search
top

Äidin nylonit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...

Jani…Janii…. 0len kotona ! Oletko sinä täällä ? Anneli Kangas huuteli poikaansa kävellessään ulko-ovesta sisään talonsa keittiötä kohti kauppakassit käsissään

Hieman horjuen hän onnistui potkaisemaan siinä mennessään ulko-oven kiinni ja kävelemään keittiön työpöydän ääreen johon hän kassit asetti.
Olipahan ollut pitkä päivä, hän ajatteli, mutta varmaan kaiken arvoinen.

Hän katseli kassi kasaa pöydällä. Hymy levisi hänen kasvoilleen ja täyteläisille punaisille huulilleen kun hän ajatteli poikansa pientä salaisuutta josta hän oli päässyt selville joku viikko sitten ja sen mukanaan tuomia omia suunnitelmiaan
Hän lipaisi kielellään kevyesti huuliaan niin että ne kiiltelivät valossa.

“Jani ?” hän huusi uudelleen kuunnellen samalla kuuluiko mitään ääntä tai merkkiä siitä että Jani olisi kotona.

Ei olisi kovin hyvä hänen suunnitelmilleen, jos Jani ei olisi edes kotona hän ajatteli itsekseen. Hän käveli portaiden äärelle ja huusi ylös uudelleen.
“Janii.. Oletko sinä siellä ? Tule alakertaan ! Äiti osti sinulle kivan lahjan kaupasta. Luulen että tykkäät siitä!”

Yläkerran makuhuoneessaan 15 v Jani Kangas makasi sängyllään valkoisissa alushousuissaan käsi vyötärönauhan alla jossa hän hitaasti hieroi jäykkää kaluaan
Hän katseli samalla kuvitettua lehteä jossa kaunis nainen oli pukeutunut sukkanauhaliiveihin, korsettiin ja nylonsukkiin. Nainen oli ilman pikkuhousuja ja hänen vaginansa oli lyhyen tumman karvan ympäröimä ja tummanpunaiset häpyhuulet kiiltelivät kiihotuksesta turvonneena kuvassa.
Naisen rinnat olivat suuret ja työntyivät uhkeana ulos puna-mustan korsetin yläreunan yli.
Nännit olivat suuret ja kovat.. kuin pikkusormen pää.

Kun Jani tuijotti naisen kuvaa hän taas kerran totesi että nainen muistutti huomattavasti hänen omaa äitiään. Tummaa tukkaa lukuun ottamatta nainen olisi voinut olla hänen äitinsä.
Hänen äitinsä oli seksikäs 40 v blondi jolla oli samalla tavoin aika isot rinnat ja ehkä seksikkäimmät jalat jotka Jani oli koskaan nähnyt. Hän oli myös kypsä aikuinen nainen jollaisista Jani piti.

Lisäksi äiti piti myös usein nylon sukkia ja sukkanauhaliivejä sen sijaan että olisi käyttänyt sukkahousuja niin kuin useimmat hänen ikäisensä naiset.
Jani tiesi myös että äiti käytti korsetteja joita Jani oli nähnyt käydessään tutkimassa äidin vaatekaapin sisältöä äidin ollessa poissa kotoa.
Näin hän myös löysi äidin sukkalaatikon jossa oli toinen toistaan ihanampia nylonsukkia.
Kuinka hyvältä ne olivatkaan tuntuneet hänen ihoaan ja erityisesti kaluaan vasten kun hän eka kertaa oli niitä käsiään ja sittemmin kaluaan vasten hivellyt .
Hän muisti myös kuin eilisen päivän sen äärimmäisen kiihottavan tunteen kun hän oli eka kertaa vetäissyt äidin nylonit jalkaansa.

Kun hän nyt katseli lehdessä olevan mallin kuvaa hän näki silmissään oman äitinsä seisovan edessään korsetissa, nyloneissa ja korkokengissään..
Hänen teinipojan kullinsa seisoi kiven kovana ja hän oli juuri aloittamassa nautinnollista rytmikästä pumppausta kun hän kuuli äitinsä kutsuvan häntä tulemaan alas.

