search
top

Jäin kiinni, osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Nukuin yön levottomasti. Aina kun käännyin vatsalleni, niin havahduin hereille siveysvyön painaessa ilkeästi kaluani. Yritin nukkua kyljellä, mutta kun paikat alkoivat puutua, niin käännyin automaattisesti ja havahduin hereille. Siveysvyö oli inhottava kidutusväline enkä tiennyt, kuinka kauan joutuisin sitä pitämään.

Lauantaipäivä kului hitaasti. En uskaltanut lähteä lenkille, jos tytöt kutsuisivat minut luokseen. Yritin lukea tenttiin, mutta keskittyminen oli vaikeaa. Alkuillasta lähdin kävelylle. Kiersin korttelia ympäri, jotta ehtisin ajoissa takaisin, mikäli tekstiviesti tulisi kännykkääni.

Illan löhösin sohvalla ja katsoin televisiota. Ajatukseni pyörivät Jennissä ja hänen himoittavassa pyllyssä. Olin rakastunut tyttöön, joka oli kahlinnut minut siveysvyöhön ja nöyryytti minua. Tilanne oli mieletön. Katsoin kelloa, viisarit näyttivät yhdeksää. Katsoin elokuvaa, kun kuulin ovikellon soivan. Ovella seisoi Kati reppu selässä. “Moi, ajattelin tulla tänne, kun yläkerrassa on bileet. En jaksa kuunnella kännisten juttuja”, hän totesi ja käveli ovesta sisään. En ilahtunut ajatuksesta, mutta en voinut tehdä muutakaan kuin päästää hänet sisään.

Kati laski repun lattialle ja avasi sen. “Katso, mitä olen hankkinut sinulle”, hän sanoi ja esitteli minulle sinistä esiliinaa. “Eikö olekin söpö ja sopii sinulle hyvin.” Olin sanaton. En ymmärtänyt Katin halua nöyryyttää minua ja varsinkaan sitä, että hän oli tullut luokseni nöyryyttämistarkoituksessa. “Pue se yllesi, niin nähdään, onko se sopiva”, hän sanoi. Katsoin häntä loukkaantuneena ja sanoin: “En varmasti pue.” Katin silmät leimusivat. Hän totesi: “Hyvä on, minä soitan Jennille ja kerron, että olet tulossa esittelemään uutta esiliinaa. Tosin siellä on sinun luokkakavereita ryyppäämässä, mutta omapa on valintasi.”

Katsoin Katia itkukurkussa. “Mitä pahaa minä olen sinulle tehnyt, kun nöyryytät minua näin?” Kysyin. Kati mietti hetken ennen kuin vastasi. “Sinä olet käyttäytynyt huonosti naissukupuolta kohtaan ja toiseksi minua ärsyttää se, että kuolaat Jennin perään vaikka hän vain käyttää sinua hyväksi. Luuletko, että en huomannut kuinka silmäsi loistivat, kun sait nuuhkia Jennin persettä.” Kati oli mustasukkainen. Tilanne oli vaarallinen, totesin. “No, okei, mä sovitan essua, jos sä haluat sitä.” “Laitat myös kaulapannan ja anustapin”, Kati sanoi määrätietoisesti. Minua vitutti, mutta päätin totella, ettei Kati sortuisi ylilyönteihin. En halunnut esitellä itseäni luokkatovereille nöyryyttävässä asussa ja näin Katin esittämän vaihtoehdon ainoana mahdollisena.

Riisuin vaatteeni ja laitoin ylleni nöyryyttävän esiliinan, joka jätti pakarani paljaaksi. Seuraavaksi kiinnitin kaulapannan ja lopuksi rasvasin anustapin ja peräaukon ja työnsin inhottavan tapin anaaliini. Kati tuijotti minua pirullisesti hymyillen, kun esittelin itseni nöyryyttävässä asussa. Hän tutki minua pitkään. Lopulta hän komensi minut kääntymään ympäri. Hän ihaili piiskanjälkiä pakaroillani ja siveli niitä hellästi saaden kaluni yrittämään ylösnousua ahtaassa siveysvyössä.

