihinsa ja repäisin ne rikki molemmilta sivuilta.

– Eih! Ne ovat kalliit, hän yritti estellä, mutta vaiensin hänet raisulla suudelmalla, kiskaisin housut hänen altaan ja heitin ne yläoksille.

Hän yritti katseellaan löytää housujensa tähteet. Minä käänsin lannevaatteeni läpyskät sivuille, ja miekkani pomppasi etsimään huotraansa. Kohotin naista toisella kädelläni, vedin lähelleni ja nostin niin, että saatoin toisella kädellä auttaa kaluani hänen sisäänsä. Hän haukkoi henkeään sisäänpäin. Asteittain vittu suostui laskeutumaan jykevän runkoni tyveen. Imin hänen rintojaan ja mumisin:

– Pyöritä lantiotasi, rakas.

Hän oivalsi idean nopeasti ja osasi painaa voimalla klitoristaan kyrpäni juureen samalla, kun sykkivä, märkä vittu puristeli kuumana hullaantuvaa kalua. Pallini hieroutuivat kiihottavasti oksaa vasten. Nainen alkoi kouristella ja nyyhkyttää. Hänen lantionsa liike kiihtyi ja voimistui. Suolaiset kyyneleet tipahtelivat rinnoille, joilta nuolin ne ahnaalle kielelleni. Nainen alkoi ulista, hänen lantionsa riehui jo aivan villinä ja hän laukesi nytkähdellen syliini.

Minä en ollut lähellekään valmis, joten naurettavan kömpelösti, patukka edelleen pillussa, nousimme seisomaan. Painoin hänet runkoa vasten, ja hän kietoi jalkansa uumilleni. Epävarmasti oksalla tasapainoillen jatkoin panoa kiihtyvään tahtiin. Putoamisen vaara paisutti kiimaani. Nainen upotti hampaansa vasempaan hartiaani. Painoin koko voimallani ja lopulta roiskin elämäni hänen sisäänsä.

Huohottaen nojasimme toisiimme kietoutuneina puun runkoa vasten. Hitaasti rentous valtasi meidät. Vetäydyin hiljalleen naisesta ja vastentahtoisesti supistellen hänen puutarhansa luopui minusta. Hän pyyhki kyyneleitä poskiltaan.

– Minun mieheni ei koskaan…hän nikotteli hiljaisella äänellä. Painoin sormen hänen huulilleen.
– Täällä sinun miestäsi ei ole olemassakaan. Vain me kaksi, hyväilin huulillani hänen korvaansa. – Etkä sinä ole mikään Ksantippa, vaan Roksane tai Statera.
– Keitä he ovat?
– Prinsessoja, jotka olivat naimisissa todellisen Aleksanterin kanssa.

Hän hymyili. Valmistauduimme laskeutumaan puusta. Hän vilkaisi vielä pikku housujaan, mutta kehotin häntä unohtamaan ne. Hän sanoi voivansa tehdä sen ihan hyvin, sillä hänen miehensä ei kuitenkaan tarkistaisi, onko hänellä ne vai ei. Hihitimme hiljaa hänen hupsulle miehelleen.

Emme kuitenkaan päässeet puusta vielä hyvään toviin. Tiina nimittäin tuli juuri sen puun alle Napoleonin kanssa. Naiseni kuiskasi hätääntyneenä, että tyyppi oli hänen miehensä kilpailija, eikä nainen voinut paljastaa itseään tällaisessa tilanteessa ja antaa pikku miehelle aseita miestään vastaan. Niinpä istuimme vierekkäin oksalla vielä ainakin varttitunnin. Pidättelimme nauruamme katsellessamme keisari Napoleonin pyllyn viuhketta nainnin tohinassa. Tiina makasi selällään ja kertoi myöhemmin, että hän oli nähnyt meidät oksalla. Minusta näyttikin, että hän iski silmää meille.

Annoin naisen mennä edeltä muiden ihmisten joukkoon. Hänen askelensa näyttivät keveiltä ja lantio keinui viehättävästi. Kun itse tulin patiolle ja otin kunnon voimat palauttavan paukun, jouduin humalaisten Aleksanterin ja Kustaa III:n piirittämäksi.

– Voi, voi, Tarzan on joutunut taisteluun. Mikä peto sinua on purrut? Kustaa sopersi.

Hän yritti koskea hampaan jälkiä olkapäässäni. Vetäydyin taaksepäin ja ne kaksi ääliöitä hihittivät typerinä. Käännyin heistä, ja silloin eteeni purjehti noin nelikymppinen, pullea nainen. Hän oli pukeutunut ehkä 1700-luvun koristeelliseen hovipukuun ja vaaleaan peruukkiin. Hänen katseensa vaelteli vartalollani. Hymyillen hän ojensi kätensä suudeltavakseni.

– Hmm, oletpa sinä kaunis mies. Ei ihme, että serkkuni Kustaa yritti lääppiä sinua. Me olemme Katariina Suuri, hän kujersi.

Ihollani juoksi väristyksiä. Muistin historiasta, että tämä tsaaritar oli ollut varsinainen miestennielijä, himojen keisarinna. Pahansuovimman juorun mukaan hän oli kuollut kiimaisen oriin alle tammaksi naamioituneena.