”Voi hitto, juuri nyt !” hän manasi mielessään

Jani vetäisi kätensä pois alushousujen sisältä ja työnsi kädessään olleen lehden patjan alle piiloon. Hän istuutui vuoteen laidalla ja yritti tahdonvoimalla saada kalunsa rauhoittumaan.
Hän ei voinut kuvitellakaan menevänsä alakertaan kalu kovana housuissa pullistellen.
Hän hymyili itsekseen ajatellessaan minkälaisen hepulin äiti saisi jos näkisi hänet tuossa tilassa

Lopulta hän vetäisi jalkaansa löysät verkkarit ja t-paidan. Verkkareihin kalu ehkä piiloutuisi paremmin hän päätteli.
”Tulen ihan kohta!” hän huusi

Alakerrassa Anneli Kangas tyhjensi kassejaan työpöydällä. Samalla hän varmisti että jokainen
pakkaus oli oikeassa järjestyksessä annettavaksi Janille

Odotellessaan pojan tuloa Anneli ajatteli omaa elämäänsä eronsa jälkeen. Hän oli saanut Janin huoltajuuden kolme vuotta sitten. Siitä saakka he olivat olleet omillaan ja eläneet kahdestaan

Anneli ei ollut käynyt ulkona miesten kanssa noina kolmena vuonna joten seksielämäkin rajoittui hetkellisiin nautintoihin oman hieromasauvan kanssa.
Ei kyse ollut siitä etteikö hän olisi saanut miehiä sillä hän oli omastakin mielestään hyvin säilyt ja hyvännäköinen kurvikas nainen.
Toisaalta hän ei nähnyt ikäisiään tai vanhempia miehiä kovinkaan haluttavina.

Ei hän itsekään oikein tiennyt mitä etsi kunnes hän sitten eräänä päivänä löysi parin nylon sukkia Janin patjan alta sekä ilmeisen kovassa käytössä olleen pornolehden jossa oli kuvattuna pääosin vanhempia noin keski-ikäisiä naisia erilaisissa seksikkäissä asuissa.
Sukat oli kääritty rullalle ja ne olivat hieman liimautuneet yhteen myttyyn.
Hän arvasi heti mistä oli kyse. Jani oli tyydyttänyt itsensä hänen sukkiinsa ja kuvista päätellen hän mitä ilmeisemmin piti huomattavasti itseään vanhemmista naisista..

Hänelle nousi heti mieleen kysymys, pitikö Jani nylonin viileästä ja liukkaasta kosketuksesta ihollaan niin kuin hän itsekin. Ehkäpä Jani halusi nähdä äitinsä pukeutuneena nyloneihin ja korkokenkiin tai jopa halusi itse pukeutua niihin ? Anneli arveli mielessään.

Niin kauan kun hän muisti , hän oli aina rakastanut sukkanauhaliivejä ja nyloneita. Itse asiassa hän vihasi sukkahousuja.
Hän oikeasti rakasti myös noita vanhanaikaisia korsetteja jotka korostivat hänen rintojensa uhkeutta ja kurvikasta vartaloaan.
Kuin salama kirkkaalta taivaalta hänen mieleensä välähti tuona päivänä ajatus siitä että hän halusi antaa Janille sitä mistä poika ilmeisesti fantasioi.

Tänään hänellä olisi yllätys Janille. Todella mukava yllätys, hän ajatteli itsekseen hymyillen.

Hän oli heti aamusta pukeutunut varsin seksikkäästi ja sen hän oli myös kauppareissullaan huomannut. Miehet ja jopa jotkut naiset olivat katselleet hänen peräänsä hyvin pitkään.
Hänellä oli päällään musta lyhyt mekko laskostetulla helmalla. Jalassa mustat nylonit ja alla
punainen sukkanauhaliivi sekä punainen korsetti. Mustat korkeakorkoiset kengät täydensivät hänen olemustaan.
Hän hymyili yhä leveämmin kun hänen sormensa hivelivät erästä hänen ostostaan.
Sitten hän istuutui tuolille ja nostin nylonin peittämät jalkansa ristiin.

”Heippa äiti, miten sinun ostosreissu sujui?” kysäisi Jani äidiltään kun hän käveli keittiöön samalla kun hän näki kaikki pussit ja laatikot pöydälle.
”Mitä ilmeisemmin hyvin kun katsoo noita” hän lisäsi nauraen
” Ostin vaan muutamia kiinnostavia juttuja” Anneli sanoi hymyillen ja lisäsi: ”Istupa tuonne olohuoneen sohvalle niin näytän. Minulla on sinulle jotakin kivaa!”

Jani ohitti äitinsä ja huomasi siinä miten äidin lyhyen mekon helma oli noussut melko ylös ja paljastanut toisen jalan sukan yläreunan ja sitä ylhäällä pitävät punaiset sukkanauhat
Janin mielikuvat hypähtivät samalla takaisin lehdessä olleeseen malliin ja hän tunsi miten hänen kalunsa reagoi heti.
Juuri kun hän oli saanut sen rauhoitettua niin se alkoi uudestaan paisua ja kovettua. Hänen oli pakko nopeasti ajatella jotakin muuta.