Kati kävi repulla. Hän poimi sieltä kosteusvoidepurkin ja istui sohvalle. Hän komensi minut polvilleen poikittain ja levitti voidetta piiskatuille pakaroilleni. Kati levitti reisiään niin, että siveysvyön kahlitsema kaluni oli hänen reisiensä välissä. Hän puristi reidet tiukasti yhteen saaden aikaan paineen kalullani. Kati hieroi hellästi pakaroita ja reisiä. Nautin hänen käsittelystä ja kaluni yritti nousta pystyyn Katin puristavien reisien välissä. Tilanne kiihotti minua, toisaalta se oli kidutusta pahimmasta päästä kolme päivää selibaatissa olleelle nuorelle miehelle.

“Piiskattu pyllysi näyttää kauniilta”, hän sanoi. Punastuin hänen kommentistaan ja menin keittämään meille teetä. Katsoimme elokuvaa ja joimme lämmintä teetä. Vähitellen Kati painautui minuun kiinni. Hän laittoi kätensä olkapäälleni ja suuteli minua poskelle. En tiennyt kuinka minun tulisi reagoida hänen läheisyyteensä. Kati istui syliini ja suuteli minua suulle. Vastasin hänen suudelmaan ja tunsin hänen pakaroittensa lämmön etumuksellani. Kalullani oli vaikeaa siveysvyössä.

Kati oli ihastunut minuun ja yritti tehdä vaikutusta. Minusta tilanne oli lähinnä hämmentävä mutta Katilla oli valta-asema tällä hetkellä ja yritin kestää sen. Elokuvan loputtua Kati meni kylpyhuoneeseen. Hän pesi hampaat ja vaihtoi yöpuvun yllensä. Hän antoi minulle luvan riisua essun kaulapannan ja anustapin. Kävimme nukkumaan minun 120 cm leveälle vuoteelle.

Yöllä heräsin usein, kun totesin Katin lämpöisen pyllyn etumuksellani. Kaluni oli kovana siveysvyössä. Vaikka en Katista erityisemmin pitänytkään, niin hänen lämpöiset pakarat saivat minut heräämään. Aamulla Kati meni suihkuun ja minä valmistin aamupalaa. Syötyämme Kati pyysi minut uudelleen vuoteeseen. “Haluan, että tyydytät minut”, hän sanoi. Katsoin häntä hämmästyneenä. “En ole halunnut paljastaa itseäni Jennin ja Pian edessä”, hän jatkoi, “mutta nyt kun olemme kahden.”

Kati painautui tiukasti minua vasten ja suuteli minua suulle. Paineeni alapäässä lisääntyi hetkessä. Hän ohjasi käteni pyhimpäänsä ja aloin sormettaa varovasti hänen jo kostunutta pillua. Pyöritin sormiani hetken hänen klitoriksen ympärillä. Kati huokaili nautinnosta. “Nuole mun pillua”, hän pyysi. Kaluni oli tukalassa tilassa. Kömmin hänen jalkojensa väliin ja upotin kieleni hänen kosteaan puhtaaseen pilluun ja aloin nuolla häntä sieltä perusteellisesti. Kati voihki ja kiemurteli. Hän painoi päätäni tiukasti pilluaan vasten. Pyöritin kieltä hänen klitoriksella ja lopulta otin sormeni avuksi saaden hänet laukeamaan ulvahtaen.

Kati suuteli minua kiitokseksi ja poistui luotani. Minua vitutti, minua panetti ja typerä siveysvyö esti minua runkkaamasta ja laukeamasta. Päivästä tulisi pirullisen pitkä.

Seuraavat pari viikkoa sujuivat seesteisesti. Kaksi kertaa viikossa kävin tyttöjen luona vierailulla. Tehtäväni olivat lähinnä siivousta, tiskaamista, pyykinpesua ja iltapalan laittoa. Jenni ja Pia suhtautuivat minuun hyvin välinpitämättömästi, toisaalta he olivat molemmat selvin päin. Kati sen sijaan tarkkaili työskentelyäni innokkaasti. Näiden lisäksi Kati tuli usein luokseni viettämään iltaa, jolloin jouduin tyydyttämään hänet suulla tai sormin. Toisinaan kävimme Katin kansa yhteisillä juoksulenkeillä. Hän ilmeisesti oletti meidän seurustelevan.