– Tarzan, viidakon kuningas, hipaisin huulillani hänen kättään, josta en päästänytkään irti.
– Hyvä mies, eikö sinun tule kylmä noin alastomana, hallitsijatar hiveli toisen kätensä sormenpäillä rintalihaksiani.
– Juuri tällä hetkellä minua pikemminkin kuumottaa, kuiskasin hänelle ja katsoin syvästi häntä silmiin. – Ei teidän majesteettinne haluaisi tehdä pientä kävelyretkeä tuonne puutarhan viileään hämärään.
– Uskallankohan? Jos se muuttuukin villiksi viidakoksi, joka on täynnä vaaroja naiselle, hän empi, mutta hänen kaulansa alkoi jo punehtua.
– Mitä teidän tarvitsisi minun seurassani pelätä, pullistelin lihaksiani ja ojensin hänelle kyynärtaipeeni.
– Sinua. Sinua itseäsi, poikaseni, hän hymyili yllättävän kainosti ja pujotti kätensä kainalooni.

Nappasin baarista kuohuviinipullon ja ohjasin keisarinnan puutarhaan. Tiesin heti, että tämä nainen on vietävä huvimajaan. Se oli piilossa syreenipensaiden keskellä. Tosin pensaat eivät enää elokuussa levittäneet huumaavaa tuoksua, mutta kätkivät majan perusteellisesti.

– Missähän meidän isäntämme piileksii? Häntä ei ole juurikaan näkynyt, tsaaritar ihmetteli.
– Ei aavistustakaan, päivittelin ja kiroilin mielessäni, etten tainnut johtaa kisaa, ja yökin oli jo pitkällä. Pahuksen Kaj, joka unohtaa isännän velvollisuutensa.

Kun olin varmistanut, ettei huvimajassa ollut ketään muita, astuimme sisään. Ruhtinatar pyörähti ihan eteeni ja tiiraili minua samalla sekä tyttömäisen viehkeästi että hävyttömän riettaasti. En ehtinyt kuin nytkähtää, kun hän äkisti tempaisi lannevaatteen nilkkoihini. Olin ilkosen alasti, ja hän runsaassa hovipuvussa. Yllätyksekseni hämmennyin täysin. Kaiken lisäksi hän kohotti kulmansa vehkeelleni ja vihelsi.

– Tuota olisi kadehtinut itse Orlovkin. Mitä odotat, poika? Avaa se pullo!

Hymyillen ja tärisevin käsin sain posautettua kuohuviinipullon auki. Ojensin pullon kohteliaasti keisarinnalle.

– Teidän jälkeenne, teidän majesteettinne.

Hän otti miehekkäästi pitkät huikat ja ojensi viini minulle. Juuri kun pullo oli huulillani, hän tarttui kaluuni ja sanoi:

– Tiedän tälle oriille hyvän tallin.

Juoma meni väärään kurkkuun. Yskin ja köhisin. Viini valui rinnalleni, ja keisarinna kumartui nuolemaan sitä. Minusta tuntui, että nyt minä en ollut mies, joka vie tilannetta. Olin törmännyt todelliseen hallitsijattareen, mutta päätin uhmakkaasti, etten silti pakene. Otin hänen päänsä käsieni väliin ja kumarruin suutelemaan häntä, mutta hän kiskaisi päänsä irti ja ähkäisi:

– En pidä bakteerien vaihdosta yläpäässä. Ryhdyhän, poika, jo panohommiin.

Hän kääntyi, kiskaisi paksun hameensa lanteilleen ja nojautui käsillä seinänvieruspenkkiä vasten. Valkoiset pitsialushousut ulottuivat polvitaipeisiin. Hetken tunsin kauhua, saisinko kankeani lainkaan työkuntoon. Päätin sitten, että tässä tarvitaan härskiä, suoraan ytimeen menevää hevosenleikkiä.

Harppasin naisen taakse ja kiskaisin aluspöksyt alas. Silmilleni avautui mahtava, valkoinen takapuoli tukevien reisien päällä. Innostuin heti kourimaan hyllyviä pakaroita enkä ollut enää lainkaan huolissani mieskuntoisuuteni pettämisestä. Painoin ja hieroin lantiotani suurta persettä vasten ja sujautin käteni etupuolelle keisarilliselle pillulle. Ooh, mitkä häpyhuulet! Tsaaritarkin alkoi ynähdellä ja päästellä kannustavia huudahduksia. Työskentelin talonpoikaisella karkeudella. Toisen käden jätin vittua hoitamaan, toisella kaivoin tiukan puvun povesta valtavat rinnat esiin ja puristelin niitä karjakon antaumuksella. Jöötinikin oli valmis töihin. Notkistin hieman polviani ja sovitin nuijani pillulle. Ruhtinatar värähteli odotuksesta, ja samassa survaisin kyrvän rajusti kuuman ja kostean sisään.

– Aaah! parahti keisarinna, ja kun pysähdyin pelästyneenä, että olin vahingoittanut häntä, hän sähisi: – Sillä lailla, poika! Anna mennä! Ratsasta kunnolla. Kyllä tämä tamma kestää!

Painuin hänen selkäänsä vasten ja viuhdoin kullia voimalla syvälle vittuun. Toinen käsi auttoi pillulla, toinen jatkoi rintojen puristelua. Katariina Suuri voihki, ähisi, korahteli – näin jälkikäteen olen melko varma, ettei hän hirnunut – ja hänen paksut reitensä vapisivat. Juuri kun olin äitynyt kunnon laukkaan ja karjahtelin hurmiossa, huvilalta päin kuului vellikellon soitto. Pysähdyin.

– Mitä nyt? keisarinna vikisi.
– Se oli merkkisoitto. Teidän bussinne takaisin kaupunkiin lähtee vartin päästä, huohotin Venäjänmaan hallitsijattaren selässä.
– Älä sitten vitkastele! Anna palaa. Minulta tulee ihan just.