Jani heittäytyi sohvalle ja hänen äitinsä seurasi perässä hetken päästä kantaen muutamia paketteja.
Hän istuutui sohvan toiseen päähän. Hän piti jalkansa yhdessä mutta hän näki syrjäsilmällä miten Janin katse oli kohdistunut hänen kiiltävän nylonin peittämiin jalkoihinsa.
Anneli tunsin pienen värähdyksen kulkevan läpi vartalonsa.

Jani nosti katseensa ylös äitinsä kasvoihin ja mietti mitähän äiti oli hänelle oikein ostanut.

“Jani, ihan aluksi sanon että ei ole sinulle ollut varmaankaan kovin helppoa elää kanssani
viimeiset 3 vuotta ilman isääsi. Olen siitä pahoillani mutta eikö me aika hyvin ole kuitenkin pärjätty?”
”Joo, minunkin mielestä kaikki on mennyt ihan hyvin.”
”Hyvä, olen iloinen siitä että olet samaa mieltä!”

”Nyt minulla on täällä kasseissa jotakin sellaista joista tiedän että tulet varmasti pitämään ja
kaikki on ihan sinun ikiomia. Toivottavasti pidät niistä”

Anneli ojensi Janille ensimmäisen kassin. Jani otti kassin käteensä , työnsi kätensä sisään ja veti sieltä ulos kauniin paketin.

”Äiti, mitä tämä nyt oikein tarkoittaa. Ei mulla ole synttäreitä nyt!”
”Tiedän, avaa nyt vaan se paketti! Anneli sanoi hymyillen.

Jani avasi laatikon ja veti ulos ohuella paperilla peitetyn paketin. Varovasti hän avasi paperin ja
Anneli näkin miten hänen kulmakarvansa kohosivat hämmästyksestä kun sieltä paljastui kauniit säihkyvät ja kiiltävät vaalean ruskeat nylonit.

Janin kasvot muuttuivat hitaasti punaiseksi ja oli lähellä että hän ei noussut ja juossut tiehensä.
Yhä suurempi shokki seurasi kun hän kuuli äitinsä seuraavat sanat.

”Jani, minä toivon että sinä puet nuo päällesi. Tiedän että sinä rakastat äidin nyloneita mutta nyt sinulle on ihan omat jotka saat pukea päällesi ihan milloin haluat.”
”Ja odotapa mitä muista paketeista paljastuu” Anneli jatkoi.

Anneli ojensi Janille toisen paketin jonka Jani kädet hieman vapisten avasi. Sisältä paljastui ruskea sukkanauhaliivi jossa oli vaaleat beiget nauhat.
Seuraavasta paketista paljastui juuri Janin kokoa olevat matalakorkoiset korkokengät.
Jani oli ihan shokissa ajatuksissaan ja ei oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä tai sanoa. Tämä kaikki oli jotenkin niin epätodellista
”Uuh..tuota…kiitos äiti” Jani sai hieman soperrellen sanottua

”Eikö kokeilla niitä sinun päällesi. Äidistä olisi ihana nähdä miten ne sopivat sinulle.”
Anneli siirtyi hieman lähemmäksi Jania ja sanoi: ”Nouse ylös ja ota nuo urheiluhousut pois!”

Hämmentyneenä ja jotenkin vastustuskyvyttömänä Jani totteli äitiään. Jotenkin asiat menivät sellaista vauhtia eteenpäin että Jani ei enää pystynyt hallitsemaan ajatuksiaan.
Itse asiassa hän ei ollut laisinkaan varma halusiko hän edes jarrutella nyt.
Jostakin Janille välähti ajatus että jospa hän nyt antaa äidin pukea itsensä noihin hepeneisiin niin ehkäpä äitikin riisuisi omat päälivaatteensa ja hän saisi nähdä äidin alusasuissa. Tilanteessa josta hän oli niin lukemattomat kerrat unelmoinut.

Niinpä Jani sitten painoi verkkarinsa alas ja astui niistä ulos. Luojan kiitos hänen kalunsa oli kaikesta shokista rauhoittunut ja oli sillä hetkellä lepotilassa.
Hän potkaisi verkkarinsa kauemmaksi ja seisoi siinä T-paidassa ja alkkareissaan

Anneli otti nylonit käteensä, purki ne auki pakkauksesta ja näytti niitä pojalleen. Samalla hän huomautti Janille että ”Otapa vielä sukat pois jalasta.”
Jani riisui vauhdilla valkoiset urheilusukkansa. Anneli kyyristyi Janin viereen niin että Jani otti tukea äitinsä olkapäästä ja nosti toisen jalkansa ylös johon Anneli alkoi hitaasti vetämään kaunista kiiltävää sukkaa.