Siveysvyöhön alkoi vähitellen tottua. Läheiset kontaktit, joita Kati harrasti, aiheuttivat painetta ja vitutusta. Jenni ei suostunut kertomaan kuinka kauan joutuisin vyötä pitämään. Se oli paikoillaan ainakin toistaiseksi. Vappuaattona Kati matkusti Keski-Suomeen. Hänen tädillä oli 50-vuotisjuhlat ja Katin oli pakko osallistua niihin. Jenni ja Pia komensivat minut luokseen viettämään vappuaattoa

Tiesin, että tytöt nauttivat illalla alkoholia ja hieman pelonsekaisin miettein soitin heidän ovikelloa. Olin rakastunut entistä enemmän Jenniin ja hänen välinpitämättömyytensä satutti minua kaikkein eniten. Pia avasi oven ja astuin sisään heidän asuntoon. ”Ota tuo typerä essu pois päältäsi”, Pia sanoi minulle heti alkuun. Seisoin heidän edessään alastomana vain siveysvyö peitti kaikkein pyhintäni. Tytöt istuivat sohvalla ja nauttivat siideriä. Jenni tarkkaili minua pitkään.

”Tule istumaan sohvalle”, hän sanoi lopulta minulle. Istuin kahden kauniin tytön väliin alastomana. Pia tarjosi minulle siiderin. Tyttöjen lämpimät reidet painautuivat reisiäni vasten, se aiheutti liikehdintää kalussani. Jenni hieroi kevyesti niskaani ja suuteli minua poskelle. ”Meidän täytyy jutella vakavasti”, hän sanoi. Katsoin Jenniä silmiin. ”Haluan tietää, mikä on suhteesi Katiin. Te olette viettäneet viime aikoina yllättävän paljon aikaa yhdessä.” Punastuin, en tiennyt mitä minun pitäisi sanoa. Pitäisikö minun myötäillä vai voisinko kertoa totuuden.

Jenni huomasi epäröintini. ”Voit kertoa tunteistasi luottamuksella eikä sinulle tule siitä seuraamuksia.” Mietin hetken vastaustani, kunnes totesin: ”Kati on jatkuvasti ovellani pyrkimässä kylään, en tiedä kuinka voisin sen estää nykyisessä tilanteessa, kun minulla on siveysvyö ja hänellä on valokuvat minusta. Hän kiusaa minua kaikin tavoin, hyväilee, suutelee, istuu sylissäni ja vaatii minua tyydyttämään itsensä.” Jenni naurahti, ”Katiko, siveydensipuli on tainnut rakastua. No mitä sinä ajattelet hänestä?” Minusta Kati on ärsyttävä enkä todellakaan haluaisi viettää aikaani hänen kanssaan, en rakasta Katia, jos sitä tarkoitat.”

”Tuon halusinkin kuulla”, Jenni totesi. ”Olemme huomanneet kuinka Kati vahtii ja tuijottaa sinua täällä ollessasi. Sen vuoksi olemme Pian kanssa esittäneet välinpitämätöntä, ettei Kati saisi syytä kiukutella meille. Mutta se, että hän on todellakin mennyt noin pitkälle, kuulostaa vakavalta.” Jenni painautui tiiviisti kylkeeni. Hän suuteli minua suulle. Pian sormet hyväilivät rintaani. Kaluni alkoi pyrkiä ylös siveysvyössä.

”Haluaisitko päästä laukeamaan?” Jenni kysyi. Vastasin myöntävästi. ”Olet käyttäytynyt mallikelpoisesti ja voisimme Pian kanssa palkita sinut siitä. Katille ei sitten tarvitse kertoa”, hän jatkoi. Tunsin mielihyvää ja suurta helpotusta. Pääsisin laukeamaan yli kuukauden mittaisen selibaatin jälkeen ja jos käyttäytyisin hyvin, voisin saada siveysvyön kokonaan pois, näin ainakin toivoin.

Jenni hiveli niskaani. Pian sormet hyväilivät rintaani ja vatsaani. Tunsin tyttöjen lämmön kyljissäni. Pia hivutti sormensa sisäreidelleni ja hiveli sitä kiihottavasti. Myös Jenni laittoi sormensa reidelleni ja hitaasti kiusoitellen heidän sormensa siirtyivät ylöspäin, kunnes Pia alkoi hieroa herkkiä pallejani Jennin painaessa kämmenellä kaluni tyveä. Siveysvyön metalliset kiinnikkeet painoivat ilkeästi kaluani vasten. Yritin kestää kivun kun tiesin, että pääsisin kohta laukeamaan.