Hän tarrasi pillulla tiukan otteen kullistani, ja rynnistin uudelleen taisteluun. Ajattelin, että vielä viisi minuuttia ehdimme. Vaikka eihän minulla kelloa ollut. Hetken päästä tsaarittaren pää alkoi riuhtoa villisti. Iskin hampaani niskan valkoiseen paksuun lihaan. Nainen vikisi ja inusi. Jännitin kaikki lihakseni ja puristin hänen runsaat lihansa itseäni vasten. Kiihdytin nuijani vauhtiin ja iskin yhä syvemmälle. Keisarinna ulvahteli kuin hädässä ja päästeli rivouksia kuin merimies. Se oli äänekkäin ja riettain naisen orgasmi, johon olen törmännyt. Ratsastin villisti kohti omaakin huippuani ja päästelin miehekkäitä kirouksia kun laukesin.

Emme jääneet nautiskelemaan jälkitunnelmia. Vielä hengästyneinä järjestimme asumme kuntoon ja poistuimme huvimajasta. Ehdin napata kuohuviinipullon mukaan ja tarjosin sitä keisarinnalle.

– Kiitos, hän otti reippaan hörpyn, ojensi pullon takaisin ja taputti minua poskelle. – Olet sinä aika ori. Sääli, että tämä kiire iski kesken hyvän laukan.

Vieraiden bussi lähti. Kolme erilaista naista katsoi minua jäähyväisiksi. Eräätkin muut katseet kaihosivat ystävieni perään. Kun pitopalvelun väkikin poistui – tarjoilija kaipaavasti seuruettamme vilkuillen, ryhdyimme ahmimaan ruuantähteitä ja juopottelemaan loppuviinoilla.

Pistelasku osoitti, että minä ja Anne hävisimme kisan kolmella panolla kumpikin. Anne kirosi sortumistaan keskiaikaiseen haarniskaritariin.

– Sen peltipurkin avaamiseen ja uudelleen sulkemiseen meni kohtuuttomasti aikaa.

Tiina oli pokannut neljä tyyppiä. Paavin ja Napoleonin lisäksi hänen listaltaan löytyi Julius Caesar ja Stalin. En ollut tiennytkään hänen kiinnostuksestaan politiikkaan. Tärkeimpänä antinaan Tiina piti kuitenkin havaintoa, että hän pystyisi elättämään itsensä napatanssijana, oli hänelle siksi paljon tarjottu yksityisesityksistä.

Kaj tietysti voitti naintikisamme. Hän oli saanut viisi kertaa. Ilmankos isännän velvollisuudet kärsivät. Tosin me muut yritimme väittää, ettei hänen viidettä pokaansa saanut laskea mukaan. Hän oli nimittäin vetäissyt myös sitä kahjoa Aleksanteri Suurta.

METSÄLÄISET

Olimme mustikassa. Siis sinkkuseksijengimme Anne, Tiina, Kaj ja minä. Oli lämmin, puolipilvinen poutapäivä. Hurja tavoitteemme oli kerätä talteen koko vuoden mustikat tai ainakin sen verran, että illalla saataisiin aikaiseksi mustikkapiirakka.

Itse kunkin poimiessa marjoja nenä tiukasti mättäissä olimme tuota pikaa ajautuneet etäälle toisistamme. En ainakaan ensi alkuun nähnyt jälkeäkään muista, kun oikaisin selkäni. Nikamat rutisivat pyöritellessäni olkapäitä, mutta muuten olo oli kuin reippaalla metsämiehellä pitääkin. Tiedättehän, kun raikasta metsän ilmaa vetää keuhkot täyteen, sitä on äkkiä niin sankaria, että naisi vaikka äkäistä karhua.

Ja naitattamaanhan minua rupesikin. Metsän moninaiset, lumoavat tuoksut villitsevät mielen, herättävät aistit ja vaistot. Metsänpoika ei voi kuin seurata viettiensä kutsua. Niinpä lähdin etsiskelemään porukkamme naaraita. Uljaana uroona seurasin heidän jättämiään hajuvanoja koskemattomassa aarniometsässä. Ugh!

Anne ei ollut kovinkaan kaukana. Hänen kireisiin farkkushortseihin ahdettu suloinen peppunsa pilkotti pystyssä yhden puolikasvuisen näreen takana. Metsästävän intiaanin hiljaisuudella rymistelin hänen taakseen, kaappasin hänet uumilta käsiini ja painoin lantioni lumoavaa takapuolta vasten.
– Hui! Harri, tuhma poika! Mustikat olivat kaatua, Anne mukamas äkäili. – Senkin raakalainen, metsäläinen.
– Minä olen kiimainen karhu ja nyt minä himoitsen tätä jumalallista metsänneitoa, minä murisin hänen korvaansa.
– Pah, karhu vai. Peikko sinä olet, oikea mörökölli, Anne kujersi.
– Sinä tuoksut niin viekoittelevalta, syötävän lihaisalta.

Painauduin hänen selkäänsä vasten ja näykin niskaa. Liu’utin kourani hänen reisiensä sisäpinnalle, kutittelin ihon ja shortsinlahkeiden rajaa. Anne pyöritti kevyesti takamustaan turpoavan kaluni suureksi iloksi. Sivelin vahvalla kädellä farkkujen verhoamaa, lumottua laaksoa, ja Anne alkoi hyristä. Uitin toisen käden hänen t-paitansa alle, hitaasti se kulkeutui rintoihin, jotka ihanassa pehmeydessään olivat kuin tehdyt minun kämmenilleni.
– Haluan ihoa, Anne kuiskasi ja laski mustikkaämpärin kädestään.