Hitaasti ja taitavasti Anneli veti sukan ylös saakka. Hän huomasi että koska Jani oli blondi hiuksistaan niin sitä hän oli myös ihokarvoiltaan joka oli muutenkin hänen jaloissaan hyvin hentoa ja jotka peittyivät näkymättömiin sukan alle.
Sitten äiti rullasi toisen sukan toiseen jalkaan vastaavasti.

Taas kerran nylonin viileä kosketus iholla tuntui niin ihanalta Janin iholla että hän suorastaan värisi tuntemuksesta. Nylon tuntui ikään kuin toiselta iholta hänen jaloissaan.

Jani katseli jalkojaan joita nylon peitti. Varpaat paistoivat ohuen nylonin läpi .

Sitten hänen äitinsä otti käteensä sukkanauhaliivin ja nauhat. Tottuneesti hän vetäisi liivin Janin lanteille mutta jätti kiinnittämättä nauhat sukkiin .
Anneli istuutui alas ja katseli ihaillen poikansa olemusta.
”Otapa pois tuo t-paita, se pilaa koko näkymän” hän sanoi pojalleen
Jani riisui kiltisti paitansa ja seisoi äitinsä edessä alushousuissaan sekä juuri puetut uudet asut päällä. Anneli katseli ihaillen poikansa karvatonta vartaloa.
”Olen ostanut jotakin muutakin sinulle ! Tässä, tämä täydentää pukeutumistasi”

Anneli otti käteensä kassista kauniit ruskeat satiiniset pikkuhousut.
”Tässä sinulle, laitapa nämä vielä jalkaasi. Äiti niin haluaa nähdä ne päälläsi!
”Hei… ne ovat tyttöjen pikkarit… Onko mun ihan pakko?”
”Jani, ne näyttävät varmaan tosi hyvännäköiseltä päälläsi. Olen varma että pidät niiden tunnusta ihollasi kun ne ovat jalassasi ! Kokeile nyt !”

Jani kumartui alas ja aikoi vetää pikkuhousuja jalkaansa omien alushousujensa päälle mutta
hänen äitinsä pysäytti hänet
“Ota alushoususi pois niin nämä sopivat paljon paremmin ja kauniimmin päällesi!
”Uh….okay äiti… voisitko kääntyä hetkeksi kun riisuudun?”
”Okay herra häveliäs” äiti nauroi ja käänsi samalla selkänsä kun Jani samalla riisui alushousunsa ja puki päälleen äidin ostamat silkki pikkarit.

Kun silkkinen materiaali liukui peittäen hänen peniksensä ja kiveksensä hän koki henkeäsalpaavan tunteen. Pikkuhousujen tiukkuus ja jalassa olevat nylonit aiheuttivat pojassa nautinnollisia väreitä jotka puistatti hänen nuorta vartaloaan.
”Voinko katsoa jo?” äiti kysyi
”Joo…” Jani vastasi vähän epäröiden

Anneli kääntyi ympäri ja katsoi poikaansa. Voi miten söpöltä hän näytti asuissaan.
Hänen katseensa painui alas pikkuhousuihin joiden läpi hän selvästi näki nuoren pojan
peniksen ja kivespussit.
Anneli kumartui lähemmäksi ja kiinnitti sukkanauhat sukkiin.

“Vielä yksi juttu joka sopii kokonaisuuteen” Anneli sanoi asettaen mustat avokkaat
poikansa nylonin peittämien jalkojen eteen.
Jani nosti toisen jalkansa ja sujautti sen avokkaan sisälle. Kenkä tuntui sopivan täydellisesti
hänen jalkaansa. Sen jälkeen hän sujautti vielä toisenkin kengän jalkaansa.
Hän nousi seisomaan ja seisoi äitinsä edessä pukeutuneena vain pikkuhousuihin, sukkanauhaliiveihin ja sukkiin sekä noihin avokkaisiin.
“Voi miten nätiltä sinä näytät” hänen äitinsä kommentoi.
“Mehän voitaisiin olla vaikka sisaruksia ? Pitäisitkö sinä sellaisesta ? kuului Annelin suusta

Jani tuijotti mykistyneenä kun äiti ojensi kätensä takapuolelle ja avasi mustan mekkonsa vetoketjun. Hieman olkapäitään kohauttaen äiti antoi mekon valua alas maahan.
Hän nosti jalkateriään vuorotellen ja astui mekon keskiöstä pois samalla kumartuen noukkimaan
mekon maasta ja heittäen sen läheiselle sohvalle

Jani tuijotti silmät suurena äitiään joka oli pukeutunut punaiseen kiiltävään korsettiin, mustiin nylon sukkiin ja punamustaan sukkanauhaliiviin.
Aivan kuin lehdessä josta hän oli kuvia katsellut. Hän ei voinut uskoa tätä. Kaikki oli liian hyvää ollakseen totta !
Tämän on pakko olla unta ! Oliko hän taas kerran tyydyttänyt halukkaan kullinsa ja nukahtanut sen päälle. Niin sen täytyy olla !

