search
top

Paulan paluu lomalta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.57 out of 5)
Loading...

Paulan paluu lomalta

Mä olin vihdoinkin palaamassa lomalta. Viimoset pari viikkoa oli mennyt aika vauhdikkaasti pohjoismaita kierrellen. Matkustaminen on kyllä mukavaa, mutta oishan se ollu hienoa, jos Joonaskin olis päässy mukaan. Mutta eihän se. Töissä paahto sen minkä jaksoi, tosin ei se nyt niin matkustusintoinen ollutkaan. Mutta mun oma kulta se oli, sulosin poika mitä olikaan.

Ei oltu hirveesti keretty jutella reissun aikana, viestejä lähinnä vaihdeltu, mutta niitäkin harvakseltaan. Heti, kun laiva oli saapunut Suomen puolelle, niin mä olin soittanu Joonakselle. Oltiin juteltu siltä istumalta puolitoista tuntia. Mua kuulemma odotti yllätys, kunhan vain saapuisin perille. En tiennyt mitä se velmu nyt oli suunnitellut, mutta toivottavasti ei ainakaan ollut mitään uutta Star Trek -sarjaa katsottavaksi – mä en vaan jaksanut aina katella Borgeja ja Klingoneita.

Juna saapui ajallaan asemalla ja Joonas oli mua vastassa asemalaiturilla. Se näytti niin söpöltä, että juoksin saman tien sen luo ja loikkasin sen syliin.
-No huh, on tainnu tytöllä olla ikävä!
-Arvaa vaan! En oo tänään muuta pystyny ajattelemaan kuin että näen sua taas. Mulla on ollu tosi ikävä, sanoin ja poskelle valahti kyynel.
-Niin mullakin sua, Joonas sanoi ja rutisti mua itseään vasten.
-Rakastan sua.
-Ja mä sua.

Kävelimme rauhallisesti ja jutustelimme ahkerasti sen puoli kilometriä mitä meille nyt oli. Kovasti säästimme siihen, että muutaman vuoden päästä olisi varaa ostaa omakotitalo, mutta vielä tällä hetkellä asuimme kerrostalossa. Asunto oli onneksi ylimmässä kerroksessa, joten meluhaitat olivat aika minimissä, mutta kyllä mä unelmoin jo, että pääsisin omaa pihaa ja kasvimaata laittamaan.

Joonas peitti mun silmät, kun oltiin päästy eteiseen ja ohjasi mut siitä keittiön pöydän ääreen. Nenään työntyi hyvän ruuan tuoksu, mutta lupauduin silti pitämään silmäni kiinni niin kauan ennen kuin Joonas antaisi luvan. Kuulin kuinka uuninluukku avautui ja jotain nostettiin pöytään. Sen jälkeen jotain kaadettiin laseihin.
-No nyt saat avata silmät, Joonas sanoi ja hymyili.
Silmieni edessä oli uuniperunoita lautasella, lihapullia kulhossa ja kastikkeenkin se äijä oli saanut aikaan. Laseissa oli vielä punaviiniä kaiken kukkuraksi.
-Missäs salaatti on? virnistin.
-Sen mä skippasin, Joonas hymyili: -Mutta on tossa paistettuja paprika- ja tomaattisiivuja, jos vaan maistuu.
-Todellakin maistuu, vastasin. Mulla olikin jo aika kova nälkä. Edellinen ruokailu oli ollut ties kuinka monta tuntia sitten.

Ruoka teki hyvää. Ja niin teki hyvää olla kotonakin. Tuoksui ihan tutulle ja kaikki tavarat olivat juuri siellä missä pitikin. Eihän meillä Legoja kyllä ollut niin paljon kuin Legolandissa, mutta ehkä oman kodin rauha korvasi sen.

Joonas laittoi tovin astioita koneeseen, kun mä pötköttelin jo sohvalla. Vielä oli epäselvää, että oliko sitä Star Trekkiä tulossa, mutta en mä enää oikein uskonut, että kukaan jaksaisi telkkaa avata – toivottavasti.

Tiskikoneen luukku meni kiinni ja Joonas tuli pötköttelemään mun viekkuun. Kylläpäs se tuoksuikin hyvälle. Mulla oli selkeä puutostila kullan tuoksuttelusta.
-Ootpas sä ihana, sanoin ja rutistin Joonaksen mua vasten.
-Niin mä olenkin, Joonas huokasi syvään ja hymyili mulle vitsikkäästi.
-Tuntuu niiiin hyvältä olla kotona pitkästä aikaa.
-Kyllä sua on täällä kaivattukin. Mulla vähän jäi kaikki tiskaamiset ja pölyjen pyyhkimiset sillä aikaa, kun sä olit poissa. Siivoilin koko aamupäivän, että näyttäis edes jotenkin siistiltä.
-Kannattaako tota nyt kertoakaan, siistiähän täällä on. Olis menny ihan kybällä läpi, jos olisit sanonu siivoillees joka päivä.
-Niin, Joonas sanoi ja suuteli mua. Mä käperryin sen kainaloon ja kiedoin käteni sen ympärille. Kyllä mä vaan olin onnellinen, kun mulla oli näin ihana mies.