Irrottauduin hänestä. Hän kääntyi tuijottamaan minua himo silmissään. Temmoin oman t-paitani helvettiin, potkin saappaat jalasta, ja farkut sekä kalsarit lensivät näreen oksille. Seisoin Annen edessä ilkosillani. Hengitykseni kävi raskaaksi, kaluni sojotti puolierektiossa. Kevyt tuuli humisi puiden latvoissa, jostakin kuului linnunlaulua. Hitaasti Anne alkoi riisua paitaansa. Sen helma paljasti milli milliltä näkyviin metsänkeijun vatsaihoa, sitten rinnat solahtivat esiin kypsinä hedelminä, pää piiloutui hetkeksi, kunnes paita putosi sammalmättäälle. Kaappasin Annen tiukkaan syleilyyn, kuusentuoksuinen iho ihoa vasten. Suutelimme kiihkeästi, imimme, purimme toistemme kauloja, korvia, haroimme toistemme hiuksiin.

Pudottauduin polvilleni. Kiskoin Annelta farkkushortsit, pikkuhousut ja pienet, punaiset hai-saappaat. Painoin pääni karvapehkoon, hieroin naamaani kostuvaan pilluun, tungin nenääni häpyhuulien väliin. Annen reidet puristautuivat tiukasti poskiini. Hieroin kovalla kielellä klitorista, ensin rauhallisesti, sitten voimaa ja vauhtia kasvattaen. Annen jalat tärisivät, ja hän tarrasi lujasti tukkaani. Hän ynähteli, huohotti kuuluvasti ja sätkähteli ainakin pikkuorkun verran.
– Minä haluan pillua, urisin pää vitussa.
– Saat, karhuseni. Ajetaan iso peikkosi kotiinsa, Anne vikisi.

Hän työnsi minut olkapäistä selälleen mättäille. Kuin hidastettuna näin, kuinka Anne nosti kädet ylös, rinnat kohosivat ja polvet notkistuivat. Kuin lämmin usva hän laskeutui pillu avoimena päälleni. Pienellä käden liikkeellä hän ohjasi jättiläiseni kulkua lumottuun luolaan. Voih, sinne se upposi, aivan perille, ja kostea luola ahmi sitä tiukalla otteella. Kun Anne kohottautui, hän tarrasi vitulla kepakkooni kuin hukkuva oljenkorteen, ja minä ulisin nautinnosta. Kun hän laskeutui alas, tuntui kuin kyrpäni saisi ahdasta neitsyttä. Pääni hakkasi hurmiossa sammalia ja kourani repivät mustikanvarpuja. Silmäni muljahtivat, ja minä vaelsin nautinnon pimeydessä.

Ei olisi pitänyt. Kuului rasahdus, ja kun aukaisin silmäni, ylläni seisoi haara-asennossa saapaspari ja farkkuperse. Kajhan se siinä. Sitä miestä täytyisi olla valmis koko ajan pitämään kirveen mitan päässä.
– Painu vittuun siitä. Rumennat maiseman, ähkäisin kiukkuisena.
– Älä marise, mies, Kaj tiuskaisi.

Hän laski farkkunsa reisille ja työnsi kalunsa Annen nuoltavaksi. Hetken harkitsin häijyjä ja raakoja metsäläisen toimia Kajta vastaan, niin kuin muurahaispesään istuttamista tai kuusenlatvaan ripustamista. Anne kuitenkin jatkoi hommiaan niin ihanasti, etten voinut riistäytyä siitä käsittelystä, ainakaan ilman vakavia sielullisia vammoja. Anne tuntui haltioituvan entisestään, kun sai työn alle toisenkin patukan. Hänen vauhtinsa pani minut vaikertamaan kuoleman kielissä, ja olisin tullut railakkaasti ensimmäisenä, ellei Kajn karvainen perse olisi hillitsevästi nytkähdellyt siinä silmieni päällä.

Ensimmäisenä lastinsa heittikin sitten Kiima-Kaj karjahdellen metsän kaikumaan. Kun hän rojahti makaamaan viereeni, näin Annen suupielistä valuvan spermaa. Samalla hän jyysti minua mielipuolisesti, sätkyili holtittomasti ja alkoi kiljua niin, että linnut putoilivat puista. Hän oli vielä jälkiorgastisissa säpsähtelyissä, kun kohottauduin ja kaadoin hänet alleni. Aloin panna häntä täysillä. Olin juuri päästämässä sisuksiani polttelevan mällini lentoon, kun Kaj kannusti viereltäni:
– Sillä lailla, poika. Anna mennä! Komeaa menoa!

Olkoon paras ystäväni, mutta joku päivä minä vielä tukin tuon leipäläven, ehkä sentään jollakin nyrkkiäni pienemmällä. En antanut mokoman äijän häiritä itseäni, vaan näytin, että olen tosi mies, ja ruiskin paksua mehua kunnon lastin Annen kuuman pillun täyteen. Niin mahtavaa se oli, että luulen osan aivoistani roiskahtaneen ulos samaa tietä.

Kierähdin Annen päältä. Siinä me kolme huohottajaa makailimme rinnakkain metsänpohjalla ja katselimme, kuinka puiden latvat piirtelivät pilviä. Lähistöltä alkoi kuulua oksien rasahtelua.
– Mitä täällä tapahtuu? Tiina parahti.
– Ei enää mitään. Me vain kastelimme Annen ylä- ja alapään, Kaj mutisi.

Nolotti. Olimme kokonaan unohtaneet Tiinan. Hän kumartui Annen puoleen ja nuolaisi tämän poskelta Kajn spermaa. Anne työnsi sormet vittuunsa ja nosti sieltä Tiinan huulille minun nestettäni.
– Ja minut jätitte ilman kaikkea tätä, Tiina murjotti.

Anne suuteli hellästi ystävätärtään. Minä pukkasin Kajta kylkeen:
– Ylös, laiskiainen. Meillä taitaa olla hommia.
– Totta. Velvollisuudet kutsuvat, hän sanoi. – Iloiset velvollisuudet.