Mutta pakko oli uskoa kun hän kuuli äidin sanovan: ” Kun sinäkin olet riisunut paitasi niin kai minunkin on riisuttava yläosa vai mitä ?”

Anneli käänsi selkänsä Jania kohti ja sanoi: ” Avaisitko nuo hakaset sieltä takaa ?”
Jani tajusi että äiti pyysi häntä avaamaan korsetin selän puolella olevia hakasia ja hän ojensi
kätensä ja alkoi avaamaan niitä yksi kerrallaan.
Kun kaikki hakaset olivat auki , Anneli kääntyi ympäri ja pienellä olankohautuksella antoi korsetin avautua ja valahtaa pois päältä. Anneli heitti senkin sohvalle.

Alta paljastui Janin silmien eteen hyvin ohuet lähes läpinäkyvät rintaliivit joiden läpi äidin uhkeat rinnat ja kovettuneet nännit näkyivät selvästi
Anneli näki Janin tuijottavan avoimesti rintojaan. Hän vilkaisi nopeasti pojan nivusiin ja näki
aikamoisen pullistuman siellä. Pojan kalu seisoi ilmiselvästi. Hän huomasi miten kalu värähti satiini pikkuhousujen alla.

Anneli taittoi kätensä taakseen ja napsautti liivinsä auki. ”En vieläkään ole tasoissa kanssasi” hän sanoi kun Jani tuijotti kuin hypnotisoituna äitinsä rintoja jotka paljastuivat kun Anneli heitti liivinsä muiden vaatteiden päälle sohvalle.

Äidin rinnat näyttivät upeilta. Isot, pyöreät ja melko kiinteät, keskellä kovaksi muuttuneet ja törröttävät isot nännit.
Jani tunsi kalunsa paisuvan entisestää äidin hänelle ostamissa pikkuhousuissa.

”Minusta tuntuu että sinä pidät äidin rinnoista, eikö niin ?” Anneli kysyi tuijottaen suoraan pojan pikkuhousuissa pullistelevaan penikseen.

”Mitä…huh..minä…” Jani sekoili sanoissaan kun äidin toteamus lävisti hänen sekasortoiset ajatuksensa.

Jani katsoi alas nivusiinsa ja näki että hänen kullinsa seisoi kiven kovana pikkuhousujen sisällä.

”Ihan näyttää siltä että sinua ahdistaa tuolla pikkareissa” Anneli sanoi hymyille erikoisesti
“Pitäisikö se päästää vapauteen ja raittiiseen ilmaan!”

Samassa Anneli ojensi kätensä poikansa nivusiin ja puristi sormensa hellästi hänen kivestensä ympärille. Anneli tunsi kädessään nuoren pojan kullista hohkavan kuumuuden liukkaan materiaalin läpi.
Jani seisoi jähmettyneenä paikalleen samalla kun hänen äitinsä jatkoi hänen satiinisten pikkuhousujen alla olevan peniksensä hyväilyä sormillaan
Hänen silmänsä tuijottivat hieman lasittuneina äidin rintoja jotka sojottivat häntä kohti.

Yhtäkkiä rinnat katosivat hänen näkökentästään alas. Äiti oli polvistunut polvilleen hänen eteensä ja oli työntänyt sormensa hänen pikkuhousujensa vyötärönauhan alle ja veti niitä hitaasti alas
”Äiti…mitä sinä…minä…” Jani aloitti mutta hiljeni kun hänen kova kullinsa ponnahti esiin suoraan äidin kasvoille.

”Oooh.. , Jani… en tiennyt että olet näin suuri ja katso miten kova se on!”

Anneli tuijotti teini-ikäisen poikansa kovettunutta penistä joka sykki heilahdellen hänen kasvojensa edessä. Hän lipaisi huuliaan ja tarttui poikansa kalun juuresta kiinni.
Jani oli juuri sanomassa jotakin kun hän tunsi äitinsä huulien ympäröivän terskansa.
Hän katseli ristiriitaisin ajatuksin miten äiti alkoi imemään hänen kulliaan siinä keskellä olohuonetta

Jani vapisi ja horjui kiihkosta matalakorkoisten avokkaiden varassa.
”Äiti….äiti…. mun pitää istua ! Mä kaadun kohta !”