Meni tovi jos toinenkin, kun vaan makoiltiin sohvalla ja kuunneltiin musiikkia. Toista kertaa mä en kestäisi enää olla kahta viikkoa Joonaksesta erossa.
-Haluisitko sä lähteä mun kanssa suihkuun? se kysyi vähän yllättäenkin.
-Haisenko mä pahalle vai? Naureskelin.
-Ei, et todellakaan. Mulla vaan oli aika tiukka päivä, enkä kerenny vielä käydä suihkussa. Jos sä haluaisit tulla mun mukaan.
-Totta kai mä haluan tulla sun mukaan, hymyilin.

Vesi virtasi meidän molempien päälle, kun halailtiin suihkussa. Joonas pesi itseään ja mä vain katselin sitä aivan totaalisen rakastuneena.
-Etkö sä meinaa pestä ollenkaan vai haluatko, että mä pesen? Joonas kysyi huudellessaan hiuksiaan.
-Ääh, kyllä mä pesen itteni tällä kertaa. Sä olet kuitenkin laittanu ruuan ja kaikkea.
-Okei, mä taidan tästä mennä sitten jo kuivaamaan itteni. Pese ittes huolella – joka paikasta, Joonas virnisti siirtyessään suihkuverhon toiselle puolelle. Mun sydän pompahti. Tarkottikohan se sitä mitä mulle tuli ensimmäisenä mieleen? Mä olin joskus kuukausi sitten vihjaillut Joonakselle, että me voitas joskus kokeilla vähän muunkinlaista seksiä, mutta se ei oikein ollut tarttunut mun syöttiin. Olin mä sitten yrittänyt myös ohjata sen käsiä hyväilemään mua vähän pepun puoleltakin, mutta oli se senkin jotenkin ohittanu. Mä kun olin siinä uskossa, että kaikki miehet halus harrastaa peppujuttujakin. Ehkä Joonas ujosteli, mutta ei siihen kyllä pitänyt olla mitään syytä.

Pesin äkkiä paikat puhtaaksi ja siirryin kuivailemaan Joonaksen kanssa. Sen hiukset kaipasivat ehkä vähän lyhennystä.
-Mitähän mä laittasin päälleni, pohdin ääneen.
-Oikeastaan… ei sun tarvi laittaa juuri mitään, Joonas sanoi ja poistui vessasta.
-Mitä sä nyt meinasit? huutelin perään.
-En mä mitään kummempaa se sanoi tullessaan takaisin mustan huivin kanssa.
-Tuolla ei paljoa verhota, naureskelin tiiraillessani kangaslänttiä.
-Eiköhän tämä riitä, Joonas sanoi ja kietoi huivin mun silmien ympärille. Mä en nähdyt yhtään mitään sen läpi. Joonas teki solmun pään taakse ja otti mua kädestä. Se talutti mut makuuhuoneeseen ja suuteli mua kaulalle. Mä aloin kiihottua tästä leikistä. Joonas laski mut makaamaan sängylle ja tuli mun viereen. Hiljalleen suudelmia alkoi tulla kaulalle, solisluulle ja rinnoille. Tunsin kuinka kieli kiusasi mun nännejäni ja herätteli ne yksitellen leikkiin mukaan. Jos Joonas jotain osasi, niin kielen käytön. Se oli niin taitava sen kanssa, että mä ihan pyysin sitä välillä kiusaamaan mua. Nyt se antoi käsiensä hivellä mun vatsaa ja kylkiä. Huulet puristivat hellästi nännin väliinsä ja vapauttivat sen. Kieli kutitti mun korvanipukkaa ja sormet hivelivät hiuksia. Värähtelin hiljalleen ja tunsin kuinka aloin kostua muualtakin kuin suudelmien kohdilta.

Hiljalleen suudelmat siirtyivät alemmas navan kohdille ja siitä lantion seudulle. Joonas siirsi mut sängynreunalle ja meni itse lattialle. Tunsin lämpimän hengityksen sisäreisilläni. Ensin vasemmalla, sitten oikealla. Kieli hipaisi vähän oikeaa reittä ja siirtyi sen jälkeen vasemmalle. Tunsin kuinka huulet painautuivat reiteeni ja imaisivat ne mukaansa. Näykkimistä jatkui tovin ja samalla Joonaksen sormet hivelivät mun häpykarvoitusta. Eihän sitä paljoa ollut, mutta jonkin verran kuitenkin.