Kolme alastonta metsän taruhahmoa kaappasi saaliikseen viattoman, mutta halukkaan ihmisneitsykäisen. Riepotimme Tiinaa välissämme kaikin päin ja riivimme häneltä vähäiset merkit ihmisten maailmasta, vaateriekaleet. Metsän varjoisassa lumossa, varpaat sammalissa ja mustikanvarvuissa, kaksi keijukaista ja kaksi peikkoa kisaili huohottaen lemmentanssissa. Oravat ja ketut, karhut ja hirvet hyssyttelivät toisiaan ja kiersivät varpaisillaan meidät kaukaa.

Olimme Kajn kanssa Tiinan sivuilla. Toiset kätemme vaelsivat hänen niskaansa, selkää, pakaroita, pitkin suloisen pehmeää ihoa, toiset tekivät esitutkimusta haarovälissä. Hänen kätensä puristelivat meidän harteitamme. Meidän päämme, suumme hakeutuivat nuolemaan imemään hänen rintojaan, nännejään. Anne painautui suutelemaan Tiinaa, ja peikkojen päät jäivät ikimuistettavaan puristukseen kaksien rintojen väliin. Kaj ahtoi oman kätensä Annen vitulle, minä jatkoin Tiinan hävyssä.

Metsä hämärtyi äkisti ja etäämmältä kuului ukkosen jyrähdyksiä. Miehisyyteni hehkui täydessä kukoistuksessaan, ja Tiinakin värähteli pillu valmiin märkänä. Kaappasin hänet muilta itselleni tiukkaan syleilyyn. Hän kietoi jalkansa tiukasti ympärilleni. Anne asettui polvilleen, ohjasi taikasauvani Tiinan häpyhuulille ja hieroi samalla kevyesti pallejani. Tiina laskeutui kullini vartta, ja minä täytin hänet. Kaj laittautui puolestaan Annen taakse ja ryhtyi voimalla rakkauden metsätöihin.

Salaman välähdykset rikkoivat metsän hämäryyttä, ja jylinä mekasti yhä lähempänä. Kivikovan kyrpäni avulla laskin Tiinan mättäille. Etunojapunnerruksessa ja hulluna karjahdellen aloin lykkiä häntä. Anne työnsi päämme väliimme ja suuteli intohimoisesti Tiinaa. Minä iskin hampaani Annen niskaan. Kaj survoi Annea takaapäin ja kiskoi minua hiuksista. Turhaan yritin huitoa häntä.

Taivas repesi ja kaatoi saavikaupalla vettä niskaamme. Vikisimme, ulvoimme, haukoimme henkeä. Ukkonen hurmioitui riemukkaisiin räjähdyksiin ja yritti osua meihin salamoillaan. Puut huitoivat oksillaan raivoisasti kuin yrittäisivät piestä meitä. Vedenpaisumuksessa laukesimme yksi toisemme jälkeen.

Makasimme siinä varvikossa tyyntyvinä, toisiamme käsistä pitäen. Rankkasade huuhtoi hikeä alastomilta ruumiiltamme. Hissuksiin, taivaan jyristessä ja räiskähdellessä, palauduimme metsänväestä takaisin ihmisiksi. Keräsimme vaatteet kainaloon ja mustikkasangot käsiin. Alaston nelikkomme vaelsi märän metsän halki autolle ilman kiirettä. Autoimme sadetta puhdistamaan toisistamme metsän roskat. Olimme iloisia kuin Robin Hood vihreine veikkoineen.

– Tiesittekö muuten, että Robin Hood –taruston alkujuuret saattavat olla sikäläisten kylien nuorison tavassa mennä toukokuun öinä metsiin harrastamaan seksiä. Vihreisiin pukeutuneina, ylen tietoviisas Kaj valisti meitä.

Hymähdin. Minua innosti enemmän tämä meidän suomalaisshamanistinen keijujen ja peikkojen seksielämä. Ja muuten, marjasaaliistamme tuli kolme pellillistä paksua mustikkapiirakkaa. Eihän se vuodeksi riitä, joten joudumme uusimaan metsäsadon korjuumme. Toivottavasti sieniaikaan ei ole kovin kylmää.

HEINÄLATOROMANTIIKKAA

Sinkkuseksinelikkomme – Anne, Tiina, minä ja Kaj – oli taas viimeksi mainitun kesähuvilalla viettämässä pidennettyä viikonloppua. Siis harrastamassa monipuolista ruumiinkulttuuria: saunomista, syömistä, juomista ja ennen kaikkea naimista. Seksi oli alun perin meidät yhdistänyt emmekä olleet siitä vieläkään luopuneet.

Oli heinäkuun loppu ja päivä helteisen kaunis. Pulikoimme järvenrannassa. Ihme ja kumma muuten, että meillä oli uima-asut päällä. Ehkei kuuma päivä innostanut hikiseen seksiin. Toisaalta olimme jo pari vuorokautta nauttineet elostamme niin, että minulla oli kulli melkein rakoilla.

Tiina, Kaj ja minä kahlailimme järvessä polvia myöten ja kävimme tulista vesisotaa. Metelöimme kuin kakarat ja roiskimme vettä toistemme päälle. Joskus aikuisellekin tekee hyvää heittäytyä lapsellisiin leikkeihin.

Anne makasi läkähtymäisillään laiturilla. Hän pyyhki ylimääräisiä roiskeita iholtaan ja mulkoili meitä kyllästyneenä:
– Miten te viitsittekin! Tai ylipäätään jaksatte tässä helteessä?

Meistä tuo oli ilmiselvä provokaatio. Kaadoimme suurin piirtein koko järven hänen niskaansa. Anne pomppasi pystyyn.
– Lopettakaa, idiootit!