Jenni istui syliini. Hänen pyöreä, lämmin, herkkupeppu painautui kaluani vasten. Jenni suuteli niskaani ja kaulaani intohimoisesti. Minä huokailin nautinnosta. ”Tuntuuko hyvältä?” Jenni kysyi. Nyökkäsin vastaukseksi. ”Se on tarkoituskin, haluan osoittaa sinulle kuinka hyvää tytön sormet ja huulet voivat tehdä miehen vartalolla, ettet lankeaisi Katin pöyhkeisiin yrityksiin.” Suljin silmäni ja nautin käsittelystä, varsinkin Jennin lämpöisestä pyllystä, joka pyöri kevyesti lantiotani vasten. Odotin hetkeä, jolloin siveysvyö poistettaisiin. Mietin itsekseni, halusiko Jenni rakastella kanssani vai tyytyisikö hän pelkästään runkkaamaan minua.

Jenni siirtyi päältäni pois. ”Malta vielä hetki”, hän kuiskasi. ”Haluan, että nuolet ensin varpaitani. Sinä teet sen niin kiihottavasti”, hän suostutteli. Polvistuin hänen jalkojensa juureen. Jenni nosti paljaat varpaansa sohvan reunalle. Minulla oli avoin näkymä hänen farkkushortsiensa peittämään etumukseen. Se näytti hieman kostealta. Jenni oli kiihottunut tilanteesta.

Upotin huuleni Jennin isolle varpaalle ja aloin hellästi imeä sitä. Jenni nautti siideriä ja hyräili käsittelyssäni. Varpaat olivat puhtaat ja niitä oli nautinto maistella. Kaluni seisoi entistä kovempana siveysvyössä nuollessani noita kiihottavia varpaita. Jenni riisui puseron yltänsä. Pia alkoi leikitellä hänen nänneillään. Naiset suutelivat intohimoisesti keskenään, minä yritin keskittyä nuolemiseen parhaan kykyni mukaan.

Saatuani varpaat ja jalkapöydät nuoltua siirryin nilkkojen ja säärien kautta sisäreisille. Suutelin ja nuolin niitä hellästi. Jenni huokaili, hänen nänninpäänsä olivat paisuneet luumun kokoisiksi Pian käsittelyssä. Upotin kasvoni hänen farkkushortsien peittämälle, kostealle etumukselle. Haistoin vahvan kiiman tuoksun. Jenni oli todella kiihottunut. Hän tarttui hiuksistani kiinni ja hieroi kasvojani etumustaan vasten Pian nipistellessä ja näykkiessä hänen rintoja.

”Mennään mun huoneeseen”, Jenni sanoi ja nousi sohvalta ylös. Kävelin tyttöjen perässä Jennin huoneeseen. Pia komensi minut sänkyyn selälleni. Hän kiinnitti käsiraudoilla ranteeni kiinni sängyn päätyyn ja laittoi tyynyn selkäni alle. Jenni kaivoi kaapista kaksi köydenpätkää, joilla tytöt sitoivat jalkani sängynpäätyyn kiinni. Olin nyt täysin heidän armoillaan. Jenni riisui housut pois ja näin nyt ensimmäistä kertaa hänen paljaan pillunsa. Vaalea karvakiehkura näkyi muuten ajellun pillun yläpuolella. Näky oli kaunis.

Jenni heittäytyi alastomana vierelleni, myös Pia riisui vaatteensa pois ja tuli toiselle puolelle viereeni. Tytöt alkoivat suudella ja sormin hyväillä minua kaikkialta. Kaulani, rintani ja vatsani saivat osakseen helliä suudelmia. Lämpöiset sormet hivelivät minua lakkaamatta. Suljin silmäni ja nautin tyttöjen hellyydestä. Vähitellen he siirtyivät alemmaksi. Tytöt suutelivat sisäreisiäni saaden minut kiemurtelemaan. Pian kostea kieli löysi herkät pallini, joita hän lipoi antaumuksella. Voihkin mielihyvästä.

Jenni nousi nelinkontin sängylle. Hän otti kaulastaan avaimen ja sovitti sitä siveysvyöni lukkoon. Kuulin kuinka lukko napsahti auki ja metallinen häkkyrä vedettiin kaluni päältä pois ensi kerran yli kuukauteen. Kaluni pomppasi välittömästi pystyyn, päästessään vapaaksi. Pia otti kostean rätin ja alkoi pyyhkiä kaluani puhtaaksi. Meinasin jo tässä vaiheessa laueta, niin kiihottunut olin.
Jenni katsoi ihaillen kookasta kaluani. ”On sillä komea mulkku”, hän sanoi Pialle ja runkkasi kaluani hellästi.