Anneli päästi poikansa kivenkovan kullin suustaan jolloin Jani kääntyi ja istuutui sohvalle.
Siinä hän levitti reitensä niin että Anneli pääsi taas vapaasti pojan reisien väliin.
Anneli veti satiiniset pikkuhousut yli poikansa nylonin peittämien reisien aina alas lattialle saakka. Sitten hän liutti kämmeniään pitkin pojan liukkaita nylonin peittämiä reisiä. Voi miten ihanan pehmeiltä ja sileiltä ne tuntuivatkaan.

Anneli kumartui uudelleen lähemmäksi, otti otteen poikansa kalun juuresta ja otti pojan sykkivän kuuman terskan huuliensa väliin. Hän hiveli kielellään terskan herkkiä reunuksia.
Jani oli ihan ekstaasissa. Tämä oli hänen kaikkien fantasioittensa täyttymys

Jani tunsi äitinsä rintojen painautuvan toistuvasti reisiään vasten kun äidin pää liikkui rytmikkäästi edestakaisin.
Samalla kun äidin toinen käsi piti hänen kalunsa juuresta kiinni niin toinen käsi hyväili pojan nyloneiden peittämiä sääriä ja reisiä.
Jani tunsi miten hänen kiveksensä vetäytyivät tiukasti kalun juureen. Hän tunsi kohta purkaantuvansa rajuimmin kuin koskaan elämänsä aikana.
”Äiti … äiti !” Jani pystyi enää kuiskaamaan käheästi.
”Äiti, mä tulen kohta… luoja…mä tulen sun suuhun… Nyt …nyt se tulee !”

Jani katsoi hämmästyneenä täysin ekstaasissa miten äiti piti huulillaan tiukasti kiinni kullista. Kalu nytkähteli voimakkaasti kun syöksy kuumaa spermaa toisensa jälkeen tuli äidin suuhun

“Ooooo…” Jani huusi vielä kun hänen teinipojan kiveksensä tyhjenivät viimeistä pisaraa myöten äidin suuhun.

Kului hetki ja pikkuhiljaa Jani palasi todellisuuteen ja näki miten äiti päästi jo hieman löystyneen kalun suustaan.
Anneli nousi jaloilleen ja istuutui poikansa viereen. He eivät puhuneet sanaakaan.
Anneli veti poikansa pään lähelleen niin että se nojasi hänen olkapäähänsä. Hän antoi Janin toipua hitaasti orgasmistaan.

Annelin mietti mielessään miten ihanalta pojan kalu oli tuntunut hänen suussaan. Hän halusi lisää. Hän tunnusti itselleen että hän halusi tuntea oman poikansa kovan kalun sisällään.
Anneli tiesi että tuon ikäisellä pojalla ei pitkään menisi kun kalu olisi taas kiven kovana.
Poika tarvitsisi vain pikkusen kiihottamista..

Anneli painoi poikansa kasvot rinnoilleen, Janin huulet etsivät automaattisesti äitinsä toisen
nännin suuhunsa jota hän halukkaasti alkoi imemään.
Kun poika innokkaana imi äitinsä nänniä, Anneli siveli kädellään kevyesti pojan niskaan.
Jonkin ajan kuluttua Anneli nosti poikansa pään ylös ja painoi hellän suudelman pojan huulille.
Kuinka ihanalla tavalla poika häntä suutelikaan vastaan .. Anneli tunsi kiihottuvansa lisää.

Hän siirsi kätensä vyötärölleen ja riisui mustan pikkuhousut päältään ja heitti ne muiden vaatteiden sekaan.
Jani tuijotti lumoutuneena alas kohti äitinsä häpyä. Sitä peitti ohut vaalea karvakerros joka oli muotoiltu kauniisti. Anneli levitti mustien nailoneiden peittämiä reisiään hieman niin että poika näki entistä paremmin äitinä vaginan.

”Kosketa sitä pikkusen. Ei se pure mutta muista olla hellä” Anneli kehotti poikaansa
Hitaasti Jani vei käteensä kohti äitinsä häpyä kunnes hänen sormensa koskettivat arasti kiharaista hentoa karvoitusta

”Pikkusen vielä alemmas! Koskettele äitiä ! Äiti haluaa tuntea kosketuksesi!! Anneli kuiski pojalleen

Lopulta Janin sormet koskettivat äitinsä jo kiihkosta turvonneita häpyhuulia. Hän alkoi hellästi kosketella ja hieroa niitä ja hämmästyi kun hän näki äitinsä häpyhuulien avautuvan kuin kukka hänen stimuloidessaan kosteudesta kiiltäviä häpyhuulia.