Nauroimme ja riemuitsimme, kun saimme Anneen eloa. Hän ravisteli vesiä yltään ja katseli kaihoisasti järvelle.
– Minä haluan järvelle soutelemaan.

Ehdotus vaiensi meidät. Katselimme järvelle ja Kajn isoa soutuvenettä. Ajatus oli harkitsemisen arvoinen.
– Selällä on varmaan viileämpää kuin rannassa, arvelin.
– Sitä paitsi siellä ruskettuu hyvin, innostui tummaksi paahtunut Tiina.
– Kävisihän se kuntoilusta. Ei ole pariin päivään tullut treenattuakaan, Kaj pullisteli hauiksiaan.
– Mitä me odottelemme! Vene vesille! Anne hihkui.

Kaj irrotti veneen kiinnitysköyden rantakoivusta. Me muut työnsimme venettä laineille.
– Kuka soutaa? Tiina kysäisi ohimennen.
– Harri. Hän on meistä vahvin, Kaj virnisteli.
– Hetkinen, protestoin oitis. – Sinähän tässä olit kuntoilua vailla.
– Minä pidän perää, paras ystäväni totesi kuin itsestäänselvyyden.
– Entä jos Tiina ja minä soudamme? ihana Anne yritti sovitella.
– Mutta on vain yksi airopari, Tiina ihmetteli.
– Siis kummallekin oma airo, Anne selitti matemaattisesti lahjakkaana.
– Eih! Kaj parahti. – Jos te rupeatte soutamaan yhdessä, me jäämme kiertämään ympyrää laiturin päähän. Pahimmassa tapauksessa Harri ja minä menetämme henkemme, kun te huidotte niillä airoillanne.

Naiset mutristelivat huuliaan ja näyttivät Kajlle kieltään. Äristen suostuin soutajaksi. Miksi minä aina joudun alistumaan? Toisaalta sain hyvityksen tuota pikaa.
– Meistä on, Harri, ihanaa saada katsella sinun upeita lihaksiasi työssä, kun soudat, Anne lirkutteli.
– Siinä ei ole muuta vikaa kuin että ne ovat niin kiihottavat, kun ne kiiltelevät hiestä, Tiinakin kannusti minua.
– Jos tämä nyt on niin vaikeaa, niin kyllä kai minäkin voin soutaa, Kaj yritti kateellisena, mutta mulkaisin häntä halveksien ja irvistin:
– Pojille poikien työt, miehille miesten.

Happamena Kaj tarttui melaan, ja hetken luulin, että hän huitaisee sillä minua, mutta hän tyytyikin istumaan perätuhdolle. Naiset asettuivat vierekkäin kokkaan. Vastustin oitis:
– Ette te molemmat voi istua siellä. Kokka ui muuten liian syvällä.
– Et kai sinä väitä, että me olemme liian lihavia, Tiina alkoi äkäillä.
– Mietipä, Harri, miltä hukkuminen järven selällä sinusta tuntuisi, Anne-kultakin uhkaili.
– Ymmärtäkää nyt, että veneestä tulee liian raskas soutaa, vetosin naisiin.
– Mutta Harri, ajattele, miten upeilta lihaksesi näyttävät, Kaj ilkkui, ja olin vähällä paiskata hänet järveen.
– Ihan totta. Miksei toinen voi istua Kajn vieressä? yritin vielä.
– Kaj on inhottava. Kaj likistelee, Tiina todisti.

Kohtalaisen tyytyväisenä noihin sanoihin istuin keskituhdolle ja aloin kiskoa meitä järven selälle. Minusta oli mukava katsella edessäni Kajn hieman hapanta naamaa ja kuvitella selässäni naisten ihailevia katseita.

Järvi on pitkänomainen, noin kymmenen kilometriä pitkä. Siinä on aika paljon saaria, jotkut melko suuria. Helle ei merkittävästi järvellä helpottanut. Ainakaan minulla, mutta toisaalta nautin soutamisesta ja hien virtaamisesta pitkin kasvoja ja vartaloa. Kotiranta oli jo hyvän aikaa sitten jäänyt muutaman saaren taakse, kun hieman hellitin.
– Joko lihakset väsyivät? Kaj heräsi horroksestaan toiveikkaana.
– Ei, mutta ajattelin silti vilvoitella ja ottaa minäkin aurinkoa.

Sukelsin järveen, aika syvälle, sillä vesi tuntui miellyttävän viileälle. Kun nousin veneeseen, naiset kirkuivat, etten kaataisi venettä. Pitihän heitä hieman kiusata keikuttelemalla, vaikka se onkin vaarallista. Kun kehuin veden viileyttä, muutkin hyppivät järveen. Itse kävin loikoilemaan veneen pohjalle. Ilmeisesti soutaminen oli uuvuttanut sen verran, nukahdin tuota pikaa. Unen läpi tunsin pari kertaa, kun hellät kädet levittivät varovaisesti aurinkoöljyä suojakseni pitkin vartaloani.

Heräsin siihen, että ympärilläni hihiteltiin ja kylkeäni tökittiin jollakin kovalla ja märällä. Kaj-ystäväiseni käytteli melaa kutitteluuni.
– Mitäääh, ärähdin unenpöpperössä.
– Melasi pitäisi työntää veteen, Kaj naureskeli, ja naiset äityivät kamalaan kikatukseen.