Jenni istui hajareisin vatsani päälle. Hän suuteli minua intohimoisesti suulle Pian runkatessa minua. Jenni siirtyi ylöspäin ja tarjosi kostean, kiimaisen pillunsa nuoltavaksi. Ahmin ihanaa nektariinin tuoksua ja aloin tutkia pillun sopukoita kielelläni. Jenni hieroi nännejään minun nuollessa hänen pillua. Haaveeni olivat toteutumassa ja tunsin itseni onnelliseksi mieheksi.

”Hei, jätkä muuten laukeaa kohta”, Pia totesi. Jenni kääntyi ympäri tarjoten uudelleen pilluaan nuoltavaksi. Hän kumartui eteenpäin ja tarttui sormillaan kaluni tyveen runkaten sitä voimakkaasti. Jennin pieni peppureikä painautui nenääni vasten nuollessani hänen pillua. Haistoin kiiman ja miedon pepun tuoksun, ne tuntuivat kiihottavilta. Jenni runkkasi kaluani entistä kovempaa. Tunsin vatsanpohjassani kuinka lasti oli lähdössä liikkeelle. Suljin silmäni ja keskityin laukeamiseen, kun valtava spermalasti sykähteli ulos kalustani. Jenni lypsi minut tyhjäksi kertaheitolla, mietin toipuessani orgasmista.

Jenni oli kääntynyt uudelleen ympäri. Hän oli nyt nelinkontin vatsani päällä Pian naidessa häntä dildolla pilluun. Jenni suuteli minua himokkaasti. Hänen takapuolensa pyöri Pian työntöjen tahdissa. Juuri ennen laukeamista Jenni upotti hampaansa olkapäähäni ja puri voimakkaasti. Huusin tuskasta tuntiessani hampaiden purennan. Onneksi kaluni ei ollut hänen suussaan, mietin.

Jennin toivuttua laukeamisesta hän vuorostaan kiinnitti dildon vyötärölleen ja kävi viereeni makaamaan. Pia hyppäsi dildon päälle alkaen ratsastaa sillä. Jenni leipoi Pian rintoja ja Pian vasen käsi runkkasi kaluani varsin voimakkaasti. Pia ratsasti dildolla pitkään, tunsin ajoittain kipua kalullani johtuen Pian kovista otteista. Ilmassa tuoksui vahva kiiman ja eritteiden tuoksu. Pia lisäsi ratsastustempoa. Suljin silmäni ja yritin keskittyä runkkaamiseen. Jossain vaiheessa tunsin kuinka siemenet lähtivät uudelleen liikkeelle ja laukesin estotta Pian sormille.

Pia nuoli spermaiset sormensa puhtaaksi samalla laueten voimakkaasti ulisten. Hän lysähti hikisenä ja voimattomana Jennin päälle. Kaluni oli arka voimakkaan runkkauksen seurauksena.

Kun tytöt olivat toipuneet orgasmeista, niin Jenni lukitsi kaluni uudelleen siveysvyöhön. Tämän jälkeen menimme suihkuun ja pesimme toisemme. Loppuilta kului juomia nauttiessa ja jutellessa. Olin tyytyväinen tähän vappuaattoon.

Yön sain nukkua Jennin vieressä, Pian mennessä omaan sänkyyn. Nautin joka hetkessä ja tuijotin pitkään tuota ihanaa tyttöä, joka hallitsi minua kaikin tavoin.
Vappupäivänä kävimme torilla, söimme hyvin ja vietimme aikaa terassilla nauttien kylmiä juomia. Minulla oli ihana vappu eikä siveysvyö haitannut minua laisinkaan, varsinkaan nyt, kun kaluni oli vielä arka eilisistä laukeamisista.

Vappupäivän iltana laadimme suunnitelmia kuinka saisimme Katin poistamaan valokuvat koneelta. Sovimme, että yrittäisin kestää häntä vielä sen aikaa, että kuvat saataisiin hävitettyä. Sen jälkeen olisin vapaa tekemään mitä itse halusin. Jenni halusi, että pidän siveysvyötä sen aikaa, kun kuvat saadaan poistettua. ”Jossain vaiheessa myös Katin täytyy haluta siveysvyön poistoa, mikäli hän oikeasti haluaa olla kanssasi”, Jenni järkeili.