Sisemmät häpyhuulet paljastuivat kiihottavasti veren pakkautuessa häpyyn.

Yhtäkkiä äidin vartalo nytkähti voimakkaasti ja hän vetäisi voimakkaasti henkeä sisäänsä. Jani tiesi koskettaneensa johonkin herkkään kohtaan vaikka hän ei sitä siinä tiedostanut.
Samassa hänen silmänsä osuivat häpyhuulien yläosassa olevaan ison herneen kokoiseen nystyrään joka työntyi yhä enemmän esiin. Siinä hän tajusi hipaisseensa äidin paisunutta klitorista.

Toki Jani oli tutustunut vaginan eri osien nimiin netissä ja koulussa vaikka ei ollutkaan koskaan ennen luonnossa päässyt sellaista niin läheltä näkemään.

Tässä hän nyt kuitenkin oli, oman äidin kiihottava pillu edessään, odottamassa hänen hyväilyjään.
Varovasti hän kosketti tuota pikkusen herneen muotoista kohollaan olevaa nystyrää ja sai äidin vaikertamaan kiihtyneesti siinä sohvalla.
”Oo… Jani….tuntuu niin ihanalta..niin ihanalta. Aah..siitä…siinä se on ….kosketa hellästi!” Anneli voihki.

Kun Jani hyväili äitinsä kiimasta pillua, hän tunsi äidin sivelevän hänen nylonin peittämää reittään. Äiti siirsi kättään lähemmäksi ja lähemmäksi hänen kulliaan kunnes hän tarrasi siihen kiinni ja alkoi hyväillä sitä.
Mikä näky he olivatkaan, äiti ja poika, molemmat blondeja, pukeutuneena nyloneihin, sukkanauhaliiveihin ja korkokenkiin. Kumpikin tyydytti käsin toistaan…

Janin kulli alkoi paisua ja seisoi hetken päästä kovana äidin kädessä. Jani hyväili toisella kädellään edelleen äidin pillua ja toisella kädellään äidin nylonin peittämää reittä.
Äiti kiemurteli ja huohotti hänen hyväilyistään ja myös Jani tunsi kiihottuvansa äärimmilleen
äidin hyväilyistä.

Äkkiä äiti nousi ylös sohvalta, astui hajareisin poikansa päälle ja ohjasi mitään puhumatta poikansa äärimmilleen paisuneen kivikovan kullin pillunsa huulille.
Hitaasti Anneli antoi vartalonsa painua alas ja hän tunsi miten pojan iso terska hitaasti teki
tietään tuonne kuumaan ja kiimasta liukkaaseen kanaaliin.
Janille tunne oli uskomaton. Kulli eka kertaa naisen pillussa ja mikä parasta aikuisen naisen kiiman turvottamassa pillussa. Asia josta hän niin sadat kerrat oli haaveillut .
Kaikkia tuntemuksia korosti vielä tietoisuus siitä että tuo nainen hänen päällään oli hänen oma seksikäs äitinsä

Anneli alkoi hitaasti ylös alas liikkeet. Pojan kova kulli liukui nesteistä kiiltävänä sisään ja ulos hänen pillustaan.
Jani katseli miten äidin rinnat poukkoilivat liikkeiden tahdissa ylös ja alas. Hän vei kätensä äidin molemmille rinnoille ja kouraisi ne kämmeniinsä.
Anneli nylon peittämät reiden hankasivat sihahdellen vasten hänen poikansa nylonin peittämiä reisiä
Tunne oli uskomaton. Anneli ei ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Tuo sihahteleva ääni, kosketus, kova nuori kulli joka syöksyi yhä kiivaampaan tahtiin hänen sisälleen…uudelleen ja uudelleen
Anneli tunsi miten orgasmi lähti liikkeelle..se kouristeli hänen jokaista soluaan, syöksyi kuin pyörremyrsky hänen vartalonsa läpi.
“Oooh..Jani…äiti tulee…äiti tulee!” hän huusi.
“”Tule, anna kyrpää…tule Jani..syökse spermat äidin sisällä!”

“Luoja… äitiii.. sun pillu on niin kuuma ja tiukka… mä tulen kohta…. mä tulen äiti sun sisälle. Mä en voi mitään!” Jani huusi ja tunsi miten hänen kyrpänsä alkoi pumppaamaan jo uudelleen muodostunutta spermaa kohti äidin kohtua
“Tule.. tule.. “ sai Anneli vielä henkäistyä kun hän orgasmin läpi tunsi vähäisen sperman syöksyvän pillunsa perukoille .