Kaluni oli nukkuessani innostunut niin valtaisaan seisontaan, että oli tunkeutunut ulos uimahousuista. Nolona yritin tunkea sitä nopeasti takaisin. En onnistunut siinä kivutta, joten päätin antaa sen olla ja luottaa viileään aikaan. Sitä paitsi se oli kavereilleni ihan tuttu, en ymmärtänyt, mitä he muka nauroivat.
– Harri on pettänyt meitä unimaailmassaan, Anne oli surkuttelevinaan.
– Ketä pääsit unessasi panemaan? Kaj pilkkasi.
– En ainakaan sinua, ärähdin. – Itse asiassa näin unta, että sinun kyrpääsi pidettiin jäävesiämpärissä, ja sinä nautit siitä.

Jos naiset eivät olisi nauraneet niin iloisesti, Kaj olisi varmaan käynyt kimppuuni. Yhtäkkiä huomasin, että vene keikkui aikamoisesti. Taivas oli mustien pilvien peitossa. Järvellä kävi kova tuuli, ja aallot riehuivat voimakkaina.
– Airoihin orja! On aika palata kotiin ennen kuin myrsky tulee täysillä päälle, Kaj komensi.

Tartuin työhön käskettyyn, sillä keli ei näyttänyt todellakaan hyvältä. Naiset hytisivät jo viluissaan.
Parin vedon jälkeen pääsin kiinni vetävästä rytmistä. Mutta silloin putosivat ensimmäiset raskaat pisarat. Tuuli yltyi ja rankkasateen läpitunkemattoman harmaa seinä ajoi meitä takaa.
– Minua pelottaa, Anne huusi kokasta.
– Et ole, kultaseni, ainoa, Tiina yhtyi häneen.
– Minä ohjaan meidät tuohon saareen. Siellä on lato, Kaj karjui tuuleen.

Kiskoin voimieni takaa, ja parin minuutin päästä karautimme saaren rantaan. Sade putosi niskaamme jo täynnä kiukkua. Riuhdoimme porukalla veneen vedestä ja sidoimme sen tiukasti tukevaan mäntyyn. Rannasta nousi niitty, ja sen keskellä kökötti vanha lato. Juoksimme joku aika sitten niitetyn aukean yli ja heinänsänki pisteli jalkapohjia. Uskomatonta, mutta pienenkin ladon ovesta mahtuu syöksymään sisään neljä ihmistä yhtä aikaa. Ehkä märkyys ja hysteerinen nauru auttavat.

Kun hieman rauhoituimme, katselimme ympärillemme. Lato oli melkein täynnä sen kesäistä, kuivattua heinää. Uutta korjuuteknologiaa ei ilmeisesti vielä ollut kyetty tuomaan saareen, vaan oli jouduttu tyytymään vanhaan, kunnon heinäseiväsmenetelmään. Mikäpä sen nostalgisempaa. Sade rummutti suuttuneena ladon kattoa ja seiniä, koska se oli antanut meille suojan. Heinät tuoksuivat hyvältä. Tiina hyppäsi heiniin ja kiereskeli niissä.
– Ihanaa! Tämä on oikeaa heinälatoromantiikkaa, hän hihkui, ja Anne syöksyi hänkin kuiviin heiniin.
– Ollapa nyt Tauno Palo vierellä, Anne sirkutti heitellessään heiniä ympäriinsä.

Vilkaisimme Kajn kanssa toisiamme. Virnistimme ja iskimme silmää: meitä kutsuttiin. Lanteet keinuen tukkijätkän rentoudella könysimme heiniin ja kävimme naisten viereen makaamaan, minä Annen ja Kaj Tiinan. Otin heinän ja aloin kutitella Annen rintoja ja vatsaa. Hän hymyili kainosti kuin Anneli Sauli:
– Jos herra ei ole kunnolla, niin heti heinällä lyön.

Kaappasin Annen syliini ja kieräytin hänet päälleni. Tartuin häntä niskavilloista ja suutelin kiihkeästi. Hän suli sylissäni ja vastasi suudelmaan. Kaluni ilmoitti muistavansa, mistä olin nähnyt unta veneessä. Puristin Annen ihania pakaroita, ja aloimme pyöriä heinissä tiukasti toisiimme kietoutuneina. Tietysti toverimme olivat keksineet saman leikin ja törmäsimme vauhdilla toisiimme.
– On se yhtä perkelettä, ettei heinäladossakaan voi välttyä liikenneruuhkalta, Kaj tiuski.

Me muut räjähdimme hirnumaan. Riistäydyimme irti toisistamme ja aloitimme hirmuisen heinäsodan. Paiskoimme heiniä ilman sakeaksi. Ne tarttuivat meidän vielä kosteisiin ruumiisiimme. Kaj yritti pestä naamani heinätukolla, ja kävimme ankaran, mutta iloisen painiottelun. Se päättyi siihen, että hihkuvat naiset peittivät meidät heiniin. Kun kömmimme esiin, naiset löivät vitosen ja halasivat toisiaan ilkkuen meille, että he olivat voittaneet sodan.

Me osaamme Kajn kanssa olla kovia jätkiä. Karjahdimme, ettei sota yhteen taisteluun lopu, ja hyökkäsimme kohti naisia. Kirkuen he pakenivat ulos ladosta sateeseen, ja me perässä. Niityn laidassa oli yksinäinen koivu, ja naiset pinkoivat sitä kohti. Sade oli rankka. Kaj ja minä seisahduimme ladon räystään alle harkitsemaan tilannetta. Kaverini kilpailuvietti on vettäkin vahvempi.
– Se, joka kantaa ensimmäisenä naisensa takasin latoon sateen suojaan, on voittaja, Kaj julisti.
– Ja palkinto on?
– Pano heinissä tietenkin, pöljä.
– Mutta hävinnytkin saa sen.
– Joo, mutta voittaja pääsee aloittamaan ensin.