Kun kieli ensimmäisen kerran kosketti klitoristani, värähdin nautinnosta. Koko mun kroppa oli latautunut ottamaan Joonaksen käsittelyn vastaan. Vähitellen kielen hipaisut voimistuivat ja nautintoni sitä mukaa. Tunsin kuinka kieli upposi hiljalleen pimppihuulieni väliin ja ui niiden välissä ylöspäin päätyen lopulta klitorikselleni. Joonaksen käsi hyväili rintojani ja suudelmat olivat suuntautuneet täysin häpyni seudulle. Yht’äkkiä Joonas nosti lantiotani lähemmäs sängyn reunaa ja työnsi jalkani taaksepäin paljastaen näin alapääni kokonaan itselleen. Tunsin jälleen kuinka kieli upposi vakooni, tällä kertaa syvemmälle kuin viimeksi. Ja jälleen se nousi hiljalleen kutittamaan klitoristani. En tiennyt olinko koskaan saanut näin täydellistä hyväilyä ja Joonas sentään oli osanut nämä hommat jo jonkin aikaa.

Jalkani olivat Joonaksen olkapäillä ja tällä kertaa käsittelyvuorossa olivat pakarani. Joonas puristeli ja silitteli niitä. Välillä hiljaa rauhallisesti, välillä vähän nopeammin. Uppouduin niin nautintooni, etten tahtonut huomata kuinka Joonas vei kieltään koko ajan alemmas ja alemmas. Lopulta tunsin kuinka se ensimmäisen kerran hyväili peppureikääni. En minä turhaan tätä ollut pyytänyt! Tunne oli sanoinkuvaamaton. Pepustani lähti lämpimiä nautinnon säteitä koko keholleni, kun Joonas pyöritti kieltään pyllylläni ja hieroi peukalolla klitoristani. Voihkin nautinnosta.

Yhtä hiljaa, kuin oli mennytkin alaspäin, Joonas siirtyi ylöspäin hyväilemään klitoristani. Kuitenkin tunsin heti, ettei pyllyni jäänyt yksin, vaan sormi pyöri hiljalleen peppuvaossani. Enkä tiedä mistä, mutta jostain Joonas oli jo saanut laitettua liukuvoidettakin sormenpäähänsä. Hiljalleen sormi avasi pyllyäni ja tunkeutui syvemmälle ja syvemmälle. Jos mä olisin aiemmin tiennyt kuinka hyvälle se tuntui, olisin laittanut Joonaksen hyväilemään peppuani jo aikoja sitten!

Joonaksen sormi jatkoi peppuni kutittelua ja kieli hieroi klitoristani. Aloin hiljalleen lähestyä nautintoni huippua.
-Haluaisitsä…
-Mitä? Joonas kysyi ja jatkoi kielen liikuttamista.
-Kyllä sä tiiät… mun peppuun… silleen…
-Oot sä valmis siihen?
-En mä tiiä. Kokeillaan ainakin, sain sanottua nautinnoltani.
Joonaksen sormi vetäytyi hiljalleen pyllystäni ja tunsin kuinka liukkarilla voideltu terska painautui pyllyäni vasten. Se tuntui suurelta, enkä tiennyt mahtuisiko sisääni.
-Aih, en tiiä mahtuuko se…
Joonas vetäytyi pois ja palasi nuolemaan pimppiä. Ei mun kauaa tarvinnut odotella, kun sormikin hakeutui pepulle. Tällä kertaa sitä seurasi toinenkin sormi. Värähdin taas, kun pyllyyni upposi kaksi sormea. Ne liikkuivat hiljaa ja levittivät peppureikääni varovasti avoimemmaksi.

Olin jo laueta, kun Joonas yht’äkkiä vetäytyi sormineen pyllystäni, mutta tunsin heti kuinka terska palasi uudelle yritykselle. Tällä kertaa pyllyni oli avoimempi kuin aiemmin ja hiljalleen edestakaisin työnnöin Joonas onnistui työntymään peppuuni. Tunsin jo orgasmin tulevan, mutta aloin äkkiä ajatella työpaikkani laskujen diskonttausta ja sain pidettyä itseni vielä poissa aivan nautinnon huipulta.

Joonas työntyi ensin varovasti pyllyssäni, mutta vähitellen tahti nopeutui peukalon samalla hyväillessä klitoristani. Tunsin kuinka Joonas nautti itsekin pepustani. Pyllyni ja pimppini alkoivat sykkiä tulevan orgasmin merkiksi. Aloin täristä sängyllä ja orgasmi valtasi minut aivan totaalisesti. Peppuni värähteli ja tunsin kuinka se aiheutti orgasmin Joonaksellekin ja se laukesi pyllyyni viimeisellä työnnöllään, vetäytyi sisästäni ja rojahti viereeni. Mä värähtelin vieläkin orgasmin voimasta. Joonas silitteli mua ja mä käännyn sitä vasten ja se kietoi kädet mun ympärille ja kuiskasi korvaani rakastavansa mua päivä päivältä enemmän ja enemmän…

Kommentoi

top