search
top

Ihana tytärpuoli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (94 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...

Kun tutustuin vaimooni hänen tyttärensä oli 9-vuotias ja parin vuoden jälkeen olimme jo naimisissa.
Sain ilolla seurata tytärpuoleni puhkeamista kukkaan kun teini-ikä koitti hänelle kasvoi mitä ihanimmat rinnat ja peppu sai pyöreyttä.

Ehkä koska hän oli jo sen verran iso tyttö tutustuessamme minulle ei kehittynyt varsinaista isällistä suhdetta tyttöön vaan katselin häntä halulla.

Tytön kasvaessa hänestä tuli oikein seksikäs ja ihana naisenalku, hän myös tykkäsi esitellä kroppaansa ja satunnaisesti provosoi myös minua esimerkiksi painautuen ihan kiinni minuun rinnoillaan joita niin olisin halunnut puristella mutta en tietenkään voinut.

Aika kului ja himoitsin häntä yhä enemmän ja enemmän.
Hänen ollessa 13-vuotias äitinsä joutui pariksi päiväksi matkoille ja tyttö jäi kanssani kotiin.
Oli perjantai-ilta ja tapani mukaan join olutta kotisalla.
Tyttö jutteli että hänellä on vähän tylsää kun kavereitakaan ei ollut tavattavissa nyt.

Kysyin tytöltä haluaisiko hän kokeilla alkoholia ja juoda kanssani pari olutta, emme tietenkään kertoisi hänen äitilleen mitään.
Hänen silmänsä kirkastuivat ja hän innoissaan halusi kokeilla kanssani. Annoin ensimmäisen oluen ja kerroin sen voivan maistua voimakkaalle koska hän ei ollut tottunut alkoholin makuun. Hieman irvistellen hän siemaili olutta selvästi halukkaana kokemaan sen vaikutus. Hain hänelle toisen oluen jääkaapista samalla kun itsekkin otin lisää mutta piilossa lorautin hänen tölkkiinsä vähän vodkaa sekaan tarkoituksenani saada hänet päihtymään.

Jo kaksi olutta sai hänet selvästi huppeliin enkä halunnut jarrutella vaan nauroimme ja juttelimme ja hän joi noin viisi vodkalla terästettyä olutta kunnes hän oli selvästi humalassa.
Menin istumaan ihan hänen viereensä ja aloin varovasti kehumaan hänen kauniita muotojaan ja kyselin mitä hän oli poikien kanssa tehnyt, kikatuksen säestämänä hän kertoi pussanneensa paria poikaa josta toisen kanssa hän oli seurustellut vähän aikaa.

Kysyin häneltä saisinko opettaa hänelle suutelua ja ihana tyttöni kietoi kätensä kaulaani ja empimättä toi huulensa huulilleni. Painoin kieleni hänen suuhunsa ja suutelin häntä kuin naista kuuluu suudella. Varovasti aloin hyväillä häntä samalla kun suutelin tätä ihanaa tyttöä. Käteni miltei tärisivät kun lopulta painoin kämmeneni hänen sievälle rinnalleen josta olin niin kauan haaveillut. Hitaasti ujutin käteni hänen rintaliivinsä sisään ja sormeni löysivät nännin joka koveni otteessani sekunneissa, tiesin tytön olevan kiimassa enkä enää pidätellyt vaan kourin hänen rintojaan ja peppuaan huohottaen hänen suuhunsa.

Nostin tytön T-paidan pois eikä hän vastustellut vaan antoi minun riisua itseään halukkaasti. Ihana kulta kuiskin hänen korvaansa ja kaluni koveni farkuissani.
Avasin hänen rintaliivinsä hakaset ja eteeni paljastui aivan loistavat pienen tytön rinnat ja kysyin saisinko suudella hänen tissejään. Sain luvan ja otin ihanan pikkutytön nännin huulieni väliin ja imeskelin vuorotellen molempia rintoja.

Enää en kysellyt vaan otin ohjat käsiini ja riisuin hänen pyjamahousunsa ja pikkuhousut hieman väkivaltaisesti repien hänen päältään. Olin jo niin kiimassa etten enää ajatellut perhe asioita vaan halusin naida ihanaa tyttöäni. Alkoholi teki tehtävänsä eikä tyttöä jännittänyt ollenkaan niin paljon kuin olisi voinut kuvitella vaan hän paljasti untuvakarvan peittävän pikku pillunsa minulle. Kysyin onko kukaan koskenut hänen pilluunsa ja sain kuulla että olen ensimmäinen. Kuuma kosteus tuntui sormeeni kun ujutin sen sisään hänen pillun huulille. Kuiskin hänen korvaansa hänen olevan ihana kiimainen nainen.

Riisuin myös itseni ja boksereista paljastui kovana seisova kaluni jota tyttöni katsoi ihaillen ja ehkä hieman peläten koska se oli niin iso.