Hetkessä pojan kivespussit olivat tyhjät ja Annelinkin orgasmi hiipui hiljalleen.
Anneli suuteli poikaansa hellästi. Poika suuteli takaisin ja rutisti kevyesti äidin rintoja.
Kaksi rakastavaista lepäili toistensa käsivarsilla Janin kalun ollessa edelleen äidin sisällä.
Jani siirsi kätensä kahden puolen äidin kasvoja, tarttui häntä ohimoihin, katsoi hetken äidin hymyileviä silmiä ja sanoi naurahtaen:” Milloin taas menet vaate ostoksille ?”
Molemmat naurahtivat ja puristivat toisiaan tiukasti syleilyyn

16 kommenttia viestissä: “Äidin nylonit”

 1. Poika says:

  Äidit voisi kertoa lisää ajatuksistaan

 2. Nylon says:

  Uuh upea tarina sait mut kovaksi taitava kirjoittaja ❤️

 3. Mude says:

  Kostuu, kostuu lisää. Hankala lukea, kun pitää työntää toinen käsi märkiin pikkareihin.

 4. Stronghugh says:

  Näisä pitäs puhua paljon tuhmia huutaa kiimasta ja kuvata yksityiskohtia..nailonit ja ” räpsyt” on se juttu…ostan naisystävilleni jatkuvasti asuja,itse et tykkää semmosia kokeilla..kun mikään ei riitä ole pahasti addikti..se on ajoin raskasta kun mikään ei riitä filmeissä ääni on tärkein mut tää olk hyvä juttu..kiitos lisää pitempi loppuosa tuhmaa puhetta..

 5. Tarinafani says:

  Aivan ihana juttu. Sykytti koko ajan lukiessani. Olen nähnyt kuvia omasta pojastani naisten asuissa. (hänen itse ottamiaan kai). Mökillä näin hänen myös tunkkaavan pukeutuneena toiseen uimapukuuni. Käyn tosi kuumana, mutta en ole tohtinut edetä asiassa, vaikka mieli tekee niin valtavasta. Kirjoita lisää. Pliiiis.

 6. muru says:

  ihanaäitiäpanna3kertaaviikossa

 7. Samasta haaveileva says:

  Todella kiihottava tarina. Meinasin laueta monta kertaa lukiessani. Jatkoa olisi mahtava saada.

 8. Pääsin minäkin kokeilemaaan says:

  Kerran mökillämme sain poikani kiinni alusasujeni lainaamisesta. Tosin olin jo tiennyt siitä harrastuksesta aikaisemminkin. Poika (17-v) oli ihan paniikissa ja ehdotin, ensin että menisimme yhdessä saunaan rentoutumaan. Saunassa puhuimme asiasta ja sanoin ymmärtäväni häntä täysin ja, että hän saisi luvan lainailla asujani niin usein kun halusi ja lupasin jopa hankkia hänelle niitä lisää. Hyvä puoli asiassa oli se, että olimme lähes saman kokoisia. Hän oli kiitollinen ja saunan jölkeen otimme hiukan olutta ja viiniä ja autoin häntä sitten pukeutumaan seksikkäimpiin asuihini, mitä mökillä oli silloin mukana. Ilta päättyi siihen, että menimme yhdessä vuoteeseen. Sitä olemme tehneet usein. Aina kun mieheni on matkoillaan, poikani viettää yönsä vieressäni ja nautimme yhteisestä seksistä sunnattomasti. Rakastan lueskella täällä myös muiden kokemuksista.

 9. Kiihottunut äiskä says:

  Ihana tarina. Luen usein tois kiihottunenna näitä poika/äiti tarinoita, mutta en ole uskaltanut tehdä loppuun saakka menevää aloitetta poikani kanssa. Kerran parin viinilasillisen jälkeen hän onanoi edessäni jalassaan pikkarini. Olen antanut hänelle joitakin alusasujani ja haaveilen hetkestä, jolloin saisin olla oiekasti hänen kanssaan. Uskon, että se hetki koittaa pian.

 10. Nipa says:

  Heh, aika naurettava, mutta huumoritarinat ovat välistä kivoja.

 11. masa says:

  ah niin kiihottava, tätä lisää

 12. Kokeillut äiti says:

  Ihana juttu. Kirjoita lisää. Kaikki paikat kostuivat…

  • Mommy 46 says:

   Kostuu ja kiihottaa. Tuntuu niin ihanalta laittaa sormet märkään haaraväliin. Uh

Kommentoi

top