Kaj rynnisti saman tien matkaan. Minä perään karjuen äkäisesti varaslähdöstä. Emme ehtineet juosta pitkään, kun Kaj lensi mahalleen sateen liukastamalla pellolla. Riemusta hihkuen loikkasin hänen ylitseen, mutta pahus, hän sai nilkastani kiinni, ja niin kynnin minäkin isänmaata. Kouraisin multaa käteen ja paiskasin sen napakymppinä ylöskömpivän Kajn naamaan, jes.

Naiset olivat ehtineet koivun alle ja kiemurtelivat siellä naurusta. Syöksyin heitä kohti Kajn raivoisat kiroukset ja uhkaukset kuohitsemisesta perässäni. Jotenkin naiset arvasivat aikeemme, sillä he alkoivat kirkua, ettei saa tulla, ei saa tulla, ja samassa he hajaantuivat jatkamaan pakoaan. Loikin kiljuvan Annen perään.

Hän yritti mutkitella kuin jänis, mutta tuota pikaa kaappasin hänet olkapäilleni. Hän potki, nauroi tikahtuakseen ja takoi nyrkeillä selkääni. Minä ärisin villimiehenä ja panin juoksuksi. Vilkaisin olkani yli. Kaj sai juuri Tiinan kiinni, mutta he kaatuivat hirnuen ketoon. Meillä oli reilu etumatka. Tämä oli helppo akankantokisa. Piti vain varoa, ettei liukastu.

Kun Kaj ja Tiina viimein könysivät hengästyneinä latoon, minä olin jo kontillani Annen päällä. Sormeni työskentelivät vimmatusti hänen klitoriksensa kimpussa. Suuni ja toinen käteni nautiskelivat hänen lumoavista rinnoistaan. Anne kiemurteli ja voihki. Hän repi hiuksiani, kynsi selkääni.
– Se, jolla ekana lentää mälli, on voittaja, Kaj vikisi paiskatessaan Tiinan heiniin.
– Ei, vaan se, joka antaa naisella orgasmin, Tiina suuttui.
– Sääntöjä ei muuteta kesken kisan. Ja minä voitin jo, karjaisin Annen tissien välistä.

Anne heitti jalkansa selkääni ja kiskaisi minut itseään vasten. Hän oli tosi kuumana. Haaroissa olleella kädelläni ohjasin täyteen kiimaan nousseen kyrpäni häpyhuulille. Vedin käteni välistä ja puristin Annea tiukasti. Sitkeällä, voimakkaalla työnnöllä tunkeuduin lämpimään, kosteaan vittuun. Olin jo perillä, mutta jatkoin painamistani kuin olisin halunnut tunkeutua maaäidin sydämeen. Nytkytin kyrvän juurta klitorista vasten. Anne ähisi itkun sekaisesti. Kaluni paisui ja paisui, ja voima kasvoi minussa. Vetäydyin hitaasti ulos, kunnes vain terska oli enää huulilla, ja sitten painuin takaisin sisään. Uudestaan, vähitellen tahtia kiihdyttäen, voiman säilyttäen. Lopulta perseeni viuhtoi kuin tikan nokka männyn kyljessä. Anne riuhtoi allani, huusi ja nytkähteli. Yhtäkkiä hän sanoi vuh ja putosi heiniin. En itsekään enää pidätellyt. Mölisin kirouksia ja annoin tulla niin, että pallini olivat lentää mukana.

Kellahdin kyljelleni Annen viereen. Hän käpertyi kainalooni. Kiedoin käteni hänen ympärilleen, ja yritimme kaivautua syvemmälle heiniin. Näin toisiamme lämmittäen ja äskeistä mielissämme muistellen kuuntelimme ystäviämme naimista ja sateen hiljalleen laantuvaa ropinaa ladon katolla.
Toden totta, heinälatoromantiikassa on jotain.

Tovereidemme toivuttua kisailustaan ja sateen kokonaan loputtua, lähdimme rauhassa valumaan rantaa kohti.
– Minä kostan tämän vielä, Kaj uhosi minulle, mokomakin huono häviäjä.
– Pese, poika, naamasi ennen kuin puhut miehelle. Voittajalle, hymyilin päin hänen multaista naamaansa.

Näin leppoisasti kuljimme veneellemme. Me miehet tönimme ja kamppailimme toisiamme. Naiset tuhahtelivat ikuisista pikku pojista. Kaikkihan me olimme pesun tarpeessa. Uimme ja autoimme toisiamme pääsemään hiuksiin takertuneista heinistä. Irrotimme veneen.
– Minä voin soutaa kotiin, Kaj yllätti meidät kaikki.
– Ihanaa, naiset kiljuivat. – Sinulla on niin jumalaisen kaunis selkä!

Kaj hymyili minulle niin enkelimäisesti, että sisälläni asuva piru halusi motata häntä kuonoon. Tyydyin laskemaan perämelan veteen ja käskin Kajn soutaa.

.

6 kommenttia viestissä: “Sinkkuseksinelikon 6 tarinaa”

 1. something sexy says:

  Ehdottomasti jatkoa! Ja olisi mukavaa, jos Harri viimeinkin lämpenisi Kajlle:)

 2. Shh says:

  Ihanat tarinat ja olisi kiva olla osallisena…

 3. Hmmm says:

  Aivan ihana ois saada tommonen porukka kokoon 🙂

 4. kovasti tykännut says:

  Aivan mahtavia tarinoita! Ehdottomasti lisää tarinoita kajta, annesta, tiinasta ja harrista!

 5. uhah says:

  olipa kiihottava tarina! tai tarinat;) olisi mahtavaa itselle saada tollane kaveriseksiporukka!

 6. yksinäinen says:

  Aivan mahtava! Kumpa löytyisi tuollainen ystävä/naima porukka oikeesti!

Kommentoi

top