Asettelin tytön sohvalle sopivaan asentoon ja kyselemättä painoin kasvoni hänen pillulleen, ihana värinä kävi hänen kropassaan kun nuolin ensimmäistä kertaa hänen pilluaan eikä hän pystynyt olemaan voihkimatta. En malttanut kauaa nuolla häntä vaan halusin kyrpäni hänen sisäänsä. Kerroin että ensimmäinen kerta voi tehdä vähän kipeää eikä sitä tarvitse säikähtää.

Tyttö sanoi ettei halua vielä seksiä että häntä pelottaa mutta minä en enää kuunnellut vaan nostin hänen lantionsa eteeni ja asettelin kyrpäni pillun huulille, pillu oli niin ihanan kireä että se puristi terskaani joka oli reiällä limasta märkänä. Otin tyttöäni hartioista kiinni ja survaisin sisälle. Ilmeisesti kipu vihloi todella kovasti koska kyyneleet ilmestyivät hänen silmiinsä ja hän pyyteli minua lopettamaan, hän hypähti eteenpäin kun kaluni upposi hänen sisäänsä mutta en päästänyt häntä otteestani vaan annoin kyrpäni upota noin 3/4 matkalta hänen sisäänsä.

Annoin hetken aikaa hänen levätä kaluni sisässään että kipu tasoittuisi mutta pian en voinut himolleni mitään vaan aloin nussia häntä rytmikkäästi, tyttö itki allani ja anoi muínua lopettamaan koska oli niin kipeä. Katsoin jalkoväliini ja näin ihanan neitsytveren peittävän kovan kyrpäni, pumpatessani sitä roiskui myös tytön reisille mikä oli niin kiihottava näky että silmissäni sumeni. Tytön pillu oli niin taivaallisen tiukka että se puristi kaluani joka oluen juonnista huolimatta tuntui olevan räjähtämäisillään.

Huohotin hänen korvaansa että ei hätää ja hyvin sinulla menee kulta. Hän ei päässyt altani mihinkään koska pidin kroppani painolla häntä paikoillaan samalla kun pumppasin ihanaa veristä pikkutytön pillua kyrvälläni, jostain syystä myös tytön kyyneleet kiihottivat minua lisää ja halusin satuttaa häntä, survoin kyrpääni niin syvälle kuin sain ja nautin hänen tuskastaan. Pikkupillu oli nyt nussittu auki ja hänestä tehty nainen, niin kova puristus oli kyrpäni ympärillä että muutaman minuutin päästä tunsin siemeneni olevan lähdössä ja pumppasin koko painollani lantiota hänen lantioonsa, syvällä hänen pikkupillussaan orgasmi tärisytti jalkojani ja sain ennenkokemattoman upean orgasmin syöksyiessäni siemeniä hänen sisäänsä, lähes huusin tästä olosta ja painoin huuleni uudestaan hänen itkuisille huulilleen ja kehuin häntä ihanaksi tyttöhuoraksi, revin häntä tukasta samalla kun valutin nesteeni sisälle hänen pikku pilluunsa.

Pariin minuuttiin en voinut muuta kuin huohottaa hänen kasvoilleen ja lopulta vedin veltostuvan kaluni ulos hänen pillustaan suukkojen säestämänä. Kehuin häntä ihanan hyväksi tytöksi ja menin pesulle.

Seuraavana päivänä vein hänet päivystävään apteekkiin ostamaan jälkiehkäisypilleriä jonka pakotin hänet itse menemään ostamaan kassalta, Hänen oli kerrottava milloin oli harrastanut seksiä jotta apteekin täti osasi kertoa vieläkö pilleri auttaa. Nautin hänen häpeästään kun 13 vuotias tyttö kertoi nussineensa.

Painotin vielä että äiti tappaisi hänen jos tietäisi että hän kiihotti minua sillä tavalla että tämä jää meidän kahden salaisuudeksi jonka teemme uudelleen myöhemmin.

Tämä tarina oli täyttä fiktiota.

8 kommenttia viestissä: “Ihana tytärpuoli”

 1. Sakuzeus says:

  Pikkuisen enemmän ikää tytölle! koska nää lastenraiskaus jutut ei vaan oikeen sytytä! Mutta muuten hyvä!

 2. jussi says:

  Ihanaa niin ihanaa,täähän oli raiskaus isolla ärrällä.

 3. kingiii says:

  mahtava tarina ! ois saanu olla vähä pidempi c;

 4. fr11kk1 says:

  Lisää välimerkkejä ja lauserakenteiden parantelua, niin muuttuisi selvästi luettavammaksi. Tytöllä olisi myös pitänyt olla nimi, nyt kun hän oli vain tyttö, jäi liian epämääräiseksi. Jatkotarinan aineksethan tässä on selvästi nähtävissä.

 5. Maverick says:

  Mielestäni tyttö olisi saanut olla nuorempikin. Ihan hyvä tarina, akti olisi saanut olla ehkä vielä vähän pidempi.

 6. Tero says:

  ihan hyvähän tää kiitos

 7. tupi says:

  Pikkuisen lisää ikää tytölle, niin paljon uskottavampi. Ainakin minun mielestä.

 8. Artzi says:

  Jotenkin nämä alistusjutut ei vaan sytytä.

Kommentoi

top