Pari päivää sain olla rauhassa. Muistelin ihanaa vappuviikonloppua Jennin ja Pian kanssa. Rakastin Jenniä ja Katin kohtaaminen alkoi tuntua entistä vastenmielisemmältä. Maanantai-iltana Kati tuli luokseni. Hän oli täynnä energiaa ja halusi, että olisin tyydyttänyt hänet sormin. Toimin kuitenkin Jennin ja Pian kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti ja välttelin Katin kosketuksia. Kati huomasi nopeasti, että jotain oli pielessä.

”Mikä sua vaivaa”, hän kysyi. Heittäydyin itkukurkussa sängylle. ”Mitäs luulet, ole itse selibaatissa, kun toinen koko ajan koskettelee, hyväilee ja vaatii tyydyttämään itseään. Mä en jaksa enää.” Kati katsoi minua hetken neuvottomana. ”Nyt ei kannata kiukutella”, hän aloitti. ”Mitä sä muka voit tehdä, eihän sulla ole siveysvyön avainta. Jenni ei kuitenkaan avaa siveysvyötä. Ihan turha uhkailla kuvilla, mä en enää välitä. Jätä mut rauhaan.” Jatkoin esitystäni. Kati meni sanattomaksi. Hän pohti hetken kuinka hänen tulisi toimia, mutta poistui luotani sanaakaan sanomatta. Hymyilin itsekseni. Ensimmäinen erä oli voitettu.

Kati osoittautui kuitenkin varsin itsepäiseksi henkilöksi. Minulle hän kertoi, että Jenni oli myöntymässä siveysvyön aukaisemiseen, kunhan käyttäytyisin mallikelpoisesti. Jenni puolestaan sanoi minulle, että Kati ei suostu poistamaan kuvia, mikä oli ymmärrettävää, koska silloin hän menettää valta-aseman minun suhteeni. Minä pidin pääni Katin suhteen. Kieltäydyin ottamasta häneltä mitään ohjeita. Sanoin, että tottelen vain Jenniä, koska sillä on siveysvyön avain ja mikään muu ei merkitse mitään. Kävimme läpi kovia riitoja, mutta olimme pattitilanteessa.

Toukokuun lopulla vietettiin koulun kevätjuhlaa. Seuraavana päivänä Jenni matkustaisi kesäksi kotipuoleen samoin kuin Piakin. Kati ja minä jäisimme opiskelupaikkakunnalle kesätöihin. Siveysvyöasiaan ei saatu ratkaisua ja minua alkoi tilanne huolestuttaa. Aamulla menin sovitusti tyttöjen luokse. Siellä oli riidelty kuvista ja siveysvyön avaimesta. Joimme kahvia vaisuissa tunnelmissa vaikka kesän alku olisi pitänyt olla ilon juhla.

Hieman ennen lähtöä Jenni teki erikoisen ehdotuksen Katille. ”En halua olla enää mukana tässä jutussa enkä halua, että minua yhdistetään asiaan millään tavoin. Poista kaikki kuvat koneeltasi, niin minä annan sinulle siveysvyön avaimen. Voit toimia sen kanssa kuten haluat.” Kati mietti ehdotusta hetken ja suostui uuteen sopimukseen. Jenni antoi avaimen Katille, joka piilotti sen huolellisesti ja sen jälkeen poisti kuvatiedostot koneelta. Katsoin kauhuissani Jenniä. En olisi uskonut hänen toimivan noin. Nyt minä pulassa olin.

Jenni pyysi minulta anteeksi. ”En voinut muutakaan tehdä”, hän sanoi ja halasi minua jäähyväisiksi. ”Koita kestää”, hän sanoi ja lähti rautatieasemalle yhdessä Pian kanssa.
Kati katsoi minua voitonriemuisesti jäätyämme kahden. ”Koulutus alkaa välittömästi. Tulen rankaisemaan sinua ankarasti viimeaikaisesta niskuroinnista. Kannattaa totella, jos haluat edes joskus päästä laukeamaan. Vaatteet pois ja esiliina päälle, nyt siivotaan”, Kati totesi määrätietoisesti.

En voinut tehdä muuta kuin totella. Kesästä tulisi yhtä helvettiä.

4 kommenttia viestissä: “Jäin kiinni, osa 3”

 1. joku says:

  Loistava tarina. Luen koko sarjan varmasti. 🙂

 2. Lukotettu says:

  Aivan loistava tarina! 🙂 Paras mitä olen koskaan lukenut, lisää siveysvyötä kiitos 😀

 3. jörrkka says:

  Hyvää kannatti odottaa, kiitos <3

 4. jaska says:

  tuleeko jatkoa vielä? 🙂 todella hyvä

Kommentoi

top